Tölgy a kert tájképe

A tájtervezés lehet a legkülönbözőbb. Az ország vagy a kerti telek díszítése, a tulajdonosok különböző leszállások használatát igénybe vehetik. Egy gyönyörű kiegészítések lesznek különböző virágok és sőt fák. Ma beszélünk a tölgy szerepéről a kerti telek tájképében.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

A legjobb kilátások és fajták a kertészeti kertészkedéshez

A kerti telek felvétele, a tulajdonosok különböző fákat használhatnak. Ha a lehetőséget a lehető legkedvezőbbnek és gazdagnak akarja, akkor a jóképű tölgy minden bizonnyal nyeri. A fajta fája különösen jó, bemutatható megjelenésű megjelenésű, látványosan díszített tájtervezéssel.

Számos legnépszerűbb tölgyfajták vannak, amelyek a legjobban alkalmasak a kertészeti udvarra. Ismerje meg őket közelebb velük.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Puffadt

Erdészeti formázó fajta termesztése Oroszországban. Gyönyörű fafényes árnyék van.

Talán hosszú ideig víz alatt van, majd a színében észrevehetővé válik. A cseresznye tölgy nemcsak gyönyörű természetes színek, hanem egy elegáns fa minta is.

Ezt a fajtát gyakran használják a helyi terület díszítésére, valamint a különböző bútortervek előállítására. A krinmentes tölgy megkülönböztethető a ragyogó levelek, zöld színű, felülről és alulról – a legkönnyebb szín. Ez a fát egy igazi Gignerrel növeli, és az év bármikor kedveli szépségét. Festett Oak – Tökéletes kerti dekorációs megoldás.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Piros

Egy másik tölgyfa faj, amely elegáns megjelenést büszkélkedhet. A fa önmagában elegáns és karcsú. A magasság elérheti a 25 métert, vastag és csodálatos koronával rendelkezik. A vörös tölgy hordó vékony és sima szürke árnyalatú kéreggel borított. Több régi fák, általában jellemző repedésekkel borítják.

Piros tölgy virágzik, amikor a lombozat virágzik. A makk gömb alakú szerkezetű. A fa 15-20 évig következetesen termékeny. Fiatal korban a vörös tölgy sokkal gyorsabb és aktívabb, mint az európai alfaj.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Bolotnaya

A kertben való ültetéshez egy gyönyörű mocsári tölgy alkalmas. Ez egy népszerű fajta, amely szokatlan piramis koronával rendelkezik. A Krone fa növekedésének első éveiben egy keskeny piramis úgy néz ki, hogy az idő múlásával bővül. Standard swamp tölgy magasság – 25 m, szélesség – akár 15 m.

A swamp Oak egyenes és karcsú törzsével rendelkezik. Ez egy zöld-barna árnyalatú kéreg. Ez utóbbit egy sima felület jellemzi, amely sok éven át fennáll.

Fa hajtások lógnak, és figyelmet fordítanak az elegáns vörösesbarna színű színekre.

A swamp tölgy több szégyenletű, mint egy fajta fajta fajta. Kevésbé fagyálló és igényesebb a talaj és a páratartalom minőségéért.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Hol lehet ülni?

Tölgy – egy nagyon szép és gazdag fa, amely örülni fogja a tulajdonosokat a legnagyobb nézetével, de csak akkor, ha helyesen választja ki a földet. Ezt a kérdést nagyon komolyan és felelősségteljesen kell meghozni, mivel A kiválasztott zónából származik, hogy a zöld óriás növekedése és egészsége függ.

Ha a tulajdonosoknak van egy olyan cselekedete, amely közepes vagy szerény méretű, akkor az OAK ajánlatos a kiemelt rekreációs területen vagy egy hangulatos gyepen történő üzembe.

Winowware megoldás – egy hely a kerítésen (mind a belső, mind kívülről). Megfelelő zóna a szomszédos ablakok célpontjában.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Ha a telek tágasabb, és a terület 30-40 hektár, akkor teljes belépési sikátorokat vagy szélvédőt képezhet az északi oldalról. Gyakran a tölgyek ültesek, mint egy elegáns sövény.

Tölgy a kert tájképe

Ez végső soron nem ajánlott egy olyan fát forgatni, amelyen az árnyék a kerti házból vagy más magas fákból származik. A tulajdonosoknak emlékezniük kell arra, hogy a tölgy egy könnyű-szerető kultúra. Az árnyékos zónákban a palánták rosszak lesznek, és nagyon súlyos rhinát kaphatnak – penész.

Jó hely kiválasztása a tölgyhez, emlékezni kell arra, hogy ez a fa szereti a helyet. A gyökérrendszernek nem szabad víz pirítósnak szenvednie – nagyon rossz következményekkel jár. A tölgyállakozásnak a talaj savasságának közel kell lennie semlegeshez. Kívánatos, hogy a föld meglehetősen termékeny.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Hogyan lehet létrehozni egy kompozíciót a tájtervezésben?

Tölgy fog játszani egy luxus tájépítészeti tájképének szerepét, ha előre, és jól gondolkodik a Nizza Terület jövődíszének általános összetétele felett. Gyakran az ilyen célokra az emberek fordulnak a professzionális tervezők szolgáltatásaihoz, amelyek képesek gyorsan és hatékonyan megtervezni a látványos tájtervet a helyszínen. A tulajdonosok azonban jól megbirkózhatnak ezzel és függetlenül. Elengedhetik, hogy fantázisak legyenek az akaratba, és összekapcsolják kreatív képességeiket, gondolkodjunk arról, hogyan hozhat létre egy gyönyörű kompozíciót a tájképben.

A legegyszerűbb megoldás több fák leszállása a helyi terület bejárata közelében.

Tökéletesen megfelelő tiszta és jól ápolt háztartási sikátor. Az ilyen döntések miatt a ház és a telek képes lesz jegyzeteket adni a középkori öröm és a luxus.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

A tölgy dekoratív komponensként is szolgálhat, amely a kerti telek határait elemez. Ezzel párhuzamosan zöld óriások fogják figyelmeztetni a túl sok napfény területét.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy nagyon jól néz ki egyetlen együttesben, alacsony szellemű növényekkel. Különösen vonzóak a különböző árnyalatokon vagy nagyméretű bokrokból álló tűlevelű fajták. Természetesen az ilyen készítmények esztétikailag jól néz ki jól ápolt és egy hengerelt lédús valódi ízű.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Minimalista, de nagyon hangulatos tervező összetétele képes lesz kialakítani, ha a tölgyfa, fából készült padok vagy székek mellett helyezkedik el, asztal. Az eredmény egy gyönyörű rekreációs terület, ahol a tulajdonosok képesek lesznek elrejteni a bosszantó napfény árnyékában.

Tölgy a kert tájképe

Ha egy igazán luxus tervező összetételét szeretné alkotni, akkor egy kis tavacskót lehet felszerelni az oldalra, vagy egy gyönyörű szökőkútot helyezhet el. Ezen tárgyak mellett a tölgy különösen bemutatkozik és méltó.

Tölgy a kert tájképe

Sok lehetőség van arra, hogy hogyan készítsünk egy látványos tervező kompozíciót a kerti telken. Minden fogadó úgy dönt, hogy mi dönt a legtöbbet az ízlésnek, és a lehető leghangjabbnak tűnik.

Tölgy a kert tájképe

Helyes ellátás

A megfontolt fajta fák, mint bármely más, igényelnek hatáskörrel.

Ha elhanyagolhatja a szükséges elhagyási eljárásokat, a tölgy elveszíti a természeti szépséget, és nem lesz kiváló minőségű táj.

Elemezni fogjuk az elemeket, hogyan kell megfelelően kezelni ezt a fát.

 • A legegyszerűbb egy egészséges fa növekedni egy érett gyomorból. Nagyon gyorsan és egyszerűen csírázik.
 • Ön is transzplantálhat egy kis dubby az erdőből. De akkor a kertésznek óvatosnak kell lennie, mert ez a fa nagyon hosszú gyökerei vannak – nehéz ásni.
 • Az élet első éveiben a tölgyeknek törölniük kell és vegyenek részt. Nagyon fontos, hogy ne felejtsük el a súlyos betegségek megelőzését, mint a muffin harmat. Szükséges a lombozat állapotának figyelemmel kísérése, mert pontosan ez az, ez a veszélyes gombák megnyilvánulnak. A rákos növények illeszkedő levelek nagy károkat okozhatnak.
 • Tölgy szükséges a megfelelő vágást, Ellenkező esetben az országban nem lesz képes befogadni. Túl korai, hogy kivágja a fát, nem szükséges, különben a fiatal fa egy kis bokorvá válik. Később, hogy sikerüljön, hogy rendszerint a törzset alkotják.
 • Annak érdekében, hogy a fa elágazása aktívabb volt, és a korona vastag, akkor szükséged lesz a korona növekedésére. Ez az egyik népszerű téma művészeti technikája.

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

Tölgy a kert tájképe

  Ha helyesen törődik a tölgy, amelyet ültetett a kerti telek, akkor örülni fogja szépségét és rendezett megjelenését. Felejtsd el a kilépési eljárások sürgetését nem ajánlott.

  Néhány tulajdonos arca tölgy fodrász komplexitással rendelkezik. Ilyen helyzetekben célszerű alkalmazni a tapasztalt szakemberek szolgáltatásait, akik gyorsan és törékenyek lesznek a fát, jó formát adnak anélkül, hogy károsodnának.

  Tölgy a kert tájképe

  Babona

  Annak ellenére, hogy elegáns megjelenése, a tölgy, mint kerti leszállás, nem a leginkább jó dicsőség. Emiatt ez a fa szó szerint lefedte a különböző babonák és jelek. Így, Az egyik idős ember szerint úgy vélik, hogy az Oak az egyik nemkívánatos szomszédok a helyszínen, mivel a fiatal fa ültetése a sürgősségi halál háradója. Azt is feltételezzük, hogy a házban, amely mellett a tölgy nő, a tulajdonosok sokat fognak fájni.

  Még a taoista gyakorlatban is, Fengshui a ház melletti tölgy, mintha fél pozitív energia lenne. Emiatt egy személynek nincs bizonyos előnye – néhány rész felveszi.

  Még mindig sok más felvétel van, felszabadítva a babonás embereket a kerti földterület területén. Különböző népekben ezek a jelek eltérnek egymástól. Természetesen tudományos bizonyítékok jegyzett jelek és hiedelmek nem léteznek. Sokan nem számítanak arra, hogy a tölgy, hogy dolgozzon rájuk, vagy otthonuk rossz, annyira bátran tegye le a honlapján, és ne sajnálja a jövőben. Minden ember maga dönt, mit kell hinni, de nem észleli túl szó szerint.

  Tölgy a kert tájképe

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása