MOTOBLOCKS “AVANGARD”: Az alkalmazás fajtái és jellemzői

A “Avangard” motoroblokkok gyártója a Kaluga Factory Mototype “Cavier”. Ezek a modellek igényei a vásárlóktól az átlagos súlyuk és a munka kényelme miatt. Ezenkívül a hazai vállalat aggregátumai, amelyek a kis mezőgazdasági berendezések képviselői, sikeresen kombinálják az optimális méreteket, teljesítményt és megbízhatóságot. Ezek a lehető legegyszerűbbek a különböző országok különböző régiói talajához igazodva.

Előnyök és hátrányok

A hazai gyártó szelcogének teljes egészében a kínai márka Lifan megbízható erőműveivel vannak ellátva. Ezeknek a motoblokkoknak a megkülönböztető jellemzője az éghajlati viszonyoktól függetlenül használható munkájuknak. A tesztek azt bizonyítják, hogy az aggregátumok hatékonyan működnek mind a régiókban, mind a télen, és az Oroszország területén forró nyáron. A védjegy által gyártott termék kötelező a minőségellenőrzés alatt, míg a vizsgálat minden egyes tervezési egységnek van kitéve. A modellek egyéb előnyeihez a különböző típusú mellékletekkel való kompatibilitás szempontjából sokoldalúságukat tartalmazza, míg a fúvókák más vállalkozásokban készülhetnek.

Fontos pont az a konfiguráció típusa, amely lehetővé teszi a különböző ügyfelek megközelítését. Ma a márka részleges vagy teljes teljes készletű motoblokkokat szállít. A teljes típusú készletek közé tartoznak a vágók és a pneumatikus kerekek. A részleges lehetőség nem működik kerekekkel. Megfelelő, ha a vevő a motoblokkot kultivátorként kívánja használni.

A hazai termelők termékei védve vannak a földdaraboktól a folyamatban. A hatalmas futófelületekkel felszerelt kerekek, amelyek miatt elegendő fogyatékosságot biztosítanak, nemcsak a száraz talajon, hanem a viszkózus talajon is biztosítottak. Ezenkívül a modelleket úgy állíthatjuk be, hogy a kívánt behatolás kívánt szintjét beállíthatjuk a talajba.

Néhány modell vásárlóinak hiányosságai figyelembe veszik súlyukat, mert bizonyos esetekben súlyokat kell használni. A Hitch hatékonyságának növelése a Földön, szükség van minden kerékre 40-45 kg-ra növelni. Ugyanakkor a terhelések telepítve vannak a hubokon vagy a főszereplőhöz. Valaki az alapkészlet hiányos értékét veszi figyelembe, amely ma körülbelül 22 000 rubel.

Módosítások

Ma a motoroblokk “Avangard” körülbelül 15 módosítással rendelkezik. Különböznek a motor és a leghatékonyabb hatalom. Átlagosan 6,5 liter. val vel. Egyes modellek kevésbé hatékonyak, például AMB-1M, AMB-1M1 és AMB-1M8 6 liter. val vel. Egyéb opciók, éppen ellenkezőleg, erősebb, például AMB-1M9 és AMB-1M11 7 liter. val vel.

A vonal legnépszerűbb változata az “AvaGard AMB-1M5” és az “AvaGard AMB-1M10” módosítások Az elektromos motor teljesítményével 6,5 liter. val vel. Az első modell az egyik legjobbnak tekinthető, mivel négyütemű erőmű Lifan márkával rendelkezik.

Erős, gazdaságos, megbízható és a toxikus anyagok minimális tartalma jellemzi a kipufogógázban. Ez az eszköz nagyon funkcionális, emellett a felhasználói növekedés kiigazítása.

A Motoblock “AvaGard Amb-1m10” négyütemű motorja 169 cm3 működési kapacitással rendelkezik. A tartály térfogata 3,6 liter, a készüléket a dekompresszoros kézi indítóval indítják el. A gépnek van egy fogaskerék-lánc típusú reduktor és 2 előre keresztirányú, 1 – vissza. A beállítható rúd vezérli, a méhsejtmarásmaró malmok befejeződnek. A talajban akár 30 cm is is eltarthat.

Célja

Használja a “Avangard” mobil blokkokat a különböző mezőgazdasági munkákhoz. Lényegében a fő céljuk a nyár munkaerejének enyhítése. A gyártó ajánlása szerint az aggregátumok alkalmazhatók a Szűz és a földterületek elindítására. Ehhez szükség van egy motorkerékpár-adaptert egy eke felszerelésére. Használhatsz egy ekék nemcsak a Föld és az ültetett növények kezelésére, hanem szükség esetén alkalmazhatod, hogy létrehozhat egy gödör létrehozását az Alapítvány alatt.

A hazai termelés motoblokkjai segítenek a felhasználóknak, ha el kell készíteniük a talajt az ágy alatt. Ha a szükséges mellékleteket használja, az üzemeltető az egész nyári szezonban képes lesz a földterületekre gondoskodni. A kultivátor és a lakóhely előnye, a sírás, lazítás és dip. Ezenkívül az eszközök biztosítják a fű kaszálását. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a pázsitok létrehozására használják.

Figyelembe véve az ilyen berendezésekkel való kompatibilitást, mint például a pótkocsi rake, a motorblokk leeshet a leeső lombozatba, és a főszezonban – a szemétből. Ugyanaz a fúvóka összeállítható egy ferde széna. Télen használhat egy motoros hótakarításra, beleértve a vastagságát, míg a hó akár 4 méteres távolságra is eldobható.

Ha speciális kefét használ, akkor alkalmazhatja a csempe polírozó eszközt és a helyszín egyéb dekoratív felületei. A motoblokkok egyéb lehetőségei közé tartoznak az áruk szállítását, valamint az őket vontatóként való felhasználását. Valaki még akkor is sikerül alkalmazni egy hazai gyártót a mindennapi életben a vészhelyzetek villamos energiával. Ehhez a generátor csatlakozik hozzá.

Árnyalatok használata

Első lépések egy megvásárolt termékkel, meg kell ismerkedni a használat műszaki dokumentációjával és árnyalataival. A védjegy felhívja a felhasználók figyelmét arra a tényre, hogy a motoblokk működése során nem lehet fordítani, ha a munkálatok merészek. Ezenkívül az első kezdési és futási idő itt körülbelül 10 óra. Ebben az időben a készüléket nem lehet túlterheltíteni, hogy elkerülje az eltarthatósági időtartam csökkentését.

A futás során 2-3 fogadásban talajkezelést kell előállítani. Ha a régióban lévő talaj agyag, akkor elfogadhatatlan, hogy több mint két órán keresztül dolgozzon egymás után. Az olaj első helyettesítését műszaki dokumentáció alapján végzik. Általában a munka után 25-30 órán belül szükséges. Ellenőrizni kell, hogy ellenőrizze az olajszintet a sebességváltóban.

A többi gyártó ajánlásai magukban foglalják az eljárás átkapcsolásakor az eljárásnak való megfelelés relevanciáját. Fontos továbbá betartani a következő biztonsági szabályokat, amelyeket a gyártó termékeihez kötött utasításokban előírt;

  • Nem lehet figyelmen kívül hagyni az egységet a munkakörülmények között;
  • A munka előtt ellenőrizni kell a védőburkolatok megfelelő felszerelését és a rögzítésük merevségét;
  • Lehetetlen használni a motoblokkot, ha az üzemanyagot megfigyelik;
  • Működés közben lehetetlen engedélyezni a külföldi autókat a vágási területen;
  • Tilos a motort a kultivátorra költözni, és ha az átvitel engedélyezve van;
  • Fontos a fogaskerekezés ellenőrzése és áthelyezése.

Az utasítások megjegyzi, hogy a motoros blokk motorral és sebességváltóval, olajjal töltött. A munka előtt be kell állítania a felhasználó magasságának magasságát, és rögzíteni kell a csavarokkal és diófélékkel. A felhasználó kényelme érdekében a gyártó részletes és hozzáférhető rendszert kínál. Ezután ellenőrizze az övfeszességet, amelyre a tengelykapcsoló fogantyúra kattintanak. Ezt követően a limiter a talajfeldolgozás optimális mélységére van állítva, tengelyekkel és csapokkal rögzítve. Mielőtt bekapcsolná a motort, ellenőrizze a kerekek rögzítését és a gumiabroncs nyomását. A motor a kézikönyv szerint történik, 2-3 percig kis gáz üzemmódban melegítve.

Ezután, a sebességváltókar, válassza ki és tartalmazza az optimális hajtómű átadása, a gázkart kerül a középső pozícióban sima nyomja a kuplungot elindul a mozgás motorkerékpárok. Szükség esetén változtassa meg a munka sebességét, miközben fontos megjegyezni, hogy a kapcsolás kizárólag a moto egység mozgásának mozgatásakor történik. A készülék megkezdése előtt állítható be. Fontos, hogy felelősségteljesen vegyük meg, mivel a rossz beállítás befolyásolja a talajfeldolgozás minőségét.

Fontos, hogy a motoblokk helye párhuzamos legyen a talajszintjével. A készülék bekapcsolása után biztosítani kell, hogy a kések ne ütközzenek a gyomnövényekkel. Miután ez megtörténik, meg kell állítanod az autót, és megszabadulnod kell a füvet.

Jigger ebben az esetben szükségszerűen. A munka befejezése után azonnal meg kell tisztítania az eszközt a Kitsiev Földből vagy a növények maradványaiból.

A következő videóban megtalálja az Avangard’s MotoBlock áttekintését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: