Az 5 legjobb Makita láncfűrész

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt kérjen tanácsot szakembertől.

A Makita láncfűrészeket a nagy igénybevétel melletti megbízhatóság, a hosszú élettartam és az ergonómia jellemzi. A belsőégésű motor teljesen autonómvá teszi a gépeket, a benzines tartály pedig lehetővé teszi az egész napos használatot a civilizációtól távol. Tanulmányoztuk a japán gyártó teljes kínálatát, hogy áttekintést adjunk Önnek a legjobb Makita láncfűrészekről, amelyek időtállóak és optimális jellemzőkkel rendelkeznek. Olvasson tovább, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő eszközt.

A legjobb Makita láncfűrészek értékelése

Az 5 legjobb Makita láncfűrész rangsorolásánál a következő paraméterek vezettek minket: a modell teljesítménye, munkahossz, súly, kiegészítő funkciók. A tulajdonosok visszajelzéseit is figyelembe vettük, hogy megértsük a termék előnyeit és hátrányait, valamint a használatot. A teljesítményelemzés és a minősítés kiválasztása a resourcechainsaws/ alapján történt.

Értékelés hely termék neve ár
A legjobb Makita láncfűrészek rangsora 1 Makita EA7300P-60 44 179€
2 Makita EA5000P-38 34 440€
3 Makita EA4301F-45 23 990€
4 Makita EA3502S-40 14 070€
5 Makita EA3203S-40 9 516€

Makita EA7300P-60

Értékelés: 4.9

Makita EA7300P-60

Az első helyet az egyik óriás Makita nyerte el – egy 60 cm hosszúságú láncfűrész. Ez egy hatalmas gép, 73 cm³ hengerűrtartalmú motorral és 5 cm³ teljesítményű motorral.44 .., ami 4000 watt elektromos teljesítménynek felel meg. ⅜” lánctávolság a magabiztos vágásokhoz minden fafajtában. A láncfűrész motorja működés közben felforrósodik, ezért a gyártó műanyag borítással fedte le. A szerszám elakadása vagy ütközés esetén az elektronikus fék azonnal működésbe lép, amit a tulajdonosok visszajelzéseikben dicsérnek. A láncfűrész rezgéscsillapító rendszerrel van felszerelve, amelyben minden mozgó testrész rugós perselyeken keresztül kapcsolódik a kormányhoz, és ez tehermentesíti a kezelőt.

Olvasson tovább  15 legjobb kerti szivattyú

A Makita láncfűrész az első helyen áll a nagyméretű vágófelszerelés miatt, amely lehetővé teszi, hogy akár 55 cm átmérőjű rönköket is levágjon egyetlen vágással. Kétoldalas megközelítéssel egy ilyen egység akár 1 m vastagságú fát is képes kivágni. Ez a legjobb láncfűrész az őshonos, évelő erdők kivágásához.

Előnyök

 • a motor minden forró részét a motorháztető takarja;
 • A forgó szerszám elektronikus fékkel van ellátva;
 • Biztonsági indítógomb biztonsági zárral;
 • nagyméretű gumírozott segédfogantyú.

Hátrányok

 • Nehéz a súlya miatt működtetni 6.3 kg;
 • magas költségek;
 • kulcsvisszahúzó.

Makita EA5000P-38

Értékelés: 4.8

Makita EA5000P-38

A második helyen egy kompaktabb láncfűrész áll, 50 cm³-es motorral, amely 3.8 .. Az elektromos változatok egyenértéke 2800 watt. A Makita professzionális gépe egy 0 mm-es osztású lánccal van felszerelve.325″ és képes automatikusan fékezni a forgást, ha a bal oldali megállítót működtetik. Az ügyfelek szeretik, hogy a fő fogantyú teljesen gumírozott a tetején, így a készülék nem csúszik el. Az indítózár szintén hosszú kulcs formájában van, amelyet hosszabb ideig kényelmesen a süllyesztett helyzetben lehet tartani. Technikai folyadékok nélkül, a Makita súlya 5.4 kg.

Ezt a modellt tartottuk a legjobbnak a magasban történő munkavégzéshez, amikor a hely korlátozott. Rövid, 38 cm hosszú rúddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes munkát szűk helyeken, és a gépet karnyújtásnyira tartja. A Makita modellje így optimális választás a kommunális szolgáltatások számára a házak ablakát elzáró vagy a villanyvezetékeket terhelő ágak eltávolítására.

Előnyök

 • hosszú motor élettartam;
 • Csendesebb, mint a régebbi láncfűrészek;
 • Láncfékkel rendelkezik;
 • gazdaságos benzinfogyasztás.

Hátrányok

 • egy csavarkulccsal állítható;
 • magas költség.

Makita EA4301F-45

Értékelés: 4.7

Makita EA4301F-45

A harmadik helyet a Makita láncfűrészének adtuk, amely 42 %-os teljesítményű motorral van felszerelve.4 cm². 400ml kapacitású benzinbe töltőnyílás a hátoldalon. Külön kenőrendszer saját 290 ml-es kapacitással. Makita 4-es modell súlya 4.8 kg, rezgéscsillapítóval, láncfékkel és védőburkolattal van felszerelve. Az ügyfelek szeretik, hogy a termék rendelkezik olajáramlás-szabályozóval, téli üzemmóddal és “elpusztíthatatlan” lánccal, amely hosszú ideig használható a készülékbe történő további beruházás nélkül. Nem maradnak körömnyomok a fogakon.

Olvasson tovább  Top 10 láncfűrész ár-érték arányban

Ez volt az a láncfűrész, amelyet a legjobbnak tartottunk a teljesítmény és a rúdhossz aránya szempontjából. A 45 cm-es munkaszekcióval rendelkező Makita készülék 2200 wattal vagy 2.95 .. Ez a kombináció teszi a láncfűrészt nagyon sokoldalúvá a terepen – alkalmas tűzifa vágására, fák kivágására a kertben, rönkház építésére és egyéb alkalmazásokra (pl. ajtók és ablakok kivágására). Elég erős ahhoz, hogy magabiztosan kezelje a puhafákat, valamint a tölgyet, kőrist és bükkfát.

Előnyök

 • A robusztus hordtáska tartozék;
 • védelem az égési sérülések ellen;
 • minőségi összeszerelés;
 • Egy második hosszú nyél a különböző fűrészelési pozíciókhoz;
 • Megfelel a meghirdetett teljesítménynek.

Hátrányok

 • az első indítás nehéz;
 • Bemelegedett állapotban az üresjárati fordulatszám “lebeghet”.

Makita EA3502S-40

Értékelés: 4.6

Makita EA3502S-40

Ez a Makita már a háztartási láncfűrészek kategóriájába tartozik, mivel teljesítménye 1.81 .. vagy 1350W. A 40 cm-es vezető rúd optimális a legtöbb alkalmazáshoz az udvaron vagy a házban. A Makita elektromos szerszámokat a gumírozott markolatoknak köszönhetően kényelmesen lehet fogni. A rezgések alacsonyak, de a hang hangos – 103dB. A tulajdonosok dicsérik a láncfűrész könnyű “hideg” és “meleg” indítását is.

Ennek a Makitának nagy jellemzője a szerszámok kulcs nélküli feszítése. Ehhez a gépgyártó a ház jobb oldalán egy kivehető csavart helyezett el. Ha a lánckeréklánc kifut, két mozdulattal, extra szerszámok nélkül megjavíthatja.

Előnyök

 • Tökéletesen vágja a 35 cm átmérőjű rönköket;
 • A kenőrendszer állítható;
 • könnyű elindulni
 • A fogantyú rezgésgátlóval van rögzítve a testhez.

Hátrányok

 • egyeseknél a felső fogantyúhoz képest enyhe szögben van felszerelve egy vezető rúd;
 • 103 dB hangos működés.

Makita EA3203S-40

Értékelés: 4.5

Makita EA3203S-40

A felülvizsgálat lezárásaként a Makita egy másik hazai láncfűrésze 32 cm³-es motorral rendelkezik, amely 1350 wattot vagy 1.81 .. 40 cm-es rúddal rendelkezik, 3/8 hüvelykes lánctávolsággal. A kialakítás rezgésgátló rendszerrel és elektronikus fékkel rendelkezik. A termékkel együtt a gyártó részletes útmutatót ad az azonnali kezdéshez, hogy Ön azonnal elkezdhesse a munkát. A tulajdonosok visszajelzései azt mutatják, hogy a Makita gazdaságos az olajfogyasztásban, összehasonlítva a kínai társaikkal, amelyek egy teljes tank 400 ml benzint és 280 ml zsírt pazarolnak el.

Olvasson tovább  8 Top gyártók faforgács füstöléshez

Ez a Makita a hazai kategóriában az egyik legkönnyebbnek számít, 40 cm hosszú vezető rúdja ellenére. Csak 4 kg láncfűrész súly.1 kg. Ez megkönnyíti a kezelést és kevésbé terheli a kezet. Egy másik dolog, amit az ügyfelek a véleményekben kedvelnek, hogy a készlet két Oregon és Dolmar láncot tartalmaz, ami a gép magas javíthatóságát mutatja, amely más márkák alkatrészeivel is felszerelhető.

Előnyök

 • A rezgés alig érezhető;
 • nagy teherbírású motorháztető;
 • a fűrész nem remeg a kezében;
 • gazdaságosan fogyasztja az olajat.

Hátrányok

 • Hidegben történő indításkor a harmadik alkalomtól indul;
 • Könnyen elakadhat a start/stop kioldó véletlen aktiválásával.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: