A 12 legjobb autórádió

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A legtöbb autós odafigyel a jó hangminőségre az utastérben, és elsőként új, nagy teljesítményű hangszórókat szereltet be. De a hangszórók önmagukban nem elegendőek – az autórádió kiválasztásakor is átgondoltnak kell lennie.

Az Expertology elemezte a 2020 második felének és 2021 elejének piacát, és kiválasztotta a 20 legjobb autórádiót ár, minőség és alapfelszereltség alapján.

Kiválasztási kritériumok

Az első dolog, amit figyelembe kell vennia készülék mérete. Az autórádiók két fő kategóriára oszthatók – 1DIN és 2DIN, ahol a DIN a német minőségi szabványt és a szabványos méretre vonatkozó számot jelenti. A műszerfal paramétereinek ismeretében meghatározhatja az autórádió méretét, amely alapfelszereltségként alkalmas az autójához.

Sok vélemény létezik a legjobb autórádió kiválasztásáról. Elemeztük a külföldi kutatók véleményét, és összehasonlítottuk őket a hazai szakértők álláspontjával, akiket az orosz piac realitásai vezérelnek. A Harman International és a Sound Certified nagyra értékelt és megbízható a legjobb autórádió kiválasztásának részletes áttekintése és a házon belüli tesztelő laboratóriumok miatt.

A Harman International szerint a hangzás objektív paraméterei tekintetében a legmagasabb teljesítményt a neves gyártók kiváló minőségű OEM-rendszerei nyújtják, amelyek általában a legdrágábbak is. De miután az évek során több száz autót és autórádiót teszteltek, rájöttek, hogy a tekintélyes logó nem mindig garantálja a tökéletes eredményeket. És ez igaz a hangberendezések egyéb mintáira is.

Sean Olive kutató kettős-vak hallgatói tesztet végzett. Az egyik leginformatívabb teszt három különböző minőségű hangszóró meghallgatása volt.

A hangszórókat egy fekete hangszigetelt függöny mögött helyezték el, hogy a résztvevők ne láthassák őket, és a hangszórókat egy sor motoros panel segítségével, amelyekre a hangszórókat szerelték, fokozatosan az optimális hallgatási pozícióba lehetett mozgatni. Minden tesztelőt arra kértek, hogy értékelje a hangszórók hangminőségét egy 1-től 10-ig terjedő skálán, azonos zeneszámok segítségével, amelyeket több másodpercen keresztül játszottak le.

A résztvevők még a hangszórók látása nélkül is könnyen meg tudták különböztetni az egyik zeneszámot a másiktól a jellegzetes hang alapján. Amikor a teszt végén kihirdették az “irányított” előadókat, a pontszámok azt mutatták, hogy sokaknak meglepő módon a három legolcsóbb tetszett. Olive értékelése egy másik elismert technológiai újságíró következtetéseivel egyezett meg, aki szintén részt vett a tesztben.

A Sound Certified szakértői tanácsot adnak arról, hogy mire kell figyelni rádióvásárláskor. Mindenképpen ellenőrizzehasználandó funkciók: USB audio, CD, HD rádió, Bluetooth, közvetlen telefonvezérlés USB-kábelen keresztül csatlakoztatva és még sok minden más.

Ha a hangszórókimenetek nem túl rosszak, akkor érdemes ellenőrizni a többi fő hangfunkciót, amelyet rendszeresen használni fog:

 1. CD-lejátszó: képesnek kell lennie a lemez betöltésére, a zeneszámok beolvasására, lejátszására, a zeneszámok cseréjére és a lemez problémamentes kivetítésére.
 2. HD rádió: ha van, győződjön meg arról, hogy a rádió megfelelően működik, ha csatlakoztatja az FM rádióantennát.
 3. Bluetooth streaming: Csatlakoztassa az okostelefonját, és győződjön meg róla, hogy a rádió nemcsak megfelelően csatlakozik a Bluetooth-eszközhöz, hanem megszakítások vagy spontán megszakítások nélkül – ami viszonylag gyakori probléma – folyamatosan fenntartja a kapcsolatot.
 4. USB és memóriakártya lejátszás: Írjon néhány hangfájlt egy USB memóriakártyára vagy SD/microSD kártyára, és ellenőrizze, hogy a készülék “látja” és megszakítás nélkül lejátssza-e azokat. Egyes memóriakártyák nem rendelkeznek elegendő átviteli sebességgel a zeneszámok jó minőségű lejátszásához.

Legjobb értékelt autórádiók

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb 1 DIN autórádió 5 JVC KD-X176 4 215 €
4 JVC KD-X165 3 387 €
3 Sony DSX-A212UI 5 390 €
2 Alpine CDE-193BT 13 058 €
1 Alpine UTE-92BT 12 490 €
A legjobb 2 DIN autórádió 3 JVC KW-X830BT 11 500 €
2

ioneer FH-S720BT

10 665 €
1 Alpine iLX-W650BT 34 990 €
Top videomagnók érintőképernyős kijelzővel 2 Incar AHR-9380 21 835 €
1 Alpine INE-W928R 72 100 €
A legjobb autórádiók felugró képernyővel 2

ioneer SPH-10BT

8 578 €
1

ioneer AVH-3100DVD

18 905 €

A legjobb 1 DIN autórádiók

Az 1DIN boomboxok minden mérete szigorúan szabályozott. Érdemes tehát előre ellenőrizni az autórádió lyukának méretét. 1DIN sztereó 1DIN sztereó 180 mm széles és 50 mm magas. Ennek megfelelően egy ilyen szabványú rádió méretei minimális feltételezésekkel megközelítőleg azonosak lesznek, és egy másik szabványú rádió egyszerűen nem fog beférni a fülkébe.

JVC KD-X176

Értékelés: 4.8

JVC KD-X176

Ez az autórádió Indonéziában készült. A modell eltávolítható előlappal rendelkezik, amely a gyártó jellegzetes színes háttérvilágítással ellátott gombokkal rendelkezik. A háttérvilágítást fehér LED-ek egészítik ki a boombox képernyőjén. Az előlapot még feltűnőbbé teszi, a háttérvilágítás pedig biztosítja a bármilyen szögből történő olvashatóságot.

USB-csatlakozó az elülső oldalon, amely lehetővé teszi az összes eszköz csatlakoztatását a zene- és videolejátszáshoz, valamint az elektronikus eszközök töltéséhez. A rádió elülső részén található a sokat követelt AUX is. A lejátszható formátumok: MP3, FLAC, WAV és WMA.

Digitális rádiótuner, amely képes blokkolni az épületek közötti rádiózavarokat, így a lehető legtisztább hangzást biztosítja. A készülék legfeljebb 24 rádióállomást képes tárolni a memóriában a csatornakeresés során

4 csatornás audio előerősítő – 4×22 watt névleges kimeneti teljesítmény és maximum 4×50 watt teljesítmény. Kívánság szerint a hangzás finomhangolásához használhat egy 3 sávos grafikus equalizer-t. A 15 előbeállítással könnyen beállítható az akusztikus környezet a zenei műfaj és a személyes kívánságok alapján. Az automatikus mentés kikapcsolás után egy szép bónusz.

A KD-X176 előlapi AUX aljzattal, két pár line out porttal, mélynyomó kimenettel és ISO csatlakozóval rendelkezik. Érdemes megemlíteni, hogy mi tartozik a vásárláshoz, és nem minden hasonló eszköz rendelkezik: vevő, előlap fedéllel, dekoratív panel, ház, kábelköteg, szétszerelési kulcs.

Előnyök

 • informatív LCD kijelző;
 • Kifejező háttérvilágítás;
 • Egyszerű párosítás mobileszközökkel és táblagépekkel;
 • USB, AUX;
 • digitális tuner;
 • rádiózavar-elhárítás;
 • funkcióval mentheti a beállításait;
 • levehető előlap.

Hátrányok

 • nincs Bluetooth.

JVC KD-X165

Értékelés: 4.9

JVC KD-X165

Folytassuk az egyik legolcsóbb 1DIN rendszerrel a piacon. Gyártó ország – Indonézia. A termékcsalád 2019-ben jelent meg, és azonnal népszerűvé vált, jelentősen kiszorítva a versenytársakat. Építési minőség az ár nem rossz, és leginkább a vezérlőpanel és a feltűnő design vonzza a figyelmet.

Ez a modell lemez nélküli, és elsősorban a rádió elülső részén található USB-porton keresztül csatlakozik a készülékhez. A készülék USB-csatlakozójának specifikációja 2.0. Támogat számos zenei formátumot, például FLAC, MP3, WAV, WMA és másokat. Az USB-meghajtó támogatott fájlrendszere a FAT16/32.

Széles frekvenciatartomány és 15 EQ-beállítással rendelkezik. A kimeneti teljesítmény eléri az 50W x 4 / 50W x 2 teljesítményt, ami együttesen több mint elegendő hangerőt és jó lefedettséget biztosít minden sávban egy ilyen szintű rendszer számára. A hangerő mechanikus forgatógombbal rögzíthető, így a vezető az útra koncentrálhat, és a rendszert “vakon” használhatja.

A KD-X165 beépített AM és FM tunerrel rendelkezik. A rádióállomások számára a cellák száma elég nagy: 18 cella az FM-sávban, 6 cella az AM-sávban. TV-tuner és Bluetooth nincs ebben a készülékben.

Ez a modell kis képernyővel rendelkezik, legfeljebb két sor szöveggel. A kezelőfelület orosz nyelvű, és a lejátszott zeneszámok nevét testre szabhatja. A gyártók a készülék háttérvilágításának beállításán is dolgoztak – az összes telepített gombot különböző színekkel világítják meg, amelyek bármilyen ízlés szerint választhatók.

Az USB aljzaton kívül, amely lehetővé teszi bármely hordozható eszköz töltését, ez a modell egy mélynyomó aljzattal (RCA), két line kimenettel és egy elülső AUX aljzattal rendelkezik. Ez a boombox támogatja az Android okostelefonokkal való szinkronizálást. Az Apple-üzemű hordozható eszközök nem játszhatók le.

Az autórádió rendelkezik egy olyan funkcióval, amely a készülék kikapcsolásakor elmenti a beállításokat. A modell felhasználói a kormánykerék kezelőszerveit és az opcionális monitorokat is kihasználhatják. Felszerelt állapotban 185 mm széles, 53 mm magas és 100 mm mély. Súly 0.6kg.

A Yandex felhasználói értékeléséből.Marketa az “Ellenőrzött felhasználó” státuszával: “Közvetlenül a régi hangszórókhoz csatlakoztattam, erősítők nélkül – a hangerő elég ahhoz, hogy megkíméljen.

Előnyök

 • minőségi hangzás
 • a beállítások nagy választéka;
 • USB, AUX, RCA csatlakozók;
 • FM-tuner;
 • kormánykerék-támasz;
 • LCD kijelző.

Hátrányok

 • nincs Bluetooth.

Sony DSX-A212UI

Értékelés: 4.8

Sony DSX-A212UI

Az Expertology legjobb 1 DIN-es autórádióinak listáján a DSX-A212UI következik a jól ismert X-keretes kialakításban. Thaiföldön gyártják. Ez a modell támogatja a FLAC fájlokat, és szinkronizálható bármely Android készülékkel. A beépített USB-port pedig támogatja az Android Open Accessory 2-t.0.

Jó minőségű 10 sávos kiegyenlítővel felszerelt, ami általában a Sony termékekre jellemző. A készülék rendelkezik egy diszkrét Smart rekesszel a zenelejátszók csatlakoztatásához. Bármilyen kis eszköz könnyen csatlakoztatható a készülékhez, és elrejthető egy nyílásba. Ez a technológia lehetővé teszi a mobileszközök szinkronizálását és töltését. A rekesz a készülék mögött található, elrejtve a csatlakoztatott lejátszót. Ez az elrendezés segít megszabadulni az összegabalyodott vezetékektől, és megvédi a készülékeket a véletlen sérülésektől és a leeséstől.

Ennek az autórádiónak a figyelemre méltó jellemzője a ZAPPIN technológia jelenléte, amely leegyszerűsíti a hangfájlok keresését azáltal, hogy közvetlenül lejátssza őket bármely kompatibilis eszközről. DM+ visszaállítja a tömörített fájlokat CD-minőségre. A beépített FM-tuner automatikus kereséssel és 30 rádióállomás memóriájával segíti a zenei választék változatosságát, és egy speciális alkalmazás segítségével rögzítheti kedvenc dalát. A készülék nem hagyja közömbösnek az éneklés rajongóit sem – az előre beállított daloknak és a lista bővítésének lehetőségének köszönhetően. A karaoke üzemmód ennek a boomboxnak a csúcspontja, és jó szórakozás lesz a pikniken.

A rádiónak van egy speciális gombja a basszus Extra Bass, amelynek megnyomásával sokkal mélyebb basszust kaphat. A készülék két 2 V-os előerősítő kimenettel rendelkezik, így bővítheti audio rendszerét: erősítőket, mélynyomókat és hangszórókat csatlakoztathat.Beépített erősítő 55W x 4 / 20W x 4 kimeneti teljesítményt biztosít.

Előnyök

 • kiterjedt hangbeállítási lehetőségek;
 • szinkronizálás okostelefonokkal és táblagépekkel;
 • USB, AUX csatlakozók;
 • FM-tuner;
 • Extra Bass mód;
 • ZAPPIN technológia;
 • praktikus Smart zseb az eszközök csatlakoztatásához.

Hátrányok

 • nincs Bluetooth.

Alpine CDE-193BT

Értékelés: 4.9

Alpine CDE-193BT

Japánban gyártott. Ez a modell olyan funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a mobileszközök szinkronizálását a TuneItApp alkalmazáson keresztül, amely iOS és Android alapú viselhető elektronikai eszközökkel működik. Ez lehetővé teszi médiafájlok meghallgatását, közösségi médiaértesítések fogadását, videócsevegést, adatmegosztást és online erőforrások böngészését.

A sztereó CD- és DVD-olvasó meghajtóval van felszerelve, amely szinkronizálható a kormánykerékre szerelt vezérlőgombokkal, valamint a hangszórókhoz tartozó, az autórádiótól különálló interfészekkel. Ha az autója rendelkezik Start/Stop funkcióval a gondos motor- és üzemanyag-takarékosság érdekében, a CDE-193BT akkor is folytatja a lejátszást, ha a motor le van állítva.

A CDE-193BT elülső USB-portja memóriastickek és hordozható merevlemezek csatlakoztatására alkalmas, legfeljebb 1000mA áramellátást igénylő USB-porttal rendelkezik.MP3, WMA és FLAC fájlok támogatása.

Az Alpine mérnökei a CDE-193BT-t változó megvilágítással látták el, így a színkerék mintázatát könnyedén testre szabhatja a különböző színek és fényerő beállítások segítségével.

Ez a modell aktív X-Over keresztváltóval van felszerelve, amely korlátozza a kimeneti jelek frekvenciáját. Minden csatorna külön vezérelt, így a hangszórópár csak a neki szánt frekvenciákat játssza. Használja a keresztezőt a magas- vagy aluláteresztő szűrők testreszabásához minden tartományban.

A CDE-193BT számos fejlett hangbeállító funkcióval rendelkezik, beleértve a 3-utas kiegyenlítőt, a kiegyenlítést és még a digitális időkorrekciót is, valamint az Alpine MediaXpander technológiát a pontos tömörített médialejátszás érdekében.FLAC lejátszás és veszteségmentes hangtömörítés is található benne. Fokozza a hangzást és hangolja ízlésének megfelelően a Bass Engine Pro funkcióival.

Ez a modell beépített Bluetooth funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kihangosító funkció használatát, így kényelmesen használhatja az okostelefont az autóban. Az okostelefonon fogadott hívások között is válthat. Lehetővé teszi a zeneszámok keresését és a zenelejátszást Bluetooth-on keresztül az okostelefon vagy a hangalapú asszisztens segítségével.

Az Apple CarPlay alkalmazással vezérelhető Siri hangvezérléssel. Ez a funkció Android mobileszközökön is működik.

A Yandex felhasználói értékeléséből.Ellenőrzött felhasználói státusz: “Választhat a különböző beállítások között az Alpine mobilalkalmazáson keresztül, és gyorsan visszaállíthatja a kedvenc beállítását az akkumulátor visszaállítása után.

Előnyök

 • Beépített Bluetooth modul;
 • Változó megvilágítás funkció;
 • aktív X-Over crossover;
 • BassEnginePro technológia;
 • szinkronizálás mobil eszközökkel;
 • hangvezérlés;
 • Csatlakozás a kormánykerék interfészhez.

Hátrányok

 • túlságosan szerény kialakítás.

Alpine UTE-92BT

Értékelés: 4.8

Alpine UTE-92BT

Japánban gyártott.Ez a modell a TuneIt alkalmazáson keresztül szinkronizálható iOS és Android készülékekkel. Nemcsak a hangfolyamokat lehet beállítani, hanem a fájlokat is meg lehet osztani azokkal a felhasználókkal, akiknek azonos alkalmazás van telepítve. A TuneIt App hozzáférést biztosít a szöveges üzenetekhez, és lehetővé teszi a népszerű közösségi hálózatok “monitorozását”.

A hangszóró támogatja az MP3 és FLAC formátumot.Az Alpine számos jelenlegi modelljéhez hasonlóan kompatibilis az összes autós csatlakoztatható eszközzel, a kormánykerék távirányítójától az opcionális autós monitorokig. Közvetlenül csatlakozik a kábelezéshez külön doboz nélkül, nem kell vezetéket vagy erősítőt vásárolni a telepítéshez.

Ez a modell beépített Bluetooth-modullal is rendelkezik, amellyel élvezheti a kihangosító funkciót, és hívásokat kezdeményezhet és fogadhat anélkül, hogy szemét levenné az útról. Lehetőség van bármely hordozható eszköz vezeték nélküli szinkronizálására a boomboxszal, és a hangasszisztens teljes mértékben használható a médialejátszó vezérlésére. Ez a modell számos olyan alkalmazást támogat, amelyek hordozható számítógéppé alakítják a készüléket, ahol a zenehallgatás mellett videókat és fényképeket is megtekinthet, a készüléket navigátorként vagy parkolási asszisztensként használhatja.

A vezeték nélküli kapcsolaton kívül az USB-porton keresztül is csatlakozhat ehhez a boomboxhoz. Így könnyedén szinkronizálhatja okostelefonját további alkalmazások nélkül, vagy lejátszhatja a kívánt fájlokat egy USB-memóriakártya vagy külső merevlemez csatlakoztatásával.

Ez a modell 10 sávos EQ-val van felszerelve, amely a tárolt beállítási móddal az Ön személyes preferenciáira állítható be. Több hangszóró párosítható a térhatású hangzáshoz, és egy másik pár a mélyközép hangszóróhoz.

Előnyök

 • szinkronizálás a járműbe épített vezérlőberendezésekkel;
 • Kényelmes és kiváló minőségű equalizer;
 • szinkronizálás hordozható eszközökkel;
 • luetooth modul;
 • USB-port közvetlen szinkronizálási támogatással;
 • hands-free.

Hátrányok

 • nem a legkényelmesebb beállítás.

A legjobb autórádiók 2 DIN-ben

A hagyományos 1DIN autórádiónál nagyobb és funkcionálisabb 2DIN autórádió vásárlásakor nemcsak a készülék minőségét kell figyelembe vennie, hanem azt is, hogy az autóba beszerelt hangszórók képesek-e olyan hangminőséget biztosítani, amilyet a megvásárolt multimédiás rendszer képes biztosítani. Ezek a készülékek nagy kijelzővel és számos érdekes és praktikus extrával vannak felszerelve. A 2 DIN-es boomboxok többsége digitális rádió üzemmóddal, “kettős képernyő” funkcióval, a legtöbb hordozható eszközzel való szinkronizálással, GPS-szel és néha 3G modemmel van felszerelve.

JVC KW-X830BT

Értékelés: 4.9

JVC KW-X830BT

Az elmúlt három évben a KW-X830BT-t a JVC egyik legmegbízhatóbb és legminőségibb vevőegységeként tartották számon, amely lenyűgöző dizájnnal, magas hangminőséggel és kellemesen sokféle funkcióval rendelkezik.

Az előlap levehető, és szépen megvilágított gombokkal rendelkezik, amelyek színváltása simán változik. A kijelzőt ezen a boomboxon egy fehér sáv világítja meg a körvonalat körülvevő dimmelhető. A hangszórók támogatják a nyelvválasztást gépelés közben, beleértve az orosz nyelvet is.

A magnó rádióvevője 24 előre beállított állomást tud tárolni, amelyek automatikusan elmentődnek a készülék memóriájába, amikor keresést végez. A Radio Data System üzemmód lehetővé teszi a zeneszámonkénti információk lejátszását, az óra beállítását, és ha az interneten keresztül elérhető, az időjárás-előrejelzés közvetítését. USB-port a készülék elején. Segítségével bármilyen eszközt csatlakoztathat az autórádióhoz, hogy feltöltse azt és lejátssza a multimédiás fájlokat.

Bluetooth modul teljes funkcionalitással – hívások, kihangosítás, hangvezérlés. Ez a modell a házon belüli eszközökkel is szinkronizálható – kormánykerék, extra monitorok, valamint hátsó és első kamerák.

A boombox JVC KW-X830BT telepített teljesítményerősítő MOS-FET négy csatornára, a kimeneti teljesítmény 4×22 watt. A 13 sávos kiegyenlítő 11 állítható előbeállítással javítja a hangzást.

Egy másik előnye ennek a modellnek – beépített technológia a hangminőség javítása érdekében, amely növeli a digitális folyam feldolgozásának sebességét – ami a stúdiófelvételhez hasonló kimeneti hangzást eredményez.

Egy Yandex felhasználói értékelésből.Ellenőrzött felhasználói státusz: “A boombox nagyon jó hangminőséggel rendelkezik. Nem számít, hogy a telefon USB-n vagy Bluetooth-on keresztül van-e csatlakoztatva a készülékhez, a hangszórók tiszta hangot adnak, és erősítő nélkül is jó basszusokat hallunk.”.

Előnyök

 • DriveChange üzemmód;
 • MOS-FET teljesítményerősítő;
 • szinkronizálás hordozható eszközökkel;
 • hangolási mód stúdióhangzáshoz
 • Bluetooth-támogatás;
 • kihangosító rendszer.

Hátrányok

 • Magas ár egy JVC-ért.

ioneer FH-S720BT

Értékelés: 4.8

Pioneer FH-S720BT

Ez a modell lett az egyik legjobb modell között autórádiók márka Pioneer paraméterek és a minőség a reprodukált hang, valamint a képesség, hogy csatlakozni perifériás eszközökhöz.

A szokásos eszközszinkronizálás mellett, mint sok ilyen típusú rádióban, van egy beépített Bluetooth modul, amely lehetővé teszi a vezetés közbeni kihangosított hívásokat, valamint az audio- és videofájlok lejátszását bármilyen hordozható eszközről. Nem kell a boombox kijelzőjét vagy az okostelefon képernyőjét használni, csak csatlakoztassa a “hangasszisztens” funkciót, és távolról vezérelje a kapcsolatot.

Ez az autórádió támogatja az iOS és Android mobileszközöket. Nem igényel további alkalmazások telepítését a csatlakozáshoz, mint a legtöbb autórádió esetében. Csatlakozás – USB-kábel segítségével, amelyen keresztül párhuzamosan töltheti az okostelefonját.

Ez a modell MP3 és FLAC hangfájlokat játszik le. 13 sávos kiegyenlítővel és beépített erősítővel 4x50W-os kimeneti teljesítménnyel rendelkezik. Mindhárom RCA csatlakozó használható külső rendszerek – hangszórók, mélynyomó, erősítő – csatlakoztatására.

Támogatja a Sound Retriever funkciót, amely a hangminőséget stúdiófelvételek minőségére alakítja át. A gyártók gondoskodtak az utasok kényelméről azzal, hogy két hordozható eszköz egyidejű csatlakoztatására is lehetőséget adtak.

Előnyök

 • Támogatja a legszélesebb körben használt formátumokat;
 • Rugalmas párosítás külső eszközökkel;
 • Sound Retriever hangjavítás;
 • MOSF-ET erősítő;
 • Bluetooth-támogatás;
 • hangalapú asszisztens.

Hátrányok

 • Korlátozott USB teljesítmény.

Alpine iLX-W650BT

Értékelés: 4.9

Alpine iLX-W650BT

Ez a modell, akárcsak elődje, szintén Japánban készül. 7″-os érintőképernyős kijelzővel felszerelve. Az Apple CarPlay alkalmazás telepítésével az ILX-W650BT szinkronizálható IOS-alapú okostelefonokkal, és képes videó- és hanghívásokat kezdeményezni, messenger- és közösségi hálózati szolgáltatásokat elérni, zenét lejátszani a telefonról és bármely telepített alkalmazásról, valamint online térképekkel navigálni.

Az alkalmazások az érintőképernyőn keresztül vagy a mikrofon gomb megnyomásával érhetők el a Siri hangalapú asszisztens aktiválásához. Minden iOS-alapú hordozható eszköz csak kábelen keresztül csatlakozik

 • ghtning. Az AndroidAuto funkcióval is kompatibilis, amely opcionális telepítéshez szükséges. Android okostelefonok szinkronizálása USB-kábelen keresztül.

  Az okostelefonok és más hordozható eszközök a beépített Bluetooth-on keresztül is csatlakoztathatók. Ez a funkció lehetővé teszi kedvenc zeneszámainak lejátszását, videók megtekintését, fényképek megtekintését, a hangalapú asszisztens funkció használatát és kihangosított hívások indítását.

  Az iLX-W650BT az első modell a termékcsaládban, amely speciálisan tervezett és tesztelt gesztusrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a zene vezérlését anélkül, hogy szemét levenné az útról. A képernyő előtti ujjmozdulattal a hangerőt állíthatja, fájlokat válthat és szükség szerint további funkciókat aktiválhat. Például egy ujjmozdulat a navigációs térképek nagyításához és kicsinyítéséhez.

  Az autórádió kiegészítő parkolási funkcióval is fel van szerelve, amely az első és hátsó kamerák csatlakoztatásával működik.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.Ellenőrzött felhasználó: “A gesztus üzemmóddal sokkal könnyebb utazni, az izommemória megjegyzi a gesztusokat, és ezután automatikus. Az autónak nem árt, ha gyakran használja ezt a funkciót.

  Előnyök

  • MediaXpander funkció;
  • Bluetooth-támogatás;
  • Töltés USB-porton keresztül;
  • szinkronizálás az eszközökkel;
  • hangvezérlés;
  • beépített útitervek;
  • gesztusvezérlés;
  • hands-free.

  Hátrányok

  • törékeny eset.

  Top videomagnók érintőképernyős kijelzővel

  Most tekintse meg a legjobb autórádiók közül válogatott, érintőképernyős kijelzővel felszerelt autórádiókat. Ezek az autórádiók nagy keresletnek örvendenek az autórajongók körében, akik a legújabb technológiai innovációkat részesítik előnyben.

  Incar AHR-9380

  Értékelés: 4.8

  Incar AHR-9380

  Gyártó ország – Kína.Ezt a modellt nemcsak szórakoztató rendszernek, hanem teljes értékű információs asszisztensnek is nevezhetjük. Kifejezetten a felső kategóriás autókban és azon túl az OEM-egységek viszonylag olcsó cseréjeként tervezték.

  A modell jelentős előnye a GPS-navigáció kibővített funkcionalitása, amely lehetővé teszi, hogy számos kész platform és térkép közül választhasson. A modell navigációs rendszere lenyűgöző a kapcsolat és az adatátvitel sebességével, az útvonaltervezés pontosságával, a 3D-s térképek részleteivel és egyéb opciókkal. GPS antenna mellékelve.

  Elég erős Bluetooth modullal rendelkezik a vezeték nélküli sáv- és videóátvitelhez, valamint a Hands Free funkcióhoz. Ha egy okos telefon csatlakozik a készülékhez, a telefonon megjelenített összes információ.

  Az Incar AHR-9380 az ilyen típusú autórádiókkal való funkcionális hasonlósága ellenére a következő jellemzőkkel bír. Ez a modell beépített w-fi modullal rendelkezik, és támogatja a 3G/4G modemeket is. Mindez lehetővé teszi, hogy egyszerűen telepítsen alkalmazásokat csak GSM-kapcsolat jelenlétében, dolgozzon a navigációval online, és az utasok szórakoztathatják magukat útközben a YouTube-ot nézve.

  Az Incar mérnökei nagyszerű munkát végeztek a boombox elektronikáján, digitális jelfeldolgozóval DSP-vel felszerelve, amely lehetővé teszi a hangzás nagy pontosságú és részletes hangolását.

  Előnyök

  • könnyű párosítás külső eszközökkel;
  • Nagy teljesítményű jelfeldolgozó;
  • Minőségi hangzás;
  • a oldalon
  • ne és off
  • ne navigáció;
  • beépített wi-fi és Bluetooth;
  • Káprázásgátló bevonat;
  • 3G/4G modem támogatás;
  • hands-free.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Alpine INE-W928R

  Értékelés: 4.9

  Alpine INE-W928R

  Ez a fejegység Japánban készült. A készülék OneLookNavi XL progresszív rendszerrel van felszerelve, XL méretű kijelzővel. Ez a nagy képernyő lehetővé teszi, hogy a boombox osztott képernyős üzemmódban működjön.

  A vonal tervezői kettős elosztott vezérlőrendszert vezettek be. Különösen kényelmes, ha az autót időnként két különböző vezető használja. Mindenki beállítja az egységeket a saját paramétereihez és elmenti őket a saját szekciójában. A gyártók nem csak egy autórádiót, hanem egy nagyon sokoldalú szórakoztató médiarendszert hoztak létre.

  A készülék az iOS hordozható készülékek fájljait játssza le, a szinkronizálás vezeték nélkül történik. Multimédiás tartalmakat is hallgathat USB-memóriastickekről és DVD/CD-kről. Bluetooth-képességgel rendelkezik, így a beépített Bluetooth-modulon keresztül zenét streamelhet, amely telefonálásra is használható.

  Az utóbbi időben a vezeték nélküli átvitelt egyre gyakrabban használják mobileszközökön keresztül történő zenehallgatásra, így az okostelefonok fokozatosan felváltják a megszokott USB-pendrive-ot. Ez igazán kényelmes – egyszerűen szinkronizálhatja okostelefonját a boomboxszal, vagy használhat hangasszisztenst, és parancsot adhat neki a kívánt hang- vagy videofájl lejátszására. Ezenkívül a rádió interfészében további funkciók működését javították, például könnyen megnyomható “nagy gombokat” fejlesztettek ki. Tíz testreszabható üzemmóddal rendelkező 9 sávos előbeállított equalizerrel felszerelt.

  Ez a modell számos autó kormánykerék gombjaival szinkronizálható, és ha további kijelzők vannak az autóban, könnyen csatlakoztatható hozzájuk. Telepített szoftver – iGO Primo 2. A szoftver firmware-je fejlett navigációs rendszert tartalmaz, amely szinte minden európai országot lefed, 3D térkép funkciót és egyéb olyan lehetőségeket, amelyek számos hasonló modellből hiányoznak.

  A OneLookSafety alapfelszereltség, többek között a tolatókamera támogatásával.

  Előnyök

  • kettős képernyő és osztott vezérlés a különböző felhasználók számára;
  • Párosítás külső eszközökkel
  • DVD, CD és CD-RW lemezek meghajtója;
  • szinkronizálás a kormánykeréken lévő gombokkal;
  • könnyen megnyomható gombok;
  • iGO Primo 2 szoftver;
  • luetooth modul;
  • hands-free funkció.

  Hátrányok

  • kifinomult telepítés.

  A legjobb autórádiók behúzható képernyővel

  Most nézzünk meg egy másik típusú autórádiót – egy felugró képernyőset. Az ilyen rádiók árai mindig is jelentősen magasabbak voltak, még a 2DIN szabványméretű, nagyon “felturbózott” készülékek hátterében is.

  A behúzható 1 DIN képernyővel rendelkező autórádiók gyakorlatilag minden autóba, még a teherautókba is illeszkednek. Ezeknek a rádióknak a kijelzői meglehetősen nagyok, akár 7 hüvelykes méretűek is lehetnek. Vannak TV-tunerrel felszerelt modellek is, ahol TV-műsorokat lehet nézni.

  ioneer SPH-10BT

  értékelés: 4.8

  Pioneer SPH-10BT

  A világhírű Pioneer márka még egy modellje kiegészíti a felülvizsgálatot.Ez a rádió a gazdag funkcionalitás és a viszonylag kedvező ár kombinációja miatt figyelemre méltó, mivel ebben az eszközosztályban az ár.

  A készülék külsőleg jelentősen eltér a hagyományos autórádióktól, és gyakran nevezik intelligens vevőkészüléknek. Az eredeti kijelzőket felváltó, mobileszközök és táblagépek számára kihúzható konzolok üdvözlendő kiegészítői. Az okostelefon nem csak zeneforrássá válik, hanem a boombox lényeges eleme is lesz. A csatlakoztatott eszköz képernyője teljes érintőképernyőként használható, hozzáférést biztosítva az alkalmazásokhoz, a rendszer vezérléséhez és a hangalapú asszisztenshez.

  Érdekes kiegészítés ebben a változatban a parktronic-kal való szinkronizálás négy érzékelő segítségével. A készülék hangjelzést ad, amikor az autó egy tárgyhoz közelít, valamint a képernyőn megjelenő figyelmeztető üzenetekkel tájékoztatja Önt az akadályig hátralévő távolságról. A parkolásérzékelő funkció a készülékhez csatlakoztatott okostelefon nélkül is működik.

  A fejegység támogatja az Android és iOS eszközök csatlakoztatását. A csatlakoztathatóság Bluetooth-on vagy az előlapi USB-porton keresztül lehetséges. Az USB flash meghajtó vagy mobiltelefon csatlakoztatásán kívül ez a port az eszközök töltésére is használható. A PioneerSmartSync alkalmazást a párosítás előtt telepíteni kell a mobiltelefonra; ingyenes minden készülékhez. Segítségével számos népszerű szolgáltatást érhet el, a Google Maps és a Yandex.Navigáció, a Youtube-ig. A készülék beépített mikrofonja lehetővé teszi a Hands-Free funkció használatát.

  A beépített RCA előerősítő kimenetek és egy opcionális csatlakozópár segítségével csatlakoztathatja az első és hátsó hangszórókat, valamint az első és mélynyomó hangszórókat. A boombox beépített 31 sávos grafikus kiegyenlítővel rendelkezik, 5 előbeállítással. Super Todoroki Sound, basszuserősítő funkció, valamint a hangzás autójához való testreszabásának lehetősége.

  A Yandex felülvizsgálatából.Ellenőrzött felhasználói státusz: “nagyon megbízható tartó a mobiltelefonokhoz, ami fontos, mert anélkül nincs kijelző a boomboxon. A mi útjainkon a telefonom minden tartóból kiesne, de itt elég erős és biztonságos a rögzítés – telepítsd és felejtsd el.

  A

  • bármilyen külső képernyő csatlakoztatásának lehetősége;
  • visszahúzható csuklópántos rögzítés;
  • Könnyen szinkronizálható mobil eszközökkel;
  • Bluetooth-támogatás;
  • GPS navigáció;
  • szabad kézzel;
  • Basszuserősítő funkció;
  • hasznos ingyenes Pioneer Smart Sync alkalmazás.

  Hátrányok

  • Nincs AUX csatlakozó és floppy meghajtó.

  ioneer AVH-3100DVD

  Értékelés: 4.9

  Pioneer AVH-3100DVD

  Egy másik autórádió egy jól ismert márkától, ezúttal behúzható képernyővel. A képernyő mérete a nagyméretű formátumok között a legelterjedtebb, 7 hüvelyk. Támogatja a ClearType technológiát, amely kisimítja a képernyő betűtípusait és kiküszöböli a halszálkás hatást. Rádiófelvevő mérete – 1DIN.

  Ez a modell FM rádiótunerrel van felszerelve, amely akár 24 rádióállomás tárolására, valamint manuális és automatikus keresési funkcióra képes. Az RDS többcélú szabvány támogatásának köszönhetően közvetlenül a kijelzőn kaphatja meg az aktuális időt és az időjárási információkat, a lejátszott zeneszámot és még sok mást is.

  Az AVH-3100DVD olyan DVD-lejátszóval rendelkezik, amely a kikapcsolás előtt az utolsó lejátszott fájlhoz legközelebbi pozíciót tárolja. Kompatibilis hangfájlformátumok: MP3, WMA és WAV; videóformátumok: MP3, WMA és WAV

  X és MPEG. A kapcsolat sajnos csak vezetékes, és Bluetooth modul nincs mellékelve.

  Fontos előny a négycsatornás MOSF-ET minőségű erősítő, csatornánként 50 W kimeneti teljesítménnyel. Ráadásul a hangminőséget a mélysugárzó és a magassugárzó szűrők adják hozzá. A hangok finomhangolása az 5 sávos hangszínszabályzóval lehetséges.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.”Ellenőrzött felhasználó” státuszú piac: “Az érintőképernyő egyszerűen működik még -30 fokos télben is!”.

  Előnyök

  • nagy, behúzható képernyő;
  • MOSF-ET teljesítményerősítő;
  • nagy teljesítményű processzor;
  • DVD lejátszó;
  • RDS-támogatás;
  • ClearType érintőképernyő;
  • Kompatibilitás a kormánykerék-vezérléssel;
  • további képernyők csatlakoztatása.

  Hátrányok

  • nincs Bluetooth modul.
  Olvasson tovább  11 legjobb polírozó
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: