8 legjobb kettős kamerás DVR

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem útmutató a vásárláshoz. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A kétkamerás videorögzítők olyan funkcionális eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak a jármű előtt, hanem az utastérben vagy bármely más oldalról is megfigyelhesse a helyzetet, amelyet a járművezetőnek látnia kell. A kamerák felvételei általában kétcsatornás üzemmódban kerülnek a főképernyőre, ami a főképernyőt két részre osztja, miközben szinkronban rögzíti a fájlokat egy flash meghajtóra.

Az autós DVR-piac más szegmenseihez hasonlóan a vállalatok és következésképpen az általuk gyártott termékek között is óriási a verseny. És az igazán jó, figyelemre méltó példányok száma csökken az alacsony teljesítményű modellek kiadásának hátterében, amelyek minőségi paraméterei sok kívánnivalót hagynak maguk után. Ezt szem előtt tartva az Expertology csapata elvégezte saját piaci elemzését, és kiválasztotta a nyolc legjobb kétkamerás DVR-t. A jelöltek műszaki leírását, a fogyasztói visszajelzéseket, az árindexeket és a házon belüli szakértők véleményét vették kiválasztási kritériumnak.

A legjobb DVR-ek értékelése két kamerával

Értékelés székhely termék neve ár
A legjobb kettős kamerás DVR értékelés 1 DR900S-2CH 44 890€
2 IROAD X9 22 990€
3 Utcai vihar CVR-N9220-G 11 890€
4 Artway MD-165 Combo (5 az 1-ben) 9 078€
5 AXPER Universal 7 790€
6 Dunobil Spiegel duó 3 150€
7 Artway AV-630 Android 6 580€
8 Artway AV-394 3 326€

BlackVue DR900S-2CH

Értékelés: 4.9

BlackVue DR900S-2CH

Történetesen az első 4K videofelvételi képességgel rendelkező videokamera, amely Oroszországba látogatott és bestsellerré vált a tehetős fogyasztók körében. A BlackVue DR900S-2CH fő kamerája 8 megapixeles érzékelővel rendelkezik, amely jelentősen javítja a képfelbontást 3840×2160 pixelig. A képkockasebesség 30, a látószög 162 fok marad. További kamera, viszont, az elemi gazdaságossági okok miatt a hely a közeg, maradt a szinten a videofelvétel F

  l HD, 2,1 megapixeles érzékelővel és 139 fokos látószöggel felszerelve.

  A BlackVue DR900S-2CH szépsége, hogy a DVR tartalmazza az összes szükséges érzékelőt a különböző közlekedési helyzetekre való reagáláshoz (G-érzékelő, mozgásérzékelő), és nagyon szép csomaggal rendelkezik (MicroSD 16GB, kártyaolvasó, teljes szerelőkészlet). Míg a műszaki szempontok kritikán felül állnak, egy ilyen termék célszerűsége erősen megkérdőjelezhető. Nem mindenkinek van meg az alapvető nézési élmény a tévékészülékeken, PC-ken és laptopokon, nem is beszélve arról, hogy miért van szükségük a fejlesztésre. Csak idő kérdése, hogy a 4K-regisztrátor tömeges jelenséggé váljon.

  Az érdemek

  • 4K felbontású videofelvétel készítésének képessége;
  • Működési hőmérséklet-tartomány -20 és +70 Celsius fok között;
  • ütés- és mozgásérzékelők, Wi-Fi modul jelenléte;
  • Parkolási üzemmód a parkolási ívek képre vetítésével.

  Hátrányok

  • Nagyon magas ár a “felesleges” technológiáért.

  IROAD X9

  Értékelés: 4.8

  IROAD X9

  Egy lépésre a ranglista vezetőjétől megállt DVR IROAD X9 – ideális mind a design, mind a műszaki felszereltség szempontjából. Bár meglehetősen drága, ez a készülék kiváló minőségű videofelvételt biztosít mindkét kamerával, amelyek közül az egyik az utastérre vagy a hátsó ablakra irányítható. 1920×1080 pixeles felbontásban rögzít, 150 fokos látószöggel (átlósan) és éjszakai üzemmóddal, amely komplex háttérvilágítást és egy sor speciális rendszerszűrőt tartalmaz. A blackVue DR900S-2CH kizárólag a fedélzeti tápellátásról működik, ami egyrészt plusz vezetéket ad az előlaphoz, másrészt kiküszöböli az alacsony kapacitású akkumulátorokkal kapcsolatos különféle “félreértéseket”.

  Az IROAD X9 legfontosabb jellemzője azonban a legtöbb ember véleménye szerint az, hogy több külső kamera csatlakoztatható, amelyek további nyomkövető rendszerként használhatók. A többi jellemző közül a legtöbb kiemelkedik 128GB támogatott memóriabővítés, valamint az alacsonyabb működési hőmérséklet küszöbérték -30 Celsius fok – ez a legjobb adat a versenytársak között. Végül, előttünk van egy tökéletes képviselője a prémium szegmensnek, amelynek ára teljesen ellensúlyozza a saját szerelés jellemzőit és megbízhatóságát.

  Előnyök

  • Nagyon magas fokú konstrukciós megbízhatóság;
  • A legjobb kompromisszum az ár, a minőség és a funkciók között;
  • mindkét kamera látószöge 170 fok;
  • Külső kamerák csatlakoztatásának lehetősége a készülékhez;
  • G-érzékelő, mozgásérzékelő és GPS modul;
  • Stabilan működik -30 Celsius fokon.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Utcai vihar CVR-N9220-G

  Értékelés: 4.7

  Utcai vihar CVR-N9220-G

  Egy meglehetősen praktikus, kétkamerás DVR, amely a harmadik helyet foglalja el a legfontosabb funkciók és a magas színvonalú teljesítmény egyensúlya miatt. Ha az összes korábbi versenytárs 2 megapixeles érzékelőn alapult, a Street Storm CVR-N9220-G 3 megapixeles CMOS érzékelőt használ, ami több mint elég ahhoz, hogy kiváló videóminőséget biztosítson 1920×1080 felbontás mellett. Az egyes kamerákhoz alkalmazott infravörös megvilágítás pedig szintén pozitív hatással van a kép minőségére, javítva a sötétben készített képet. Van egy képstabilizátor, valamint két érzékelő, amelyek ütközéskor vagy mozgó tárgy látóterébe kerülve aktiválják a kamerát.

  Egy kis plusvideoregaet Storm CVR-N9220-G, hogy a tényleges üzemi hőmérséklet -10 és +50 Celsius fok között, télen is használható: mivel minden alkatrész a kabinban van a fűtés előtt, az autó fűtése lehetővé teszi a készülék futtatását. Kissé kiábrándító a 32GB memória, amely a fő memória (512MB) bővítéséhez áll rendelkezésre, és a 250mAh akkumulátor, amely alig elegendő még egy teljes flash kártyaciklushoz is.

  Előnyök

  • magas gyártási minőség;
  • Nagy népszerűség és a felhasználók bizalma;
  • A fő kamera látószöge 170 fok;
  • Képstabilizátor, ütésérzékelő és mozgásérzékelő, valamint GPS modul rendelkezésre állása.

  Hátrányok

  • A nagy felbontású videók esetében a 32 GB-os maximális kiegészítő memória nem elegendő;
  • 250mAh akkumulátor.

  Artway MD-165 Combo (5 az 1-ben)

  Értékelés: 4.7

  Artway MD-165 Combo (5 az 1-ben)

  Az Artway csoport utolsó autós DVR-je igazi gyöngyszem a hidegebb éghajlaton élő ügyfelek számára, mivel nem csak öt funkciót pakol egybe, hanem -25 Celsius-fokig tartó hőmérsékleten is lehetővé teszi a használatát. Az Artway MD-165 fő kamera 1920×1080 felbontású videók rögzítésére képes akár 30 képkocka/másodperc sebességgel. Ugyanazokkal az alapvető teljesítménymutatókkal a gyártóknak sikerült a működési tartományt 170 fokig kiterjeszteniük, ezzel egyszerre több lépéssel megelőzve a versenytársakat. További kamera, összehasonlítva a korábbi modellekkel, szintén egy másik minőségi szintre lépett: itt a felvételek gyakorisága elérte a 25 képkockát másodpercenként, a látószög 140 fokosra nőtt, és a felbontás F

   HD.

   A DVR Artway MD-165 fennmaradó négy funkciója egy meglehetősen erős radardetektorral, kiterjesztett frekvenciatűréssel (különböző komplexek és szabványos jelforrások észlelésére), GPS-rendszerrel, parktronic és “SOS” jelzőrendszerrel (egyfajta GLONASS). Általánosságban elmondható, hogy a fő feladatát jól kezeli, amit több száz felhasználó is megerősített, a többit pedig meglehetősen magas szinten valósítja meg. Sajnos a gyártók sokat elszámolták magukat a memóriabővítési képességekkel, 32 GB-os mikrovillanyt adva, ami a rögzített anyag minden minősége mellett alig elegendő 2 óra teljes értékű felvételkészítésre.

   Előnyök

   • takaros kialakítás;
   • Minden alapvető érzékelő, lámpa és egyéb alapvető modul;
   • radardetektorok nagyszámú tűréshatárral;
   • Széles betekintési szögek az elülső és a hátsó kamerán (170 és 140 fok);
   • Minőség/ár arány.

   A hátrányok

   • Nem támogat 32 GB-nál több kiegészítő memóriát.

   AXPER Universal

   Értékelés: 4.7

   AXPER Universal

   Műszaki szempontból a DVRAXPER Universal hasonló a Dunobil Spiegel Duo készülékhez, de van néhány fontos különbség: pozitív és negatív egyaránt. A leírás keretében a minősítés kell kezdeni a felülvizsgálatot a DVR erősségei, de mi másképp fogjuk csinálni. A legnagyobb csalódás ezzel a modellel kapcsolatban: a folyamatos felvétel hiánya. A gyártók vagy nem tudták, vagy nem akarták megvalósítani ezt a funkciót, ezért mindkét kamera csak mov formátumú videót tud rögzíteni. 2 percig tart. Nincs teljes értékű GPS-navigátor, és a memóriabővítés flash meghajtóval csak 32 GB-os méretben érhető el.

   Most pedig a pozitívumok. Az AXPER Universal főkamera rendelkezik fotó üzemmóddal és 140 fokos látószöggel, amely az F

    l A HD felbontás jó végeredményt ad. A második, hátsó kamera 1280×720 pixeles felbontásban, percenként 25 képkocka sebességgel rögzít, és 120 fokos látómezővel rendelkezik. A parkolási vonalak kivetítésének funkciója van, ráadásul meglehetősen tolerálható és pontos. A készülék minimális üzemi hőmérséklete -20 Celsius fok, ami Oroszország hideg régióiban az alkalmazhatóság határán van. Ennek eredményeképpen, AXPER Universal – nem rossz DVR középkategóriás, ami jó előnyt jelent a következő verziók frissítéséhez.

    Előnyök

    • jobb (az alacsonyabb rangú versenytársakhoz képest) fő kamera: fotófunkcióval és 140 fokos látószöggel rendelkezik;
    • Megbízhatóbb az egyszerűségnek köszönhetően: nem kell több érzékelőt beépíteni a rendszerbe;
    • Akár -20 Celsius-fokig is elviseli;
    • 7 hüvelykes kijelző.

    Hátrányok

    • Nincs folyamatos felvétel – csak 2 perces loop felvétel.

    Dunobil Spiegel duó

    Értékelés: 4.6

    Dunobil Spiegel duó

    Megbízható képviselője a Dunobil cég videófelvevők német szegmensének, amely a hatodik helyet foglalta el a minősítésben a nagysebességű Wi-Fi modul jelenléte miatt, amely egy további kamerából származó videofájlok fogadására és sugárzására szolgál. Lényegében az Artway AV-630 Android közeli másolata, amely a felhasználóknak egy teljes értékű Android 4-es verziójú rendszert kínál.2.2, 5 hüvelykes kijelző a tükör közepén, valamint 120 fokos kilátás a fő kamerára. De sok jelentős különbség is van.

    Először is, a Dunobil Spiegel Duo, a navigációs rendszer és a GPS-modul mellett, integrált radardetektor, amely képes reagálni a “Strelka” komplexumaira, és az aktuális térképpel ellenőrizve figyelmeztetni a felhasználókat az út szabályozott területeinek megközelítéséről. A hátsó kamera LED-es háttérvilágítással rendelkezik, és 1280×720 felbontású felvételek készítésekor támogatja a parkolási jelek kivetítését a képre. A készülék fő kamerája viszont infravörös megvilágítással van felszerelve, ami a CMOS-érzékelőnek lehetővé teszi, hogy még sötétben is zaj nélkül lőjön. A modell hátránya teljesen hasonló az Artway AV-630 Android fő hátrányához – -10 Celsius fokos megengedett működési hőmérséklet semmiképpen sem boldog a hideg téli régiókból származó fogyasztók számára.

    Előnyök

    • jó ár-érték arány;
    • A modulok jelenléte GPS, Wi-Fi, mozgásérzékelők és sokk;
    • a hátsó kamera parkolási módban történő használatának lehetősége;
    • 5 hüvelykes érintőképernyős kijelző;
    • a megvilágítás jelenléte mindkét csomóponton: IR a vezetőhöz, LED a hátsó részhez.

    Hátrányok

    • Hideg téllel jellemezhető régiókban nem elfogadható.

    Artway AV-630 Android

    Értékelés: 4.5

    Artway AV-630 Android

    A hetedik helyet egy másik Artway termékcsalád kapta, ezúttal az Android rendszerrel. Az AV-630 egy hamis visszapillantó tükör beépített kamerával, amelyről a videóinformációk egy 5 hüvelykes kijelzőre érkeznek, amely közvetlenül a “műtárgy” közepén helyezkedik el. A főegység ugyanazt a technológiát használja, mint az AV-394, így a felhasználóknak ugyanazt az F

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: