10 legjobb hidraulikus emelő

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultációra van szükség egy szakemberrel.

Felülvizsgálatunk a hidraulikus mentőfutókra összpontosít. Ez az egyik legnépszerűbb és legnépszerűbb eszközfajta, amellyel szinte minden autótulajdonos rendelkezik. Válogatásunkban 10 orosz és külföldi gyártó emelői szerepelnek. A felhasználók kényelme érdekében a jelölteket két csoportra osztottuk a készülékek szerkezeti típusa alapján – palackemelők és emelők.

A konkrét modellek kiválasztásakor nemcsak a márka ismertségét és a műszaki adatokat vettük figyelembe, hanem a berendezések valós körülmények között tanúsított viselkedését is. Ebből a célból áttekintettük a felhasználók véleményét, akik hosszú ideje használják az emelőt, és képesek voltak felfedezni a berendezés összes előnyét és hátrányát.

A hidraulikus emelők értékeléséhez különböző forrásokból származó információkat használtak fel, például visszajelző oldalakról, fórumtémákból, online forrásokon található magánvéleményekből vagy nagy volumenű piacterekről származó adatokból.

10 legjobb palackemelő

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb palackos hidraulikus emelők 1 AVS HJ-B2000 1 435 €
2 AUTOPROFI DG-04 (4T) 1 891 €
3 ZUBR T50 43060-2_z01 2 070 €
4 BERGER Trumberg BG1274 (2 T) 3 191 €
5 mátrix 50752 (3 t) 2 020 €
A legjobb mobil hidraulikus palackemelők 1 AVAK BAK.00531 (2 ) 3 615 €
2 STAYER Red Force 43152-2 (2 t) 3 276 €
3 VICHR DMK-2 (2 t) 4 230 €
4 Delo Tehniki 904128 (2 t) 6 294 €
5 BOUBARD T65 43057-2.5-K (2.5 ) 7 076 €

Legjobb palack hidraulikus emelő

Ez a kategória 5 palackemelő modellt tartalmaz orosz és külföldi gyártóktól. Ez a fajta berendezés jól bevált a megbízhatóság és a praktikum szempontjából, így nemcsak a személygépkocsik csomagtartójában, hanem a kis műhelyekben is megtalálható.

Bár a kialakítás és a funkciók nagyjából hasonlóak, mindegyik modellnek megvannak azok a sajátos erősségei, amelyek megkülönböztetik a versenytársaitól.

AVS HJ-B2000

Értékelés: 4.9

AVS HJ-B2000

Az AVS HJ-B2000 jack az egyik orosz piacvezető autós tartozékok területén az AVS HJ-B2000 nyitja meg felülvizsgálatunkat. Kínában, többlépcsős minőség-ellenőrzéssel ellátott, korszerű létesítményben gyártják.

A palackemelő egy kompakt piros fém tokban van elhelyezve. A modell egy működtető rúddal rendelkezik. 2 tonnás teherbírásával nemcsak járműveket, hanem más, ebbe a súlyosztályba tartozó rakományokat is képes felemelni. Jellemzői közé tartozik a sima futású mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó a lehető legkisebb erőt alkalmazza az emelőszerkezetre.

Tartalmazza a dupla szegmensű összecsukható fogantyút. A gyártó külön gumitámaszt is kínál az emelő maximális stabilitása érdekében.

150 mm-es lökethosszal és 308 mm-es maximális emelési magassággal a talajtól számítva. Ez elég a kerékcseréhez vagy egyéb javítások elvégzéséhez.

Az emelő tulajdonosai megjegyzik az egyszerű kialakítást, a zökkenőmentes működést és az alacsony költségeket. A hátrányok között szerepel az utazási fedezet hiánya.

Az AVS HJ-B2000-et minden autórajongónak ajánljuk, aki egy olcsó, de kiváló minőségű emelőt szeretne vásárolni, amely akár 2t súlyú terhek kezelésére is alkalmas.

Előnyök

 • Alacsony ár.
 • Alacsony súly (2.2 kg).
 • Sima löketű dugattyúrúd.

Hátrányok

 • Nem tartalmaz szállítási tokot.

AUTOPROFI DG-04 (4 t)

Értékelés: 4.8

AUTOPROFI DG-04 (4t)

Folytatódik a felülvizsgálat AUTOPROFI DG-04 (4t) emelő az orosz gyártó autó tartozékoktól. A készüléket Kínában szerelik össze, és a gyártó 1 év garanciát vállal rá.

Olvasson tovább  Top 16 DVR gyártó

A modell a hagyományos, az összes palackos csatlakozóra jellemző formájú modellben készült. A fémből készült test garantálja a termék nagy mechanikai ellenállását. A bubi színe – piros.

A funkciók közé tartozik a beépített túlterhelés elleni védelem. Az emelő egy speciális szeleppel van felszerelve, amely csökkenti a nyomást, ha a megengedett terhelési határértéket 25%-kal túllépi. Ez a rendszer kíméli a hidraulikus alkatrészeket és meghosszabbítja az emelő élettartamát.

Akár 4 tonna emelésére tervezték, alkalmas SUV-ok, crossoverek és könnyű haszongépjárművek tulajdonosai számára. A mindössze 180 mm-es beépítési magasság egy másik jellemzője ennek a modellnek. Ez lehetővé teszi, hogy az emelőt még egy alacsony profilú jármű alatt is rögzíteni lehessen.

Az emelő előnyei közé tartozik a nagy teherbírás és a túlterhelés elleni biztonsági rendszer. Nincs kritikus hiba, de néhány vásárló észrevette, hogy a festék használat közben gyorsan leválik az emelőről.

Az alacsony ár és a jó emelőképesség az AUTOPROFI DG-04 (4 t) az árkategóriájában a piacvezetők közé emeli.

Előnyök

 • 4 tonnáig terjedő terhelés.
 • Összecsukva csak 180 mm magas.
 • Nyomáscsökkentő szelep (túlterhelés elleni védelem).

Hátrányok

 • Nem túl ellenálló testfesték (a vásárlói visszajelzések szerint).

ZUBR T50 43060-2_z01

Értékelés: 4.7

ZUBR T50 43060-2_Z01

Egy másik emelő a mi értékelésünkben a ZUBR T50 43060-2_z01 az oroszországi autós kiegészítők és szerszámok gyártójától. A termékeket Kínában, többlépcsős minőségellenőrzéssel rendelkező üzemekben szerelik össze.

A modell nem sokban különbözik a többi gyártótól ebben az árszegmensben. A test fémből készült, és két szegmensből álló összecsukható fogantyúval rendelkezik. A jellemzők közé tartozik a hivatalos ötéves garancia, ami jó gyártási minőséget jelez.

A készülék maximális kapacitása 2 tonna, ami lehetővé teszi az emelő használatát kerékcserére, valamint különböző javítási és építési munkálatokra.

A burkolat magassága összehajtva 180 mm, ami lehetővé teszi az emelő alacsony karosszériájú autók alá történő beszerelést.

Előnyök

 • A ZUBR T50 43060-2_z01 emelőt ajánljuk minden autótulajdonosnak, aki jó áron szeretne kiváló minőségű és megbízható emelőt vásárolni.
 • Előnyök:
 • 5 év hivatalos garancia.
 • Magasság 180 mm összehajtva.

Hátrányok

 • Egyszerre csak egy kerék emelhető (az ügyfelek visszajelzései szerint).

BERGER Trumberg BG1274 (2T)

Értékelés: 4.7

BERGER TRUMBERG BG1274 (2 T)

A BERGER Trumberg BG1274 (2T) folytatja a legjobb palackemelők értékelését. A német gyökerekkel rendelkező vállalatot Tajvanon jegyezték be, a gyártási létesítmények pedig főként modern kínai gyárakban találhatók.

A modell két rúddal van felszerelve, amelyek teleszkópos rendszert alkotnak. Ez a kialakítás csökkentette a test méretét (150 mm) és 210 mm-re növelte a lökettérfogatot.

Jack képes lesz felemelni akár 2 tonna és a súlya csak 2.6 kg.

A különleges jellemzők közé tartoznak a következő felszerelések. A könnyű tárolás és szállítás egy tok, és a munka anyagok és felületek, ahol a nyílt érintkezés a fém nem kívánatos, van egy gumibélés a “sarok” rúddal.

A szerszámmal való biztonságos munkavégzés érdekében biztonsági szeleppel van felszerelve, amely megvédi a hidraulikus alkatrészeket a túlterheléstől. Ez jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Az emelő tulajdonosai a kompakt méretek és a jó munkahossz a berendezés előnyei közé sorolják. Hátránya a kényelmetlen emelőkar, amely nem menetes, és gyakran lecsúszik.

Kompakt méretek, két rúd, jó tartozékok és alacsony ár teszik a BERGER Trumberg BG1274 (2T) emelőt a felülvizsgálatunk egyik vezetőjévé.

Előnyök

 • Teleszkópos rendszer két rúddal.
 • Gumi alátét és szállítótáska tartozék.
 • Munkahossz 210 mm-ig.

Hátrányok

 • Kényelmetlen kar rögzítése (az ügyfelek szerint).

mátrix 50752 (3t)

Értékelés: 4.6

mátrix 50752 (3 t)

A mátrix 50752 (3t) kiegészíti a legjobb palackemelő kategória áttekintését. Maga a márka Németországban van bejegyezve, de a teljes gyártás modern kínai gyárakban történik. A készülék a félprofesszionális szerszámok kategóriájába tartozik, ezért háztartási használatra készült, és nem használható szervizállomásokon és javítóműhelyekben. A termék jótállási ideje 1 év.

Olvasson tovább  8 legjobb walkie talkies kamionosoknak

Az emelőtest acélból készült, ami garantálja a nagy mechanikai szilárdságot és tartósságot a szerkezetnek. Speciális ezüstszínű zománc bevonatú fém a tartós korrózióvédelem érdekében.

A berendezést úgy tervezték, hogy akár 3 tonnás terheket is emeljen, ami lehetővé teszi, hogy minden személygépkocsival és néhány terepjáróval együtt dolgozzon. A felfogatási magasság 194 mm, a löket 129 mm.

A modell előnyei közé tartozik a két fogantyúval és retesszel ellátott műanyag tok a könnyű szállítás és tárolás érdekében. A szövetborítással ellentétben a tok védelmet nyújt a sérülések és a nedvesség ellen is.

Az egyszerű és robusztus kialakítás, az alacsony költség és a jó teherbírás a mátrix 50752 emelőt (3t) nagyon jó pozícióba helyezi a felülvizsgálatunkban.

Előnyök

 • Terhelhetőség akár 3 tonna.
 • Korrózióvédelem.
 • Műanyag tok zárral.

Hátrányok

 • Lehet, hogy nem illeszkedik az alacsony hasmagasságú autókhoz (az ügyfelek véleménye szerint).

A legjobb mobil hidraulikus emelő

Ez a termékcsoport 5 jelöltet tartalmaz neves hazai és külföldi gyártóktól. Az emelőt a legerősebb hazai emelőnek tartják. Gyakran kis műhelyekben vagy garázsokban találhatók. Sok modellt használnak alacsony szabad magasságú autók emelésére, ahol más emelők kudarcot vallanak.

A bemutatott jelöltek mindegyike rendelkezik azokkal az előnyökkel és jellemzőkkel, amelyek lehetővé tették számukra, hogy termékcsoportjukban a legjobbak legyenek.

BELAK BAK.00531 (2 )

Értékelés: 4.9

BELAC TANK.00531 (2 T)

Megnyílt a kategória rolling jack BAK BAK BAK.00531 (2 ). Kínában gyártott és egy év garancia vonatkozik rá.

A szerszám kompakt méretei ideálisak a kis műhelyekben való használatra vagy a hagyományos emelő helyettesítésére. A 2 tonna teherbírású szerszám személygépkocsikhoz is alkalmas.

A fekete zománcozott acélház további korrózióvédelmet biztosít. Kompakt kialakításának köszönhetően az emelő maximális emelési magassága 135 mm, így ideális az alacsony profilú járművek gumiabroncsainak felszereléséhez.

Minőségi és megbízható hidraulikus emelő és leeresztő mechanizmus a teher sima emeléséhez és leeresztéséhez.

A modell műanyag hordtáskával rendelkezik a szerszám szállítására és tárolására.

A kompakt méretek és az alacsony felszedési magasság az emelőtulajdonosok előnyei közé tartozik. Hátránya a rövid kar és a nem túl nagy emelési magasság (csak 320 mm).

Javasoljuk a BAK BAK jack.00531 (2t) minden autótulajdonos számára a szokásos szezonális gumiabroncscserékhez.

Előnyök

 • tömörség.
 • Alacsony ár.
 • Tároló és hordtáska.
 • Alacsony emelési magasság (135 mm).

Hátrányok

 • Alacsony emelési magasság (akár 320 mm).
 • Rövid és nehézkes kar (a vásárlói visszajelzések alapján).

STAYER Red Force 43152-2 (2 t)

Értékelés: 4.8

STAYER Red Force 43152-2 (2 T)

A STAYER Red Force 43152-2 (2 t) egy népszerű mobil emelő a német háztartási szerszám- és felszerelési márkától. A Kínában gyártott modellre teljes kétéves garancia vonatkozik. A professzionális szerszámok osztályához tartozik, így nagy igénybevételnek kitett alkalmazásokban (pl. benzinkutak, javítóműhelyek) is használható.

Az alacsony, 125 mm-es platformmagasság lehetővé teszi a gumiabroncsok felszerelését alacsony hasmagasságú autókra is. Két fő kerék és két forgó kerék megkönnyíti a manőverezést, és megakadályozza, hogy a rakománnyal együtt guruljon.

320 mm emelési magasság minden személygépkocsihoz, de nem alkalmas a legtöbb crossoverhez és terepjáróhoz.

A tulajdonosok a robusztus és megbízható kialakításról, valamint a könnyű használatról és a további karbantartás hiányáról nyilatkoznak. A hátrányt egyes felhasználók az emelő alacsony emelési magasságában látják.

STAYER Red Force 43152-2 (2t) emelő kiváló minőségű felépítése, manőverezhetősége és kompakt mérete az árcsoportjának egyik vezetőjévé teszi.

Előnyök

 • Robusztus kialakítás, vastag acél.
 • 125 mm emelési magasság.
 • Jó manőverezőképesség.

Hátrányok

 • Nem alkalmas crossoverekhez az alacsony emelési magasság miatt (felhasználói visszajelzések alapján).

VICHR DMK-2 (2 t)

Értékelés: 4.7

FORGÓSZÉL DMK-2 (2T)

Egy másik kéttonnás emelő a VICHR DMK-2 (2T). Ez egy fiatal hazai márka, amely a termékek széles választékának és megfizethető árának köszönhetően népszerűségnek örvend. A teljes gyártás Kínában történik, és orosz mérnökök ellenőrzik, ami garantálja a termék hosszú élettartamát.

Olvasson tovább  12 legjobb Continental gumiabroncs

Standard kivitel alacsony profilú karosszériával, négy kerékkel és emelőplatformmal. Az emelési magasság 135 mm és a maximális emelési magasság 355 mm. Ez elég jó jel arra, hogy az emelő nemcsak autókat, hanem néhány crossovert is képes megemelni.

A készülék különlegessége a beépített biztonsági zár, amely megakadályozza a 2 tonna feletti terhek emelését, védi a hidraulikus alkatrészeket.

Az autótulajdonosok az emelő kedvező árát, a jó emelési magasságot és a magas minőségű összeszerelést jelölik meg. Hátránya a kényelmetlen nyomáscsökkentő rendszer és a szerszám súlya.

A Vikhr DMK-2 emelőt (2t) minden olyan személygépkocsi és kompakt crossover tulajdonosnak ajánljuk, aki kiváló minőségű, praktikus és megbízható kerékcserélőt szeretne vásárolni.

Előnyök

 • Kényelmes hosszú fogantyú.
 • Biztonsági szelep.
 • 355 mm emelési magasság.

Hátrányok

 • Nehéz (9.9 kg).
 • Kényelmetlen a nyomás enyhítésére (a vásárlói visszajelzések szerint).

Technica tok 904128 (2 t)

Értékelés: 4.6

904128 (2 TONNA)

A következő járműemelő az orosz márkától a Delo Tekhniki 904128 (2T). Az építés központja Indiában van, ami szokatlan a legtöbb szerszám- és autóipari tartozékmárka esetében. Jack garancia 12 hónap.

Hagyományos forma, de kompakt méretekkel és keskenyebb talppal, ami nagyobb stabilitást biztosít. Max. terhelési súly 2 tonna. Ami lehetővé teszi a szerszám használatát a gumiabroncsok felszereléséhez, az autókon és a legtöbb crossoveren is működik. Munkatartomány 145 mm és 400 mm között.

A szerszám jellemzői közé tartozik a hidraulikus elemekben lévő fagyálló olaj, amely lehetővé teszi, hogy az emelővel akár -40 fokos hőmérsékleten is dolgozhasson a szabadban. A berendezés további előnye a beépített nyomáscsökkentő szelepnek köszönhető megbízhatóság, amely megvédi az alkatrészeket a túlterheléstől.

Az emelőt egy műanyag tokban szállítják, amely megkönnyíti a szerszám tárolását és mozgatását.

Az autórajongók a magas minőségű emelőszerkezetet, a megbízható kialakítású, vastag falú fémtestet és a 400 mm-es emelési magasságot választják, amely lehetővé teszi a crossoverek és egyes terepjárók gumiabroncsának könnyű cseréjét. Gyakorlatilag nincsenek hátrányai, csak néhány vásárló számol be a magas felemelési magasságról, ami megakadályozza, hogy az emelőt alacsony hasmagasságú autók emelésére használják.

A robusztus fémváz, a robusztus kialakítás biztonsági szeleppel és a nagy teljesítmény a Delo Tehniki 904128 (2 t) emelőt árszegmensének egyik vezetőjévé tette.

Előnyök

 • Fagyálló és zsírálló -40 fokig.
 • Alkalmas személygépkocsikhoz és crossoverekhez.
 • Beépített túlhajtás elleni védelem.
 • Tároló tok mellékelve.

Hátrányok

 • Nem alkalmas egyes járművekhez, amelyeknek alacsony a tengelytávja.

BOUBARD T65 43057-2.5-K (2.5 )

Értékelés: 4.5

BOUZR T65 43057-2.5-K (2.5 T)

A ZUBR T65 43057-2 rugós emelőt a ZUBR T65 43057-2 tölti ki.5-K (2.5 ). A modell megerősített váza és alacsony profilú váza révén kiemelkedik a versenytársak közül. Minimális emelési magassága 89 mm, így alacsony hasmagasságú autókhoz is alkalmas.

Jack kapacitás 2.5 t, max. emelési magasság 360 mm-ig. Nem alkalmas a legtöbb crossoverhez.

A szerszám jellemzői közé tartozik a mozgatható munkakar, amely 360 fokban forog. Megkönnyíti a munkát szűk helyeken is. A karosszérián lévő fogantyú az emelő könnyű áthelyezéséhez egy másik helyre. Műanyagdobozban szállítják és tárolják a berendezést.

Az emelő tulajdonosai észreveszik a kompakt méretét és a masszív kialakítását. Nincsenek kritikus hibák, de néhány felhasználó panaszkodik a berendezés nagy súlyára (kb. 14 kg) és az alacsony emelési magasságra.

Javasoljuk a ZUBR T65 43057-2 guruló emelőt.5-K (2.5 t) minden személygépkocsi-tulajdonos, különösen az alacsony hasmagasságú személygépkocsik esetében. A berendezés nagy teljesítményű és megbízható kialakítású, és ideális az otthoni garázsba.

Előnyök

 • Emelési magasság 89 mm.
 • Tartalmazza a tokot.
 • Forgatható fogantyú.
 • Fogantyú a szállításhoz.

Hátrányok

 • Alacsony emelési magasság (360 mm-ig).
 • A szerszám súlya (14 kg).
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: