Szabadidős terület a magánházon

Szabadidős terület a ház házán – nagyon fontos a modern feltételek attribútumában. A szabadidős terület helyes kialakítása a mangalommal a magán- és vidéki ház helyén, meglehetősen lehetséges, és megmenti a tervezők szolgáltatásait, vagy minimalizálása meglehetősen valóságos. Az egyszerű tudás lehetővé teszi, hogy a projekt szinte semmilyen rosszabb legyen, mint a híres szakemberek.

Tervezési szabályok

A magánház és a ház helyén található pihenésre helyet kell helyezni, és nem kevésbé óvatosan kell elhelyezni, mint a fő otthon, a jól vagy a kert. Kategorikusan nem kívánatos, hogy a szabadidős területet a szeles oldalra helyezzük. Ott, még enyhe rövid romlás esetén is, az időjárás és a tulajdonosok kényelmetlenek lesznek.

Ebben a helyben lévő fényeknek elegendőnek kell lenniük, de ez elfogadhatatlan túlzott megvilágítás és túlmelegedés nyáron.

Hogy megfeleljen ezeknek az ellentmondásos követelményeknek, néha kompromisszumokat kell keresnie.

Egyéb kulcsfontosságú pontok:

 • Az összes rész helyének racionalitása (kényelmes, kényelmes és biztonságosan);

 • az egyes struktúrák közötti optimális távolság;

 • az egészségügyi szabványok teljesítménye;

 • Eltávolítás a közúti utakról, más helyekre, ahol sok por és zaj.

Ezzel megértették ezeket, így beszélni, alapvető pillanatok, akkor folytathatja az adott helyzet értékelését. A meredekség alkalmas a lépések igazítására és felszerelésére. Ezután könnyebb lesz. A rekreációs területnek egyetlen része sem kell lennie egy síkságban, ahol folyamatosan veszélyezteti az árvizet. Ugyanakkor lehetetlen arra készíteni, hogy a bejárat (belépés) blokkolva legyen, vagy a kertbe belépjen a kertbe, a kertbe, a háztartási épületekben.

Nézetek

A rekreációs terület jó projektje egy nyílt terasz használatát jelenti. Az utcai levegő ingyenes hozzáférése lehetővé teszi, hogy felismerje a szokásos szabadtéri platformon. De a konyhai közelség előnyei is, a lakossági zónák is nem megyek sehova. Erősítse meg a benyomást, hogy segítse a tereprendezési helyet. A teraszon nem csak ételt fogyaszthat, hanem élvezheti a nézeteket, napozni valamit olvasni.

A kerti telek jó alternatívája az elrendezés terasz. A design kör alakú vagy téglalap rendelkezik. Helykeret különböző formákkal és színű csempével. Sokkal könnyebben használhatják a betont – de úgy néz ki túlságosan. Vonzó választás, sokan is figyelembe veszik a göndör növények használatát.

Olvasson tovább  Lestelia "Regatta": A sorozat és a szabályok jellemzői

A teraszon megfelelő:

 • székek;

 • Tulajdonosok;

 • Kis asztalok.

Egy kis nyári házban, néha használják Egyszerű nyitott gazebos. A 0,8 m magasságú parapet a terület kerülete. A függőleges tartóra szerelt tető. Paul kell lefektetett alap szint felett, ami kiküszöböli az árvíz a csapadék és felolvasztott vizek. Az Arbor egyszerűsége és az elrendezés egyszerűsége nem az egyetlen előny; Fontos szerepet játszanak, és a kertben való telepítés alkalmassága.

De amikor pihentető, gyakran a vágy, hogy élvezze a kebabokat és más sült ételeket. Ez egyidejűleg logikus a bíróságon a vidéki házban, hogy felszerelje sarok a mangalom.

FONTOS: Emellett egy lombkorona van beállítva, amely megbízhatóan levágja az esőcseppeket, a havat.

További védelem biztosítja az üvegezett falakat, ablakokat és ajtókat. Jelentős mennyiségű üvegezés megkönnyíti a szellőztetést nyári napokban; A hideg évszakban felmelegedést kandallók vagy akár a kemence is támogatják.

Az új termékek szerelmesei illeszkedhetnek “Zöld szoba”. Az ilyen szabadidős terület számos részre oszlik. Köztük növényi akadályok. Alternatív – Vékony függönyök vagy pergolos használata göndör növényekkel. Fejlett és megoldások, amelyek biztosítják a maximális magányt: ez a magas zöld sövényekről van szó.

Számukra, olyan cserjék, mint a barbár vagy tűlevelű fák; A szekrényeket funkcionális használatsal lehet megkülönböztetni.

Az elrendezés és a tervezés lehetőségeit

Ezek a lehetőségek között a legfontosabb különbség a különböző típusú bútorok használata. Hagyományosan ott helyezték:

 • műanyag termékek;

 • Fa bútorok;

 • Rathanes;

 • Rozsdamentes acélok vagy alumínium.

Azonban alig ésszerű, hogy hasonló tömeges tárgyakra korlátozódjanak. A szabadidős terület elrendezése a háztartási telken gyakran magában foglalja a függőágy használatát. És még ha úgy tűnik, hogy nincs szükség rá, elég csak azért, hogy próbálja meg – általában néhány hét múlva a vélemény változik. A kert egyik félreeső sarkában van a legmegfelelőbb alvóhely. Valahogy finomabb, hogy kifinomult, éppen ellenkezőleg, érdemes megpróbált egy egyszerű rendes belső belépni.

Olvasson tovább  Kovácsolt Wickets: Gyönyörű tervezési ötletek

Dacha gyakran megszerzi a családot, és nem csak a személyes pihenésre. És ilyen kontextusban meglehetősen megfelelő elhelyezkedés van a hinta. De nem válnak független rész, hanem csak a teljes beállítás mellett, ezért valami másgal kombinálni kell őket.

Ez az elem helye van:

 • a teraszon;

 • pergolákban;

 • A kert süket sarkában, a csillogó szemekből zárva.

A pihenés néha sok időt vesz igénybe. Ebben az esetben a fekvő helyek nélkül lehetetlen. Hasznos felszerelni a bútorokat a matracok, plaids. Nem fáj (ha nincs más tető), használja a lombkorona.

FIGYELMEZTETÉS: Érdemes előre gondolkodni, hogyan kell menni, kényelmes használni egy ilyen alvási zónát.

Állandó tartózkodás egy vidéki házban vagy A házban való aktív látogatás teljesen releváns megoldást kínál a kerti kemence használatára. Nincs szükség eredeti megállapításokra – elegendő az oroszok vagy a holland kemencék megjelenésére és eszközére összpontosítani. A téglák vagy a természetes kő kiválasztása a tulajdonos belátása szerint marad. Oldalsó ételek polcok, bár gyakran fogyasztják őket, meglehetősen hasznosak, ezért lehetetlen, hogy néhány sablonként megfontolják őket.

Mivel nyaralásra fordultunk, meg kell említeni és a medencéket.

Természetesen már nem okozzák ezt a furátot, amelyet 20-25 évvel ezelőtt gyártottak, amikor újdonságban voltak, de még mindig az előnyök és az öröm kétségtelenül. A szakemberek hangsúlyozzák Meg kell szereznie a polikarbonát lombkorona, és gondoskodni kell a vízelvezetésről, a víztisztításról. És szükség van egy területre is a víz közelében, hogy fedezze a csúszásmentes csempe. A környező tér, annak érdekében, hogy elkerüljük a tiszta unalom, szükség van növényekre és lámpákra (az utóbbi további biztonságot is ad a sötétben).

Egy másik jó lehetőség – az ívek használata. Hasznos lehet emlékezni arra, hogy nem csak a fémből, hanem műanyagból is készülnek. A borostyán vád, Lianami nagyon elegánsnak tűnik.

Maga az íves építés általában ott van, ahol vizuálisan elhelyezi a rekreációs területet egy másik helyre.

De kíváncsi, hogy a fő stilisztikai töltőanyag szerepét is hozzárendeli.

Olvasson tovább  Hang növényi növények kertre: típusok és termesztés

A többi terület diverzifikálja a kis építészeti formákat. A sutaltnál a klasszikusok Klumba. Habár, én A pergolák is használhatók csendesen – egy másik jó kiegészítővé válnak. Néhányan egyszerűen a többszínű legnagyobb kővel rendelkező platformot helyezték el. Vagy telepítsen fából, fémszobrokat, amelynek a megjelenésének választása óriási.

Kellemes A mór gyepek kiemelhetik a helyzetet. Külsőleg úgy néz ki, mint egy egyszerű rét, virágokkal.

Nagyon fontos, hogy a fű-évelők különböző virágzó idővel és a szár homogén hosszával nőnek.

A mór gyepen szép, hogy egy chaise lounge. Bár jobb más megoldásokat használni az aktívabb szabadidő érdekében.

Néha figyelembe véve az összes megfontolást, a rekreációs övezet alá esik, hogy a szomszédos helyszínek minden szeméhez tartozó helyet átirányítsa, és még az utcáról is.

Nem baj: A hátrányt. A már ismételten említett zöld akadályok mellett a dekoratív függönyök használata kiváló megoldás (függöny). Természetesen a színezés és a geometriai alak kiválasztása mellett nem szabad elfelejtened, hogy a hidratáló és elhalványító anyagok ellenállnak.

Szintén hasznos figyelni a kívánt stylistra. Tehát a retrográf során egy vagy két téglalap alakú kanapék és egy asztal között lehet. Több, hogy hozzáadjon valamit ehhez a kompozícióhoz, gyakorlatilag nem. Ez az árnyék létrehozása. Nyílt területeken szükség van arra, hogy fényesebb tónusokat kell biztosítani, hogy kevésbé melegedjenek napos időben.

Íme néhány ajánlás:

 • A pályáknál hasznos helyhez kötött padok;

 • Felszerelheti őket és teljes házi mozikat;

 • Az üvegfalakkal ellátott terasz elegánsnak tűnik;

 • A cserélhető keretek okozta üvegezett épületek “transzformátorok” által készíthetők;

 • A tető dőlésszögének szögét megváltoztatja, nagyon érdekes lehet a pavilon;

 • A “zöld szobában” könnyen elhelyezhető a nyári irodában;

 • Nem szabad eldobni az ilyen ellenőrzött oldatokat szökőkút vagy alpesi dia formájában;

 • Ampel kultúrák a “kövek kertjében”.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: