MOTOBLOCK GRASHOPPER: A modellek és funkciók jellemzői

  A Földfeldolgozás összetett folyamatnak tekinthető, amely sok fizikai erőfeszítést és időt igényel. A munka megkönnyítése érdekében sok decs és gazdálkodó speciális technikát használ, amelyet egy farostlemeznek neveznek.

  A mezőgazdasági eszköz piac által képviselt különböző modellek tápegységek, de a Grasshopper motorblokkok különlegesen népszerű a vezetékes, mivel ők a legerősebb és megbízható működés.

  Sajátosságok

  A Grasshopper által gyártott motoroblokkok megbízható technika, amely német gyökerei vannak. A vállalat mérnökei folyamatosan új módosításokat fejlesztenek ki, és kiegészítik őket egy modern csomaggal.

  A termelési költségek csökkentése és az árak rendelkezésre álló termékeinek csökkentése érdekében a német növényi szöcske megnyitotta a Workshopot Fehéroroszországban és Kínában, és hagyta, hogy a gyártott berendezések minőségének ellenőrzése.

  Ezeknek a motoblokkoknak a fő jellemzője továbbfejlesztett továbbítás.

  Hasonlóan az autóipari tengelykapcsolóval van ellátva, és az öntöttvasból készült tartós eset védi a szennyeződéstől és a mechanikai sérüléstől.

  Minden aggregátum a gyártó olyan széles masszív gumiabroncsoknak felel meg, amelyek tökéletes tengelykapcsolót biztosítanak bármilyen típusú felületekkel. Ezenkívül a motoblokkok bolygókészülékkel vannak felszerelve. A készülék stabil, ha mozog, jól illeszkedik, és még egy keréken is megtarthatja a rutot.

   Alacsony átvitel esetén ez a technika nagy teljesítményű vontatóhajóként használható, amely 1200 kg-ig terjedő áruk szállítására használható.

   A Grasshopper MotoBlocks előnyei a következő jellemzőkkel is rendelkeznek:

   • nagy teljesítményű;
   • alacsony üzemanyag-fogyasztás;
   • jó permeabilitás és manőverezhetőség;
   • a berendezések hosszú élettartama;
   • A fogaskerék felvétele és kapcsolása acélterheléssel történik, nincsenek kábelek a tervezésben, ami megbízhatóbbá teszi a technikát;
   • Négyszintes kettős sávú sebességváltó, amely nagy hatékonyságot biztosít;
   • Nagymotoros erőforrás.

   Ami a hiányosságokat illeti, nem, a magas ár kivételével. De az idő magas színvonalú technika indokolja a pénzügyi befektetéseket, mert nem igényel javítási költségeket, és kevés üzemanyagot fogyaszt.

   Népszerű modellek

   A szöcske motoblokkok különböző verziókban kaphatók, nemcsak a tervezés, hanem technikai mutatók is eltérnek maguktól. Ezért az egy vagy másik egység megvásárlása előtt fontos figyelembe venni a módosítás jellemzőit és annak a tervezett munka mennyiségének való megfelelését. A pozitív visszajelzést kapott motoblokkok legnépszerűbb modelljei a következő aggregátumok.

    Szöcske 188f

    Ez az eszköz konfigurációban érhető el Weima benzinmotorral, teljesítménye 13 liter. C, térfogat – 390 cm3. A motor indítása fordított indítóval történik.

     A gyártó a benzin AI-92 benzin használatával javasolja.

     A MOTOBLOCK súlya 217 kg, a talaj feldolgozása során, legfeljebb 30 cm mélységű bomlást biztosít.

     Ez a modell két üzemmódban (emelkedett és leengedett), és két reverzibilis és négy elülső sebesség létezik. Ezenkívül a tervezésben a BW által biztosított, mivel különböző mellékleteket lehet csatlakoztatni az egységhez és a vontatott berendezésekhez.

     A motorblokkban lévő tengelykapcsoló csatlakozást több lemez tartalmazza a vajtartályba merülő lemezek. A fém tolóerő gyártója az erős kábelekre cserélve, amely kiterjeszti a berendezés élettartamát. A kormányoszlop kényelmes a menedzsmentben. A mozgás sebessége 2-16 km / h előre és 2-4 km / h. Vissza.

     Szöcske 186fb1

     Ebben a modellben a Weima 188fb1 dízelmotoros motor telepítve van, teljesítménye 9 liter. val vel. A motor térfogata 420 cm3, az üzemanyagtartály 6-ra készült.5 liter benzin. Súlya a 225 kg-os egységgel, amely két tartományban működik – megnövekedett és csökkentett sebességváltó.

     A 6. egység (2 hátsó és 4 elülső) fogaskerekek száma. A motor kézzel indul, emellett léghűtő rendszerrel van felszerelve.

     Ezenkívül a csomag tartós vontatás, többlemez tengelykapcsoló és differenciál. Teljesítmény kiválasztása tengely lehetővé teszi a kapcsolódást további vontatott vagy ragaszkodik az egység. Redukáló motoblokk Összecsukható, fogaskerék, tartós öntöttvas tokba helyezve. A modell kormánykeréke frissítve van, a fogantyút két síkban lehet beállítani.

     A MotoBlock nagyon magas színvonalú védőel rendelkezik, akik megvédik a csúszást a munka közben.

     Grasshopper GR-135

     Ez a modell dízel, egy erőteljes motorral van ellátva 9 literben. C, amelyet mind elektromos indító, mind manuálisan indítanak el. A motoron kívül olyan hűtőrendszert telepített, amely védi a motort túlmelegedésétől. A sebességváltó fordított és két elülső sebességet biztosít.

     A motoblokk súlya 166 kg, a termesztés során 30 cm-rel mélyíthető, amely kiterjed egy szélességű telek 1.35 M. A motoblokk funkcionalitása növekszik a szerelt berendezések felszerelésének lehetőségével. A készüléket nagy pneumatikus kerekekkel állítják elő a konfigurációban, a szállítókerék csatlakozik hozzájuk.

     A motoblokk mérete 1030 × 570 × 880 mm, a modell az összkerékhajtás. Üzemanyagtartály térfogata – 5.5 l, olaj -1.65 L.

     Az ilyen motoblokk ideális a parcellák bármely részének feldolgozásához.

     Az egység jellemzi hibamentes működést, a hibás működés esetén az alkatrészek rajta, akkor könnyen vásárolt, mivel azok mindig gyártott széles, és rendelkezésre állnak eladó.

     Csuklós felszerelés

     A Brand Grasshopper alatt gyártott összes motorblokkok is tartoznak a mellékletekkel. Az aggregátumokat Saber alakú malmokkal konfiguráljuk. Jól kezelik a talajt, és levágják a füvet anélkül, hogy magukra kanyarodnának. Ezek a rögzítők alkalmasak bármilyen típusú talaj termesztésére.

     Adott esetben az egység tulajdonosai növelhetik a funkcionalitását a következő kiegészítő berendezés megvásárlásával.

     • Eke. Szükség van arra, hogy tervezzenek a köves területek és a szüzek feldolgozására, ahol nehéz megbirkózni a szokásos marócsomagokkal a munkával. A vágásoktól eltérő eke nem fújt, és mélyebben mélyebben merül fel a súlyos nehéz berendezések alatt.

     • Kaszálógép. Ez az eszköz általában a téli billeteket vásárol. A fűnyírók két fajot állítanak elő: szegmens és forgó. Az első lehetőség alkalmas a macskák cserjékére, a másodikra ​​- a lágy fűre.

     • Burgonya és burgonya. Hasonló berendezések segítenek a gyors leszállás / tisztítás végrehajtásában.

     • Shovel-dump és hófúvó. Az ilyen eszközöknek köszönhetően lehetővé kell tenni a hó területét. A termékeket a hatékonyság és a költségvetés megkülönbözteti, a közüzemi vállalkozások nagykereskedelmét használják.

     • Pótkocsik. Ha a talaj feldolgozása mellett az áruk szállítását tervezik, akkor a vontatott kocsik nélkül nem tehetnek. A gyártó közülük többféle típusú: hosszú, magas oldalakkal, dömpermékekkel.

     • Caterpillars, kerekek és rácsok. Mivel a szöcske motoblokkok a nehéz technikához tartoznak, és egyes módosítások súlya legfeljebb 200 kg lehet, pneumatikus kerekekkel vannak felszerelve 6 × 12. Az ilyen gumiabroncsok biztosítják az aggregátumot bármilyen talajért.

      Ha megvásárolható egy könnyű üvegszálas, akkor fel kell szerelni a talajokkal. Általában a téli szezonban használják őket, javítva a technológia tapadását a felületen.

      Ezenkívül a hernyókat gyakran használják át a mocsaras helyeken, növelve a kezelt felületen lévő érintés területét.

      • Uktyales. Ezeket két “palacsinta” formájában állítják elő, amely a kerék tengelyéhez csatlakozik, és növeli a motoblokk súlyát.
      • vízszivattyú. Egy ilyen eszköz segítségével víz és öntözés kerti növények szivattyúzhatják.
      • Adapter. Ez egy pótkocsi adaptáció egy kerettel ellátott keret formájában. Az ilyen berendezés lehetővé teszi, hogy a motoblokkot ülő helyzetben ellenőrizze.

      Működési szabályok

      Miután a motoblokkot választották és megvásárolták, fontos, hogy megfelelő tárolási feltételekkel és megfelelő működéssel rendelkezzen. Ez megvédi a technikát a lehetséges bontásoktól, és kiterjeszti az életét. Először is kezdje elkezdeni és futni. A gyártó utasításai szerint a motoblokk megkezdése előtt ki kell önteni az üzemanyagot (benzin vagy dízel) és az olajat.

       Az első 8 üzemmódot be kell állítania a minimális terhelést, amely idő alatt minden alkatrészt és építési csomópontot kennének, és egyetlen mechanizmusként működnek. Ezt követően a motorolaj összeolvad és helyettesíti az újat.

       Ha a motoblokkot úgy tervezték, hogy ne használjon sokáig, akkor száraz helyen kell helyezni az állványon, a szilva üzemanyagon és a kenőanyag előtt és a szennyeződés és a por tisztításával.

       Ezenkívül minden speciális kenőanyaggal ellátott karokat kellene levenni, védve őket a korrózióból.

       Ami a karbantartást illeti, a következő típusú munkát biztosítja.

       • Napi ellenőrzés Szobaszerviz. Az egység kihasználása előtt meg kell győződni arról, hogy a fékezési és irányítási rendszer működik. Ezenkívül ellenőriznie kell az üzemanyag és az olaj szintjét a tartályokban. A kenőanyag vagy szivárgás hiánya miatt az alkatrészek deformálódása lehetséges.
       • Az olaj időben történő cseréje. Javasoljuk, hogy 25 órás motor működését töltse. A MOTOBLOCKS GRASHOPPER számára a Tap-15b és a TAD-17A olaj.

        Annak ellenére, hogy a szöcske aggregátumokat kiváló minőséggel különböztetik meg, és bármilyen éghajlati viszonyban vannak kialakítva, néha meghiúsulhatnak. Általában a motor túlterhelése miatt következik be.

        Az egyszerű bontások meglehetősen reálisak, hogy megszüntessék magad.

        • Ha a motor eszköz nincs aktiválva. Először is ellenőriznie kell a gyújtási rendszert és az üzemanyag és a kenőanyagok szintjét a tartályban. Ezenkívül be kell állítania a karburátorot. Ezenkívül meg kell tisztítani a levegőt és az üzemanyag-szűrőket.
        • A vágók nem forognak. A probléma oka lehet a B vagy egy feszített hajtószíj meghibásodása. Gyakran előfordul, hogy a szerelt berendezések helytelen csatlakoztatása.

        Grasshopper MotoBlock Video Review, lásd alább.

        Értékelje a cikket
        ( Még nincsenek értékelések )
        Megjegyzések hozzáadása

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: