6 Legjobb Garrett fémdetektorok

Orosz keresők értékelik a fémdetektorok amerikai cég Garrett. Ezek lehetővé teszik, hogy különböző tárgyú tárgyakat találjon, a kis ékszerektől kezdve a nagy fegyverekig. A gyártó katalógusában számos modell található, mind árban, mind funkcionalitásban különböznek. Az ár és a műszaki paraméterek legjobb kombinációjával rendelkező fémdetektor kiválasztásához hallgassa meg szakértőink ajánlásait.

Kiválasztási ajánlások

Működési frekvencia. A fémdetektor fontos mutatója a kibocsátási frekvencia.

 1. Az alacsony frekvenciájú modellek (2,5 kHz-ig) alacsony érzékenységgel rendelkeznek. Akár 0,5 m mélységben is képesek fémtárgyak felderítésére.
 2. Az ár és a minőség optimális kombinációja akár 7 kHz-es működési frekvenciájú fémdetektorokkal büszkélkedhet. A műtárgyak észlelési mélysége 1 m-ig terjedő mélységben.
 3. A legfejlettebb készülékek a 10-20 kHz-es frekvenciatartományban működnek. Képesek alacsony vezetőképességű fémek hatékony kimutatására, erősen ásványosodott talajban is működnek. Maximális érzékelési mélység akár 2 m.

Földi egyensúly.A talajok textúrájukban különböznek, ami gyakran interferenciát eredményez. A szennyeződések figyelmen kívül hagyása a Ground Balance opcióval. A legolcsóbb modellekben a beállítás kézzel történik, az automatizálás a fémdetektorok közepes és prémium árszegmensébe van beépítve.

Fém megkülönböztetés.A modern fémdetektorok hasznos funkcióval rendelkeznek a fém típusának meghatározására. Ezt nevezik megkülönböztetésnek.

 1. Ha egy kezdő kincsvadász készen áll arra, hogy folyamatosan ásson és élvezze a találatot, akkor pénzt takaríthat meg ezen a lehetőségen, és választhat egy olcsó eszközt.
 2. De ha a cél a rézből, ezüstből vagy aranyból készült termékek megtalálása, akkor a megkülönböztető üzemmód jó segítség lesz. A készülék csak akkor lép működésbe, ha nemesfém van jelen, más típusú fémeket nem vesz figyelembe.
 3. Megkülönböztetünk változó megkülönböztetést, amikor a készülék a fémeket vasfémekre és nemvasfémekre osztja, és szelektív megkülönböztetést (a fém típusának pontos meghatározása).
Olvasson tovább  5 legjobb hegesztő traktor

Keresés helye.Attól függően, hogy hol keresi a kincset, vannak földalatti és víz alatti fémdetektorok.

 1. A földi modelleket úgy tervezték, hogy a földön dolgozzanak, miközben védve vannak a portól, szennyeződéstől és nedvességtől. Így a kis pocsolyák nem jelentenek majd akadályt a leletek megtalálásában.
 2. A víz alatti készülékek vízálló tekercsekkel vannak felszerelve. Ezek a fémdetektorok édes- vagy tengervízbe meríthetők, akár 3 m mélységig. Ezek a modellek a földben is sikeresen megtalálják a régiségeket, de magasabb költséggel, mint a hasonló földi eszközök.

Kiválasztottuk a 6 legjobb fémdetektort Garrett. Megvásárolhatja őket értékesítési hálózatunkban. A helyek elosztásakor az expertológia magazin szerkesztősége a szakértői közösség véleményére támaszkodott, figyelembe véve az orosz kincsvadászok visszajelzéseit.

A legjobb fémdetektorok értékelése Garrett

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb víz alatti fémdetektorok Garrett 1 Garrett AT Max + Pro Pointer AT Z-Lynk víz alatt 44 550€
2 Garrett AT Pro + Pro-Pointer AT víz alatt 39 650€
3 Garrett Pro Pointer AT víz alatt 8 500€
A legjobb földi fémdetektorok Garrett 1 A Garrett ACE 400i földi szonda 25 950€
2 Garrett ACE 300i földi 20 950€
3 Garrett ACE 250 RUS földi szonda 16 290€

A legjobb víz alatti fémdetektorok Garrett

A víz alatti értéktárgyak kereséséhez a Garrett termékcsaládban 3 m mélységig vízálló modellek is találhatók. Nagyon jól működnek a szárazföldön. A szakértők több modern víz alatti eszközt választottak.

Garrett AT Max + Pro Pointer AT Z-Lynk víz alatt

Értékelés: 4.9

Garrett AT Max + Pro Pointer AT Z-Lynk víz alatt

2017-ben a modern készüléket Garrett AT Max bemutatták a kincsvadászoknak. A Pro Pointer AT Z-Lynkkel felszerelve a modell kibővíti a fémdetektor alkalmazási körét. A szakértők dicsérik a 8,5×11″ DD tekercset, amely teljesen vízhatlan. A gyártó vezeték nélküli fejhallgatóval, műanyag védelemmel a tárcsán, valamint márkás táskával és baseball sapkával látta el készülékét. Az aranyérme mélysége a földben 24 cm, Catherine II réz nikkel – 38 cm, egy tartály – 1,2 m. A készülék víz alatti keresési képessége 3 m-re korlátozódik.

Az orosz felhasználóknak hízelgő a megkülönböztetés, a hangazonosítás, az alkalmazások széles köre. Az egyetlen hátránya a magas ár.

Olvasson tovább  10 legjobb hidraulikus prés

Előnyök

 • vízzáró tekercs;
 • gazdag felszerelés;
 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • jó megkülönböztetés.

Hátrányok

 • magas ár.

Garrett AT Pro + Pro-Pointer AT víz alatt

Értékelés: 4.8

Garrett AT Pro + Pro-Pointer AT víz alatt

A szakértők a Garrett AT Pro + Pro-Pointer AT-t univerzális kétéltűnek nevezik. A készülék szárazföldön és vízben is magabiztos. A gyártó ergonomikus karfával és S-barral szerelte fel a modellt. A termékhez egy 8,5×11 hüvelyk méretű, vízálló DD-tekercs tartozik. 3 m mélységig édes- vagy tengervízbe meríthető. Ami az észlelés mélységét illeti, akkor az 5 penny érme a II. Katalin korából származó eszköz 37 cm, 2 szem aranygyűrű – 29 cm-re, nagy tárgyak – 2 m-re. A készülékkel együtt a hangerőszabályzóval ellátott fejhallgató is megtalálható.

A hazai kincsvadászok elégedettek a fémdetektor érzékenységével, az automatikus és kézi talajegyensúlyozással, a könnyű kezelhetőséggel. A hátrányok közé tartozik a magas ár.

Előnyök

 • vízálló tekercs;
 • ergonómia;
 • könnyen beállítható;
 • jó érzékenység.

Hátrányok

 • magas ár.

Garrett Pro Pointer AT víz alatt

Értékelés: 4.7

Garrett Pro Pointer AT víz alatt

Univerzális fémdetektor egy pinpointer Garrett Pro Pointer AT. A modell fő jellemzői a kompakt méret és a könnyű súly (0,2 kg). A szakértők dicsérték a termék magas fokú védelmét a porral, szennyeződéssel és nedvességgel szemben (IP68). A vízbe merülés maximális mélysége legfeljebb 3 méterig terjedhet. Erőteljes elektronika elrejtve a világos narancssárga házban. A készülék beállításai kézi és automatikus üzemmódban is elvégezhetők. A fémdetektor pulzálva vagy hangjelzéssel figyelmezteti a tulajdonost a megtalált tárgyról. A LED háttérvilágítás jelenléte a készüléket zseblámpaként is használhatja.

A modell funkcionalitásban és érzékenységben alulmarad a felülvizsgálat vezetőivel szemben. A potenciális vásárlókat a pintpointer tömörsége és megfizethető ára vonzza.

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • könnyűség és tömörség;
 • vízzáróság;
 • könnyű kezelhetőség.

Hátrányok

 • szerény érzékenység.

A legjobb földi fémdetektorok Garrett

Könnyen használható és megbízható Garrett földi fémdetektorok. A kínálatban legendás modellek és ígéretes újdonságok egyaránt szerepelnek. A szakértők számos érdekes eszközt választottak ki.

Garrett ACE 400i földi szonda

Értékelés: 4.9

Garrett ACE 400i Ground

A Garrett földi fémdetektorok új vezetője az ACE 400i. A felhasználókat a beállítások és funkciók egyszerűsége vonzza. A szakértők olyan jelentős innovációt jegyeztek meg, mint a VDI számának jelenléte a képernyőn. A gyártónak ez a döntése kedvezően befolyásolta a tárgyak felismerésének pontosságát és minőségét. A talajban lévő fém típusától függően a fémdetektor 3 különböző hangot ad ki. A földben lévő törmelék figyelmen kívül hagyása lehetővé teszi az Iron Audio-t. a készülék különösen jól működik érmék esetében. A modell a felülvizsgálatunk győztese lesz.

Olvasson tovább  A 7 legjobb hordós borravaló

Az orosz kincsvadászok dicsérik a 400. Garrett-et a jó mélységért, a könnyű kezelhetőségért, a vízálló DD-tekercsért és a gazdag készletért.

Előnyök

 • könnyű kezelhetőség;
 • könnyű beállítás;
 • gazdag felszereltséggel;
 • vízálló tekercs.

Hátrányok

 • nem észlelték.

Garrett ACE 300i földi

értékelés: 4.8

Garrett ACE 300i földi

Újabb amerikai gyártó újdonsága került felülvizsgálatunk dobogójára. A Garrett ACE 300i földi fémdetektor egy új platformon alapul. A modell a legmodernebb technológiát alkalmazza. A szakértők a 8 kHz-es frekvencián működő keresőtekercset tartják a készülék megkülönböztető jellemzőjének. A lineáris diszkriminátornak köszönhetően a lelet típusa nagy pontossággal meghatározható. A fémdetektor előnyei közé tartozik a VDI digitális azonosító, a különböző hangszínek, a gyors válaszidő és a gyors hangjelzés.

A hazai felhasználók tesztelték az új terméket. Elégedettek a jó válasszal, a minőségi megkülönböztetéssel, a gazdag csomagolással. A hátrányok közül megjegyezte elakadás a bekapcsológomb és a problémák keresése nehéz talajon.

Előnyök

 • univerzális tekercs;
 • nagy pontosság;
 • gyors reakcióidő;
 • gazdag csomagolás.

Hátrányok

 • elakadt bekapcsológomb;
 • problémák nehéz terepen.

Garrett ACE 250 RUS burkolatlan

Értékelés: 4.7

Garrett ACE 250 RUS földi

Nincs felülvizsgálat vagy értékelés fémdetektorok nélkül a legendás “ICQ”. Így hívják a szakértők és a felhasználók a Garrett ACE 250 RUS-t. A készülék nagy népszerűségnek örvend hazánkban egyszerűsége, megbízhatósága és megfizethetősége miatt. A fémdetektor a belépő szintű eszközök közé tartozik, miközben lehetővé teszi, hogy a talajban lévő leletek széles skáláját megtalálja. A gyártó 5 keresőprogramot és könnyen használható menüt hozott létre. Könnyű és megbízható kialakítású S-barral rendelkezik. A modell 6×9 hüvelykes keresőtekercset tartalmaz, amelyet a szakértők azt tanácsolják, hogy cserélje le egy erősebb egyenértékűre. A “Hice” a harmadik helyet foglalja el a felülvizsgálatunkban.

a tapasztalt kincsvadászok olyan lehetőségeket hagynak ki, mint a VDI digitális azonosítása és a hangszóró hangerőszabályzója.

Előnyök

 • könnyű használat;
 • megbízhatóság;
 • sokoldalúság;
 • könnyűség (1,24 kg).

Hátrányok

 • a hangerő nem állítható;
 • nincs VDI.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: