13 Legjobb autórádiók

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

Az elmúlt 30 év során a fejhallgatók a teljes járműkészletek szerves részévé váltak, számos fejlett fejlesztést és technológiát beépítve. Nem is olyan régen még senki sem tudta elképzelni a billentyűk és a kijelző bonyolult kialakítását: minden vezérlés merev gombokkal történt, az információk szegmensnyi fekete-fehér képernyőn jelentek meg, és az előlapok kialakítása inkább nevezhető ügyetlennek, mint szépnek és hitelesnek.

Az iparág fejlődésének jelenlegi szakaszában az autórádiók vezető gyártói új minőségi és teljességi szabványokat jeleztek, fokozatosan beépítve az LCD kijelzőket a zenei rendszerekbe, további funkciókkal (messenger, mobiltelefon-csatorna stb.) felszerelve azokat.), valamint futurisztikus és elegáns képet ad a képnek. A piaci szegmens alapos tanulmányozása után az Expertology szerkesztői kiválasztották a 13 legjobb autórádiót, amelyek népszerűek a hazai felhasználók körében. A minősítésben szereplő termékek kiválasztásának további paramétereit szakértők értékelték, valamint a személyes műszaki mutatók összehasonlítását egymás között.

Hogyan válasszunk autórádiót

Az autórádió megbízható és időtálló kiválasztása hat kulcsfontosságú paraméteren alapul:

Szabványos méret.Az a szempont, amely meghatározza a rendszer magasságát és következésképpen a jármű elülső paneljén lévő szerelőaljzatot. Mindegyik két változatban kapható: 1 DIN (vagy 50 milliméter) és 2 DIN (100 milliméter). Annak ellenére, hogy a legtöbb más paraméter nem függ az autórádió méretétől, az 1 DIN és 2 DIN modellek között számos különbség van. Így a második kategóriába tartozó készülékek magasabb árúak, hangsúlyosabb és kibővített kezelőszervekkel rendelkeznek, valamint (az esetek túlnyomó többségében) teljes értékű kijelzővel vannak felszerelve. Igaz, az egyhangszórós diktafonok is rendelkezhetnek behúzható képernyővel. Általánosságban azt javasoljuk, hogy ez az érték a személyes preferenciákon és a rendelkezésre álló telepítési hely méretén alapuljon.

Kimenő teljesítmény.A mutató, amely jellemzi a teljesítményt, amelyet OEM booster autórádióval lehet előállítani. A legtöbb szabványos autórádió maximális kimeneti teljesítménye 4x50W, de ma már 4x80W, sőt 4x100W kimeneti teljesítményű modelleket is találhat. Mindig figyeljen az autó hangrendszerének eredeti specifikációira, és figyelmesen olvassa el a kiválasztott autó hangrendszerének teljesítményre vonatkozó ajánlásait.

Erősítő csatornák.Ez a paraméter azt jelzi, hogy hány hangszóró csatlakoztatható egy hangszóróhoz. Ez a szám általában az első helyen szerepel a maximális teljesítménynévsorban. Pl. 2x40W, 4x50W, stb..

Megjelenítés típusa.Az autórádiók kijelzőinek két alapvető típusa létezik:

 1. Szegmentális – a hagyományos rendszerek kijelzői, amelyek lehetővé teszik, hogy a szükséges információkat egy pályáról vagy rádióállomásról egy kúszóvonal formájában láthassa. Minimális funkciókészlettel rendelkezik, de olcsón üzemeltethető, ezért lehetővé teszi a teljes autórádiók költségeinek csökkentését;
 2. LCD, TFT, LED kijelzők – az integrált képernyők új generációja, amelyek funkcionalitása gyakran összehasonlítható az okostelefonok és más “intelligens” eszközök képernyőivel. Némelyikük támogatja az érintésvezérlést és a hangbevitelt, de többe kerülnek, mint mások.
 3. Amikor szegmenskijelzővel ellátott rádiót választ, mindig figyeljen a háttérvilágítási képességek vizsgálatára: hány színt támogat, és van-e lehetőség a fényerő szabályozására. LCD-készülékek (és hasonlók) esetében nézze meg a menüpontok megjelenítését és a kezelőfelület egészét: túl kicsik az ikonok, a feliratok és az ikonok, vagy túl halvány vagy túlvilágított a képernyő?.

Elülső és hátsó csatlakozók. Az autórádiók csatlakozóinak számát két alapvetően különböző módon lehet kezelni:

 1. Válasszon egy olyan modellt, amely minél több porttal, interfésszel és csatlakozóval rendelkezik. Ez a választás biztosítja a nagyfokú sokoldalúságot, valamint a cserélhetőséget az egyik leggyakrabban használt adatkapcsolat meghibásodása esetén. Ez a módszer a legegyszerűbb, de ahhoz, hogy jó minőségű terméket kapjunk, elég komoly kiadásokra lesz szükség;
 2. Gondolja át alaposan, hogy mit és hogyan fog csatlakoztatni az autórádióhoz. A hátsó esetében ez lehet a hagyományos hangszórók és a mélynyomó száma, az elülső esetében pedig USB, microSD, AUX stb.. Ezek a rendszerek nagyfokú rugalmassággal rendelkeznek, és ezért többféle árszegmensben kaphatók.

Bluetooth-kapcsolat. A mai vezetési körülmények között ez a funkció nagyon fontossá vált, mivel a járművezetőnek nem mindig van ideje arra, hogy bekapcsolja az autórádiót vagy válaszoljon egy bejövő hívásra. A Bluetooth a sokoldalúságról szól: ez a fajta vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a kihangosító modell megvalósítását – vezérelheti lejátszási listáját okostelefonján keresztül, vagy fogadhat telefonhívásokat a sztereó fejhallgatón keresztül.

A legjobb autórádiók rangsora

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb autórádiók 1 DIN-vel 1 Pioneer DEX-P99RS 49 020€
2 Alpine CDE-178BT 14 690€
3 Prology MDD-720 10 800€
4 Pioneer SPH-10BT 6 400€
5 KENWOOD KDC-X5200BT 6 610€
6 Alpine IVA-D511R 55 990€
A legjobb autórádiók 2 DIN tokkal 1 Pioneer AVH-X8800BT 36 990€
2 Pioneer SPH-DA120 23 490€
3 Alpine IVE-W585BT 35 890€
4 KENWOOD DMX7017BTS 25 110€
5 Alpine IVE-W530E 22 980€
6 Titokzatos MDD-6280NV 10 443€
7 Pioneer MVH-S610BT 7 220€
Olvasson tovább  14 legjobb fékfolyadék

A legjobb autórádiók 1 DIN házzal

ioneer DEX-P99RS

Értékelés: 4.9

Pioneer DEX-P99RS

A legjobb hangzás jelölés távollévő győztese a szuperdrága Pioneer DEX-P99RS. Audiophilek által audiophileknek készült, nincs benne semmi extra és semmi extra, így egyszerűen csak élvezheti a zenét az utastérben. Igen, az autórádió képes csatlakozni az iOS-eszközökhöz (és még az alac formátummal is kompatibilis – ez csak az Apple-termékekre jellemző), de egyáltalán nincs Bluetooth-kapcsolat.

A teljes értékű, 8-folyamos Asahi Kasei 4396 UF processzor elképesztően tiszta és pontos hangzást tesz lehetővé, de jó munkát igényel a megfelelő szintű kiválasztás és az autó akusztikájába történő beszerelés során. Az előlap kialakítása letisztult, minimalista és intelligens (ellentétben a versenytársakkal, az Alpine-nal). Tartalmazza a távirányítót, amely általában a rudiment szerepét tölti be, mivel a kormánykerék gombjain keresztül válthat dalokat. Talán ez minden, amit a Pioneer DEX-P99RS-ről el lehet mondani. Ez a boombox egyértelműen a legjobb választás azok számára, akik szeretik a minőségi hangzást, és nem bánják, hogy sok pénzt költenek rá.

Előnyök

 • Asahi Kasei Microdevices 8 szálas processzor;
 • Talán a legjobb hangminőség minden kategóriában ebben a minősítésben;
 • nagyon szigorú és tömör tervezés;
 • Kompatibilis az Apple készülékeivel.

Hátrányok

 • magas ár.

Alpine CDE-178BT

Értékelés: 4.8

Alpine CDE-178BT

Az első három helyezett az Alpine minőségi autórádiója, amelynek széles kijelzője nemcsak a lejátszott dalokat és rádióállomásokat azonosítja, hanem a Facebook státuszjelzéseket is elfogadja. A CDE-178BT a TuneIt alkalmazást használja iOS okostelefonokra. Az Android rendszer nem kínál alkalmazásvezérlést, így a hívások fogadása és a lejátszási lista kezelése csak Bluetooth-kapcsolaton keresztül lehetséges.

A fogyasztók véleménye alapján az autórádió Alpine CDE-178BT egy nagyszerű rendszer, amely kiváló minőségű hangzással, sok beállítással játszik, amelyet nem mindenki érthet meg. Az 5-20 000 Hz-es kiterjesztett frekvenciatartomány nem több, mint egy reklámfogás, de a beépített crossover és a kiegyenlítő valódi és kézzelfogható pluszt jelent. Végezetül szeretnék megjegyzést tenni az előlap megjelenésére. Elég logikus és teljes, de személyes ízlés szerint nagyon ügyetlenül van összerakva. A gombok zsúfoltsága és a rengeteg részlet nem teszi koherensé és kellemesebbé – de ez ellen nem tehetünk semmit: ez az eredetiség és a valóság szinte minden Alpine épített termékében.

Előnyök

 • nagyon jó minőségű hangmunka és a beállítások integrálása;
 • a vevőkészülék közvetlen csatlakoztatásának lehetősége iOS eszközökkel;
 • A Bluetooth a lejátszás és a hívások vezérlésére is alkalmas;
 • Beépített crossover és kiegyenlítő.

Hátrányok

 • tanácstalan panel tervezés.

MDD-720

Értékelés: 4.7

Prology MDD-720

Multimédiás rendszer felugró képernyővel és beépített floppylemez-meghajtóval, a gyártó cég egyéb (ne legyünk alattomosak – nem a legjobb) termékei között a legkelendőbb. A Prology MDD-720 autóvevőkészülék kiváló kialakítású, amely az éles és szigorú vonalak kombinációján alapul, jól illeszkedő színösszeállítással. A műanyag tok szürke alapját az egyik legszembetűnőbb színnel (zöld) kombinálják, amely kontrasztot ad, és még elegánsabbá teszi a részleteket.

A teljesítményszint tekintetében az autórádió a szokásos 200W-os teljesítményt mutatja, nem próbál kitűnni a versenytársak közül. Nem rendelkezik sok előbeállítással és beállítással, de van egy Bluetooth-interfész, ami a jelenlegi környezetben kötelező, amelyen keresztül zenét hallgathat (de nem veszi fel a telefont). A mozgó kijelző viszont 7 hüvelyk átmérőjű, 800×480 dpi felbontással. Kicsit kicsi, de a kért árért – nem panaszkodhatok. És végül megemlítjük a távirányítót, amelyet vagy a hátsó sorba lehet engedni, vagy jobb időkre egy dobozban hagyni (a rádiót a kormánykerékről is lehet kezelni).

Előnyök

 • kedvező ár;
 • 7″-os képernyő;
 • Nagyon vonzó kialakítás (szürke és zöld háttérvilágítás kombinációja);
 • A rendszer a kormánykerék gombjaival vezérelhető;
 • stabil Bluetooth-kapcsolat rendelkezésre állása.

Hátrányok

 • hagyományosan gyenge minőség.

Pioneer SPH-10BT

Értékelés: 4.6

Pioneer SPH-10BT

A Pioneer termékcsalád egy nagyon érdekes tagja, amely az előlap kialakításának eredeti megközelítésével erős benyomást kelt az ügyfelekben. A futurisztikus kialakítás a vezérlőgombok nagyon organikus elrendezésével, központi világítással, rendkívül elegáns háttérvilágítással és kis központi kijelzővel rendelkezik.

Az autórádió Pioneer SPH-10BT tölteléke viszont szabványosnak nevezhető: van egy 13 sávos equalizer meglehetősen pontos hangbeállításokkal (ráadásul mind a magas / közepes frekvenciák, mind a basszus), integrált rádiómodul jelképes számú előbeállítással (csak 6), valamint Bluetooth a hívásvezérlés és a vezeték nélküli zenelejátszás végrehajtásához. Amint azt a felhasználók megjegyezték, az ilyen típusú csatlakozással nincsenek interferenciával kapcsolatos problémáik: legalábbis a KENWOOD KDC-X5200BT előtt ez a modell előnyben van. És általában az autórádiók hitelessége a dél-koreai grande-tól nem: stílusos végrehajtás, a megfelelő minőségi szinttel párosulva, és nem a leginkább “harapós” ár – amire szüksége van a hazai felhasználónak.

Előnyök

 • Nagyon jó minőségű hangvisszaadás és vizuális paraméterek;
 • az előlap kiváló kialakítása;
 • A CD/DVD meghajtó teljes elutasítása;
 • elfogadható ár;
 • 13 sávos ekvalizátor igazán finomhangolt hangzással;
 • Szegmenskijelző videokimenettel és akár csatlakoztatható parkolóérzékelő rendszerrel is.

Hátrányok

 • nem derül ki.

KENWOOD KDC-X5200BT

Értékelés: 4.5

KENWOOD KDC-X5200BT

Az 1 din-es autórádió csúcsminőségű képviselője, de a hangerő beállítások magas színvonalú megvalósításának és kellemes megjelenésének köszönhetően a minősítés kötelező kiegészítője. A gyártó szabványa szerint a KENWOOD KDC-X5200BT a fekete test krómozott elemekkel és a gombok és a kijelző többszínű háttérvilágításával kombinálva jelenik meg, amely teljesen bármilyen környezetbe illeszkedik. A maximális kimeneti teljesítmény 200 watt 88 névlegesen (22 watt négy hangszórónként). Equalizer áll rendelkezésre, amely jelentősen növeli a beállítási tartományt a legigényesebb hangzáshoz is.

Általánosságban elmondható, hogy a KENWOOD KDC-X5200BT hagyományosan magas színvonalú hangzásvilágában minden megtestesült. Külön köszönet a CPU-nak, amely ebben az árkategóriában minden modellben megtalálható. a készülék Bluetooth-képességgel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy zenét játszhat le az autós audioeszközéről és hívásokat fogadhat (kihangosított hívások). A rádióm előlapján van egy CD-ROM meghajtó, ami manapság már kezdetleges dolog. A hátoldalon USB, AUX és ISO csatlakozók találhatók. Általánosságban elmondható, hogy a csatlakoztatási módszerek – sem a minőség, sem a költségekkel kombinált minőség – nem jelentenek hátrányt.

Előnyök

 • jó ár-érték arány;
 • 13 sávos ekvalizátor a hangzás finomhangolásának képességével;
 • Lehetőség a kormánykerék gombjaival történő vezérlésre (a modern autók esetében aktuális);
 • kellemes design és háttérvilágítás (bár sötétítés nélkül).

Hátrányok

 • Gyenge kapcsolat Bluetooth-on keresztül – a lejátszás akadozik, és a hívások során gyenge a hangátvitel.

Alpine IVA-D511R

Értékelés: 4.5

Alpine IVA-D511R

Az Alpine IVA-D511R egy prémium rendszer Japánból és Kínából, 7″-os kijelzővel, amely kiegészíti a standard boombox funkcióit. Mint minden Alpine terméknél, ez a modell is kibővített frekvenciatartományt kínál (5-20.000 Hz), ami nem más, mint a naiv vásárlók szokásos trükkje (amiért a hozzáértők általában elkerülik a cég termékeit). A megjelenés, bár nem mentes némi elemi stílustól, de összességében meglehetősen unalmasnak és homályosnak tűnik. És ezzel vége a pejoratív kifejezésnek.

Más szempontból az Alpine IVA-D511R nagyon jól teljesít. Különösen a hangminőség és az equalizer rugalmasan, a felhasználó ízlésének megfelelően történő beállításának lehetősége volt a legerősebb összetevő. Szintén figyelemre méltó a támogatott formátumok nagy száma (mind videó, mind hang), és ezzel együtt az Apple eszközökkel való integráció képessége. A Bluetooth integráció egy opcionális extra, ami az ár tűnik, mint egy gúnyolódás. Azonban mindenkinek szól, aki személyes rajongója az Alpine termékeknek, és értékeli kedvenc zeneszámainak minőségi lejátszását.

Előnyök

 • Elfogadható hangminőség mély opciókkal;
 • Lejátszási formátumok sokasága;
 • Az iOS-eszközökkel való integráció képessége;
 • 7 hüvelykes szegmens kijelző.

Hátrányok

 • opcionális Bluetooth kapcsolat;
 • Egy másik homályos előlapi koncepció;
 • magas ár.

A legjobb autórádiók 2 DIN-vel

ioneer AVH-X8800BT

Értékelés: 4.9

Pioneer AVH-X8800BT

Az SPH-DA120-hoz hasonlóan a Pioneer AVH-X8800BT is a modellcsalád csúcsmodellje és a dél-koreai vállalat teljes képviseletének kimondatlan zászlóshajója az orosz piacon. Gyakorlatilag ugyanazokat a funkciókat valósította meg, mint az alább tárgyalt ellenfél: 200 wattos teljesítmény elosztva négy hangforrás között, a mélynyomó csatlakoztatásának és finomhangolásának lehetősége, egyéni teljesítményelosztás a hangszórók között, valamint egy crossover és egy 13 sávos grafikus equalizer.

Még az Android és iOS vezérlőfunkciókat is teljes mértékben “átvették”. Ráadásul mostantól a megfelelő alkalmazás telepítésével közvetlenül okostelefonjáról is vezérelheti a navigációt. A fő különbség a kezelőfelületben és az előlap megjelenésében rejlik. A menü hagyományosan autentikus, drasztikusan különbözik az SPH-DA120-tól. Általánosságban elmondható, hogy a Pioneer AVH-X8800BT általános kialakítása klasszikusnak mondható, különösen az ázsiai szegmensben. A gombok nagyobbak lettek, és mindegyikük a keret alsó részébe került, és mostantól ténylegesen piros háttérvilágítással rendelkeznek. Egyébként nincs sok mondanivalónk: mind a költségek, mind a teljesítmény tekintetében ez a modell teljes mértékben megfelel az alább ismertetett rendszernek.

Előnyök

 • A 7 hüvelykes kijelző és a pirosan megvilágított gombkeret kellemes megjelenése;
 • A megvalósított funkciók és integrált technológiák széles skálája;
 • 13 sávos grafikus egyenlítő és beépített crossover;
 • magas gyártási minőség.

Hátrányok

 • nincs.

ioneer SPH-DA120

Értékelés: 4.8

Pioneer SPH-DA120

Egy másik képviselője a cég Pioneer, SPH-DA120, egy teljes értékű multimédiás rendszer az autók egy külön operációs rendszer, és végrehajtotta a funkciót a teljes támogatás okostelefonok. Fő előnye a vizuális teljesítmény szintje – a vezérlőmenü tökéletesen néz ki, a keret és a vezérlőgombok pedig tökéletesen kiegészítik azt.

A hangteljesítmény 200 W maradt, de a hardver jelentősen feljavult egy 13 sávos kiegyenlítővel és crossoverrel, ami a hangzást hangosabbá és tágasabbá tette. A Pioneer SPH-DA120 emellett lehetőséget kínál a mélynyomó hangjának finomhangolására és az autóban lévő hangszórók prioritásának meghatározására (ha négynél több hangszóró van, vagy ha a kvartett egyikénél szeretné hangsúlyozni a hangerőt). Ne felejtsen el megemlíteni egy fontos műszaki jellemzőt: a beépített tükör funkciót

 • amely lehetővé teszi az összes telepített okostelefon-alkalmazás használatát közvetlenül a rendszeren keresztül. Ennek az autórádiónak az ára meglehetősen magas, de az árcédulát teljesen igazolja a pozitív jellemzőkkel.

  Előnyök

  • Tökéletesen megvalósított kormányzási kialakítás (kijelző + elülső keret);
  • Beépített crossover és 13 sávos equalizer rendelkezésre állása;
  • Tükörvezérlési technológia végrehajtása
  • nk;
  • A Siri Eyes Free hangalapú asszisztens elérhetősége;
  • optimális ár-teljesítmény arány.

  Hátrányok

  • nem figyeltek meg.

  Alpine IVE-W585BT

  Értékelés: 4.7

  Alpine IVE-W585BT

  Az Alpine IVE-W585BT multimédiás rendszer már évek óta jelen van az orosz piacon, de öregedő kialakítása ellenére népszerű maradt. Az autórádió sikerének fő összetevője a jelentősen csökkentett ár: 2017-ben több mint 35 ezer rubel volt, de most alig haladja meg a 20 ezer rubelt.

  Az Alpine IVE-W585BT egy igazi audiofil rendszer, amely figyelembe veszi a hangzás minden egyes árnyalatát és igényét. A modell a beállítások széles skálájával rendelkezik, beleértve a 9 sávos grafikus kiegyenlítőt is. A menü navigációja intuitív: minden címke és szakasz nagyméretű ikonokkal és feliratokkal van jelölve, így még a technológiában járatlanok is elsajátíthatják a funkciókat, úgymond felfedezéssel. A haladóbbak számára pedig Bluetooth hívás- és zenelejátszási funkciót is beépítettek – a kihangosító rendszer nagy segítség az úton lévő járművezetőknek. Van egy előre telepített FM modul és funkciók a parkolókamera csatlakoztatására, valamint egy kezdetleges lemezvevőkészülék. Általánosságban elmondható, hogy az autórádió az átmeneti technológiák kapcsolódási pontján készült, és ezért magába szívta a legjobbat, amit a szegmens akkoriban kínálhatott.

  Előnyök

  • szép és világos menü kialakítása;
  • Az elmúlt két évben meredek költségcsökkentés;
  • akár 200 W teljesítményt is kibír
  • Bluetooth-kapcsolat és iOS-eszközök az alkalmazáson keresztül;
  • Egyenlítő és interfészek parkolókamerákhoz;
  • nagyon stabil működés.

  Hátrányok

  • meglehetősen aszketikus előlapi kialakítás.

  KENWOOD DMX7017BTS

  értékelés: 4.6

  KENWOOD DMX7017BTS

  Drága és fényes, nagy teljesítményű autós audio lejátszó, amely képes iOS és Android eszközökkel együttműködni, valamint Bluetooth-on keresztül integrálódni az eszközökkel. Tulajdonképpen furcsa lenne, ha más paraméterek ilyen tervezési és műszaki képességekkel rendelkeznének: a magasabb szegmensnek való szigorú megfelelés szigorú követelményeket támaszt a funkcionalitással szemben. A KENWOOD DMX7017BTS négycsatornás alaperősítője legfeljebb 200 W teljesítményre képes – nem több, mint a versenytársaké.

  De a teljes értékű multimédiás rendszer GPS-modullal van felszerelve, amelynek köszönhetően (térképek betöltése esetén) navigációs funkciót is elláthat. Érdemes megemlíteni az interfészt is: az autórádió menüi és egyéb “chipjei” úgy helyezkednek el, hogy még egy technikától távol álló személy is megértheti, hogyan kell navigálni. A KENWOOD DMX7017BTS 6,95 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely kiküszöböli annak lehetőségét, hogy vezetés közben is elfelejtsen egy gombot. Összefoglalva, ez egy kiváló eszköz az autókban lévő felszerelők számára, amelynek legnagyobb hátránya a beszerzési költség.

  Előnyök

  • nagyon kellemes megjelenés (mind maga a kijelzőkeret, mind a szoftverkomponens);
  • Alapfunkciók Android és iOS eszközökkel való használatra (+ vezetékes és Bluetooth kapcsolat);
  • magas színvonalú teljesítmény (garantáltan hibamentes működés 5-7 évig);
  • nagy kijelző – 6,95 hüvelyk.

  Hátrányok

  • A magas ár pszichológiai akadályt jelent a tömegfogyasztók számára.

  Alpine IVE-W530E

  Score : 4.5

  Alpine IVE-W530E

  High-tech autórádió nagy, 6,1 hüvelykes, nagy felbontású (800×480 pixel) kijelzővel, amely még mindig képes lejátszani a lemezmeghajtókról származó információkat. Az Alpine IVE-W530E nem rendelkezik előre telepített modulokkal, így nem tud segíteni a navigáció, a Bluetooth vagy a Wi-Fi terén. Ehelyett a gyártók úgy döntöttek, hogy a hangvisszaadás minőségét alaposan átdolgozzák, lehetővé téve, hogy a készülék csatlakoztatható legyen a mélynyomókhoz, és 200 W-os teljesítményen is zökkenőmentesen működjön, négy hangcsatornára elosztva.

  Az Alpine IVE-W530E a médialeolvasás mellett lehetővé teszi a tolatókamera csatlakoztatását is, így könnyedén megtekintheti a hátsó kilátást és a parkolást, valamint kormánykerék-távvezérléssel is rendelkezik. Fontos plusz, ami a felhasználók véleményében megjelenik, az érintésvezérlés és a könnyen érthető menü. Végül is, bár az autórádió megjelenése a tíz évvel ezelőtti technológia vizuális jellemzőire utal, de a hangzás itt jó modern szintre kerül.

  Előnyök

  • Jó ár-érték arány;
  • Akár 200 W teljes kimeneti teljesítményt is kibír;
  • mélynyomó, tolatókamera és távirányító csatlakoztatható;
  • Érintésvezérlés és egyszerű menüvezérlés.

  Hátrányok

  • középszerű megjelenés;
  • nincs Wi-Fi és Bluetooth.

  Titokzatos MDD-6280NV

  Értékelés: 4.5

  Titokzatos MDD-6280NV

  Meglehetősen olcsó fejegység beépített TV-tunerrel, a fő probléma ezzel a modellel a hosszú idő, amely a microSD memória olvasásához szükséges. A Mystery MDD-6280NV a stabil értékesítéshez szükséges fő versenyelőny sikeres kihasználásának esete: egy nagyon jól ismert márka és a fő versenytársakhoz képest alacsony ár. Ezért a fogyasztók jó minőségű teljesítményt és lejátszást, valamint az előlap közepesen közepes kialakítását kapják.

  Négycsatornás erősítő 200 W csúcsteljesítménnyel (50 W csatornánként) a szabványos Mystery MDD-6280NV-nél van megvalósítva. Beépített equalizer (pusztán névlegesen – a beállítások nem érnek el semmilyen elfogadható szintet), valamint GPS-modul, amely lehetővé teszi, hogy az autót navigátorként használja. A térképek ez betöltött up-to-date 2018 összeszerelés a Navitel. Zene- és filmvezérlés a kormánykerék gombjain keresztül, valamint FM rádió 30 előbeállítással. Egyéb apró részletek közé tartozik a távvezérlés és a tolatókamera parkolási jelzésekkel való összekapcsolásának képessége.

  Előnyök

  • jó maximális hangkimenet;
  • alacsony ár;
  • Előre beállított navigációs térképek a Navitel-től és beépített GPS modul;
  • lejátszásvezérlés funkció a kormánykerékről;
  • A tolatókamera csatlakoztatása.

  Hátrányok

  • hosszú adatfeldolgozási idő microSD-kártyákon;
  • Az előlap egyszerű kialakítása.

  MVH-S610BT

  Értékelés: 4.4

  Pioneer MVH-S610BT

  A 2019-es modellt a jó hangminőség és a műszaki konfiguráció miatt értékelték. A Pioneer MVH-S610BT az elmúlt évek vizuális fejlődésének ideológiai megtestesítője – a dél-koreai vállalat stílusa nyilvánvaló a megjelenésében. A ház tiszta vonalvezetése és a vezérlőgombok a hangerőszabályzóval együtt rendkívül sikeres kombinációt alkotnak, és rendkívül élvezetesek a felhasználók számára.

  Ennek az autórádiónak a névleges kimeneti teljesítménye 22 watt mind a négy hangszóró esetében. De a maximális rövid távú kimeneti teljesítmény mechanikai sérülés nélkül akár 200 W is lehet (ez egy MOSFET csatlakoztatásával érhető el). Az elmúlt évek trendjeinek megfelelően a Pioneer MVH-S610BT a kormánykerék megfelelő gombokkal történő vezérlésével van felszerelve, és meglehetősen intelligens módon. Lehetőség van a készüléket Bluetooth-on keresztül okostelefonokkal párosítani, valamint USB-stickről és az AUX-csatlakozó használatával zenét lejátszani.

  Előnyök

  • meglehetősen magas teljesítményküszöb;
  • szép elrendezés és a műszerfal kialakítása;
  • Lehetőség az autórádió vezérlésére a kormánykerék gombjairól;
  • Ésszerű kiskereskedelmi ár;
  • Rádió és 24 előre beállított csatorna elérhetősége.

  Hátrányok

  • nem észlelhető.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: