12 legjobb online autóalkatrész boltok

Hazánkban az autós kiegészítők piaca lépést tart a korral. Egyre inkább az online szegmens felé mozdul el. Ahogy egyre több autó jelenik meg az orosz utakon, az online alkatrészboltok fellendülését tapasztalják. Még a fiatal projektek több év alatt is képesek irigylésre méltó ügyfélkörre szert tenni (több tíz- vagy százezer ember). A nagy forgalom lehetővé teszi, hogy minimális árréssel dolgozzon, ami vonzó tényezővé válik az új ügyfelek számára. Nem olyan könnyű eldönteni, hogy melyik üzlet a megfelelő az Ön számára; szakértői tanácsadásunk segít megtalálni a legjobb ajánlatot.

A legjobb online autóalkatrész-bolt kiválasztása

 1. Területi tényező. A világháló eltörli a termékmozgás határait. Még Amerikában, még Kínában is rendelhet autós kiegészítőket. Az ilyen szállítmányokra azonban gyakran hosszú ideig kell várni, és gyakran egyáltalán nem érnek célba. Ezért, tekintettel a tényleges mondásra, miszerint “az idő pénz”, előnyösebb, ha a megrendeléseket az orosz oldalakon adjuk le, amelyek egy adott régióval dolgoznak.
 2. Szállítási jellemzők. Számos online autóalkatrész-üzlet kész elküldeni a megrendelését hatalmas országunk és a szomszédos országok bármely részére. A szállítást azonban leggyakrabban a szállítmányozó cégek végzik. Az árak eltérőek, a fizetési mód pedig a szállítási módtól függ. Például a vevőnek előre kell fizetnie a postai küldeményekért. Az áru leszállításának elmaradása esetén nagyon nehéz lehet a pénz visszaszerzése.
 3. Részkeresés a honlapon. Mivel az online áruházakat különböző fejlesztők tervezik, a kezelőfelület nagymértékben eltérhet egymástól. Egy alkatrész megtalálása gyakran több órát vesz igénybe, míg a megrendelés leadása csupán perceket vesz igénybe. A tanácsadók nagyon hasznosak lehetnek. De a népszerű üzletekben az összes telefonvonal foglalt lehet, és az online támogatás nem elérhető. Ezért van az, hogy egyes felhasználók más oldalakon találnak egy alkatrészszámot, majd betűk és számok kombinációjával beírják az alkatrészszámot a bolt keresőmezőjébe.
 4. Eredeti és ellenpéldányok.Nem titok, hogy sok autós egyszerű okból – alacsonyabb ár – inkább nem eredeti alkatrészeket vásárol. Számos online áruházban nem csak az eredeti pótalkatrészek, hanem azok helyettesítői is megjelennek, amikor az alkatrészt az alvázszám vagy a cikkszám alapján választja ki. Ez a keresési séma megkönnyíti a tapasztalatlan autósok számára, hogy.
 5. Extra szolgáltatások.Annak érdekében, hogy minél több vásárlót vonzzanak, sok online üzlet további szolgáltatásokat vesz igénybe. Egyes források saját járműflottával rendelkeznek a gyors és olcsó szállítás érdekében. Mások ingyenes tanácsadók segítségét kínálják. A szakszervizek ingyenesen végeznek gumiabroncs-felszerelést vagy diagnosztikai munkát. Az ügyfél megtakarít egy bizonyos összeget, és utána megosztja tapasztalatait barátaival vagy kollégáival.

A 12 legjobb online autóalkatrész üzletet választottuk ki a felülvizsgálatunkban. Sikeresen működnek Oroszország hatalmas területein, árukat küldenek minden régióba. A helyszínek kijelöléséhez az expertology magazin szerkesztői szakértők véleményét kérték ki, és elemezték a hazai járművezetők visszajelzéseit.

Legjobb értékelt autóalkatrészek online üzletek

Jelölje a címet hely Online bolt értékelés
A legjobb autóalkatrész online boltok értékelése 1 5.0
2 4.9
3 4.8
4 4.7
5 AutoRus 4.6
6 y
  4.5
  7 4.4
  8 4.3
  9 4.2
  10 4.1
  11 Yurbel 4.0
  12 kolesa- 3.9

  Értékelés: 5.0

  exist.webp

  Már 20 éve dolgozik az orosz piacon az alkatrész online boltban . Ez idő alatt a vállalat alkalmazottai több mint 75 millió megrendelést adtak le. A szakértők a weboldal sikerét a kiterjedt katalógussal magyarázzák, amely mind a hazai autókhoz, mind a legnépszerűbb külföldi járművekhez tartalmaz alkatrészeket. A honlapon részletes információkat talál a kiválasztott pótalkatrészekről, a gyártótól kezdve a méretekig. Annak érdekében, hogy ne hozzon rossz döntést, minden ügyfélnek joga van egy személyes menedzserhez. Segít az alkatrész kiválasztásában, a fizetésben és a megrendelés nyomon követésében. Az expertology magazin szerkesztői az online áruháznak adták a legjobb helyet a felülvizsgálatunkban.

  A hazai autósok elégedettek az alkatrészek minőségével és árával, a megrendelés feldolgozásának gyorsaságával és a szállítás gyorsaságával.

  Előnyök

  • hatalmas választék;
  • elfogadható árak;
  • személyes menedzser;
  • gyors szállítás.

  Hátrányok

  • nem található.

  Értékelés: 4.9

  .webp

  Egy másik, az alkatrészellátásra szakosodott webáruház széles termékválasztékot kínál. Az Emex piactéren a szakértők szerint rekordszámú (több mint 70 millió) tétel található. pcs.). A katalógus nemcsak személygépkocsikhoz való alkatrészeket tartalmaz, hanem tehergépkocsikhoz és speciális járművekhez való termékeket is. Az oldal érdeme, hogy könnyen megtalálható. De leginkább az autósokat az exkluzív autókhoz való pótalkatrészek elérhetősége vonzza. A pontos szállítási idő, a szakképzett tanácsadás és a klubtagok számára biztosított 20%-os kedvezmény lehetősége a webáruház előnyének tekinthető.

  A második pozíciót olyan hátrányok magyarázzák, mint a hosszú szállítási idő, a pótalkatrészek visszaküldésével kapcsolatos problémák.

  Előnyök

  • termékek széles választéka;
  • könnyű keresés;
  • az alkatrészek elérhetőségének pontos dátumai;
  • kedvezmények klubtagoknak.

  Hátrányok

  • szállítási és visszaküldési problémák.

  Értékelés: 4.8

  .webp

  A legtakarékosabb autósok számára létrehoztunk egy online boltot . A katalógus nagy mennyiségű alkatrészt kínál a roncstelepekről (több mint 2 millió darab). tételek). A szakértőknek tetszett a kereskedési platform felelősségteljes megközelítése. Minden alkatrész kötelező értékelésen megy keresztül az értékesítés előtt, amely után egy teljesítményszázalékot kap (30-100%). Az online áruház használt autók visszavásárlását is kínálja olyan nagyvárosokban, mint Moszkva, Szentpétervár és Krasznodar. Jogi támogatás és a hibás autók kiürítése. Egy erőforrás bronzérmet nyert a felülvizsgálatunkban.

  A belföldi felhasználók kritikusan viszonyulnak a tanácsadókhoz és a megrendelésekre való hosszú várakozási időhöz.

  A

  • Használt alkatrészek széles választéka;
  • autó-visszavásárlás több városban;
  • járműkarbantartás;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • hosszú várakozási idő.

  Értékelés: 4.7

  .webp

  Az online bolt bemutatja a pótalkatrész-értékesítés modern megközelítését . Az ügyfeleknek kedvezményeket és promóciókat kínálnak, a törzsvásárlók számára pedig ajándékokat és különleges ajánlatokat. De nem csak ez a megközelítés tette az erőforrást a felülvizsgálatunkba. A szakértők a pótalkatrészek, tartozékok és vegyszerek széles választékát dicsérik. Elégedett a szakértőkkel és a termékek minőségével. Az üzletben lévő katalógus gyors nyomon követése érdekében mobilalkalmazást fejlesztettek ki. Lehetővé teszi a gyors vásárlást, majd a megrendelés teljesítésének minden szakaszát figyelemmel kísérheti. Forduljon tanácsadóhoz, ha problémái vannak az alkatrészek megtalálásával vagy kiválasztásával.

  Az orosz autósok elégedettek az egyszerű rendelési algoritmussal és a különböző fizetési lehetőségekkel. A részletek leírásának hiányát mínuszként emelték ki.

  A

  • gyors szállítás;
  • sok kedvezmény és promóció;
  • pótalkatrészek széles választéka;
  • minőségi termékek.

  Hátrányok

  • nincs termékleírás.

  AvtoRus

  Értékelés: 4.6

  AutoRus1.webp

  Számos autósbolt, szervizközpont és hivatalos autókereskedő egyesül az AvtoRus online platformon. A kiskereskedelem mellett a pótalkatrészek nagykereskedelme is létezik. Alkatrészek és fogyóeszközök, akkumulátorok, szerszámok, kerekek és gumiabroncsok stb. az online bolt katalógusában találhatók. . A szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy az AvtoRus számos ismert autógyár forgalmazója. Ezért az olyan márkák termékeire, mint a VW, Audi, Lada, Ford, Kia, Honda, Hyundai, Ford, Kia, Honda, Hyundai és más márkák termékeire minimális felárat állapítanak meg. A vevő garanciát kap a megvásárolt alkatrészekre, a hibás termékek könnyen visszaküldhetők.

  A hátrányok közül a felhasználók rámutatnak a gyenge minőségű termékek érkezésére és a tanácsadók hozzá nem értésére.

  Előnyök

  • termékek széles választéka;
  • megfizethető árak;
  • problémamentes visszatérítés;
  • Gyorsan küldi a megrendeléseket.

  Hátrányok

  • hozzá nem értő tanácsadók;
  • elrontott részek találhatók.

  y

   Értékelés: 4.5

   y<ul></div><p>.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/09/22516666194341-6412.jpg” height=”226″ title=”y</p><ul>.webp”><p>A leggyorsabban növekvő online alkatrészbolt y</p><ul>. Több mint 40-szeres forgalomnövekedés csak 2013 és 2017 között. Y márka<ul>A SUN 2012-ben jelent meg egy kihívással. Egyrészt az áraknak alacsonyaknak kell lenniük, másrészt viszont a regionális képviseleti irodák fejlett hálózatára van szükség. A szakértők az erőforrást az áttekintésünkben a 6 legjobb közé sorolták a széleskörű és minőségi vezetői támogatásért. De nagyon nehéz megtalálni a megfelelő alkatrészt a weboldalon.<p>A felhasználók elégedettek a megfizethető árakkal és a pótalkatrészek széles választékával. A katalógus és a teljes honlap fejlesztése a leggyakrabban említett kívánságlista. Néhány befejezett megrendelés még hosszú ideig “szállításra kész” státuszban van.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megfizethető árak;</li><li>gazdag választék;</li><li>udvarias vezetők;</li><li>gyors szállítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>kényelmetlen keresés;</li><li>a megrendelésekre vonatkozó információk nem frissülnek időben.</li></ul><h3></h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=.webp

   maximális rugalmasság a munkában bizonyítja az online boltot . A márka az autóalkatrészek széles választékával büszkélkedhet (több mint 12 millió. Minden Wheelabrator keréktárcsa elérhető (lásd termékkatalógusunkat) hazai és külföldi autókhoz. A szakértők dicsérték az áruk magas minőségét; minden alkatrész rendelkezik gyártói tanúsítvánnyal. Az erőforrás előnyei a webhely állandó optimalizálása, a vásárlás lehetősége bonyolult regisztráció nélkül. A megrendelést egy napon belül kialakítjuk és elküldjük. Az autóalkatrészek szállítását a KIT, az orosz posta, a PEC, az SDEK, a KIT és az orosz posta végzik.

   Az orosz autósoknak számos panaszuk van a szolgáltatással kapcsolatban. A legfontosabbak a magas ár és a szolgáltatás rossz minősége.

   Előnyök

   • széles választék;
   • a weboldal rendszeres frissítése;
   • gyors rendelésfeladás;
   • gyors szállítás.

   Hátrányok

   • magas árak;
   • rossz visszajelzés.

   Értékelés: 4.3

   .webp

   Az 1001 Zapchast márka 2001 óta működik az orosz piacon. Először csak egy hagyományos üzlet volt, de 2007-ben elkezdett online dolgozni. 2016-ra az ügyfelek száma meghaladta a 350 ezer főt. ember. A szakértők dicsérték az oldalt az alkatrészek minőségéért, a gyors szállítási időért, az autóalkatrészek nagy adatbázisáért. A katalógusban a vásárlók nemcsak alkatrészeket, hanem olajokat, gumiabroncsokat, lemezeket, akkumulátorokat, autóápolási termékeket, izzókat és egyéb kiegészítőket is találnak. Az online bolt a nyolcadik helyet foglalja el a felülvizsgálatunkban.

   Az autótulajdonosok a forrással kapcsolatos tapasztalataik alapján olyan előnyöket emeltek ki, mint a megfizethető árak és a pótalkatrész-rendszerek elérhetősége. Vannak hátrányok: előre fizetés, nehézségek a visszatérítéssel vagy az alkatrészek cseréjével kapcsolatban.

   Előnyök

   • minőségi autóalkatrészek;
   • A megrendelések gyors kiszállítása;
   • széles választék;
   • vannak pótalkatrész-rendszerek.

   Hátrányok

   • előlegfizetés;
   • nehéz az alkatrészek cseréje vagy a pénz visszatérítése.

   Értékelés: 4.2

   .webp

   Az importált alkatrészek nagy- és kiskereskedelmét az online bolt végzi . A szakértők úgy vélik, hogy ez az erőforrás az egyik legjobb online szolgáltatás a külföldön gyártott autók autóalkatrészeinek értékesítésére. A katalógusban eredeti alkatrészek és minőségi pótalkatrészek egyaránt megtalálhatók. A leendő vásárlóknak javasoljuk, hogy keressék meg az alkatrészszámot a katalógusban, vagy használják az online alkatrészválasztékot az üzletben lévő tanácsadóval. A megrendelést Oroszország különböző pontjaira szállítják, beleértve a Krím-félszigetet is.

   A hazai autótulajdonosok véleményeikben dicsérik az online erőforrást az elfogadható árakért, az intuitív felületért, a tanácsadók szakképzett segítségéért. A hátrányok közé tartozik a megadott szállítási határidők gyakori megsértése.

   Előnyök

   • gazdag választék;
   • megfizethető árak;
   • könnyű kiválasztás;
   • Szállítás különböző régiókban.

   Hátrányok

   • A szállítási határidőket nem tartják be.

   Értékelés: 4.1

   1.webp

   Az online bolt nagyon népszerű a szervizállomások és a kis autójavító műhelyek tulajdonosai körében . Az erőforrás különleges munkarenddel és személyes kedvezményekkel vonzza az embereket. A katalógus nemcsak autókhoz, hanem motorkerékpárokhoz is tartalmaz alkatrészeket. További kiegészítők, például szerszámok, lopásgátlók, autós kütyük, pisztolytáskák stb. széles körben kaphatók. . A vállalat járműparkkal rendelkezik, amelynek köszönhetően a megrendeléseket azonnal ki tudja szállítani az ügyfeleknek. A csomagját a regisztráció után nyomon követheti személyes fiókjában.

   A szakértők szerint a forrást optimalizálni kell, pl. a navigációt egyszerűsíteni kell. A felhasználók arról is beszámolnak, hogy a visszajelzéseikben nehezen találják meg az alkatrészeket. A szállítási határidők is gyakran elmaradnak.

   Előnyök

   • rugalmas fizetési rendszer;
   • személyes kedvezmények;
   • Számos kiegészítő tartozék;
   • gyors szállítás.

   Hátrányok

   • problémás keresés;
   • a szállítási határidők csúsznak.

   Yurbel

   Értékelés: 4.0

   Jurbel.webp

   Az első Yurbel áruházak 2007-ben nyíltak meg, három évvel később pedig a vállalat egy nagykereskedő alkatrészraktárat nyitott. Az online piactér 2014-ben indult, és a legjobb autóipari alkatrész-beszállítókat egyesíti. A márka gyorsan sikeressé vált a hozzáértő árpolitikának és a széles termékválasztéknak (több mint 50 millió termék) köszönhetően. tételek). A nagy szervezetek és magánvállalkozások különösen érdeklődnek webáruházunk iránt. A nagykereskedelmi ügyfeleknek kedvező feltételeket kínálnak, ami új ügyfeleket vonz.

   Az online áruház alkotóinak néhány hiányossággal kell dolgozniuk. Nem minden felhasználónak tetszik a 30%-os előrefizetés utánvétes küldéskor. A “raktáron” jelzett alkatrészek gyakran nem állnak rendelkezésre raktáron.

   Előnyök

   • ésszerű árpolitika;
   • széles termékválaszték;
   • kedvezményrendszer;
   • felhasználóbarát felület.

   Hátrányok

   • előlegfizetés;
   • nincs katalógus alkatrész.

   kolesa-

   Értékelés: 3.9

   kolesa-.webp

   A “Kolesa Darom” szövetségi kiskereskedelmi lánc 10 éve szállít gumiabroncsokat és tárcsákat autókhoz és motorkerékpárokhoz. Amikor először látogat el az oldalra, a potenciális ügyfélnek számos preferenciát kínálnak fel, az ingyenes gumiabroncs-felszereléstől kezdve a felhalmozott bónuszok megrendelésének kifizetéséig. A projekt több mint 130 oroszországi városra, valamint néhány FÁK-országra (Fehéroroszország és Kazahsztán) terjed ki. Az áruválaszték körülbelül 100 ezer. tételek. Az elmúlt három évben a kolesa online shop volt a vezető az országunkban a lemezek és gumiabroncsok értékesítése tekintetében.

   A szakértőink és a hazai felhasználók által azonosított nyilvánvaló hiányosságok közül meg kell említenünk a szervezetlen és hanyag személyzetet. Még a gumiabroncs-felszerelési műveletek során is jobb, ha a munkások közelében tartózkodunk.

   Előnyök

   • praktikus weboldal;
   • Rengeteg gumiabroncs és felni;
   • elfogadható árak;
   • ingyenes gumiszerviz.

   Hátrányok

   • Szűk szakosodás;
   • a személyzet hanyag hozzáállása.
   Olvasson tovább  12 legjobb használt autók 300,000 RUB alatt
   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: