GEIKHERA MARMALAD: A fajták leírása, a termesztés ajánlásai

Geichera Marmalade – egy évelő növény, gyönyörű levelekkel, amelyek a kamery családhoz tartoznak. Az ilyen név egy évelő a német NERD XVIII. Századi Geichera tiszteletére és. G. A növény körülbelül 37 faj van. Az anyaországi Geichera Észak-Amerika nyugati részének tekinthető. A természetben a cserje a köves talajokon nő, a hegyek lejtőin, minimális tápanyaggal. A különböző színű színek miatt a buja levelükön a növény hasonló a marmalade-hoz. Ez az oka, hogy az elegáns levelek és a magas dekoratív tulajdonságok egy virág nagyon népszerű a kertészek között.

Leírás

Geikhera Marmalade – egy komplex hibrid fajta, amely a Geikher három típusától érkezett. Ez a legmagasabb kilátás a fiára, elérve a magasságot 45 cm. Buja, lekerekített alakú. Horgonyzott szélekkel rendelkező sávos levelek, fényes felületük van, és szényon van. Az eredeti színek tavasszal ősszel változnak.

A Blossom júniustól kezdődik, és júliusban tart. Ez a nagy virágzás kisütése, amelynek tetején a burgundi vagy fehér kisvirágokból álló rézek vannak. Virág él 3-4 év.

Miután megharapta a gyulladást, a magdobozok érettek. Ők helyezkednek el őket, hasonló a mákhoz.

Fajták

Berry Marmalade (“Berry Marmalad”) – egy új osztály, egy üres bokor, körülbelül 40 cm széles és akár 34 cm magas. Tolstaya levelek, bőrös, fényes felület és sötét lila színű ezüst tükröződéssel. A növény gyorsan növelheti a lombozatot.

A tejes rózsaszín virágzás júniusban kezdődik, és augusztusig tart. Ez az osztály egy kis árnyékot szeret. Növekedhet a napban, de ez növeli az öntözést. Könnyű, jól bevágott és megtermékenyített talajokon nő. Az öntözésnek mérsékeltnek kell lennie, nedvesség nélkül. A téli levelek nem javasolják a vágást.

A gyökérrendszer mulching elegendő lesz a téli felkészüléshez. A cserje még a legerősebb fagyokat is tolerálja. Különböző betegségek. “Berry Marmalad” gyorsan növeli a lombozatot, így van egy vastag cserje, amely már megköveteli a megfiatalzást és a transzplantációt 4 évvel. Ez a fajta nagyszerűen néz ki a csoportok, a házigazdák, bélyegzők és egyéb alacsony szellemű ültetvények.

Heukhera Lime Marmalade (Heuchera Lime Marmalade) – egy elegáns évelő, gyönyörű levelek és faragott élek. Ezt a fajt a lombos, citrom-saláta színei jellemzik a lombozat. A cserje magassága eléri a fél méteres, és szélesség 30 cm. Nyáron a cserje színe arany árnyalatúvá válik. A fehér kis virágokkal ellátott aljzat formájában virágzó májusban kezdődik, és júniusig tart.

Az eredeti színek fenntartása érdekében az üzemet magánéletben kell ültetni. Nak nek. Ha a nap egyenes sugarait éri el a lombozatban, kiégettek. A jól leeresztett talajt előnyben részesíti, a télen egy dip, a tervezetek hiánya, az évente 2-szer komplex műtrágyákkal táplálkozik. Télen a lombozat nem vágja le, ez biztosítja a tápanyagok cserjét.

Ajánlások a növekedéshez

A nyílt talajon való növekedéshez a növények alkalmasak, amelyek több mint két éve vannak. Képesek lesznek túlélni a téli fagyokat és a széleket minimális menedéket vagy anélkül. Vegyen fel egy helyet szétszórt fény nélkül vázlat nélkül. A Föld ültetése előtt jól kell kapcsolnia és eltávolítani a gyomokat. A talajban enyhe mélyedésben írja le a gyökereket, és öntsük a talaj és a homok keverékét 1: 1.

A Kusta közelében lévő földnek megbízhatónak és öntésnek kell lennie. Az első hónapban figyeljen az öntözésre, a Földnek mindig közepes nedvesnek kell lennie. A növény alapja közelében, megmutathatja szalma vagy fűrészpor. Az utolsó nedvesség lesz. A talaj periodikus lazítása egyszerűen szükséges, de gondosan meg kell tennie, hogy ne érintse meg a gyökeret.

Mivel a vadon élő állatok Geihánok nőnek a hegyekben, a talajban lévő tápanyagkomponensek jelenléte minimális lehet. Számukra a szoptatást fel kell 2-szer kisebb a koncentráció, mint azt kellene, és el lehet végezni csak a transzplantáció során. Ebben az esetben a felesleges műtrágya csak a cserjét károsíthatja.

A növény folyamatosan az aszályok számára, így az öntözésnek mérsékeltnek kell lennie. A legfontosabb dolog az, hogy jó vízelvezetést biztosítson a stagnálás megelőzésére. Tőle a gyökerek részegek, és a növény elpusztulhat. Az öntözést szigorúan a gyökér alatt végezzük, így a folyadék cseppjei nem esnek a levelekre, és nem vezetnek a betegséghez.

A növényi transzplantáció tavasszal kedvező, ha az első szórólapok megjelennek, vagy a virágzás vége után. Súlyos hőben a növény permetezhető. Ehhez a megfelelő vízi helyiséghőmérsékletre. Reggelre van szükség. Télen a fiatal növények nem vágnak le. A lombozat miatt a hő marad. Ezenkívül szigetelheti a fiatal növények lombozat vagy fűrészpor rétegét.

A helytelen ellátásban az üzem a gombás fertőzések elérését eredményezheti. Magas páratartalommal leküzdheti a rothadást vagy az impulzus harmat. Amikor a növény rothadt a növényre, a gyökérrendszer elkezdődik, a levelek elkezdődnek és fekete. A növény meghalhat. A fajta mentéséhez a szárakból származhatsz a szárból. Martherny harw ad egy bolyhos raid egy cserje.

A leküzdéséhez szükség van a szennyezett levelek eltávolítására, és az üzemet “fundazola” megoldással kell kezelni.

GEIKHERA MARMALADA – A fajok legnépszerűbb változata, széles körben használt kerti táj és tájtervezés. Jó és jobb ellátással, ő visszafizeti Önt a szépség és a különböző árnyalatok levelei a cserje

A Geihans tulajdonságokról lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: