Tui Western Golden Glove: Leírás és növekvő

Az örökzöld fák és cserjék hagyományosan a nagy számú ember figyelmét tulajdonítják. Az ilyen növények jó mintája megérdemli, hogy Tyu “Golden Glove”. Még az újonc kertészek is, akik önállóan gondoskodnak a fogadóhelyüket, megbirkózzanak ezzel a növényrel – csak meg kell tudnod az árnyalatok maximális értékét.

Leírás

Nyugat-Tuya “Golden Glove” híres a Korona szándékos és kis méretéről. Ezek a tulajdonságok keresettek, mint szerelmesek és tapasztalt tájtervező. Fényes tűk, festett nem szabványos, ez a növény alkalmas:

 • házhoz;
 • egy vidéki házhoz;
 • a városi utca számára;
 • a parkhoz;
 • A konténer tereprendezési teraszok, tetők, egyéb helyek.

  A törpe fokozat szerény éves növekedést ad. De biztonságosan elvárhatjuk, hogy a terület fényesen néz ki, függetlenül a szezontól. A növény pozitív jellemzői:

  • az állandó figyelem szükségessége;
  • a gömb alakú korona fenntartásának képessége, még ritkán hajvágásokkal is;
  • korlátozott gondossággal történő fejlesztési képesség;
  • kifejezett dekoráció;
  • a korona geometriája az egész fejlesztési idő alatt;
  • bevonat tippek sárga chevings-szel;
  • A gyökerezés nagy valószínűsége a kiszállást követően.

  A leírás a Tui a fajta mutatja, hogy felülete chevings az őszi előfordulása szerzett, ahelyett, sárgás, barnás-vörös, mintha a réz, festés. A következő vegetatív szezonban a kezdeti vonzó színtér. De ez csak akkor történik, ha a fát azonnal elhelyezték az összes szabályra.

  Thuja szereti a fényt, és amikor az árnyékba kerül gyorsan elveszíti az eredeti színt. Ugyanakkor a Krone nem szűk, és elveszíti természetes alakját.

  Szükség van napi vagy részben árnyékos helyekre. Gondoskodnia kell a növény borítójáról a hideg széltől. A legnagyobb felnőttfa 15 vagy 20 évig nyert. Ebben a pillanatban a Krone 1-1,2 m-re nő. A korona átmérője pontosan egybeesik a törzs növekedésével.

  A növény vonzó állapotát bármely korban a talaj minősége határozza meg. Laza struktúrával kell rendelkeznie. Szükséges, hogy a talajban elegendő táplálkozási összetevőt tartalmazott. Ebben az esetben elfogadhatatlan a víz (mind a csapadék, mind a felszín alatti vizek és az olvadékfolyadékok) stagnálásához. Javasoljuk, hogy a LOAMS-ből vagy a jobb splacesből hajtott területeket választsák; A nagyobb sűrűség nagy része javítani kell a tőzeg és a homok hozzáadását.

  Hogyan kell ültetni?

  Ez a pillanat nem kevésbé fontos, mint a disembodies. A szakértők azt tanácsolják, hogy ültetzék őket, mint más tűlevelű kultúrák, tavasszal vagy kora korai őszi. Óvatosan kell kinéznünk, hogy a Földnek van ideje melegedni, vagy nincs ideje lehűlni.

   A kirakodásra szolgáló gödrök előre vannak elkészítve. Olyan, hogy az egész gyökérkomplexet belül helyezzük el.

   A legtöbb kennel 2-4 évig eladja a növényeket. Ezek a lyukak mélységében 0,6-0,8 m-ig terjedhetnek. Az átmérő körülbelül egybeesik a mélységgel, pontosabb számok gyorsítják a kertészeti intuíciót és a tapasztalatokat. Ezután:

   • Üdvözöljük a serpenyők elvezetésének alapját:
   • Keverje hozzá a leszállási talajt (ha nem létezik) homokkal, kerti talajjal és tőzeggel;
   • A műtrágya hozzáadása.

   A Tuya “Golden Glove” jól indul el, és aktívan egyetért, szükség van egy vegyes műtrágyát a tűlevelére. A növényenként 0,05-0,06 kg mennyiségben alkalmazzák. De a szerves kompozíciókat nem szabad alkalmazni. A különleges veszély a friss trágya és a madarak alom. A hatékony nitrogén hatása alatt hátrányosan kedvezőtlen jelenségek fordulhatnak elő:

   • éget, vagy akár a gyökerek halála;
   • kártevők sérülése;
   • A bakteriális rothadás megjelenése;
   • Gombás rothadás.

   A cserjéket fel kell tüntetni a gyökerek zűrzavarának megszüntetésére. A gyökér nyakok tilosak. Amint a föld leszállt, szorgalmasan öntözik. A törzs közelében lévő körök tőzeggel vagy más anyaggal vannak ellátva. Egy ilyen talajtakaró megengedheti, hogy megakadályozza a víz abnormális elpárolgását a talajból.

   A kirakodáshoz mind a kész palántákat, mind magokat alkalmazhat. A második lehetőség a legmegfelelőbb az élő magasságok megszervezéséhez. Az őszi hónapokban meg kell gyűjtenie a termesztett dudorokat. Hőmérsékleten 3 és 5 nap között tartják (ha szükséges, a közzétételeket várják). Megvásárolt magvak vetik a dobozban, ahol a táplálkozási talaj korábban betöltött; A dobozt az árnyékban kell tartani, várva a csírák megjelenését.

   Helyes ellátás

   Hogy a bélelt Thuza garantált gyökér, Igényel:

   • rendszeresen vizet;
   • védje a gyomok ellen kegyetlen áramlással;
   • laza és távolítsa el az öntözés után kialakított kéreget (a legmagasabb fúvással 0,08-0,1 m).

   Ha erős hő, erősen meg kell oldogatni. Az intenzív öntözést az őszi hónapokban hajtják végre a téli kezdet előtt. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyabban készítsen egy növényt a hideg évszakra, hogy megakadályozzák a kétségbeesés december-április. A mulcs kiegészíti a hajtót. Nem csak a rusztikus téren, hanem a korona tetején helyezkedik el.

   Ez az intézkedés lehetővé teszi:

   • gyengítik a fagy és a korai fagyok káros hatásait;
   • Távolítsuk el a rágcsáló támadást;
   • Megakadályozza a tavaszi égési sérülést.

   A hideg időszakban a korona teljesen hóval van ellátva.

   Arany kesztyű csendben aggódik a fodrász. A legjobb, ha ezt a manipulációt végezzük, amikor az időjárás jön. A Trim Shub mindkettő egészségügyi célú, és növeli az esztétikai tulajdonságokat. Az üzemben, ahol a hajtások széleit levágják, elkezdődik a viharos strandok.

   FONTOS: Elfogadhatatlan, hogy mindent töröljön, ami az elmúlt év során nőtt az üzemen. A fa tavalyi szezonban történő expozíciója, a várakozó vesék megszüntetése, nem teszi lehetővé a korona vágott fragmenseinek fejlesztését.

   A megfelelően kiválasztott hely és a racionális megközelítés kombinációjával a Tui örülhet az emberekben. Arany Tui kiváló eredményt ad az élő határok kialakításakor. De a soliter formátumú leszállásokhoz nagyon könnyű gondoskodni.

   A talaj savassága nem számít. A földi libe, valamint az ásványi műtrágyák használata meghaladja a kezdeti könyvjelzőt, nem szükséges. Azonban meg kell őriznie a talaj frissességét, és garantálja a hidratáló. Mivel a gyökérrendszer csak részben van elhelyezve (a gyökerek nagy része felülről nő, maga a földön), a növény csak a rövid szárazság túlélhető. Ez teljesen lehetetlen túlcsordulni ugyanazon – ebben az esetben a gyökerek ellentétesek lehetnek.

   MEGJEGYZÉS: A THUU körüli talajnak folyamatosan meg kell tartania egy kis páratartalmat. Ha nem elég termékeny föld, káliumhiány, kalcium érezhető. Sputum tűket provokál. A probléma ideális megoldása évtizedek óta tesztelhető – zúzott héj, tisztított hamu. A szerves adalékanyagok bevezetése mind a hasznos anyagok hiányának megakadályozására, mind annak kiküszöbölésére szolgál.

   Betegségek és kártevők

   Arany szemüvegek szenvedni valamitől:

   • Koroedov;
   • Tyuft;
   • Paouth kullancsok.

   Harcolhat velük jól ismert inszekticidek alkalmazásával. Természetesen az utasításokat és különösen az óvintézkedéseket szigorúan be kell tartani. Súlyos következmények is okozhat az inváziót, és a bükköket. Ezeknek a rovaroknak a lárvái, a termékeny földön, kivéve a gyökereket kizárólag gyorsan. A bogarak és lárvák elleni küzdelemre, a törzsek és a nyaki gyökerek imidaclopridszármazékokkal kezelik.

   Az első kezelés után az ilyen gyógyszereket 40-50 napig várjuk, majd újrafeldolgozást. Csak kivételes esetekben, szilárd bizalommal a rovarok hiányában, megtagadhatja azt. Szükség van a gombás elváltozások megelőzésére is. Ehhez a fungicidek vizes oldatai.

   FONTOS: Szükség van a kábítószerek tenyésztésére és permetezésére vonatkozó utasításoknak.

   Alkalmazás a tájtervezésben

   Az Arany Glob használható a táj és a csoport díszítésére, és egyetlen formátumban. De mindenesetre az unalmas a leszállást ki kell zárni, és biztosítani kell a megfelelő helyet. A sötétzöld tűkkel rendelkező durvák jó kombináció lesz a TUI fajta számára. Csak a különböző színű növényzetek alternatív részeit kell alternatívak. A párosított cserjék előnyösen jobbra és balra kerülnek:

   • Kapu az oldalon;
   • domináns kis forma;
   • a szerény ház tornácja;
   • Parádé bejárata a házba vagy a kastélyba.

   A Dachniks túlnyomórészt az “arany labdát” alkalmazza az élő sövények részeként. Ebben az esetben más örökzöld növényekkel kombinálva van. Elválaszthatatlan falat, vagy a lombhullató cserjék és a fák rés elhagyása a tulajdonosok mérlegelési jogkörében történik. A második lehetőség szép és szokatlanul őszi. A levelek változó színe és az állandóan festett cheeve közötti kontraszt kivételes benyomást kelt.

   A szakértők úgy vélik, hogy az “arany kesztyű” rosszul kombinálódik a cserjékkel, akiknek korona feszült. A legjobb műholdak különböző golyók lesznek.

   Fontos: ugyanolyan méretűnek kell lennie a szélességben és magasságban. A Western Tui virágos keverési együttesekkel kombinálva használható. Jól néznek ki és a téli kertben.

   Hogyan kell megfelelően ellátni a Western Tay “Golden Globa” -t, lásd a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: