Fűnyíró fűfogyasztás

Gyönyörű zöld gyep a parkban, vagy a ház mellett mindig tetszik a szem, de néha úgy tűnik, hogy ez nem olyan könnyű növekedni. Ez egy meglehetősen téves vélemény, mert mindenki számára friss gyepre nő, a legfontosabb dolog az, hogy kiválassza a megfelelő füvet, és kiszámítja a szükséges mennyiségű magot a szükséges területre. Néha kis kérdések vannak.

De a szakértők azt állítják, hogy ha részletesebben megérti a kérdést, akkor nem lesz probléma. További részletek Olvassa el azokat a tényezőket, amelyek befolyásolják a szükséges mennyiségű magvakat, megtanuljuk a vetés szintjét, és megérthető számításokat és a kész képletet.

A magvak számát befolyásoló tényezők

Csak vegye és a leeső gyep magokat teljesen nem jelenti azt – kap egy minőségi eredményt a végén. Ez annak köszönhető, hogy minden gyepfű saját jellemzői, például egy bizonyos régióban és éghajlatban növekszik. Ahol az egyik fű zöld lesz egész nyáron, valamint az ősz elején, a másik lassú lehet az első csírákból. Ezenkívül a talaj nagy jelentőséggel bír.

Egy megfelelően megválasztott mennyiségű magot hatással lesz a szépség és a sűrűsége a gyep, valamint képes a fű megy, attól is függ, a százalékos vetőmag hajtások. A számítások kiszámításakor nagyon fontos, hogy figyelembe vegyék azokat a hajtásokat, amelyek meghalhatnak a nyársi folyamat során. Független összeállítása gyógynövény keverékéből számos magot, rendkívül fontos figyelembe venni az általános jellemzői a kiválasztott füvek, valamint figyelembe véve a követelményeket azok partra, termesztés és az azt követő ellátás.

Ismeretes, hogy azok a növények, amelyek egymás mellett nőnek, állandó interakcióban vannak, ami azt jelenti, hogy versenyeznek egymással. Ez a tényező befolyásolja a jövő pázsit ültetésének vetőmagok számát is.

A vetőmagok ültetésére szolgáló szükséges tömegre is hatással lehet a gyepen növekvő gyomokra is. Bármilyen gyomfű mindig versenyez egy gyepkel, bár az utolsó jól fogja használni.

A gyep típusa

Érdemes megjegyezni, hogy a készenléti keverék kiválasztása a leszálláshoz vagy az Ön számára, hogy mennyire a cél a pázsitban lesz. Ebből a magvak fogyasztásától is függ.

  • A partneroldalakhoz nem ajánlott menteni a Grassres-t, mert mindig időszerű és magas színvonalú ellátást igényelnek. Lush és szépnek kell lenniük. Ez a fajta gyepek általában nem szánnak játékokra, séta az állatokkal és a sportokkal, nagyon szelídek és gyakran a szépségre jönnek létre.
  • A játékok gyepének létrehozásakor a vetőmagot leggyakrabban használják, amelyek nagyon ellenállnak a külső hatásoknak, az idő múlásával nincsenek felszerelve. Rendszerint a játékok és házi lushis területek területén speciálisan létrehozott füstöket használnak.
  • A kertben szokásos gyepnel nősz, figyelembe veheti a menta vagy zabpehely magjait, kis fogyasztása van. Egyes kis helyszínek díszítése, virágágyások vagy határok ajánlott mikrokulove.

Összefoglalva azt lehet mondani, hogy a magvak kiválasztásakor a gyep típusa szerint nagyon fontos, hogy a gyógynövények ellenálljanak a hőmérsékletcsökkenéseknek, esztétikailag vonzónak, valamint képesek a gyors reprodukcióra, valamint a talajból származó hasznos elemek elnyelésére.

Páratartalom minőség

Nem minden régióban Oroszországban lehet büszkélkedhet a termékeny fekete föld talajjal, amelyen a gyep tökéletesen nő, ezért a tenyésztők évente eltávolítják a gyep gyógynövények jobb minőségét. Képesek még a legszigorúbb helyeken és az ország északi régióiban növekedni. Például a fűszerbetegségek jó zöld fedelének normája a menta 30% -a. Annak érdekében, hogy ne találjunk kitalálni a magvak számát, valamint közvetlenül a fűnyíró fű típusával, ajánlott választani olyan magokat, amelyek sok nehézséggel alkalmazkodnak a legkülönbözőbb talajhoz.

Ezenkívül a vetőmag vetőmag, a talaj megtermékenyíthető és hozzáadhatja a szükséges adagolókat. Ezek az eljárások segítenek növelni a vetőmag csírázását. A magvak csírázásánál befolyásolhatja a vízelvezető rendszer jelenlétét vagy hiányát, a növények nagyon nagy nedvességtartalmát különböző típusú betegségeknek vetik alá, ami azt jelenti, hogy sokan közülük, vagy nem fognak menni, vagy kívülről nem lesznek.

Árfolyam mentése

Ismeretes, hogy magas színvonalú magokat kell választania, figyelembe véve a csírázásukat. Általános szabályként a fűnyíró fűszerek csírázása nagyon magas, néha eléri a 100% -ot. Sok gyártó jelzi a gyep-csomagolás csírázását. Nem ajánlott a gyep keverékek megszerzésére, amelyek csomagjai azt mondják, hogy a csírázás csak 75%. Figyelembe véve a magvak fogyasztását érintő összes fenti tényezőt, rendkívül kicsiek lehetnek, és a gyep szűkös lesz.

De azt is szeretnénk hangsúlyozni, hogy a csírázás ideális, ha a talaj és a kedvező időjárási viszonyok alkalmasak magvak, különben a csírázás csökken, ezért a vetés aránya növekszik. A magvasztás mértékének kiszámítása előtt fontos a jövőbeli gyep területének kitermelése. Általában a fűnyíró fű áramlásának alapja, 1m2. A mérőszögek varrási normái rendkívül fontosnak tartják, mert a gyógynövények sűrűségétől függenek. Érdemes megjegyezni, hogy maguk a magvak minősége befolyásolhatja a fogyasztást, valamint a ragyogott növények gondozását.

Ha a vetéssebesség túlságosan túllépte, létrejön a barátságos napfelkeltés hiánya, a fiatal zöld növények egyszerűen nincsenek elegendő hely és hurokanyagok. Ugyanez vonatkozik a vetőmag ráta emelkedésére, ha a magok túl kevés, a gyep kevésbé vonzó lesz, és a fű ritka és egyenlőtlenül növekszik.

Úgy véljük, hogy a főparaméter a vetéskamat kiszámításakor az egyes gyógynövények vetőmagjának szintje, amely a növényi keverékben szerepel.

Számítás

Átlagosan a négyzetméter kb. 30-50 gramm magot igényel. De itt vannak az árnyalatok. A fű típusától függően a vetés változik és a vetés kiszámítása, például körülbelül 25 gramm vetőmagot használnak a négyzetméteren, de amikor a deszállás már 30 gramm, és néha 35 négyzet. M. A szakemberek azt is javasolják, hogy figyelmet fordítsunk a talaj típusára, a talajok körülbelül 35-40 g / 1 m2-re esnek, és 15-50 g / m2.

Átlagosan 4-5 kg-ot kell szedni száz földön, a régi napokban az áramlási sebesség különbözött és 6-7 kg-ot különbözött, de az ilyen fogyasztás sok szakértőnek tekinthető túl nagynak. Ha ilyen vetőmagot használ, akkor túl buja zöld fű autót kaptunk. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mennyi vetőmagot kell vetni, a kész képletet használhatja: n = n * p / d.

  • N. A vetőmag normájára utal.
  • N. Súlyos sebesség egy adott fajta fű. Hektáronként kilogrammban.
  • P. A fű mennyiség% -ban.
  • D. A magvak ülése. A fűben használt magvak fogyasztásának kiszámításához az eredmény összegzésével összegzik. Ennek eredményeképpen egy vagy egy másik kémia normáját kiderül.

Ez a képlet releváns a pázsitfű magvak minimális hőzási arányának kiszámításához, sőt, a szakértők azt javasolják, hogy többször növeljék a fogyasztást. Például, A vörös zabpehely oltalmának minimális mérete 15 g / méteres négyzet, míg az optimális nulladási sebesség a talajban 30-40 gramm. Ha kétségek merülnek fel a gyep számának kiszámításával a gyártó képletének vagy egyszerűen bizalmatlanságának a magvak csírázásával kapcsolatos információk alapján, egy kis kísérletet tölthet otthon. Ehhez ajánlott 80-100 magot lefagyak otthon és várni az eredményt. Általában legfeljebb egy hétig tart.

A pázsit és mi gondozásra van szükség után, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: