BlackBerry Handler

A tapasztalt kertészek tudják, hogy a magasabb hozam megszerzése érdekében lehetetlen csak öntözéssel és melegen korlátozni. Raktáron mindegyiknek mindig több trükkje van, lehetővé téve a termés minőségét és mennyiségét. Ezek a technikák közé tartozik a kerti ágyak beállítása – Olyan struktúrák kultúrájának támogatása, amelyek nem teszik lehetővé a rosszul született növények (szeder, uborka, paradicsom) hajtását a földön.

Mi az, amire szükséged van?

Ha a tartós héjas zöldségek piplaressek nélkül, akkor a BlackBerry, valamint néhány más bogyós gyümölcsök, amelyek göndör növények, a támogatás több, mint szükséges. Az a tény, hogy a bogyó szelíd bőre, a talajjal érintkezik, gyorsan elkezd rotálni. Ezek a földön élő rovarok felhalmozódásának okai, amelyek gyorsan átkapcsolnak más gyümölcsökre.

Ezenkívül a lianákra hasonlító ágak szorosan ragaszkodnak egymáshoz, hozzon létre egy elég tartós csomagot, amely nem továbbítja a fényt a gyümölcsökhez. Lassítja az érés folyamatát.

Az országban lévő Trellis használatának következő előnyeit a kertészek azonosítják:

 • Egyszerűsíti az ellátást és a betakarítást, a vizet az öntözés során közvetlenül a gyökérhez kapja, a gyomok jól láthatóak és száraz ágakak, könnyebb vágni egy bokrot;
 • Lehetővé teszi a gyökérrendszer és a gyümölcsök megelőzését;
 • Ha szükség van takarmányozásra vagy talajfeldolgozásra, a műtrágya a rendeltetési célra esik, a felemelt ágak megkönnyítik a dip elvégzését;
 • Jelenlétében epétől az ágy szeder lehetővé teszi a kultúra nőnek nem kaotikus, de szigorúan sorok;
 • A szomszédos bokrokkal ellátott ágyak mindig esztétikailag néznek ki.

A fajok áttekintése

meg kell említeni, hogy A Trelliers lehet gyár, és meg tudod csinálni őket, és csináld magad. De egy eszköz kiválasztása, a tapasztalt kertészek ajánlott, hogy ezt meg kell vezetni, hanem a bogyó ültetvény méretétől. Kis területeken ajánlott az egysávos piplárok használata, és az alvó két sávos struktúrája megfelelő lesz a nagy gazdaságokban.

És csak az északi régiókban megköveteli a forgó modell telepítését, amely az éghajlati viszonyok miatt következik be.

Egysávos

Az egysávos pipler fajok sokak: ventilátor alakú, egyenes vízszintes vagy ferde, ívelt és sok más. Az egyes bemutatott fajták sajátossága nem annyira a gyakorlati értelemben, annyira az esztétikai funkcióban (elsősorban a kerti telek gyönyörű kialakítására épül).

A design egyszerű, így Szükség esetén könnyedén készíthet egy alvót a saját kezével. Ez egy többsoros vezeték az oszlopok között 1 síkban.

Kétszalagú

Két sávos alvó, ellentétben az egysávos, két párhuzamos sík van, többsoros vezetékkel. Ez a modell nem csak a lógó ágak támogatását teszi lehetővé, hanem javítja a bokor képződését is. Az első kötéltartomány (vezeték) a talajtól távol, 50 cm-nél, és az utolsó – a földtől 2 méteres magasságban.

Ez a fajta koler is több létrehozási lehetőséget is tartalmaz. Csak túlnyomórészt nem a kert dekoratív kialakítása, hanem olyan fajta, amely megtarthatja a bokrok erős ágait, irányíthatja őket, hogy egyszerűsítse őket a jobb és a bal oldali betakarítás egyszerűsítésére.

Ezért a két zenekaros trellis lehet T -, V-, Y-alakú, amely nemcsak a gyártás összetettségére, hanem a támogató funkció minőségére is különbözik.

A legegyszerűbb olyan T-alakú verziót készít, amely pilléret jelent, a keresztléje megfelelő, hogy az egész design olyan, mint a “t” betű. Kívánt esetben az ilyen kereszttartalmakat akár 3 darabra lehet elhelyezni. Az egyes felsőok hossza nagyobb lesz, mint az előző fél méter (a legrövidebb alsó kereszteződés hossza 0,5 m). Ez lehetővé teszi anélkül, hogy megváltoztatná a kialakítás megváltoztatása, a bokor különböző szakaszaiban történő megérintése: A fenékeket szigorú túzokhoz tervezték, közeg enyhén unatkozik, és a legfelső rögzítő oldalra.

A V-alakú modell nehezebbé teszi a T-alakú, hiszen az erőfeszítésre van szükség egy bizonyos szögű 2 méteres gerendákhoz való csatlakozáshoz.

De az ilyen modelleknek köszönhetően a betakarítás magasabb lesz, mivel a bokor egyenletesen rejlik a jobb és balra. Ennek köszönhetően a központi rész egy egységes mennyiségű fényt és hőt kap.

A legfontosabb az Y-alakú modell gyártásában lehet mobil és rögzített. A gördülő változat előállítása az ország északi régióiban való felhasználásának köszönhető, ahol a téli kultúra kell jól lefednie.

A modell a fő pillér, amelyhez 1 m-re a talajtól különböző irányú kereszttartók vannak rögzítve. Ha a mozgó konstrukcióról beszélünk, akkor köszönhetően a pántok rögzítésével ezek a kereszttartók mozognak. A mobil mechanizmus lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljön a télhez, hogy csökkentse a szükséges keresztlécet egy bokor felfüggesztve. A Földön a kultúrát rongy borítja, és ebben a helyzetben a télen találkozik.

Dimenziók

A szeder házi készítésű és gyári aprítók szinte ugyanolyan méretűek, amelyeket a bokor megengedett hosszának és szélességének átlagos mutatója határoz meg.

Ezenkívül a struktúra magassága a harvest könnyűségének köszönhető. Kívánatos, hogy nem haladja meg a 2 métert. Az amatőr kertészek javasolják az emberi növekedés irányát, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen gyűjtsön össze a betakarítást.

Ha a Tweer túl alacsony, akkor a bokor nagy része lógni fog, árnyékot teremtve. Ha túl magas lesz, kényelmetlenséget fog teremteni, amikor megzavarja a bogyókat.

Ami a T-alakú modellek keresztléje hosszát illeti, amint azt már említettük, az indikátor 0,5, 1, 1,5 m-nek felel meg. A V-alakú és Y-alakú modellek rúdjának hossza 2 m-rel egyenlő, és a köztük lévő távolság 90 cm.

Ezek azok a mutatók, amelyek a szakértők idővel vannak meghatározva. A bemutatott számoknak köszönhetően a BlackBerry bokrok minden oldalról megfelelően rögzíthetők.

Anyagok

A gyári chartlárok gyakran polimer anyagokból készülnek, amelyek nem teszik ki őket nedvességnek, napnak és éles hőmérsékletcseppeknek. Ahhoz, hogy egy öngyilkos eszköz legyen, hogy olyan sebezhetetlen, hogy műanyag csövek, PVC panelek szegmensek és más polipropilén pulóver gyártásához lehetséges.

A fémmodelleknek szükségük van szerelvényekre, fémre és egyes esetekben a hegesztőgépre.

A fából készült trellis a legegyszerűbb módon. Ezenkívül a módszer kevésbé költséges, mivel több felesleges rúd és sínek, valamint az országban lévő kalapács körmök mindig vannak.

A huzal vagy a kötelet rögzítőként használják. De a fából készült modellekben helyettesíthető a vékony sínek keresztléjeivel.

Első lépések Az anyag kiválasztása, azt szem előtt kell tartani, hogy a rozsda a fémtermékeken jelenik meg, és az időjárási viszonyok miatt a fa eszközei rothadónak vannak kitéve.

A műanyag a leginkább ellenáll a külső környezetnek való kitettségnek, amely kívülről nem vonatkozik a negatív expozícióra (kivéve, hogy a rajzolás meg lehet égetni rajta). De a műanyaggal való munka nem könnyű, mert gyorsan felosztja az alkatrészeket. Különösen, ha nagy körmök használják a csatlakozást. Ha nincsenek kis körmök, vagy a rész használatához használt műanyag, akkor jobb, ha nem kockáztatható, hanem az utcai munkára szánt ragasztáshoz való csatlakozáshoz.

Az anyag kiválasztása másodlagos érték, amely nem befolyásolja a funkcionalitást, hanem az eszköz megjelenését.

Hogyan lehet magad?

Már megjegyezték, hogy a legegyszerűbb a BlackBerry egysávos varázsa. A modellel való döntés és a megfelelő tervezési rendszer tervezése, az egyszerű rajzok előkészítéséhez a szükséges anyagmennyiség számításához. A gyártás esetében olyan pillérek lesznek, amelyeknek magassága nem kevesebb, mint 3 m (lehet fából vagy fém), és 4-6 mm-es huzal vastag.

A lengyelek felszereléséhez az egy méteres mélységű gödrök ágyaiból (ha a talaj nem agyag, akkor a fél mérő mélysége megengedett). Ha a kert túl hosszú, akkor az egyenértékű szegmensekre osztjuk. Fontos, hogy az oszlopok közötti távolság 5-6 m-ről, de nem több, különben a vezeték mentésre kerül.

A jobb stabilitás érdekében a lengyelek a gödör közepén helyezkednek el, és elaludnak a törmelékkel vagy kavicsokkal a talajjal, majd minden szükséges. Ha a föld felesleges homokkal, ami laza, ajánlott pólusokat önteni a cementhabarcsokkal.

A közelmúltban az egysávos alvó népszerűsége, a lakásban használt műanyag csövekből készült műanyag csövekből. Ha megvásárolja a szükséges mennyiségű csövek és a szögletes vegyületek adják el azokat, akkor lehetőség van arra, hogy létrejöjjön egy egységes rowoler egy kalapáccsal szögekkel és ragasztó.

Az ilyen konstrukció egyetlen mínusz magas áron van.

Blackberry whitázs

Mivel a harisnyakötő befolyásolja a bokor kialakulását, és gondoskodni kell arra, hogy megkönnyítse a termesztést és a magasabb betakarítást. A landolt bokrok kialakításához egy ventilátor alakú alvóhelyen ajánlott, hogy 2 m távolságra álljon egymástól.

További kulturális ellátás következik Ne feledje, hogy megkülönbözteti a 3 repedési módszert.

 • Szövés. Ilyen harisnyakötővel, kötődéssel, 3 szinten feküdt. Ezt követően mozgassa a malacokat, és tegye 4 szinten.
 • Ventilátor (olyan kultúrákban alkalmazható, amelyek kora évről évre származnak). A lényege, hogy a tavalyi hajtások, a ventilátor formájában történő elhelyezése, az első 3. sorhoz csatolva, és 4 sor van hozzárendelve az új hajtásokhoz.
 • Egyoldalú lejtő. A tavalyi évek ugyanúgy, mint egy ventilátor harisnyakötő esetében, az első 3 szinthez vannak csatlakoztatva, és a fiatal malacok a másik oldalra kerülnek.

   Szükség esetén a kötéshez, nem köteleződéshez nem ajánlott kemény vagy túl vékony szálakat használni (halászati ​​vonal vagy kapron), mivel vágásokat okozhatnak.

   Tippek a kollererek készítéséhez a szederhez lásd alább.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: