Swing ágyak: modellek és kiválasztási tippek

A bútorok világa csak konzervatívnak és évtizedek óta fennmaradó stabilnak tűnik. A valóságban sokkal gyakrabban fordul elő, mint amilyennek látszik. És az egyik legkedveltebb újdonságok most acél ágyak swing.

Sajátosságok

A hasonló struktúrákat számos előnye megkülönbözteti, A jelek közül:

  • szépség;
  • külső vonzerejű;
  • Egyszerű használat.

A klasszikus függőágy, amelyet hagyományosan adtak, nem könnyű eléggé. Néhány órát töltött benne, sokan kellemetlen érzés a hátsó. De a John Huff találmányának köszönhetően ez a probléma hamarosan eltűnhet. Ezenkívül az ilyen termékek mindazoknak az ízlésre esnek, akik kicsiek, de állandó lengés. Az improvizált ágy nem csak éjszakai pihenésre, hanem délutáni rövid távú szünetekre is alkalmas.

A természetben nyári szünidői ágynemű, beleértve a tengerparton is. És a kis apartmanokban és házakban folyamatos használatra teheted. A láncokat tartó felfüggesztett modell alkalmas erre a célra. A nap folyamán meg fogja menteni a helyet, miközben az éjszaka maximális kényelmét fenntartja. FONTOS: A Huffa eredeti tervezése Oroszországban hivatalosan nem eladó, de lehet vásárolni hasonló termékeket.

Egy másik lehetséges lehetőség

A nyitott levegő nagyon jó érzés egy fonott termékben Nestrest, Az újrahasznosított nyersanyagokon alapuló francia tervezők által kifejlesztett. NAK NEK

Raggela ágy egy lombkorona felhúzásával, amelyet a vállalat termel Dedon, Hosszú ideig, hogy megnyerje az elit fonott bútorok szegmensében lévő vezető pozíciót. De nem szükséges hasonló formatervezési mintákat használni a szabadban. A kerti helyeken való pihenés után hasznos lehet, és a verandát szilárd átfedéssel teszi lehetővé. A Pergola puszta típusába helyezhető, amely egyre népszerűbbé válik, a kis gyakorlatiasság ellenére.

Tippek a választáshoz

Mivel az utcák és a tervezett ágyak – a swing egyre népszerűbbé válik, új gyártók megkezdésére indulnak. És most értsd meg a javasolt választék meglehetősen nehéz. A probléma megbízhatóan megoldható, ha figyelembe vesszük azokat az alapvető ajánlásokat, amelyeket a szakértők adhatnak. A kockázatot minimálisan csökkentheti, ha a vállalatok hosszú ideig tartó termékeket használ, például a következők:

  • Vadőr;
  • TIVEECO;
  • Kert4you.

De még a gyártók szabályai is, nem minden modell ugyanolyan hasznos és praktikus. Néhányan nem lehetnek eléggé kényelmesek, és hogy a többi ember nagyon rossz véleménye valószínűleg nem teszi a végső választást. Végtére is, sokan függenek a személyes preferenciáktól és feltételektől, ahol a lengő ágy áll. Mindenesetre az utcai bútorok kötelező nyomatéka nem csak egy tartós fém tok, hanem egy speciális bevonat, amely csökkenti a korróziós intenzitást. A tervezők kialakításától függően a bútorok 1-4 főre számíthatók.

Hasznos lehetőség Bizonyos esetekben egy elrendezés elrendezés. Ezután kiderül egy lakás, bár felfüggesztették a levegőben, ágyban. A kerti leszállás során egy nagyon értékes kiegészítés gyakran szövettető. Köszönet neki, könnyen aludhatsz még a nap folyamán, amikor a nap kitölti a sugarait. A pad típus jó, mivel nagyobb kapacitás és jelenlét a szúnyogháló készlet alapértelmezés szerint.

A kialakítás azonban csak keresztirányú mozgásokat eredményezhet; Ezenkívül meg kell választania a nehéz modellek és az ágyak között, vékony párnákkal

Gömbhatású lehetőségek, amelyeket felfüggesztett fotelekként jobban ismertek, mindig 1 fő befogadására alkalmasak. A házakon általában a fák ágaira lógnak, mellékelt láncok segítségével. Az alacsony kapacitás mellett a probléma a csapadékvédelem hiánya. De a rögzítés megbízhatósága és az apartmanok alkalmazásának lehetősége, a városi házakban sok ember örül.

Az egyenes tartókkal felszerelt termékek csak sík területen szállíthatók. De görbe elemek különböznek lényegesen nagyobb stabilitást, és tedd egy ágyban nyugvó őket, még a füves. Kerti munka, még a legpontosabb emberek, kíséri jelentős mennyiségű szennyeződés képződését. Ezért előnyben kell részesíteni a termékekre levehető fedelet, amely könnyen mosható és újra felhasználás szárítás után. Egyedi célokra a modellek alkalmasak, amelynek keretei a csőből 1 mm falvastagságú, teljes átmérőjű, teljes átmérővel.

Hogyan kell összegyűjteni egy ágyneműt, hogy adjunk, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: