Mi a különbség a fenyőben az evettől?

És fenyő és fenyőfák. Ha nem néz ki, vagy nézed távolról, azt mondhatjuk, hogy teljesen azonosak. De ennek ellenére ez a két fák sok különbséggel rendelkeznek mind a leírás, mind a gondozás, a személy igényeihez.

Fő különbségek

Az örökzöld tűlevelű fák túlságosan hasonlóak, de nagyon sok különbség van. Először is figyelembe kell venni, hogy különböző természeti övezetekben nőnek.

A lucfenyő a tűlevelű fák fagyálló kilátása, gyakoribb az északi féltekén, gyakran növekszik, mint egy sűrű erdő, akár vegyes. Legfeljebb 40 méterrel nőhet, a szélességben legfeljebb 2 métert elérhet, ezért a szél erős impulzusai leggyakrabban lebontottak.

A fenyő nem olyan fagyálló, ezért elsősorban a Kaukázusban növekszik, Szibériai déli részén, a Primorsky Kra-ban is elosztva. Legfeljebb 60 méteres magasságban nő, az első évtized a minimális növekedés – körülbelül 10 cm évente. Ugyanakkor nagyon érzékeny az éghajlatra és a nedvesség számára a talajban. Piramis korona alakja, egyenes és sima hordó.

Hogyan lehet megkülönböztetni?

Számos alapvető jel van, amelyek segítenek pontosan meghatározni, Milyen fa előtted van: luc vagy fenyő.

 • Tűk. Ha összehasonlítja a fenyő és a karácsonyfák tűit, akkor azt mondhatjuk, hogy a fenyő sokkal lágyabb, az unilokrácia, fehér túlcsordulása az oldalán, míg az étkezési tűk spiny, van egy olyan tipp, amely hasonlít egy igazi tűre, sokkal nehezebbek mint fenyő.

A csatlakozók szintén különböző módon vannak elhelyezve: A fenyő sokkal gyakrabban van, mint a fenyő.

Továbbá a fák tűje különbözik: a fenyő hosszabb, és a fenyő. A várható élettartam változik: fenyőégetés Az emberek körülbelül 12 évig élnek.

 • korona. Fenyőben az űrlapja hasonlít a jobb piramisra, a karácsonyfa nyomon követhető aszimmetria.

 • Szag. A karácsonyfa szaga sokkal gyorsabban elpárolog, a fenyő hosszú ideig tart.

 • ShishiKi. Fenyőfa fák, és fenyő – felnéz, emlékeztetve a gyertyák sorait. Miután érlelték a dudorokat, a fenyő szétszóródott a részecskéken, hagyva a meztelen rudat, az idősebbek az érlelés után az ütközés csak kiindulva, hogy nem jelenik meg egyszerre.

 • Dolog. A fenyő úgy néz ki, hogy az a tény, hogy sűrűn ült a tűkkel, párhuzamosan egymással, a fenyő tűk véletlenszerűen nőnek, így a vizuális gallyak sokkal téresebbek.

 • Ugat. A fenyő kéreg nagyon sima, bármilyen zárvány és szabálytalanságok nélkül, és éppen ellenkezőleg, a hordó grungy, nagyon vékony, mérleg. A cortex színe hamu-szürke, a fenyő világos szürkés.

 • Magok. Külsőleg, nagyon hasonló, de a fenyőfák magjai határozottan csatlakoznak a szárnyhoz, és a fenyőmagok könnyen elválaszthatók a szárnyaktól.

  Ahogy láthatod, fenyő és ettem sok különbséget, ami látható, ha megpróbálja. Azt is meg kell jegyezni, hogy a fenyőfák szaporodhatnak.

  Mit válasszunk, ami jobb?

  Luc vagy fenyő? Ha ez a kérdés az új év ünneplése előtt merül fel, akkor bizalommal lehet mondani, hogy jobb választani az első opciót, mert ez a fa egy telített illatú illatot ad, amely sokáig nem párolog.

  Ha egy évelő növényt választasz más célokra, például az építéshez, meg kell fontolnod, hogy mit fog használni. Meg kell jegyezni, hogy az építési piacon a fenyő drágább fenyő.

  Ezt nem csak az épület házak – akkor is hangszereket is készítenek, mint a hegedű.

  Az angolna aktívan alkalmazható a cellulóz-iparban, ezen a területen elegendő népszerűséggel rendelkezik, mert a törzs színe fehér.

  A fa fenyőfákat ugyanabban a területen használják, de kevesebb. Az építés területén nem értékes nagyon magas, mivel ez egy nagyon törékeny és törékeny. De köszönhetően az ingatlannak, ne adjon át élelmiszertermékeket A tároló hordók gyártásához nincsenek idegen szaga.

  A fenyő gyógyszert hasznos tulajdonságaira értékelik, különösen az olajra vonatkozik, amely segít a különböző betegségek gyógyításában.

  Ha úgy döntesz, hogy egy fát választasz a telken kívül, akkor érdemes visszaszerezni a területet, ahol élsz, mert egyfajta jobb, ha fagyot hordoz, mint a másik, amit korábban mondtak.

  Figyelembe kell venni azt is, hogy a karácsonyfa nehezebb üzembe, mivel nagyon feltűnő. Ebben az esetben védőszereket kell használni a test különböző részeihez.

  A növény kiválasztásakor a fő kritériumok mellett a meglévő táj saját preferenciáira és jellemzőire támaszkodik. Vannak olyan esetek, amikor az egyik fák nem illeszkednek a webhely nyilvántartásba vételének általános koncepciójába. Ezenkívül, ha a kisgyermekek veled élnek, előnyösebb a kirakodás tüzelőfajtáinak kiszállítására, mivel nem különböznek a sajtjukkal.

  Ebben az esetben a kert távoli sarkában.

  Meg kell jegyezni, hogy ezek a fajta fák sok különböző fajta és faj, amelyeket szintén megkülönböztetnek a tűk, hosszú és egyéb jellemzők.

  Gondoskodás

  Mindkét fa teothelitis, és nem igényel különleges ellátást. De vannak olyan elemek, amelyeket ismerni és követni kell, különben kiváló növényzet nélkül maradhatsz.

  A fenyőfa földjal, érdemes választani egy nyitott területet, egy kis árnyék jelenléte lehetséges. A talaj összetételének semlegesnek kell lennie, jó vízelvezetést igényel. A fenyőfenyőtől eltérően nincs ilyen igényes talaj és kiszállás. Ebben az előnye. Az evetthez egy árnyas ülés és nagy nedvességtartalom illeszkedik. Ezenkívül fagyálló, előnyösnek tekinthető, mivel hazánk szélességének nagy része hideg telekkel van, és a fenyő könnyen tolerálja az erős fagyokat még egy fiatal saplth.

  A két fák közötti fő különbség az, hogy különböző módon csapdába esnek a területre. Amikor a vásárlást figyelni kell a karácsonyfa gyökerére: le kell zárni.

  Ellenkező esetben lehet szárazra, ami normális palántákat helyez egy nagy kérdésre.

  Fenyő A talaj nedvességtartalma nem alkalmazható. Ezek a palánták általában jól gyökerezik.

  A Crown Fenyő nem igényel képződést, függetlenül a helyes formát a piramis formájában növeli. És a fa zöldségeinek meg kell felelnie, tisztítsa meg a szárított törzseket, igazítsa a hosszát.

  A fenyő könnyen tolerálja a száraz időjárást, és a karácsonyfa mindig hidratálódik.

  A fenyő 3 éves korig állandó táplálkozást igényel, és a karácsonyfa nem igényel ilyen táplálkozást.

  Az összes kritérium összehasonlítása után arra a következtetésre juthatunk, hogy minden fa jó a helyén. Például a dekoratív termesztéshez jobb használni a fenyőt, és a közönséges lucfenyő ideális bútorok és építés gyártásához. Meg kell jegyezni, hogy a fenyő jobban igényes, ezért a termesztése nagy fizikai és anyagi költségeket igényel.

  Hogyan lehet megkülönböztetni a fenyőt az evettől, nézd meg a következőt.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: