Jellemzők Willow Ball és annak termesztése

  IVA Schrovoid – Nem igénylő növény, gondoskodjon arról, hogy mely kertészek kis élményekkel rendelkeznek. A korona golyós alakjának köszönhetően nagyon kereslet a tájkép kialakításában, díszítő parkokban. A Willow részletes leírása egy törés, hogy többet megtudjon erről a növényről, lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a leszállásával és a későbbi termesztésével.

  Leírás

  IVA gömbölyű vagy törékeny, szintén Rakita önellátónak is nevezik Az Eurázsia termesztése. A természetben a növény más kontinenseken is megtalálható, ahol különböző időpontokban szállították. A faj hibrid eredetének elmélete van. Kezdeti területét nehéz megállapítani a növény évszázados termesztése miatt egy személy, mint egy méz, valamint a nyersanyagok forrása az orvostudomány, a bőripar számára.

  A Willow Scharovoid főként a bőségesen nedvesített talajon, az alföldön, valamint a tartályok partján nő. Ez különböző fagyállóság, A legjobb akklimatizálások agyag talajon. A korona vágása miatt a korona vágása miatt kapott.

  Érdekes módon a szakadt ágak könnyen gyökerezik egy személy segítségével, hozzájárulva az űrlap terjedéséhez.

  A Rakita fa gyorsan növekszik, a felnőtt 20 méteres magasságban emelkedik, az első 10 évben az indikátor 1/3-ig terjed, ami vonzó lehetőséget kínál a tájkép kialakítására. A fröccsenő korona miatt gyakran cserje. Azonban a Tolten Top térfogatának növekedési üteme és készlete – nem a növény egyetlen jellemzője. Ez egy átlagos élettartama körülbelül 70 év, ez jó különböző éghajlati viszonyok.

  Az IVA csiszolt neve az volt, hogy Az ágai 4 éve az élet megszerzi a törékenységet az alapon. Ehhez a fa esetében a korona jellemzi, az ágak borítottak egy szürke-barna árnyalattal, hajlamos a repedésre. A levelek nem pubeszkáló, jellegzetes fényességgel, hegyes és hosszúkás, hossza eléri a 75 mm-t. Az ősszel, kilépnek, zölden maradnak, vagy az árnyékát sárga színnel megváltoztatják.

  A gyökér rakétarendszer nem túlságosan csomagolt, jól fejlett, amely lehetővé teszi a szárítások előállítását a hornyok, megütve. A virágzás egyidejűleg következik be a levelek növekedésével. Nő és férfi vetőmagok alakulnak ki a fán. Virágok egy növény a Yellowstone kialakításával. A gyümölcsöket a súlyzó formájában nem teszik közzé, a tojás alakú kúp alakja.

  Típusok és fajták

  IVA Scharovoid – népszerű dekoratív növény, elegendő fajta fajtával megkülönböztetve. A fajtól függetlenül mindig van egy buja kerek korona. A SCHROEN-alakú önálló IVA jó választás az oldal díszítéséhez. A fa átlagos magassága kb. 15 m, ami lehetővé teszi, hogy az egyes leszállásokra használják; Bush alak – dekoratív, alacsony sebességű – jól néz ki a csoportban.

  A sok tétel ellenére mindig egy növényről beszélünk. De a különböző gömb alakú Willa számos különböző. A legnépszerűbb lehetőségek közül a következők.

  • Kék. Kis, alacsony alakú, figyelmet arra, hogy melyik ezüst lombozat vonzza. A kompakt ballcroe nem kell fodrász, az üzemet a jó megközelíthetőség jellemzi, gyakorlatilag bármilyen típusú talajon, jól néz ki a csoportos kirakodásban. Télen megőrzi dekoratív, mert a sűrű szövés a fiatal hajtások barna-sárga színű.

  • Bulat“. Dekoratív minőségű, magas (legfeljebb 13-15 m), 1 vagy több törzsön termeszthető. Megkülönbözteti a sötétzöld lombozatú korona koronát. Formája – szinte a megfelelő golyó eléri az átmérőjét 5 m. Olíva ágak, még a lombozat után is megtartják a díszítést.

  • “Világítótorony”. Hibrid középiskola, amelynek átmérője 3 m. Kis magassága van – az élet nagy része 200-300 cm-en belül megmenti a törzs hosszát. Ennek a hibridnek a jellemzője a korona alakjának fénytartozásának nevezhető. Ő is gömbölyű még fodrász nélkül is.

  • Lila. Az öngyilkossági átlagos fajta, amely egy szórófej formájában van kialakítva, amelyek mérete nem haladja meg a 3 m átmérőjű. Az alfajok megkülönböztető jellemzői lehetnek lila árnyalatú szervo, valamint vöröses hang a Cortex színében. A színezőgép ilyen fényereje miatt nagyon hatékonyan néz ki.

  • Hakuro Nishi (solista vagy “Hakuro niche”). Kompakt cserje vagy kis wow egy fa formájában, nem nagyobb, mint 2 m. Korona sűrű, tavasszal (virágzás közben) szinte fehér, rózsaszín árnyalattal. Ez a hatás elég hosszú ideig tart, több mint egy hónap.

  • Singite Dwarf. Hibrid forma, amelyet egy vagy több törzsre jellemez a korona kialakulása. A fa eléri a 2-3 m-es mennyiségben, nagyon nagy sűrűsége van.

  • “Platárium” (fülű IVA). Ön mellékhatás, félig vágott növény, koronával a jobb golyó formájában. A hajtások növekedésétől függően 1,5-3 m. A változatosság kedvéért a megsértés miatt.

  Ezek a Rakita fő fajtái, amelyek a kert és az ország tájképe. Az óvodákban is számos hibridet találsz ilyen típusú növények fehér fehér.

  Leszállás

  A Will Will Will Sharvide nyitott támogatása. A növény a legtöbb esetben a legegyszerűbb termesztési feltételekkel rendelkezik. Ön önállóan robonálhatja a palántákat az ágból a fazékban, majd transzplantálhat egy új helyre. A fa vagy cserje formája jól gyökerezik. Növelje ezt a fajta jobbat a tartályokban vagy az alföldön bőséges nedvességgel.

  A leszállási hely kiválasztása is nagyon fontos. A legjobb, ha előnyben részesítik a természetes és mesterséges tavak, patakok, valamint az alacsony karokat, zárt víztartóal. A legjobb fajta talaj agyag, gyengeség. A tartálytermesztéssel javasoljuk, hogy ellenálljon az 1,5-2 m-es kirakodások közötti távolságnak.

  A billenők számára megfelelő utasítások megfelelő utasítások segítenek.

  1. Pobotka Cherenkov. Tavasszal történik: a növényeket a nyáron vagy az őszén saját gyökérrendszerének megjelenése után transzplantizálják.
  2. Ferde talaj. Nagyon nagy sűrűséggel érdemes előre elkészíteni a homokot. 1-2 héttel a leszállás előtt a műtrágyák.
  3. Lunka előkészítése. Körülbelül 50 cm mélységben van egy lyuk. Leeresztő alsó opcionális.
  4. Leszállás. A formázott gyökérrel rendelkező növény a kútba kerül, megszórjuk eltávolított talajjal.
  5. Locsolás. Bőségesnek kell lennie, amelyet közvetlenül a növény ültetése után gyártanak.

  A későbbi ellátás egyszerű, az egyéb szükséges agrotechnikai események időszakos öntözése és teljesítése.

  A gondozás jellemzői

  Gondoskodjunk, hogy golyóseljék, Elég kedvező feltételek biztosítása a növekedéshez. Majdnem minden dekoratív forma először egy bokorot képez több törzsre, de elérheti a gyönyörű korona és a törzs létrehozását. A magas fokozatok növekedése csak akkor ajánlott, ha jelentős szabad négyzet van, olyan növények mellett, amelyek érzékeny hozzáállása van a fényhez. Ellenkező esetben az IWA által adott árnyékolás nem teszi lehetővé számukra, hogy normálisan fejlődjenek.

  Maga a fa könnyű fejű. Teljes körű kapcsolatot igényel az UV-sugarakkal, így az épületek közelében található leszállás nem ajánlott.

  Locsolás

  Csak olyan esetekben van szükség, ahol a fa önmagában nem kaphat vizet a gyökerekből. Ha a fűzfa fedélzetén helyesen van, közel a víztestekhez vagy az alföldön, erőfeszítéseket tesz az öntözésre. Amikor a talaj nedvességének hiánya mellett növekszik, nyáron további hozzáférést kell szervezni a vízhez. Hot napokon, az öntözés rendszeresen szükséges, 7-15 naponként, legfeljebb 50 l-ig felnőtt fa esetében, különben a korona sárga lesz, visszaállítja a lombozatot.

  A golyó nyáron látható, és a tömlő öntözés látható. Közvetlen víz a permetezőn keresztül meg kell szórni, túlzott nyomás nélkül.

  Az ilyen intézkedések segítenek megőrizni a fiatal hajtások rugalmasságát, biztosítják a levelek aktív növekedését.

  Trágya

  Ahhoz, hogy az üzem csak kétszer az év során. A műtrágyázás meglehetősen dolgozott ki. Úgy kell cselekednie, mint ez.

  1. Tavaszi, A hó feltámadása után felrobbantja a gördülő kört. Az elkészített talajban átfogó műtrágyákat készít a 2 ST számításából. L. Granulátumok 1 m²-en.
  2. Ősszel, Szeptemberben készítsen minden felnőtt fát 1/2 csésze szuperfoszfát és szulfát kálium keverékére. A fiatal növények 3 évesnél idősebb tápanyagok szükségesek. Elég 1 st. Azonos keverék kanál.

  A növények megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges etetés szükséges az erős mentesség kialakulásához. Ha a leveleken fekete pontok jelennek meg, további kiegészítéseket kell végezni a réztartalmú gyógyszerek további kiegészítéseinek.

  Ritkítás

  A korona kialakítása a Waiva Charov önkárosító típusaiban. A fodrász főként olyan növények esetében szükséges, amelyek túl erős növekedésre hajlamosak. Ha egyértelmű geometriát szeretne elérni, akkor a képződést el kell indítani, ha 1 m-es magassági sávot ér el. Az első években nem szükséges megpróbálni csökkenteni az ágakat – csak akkor távolítják el, ha a kártevőket rovarok legyőzik, ha szükséges.

  Helyesen vágja le a fát egy gömb alakú koronával kizárólag a rendszer szerint. Tegye ezt a munkát tavasszal, eltávolítja az oldalsó hajtásokat. Vágás hossza – körülbelül 20 cm, és az ágak végein vese maradhat. A beszerzést olyan szögben végezzük, hogy megszüntesse a víz stagnálását a felületen. A vad-növekvő formákat ősszel vágják le, miután visszaállították a lombozatot.

  A vágáskor meg kell ragaszkodnia az arany középső szabályához. El kell kerülni a túl erős közeledő növekvő vesék, negatívan befolyásolhatja életképességét. Jelentős francia bekezdés is veszélyes – a fertőzés áthatolhat a szeleten.

  Az őszi növényi ellátás a gyomok kémerejében fekszik, tisztító lombozat. Fajták, rosszul hordozó erős fagyok, emellett szigetelve, a korona és a törzs légáteresztő anyag, elaludt a gördülő kört.

  Reprodukció

  Wava Scharovoid fajták vegetatív módon, főleg bámulják vagy gyökerezik a vízben. A tavaszi ültetési anyagok ültetéséhez 5 és több formájú vesékkel rendelkező fiatal hajtások kerülnek. Amikor a dugványok reprodukálódnak, a menekülési vágás hossza körülbelül 30 cm legyen.

  A preplantált dugványok gyökerezhetők az edényekben, hogy nyáron vagy ősszel új helyre továbbítsák őket. De sokkal gyakrabban használják a közvetlen transzplantációt a földre. Előre kiválasztott hely a maximális nedves talajjal. 5-6 óra hosszúságú vázlatot helyeznek el a gyökérképződés stimulálójával. Ezt követően nyitott földterületeken szárazföldi növényeket lehet szállítani.

  A palánták vásárlásakor az őszi időszakban előnyben kell adnia a konténer beállításait. A télhez elegendőek lesznek ahhoz, hogy egy alagsorba vagy egy másik, pozitív, de nem túl magas hőmérsékletet és páratartalmat helyezzenek el. A potok nélküli hajtások polietilénnel vannak csomagolva, tavasszal tárolva.

  A víz lerövidítése kissé eltérő. Ültetőanyag betakarítás tavasszal. A vágott ágakat az aljára vágják, víztartályba helyezzük. Amikor a földbe átültetett növények független gyökérrendszerét alkotják.

  Betegségek és kártevők

  Willow, mint más típusú növény, sok kártevő rovarot vonz. Itt vannak a leggyakoribbak.

  • Levél növényen. Ez a bogár csodálja a növény koronáját. A megjelenése jelei csupasz ágak, feketés lombozat. A rovarok hatékony leküzdésének módja csak kézi borjú.

  • Yves baba. A megjelenése a hajtások szárazságával, a lombozat megkönnyebbülésével van jelölve. A rovar a felszínen van a kéreg alatt, ott lárváinak helyezése. Mentse el a fát csak azáltal, hogy eltávolítja az érintett területeket a hajtások vágásával. Minden sebet feltétlenül a kerti wara feldolgoznak.

  • Yves-cycada. Amikor megjelenik, a fa kéreg szenved. Elkezd repedni, a következő szakaszban lőni hajtásokat lőni. Ha a törzs felszínén bekövetkező károkat észleli, a RAN kerti varriert vagy deague sebét meg kell tenni.

  • Levélszemét. Ezeknek a kártevőknek a növények fenyegetése alatt a növények fenyegetése alatt. A vorace lárvák korábban enni, mint az ágak, akik képesek fejlődni. A problémát a korona speciális vegyi anyagokkal való permetezésével vagy a kerozin és a háztartási szappan keverékének megoldásával oldjuk meg.

  A növény is csodálkozhat a gombás betegségek, a rozsdásodik a Yawa paszta felé. A kezelés a diagnózis után vegyi anyagokkal történő permetezésével történik. A megelőzés mértéke, érdemes elkerülni a fa transzplantációt a hároméves eredményig. Ezenkívül a termesztési hely választékát nagyon óvatosan kell elvégezni. A betegségek helytelen leszállása növekedése.

  A Pests-tól a profilaktikus célok feldolgozása érdemes rendszeres intézkedést tenni. Szezononként permetezésre van szükség 6-8-szor.

  Alkalmazás a tájtervezésben

  Az IVA helyszín táján a korona golyós alakja nagyon lenyűgözőnek tűnik. A törpe és az alacsony szellemű fajták eléggé sűrű leszállása révén egy csodálatos élő kerítés kiderül. A kertben a növény olyan csoportokban kombinálható, amelyek hasonló korona geometriával rendelkeznek, vagy szolitonként használják.

  A Rakita hagyományosan a táj legjobb dekorációjának tekinthető, amikor a tározók közelében leszáll. Úgy néz ki, látványos a tavak keretében, kerti szökőkutak. Áramlás vagy mesterséges vízesés jelenlétében jobb, ha az üres ágakkal nagyobb formákat választhat.

  A Bonsai Style Connoisseurs is ismeri ezt a szokatlan növényt. A gömbölyű IVA jól kombinálható a kavics tájakkal, a japán tájakkal.

  A labda vágása a videóba.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: