Fűz a webhelyen

A Willow egy gyönyörű fa vagy cserje, amely díszíti a kertet, és hasznos tulajdonságok lesznek kereslet a gazdaságban.

Sajátosságok

Az IVA ismerte egyszerű. A tenyészethez alkalmas savas nedves talajok, valamint egy lángoló vagy homokos talaj. Gyakran megtalálható a víztestek partján, az alföldön. Csak jól, Iva érezheti a helyszínen a ház közelében. Tudja, hogyan lehet tökéletesen jól, csak bőséges öntözést kell biztosítania.

Ma népszerűvé vált a leszállás a helyszínen, különösen, ha van egy kert. Ez a gyakorlat jó és rossz pártokkal rendelkezik.

A fűzfa jelenléte az országban hozzáadja az AU párot Néhány előnye.

 • Dekoráció. A helyes ellátás (időszerű metszés) lehetővé teszi, hogy vastag és gyönyörű Krone-t növeljék. A fűzfa cserjék esztétikai alakot kaphatnak.
 • A hosszú rugalmas tavakat alkalmazzák az alkalmazott kreativitásban. Ezek közül az egész szobrok jönnek létre, valamint fonott kerti bútorok, kosarak, háztartási cikkek.
 • A sövény létrehozásának képessége. Ehhez használja mind a IV ágakat és a sorban bélelt fákat.
 • Állattenyésztési hasznosság. Téli IV levelek adhatók hozzá az élelmiszerhez a kecskék és a nyulak számára.
 • Méhészet. Mint egy híres nászút a tavaszi időben, az IVA-t a hentesek helyszíneire ültetik.
 • A hagyományos gyógyszer összetevője. Az acetilszalicilsav jelenlétének köszönhetően a kéreg és a levelek nagy antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező terápiás szerként használhatók.

Mindazonáltal problémákat okozhat.

 • A gyors növekedés miatt bozóták. Ha kihagyod a vágás idejét, elkezdi elfoglalni más emberek területét, és nehéz lesz jönni hozzá.
 • A hullámos szereti a bajt. A szomszédos gyümölcsfákba hajolhat.

De ezekkel a hiányosságokkal könnyen kezelhető. A vegyi anyagok feldolgozása segít megszabadulni. A gyümölcsfák és a fűzfa jobb, ha nem a közeli növények.

Az ágak rendszeres vágása megállítja a fűzfák bővülését. Az első frizura meg kell tenni, amikor a fa 4-5 év. Tavaszi vagy kora nyár – jobb idő erre. Körülbelül 30 cm-re kell érteni.

Olvasson tovább  Hogyan lehet a fűnyírást egy halászattal?

Nem ajánlott a fa virágzás alatt vágni. És korlátozza a növekedést, és egy különleges kerítést.

Milyen típusokat lehet ültetni az udvarban?

Gyakran a méretük miatt, mert lehetetlen magas fűzfa növekedni. A tenyésztők megoldódtak ezt a problémát, és néhány kompakt, de gyönyörű fajt hozott kis területekre. A törpefajok előnyei a fagyállóságnak is tulajdoníthatók. Ezek az északi régiók területén termesztésre állnak.

Tekintsük több változatát a legalacsonyabb fajta fajok yves.

 • Tupoliste. A fajok növényei a barna cserjék nem magasabbak, mint 30 cm-nél nagyobbak. Levelek rövid töltelék fényes, hosszúkás alakú.

 • Háló. Ez jellemzi az élesítés, barna, elágazó hajtások, akár 50 cm hosszú. Az ovális levelek rámutatottak, amelyeken egyértelműen megkülönbözteti a rajzot a rezidenciákból.

 • Gyógynövény. Alacsony (legfeljebb 15 cm) bokor puskaszirmokkal. Először a szárak sárgaek, később barna színűek.

Szintén nagyobb típusú IV típusokat terjeszthetünk a helyszínen történő növekedéshez.

 • Chenical Hakuro-Nishiki. Növekszik akár 1,5 m magasságig, és 1,5 m a korona átmérőjében. Lehet egy bokor vagy a vakcinázás után egy sztrájkolt fa. Fehér-zöld levelek, rózsaszín a végén. Ez a fajta elegendő páratartalmat és megvilágítást igényel. A cserje tél jó, a strambered opciónak ki kell terjednie.

 • Lila nana. A cserje magassága 1,5 m-ig és vörösbarna hajtások fülbevalókkal. A korona gömb alakú és átmérője akár 2 m. Keskeny levelek, ezüst-zöld, nyáron szürke lesz. Fenntartható fagy és aszály. Krone kényelmes egy fodrászban, könnyen megadhatja a labda alakját.

 • Ural (Sverdlovsk) tekercselés. Legfeljebb 4 m-re nő. A spirális hajtások és a hullámos levelek jellemzik. Az első sárgás ágak, később piros lesz. Rendezze meg az egyszerű, stabil fagyot.

 • Memory Mindovsky. A fa széles ovális KRONA-t 6 m átmérőjű, maximum 7 méteres magasságban növekszik. Az arany olíva színű hosszú ágai lógnak a földre. Fagyálló.

 • Larbura. Lehet egy cserje vagy egy alacsony templom. Kerek alakú korona, körülbelül 4 m átmérőjű. Világos szürke hajtások kis hosszúkás zöldes ezüst levelekkel.
Olvasson tovább  FIR BALSAMIC: A fajták leírása, leszállás és gondozás titkai

 • Matsoud vagy Matsudan (kanyargós). Az érdekes nyilvánvaló menekülések miatt népszerűbb. A fa magassága elérheti a 13 métert. Fagyálló, mélyen előforduló gyökérrendszerrel.

 • Udska (udde). Magas bokor növekszik akár 5-8 m. Az IVA elegendő páratartalmat igényel. Ez a fajta népszerű reprodukcióval rendelkezik a dugványokkal. Nem túl ellenálló a fagyokhoz, miért nem minden cserje ág fog túlélni a télen. Azonban a tavasszal a hőbokor érkezésével helyreáll.

 • Ploiver. A fa magassága elérheti a 20-30 métert, és néhány fák kora 90 év. Crohn széles, lóg, növekszik a tartályokban.

Mit kell ültetni az Igen mellett?

A Willow sikeres elhelyezkedése a helyszínen a környező növények formáinak kombinációjától függ.

A Willa-t gyakran a kerttározók mellett ültetik. Jó közel a néz ki a vízfaj – Osawa, Reed és Water Iris. A közelben ültetett moha és talaj növények.

Hasznos lehet kombinálni IVI és nagy virágágyások, mint néhány fajta szín van szükség egy árnyék, hogy a fa.

Egy másik jó lehetőség, hogy közel álljon a dekoratív és gyönyörűen virágzó cserjékhez, mint például a Thuus, Cypressive vagy Juniper.

Babona

Úgy vélték, hogy a becsomagolt wwel segít megszabadulni a rossz hangulat és a szomorú gondolatok, amennyire ez lehet bánat. Egy ilyen kiszabaduláshoz a második alatt kellett ülni, és elmondta neki riasztásait és bánatát.

Az egyik elfogadó szerint lehetetlen, hogy az IVA növekedjen az ablak közelében, különben a ház lakói a szerencsétlenségben üldözik. Éppen ellenkezőleg, ha a növény helyesen található a telken, Fengshui szerint, akkor a pacifikáció forrása lesz.

A gonosz szem ellen védeni, javasolta, hogy a fűzfa ágaiat a ház bejáratánál tartsák.

Olvasson többet az IVA-ról az oldalon, lásd az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: