Fehér tulipánok: Leírás, fajták és termesztés

A tulipánok megérdemlik a háztartási telkek tulajdonosainak szeretetét és tulajdonosait. Ez a növény széles fajok sokszínűséggel rendelkezik, szerény módon külsőleg elhagyva és vonzó. A faj fehér virágai különösen szelíd és szokatlanok, így olyan népszerűek a tájtervezésben.

Sajátosságok

A fehér tulipán a Flora hosszú távú hagymás képviselője, a liliom családjához tartozik. A virág magasságában 10 cm-ről 1 méterre érhető el. A gyökérzet van az a fajta függelékei a gyökerek, amelyek képződnek a Hagyma Donyec és hal meg minden évben. Szárak fehér tulipán elrontás, hengeres alak. A viasz raid borított lombozat, így a színe nem teljesen zöld, de enyhén peppy. A levelek esetében a hosszúkás forma jellemzi, a száron lévő helyük váltakozik. A felső levél végén a virágképződés történik. A fehér színű tulipánok a hófehérből készült árnyalatok tömegével rendelkeznek, és tejtermékekkel végződnek. A rügyek színek gyakran tartalmaznak mindenféle különböző színű válásokat vagy egy határokat a szirmok tippjein sárga, rózsaszín, zöld.

A növény gyümölcsei a lekerekített háromszög alakú doboz, amelyen belül a tojás alakú magok találhatók. Az utóbbi érlelésében, a fókuszban és a szélben.

Fajta

A fehér tulipán nagyon népszerű virág, fajtái nagyszámúak. Mindegyik virágvíz választhat magának késői vagy korai minőségben, nagy vagy kis színekkel, klasszikus vagy többszínű típusú. A növény színe nemcsak monofonikus, hanem fehér-vörös, fehér-sárga, lila válásokkal és egyéb változatokkal is.

Antarktisz

Az “Antarktisz” a fehér tulipánok univerzális képviselője, mind a tájképhez kapcsolódó munkákhoz, mind az áthaladásokhoz, vágáshoz használható. A hófehérvirág mednikus, az alakjának üvegezése klasszikus. A virág magassága eléri a 7 centimétert, és átmérője – 5 centiméter. A 60 centiméter elérésére képes kultúra magasságában. Virágok Antarktisz április és május.

A nyitott talajokban történő növekedés során a növényi szirmok sárgás színűek lehetnek. Ez a fajta jó kereslet a professzionális virágvirágok, valamint a szerelmesek számára.

Carnaval de szép

Rendezés “Carnival Nice” képes megütni a szépség. Lodniming növény és kívülről hasonlít egy terry korai tulipán. A vörös-fehér virágokat mansomeness jellemzi, és hasonlóságokkal rendelkezik a peoniákkal. Tulipán illatos és külső hatásai a fény és a fényes árnyalatok kombinációja miatt jönnek létre, amelyek tökéletesen harmonizáltak. Virágmag általában sárga. Minden virágban körülbelül 20 szirmot gyűjtünk, ami mozgásban 10 cm átmérőjű. A tulipán magassága 0,45 méter, a virágok erősek, a virágzási fázis időtartam alatt eltér. A “szép karnevál” a tökéletes vágás a vágáshoz. A növekedés során a maximális hatás elérése érdekében érdemes leszállni egy csoportos módon.

Olvasson tovább  Daisy: Leírás és fajták, leszállás és gondozás

Ditona

A fajta tulipánjai a május második felében virágzik. A BUD egy üveggolyó típusú alakja van, nagy és 0,1 méter átmérőjű. A szirmok esetében az éles tűk Kime jellemezhető, enyhe fehér árnyalatú, néha bézsgá válik.

Agrass White

Ezt a fajtát nagy klasszikus virágok jellemzik, az alakban hosszúkás és éles szélei vannak. Fehér tejfülke színű, de eltér a zöld csíkok más jelenlététől a hátán. Kötött alakú rügy, 6-10 centiméter, átmérője – 5 centiméter. Magasságban a növény eléri a 0,5 métert. Jól növekszik és gyorsan megszorozza, ami hozzájárul a kiváló legelőhöz. A színező fajták április második felétől és május első hetétől kezdődnek.

Smirnoff

Smirnoff tulipánok úgy néznek ki, mint a nagy fehér üveges rügyek, amelyek magassága 0,09 méter. Ezt a színeket a szirmok külvárosában lévő tűs háttér jellemzi. Magasságban a növény 0,4-0,6 méterre érhető el. Virág növények májusban, tökéletesen díszíti virágágyásokat, miközben egyfajta fehér pályázati felhőt hoz létre.

Gyakran ezt a fajtát a vágáshoz használják.

Hatásos

A fajta virágzó tulipánok időtartama az első napi napokra esik. A virág 60 centiméterrel képes növekedni. Booty gyöngyök, magasság elérése 0,07 méter, átmérő – 0,04 m. A szirmok fehér színűek, amelyeken az eredeti lila kaym kiemelve van.

Havas hölgy

Ezt a tulipán fokozatát nagy magasság, erőd, karcsú jellemzi. A növény rügyei nagyok, üvegférgek és tiszta fehér színűek. Növekszik a virág akár 0,6 méterre, és a bimbója – akár 0,07 méterig. Hó hölgy kompakt levelek, ne szétesjenek. A fajta tökéletesen megmutatta magát a távolban. Ennek a tulipánnak a hiánya meglehetősen nagy értéket és hiányosságot tartalmaz.

A növekedés feltételei

A fehér tulipánok esetében az optimális termesztési feltételek nagyon fontosak. A termesztés helyének jól kell megvilágítania és el kell rejteni a tervezetből. Az üzem legmegfelelőbb talajja hidratálható, laza és termékeny, amelynek semleges vagy lúgos reakciója van. A fényes világítással a tulipánok jól nőnek, és a rügyeket nagy méretű és hosszú virágzási időszak jellemzi. A tulipán jól érzi magát a levegő páratartalmával, ami nem haladja meg a 80% -ot.

A túlzott páratartalom hozzájárul a különböző betegségek kialakulásához.

Leszállás

A fehér tulipánok ültetése olyan, mint az ősz és a tavasz. Ha korai és hosszú virágos virágokat szeretne kapni, ajánlatos egy növényt ősszel, szeptember végén október végén. Ne felejtsük el, hogy a talaj kirakodásának kell lennie, teljesen melegnek kell lennie. Optimális hőmérséklet a leszállási eljáráshoz – 7 hő fok. A virágot meg kell emlékezni, hogy a fagyok kezdete előtt a tulipán izzója meg kell kezdenie a gyökereket, ezért 3-4 hétig tart. A virág ültetéséhez érdemes választani csak kiváló minőségű ültetési anyagot, előnyösebb egy nagy és egészséges izzók. A csemetéknek a mangán vagy a kábítószer gyenge oldatával kell feldolgozni a gomba ellen. A talaj előzetesen részeg, és megtermékenyíti.

Olvasson tovább  Motor a MOTOBLOCK "NEVA": jellemzők, választás és működés jellemzői

Az első, aki a Rannetic tulipánokat, és több hét múlva – később virágzás. A megfelelő leszállás a 3 izzónak nevezhető. Ez a jelző körülbelül 0,15 cm. Ha az aljzat nehéz, akkor a mélységnek 2 cm-re kell lennie. A leszállási anyagok leszállását egy dologban kell elvégezni, a 10 cm-es növények közötti távolsághoz. Nem lehet kevesebb, mint 0,2 méter.

A virághagyma mérete közvetlen hatással van a táplálkozási területre. Amit kevésbé, annál közelebb kell leszállni egymáshoz. A legkisebb példányokat a barázdák ültetik. A barázda alján általában egy kétkamrás homokréteget önteszt. Annak érdekében, hogy ne szenvedjenek a növény dekoratív minőségét, a tőzeg, a komposzt, a száraz lombozat elvégzése a támadó időszak előtt. Amikor a tavasz jön a mulcsot, eltávolíthatja.

Gondoskodás

A fehér tulipán mögött kell gondoskodnia, csak így lehet egészséges, gyönyörű növény. Tavasszal a virágnak a következő gondozási tevékenységre van szüksége:

  • Tulipán ellenőrzés;
  • Az egészségtelen izzók megszüntetése vagy azok, akik nem hajtották végre;
  • A gyomnövények javaslata és megszüntetése;
  • táplálás;
  • talaj lazítás;
  • öntözés;
  • A paraziták megszüntetése.

A kívánt páratartalom indikátorának megőrzése érdekében, amely hozzájárul a növény megfelelő növekedéséhez és fejlesztéséhez, az öntözést a talaj szárított talajjaként kell elvégezni.

A fehér tulipánok egy m2 növényének egyszeri öntözésére 2 liter meleg víz lesz. A tapasztalt kertészek tanácsai szerint a tulipános ültetvényeken érdemes egy sekély hornyot szervezni, amelynek öntözése van. Az ilyen eljárás hozzájárul a talaj nedvesítéséhez, anélkül, hogy károsítaná a növényeket. Az öntözési eljárás végén a talaj és a gyantázás elvégzéséhez szükséges. Amikor a virágzási időszak vége, érdemes megállítani a fehér tulipán öntözését, és távolítsa el a lombozatot is.

A metszést és az ásó izzókat 14-28 napon belül kell elvégezni a virágzás vége után. Csak azokat a szórólapokat vágja le. Nem szükséges korai vágás elvégzése, mivel az ilyen eljárás megakadályozhatja a tápanyagok aktív ösztönzését. Annak érdekében, hogy megakadályozzák az izzók károsodását, amikor elidegenél, meg kell tennie a helyszínek megfelelő jelölését. Az izzó ásása, amely teljesen érett, és van egy barna pöttyös mérleg, valamint egy kialakított gyökérrendszer. Ezt követően az izzóknak száraz szobában kell megszáradniuk és tárolják, ahol a hőmérséklet nem esik 17 fok alá.

Olvasson tovább  Astilby fehér osztályai

A tulipánoknak háromlátogatott táplálkozásra van szükségük, nevezetesen a tavasz első napjaiban, a rügyek kialakulása és a virágzás aktív fázisában. A műtrágya szerves és ásványi eredetű lehet:

  • A rugóban – tartalmazó nitrogén etetés;
  • Bootonization – foszforral és káliummal;
  • Virágzó – potash.

A fehér tulipán fertőző betegségek és paraziták támadások szenvedhetnek. Előfordulhatnak egy káros agrotechnológiai és éghajlati helyzet, például magas vagy alacsony hőmérséklet, mechanikai károk. A virág a fuzariózis, a bakteriális rothadás, a rozsda, mielőtt a tulipán megtervezni kell a borobo folyadékot. Támadás fehér tulipán lehet mock atkák, Medveda, május Khrushch, Scoop. A paraziták kiküszöböléséhez virágot kell permeteznie a “Fundazole” vagy a “Carbofos” előkészületek segítségével.

A tulipánok megfelelő gondozásáról, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: