Söpörő virágágyak kavics

Érdekes módon díszített virágágyás, kétségkívül díszíti a helyszínt. Jelenleg az ömlesztett anyagokat gyakran használják a tájtervezéshez. A kavics népszerűségét élvezte, amely magában foglalja a kis, nagy és közepes méretű köveket. A dekoratív zóna kavicsos kőből készült, egy bizonyos sorrendben található növényekből és növényekből áll.

Érvek és ellenérvek

Tekintsük a dekoratív virágágyások előnyeit és hátrányait a kavics segítségével. A felhasználók a következő előnyöket adják:

 • Kavics védi a talajt a túlmelegedésről nyáron, és télen védi a fagyasztást;

 • A kerti tenyésztés különböző helyeken lehetséges;

 • Mindig van lehetőség arra, hogy a kívánt méretű virágágyat hozzon létre;

 • A gyomok növekedése csökken;

 • Rendelkezésre álló technológia a virágágyások fejlesztéséhez, amellyel bármilyen módon megbirkózhat;

 • A virágkert áramlása nem igényel nagy pénzügyi költségeket.

De a mínuszok a kavicsos terület tisztításának nehézségeit tartalmazzák:

 • Nagyon nehéz megtisztítani a lehullott leveleket, gyógynövényeket;

 • Télen nehézségek merülnek fel a hó és a jég tisztítása során;

 • rágcsálók megsemmisítik és rollosak.

A kavicsos virágágyak létrehozásának ötletei

Az elegáns telek kialakítása segít megváltoztatni a megjelenését, és egyéni stílusot ad. Azért Annak érdekében, hogy a dekoratív zóna ne nézz kóstolhatatlanul, szükség van a tervezéssel a telken és más tájon.

Tehát az épületek közelében a meleg árnyalatok virágkertje tökéletesen néz ki, vagy a hozzáadott mintával. Fényes növények a szépségükkel kiegészítik a képet.

A kavics jól illik a mulching számára, a növények körül alszik, a virágágyat a “szigeteken” osztva. Használható, ha a virágokat közelebbre kívánja ültetni egymáshoz, mivel különös figyelmet fordítanak a mészóra. A kavicsos virágágyak megjelenésének javítása érdekében véletlenszerűen szétszórhatja a gyönyörű nagy köveket, vagy tegye közzé a mintát.

A kavicson alapuló festői virágágyások egy másik kiviteli alakja virágok lehetnek a vázákban. A kapacitás a földbe éghető és a kavicsot nyomja, vagy a szintre helyezi.

A kavicsos virágágyak ezen verziójának fő előnye a vázák helyének megváltoztatásának perspektívája.

Válasszon dekoratív kavicsot

A modern tájtervezésben a magas pozíciók dekoratív kavicsot foglalnak el. A kavics egy természetes anyag, amely a rock zúzási folyamat során alakult ki. Keverjük össze a nagy és kis kavicsot, értéke 10-70 mm-ről ingadozik. A színpaletta is sokszínű: fehér és narancssárga és fekete árnyalatok között. A fehér ops virágágyak látványosan látszanak, de nagy keresletben színes anyag. Az iparban festő kavicsot speciális pigmentek végzik, mind a környezet, mind a személy számára.

A rendes zúzott kő dekoratív lehet a saját kezével, amely a festéket megfelelő színekbe helyezi a virágágyás kialakítása szerint. Az anyag festése könnyű – a fő dolog az, hogy válasszon kiváló minőségű festékeket, hogy a kövek színét hosszú ideig tartják.

Alternatív megoldásként egy speciális aeroszol zománcot, az akril vagy az alkid típusú festékek is alkalmasak. A festés az alábbiak szerint jár el:

 1. Először meg kell mosni a köveket;

 2. Ezután festse őket mindkét oldalon, és várjon a teljes szárításra;

 3. re-aerosol spray vagy festékfesték, ha a tompa árnyékot kapjuk, de fontos, hogy csak az első réteg szárítása után tegye meg;

 4. Ha kavics kicsi, akkor a tartályba merül, és festékkel keverjük.

Milyen növények illeszkednek?

A díszítő virágkert létrehozása kreatív folyamat. A növények kiválasztásakor célszerű betartani az intézkedés érzését, ne rontja meg harmonikus képet. De figyelembe kell venni azt is, hogy ha a kövek több, a nézet üresnek tűnik.

A kavicsos virágkert típusa lehetőséget ad arra, hogy különböző típusú növényeket használjon. A növények kiválasztása figyelembe veszi a virágágyak és a közös táj tervezését.

Számos növény használható, míg egy kert létrehozása közben, például egy tűlevelű virágágyat készíthet. Különösen elegáns a fényes árnyalatok, ciprus, samste, yucca megjelenés.

A kék kék, lila és fehér színek pasztell tónusai népszerűek a pasztell tónusokkal, sárga és lila növények jegyzeteivel.

A legmegfelelőbb növények kakukkfű, sedum, lunaria, geránium, badan, évelő Astra, pijm. A dekoratív kertekben a fák és cserjék jól néznek (Kizvy Salle, szárítóétel, Skumpius bőr). Ezek minimális mennyiségben használják, hogy ne ölje meg a létrehozott típus szépségét.

A webhely mesterének jó íze hangsúlyozza az olyan építészeti növényeket, amelyek meglepettek az eredetiségük, például Korovyan olimpiai, lopott, kovil, édeskömény, dyagil, macleigh.

A magas gyógynövények látványosak, például Miscantus kínai, gypsophila egyéb, szinkronizálás, magas Veronica, Vastechniki, Monards, Arany.

Örömmel nézd meg a gabonafélék díszítő kompozícióit. A kék zabpehely a nagy kövek hátterével szemben segít a tájkép kialakításában. A szelíd és vékony levelek kék gabonaféléke nem marad észrevétlenül.

Hogyan lehet magad?

Predit, hogy luxus kavicsos virágágyás. Fontos, hogy megfeleljen a lépésenkénti utasításoknak az eszközön:

 1. Szükséges, hogy vázolja fel azt a webhelyet, ahol a virágágyás megszakad;

 2. A határok kiemeléséhez vegye fel a kötél segítségével;

 3. Távolítsa el a talaj felső rétegét körülbelül 20 centiméter mélységig;

 4. Törölje az összes a növények gyökereit a tervezett helyén (hogy ne hagyja évelő gyomok, a helyszínen be kell nedvesíteni, és hagyjuk egy hétig, ha folytatja, eltávolítás);

 5. Speep a webhelyet, és telepítse a leeresztőréteget;

 6. Lezárja a földet;

 7. A geotextília rétegének egy részét, amely a kavicsot a küldésből tartja, és nem adja meg a sokéves gyomnövényeket;

 8. Vágja a szövet helyét a szétvágásokhoz, ásni egy lyukat és növényt egy növény (olyan speciális tartályokban növényeket termel, amelyek védik a gyökereket a virágokból vagy cserjékből származó cserjékből);

 9. Geotextile Purplus A kavicsos réteg vastagsága körülbelül 5 milliméterrel.

Klava Klumba készen áll. Kiváló tájdekoráció lesz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: