14 legcsendesebb nyári gumiabroncs

A kiváló minőségű, alacsony zajszintű nyári gumiabroncsok kiválasztása bonyolult dolog. A potenciális vásárlónak számos tényezőt kell figyelembe vennie. Az első dolog, amit figyelembe kell venni, hogy a prémium gumiabroncsok csendes futást biztosítanak a sebességek széles skáláján. Ezért szükséges, hogy a családi költségvetésből jelentős összeget különítsenek el. A második fontos kiválasztási kritérium a kerékfelszerelés mérete lesz. Sajnos nem minden gyártó gyárt néhány ritka méretet (R19 vagy R20). Számos más árnyalat is van. Tehát, annak ellenére, hogy az autógumik gazdag választéka hazánkban, nem tehetünk szakértői segítség nélkül.

Nyári gumiabroncsokra vonatkozó ajánlások

Biztonság.A csendes nyári gumiabroncsok kiválasztásakor fontos, hogy ne feledkezzünk meg a biztonsági tényezőről sem. A gumiabroncsnak biztosítania kell a jármű szabad mozgását mind a futófelület meghibásodása után, mind pedig oldalirányú vágás esetén. A szakemberek elkerülhetetlennek tartják, hogy a gumiabroncsnyomás csökkenjen, de a gumiabroncsnak nem szabad kipukkadnia vagy szétesnie. A modern, erős kordok biztosítják a gumiabroncs épségét, de ezek a megbízható, drága elemek csak a komoly gyártóknál találhatók meg.

Sebesség index. Minél jobbak az utak Oroszországban, annál többen akarnak szellőzni. Sok autó és crossover képes nagy sebességre – csak győződjön meg róla, hogy a gumiabroncsok a határértéknek megfelelőek. A gyártók latin betűkkel jelölik termékeiket, pl. T a 190 km/h maximális sebességet, Y pedig a rekordot jelentő 300 km/h-t jelenti.

Terhelési index. Sok kertész vagy építőipari munkás nyáron meglehetősen nehéz terhek szállítására használja járművét. Nem minden gumiabroncs bírja a nagy terhelést. A terhelési indexet két számjeggyel szokás jelölni. Míg a 75-ös jelölésű gumiabroncsok teherbírása abroncsonként legfeljebb 387 kg lehet, a 110-es jelölés 1 060 kg-ra növeli a teherbírást.

Gumiabroncs súlya és egyensúlya.Minél könnyebbek a gumiabroncsok, annál kevésbé terheli a motort és a felfüggesztés alkatrészeit. Következésképpen üzemanyag-megtakarítás is elérhető. A könnyűszerkezetes modelleknek azonban megvannak a maguk hátrányai. Ezek gyenge oldalfalak, hajlamosak sérveket képezni. Ezenkívül a kerék kiegyensúlyozását követően a kerék súlya megnövekedhet a kiegészítő súly miatt. Míg egy minőségi gumiabroncs esetében 10-20 gramm is elegendő, egyes alsó kategóriás modellek csak 60-80 grammos súlyozás után kiegyensúlyozhatók.

Gumikeverék minősége. A vezetési zajszint a gumikeverék jellemzőitől is függ.

 1. A lágy gumiabroncsok csendesek, de hajlamosak a gyors kopásra és a mechanikai sérülésekre.
 2. A kemény gumiabroncs megbízhatóbbnak és tartósabbnak tekinthető. A nagy csomagtérátmérőjű gumiabroncsok azonban teljesen kényelmetlenül vezethetők.

A 14 legcsendesebb nyári gumiabroncs kiválasztása. Az orosz üzletek különböző átmérőjű és méretű üléseket kínálnak. Az elhelyezésről való döntéskor az expertology magazin a szakértők megállapításaira támaszkodott, figyelembe véve a hazai járművezetők tapasztalatait.

A legcsendesebb nyári gumiabroncsok értékelése

Jelölés székhely termék neve kezdeti ár
A legcsendesebb gumiabroncsok autókhoz 1 Toyo Proxes STIII 5 384 €
2 Yokohama BluEarth-A AE-50 2 807 €
3 MICHE
 • N Elsőbbség 4
 • 3 905 €
  4 Kumho Ecsta HS51 2 442 €
  5 GOODYEAR Eagle Sport 2 509 €
  6 Kinforest KF550-UHP 3 250 €
  7 Toyo Nano Energy 3 2 085€
  A legcsendesebb abroncsok crossoverekhez 1 Yokohama Geolandar X-CV 7 146 €
  2 GOODYEAR Eagle F1 aszimmetrikus SUV 6 080€
  3 Continental Cross Contact UHP 5 500 €
  4 Toyo Proxes CF2 SUV 3 560 €
  5 MICHE
 • N SZÉLESSÉGI KERESZT
 • 5 000 €
  6 Kormoran terepjáró nyár 3 620 €
  7 Dunlop Grandtrek PT3 3 674 €

  A legcsendesebb gumiabroncsok autókhoz

  A személygépkocsik nyári gumiabroncsainak kiválasztása olyan döntés, amelyet felelősségteljesen kell meghozni. Sok modell zajos sebességnél, ráadásul figyelni kell a megengedett maximális sebességre. A szakértők elégedettek számos gumiabroncs csendességével.

  Toyo Proxes STIII

  Értékelés: 4.9

  Toyo Proxes STIII

  A japán Toyo cég kifejlesztette a Proxes STIII sportgumi új generációját, amely kivételesen csendes az úton. A szakértők a gumiabroncs magabiztos nedves tapadását és kiváló iránystabilitását is dicsérték. A ferde oldalfalú futófelületi blokkok felelősek a fékezési teljesítményért. A gumiabroncs tartóssága és a kormányzásra való érzékenysége pluszt jelent. A gumiabroncs a felülvizsgálatunk győztese.

  A hazai autósok dicsérik kényelmét, magas sebesség- és terhelhetőségi indexét, valamint az aquaplaninggal szembeni ellenállását. Az első száz kilométeren azonban egy enyhe zaj érezhető, de ez rövid bemelegítés után eltűnik. Az egyik hátrány, amit egyes felhasználók említenek, az ár.

  Előnyök

  • Kemény tapadás nedves aszfalton;
  • kopásállóság;
  • hatékony fékezés;
  • comfort.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Yokohama BluEarth-A AE-50

  Értékelés: 4.8

  Yokohama BluEarth-A AE-50

  Családi autókra kifejlesztett nyári gumiabroncsok Yokohama BluEarth-A AE-50. A gumiabroncs-szakértők a csendesség mellett az üzemanyag-takarékosságra is felhívják a figyelmet. Kiváló tapadás az aszimmetrikus hornyok és az éles élek révén. A gumiabroncsok stabilitása az autópályákon merev hosszgyűrűket ad. Az alacsony zajszint az átlós bordák hálójának köszönhető. A nedves aszfalton is remekül érzi magát az úton az okos vízelvezető rendszernek köszönhetően. A modell ezüstérmet kap az értékelésünkben.

  Az orosz járművezetők megjegyezték, hogy az éles kanyarokban még rossz időjárás esetén is biztonságos a kanyarodás és a vezetés biztonsága. a gumiabroncsok kedvező árúak és ellenállóak a kopással szemben. A gumi hátrányai közé tartozik a merevség.

  Előnyök

  • üzemanyag-fogyasztás;
  • úttartás;
  • Kiváló nedves tapadás;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • merevség.

  MICHE
 • N Elsőbbség 4
 • Értékelés: 4.7

  MICHE<li></div><p>N Primacy 4″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/5516666194151-6314.jpg” height=”410″ title=”MICHE</p><li>N Primacy 4″><p>A MICHE gumiabroncsok nagy teljesítményű abroncsok</p><li>N A Primacy 4 megőrzi értékét a teljes élettartama alatt. Ez az, amit a szakértők a francia gumiabroncs legfőbb előnyének tartanak a versenytársakkal szemben. A modell kiváló tapadást mutat száraz és nedves úton egyaránt. A gyártó a vízsíkosság elleni védelmet a vizes barázdák szélességének 22%-os növelésével éri el. A gumiabroncsok éles kanyarokban és kemény fékezéskor is stabilak. Hagyományos minden MICHE termékcsaládhoz<li>N továbbra is puha, csendes és jó kezelhetőségű.<p>A felhasználók a MICHE gumiabroncsokat dicsérik a véleményekben</p><li>N Primacy 4 a kiváló minőség, a kiváló tapadás, az aquaplaning-ellenállás és a puhaság miatt. A hátrányok közé tartozik, hogy nem a legjobb kiegyensúlyozás (kerékenként akár 60 g).<h4>Előnyök</h4><ul><li>magas minőség;</li><li>puhaság;</li><li>csend;</li><li>aquaplaning-ellenállás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>rosszul kiegyensúlyozott.</li></ul><h3>Kumho Ecsta HS51</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Kumho Ecsta HS51

  A Kumho Ecsta HS51 nyári gumiabroncsot kényelmes utazásra és aktív vezetési stílusra tervezték. A koreai gumi tiszta, jól kontúrozott futófelületi mintázatú. A masszív vállrészek és kereszthornyok megerősített blokkot eredményeznek. Ezért a járművezetők 60-70 km/h sebességgel haladhatnak a csomópontoknál anélkül, hogy a gurulásnak bármi jele is lenne. A koreaiaknak vannak bizonyos titkai a gumikeverék elkészítésében. A szakértők kimutatták a minőségi gumi jelenlétét az összetételben, amely jól tapad az útra, miközben egyenletesen letörölhető. De a puha oldalfal és az esőben való durva vezetés megakadályozta, hogy felkerüljön a dobogóra.

  Az autótulajdonosok a Kumho Ecsta HS51-et megfizethetőségéért, fékstabilitásáért és jó egyensúlyáért szeretik.

  Előnyök

  • közúti tartás;
  • kiváló minőségű gumikeverék;
  • elfogadható ár;
  • jó egyensúly.

  Hátrányok

  • puha oldalfal;
  • következetlen viselkedés esőben.

  GOODYEAR Eagle Sport

  Értékelés: 4.5

  GOODYEAR Eagle Sport

  A GOODYEAR Eagle Sport alacsony zajszintet mutat. A szakértők felhívják a figyelmet a gumiabroncsok konstrukciójának minőségére, tartósságára és megbízhatóságára. A gyártó széles méretválasztékot kínál, így minden személygépkocsi-tulajdonos megtalálja a megfelelő gumiabroncsot a kocsijához. A gumiabroncs-szakértők erőssége számos változatnál a nagy sebességindexet (akár 270 km/óra) is magában foglalja. Jó kanyarodási képesség a teljes érintkezési felületre egyenletesen eloszló terhelésnek köszönhetően. A vemhesség hiánya megakadályozza a modellt abban, hogy díjnyertes pozíciókat foglaljon el.

  az autósok szeretik a hatékony fékezést, az alacsony zajszintet, a jó kezelhetőséget. A hátránya a gumi merevsége.

  Előnyök

  • jó tapadás;
  • csend;
  • kiváló minőségű kivitelezés;
  • jó gördülési jellemzők.

  hátrányok

  • vaddisznóhajtás;
  • merevség.

  Kinforest KF550-UHP

  Értékelés: 4.5

  Kinforest KF550-UHP

  A megfizethetőség és a széles mérettartomány kombinációja érdemelte ki, hogy a kínai Kinforest KF550-UHP a TOP-6-ban kapott helyet a felülvizsgálatunkban. A szakértők a kiváló tapadás, a sportos vezetési stílushoz szükséges precíz kezelhetőség és a minden felületen hatékony fékezés miatt emelték ki a gumiabroncsokat. a gumiabroncsok puha és csendes futásúak, ezek a tulajdonságok a természetes gumi és a szilícium-oxid gumikeverékhez való hozzáadásának köszönhetőek. A számos mély barázda hatékonyan vezeti el a vizet az érintkezési felületről. A gumiabroncsok jól kiegyensúlyozottak és jól bírják az utat.

  A legtöbb felhasználó elégedett a kínai abroncsokkal, kényelmesek és olcsók. De 2-3 év elteltével néhány autós a gumi repedezését tapasztalta. Ezek a gumiabroncsok javíthatatlanok.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • zajmentesség;
  • jó egyensúly;
  • aquaplaning-ellenállás.

  Hátrányok

  • a gumi idővel elviszi a maga útján.

  Toyo Nano Energy 3

  Értékelés: 4.4

  Toyo Nano Energy 3

  A híres japán Toyo cég egy másik modellje jelent meg a felülvizsgálatunkban. A Nano Energy 3 a legcsendesebb autógumik között a hét legalacsonyabb helyen szerepel. A szakértők dicsérik üzemanyag-takarékossági tulajdonságait és vezetési biztonságát. A gumiabroncsok stabilak az autópályán, és ellenállnak az aquaplaningnak. A modell erőssége az aktív polimer összetevő használata. Növeli a gumi kopásállóságát és javítja a tapadást. A túlzott lágyság lassabb kormányreakcióhoz vezet, és sok apró kő megakad a futófelületben.

  Az orosz autótulajdonosok visszajelzéseikben elismerően nyilatkoznak a kényelemről, a jó tapadásról és a csendességről. Hátránynak pedig a túlzott puhaságot tartják.

  Előnyök

  • csend;
  • megfizethető ár;
  • jó tapadás;
  • biztonság.

  Hátrányok

  • túlzott puhaság;
  • a kövek megakadnak a futófelületben.

  A legcsendesebb abroncsok crossoverekhez

  A crossover gumiabroncs megkülönböztető jellemzője a nagy csomagtérátmérő. Ezért a szakértők azt tanácsolják, hogy megerősített oldalfalú gumiabroncsokat vásároljunk. A következő gumiabroncsok jó műszaki jellemzőkkel rendelkeznek.

  Yokohama Geolandar X-CV

  Értékelés: 4.9

  Yokohama Geolandar X-CV

  A neves japán vállalat, a Yokohama bemutatta az új Geolandar X-CV crossover abroncsmodellt 2019-re. A népszerű Parada Spec-X PA02 gumiabroncsot váltotta fel, és az első hónapokban nagy keresletnek örvendett. A szakértők kiemelték az új termék olyan előnyeit elődjéhez képest, mint a jobb fékezési teljesítmény (8%); jobb kezelhetőség nedves aszfalton (3%). Még a nagyon erős hóesés sem jelent problémát a gumiabroncs számára, mivel a. . Kiváló tapadás a csúszós utakon való biztonságos vezetéshez. A gumiabroncsok egyenletesen kopnak az úttal való nagy érintkezési felületüknek köszönhetően. Az expertology magazin szerkesztősége a japán modellnek adta az aranyat a felülvizsgálatunkban.

  Az első orosz felhasználóknak lehetőségük volt arra, hogy értékeljék a vegyület kiváló minőségét, univerzális tulajdonságait és megfizethető árát.

  Előnyök

  • magas minőség;
  • kiváló tapadás;
  • hatékony fékezés;
  • egyenletes viselet.

  Hátrányok

  • nem találtak.

  GOODYEAR Eagle F1 aszimmetrikus SUV

  Értékelés: 4.8

  GOODYEAR Eagle F1 aszimmetrikus SUV

  A GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric SUV gumiabroncsokat a sebességteljesítményt szem előtt tartva tervezték. Az abroncs felülmúlja versenytársait olyan mutatókban, mint a sebességindex (300 km/h-ig) és a teherbírás (1060 kg-ig). E kiváló specifikációk eléréséhez a fejlesztők egyedülálló Active CornerGrip technológiát alkalmaztak. A gumiabroncs szerkezeti jellemzői stabil tapadást és hatalmas stabilitást biztosítanak. A szakértők hisznek a gumi biztonságában, a nagyszámú hosszanti és keresztirányú horony hozzájárul a víz hatékony eltávolításához az érintkezési felületről.

  A felülvizsgálatban elfoglalt ezüst pozíciót a puha oldalfalaknak és a magas árnak köszönheti. Ezeket a hátrányokat gyakran említik a fogyasztói visszajelzések.

  Előnyök

  • csend;
  • jó sebességtartás;
  • puhaság;
  • jó egyensúly.

  Hátrányok

  • gyenge oldalfalak;
  • magas ár.

  Continental Cross Contact UHP

  Értékelés: 4.7

  Continental Cross Contact UHP

  A Continental Cross Contact UHP nyári gumiabroncs kiváló dinamikus teljesítményt nyújt. A gumiabroncs nagyon érzékeny a kormánymozdulatokra, és nagyobb tapadást biztosít. Nagy fékteljesítmény a szakértők szerint. A gumiabroncsokat az agresszív vezetési stílust kedvelő autósoknak ajánljuk. A gyártó különös figyelmet fordított a gumikeverékre. A szilícium-oxid beépítése javította a gumiabroncs egyensúlyát, így a vezetés kiszámíthatóbbá vált. A futófelület széles barázdái hatékonyan elvezetik a vizet és csökkentik a zajszintet vezetés közben.

  A felhasználók úgy vélik, hogy a gumi kiváló választás a crossoverek számára, nem okoz zajt, lassan kopik. hátrányai közé tartozik a nagy súlya és a puha oldala.

  Előnyök

  • kiváló kezelés;
  • zajmentesség;
  • aquaplaning-ellenállás;
  • Hatékony fékezés.

  Hátrányok

  • nagy súly;
  • puha oldalak.

  Toyo Proxes CF2 SUV

  Értékelés: 4.6

  Toyo Proxes CF2 SUV

  A japán Toyo Proxes CF2 SUV gumit kompakt parkettákra tervezték. A szakértők szerint a gumiabroncs kiváló tulajdonságai közé tartozik az üzemanyag-takarékosság és a hatékony fékezés nedves úton. A könnyűszerkezetes építésnek és az új gumikeveréknek köszönhetően a gyártónak sikerült javítania a SUV tartósságán. A futófelületen található 4 nagy üreg lehetővé teszi, hogy a víz gyorsan távozzon az érintkezési felületről. A terepjáró 3 extra kemény bordával rendelkezik a gumiabroncs középső részén az úttartás érdekében.). A biztonsági funkciók közé tartozik a törőrúd, ami különösen fontos azok számára, akik szeretnek gyorsan menni.

  A gumi egy lépésre állt meg a dobogótól a gyenge oldalfalak miatt. Egyes felhasználók sérveket észleltek, miután nagy sebességgel töredezett utakon vezettek.

  Előnyök

  • kényelem;
  • kiváló úttartás;
  • lassan kopik;
  • megfizethető ár.

  Hátrányok

  • az oldalsó sérv a göröngyös úton való vezetés után következik be.

  MICHE
 • N SZÉLESSÉGI KERESZT
 • Értékelés: 4.5

  MICHE<li></div><p>N LATITUDE CROSS” src=”/wp-content/uploads/2023/11/95316666194151-1314.jpg” height=”400″ title=”MICHE</p><li>N SZÉLESSÉGI KERESZT”><p>A MICHE egy neves francia autógumigyártó cég</p><li>Az N kifejlesztette a LATITUDE CROSS termékcsaládot a crossoverek számára. Sok szakértő szerint ez egy minden igényt kielégítő gumiabroncs. Nyáron és télen, városi és országutakon egyaránt vezethet. Megfelelő gumiabroncsok és a gyors vezetés rajongói számára, a sebességindex eléri a 240 km/órát. Kiváló tulajdonságai közé tartozik a lágyság, a kiváló úttartás, a hatékony fékezés és a csúszásmentesség kemény gyorsításkor. A futófelület jól alkalmazkodik a sárhoz és a latyakos fűhöz. A futófelületet nem torlaszolják el kövek vagy talaj. De a zajosság szempontjából alulmarad a felülvizsgálat vezetőivel szemben.<p>A hazai autósok nagyra értékelik a francia gumiabroncsot tartóssága, sokoldalúsága és úttartása miatt. Úgy vélik, hogy a gumiszövet gyenge pontja a gumiszövet.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>puhaság;</li><li>sokoldalúság;</li><li>tartósság;</li><li>közúti tartás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>vaddisznóvágás.</li></ul><h3>Kormoran terepjáró nyár</h3><p>Értékelés: 4.4</p><div style=Kormoran terepjáró nyár

  A Kormoran SUV nyári gumiabroncsok a legalacsonyabb árúak a versenytársak között a felülvizsgálatunkban. Ez a márka még mindig kevéssé ismert az autósok számára hazánkban, pedig a híres Michelinhez tartozik. A szakértők azonban, miután értékelték a műszaki előírásokat, a gumit a crossovereknél való használatra ajánlják. ✅ Leírják a modell lágyságát, csendességét, kiváló vezetési jellemzőit. A vállrészek nagy teherbírású ikerblokkokkal vannak megerősítve, hogy a szűk kanyarokban is csendesen lehessen haladni. A gumiabroncsokat elektronikus ellenőrzésnek vetik alá, így a rossz minőségű termékeket ritkán értékesítik.

  Az autótulajdonosok szeretnek hízelgően nyilatkozni az olyan jellemzőkről, mint az elfogadható ár, a csendesség és a puhaság. Komoly hátránya a felhasználók úgy vélik, “lövés” kövek az ívek, valamint nem a legjobb kiegyensúlyozó.

  Előnyök

  • zajmentesség;
  • alacsony ár;
  • puhaság;
  • jó kezelés.

  Hátrányok

  • nem a legjobb egyensúlyozás;
  • Kavics lekvár.

  Dunlop Grandtrek PT3

  Értékelés: 4.4

  Dunlop Grandtrek PT3

  A japán Dunlop Grandtrek PT3 gumiabroncs megkoronázza a hét legcsendesebb crossover abroncsot. Szakértők szerint a gumi előnyei a jobb tartósság, az üzemanyag-takarékosság, az alacsony zajszint és a jobb élettartam. Az egyenletes terheléseloszlás biztosítja a futófelület egyenletes kopását. A mintának van egy jellegzetes vonása, a profil lekerekített alakú, a bordák egyenletes szélességűek. A gumiabroncsok jó tapadása szintén dicséretes. A zaj azonban sebességnél jelentkezik, ezért a gumi nem kerülhetett magasabb osztályba.

  Az orosz autósok elégedettek a japán gumi teljesítményével, kényelmével és hosszú élettartamával. Csak a zajszint nagy sebességnél kissé zavaró.

  Előnyök

  • kopásállóság;
  • üzemanyag-megtakarítás;
  • egyenletes futófelületi kopás;
  • közúti tartás.

  Hátrányok

  • nagyobb zaj nagy sebességnél.
  Olvasson tovább  Top 7 gyártója a vezérműszíjtárcsáknak
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: