A 9 legjobb mini kultivátor vidéki házakhoz

*A szerkesztők szerint a legjobb. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. A vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A kerti munka élvezetéhez elengedhetetlen a mini-kultivátor. Ez megkönnyíti az ágyazást és más hasonló munkák elvégzését. De egy meggondolatlan vásárlás ahhoz vezethet, hogy a kiválasztott művelő gyorsan feladja az életet. Ha nem szeretne ilyen helyzetbe kerülni, nézze meg az orosz online boltokban kapható legjobb minikultivátorok választékát.

Hogyan válasszunk egy mini-kultivátort a dacha számára??

A termesztők köre meglehetősen széles. Ebben a tekintetben meg kell tanulnia, hogyan navigáljon az ilyen eszközök műszaki jellemzői között. Csak így lehetsz biztos benne, hogy nem fogsz hibázni a választásoddal.

Azt tanácsoljuk, hogy mindenekelőtt fontolja mega kultivátor súlya.Nem akarsz sok munkát fektetni csak azért, hogy a vásárlásod a földre kerüljön? De meg kell érteni, hogy a nagyon könnyű változatok nem képesek erősen “beásni” a talajba – a megművelt réteg gyakran nem haladja meg a 15 cm-t. Ez elég neked?? Attól függ, hogy pontosan mi nő a dácsán. Az optimális választás valószínűleg egy kultivátor lenne, amelynek súlya 12 és 20 kg között mozog. Idősebb emberek számára jobb, ha könnyebb változatot választanak. Nagyobb területre jobb, ha nehezebb, erősebb változatot választanak.

Hogy képet kapjon arról, milyen gyorsan történik a termesztési folyamat,Kérjük, tartsa be a gyártó által megadott munkaszélességet. A gyakorlat azt mutatja, hogy minél könnyebb a készülék, annál keskenyebb a szélessége. Egyes modellek maximális hossza 25 cm is lehet. De ezek a legmozgékonyabbak – akár sorok között is használhatók. Ha azonban nagyon nagy kertje van, akkor olyan kultivátort kell választania, amelynek munkaszélessége legalább 40 cm. különösen, ha a burgonyaföldek megművelése feltételezi.

Végezetül, figyeljetek, ahogy már mondtuk,a munkamélységet is ki kell választani.Ismétlem, minden attól függ, hogy mit ültetünk. Azt is tisztázni kell, hogy a mini-kultivátor képes-e bármilyen csatlakoztatott berendezéssel dolgozni. A szuperkönnyű modellek például nem rendelkeznek ezzel a lehetőséggel – az apró motorjuk csak a talajmarókkal együtt üzemképes.

Egyébként a modern mini-kultivátorok nem csak benzinmotorral rendelkeznek. Egyre több elektromos modellt értékesítenek mostanában. Egyértelműen környezetbarátabbak, és nem keltenek nagy zajt. A legtöbb villanymotort azonban olyan könnyű gépekben használják, amelyek nincsenek felkészülve arra, hogy nagy terekben dolgozzanak. Ez jó – az ilyen eszközök gyakran hálózati csatlakozást igényelnek, így a hosszabbító kábel hossza is korlátozza Önt. A nagyobb kultivátorok gyakran benzinmotorral rendelkeznek. Ne ijedjen meg. A töltésük nem okoz problémát – a folyamat elsajátításához elegendő egyszer megismerkedni a használati utasítással. De ez a motor lehet kétütemű vagy négyütemű is. A második erősebb, nehezebb és gyakran sebességváltóval van felszerelve.

 1. A sebességváltó minden minikultivátor fontos része. Ezek az egységek arra szolgálnak, hogy a motorból a tengelykapcsolón keresztül továbbítsák a nyomatékot a kerekekhez és a munkagéphez. A kultivátorokban a következő sebességváltótípusokat használják:
 2. A csigamotorok nem bírják a nagy terhelést, de apró méretűek és kis tömegűek. Fő hátránya az önfenntartó hatás. Ez azt sugallja, hogy a kultivátor tolása miatt a kerekek vagy a vágókések nem forognak tovább. És egy ilyen sebességváltó nem feltételezi a szántás vagy a pótkocsi használatát.
 3. A láncreduktor egy kicsit drágább, de hosszabb élettartamú és könnyebben karbantartható (különösen, ha szétszerelhető). Egy ilyen sebességváltóval ellátott kultivátor azonban nem olyan kompakt, mint amilyet szeretne.
 4. Sebességváltó – csak különösen erős kultivátoroknál használatos. Nagy méretű és nagyon robusztus.
 5. Sebességcsökkentő – szintén meglehetősen drága megoldás, csak nagy teljesítményű kultivátorokban és talajművelő gépekben található meg. Ismét hosszú élettartam.

Szeretnénk arra a következtetésre jutni, hogy még komolyabb helyzetekben is jobb, ha motoros talajmarót vásárolunk, és egy cikket szenteltünk a kiválasztásának. A minikultivátorok tekintetében a vásárlói vélemények és a szakkiadványok véleménye, a mezőgazdasági berendezések tesztelésében részt vevő szakértők véleménye alapján választottuk ki őket. Röviden, nem adunk esélyt arra, hogy rosszul válasszon!

A legjobb mini kultivátorok értékelése vidéki házak számára

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb benzines mini mulcsozók1ECHO TC-210 1.02 ..39 100 €
2Huter GMC-1.8 1.25 ..14 841 €
3Daewoo Power Products DAT 3530 3.5 ..14 990 €
4Hammer RT-20 2 l..12 486 €
5BAJNOK GC2G3E 1.7 ..15 400 €
A legjobb elektromos minikultivátorok1Daewoo Power Products DAT 2000E 2 kW13 490 €
2Greenworks G-MAX 40V G40TL (27087)13 990 €
3Hyundai T 1820E 1.5 kW10 293 €
4BAJNOK EC1400 1.4 kW10 100 €

A legjobb benzines mini kultivátorok

ECHO TC-210 1.02 ..

Értékelés: 4.8

ECHO TC-210 1,02 lóerő

Ez a modell a könnyűszerkezetes osztályba tartozik. Ez azt mutatja, hogy még azok a kertészek is használhatják, akiknek csak néhány hektár áll a rendelkezésükre. Ezt bizonyítja a készülék súlya, amely nem haladja meg a 9,5 kg-ot. Természetesen ehhez a számhoz hozzá kell adni a benzin súlyát. De ez csak 0,5 kg, mivel az üzemanyagtartály csak fél literes.

Mivel az ECHO TC-210 – ez semmiképpen sem egy motoros talajművelő, a talajon való munkavégzés elég sokáig fog tartani. A kultivátor meglehetősen keskeny, így alig 21 cm széles. De a pengék könnyedén beássák magukat a talajba, bármilyen legyen is a talaj állapota – még fagyott körülmények között is. Az 1 literes kétütemű motornak köszönhetően.. 3600 fordulat/perc sebességgel – ez elegendő egy ekkora géphez. Ez a motor lehetővé tette a sebességváltó nélkülözését, ami még egyszerűbbé teszi a gép kezelését. A meghajtás egy csigahajtáson alapul. Tehát bizonyos erőt kell kifejtenie a kultivátor tolására. Hogyan is lehetne másképp, hiszen még kerekei sincsenek? A minimális súly azonban megteszi a hatását – a folyamat nem nevezhető fárasztónak.

A gyártó azt ajánlja, hogy akkor vásárolja meg a termékét, ha a megművelendő terület nem haladja meg a két hektárt. A vásárlók viszont azt írják, hogy a kultivátor többre képes. De meg kell értened, hogy a felépítése nem örökkévaló. Az ECHO TC-210 tulajdonosai azt is mondják, hogy az itt használt motor az ésszerűség határain belül zörög – a legtöbb esetben az emberek megfelelő fejhallgató nélkül teszik. És Smoljanski Vladislav írta az online boltban “220 volt” a következőket: “Az üzemanyag-fogyasztás alacsony. A kultivátor könnyen manőverezhető a kertben. A fogantyú összecsukható, és tökéletesen elfér a csomagtartóban.

Előnyök

 • Minimális súly;
 • Jó manőverezőképesség;
 • Nem túl zajos;
 • Könnyen kezelhető;
 • Alacsony üzemanyag-fogyasztás;
 • A fogantyú szétszedhető;
 • Négy hosszú élettartamú vágófejjel.

Hátrányok

 • Rendszeres karbantartás ajánlott;
 • Nagyon magas vételár;
 • Szerény motorteljesítmény.

Huter GMC-1.8 1.25 ..

Értékelés: 4.7

HUTER GMC-1.8 1.25 LÓERŐ

Ez a mini-kultivátor üzemanyagként benzint használ. Mint sok más gép a könnyűszerkezetes osztályban, a Huter GMC-1.8 nem rendelkezik kerekekkel. Néhányan talán nem szeretik, mert ez a kialakítás rendszeres tologatással jár. De a kultivátor meglepően jól manőverezhető.

A Huter GMC-1.8 egy 25,4 köbcentiméteres benzinmotorral rendelkezik. lásd. Teljesítménye 1,25 liter.. Elég elfogadható egy viszonylag kis méretű, kerekek nélküli és tartozékok nélküli kultivátorhoz. Meg kell jegyeznünk a tervezés egyszerűségét is – nincs sebességváltó, így nincs szükség a felhasználó különleges műveletére.

A szerszám négy darab 22 cm-es vágóval van felszerelve. Ugyanez itt a művelés mélysége. A talajművelési szélesség majdnem azonos a. Úgy tűnik, hogy a kis telkek tulajdonosai számára ez elegendő. A 0,65 literes tartalék benzintartály elegendő. Ezt a vásárlói vélemények is megerősítik. Mityaev Andrey például a következőket írta az “All Tools” webáruházban: “Tökéletesen megbirkózik ott, ahol egy motoros talajmaró nem fér el, és hosszadalmas és fárasztó egy kapával hadonászni. Ha nem hajtod túl keményen, nem eszik túl sokat, és tényleg öröm vele dolgozni”. De van néhány hátránya is. Andrej különösen a könnyű kezdés hiányát jegyezte meg.

A minikultivátor, ahogyan annak lennie kell, szétszerelhető. Két alsó fogantyúval és egy felső fogantyúval rendelkezik. Kap egy összekötő rudat, egy vezérlőfogantyút, az összes szükséges rögzítőt és egy hordozófogantyút is. És persze a használati utasítás.

Előnyök

 • A fogantyúk könnyen szétszerelhetők;
 • Négy éles tüskével rendelkezik;
 • Kiváló manőverezőképesség;
 • A gázfogyasztás nem túl magas;
 • Könnyen megtanulható és kezelhető;
 • Nem túl zajos;
 • Az első alkalommal elindul.

Hátrányok

 • Néhány ember számára a fogantyúk túl magasnak tűnnek;
 • Nem különösebben nagy motorteljesítmény;
 • Kívánatos lenne nagyobb munkaszélesség.

Daewoo Power Products DAT 3530 3.5 ..

Értékelés: 4.6

Daewoo Power Products DAT 3530 3,5 LE

Rangsorunk nem nélkülözhette a viszonylag nagy teljesítményű erőgépet. A Daewoo Power Products DAT 3530 azonban még mindig a könnyű kategóriába tartozik, így minden követelményünknek megfelel. De tudomásul kell vennünk, hogy a súlya már most eléri a 16 kg-ot. Ne higgye, hogy ez megterhelő lesz. Az a tény, hogy kerekekkel van felszerelve, így nem kell a kezében tartania.

A kultivátor saját motorral működik. A japán egység teljesítménye 3,5 liter.. Nem rossz egy 57,2 köbcentis gyerektől. cm! A motor egy hengerrel rendelkezik. Kétütemű, tehát nincs sebességváltó. Tehát csak egy sebesség van. Ez hátránynak tekinthető. De a minikultivátorok esetében ez pozitív szerepet játszik – a készülék kezelése jelentősen leegyszerűsödik, még egy idős ember is foglalkozhat vele. Csak a megfelelő irányba kell tekerni a szerszámot, és a többit elvégzi.

A kultivátor éles és tartós vágókésekkel látja el fő funkcióját. Négy darabot tartalmaz, és nem valószínű, hogy valaha is cserélni kell őket. A berendezés 22 cm mélységig ás a talajba. Ez elég mély a legtöbb zöldséghez, nem is beszélve a közönséges burgonyáról. A munkaszélesség 26 cm. Nem rossz, különösen, ha figyelembe vesszük a készülék viszonylag kis méreteit. Mellesleg, ez az, amit Vjacseszlav írt a Yandexről szóló értékelésében.A piac: “Elfér egy szedán csomagtartójában, 80-100 literes hátizsákban is szállítható, ha kívánatos. Könnyen használható szűk helyeken, magágyakban és üvegházban is.

Sok vásárló szerint a motor nagy lóereje nem jelent semmit. Sajnos nem a legjobb választás az érintetlen földek műveléséhez. Enyhén művelt talajon való működésre tervezték – ezzel nincs probléma. Ezért nem a Daewoo Power Products DAT 3530 áll a rangsorunk élén.

Hozzá kell még tenni, hogy a szerszámot csigahajtással látták el. Biztos lehet benne, hogy sok éven át fog tartani. Nagy csalódás viszont a műanyag ház alkatrészei, amelyek az erős rezgések miatt hamarosan leesnek.

Előnyök

 • Megbízható meghajtást használnak;
 • A munkát egy tartós Daewoo motor biztosítja;
 • Könnyen szétszerelhető;
 • Kerekek állnak rendelkezésre;
 • Könnyen kezelhető;
 • Négy éles tüske.

Hátrányok

 • A műanyag alkatrészek leeshetnek;
 • Nem túl nagy teljesítmény;
 • Kényelmetlen keverőtartály;
 • Magas benzin- és olajfogyasztás.

Hammer RT-20 2 l..

Értékelés: 4.5

Hammer RT-20 2 LE

A minikultivátorok piaca megőrül. Napjainkban a különböző modellek általában megtalálják a vevőjét. Sokukat azonban úgy tervezték, hogy az életük fénykorában lévő emberek használják. De ha egy idős ember termesztőt választ, akkor komoly problémákkal fog szembesülni. Szerencsére van egy Hammer RT-20. Viszonylag szerény motorral rendelkezik, így az egész egység súlya nem haladja meg a 12,5 kg-ot. Az öntött gumikerekekkel az egész könnyen, nagy erőfeszítés nélkül manőverezhető. Hát nem csoda?

Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy ez egy kultivátor és nem egy talajművelő. És a könnyűsúlyú osztályba tartozik. Ezért nem meglepő, hogy az itt használt benzinmotor kétütemű. Igen, ezért van 2 liternél kisebb teljesítménye.. Az 52 köbcentis motor azonban nem igényel sebességváltót, ami elkerülhetetlenül növeli az egész gép súlyát, nem beszélve arról, hogy nehezebbé teszi a vezetést. De a teljesítmény elegendő ahhoz, hogy a szerszám könnyen guruljon és 23 cm mélységig a talajba rágja magát. Ha a művelés szélességéről beszélünk, akkor az 25 cm. A szabvány a vidéki házak mini kultivátorainak világában.

Ahogy azt már kitalálhatta, a Hammer RT-20 négy szerszámmal kapható. Nincs panasz az élességre és a megbízhatóságra. Nincs kérdés az üzemanyagtartályról, amelynek kapacitása 0,85 liter. Emlékezzünk az átlagos motorteljesítményre – ezzel remélhetjük, hogy a kultivátort nagyon ritkán kell majd feltölteni.

Alexander nagyon érthetően beszélt a Yandexen lévő kultivátor céljáról.A “Market” véleménye: “Jól kezeli a puha talajt (ismeri a lapátot). Földművelés – nem erre való, mivel nagyon könnyű és gyenge. Munkaszélesség – éppen megfelelő az ágyhoz”. A férfi elégedett volt a vásárlással, ahogy sokan mások is, akik szintén úgy döntöttek, hogy megosztják véleményüket. Valakinek azonban csalódnia kellett. Tény, hogy a gyártó spórolt az alkatrészeken, és néhány év után valakinek a váltója feladta az életét. Szerencsére ezek elszigetelt esetek.

Előnyök

 • A kultivátor könnyűsúlyúnak bizonyult;
 • Kerekei vannak;
 • Könnyen szétszerelhető;
 • Négy éles vágóeszközzel érkezik;
 • Könnyen kezelhető;
 • Az üzemanyagtartály nagy kapacitású;
 • Az ár nem túl magas.

Hátrányok

 • Nem a legmegbízhatóbb konstrukció;
 • Nem nevezhető különösen produktívnak;
 • A kipufogócső elhelyezése nem a legjobb.

BAJNOK GC2G3E 1.7 ..

Értékelés: 4.4

CHAMPION GC2G3E 1.7 LE

A minikultivátor ismerős kinézetű. Két fogantyúval, egy pár öntött ötvözetből készült kerékkel, négy talajművelővel és egy benzinmotorral rendelkezik, amely felett található. A gyártó itt is bevezetett egy csigahajtóművet, amely olcsó és könnyű. És nem különösebben hosszú élettartamú, mi rejtegetnivaló van benne..

A kultivátor kezdetben nagyon nagy. A valóságban azonban a könnyűsúlyú osztályba tartozik. A mérlegben szereplő egyenleg nem több mint 16,8 kg. Ez a szám néhány embert megijeszthet. Szerencsére ez már nem probléma, amint észreveszi, hogy a kerekek ott vannak. Lehetővé teszik, hogy a gép súlyát a talajhoz való rögzítés nélkül hordozhassa.

A pengéket egy egyszerű kétütemű motor hajtja. Térfogata 42,7 cm3. lásd. A gyártónak legfeljebb 1,7 litert sikerült kipréselnie belőle.. Ez bőven elegendő a 25 cm széles és kb. 22 cm szántási mélységű talaj megműveléséhez. Ez azért van, mert a kínálatunk többi modelljéhez hasonlóan itt sem lehet más átmérőjű marógépet felszerelni.

Érdekes dolog az elektromos indító. Ez az apró részlet nagyon megkönnyíti a kultivátor indítását – csak egy gombnyomás szükséges hozzá. Kivételt képez a szabály alól a CHAMPION GC2G3E hosszú téli szünet utáni használata, amikor az akkumulátor teljesen lemerült.

Meglepő módon van hely egy nagy üzemanyagtartály számára. 1,2 liter benzin befogadására kész. Jó hír azoknak, akik nem akarnak túl gyakran foglalkozni a Mini Cultivator feltöltésével.

Egyébként ez a modell nagyon szokatlan. Ez azonban lehetővé tesz némi kísérletezést. Az Otzovik weboldalának egyik látogatója például a következőképpen használja a kultivátort: “Már 4 éve művelek szinte mindent a Champion 243-mal. Tavaly megvettem az őshonos okraját, amit nem hátul, a neki szánt helyen, hanem elöl rögzítettem. Ehhez egy olyan eszközt kellett készíteni, amely rögzíti azt.

Előnyök

 • Az üzemanyagtartály tágas;
 • A manőverezőképesség jó;
 • Vásárolhat egy kiegészítő lengőkart;
 • Elektromos önindítóval rendelkezik;
 • Nem túl drága;
 • Négy hegyes vágóeszközzel érkezik.

Hátrányok

 • Nem túl megbízható sebességváltót használnak;
 • Tisztességes súly;
 • Elég zajos.

A legjobb elektromos mini kultivátorok

Daewoo Power Products DAT 2000E 2 kW

Értékelés: 4.9

DAEWOO POWER PRODUCTS DAT 2000E 2 KW

Ez a mini kultivátor nem tegnap gördült le a futószalagról. És nem marad a boltok polcain – ez a modell nagyon gyorsan megtalálja a vásárlóit. Mi köze van ennek a? Lenyűgöző teljesítmény, alacsony költség és könnyű karbantartás. A Daewoo Power Products DAT 2000E tulajdonosai azt is szeretik, hogy a készülék alatti mérleg csak 12 kg-ot mutat. Ezzel a funkcióval a gyártó a görgők nélkül is megtehette volna. De ezek is itt vannak, és még egyszerűbbé teszik a készülék használatát.

A koreaiak egyre inkább az elektromos motort használják mezőgazdasági gépeikben. És itt pontosan ezt használják. Teljesítménye 2 kW. Vagy 2,72 l.., Ha ezt a mérési rendszert részesíti előnyben. Ez a motor nemcsak könnyű, hanem robusztus is. És nincs szükség sebességváltóra. Tehát az, hogy milyen gyorsan tudja mozgatni a fűnyírót, attól függ, hogy milyen erősen tolja.

A motort a hálózatról táplálják. De vásárlás előtt a mini kultivátor nagyon rövid hálózati kábelt használ, ezért szerezzen be egy hosszabbítót.

A készülék alapfelszereltségként levehető fogantyúval van ellátva. Ez azt jelenti, hogy bármilyen autó csomagtartójában könnyedén elviheti vidékre. Bár maga a kultivátor elég nagy. jó okkal! Ritka az olyan eset, amikor egy könnyű kategóriájú szerszám egyszerre hat talajművelő eszközt használ! Ez akár 40 cm-es munkaszélesség növekedést eredményez. Így még a nagy kerti telkek tulajdonosai is megfontolhatják a Daewoo Power Products DAT 2000E megvásárlását. A szántás mélysége nem több mint 23 cm – ez az itt használt marók szabványos átmérője miatt van.

Egyébként ez egy tipikus dacha kultivátor csigahajtóművel. Funkciói a legtöbb ügyfél számára kielégítőek. Ezt megerősítette például az “All Tools” webáruházban hagyott ajánlólevele: “A gyepemhez vettem. Praktikus – csak csatlakoztassa és játsszon. Jó helyettesítője egy kultivátornak puha talajon, nem kell tankolni, nem kell gyertyát cserélni, és nem kell bajlódni a keverékkel. Itt a Daewoo Power Products DAT 2000E messze a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a benzinmotoros társai működtetésének.

Előnyök

 • Nem túl magas ár;
 • Tisztességes motorteljesítmény;
 • A kultivátor súlyát tekintve optimálisnak bizonyult;
 • Könnyen szállítható;
 • Tisztességes szélességű művelés;
 • Könnyen kezelhető.

Hátrányok

 • Nem a jól megtervezett indítómarkolat;
 • Nem tartalmaz váltókarbantartó szerszámot.

Greenworks G-MAX 40V G40TL (27087)

Értékelés: 4.8

GREENWORKS G-MAX 40V G40TL (27087)

Mint a választékunkban szereplő többi kultivátor, ez is a könnyű kategóriába tartozik. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy kényelmes D-karral rendelkezzen. Ez a modell öntött gumikerekekkel is büszkélkedhet. Így nem szükséges a gép teljes 13 kg-os súlyát cipelni. A kerekek viszonylag kicsik, így nem akadályozzák a talajművelő gépek talajba hatolását.

Meg kell érteni, hogy ez a modell kizárólag szerény alapterületű kerti telkekhez készült. Egy kultivátor pedig biztosan nem tud megbirkózni az évek óta nem művelt talajjal. Ezt mutatja például az adatlapon megadott művelési mélység, amely mindössze 12,7 cm. Ha olyan növényeket szeretne ültetni, amelyeknek nagyobb mélységre van szükségük, akkor jobb, ha egy másik modellt választ. A munkaszélesség tekintetében a Greenworks G-MAX 40V G40TL abszolút tökéletes: munkaszélessége 26 cm.

Mivel most már villanymotorral van felszerelve, a gép kezelése egyszerűsödött. Különösen nincs olyan sebességváltó, amely arra kényszerítene, hogy rendszeresen váltson sebességet. A probléma az, hogy ennek a mini-kultivátornak a készlete nem tartalmaz sokkal hasznosabb dolgokat. Például egy akkumulátor és egy akkumulátortöltő áll az ügyfél rendelkezésére. Ezek azonban külön-külön is kaphatók. Ezért az árért azonban ez megbocsátható. Ami még fontosabb, hogy akár akkumulátorról is képes működni. Ez azt jelenti, hogy nem kell hosszabbítót keresnie, ami szintén sok pénzbe kerül. Ezt Tatiana is megerősítette, aki hagyott egy üzenetet a Yandexen.A nagypapámnak vettem. Does. Mosolyog. Nagyon boldog. Könnyen és gyorsan felássa az új magágyakat, fellazítja a talajt a fák és bokrok körül. És nyugodtak lehetünk, hogy elkerülhetetlenül lesz egy pihenőszünet, amikor az akkumulátor lemerül”.

Előnyök

 • Akkumulátoros működés lehetséges;
 • Viszonylag könnyű súly;
 • Négy éles tüskével rendelkezik;
 • Optimális munkaszélesség;
 • Könnyen használható vezérlők;
 • Az ár nem különösebben magas;
 • Vannak kerekek;
 • A garanciát három évre hosszabbították meg.

Hátrányok

 • Nem nagy szántási mélység;
 • Az akkumulátort és a töltőt külön kell megvásárolni.

Hyundai T 1820E 1.5 kW

Értékelés: 4.7

Hyundai T 1820E 1.5 kW

Ez a mini kultivátor a Hyundai Power Products jellegzetes színösszeállításában kapható. A gép nagyon kompakt, így egyszerű szétszerelés után elfér az autó csomagtartójában. A vezérlőegységet a D-karral ellátott D-karral lehet működtetni. A kertben való mozgás viszonylag kis kerekeken történik. A kultivátor súlya 12 kg. Elég, ha 200 milliméteres marások lazítják a talajt a maximálisan elérhető mélységig.

A legtöbb olcsó mini kultivátor négy talajművelővel rendelkezik. Itt akár hat. Ez lehetővé teszi a koreai gyártó számára, hogy a megművelt talaj szélességét 40 cm-re növelje. Szinte minden ágyhoz elegendő.

Az 1,5 kW teljesítményű elektromos motor ebben a készülékben 2,04 literes, ismertebb mértékegységre változik.. Ez bőven elegendő ahhoz, hogy a talajművelő gépek gond nélkül megmunkálhassák a már korábban valamilyen módon megművelt talajt. De ha egy elhagyatott fűfolthoz érsz, fennáll a veszélye, hogy a súly és a motor teljesítménye is hiányzik. Az ilyen helyzetekben azonban nem minikalapácsra, hanem egy teljes értékű motoros talajmaróra van szükség.

Ez a modell nagyon könnyen összeszerelhető. Ezt megerősíti a vásárlói visszajelzés, aki el akarta rejteni a nevét: “Magam szereltem össze, nem kell sokat gondolkodni. Másnap kipróbáltam. Nagyon, nagyon boldog. Munka közben nagy erőt kell kifejteni, de nem annyit, mint korábban”.

A Hyundai T 1820E zajszintje körülbelül 93 dB. Hangos, de a benzinmotoros társai még zajosabbak. Röviden, meg tudod csinálni fejhallgató nélkül.

Előnyök

 • Tisztességes munkaszélesség;
 • Optimális súly;
 • Könnyen összehajtható;
 • Egyszerűen kezelhető;
 • Vannak kerekek;
 • A jótállási időszakot három évre hosszabbították meg;
 • Alacsony költség.

Hátrányok

 • Nem a legkényelmesebb váltás;
 • Nem nagy szántási mélység;
 • Nehézségek a fogaskerekek kenésének ellenőrzésében.

BAJNOK EC1400 1.4kW

Értékelés: 4.6

BAJNOK EC1400 1.4 KW

Sok minikultivátor D-karral van felszerelve, amely könnyen eltávolítható. A CHAMPION EC1400 sem kivétel a szabály alól. A motor a sárga keret alatt található. Mivel a motor elektromos, nincs szükség sebességváltóra. Kiderül, hogy a kultivátor sebessége csak attól függ, hogy mennyi erőfeszítést teszel magadnak.

Ez a modell az egyik legmegfizethetőbb az orosz piacon. De ez nem akadályozta meg abban, hogy legalább néhány kereke legyen. Négy helyett hat kaszával rendelkezik. A munkaszélességet lenyűgöző 40 cm-re növelik. A szántási mélység is nagyon jó, akár 22 cm is lehet. De a földet úgymond meg kell ismerni, hogy az ásóval. A szűz földek megmunkálására a minikultivátor biztosan nem alkalmas. Egy ilyen problémát azonban csak egy motoros talajművelővel lehet megoldani, amelyet más áron értékesítenek.

A cikkben szereplő többi modellhez hasonlóan a CHAMPION EC1400 is a könnyűsúlyú kategóriába tartozik. A mini kultivátor alatti mérleg csak 11 kg-ot mutat. És nincs mit hozzátenni, mivel elemmel működik. A géphez mellékelt tápkábel elég rövid ahhoz, hogy a hosszabbító kábel elengedhetetlen legyen.

Mint már említettük, a hat colos kerekek felett egy elektromos motor található. Teljesítménye 1,4 kW (1,9 liter)..). Karbantartása rendkívül egyszerű. Kellemes, hogy az általa kibocsátott zajszint meglehetősen alacsony. Megnyugtató, hogy a zajszintje viszonylag alacsony, különösen a benzinmotorokhoz képest.

Ennek a modellnek valószínűleg nincsenek komoly hátrányai. Csak apró részletek miatt kell aggódni. Maxim Jakovlev például azt írta a Yandexen, hogy.A következőket állapították meg a Piactéren: “Nincs elég hely ahhoz, hogy az elektromos dugót kivegyük a kultivátor aljzatából – a kábel mindig hajlamos beleakadni a talajmaróba”. Bár ez minden elektromos kultivátor esetében probléma. Az is elég baj, hogy a kormányrúd nem forog, amikor nem használják – nehéz tisztítani.”. Röviden, könnyű vele együtt élni. Tudjon meg többet a kultivátor jellemzőiről a CHAMPION EC1400 áttekintése segítségével a következő weboldalon

 • neTrade.

  Előnyök

  • Alacsony költségek;
  • Könnyen szétszerelhető;
  • Tisztességes talajművelési szélesség;
  • Könnyen megtanulható és kezelhető;
  • Kerekek állnak rendelkezésre;
  • Optimális súly;
  • Nem túl zajos.

  Hátrányok

  • A kábel a kormányrúd alá kerülhet;
  • A teljesítmény nem nevezhető megfizethetetlennek;
  • Nehéz a talajmarók tisztítása.

  Következtetés

  Ez a lista a legjobb mini-kultivátorok listája a viszonylag kis kerti parcellán való használatra szántak közül. Megpróbáltunk csak azokról a modellekről beszélni, amelyek csak pozitív benyomásokat hagytak maguk után. Elégedettek a hosszú élettartamukkal, a nagy teljesítményükkel és sok más specifikációjukkal.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: