12 legjobb építőipari cégek vidéki házakhoz Moszkvában

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy eladási ajánlatnak. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A gazdasági válság és a különböző politikai események ellenére az alacsony épületek építésének aránya hazánkban folyamatosan növekszik. Az egyedi készítésű lakóingatlanok sokak számára álom, és az építési módszerekről és anyagokról folyó vita csak a legjobb bizonyíték erre. A modern házakat, nyaralókat, villákat és fürdőházakat már nem építik előzetes tervezés és költségbecslés nélkül.

A teljes körű szolgáltatásokat nyújtó vállalatok, beleértve az építési engedélyezést és a jogi támogatást egészen az üzembe helyezésig, minimalizálják a projektek hibáinak és a költségtúllépéseknek a kockázatát. Egy professzionális szervezethez való fordulás, amely a munkák teljes ciklusát kulcsrakészen végzi, figyelembe véve az ügyfél pénzügyi képességeit, a legjobb megoldás egy modern ház építéséhez. oktatás 1 A modern házak építése a legjobb megoldás a modern házak építéséhez.

Annak érdekében, hogy kiválasszuk a legmegbízhatóbb és legfelelősebb moszkvai építőipari vállalatokat, szakértőink kutatást végeztek, és azonosították a 12 legjobbat közülük.

A moszkvai vidéki házak legjobb építőipari vállalatainak értékelése

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb vidéki házépítő cégek értékelése Moszkvában 1 LIFE BILDING 5.0
2 OLIMPSTROYSERVICE 4.9
3 DETINETS 4.8
4 Vesco Construction 4.7
5 DomaSVDOMaSV 4.6
6 SK Beaver 4.5
7 EVastroy 4.4
8 VF Stroy 4.3
9 Ka
us
4.2
10 AurumV 4.1
11 Kanadskaya izba 4.0
12 BAKO 3.9

LIFE BILDING

Értékelés: 5.0

LIFE BILDING

Vezető vállalat, amely minden ügyfélhez egyéni megközelítést alkalmaz, és a standard projektek széles skáláját kínálja. 2009 óta jelen van a ház- és nyaralóépítésben. Ez idő alatt a cég számos épületet épített fel, és sikerült a maximális építési időt telephelyenként 3-4 hónapra csökkenteni. Nemcsak a szolgáltatásaiért, hanem a felhasznált építőanyagokért is a legjobb árat kínálja.

A magas szintű szolgáltatás és a munka kiváló minősége biztosította a vállalat részvételét számos projektben Moszkvában és a régióban. Ezek az objektumok a legnagyobb lakókomplexumok “Forest Landscape 1”, “Forest Landscape 2”, “Siesta”, “Losiny park”, “Floristic”, “Zosimovo”, “Chernichye polya”, “Nightingale”, “Lisichkin erdő”, “Veterán”, “Fortuna”, “Belago”.

A tipikus egyedi épületek kőpanelekből épülnek, az 1. emelet padlószigetelésével, tető vízszigeteléssel, vízelvezető rendszerrel, homlokzat- és lábazatburkolattal. Belül van hideg és meleg víz elosztása, csatornázás, gázkazánok és akkumulátorok telepítése. A LIFE BILDING dupla üvegezéssel, bejárati ajtókkal, automata emelővel ellátott garázskapukkal szereli fel a nyílászárókat.

 1. Cím: 2 Kotlyakovsky pereulok 1
 2. Telefon: +7 (495) 983 30 28
 3. Honlap: stroy-/

OLIMPSTROYSERVICE

Értékelés: 4.9

OLIMPSTROYSERVIS

Második hely – a 17 éves tapasztalattal rendelkező cég, amelynek vidéki házait a megbízhatóság és a gyors építési feltételek jellemzik. A több mint 10 elit nyaralótelep építésében való részvétele ezt a munkaterületet a prioritások közé emelte. Az Olimpstroyservis mintegy 700 befejezett projekttel rendelkezik, ami hatalmas tapasztalatáról tanúskodik.

Az épületek tökéletes minőségét a főfelügyelő, a műszaki ellenőr és a főmérnök hármas ellenőrzése biztosítja. Minden helyszínt online nyomon követünk, és a munkáról részletes fényképes jelentést küldünk az irodába. A megrendelőt a folyamatban lévő építési folyamat különböző szakaszainak bemutatásával lehet ellenőrizni. A személyzetet hivatásos építészek, tervezők, mérnökök és kézművesek alkotják az építési és befejező munkák számos területén.

Az ügyfeleknek jövedelmező bónuszokat kínálnak a kompetens szolgáltatásnak köszönhetően. A szakemberek egyedi és exkluzív tervezési projekteket hoznak létre a házak ajándékaként, amikor aláírják az építési szerződést. Ezenkívül minőségi építőanyagokat kap megfizethető áron, amelyeket a vidéki házak építésének modern technológiáiban használnak.

 1. Cím: Kotchnovsky Proezd, 4, Bldg. 2
 2. Telefon: + 7495 649 60 00
 3. Honlap: /
Olvasson tovább  Top 7 laboratóriumok Krasznodarban

DETINETS

Értékelés: 4.8

DETINETS

A harmadik helyezett egy olyan építőipari cég, amely több mint 20 éve épít kulcsrakész faházakat. Teljes körű szolgáltatásokat nyújt a tervezési megoldások szervezéséhez kapcsolódóan, a kommunikáció, a belsőépítészet, a tájtervezés és egyéb szolgáltatások terén. A vállalat szabványos és egyedi projekteken egyaránt dolgozik, és szükség esetén ingyenesen javítja azokat.

A vállalat rugalmas kedvezményrendszert biztosít, és lehetővé teszi az építkezés hitelre történő befejezését, a teljes munkamennyiségre kiszámított összeg rögzítésével. A legmodernebb technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a határidők betartását és a szolgáltatás legmagasabb minőségének garantálását. Minden szerződéses kötelezettséget szigorúan teljesítünk, a tervezéstől az üzembe helyezésig.

A cég bázisa a Bear Lakes közelében található, és ha az objektum 100 km-en belül található, az építőanyagok szállítása a cég költségén történik. Ha az ügyfél együttműködési megállapodást ír alá, a ház, fürdő, melléképület vagy pavilon egyedi projektjének kidolgozása ingyenes.

 1. Cím: Shchelkovskoe sh., 26, . 1
 2. Telefon: 8 800 100-24-23
 3. Honlap: /

Vesco Construction

Értékelés: 4.7

Vesco Construction

A negyedik helyen – egy sikeres vállalat, amely több mint 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat a vidéki házak és nyaralók tervezéséhez, építéséhez és befejezéséhez. A vállalatnak 350 kulcsrakészen befejezett projektje van, amelyek teljes területe nem kevesebb, mint 56310. . A vállalat egyedi tervezési projektek, mérnöki munkák és befejező munkák létrehozásában nyújt szolgáltatásokat.

A Vesco Construction szakmai tevékenységének aktív fejlődéséhez hozzájárul az alacsony épületek építésének hosszú múltja. Nemcsak a különböző szakterületek kézműveseinek készségeit fejleszti, hanem a vállalatot a közösségi médiában is népszerűsíti, bővíti szolgáltatásait, és növeli a felállított tárgyak számát. A jól bevált szervezési és termelési rendszernek köszönhetően minden ügyfélnek egyéni menedzsere van, aki a nap 24 órájában kapcsolatban áll. Az építkezés előrehaladásának nyomon követését heti fotóriportok és független műszaki felügyelet igazolja.

A képzett szakemberek sikeresen dolgoznak a sikeres üzleti közösség legigényesebb ügyfeleivel, akiknek 40%-át elégedett külvárosi ingatlantulajdonosok ajánlják. 5 év garancia a ház minden szerkezetére és részletére.

 1. Cím: 1. Magistralny tup., 5
 2. Telefon: +7 (495) 215-26-43
 3. Honlap: /

DomaSVDomasV

Értékelés: 4.6

DomaSVDomasV

Az ötödik sor a termelési és építési vállalathoz tartozik, amely az alacsony épületek gyártásának számos területét lefedi. Kiváló minőségű fa-, váz-, kő- és kombinált házakat épít, miközben teljesíti szerződéses kötelezettségeinket, beleértve a határidőket is. Tipikus projektek megfizethető áron, különböző faanyagok által bemutatott: lekerekített rönkök, profilozott gerendák, kézzel kezelt rönkök stb.

Az építkezést Oroszország egész területén végzik. A megrendelt tárgy átlagos élettartama 100 év. A vonzó árképzés nagyban hozzájárult a szolgáltatások iránti kereslethez, ami végül több mint 400 vidéki ház és fürdő építéséhez vezetett. Olyan mesteremberek dolgoznak, akik megőrizték a “szögelés nélküli” faházak építésének készségét.

A különböző szintű vezetők és vezetők összetartó csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa bármely objektum építésének szakmai szervezését, függetlenül annak helyétől. A konzultációtól és a tervezéstől az átvételi tanúsítvány aláírásáig és az azt követő garanciális szervizig szakembereink nem hagynak ki semmilyen részletet, és törődnek a DomaSVDomAgroV hírnevével.

 1. Cím: Highway str., 1, cor.1
 2. Telefon: +7 (495) 767-25-77
 3. Honlap: /

SK-Bober

Értékelés: 4.5

SK-Bober

A hatodik helyen a panel-, vázas panelházak, ragasztott gerendás, profilozott és rönkházak építésével foglalkozó vállalat áll. Ez

Olvasson tovább  Top 10 reggelizőhely Szentpéterváron

saját építőanyag-gyártással és 40 magasan képzett csapattal rendelkezik, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt minőségi épületeket készítenek. Az “SK-Bober” szakemberei számos kész, szabványos faház és fürdő projektet dolgoztak ki, amelyek sok ügyfelet kielégítenek.

A munkaszervezés folyamata a következő séma szerint zajlik: a projekt kialakítása, az elrendezés jóváhagyása és a költségszámítás. Ezután – az építőanyagok szállítása, a szerződés aláírása és a becsült összeg 70%-ának kifizetése. A következő fázis az építkezés megkezdése. A befejezéskor a tárgy átvételéről aláírt igazolás készül, a fennmaradó összeg kifizetésével. Előzetes teljes körű tájékoztatás a faépítésről és tanácsadás a projekt kiválasztásával kapcsolatban.

A termelési kapacitásnak, a kiváló munkaszervezésnek és a munkatársak kézügyességének köszönhetően a projektek mintegy 30%-át a tervezett határidő előtt teljesítik. A vállalat hírneve hozzájárul az ügyfelek bizalmához, ami viszont növeli a termelékenységet.

 1. Cím: Lenin utca 5a. Bakuninszkaja, 100, pg. 5
 2. Telefon: 8 (800) 511-24-88
 3. Honlap: sk-bober/

EVAstroy

Értékelés: 4.4

EVastroy

A hetedik helyezett a vállalat, amely az építőipari és kapcsolódó szolgáltatások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek. Projekteket és terveket dolgoz ki egészen a tereprendezésig, magas minőséget biztosítva és a határidőket szigorúan betartva. Fontos, hogy a tárgy árazása és szállítása a becsült költségen belül történjen, anélkül, hogy az ügyféltől bármilyen felárat kérnénk.

Elfogadható feltételek jönnek létre mindenki számára, aki a céghez fordul, még akkor is, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik. A ház fokozatosan épül, ahogy a pénz beérkezik, és egy szilárd és tartós otthon átadásával fog végződni, amely a tervezett mennyiségen belül épül.

A vállalat nem csak új épületek építésével foglalkozik, hanem a meglévő épületek teljes körű felújítását és a hozzájuk kapcsolódó összes munkát is végzi. Ezek közé tartozik a belső befejezés, a tereprendezés, a közművek telepítése, a villámvédelem és a földelés. A cég mesteremberei bármilyen munkát képesek elvégezni, mert nagyon tapasztaltak és jól képzettek.

 1. Cím: ul. Kulakov utca, 20
 2. Telefon: +7 (495) 175-30-42
 3. Honlap: /

VF Stroy

Értékelés: 4.3

VF Stroy

A nyolcadik a listán – dinamikusan fejlődő cég, amely vidéki házak, nyaralók és városi házak építésére szakosodott. Bármilyen méretű és emeletszámú ingatlant épít, egészen a luxusvillákig. Építőipari kivitelezés végezhető pórusbetonból vagy kerámia blokkokból, burkolótéglából kedvező áron, mind az építőanyagok, mind a cég szolgáltatásaiért.

A cég arra törekszik, hogy bizalmi légkört teremtsen ügyfeleivel, szigorúan betartva az építési határidőket, túlköltekezés nélkül. Ebből a célból a tervezési szakaszban dolgozzák ki a termelés és a finanszírozás ütemezését, majd a munka szigorú ellenőrzése a helyszínen. A bevezetett irányítási rendszer világosan szabályozott, ami lehetővé teszi, hogy minden erőfeszítést a kitűzött célok elérésére összpontosítsunk.

A VF Stroy számos építőanyag-gyártó forgalmazója, ami segít az elfogadható árak fenntartásában. Ennek eredményeképpen ez a megközelítés jelentősen csökkenti a projekt becsült költségét, amely a munka során nem változik.

 1. Cím: 3 p, Electrolytny pr. 28
 2. Telefon: +7 (495) 64-614-64
 3. Weboldal: /

Ka
us

Értékelés: 4.2

Ka</div><p>us” src=”/wp-content/uploads/2023/08/65116666197261-112.jpg” height=”300″ title=”Ka<br />us”></p><p>A kilencedik sorban van egy olyan cég, amely 1-2 hónap alatt kulcsrakész faházak építését végzi. Bármilyen összetettségű szerkezeteket épít rönkből és ragasztott rétegelt fából, megfizethető áron, ingyenes vázlattervekkel. Az építési kérelmet online lehet benyújtani, és a költségeket a helyszínen lehet kiszámítani. A vállalat rövid határidővel kínál vázszerkezetes házak építését.</p><p>A nyújtott szolgáltatásokkal együtt jogi támogatást nyújt, amely segít az építési engedélyek megszerzésében és a regisztrációs dokumentumok megszerzésében. Rendelés Ka-ban<br />a nyaraló vagy bármely más ingatlan építéséhez szükséges projektdokumentációt, az ügyfelek ezután könnyen megkaphatják az ingatlan használatbavételi engedélyét.</p><div style=
Olvasson tovább  A 11 legjobb grúz étterem Szentpéterváron

A hozzáértő munkatársak tanácsot adnak az anyasági tőkével kapcsolatban, és szükség esetén az ügyfél rendelkezésére bocsátják a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz benyújtandó szükséges dokumentumcsomagot. Az építési folyamat az ügyfél és a vállalat megbízott szakembereinek teljes ellenőrzése mellett zajlik.

 1. Cím: ul. Ermakova Roshcha, d.7A, p. 3
 2. Telefon: 8 (495) 208-28-12
 3. Weboldal: ka
  /

AurumV

Értékelés: 4.1

AurumV

A tizedik pozíciót egy osztrák cég egyik fióktelepe foglalja el, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a luxus dekoráció és az építőipar területén. A vállalat 1990 óta működik Oroszországban. Az alkalmazottak, valamint a moszkvai és Moszkva környéki lakosok az Orosz Föderáció szerb állampolgárságának tagjai. A mesterek a legmagasabb színvonalú építési és befejező munkákat biztosítják.

A minőség értékeléséhez az ügyfeleknek szemléltető példákat nyújtunk meglévő létesítményekről, amelyeket az AurumV munkatársai építettek vagy javítottak. A gyártási folyamatot az építés minden szakaszában szigorú, többszintű ellenőrzési rendszerben végzik. Az elvégzett munkák minden típusára 3 év hivatalos garancia vonatkozik. A szerződés megkötésekor a megrendelő csak az építőanyagok megvásárlására biztosít forrásokat.

A vállalat szolgáltatásaiért nem kell előleget fizetni, mivel minden kifizetés csak az átvételi igazolás aláírása után történik. A mesteremberek az építőanyag-gyártók és az SNiP által ajánlott normák szerint dolgoznak. Képesek magas színvonalú befejező szolgáltatásokat végezni a luxusházakban és -lakásokban 100 négyzetmétertől 100 négyzetméterig. .

 1. Cím: ul. 15, Krzhizhanovskogo str. 1
 2. Telefon: +7 (495)285-28-23
 3. /

Kanadai házikó

Értékelés: 4.0

Kanadai Izba

Eleventh place, egy cég, amely 2004 óta épít kulcsrakész házakat, nyaralókat és fürdőket. Vázas, rönk, rétegelt és tömör gerendás, tégla, sip-panel, váz-pajzsos és kombinált házakat épít. A vállalat szakemberei kifejlesztettek egy egyedülálló falépítési módszert, amely az építőanyagok vezető gyártóival való partnerséghez vezetett.

A munka minden egyes szakaszának nyomon követése lehetővé teszi a folyamat hatékony minőségellenőrzését. Ennek köszönhetően a házak rendkívül ellenállóak az agresszív környezetekkel szemben, és sok évtizedig szolgálnak. A mesterek nem félnek felelősséget vállalni mindenféle szolgáltatásért: az építőanyagok kiválasztásától a mérnöki rendszerek működésének előkészítéséig.

A szerződés megkötése után a menedzserek elkezdik vásárolni az építőelemeket és berendezési tárgyakat, elektromos és vízvezeték-szereléseket, nem késleltetve a regisztrációs dokumentumokat. Az épület felállítása és a belső munkálatok elvégzése után az ügyfél egy kész otthonban gyönyörködhet, amely a megfelelő minőségben és a megadott határidőn belül készül el.

 1. Cím: ul. 43 Narodnogo Opolcheniya utca, k.2
 2. Telefon: 8 (499) 955-58-96
 3. Honlap: canadskaya-/

BACO

Értékelés: 4.0

BAKO

Tizenkettedik pozíció – egy olyan cég, amely ökológiai otthonokat épít, ahol semmi sem károsítja a lakók egészségét. Fő tevékenységünk a kulcsrakész vázas épületek. A szakemberek biztosítják a szükséges feltételeket, amelyek kizárják a levegőben lévő toxinok szintjének túllépését. Biztonságos anyagokat használnak, és természetes szellőztető rendszert hoznak létre.

Az építés kezdeti szakasza tömör, száraz faanyag felhasználásával az OSB helyett, amely formaldehidet, ammóniát, fenolt és metil-alkoholt bocsát ki. Helyettük egy faforgácsból, portlandcementből és folyékony üvegből álló tábla van. Tűzgátló, penész- és rothadásálló, valamint rágcsálókkal és rovarokkal szemben ellenálló.

A belső szigetelés a Knauf Ins

  Az első kezelés nem igényel időt az Aquastatik Ecose, amely csak természetes összetevőket tartalmaz. A természetes szellőzőcsatornák beépítése a BAKO mérnöki megoldásainak szerves részét képezi, mivel biztosítja a helyiséghez szükséges légcserét.
  1. Cím: MKAD 51 km
  2. Telefon: 8 (499) 677-56-12
  3. Honlap: /
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: