10 legjobb mini projektor

A cikk tartalma
 1. A legjobb mini projektorok rangsora
 2. 0JG
 3. A legjobb asztali mini projektorok
 4. TouYinGer T4 mini
 5. Előnyök
 6. Hátrányok
 7. Everycom X9
 8. Előnyök
 9. Hátrányok
 10. DIGMA DiMagic Cube
 11. Előnyök
 12. Hátrányok
 13. Xiaomi Mijia MJJJGTYDS02FM
 14. Előnyök
 15. Hátrányok
 16. ASUS ZenBeam S2
 17. Előnyök
 18. Hátrányok
 19. A legjobb mini zsebprojektorok
 20. Everycom S6 plus
 21. Előnyök
 22. Hátrányok
 23. DUNE HD aveler
 24. Előnyök
 25. Hátrányok
 26. LG P 0JG Értékelés: 4.7 Az Expertology magazin szerint a legjobb miniprojektorok áttekintését a legdrágább Vivitek modell fejezi be ebben a készletben. Zsebméret, csúcsminőségű felépítés, képminőség – mindezek itt találkoznak. A készülék méretei – 176x28x103 mm, súlya 460 g. A design a modern elektronikára jellemzően minimalista, a fehér műanyag és a csiszolt fémfelületek dominálnak. A hasonló modelleknél szabványos lámpa – LED 30 ezer órás élettartammal. óra. DLP technológián alapuló működési elv. A projektor 500 lumen fényerőt generál, és 5000:1 kontrasztos képet biztosít. Az 1280×720 képpont felbontású érzékelővel ez a kombináció kiváló minőségű képeket – tiszta, élénk színeket – biztosít. A vetítési távolság ennél a modellnél 0.70 – 3.70 . Ajánlott vetületi méretek 0.48 legfeljebb 2.54 . A kép méretének szélességben mért távolsága 1.66:1 – 1.66:1. Az interfészek készlete itt a lehető legszélesebb egy ilyen kompakt projektor esetében: HDMI videó bemenet, kompozit bemenet, audio bemenet RCA csatlakozóval (cinch), audio kimenet “mini-jack” 3.5 mm. A klasszikus A-típusú aljzatokon két USB-port is található. Vezeték nélküli kapcsolat – Wi-Fi és Bluetooth modulok. Még kártyaolvasó is van. A projektor szoftvere Android operációs rendszeren fut, támogatja a Smart TV, HDTV és más népszerű szabványok használatát. Közvetlen feladatai – minőségi képek vetítése – tekintetében ez a modell tökéletesen teljesít. Egyes hibák a részletekben rejlenek, és minimális erőfeszítéssel minimalizálhatók vagy kiküszöbölhetők. Például a beépített médialejátszó szoftver sok formátumot nem olvas be. Egyszerűen megoldható egy másik játékos telepítésével, de ez nem mindenki számára nyilvánvaló. Ami tényleg objektíven kényelmetlen, az a távvezérlő gyenge érzékenysége – a látóhatár oldaláról rosszabbul működhet. Előnyök Kiváló minőségű anyagok; minőségi kivitelezés; nagy felbontás; rekord kontraszt; Wi-Fi és Bluetooth; kártyaolvasó; vonzó design. Hátrányok Kisebb hibák az operációs rendszerben és a szoftverben; Alacsony érzékenységű távirányító.
 27. 0JG
 28. Előnyök
 29. Hátrányok

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

Bármely projektor inkább a helyhez kötött használathoz kapcsolódik egy erre a célra kialakított helyiségben. A mai, rendkívül gyors tempójú világ azonban jelentős felhasználói igényt támasztott a miniatűr projektorok iránt, amelyek könnyen szállíthatóak, és ideális esetben konnektorhoz kötöttség nélkül is használhatók. A kérésnek azonnal eleget tettek, és megjelentek a mini projektorok, köztük a zsebméretűek is.

Az Expertology magazin szerkesztősége ma bemutatja az orosz piacon kapható tíz legjobb miniprojektor áttekintését. A szakértők által ajánlott modelleket a hordozhatóság mértéke szerint két csoportba soroltuk. A kritériumok között szerepelt az akkumulátorral való működtethetőség és a kényelmes szállítás.

A legjobb mini projektorok rangsora

aveler
Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb asztali mini projektorok 1 TouYinGer T4 mini 7 500€
2 Everycom X9 13 500€
3 DIGMA DiMagic Cube 16 990€
4 Xiaomi Mijia MJJJGTYDS02FM 33 800€
5 ASUS ZenBeam S2 38 930€
A legjobb zseb mini projektorok 1 Everycom S6 plus 13 490€
2 DUNE HD
29 990€
3 Acer C202i 24 000€
4 LG P

0JG

21 000€
5 Vivitek Qumi Qumi Q3 Plus-WH 46 300€

A legjobb asztali mini projektorok

Az első válogatás öt példát mutat be olyan kivetítőkre, amelyek alapvetően helyhez kötöttek, de könnyen szállíthatóak és gyorsan adaptálhatóak egy új helyszínen. Kompaktak, súlyuk csak néhány kiló, nem pedig több tíz kiló, mint a valódi telepítő projektoroké.

TouYinGer T4 mini

Értékelés: 4.9

TouYinGer T4 mini

Ebben a válogatásban az első a legolcsóbb lehetőség lesz azok közül, amelyek működőképesnek tekinthetők. A projektor ára kevesebb, mint 10k. Rubel, ami fillérek egy ilyen eszközért. Egyszerűség, megfelelő minőség és minimális funkcionalitás a legtöbb feladathoz.

A projektor méretei – 218x88x172 mm, súly – 1.2 kg. Két, egyenként 2 wattos sztereó hangszóró van beépítve. A ház jó műanyagból készült, a kialakítás diszkrét, univerzális a szórakoztató elektronikához. A működési elv – fénykibocsátó dióda (LED). Névleges lámpa élettartam – 30k. órák takarékos üzemmódban. A normál élettartam a felére csökken, de a projektor tényleges napi átlagos használatára vetítve ez jó néhány évig kitart.

A projektor 2400 fényáramot generál, ami nem rossz egy ilyen olcsó és egyszerű modellhez képest. A kontraszt is tisztességes 1500:1. A kép felbontása 1280×720, 16:9 képaránnyal. Vetítési távolság – 1.20 – 3.80 . Ajánlott képméretek az optimális megjelenítéshez – 0-tól.76-3.81 . Gyújtótávolság – 126 mm.

HDMI, VGA, kompozit és RCA “csöves” audio bemenetek a forráseszközök csatlakoztatásához. A kimeneten lévő hangcsatlakozó mini jack 3.5 mm. A klasszikus A típusú aljzatú kártyaolvasón egy USB-port is található a teljes méretű SD-kártyák számára.

A projektor tápellátása egy szabványos fali konnektoron keresztül történik. Ezért mini, és sok piacon hordozható projektorként pozícionálják, de nem tekinthető teljes mértékben annak. A legjobb elismerés a túl rövid tápkábelre vonatkozó alkalmi felhasználói panaszok miatt.

Előnyök

 • képminőség;
 • kontrasztarány;
 • erőteljes fénykibocsátás;
 • kártyaolvasó;
 • Aranyos megjelenés;
 • a legkedvezőbb ár a tartományban.

Hátrányok

 • Rövid tápkábel.

Everycom X9

Értékelés: 4.8

Everycom X9

Ezután egy másik jó mini projektort kínálunk Önnek. Ez a modell annak ellenére, hogy kétszer drágább, mint elődje, még mindig az alsó kategóriában marad. Ami a funkciókat és a funkcionalitást illeti, megéri az árkülönbséget.

A projektor méretei – 303x104x222 mm, ami alig, de még mindig illeszkedik a “mini” fogalmába. A súlya is mérsékelt, 2.3 kg. Itt is talál egy hasonló sztereó hangszórópárt, ugyanolyan teljesítménnyel, mint az előző modellben – két 2 W-os hangszórót. Egyesítése ezek a modellek az elv a cselekvés – LED, és hasonló tulajdonságai a lámpa, amelynek célja az azonos 30 ezer óra.

A fényforrás itt nagyobb fényáramot – 3500 lm – generál. Jelentősen nagyobb kontraszt 2500:1 mellett. Ez a két adat már sokat elárul a képek minőségéről. Képfelbontás – 1280×800, képarány 8:5. Vetítési távolság – 2-3.87 . Ajánlott vetítési méret – 1-től.52-3.81 m szélességben. Távolság a képernyőhöz képest a vetítési mérethez viszonyítva.2:1 – 1.2:1.

Az interfészkészlet kétszer akkora, mint a TouYinGer T4 mini esetében: két HDMI videó bemenet, egy VGA bemenet, komponens bemenet, RCA audio bemenet (RCA jack) – ugyanaz a hangkimeneti csatlakozó; és két USB port a klasszikus A aljzatban. Ha kritikusan szüksége van Wi-Fi-re, a modul elérhetőségét a vásárlás előtt tisztázni kell az értékesítési ponton, mivel a különböző módosítások eltérhetnek csak a jelenlététől.

Általánosságban elmondható, hogy a visszajelzések erről a modellről többnyire pozitívak, de csak azoktól, akik vették a fáradságot, hogy gondosan kalibrálják és konfigurálják a projektort, mielőtt aktívan használni kezdenék. A gyárból egyenesen az államban a projekt elmosódhat a teljes keret szélein, és az árnyalatok torzulását eredményezheti. De ezek a pontok csak ritka esetekben kritikusak, és háztartási használatra ilyen trükkök nem szükségesek.

Előnyök

 • képminőség;
 • ragyogás;
 • kontraszt;
 • erőteljes fénykibocsátás;
 • megbízhatóság;
 • interfészek készlete;
 • Wi-Fi.

Hátrányok

 • a legkisebb;
 • előbeállítás és kalibrálás szükséges.

DIGMA DiMagic Cube

Értékelés: 4.7

DIGMA DiMagic Cube

A harmadik modellel az áttekintésünkben az előző modell majdnem pontos ellenkezőjét fogjuk vizsgálni. A DIGMA DiMagic Cube akár egy zsebben hordható projektornak is tekinthető, ha nem lenne ilyen a formája. Egyébként ez egy mini-projektor, amely minden értelemben hordozható, beleértve az önálló tápegységet is.

A vetítő alakja majdnem szabályos kocka alakú, simított sarkokkal. Méretek – 61x64x62 mm. Súly – csak 0.34kg. A test műanyag, többnyire fekete, élénkpiros dizájnelemekkel. Ennek a meglehetősen szerény hangerőnek nagy részét egy 2 W-os sztereó hangszórópár foglalja el.

A képreprodukció tekintetében nem várhat szuperhatalmat ettől a modelltől, mivel maximális mobilitásra tervezték, amikor a bemutatás feltételei bármi lehetnek. A fogyasztókat tehát ne zavarják össze az olyan csekély specifikációk, mint az 50 lm fényáram. Ennél a mikroméretnél ez a szám elégséges.

50 lumen mellett a projektor kontrasztaránya 1000:1, ami egy “átlagos” IPS mátrixnak felel meg, természetesen a környezeti fénnyel kapcsolatos fenntartásokkal. A gyártók a kontrasztot szinte tökéletes sötétségben mérik, ahol még a környező tárgyak és falak is elnyelik a maximális szórt fényt.

Ennek a modellnek a felbontása is nagyon korlátozott – 854×480, de ez teljesen elfogadható egy képmérethez, 0.25m, a gyártó ajánlásának megfelelően. Ajánlott maximális méret szélességben – legfeljebb 3.05, de ez már az alacsony felbontás miatt is kérdéses, kivéve, ha a néző pozíciója nagy távolságra van a képernyőtől, amikor a pixelek már megkülönböztethetetlenek lennének.

Egy ilyen látszólag egyszerű eszköz egy igen erős elektronikán alapul. Például saját 1 GB RAM-mal és 16 GB belső memóriával rendelkezik a héj és az adatok számára. USB-csatlakozó B típusú aljzaton a csatlakozáshoz. Kimenet mini jack 3.5 mm-es audió kimenet. Van egy Bluetooth vezeték nélküli modul.

Ez a kivetítő akár 3 akkumulátorral is működhet.5 óra. Mikro-USB csatlakozó az akkumulátorok töltéséhez. A projektor rendeltetésszerű használata és a töltés egyidejűleg lehetséges – ez nagy előny a hordozhatóság és a rugalmas használat szempontjából.

A kivetítő egy fejlett Airplay-típusú távirányítóval kezelhető, amely érdekes térbeli megközelítést kínál a tárgyak vezérléséhez.

Előnyök

 • miniatűr méret;
 • Nem rossz kontraszt egy ilyen fénykibocsátáshoz;
 • autonóm áramellátás;
 • ultrahordozhatóság;
 • luetooth;
 • Vonzó megjelenés és általános koncepció;
 • Airplay távirányító.

Hátrányok

 • korlátozott teljesítmény.

Xiaomi Mijia MJJJGTYDS02FM

Értékelés: 4.7

Xiaomi Mijia MJJJGTYDS02FM

A következő a választékban egy nagyon jó mini projektor, amelyet a Xiaomi készített, és amely a Xiaomi újabb sikeres kísérletének bizonyult a Xiaomi saját verzióinak megalkotása szempontjából. Fix tápegységtől függ, de mérete lehetővé teszi, hogy feltételesen hordozhatónak tekintsük.

A projektor méretei nagyon szerények – 150x150x115mm, valamint a súlya – 1.3 kg. Design klasszikus, a szellemében jól ismert, hogy minden amatőr filmvetítők. A költségek minimalizálására való törekvésnek megfelelően a gyártó a projektort csak egy hangszóróval szereli fel.

A kivetítő elve a LED. A normál lámpa élettartama energiatakarékos üzemmódban akár 30 óra is lehet. A generált fényáram minden értelemben kissé halványnak tűnik az álló modellek hátterében – 500 lm, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ez a formátum teljesen elfogadható. A kontrasztarány a legtisztább formában 1200:1, ami nem rossz, de ez a szám csak hibátlan sötétítési körülmények között érhető el.

A kapott vetített kép jellemzői a következők. Optimális vetítési távolság 1 és 4 méter között. Optimális vetítési méret a szélesség érzékeléséhez – 1-től.02-től 5-ig.08 . A vetítővászon távolsága a vetítési mérethez viszonyítva 1.2:1 – 1.2:1. Maximális felbontású “kép” – F

  lHD 1920×1080, 16:9 képaránnyal.

  Az interfészek készlete itt várhatóan minimális: csak HDMI bemenet, kimeneti audio mini jack csatlakozó. A klasszikus A-típusú aljzaton egy USB-port is található. A fejlesztők kellemesen meglepődtek, hogy nem spóroltak sem a Wi-Fi-vel, sem a Bluetooth-szal.

  Mindezen előnyök mellett a kivetítőt a kompatibilitása miatt is nagyra értékelik. Támogatja a HDTV-t, a 3D képformátumot, a Smart TV-t. Minden szoftver Android OS-en fut.

  A hátrányok közül talán a legbosszantóbb a hivatalos globális firmware hiánya. Az angol nyelvű felület jelen van, de ennek nincs sok hatása, mivel sok csatlakoztatott szolgáltatás ugyanolyan kínai nyelven működik. Ez a probléma megoldható, de igényel némi tudást és elkötelezettséget, vagy szakember segítségét.

  Előnyök

  • miniatűr méret és súly;
  • vetítési felbontás F
    l HD;
   • Nem rossz képminőség az ilyen összesített jellemzőkhöz képest;
   • kontrasztarány
   • Megbízhatóság és megbízhatóság;
   • HDR10 támogatás;
   • SmartTV támogatás;
   • Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat.

   Hátrányok

   • Nincs globális firmware;
   • “akkumulátorra van szükség.

   ASUS ZenBeam S2

   Értékelés: 4.7

   ASUS ZenBeam S2

   Az Expertology legjobb mini projektorainak első felét az ASUS legdrágább modellje zárja. A név utal a modell ASUS tekintélyes Zen családjához való tartozására. DLP technológián alapuló.

   A projektor kompakt 120x35x120 mm-es és körülbelül 500 g súlyú. Ez a modell már nem függ a konnektortól, mivel saját beépített akkumulátorral rendelkezik. A fényforrás működési elve és jellemzői hasonlóak a fenti modellhez: 30 ezer órás élettartamú LED-lámpa. órák takarékos üzemmódban 500 lm fényáramot generál hasonló kontraszt mellett.

   A vetített kép felbontása 1280×720, 16:9 képaránnyal. Támogatott HDTV és 3D videó. A vetítési távolság 1.50 3m-ig. Ajánlott kényelmes és megfelelő képméret 1-től.52-3.05 méter széles. A mérethez viszonyított távolság 1.12:1 – 1.12:1. Mint szinte minden projektor ebben az osztályban, az ASUS ZenBeam S2 is képes automatikusan beállítani a fókuszt és az alapvető képjellemzőket.

   Ami az interfészeket illeti, itt van a szükséges minimum és még egy kicsit több: HDMI, USB Type-C, audio jack 3.5 mm, Wi-Fi vezeték nélküli modul. Két beépített 2W-os hangszóró. A projektor power bankként is használható, hogy USB Type-C-n keresztül töltse a készülékeket.

   Néhány szó az autonómiáról. Ez a kivetítő 6000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Ez nem rossz, elég jónak kell lennie a 3-3-hoz.5 órás működés. Ez egy egész estés film vagy egy hosszabb, megszakításokkal tarkított előadás maximális időtartama, így ez bőven elegendő a munka vagy a szórakozás igényeinek kielégítésére.

   Ez a modell minőségi prémium csomagolásban kerül forgalomba, amely önmagában is helyettesítheti az ajándékdobozt. Egy szép bónusz csomag – hordtáska. A felhasználói vélemények többnyire pozitívak, és csak egy kisebbségnek hiányzik a legalább F

    lHD 1920×1080.

    Előnyök

    • márkanév;
    • Az anyagok és a kivitelezés minősége;
    • autonómia;
    • autofókusz és automatikus hangolás;
    • Wi-Fi;
    • megbízhatóság és tartósság;
    • Csendes működés;
    • stílusos csomagolás.

    Hátrányok

    • viszonylag szerény felbontás (kevesebb, mint F
      lHD 1920×1080).

     A legjobb mini zsebprojektorok

     Térjünk át a legjobb projektorok áttekintésének második részére az Expertology online magazin szerint. Itt öt olyan modellt nézünk meg, amelyek már most is a zsebméretű mini projektorok kategóriájába tartoznak.

     Everycom S6 plus

     Értékelés: 4.9

     Everycom S6 plus

     Kezdjük a legolcsóbb opcióval, amely ilyen kedvező áron meglepően lenyűgöző funkciókat és funkcionalitást kínál a felhasználónak.

     Először is meg kell jegyezni, hogy ennek a modellnek a mérete és alakja hasonlít egy okostelefonra. A 81x18x147 mm-es készülékház mérete mellett a projektor súlya mindössze 250 g. A formatervezési téma egyértelműen és félreérthetetlenül a klasszikus okostelefon-stílus utánzása – az arányok, a műanyag és a fém keveréke, a jellegzetes anyagok. A projektor legfontosabb előnye a DLP technológia használata lézer-LED fényforrással.

     Az Everycom S6 plus fénykibocsátása – 1500 lumen. A kontraszt elég tisztességes – 2000:1. Ez “laboratóriumi” körülmények között van, de még mindig észrevehetően jobb, mint a hagyományos LED modellek a lézer használata miatt a telítettség, a pontosság és a minimális sugárzási divergenciaszög miatt.

     A maximális vetítési felbontás 854×480. A lézer itt elég jól teljesíti a szerepét, tisztaságot és telítettséget biztosítva. Útlevél vetítési távolság – 0.35 – 5 . Ajánlott képméret 0-tól.51-3.81 .

     Külön említést érdemel a projektor azon képessége, hogy korrigálja a keystone torzulásokat. Ez a funkció nem minden Everycom S6 plus verzióban érhető el. A referenciapont a RAM mennyisége. 8GB, 16GB vagy 32GB RAM-mal kapható. A legkisebb 8 GB-os egység nem tudja korrigálni a keystone torzítást, a másik kettő automatikusan elvégzi azt.

     Az interfészek közül ez a modell váratlanul sok lehetőséget kínál, amennyire csak belefértek az apró testbe. Tehát, itt van HDMI bemenet (bizonyos módosításokhoz); mini jack 3 kimenet.5 mm a hanghoz; két USB-port a klasszikus A típusú aljzaton; teljes méretű SD memóriakártya-olvasó. Van vezeték nélküli kapcsolat – Wi-Fi, Bluetooth.

     Külön pontosítás a HDMI-ről. A 8/16 GB RAM-mal rendelkező változatokban a HDMI TV set-top boxként működik. A 32 GB RAM-mal rendelkező modellek esetében a HDMI segítségével a projektor csatlakoztatható a számítógéphez vagy laptophoz, játékkonzolhoz és más kompatibilis eszközökhöz.

     Ez a mini kivetítő jó lenne, ha nem lenne két dolog. Először is – a beépített akkumulátor átlagosan egy órán át tart a munkában. A leggondosabb beállításhoz pedig állványra van szüksége. Ez a két körülmény nagymértékben csökkenti a hordozhatóságot, ami első pillantásra a formátum miatt a lehető leginkább lehetségesnek tűnik.

     Előnyök

     • DLP technológia lézer-LED lámpával;
     • képminőség;
     • kontraszt;
     • “Egy “okostelefon” formájú faktor;
     • anyagok és kialakítás;
     • Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat;
     • Miracast támogatás;
     • kártyaolvasó.

     Hátrányok

     • gyenge akkumulátor;
     • elégtelen fényerő.

     DUNE HD aveler

     Értékelés: 4.8

     DUNE HD<tr></div><p>aveler” src=”/wp-content/uploads/2023/08/18416666195891-5910.jpg” height=”400″ title=”DUNE HD</p><tr>Aveler”><p>Most nézzük meg a zsebméretű mini projektort</p><tr>A DUNE márka, amely a jó megjelenésű, felhasználóbarát és funkcionális set-top boxairól ismert. Itt egy projektorról beszélünk – kicsi és ultrahordozható, de jó funkcionalitással rendelkező projektor. A készülék valójában egyesíti a projektor, a médialejátszó, a set-top box, a kompakt hangszórórendszer és az energiabank funkcióit.<p>DUNE HD megjelenés</p><tr>Az aveler egy kompakt, 112x28x112 mm-es doboz, egy nem feltűnő, lekerekített sarkokkal ellátott műanyag tokban. Súly – körülbelül 330g. A lámpa 600 lumen fényerőt generál, és ez nem rossz egy ilyen kis mérethez képest. A 3500:1 kontrasztarány szintén dicséretes. Állítólagos lámpa élettartam – kb. 30k. órák.<p>Talán a legfájdalmasabb dolog ebben a modellben a felbontás. A 864×480 pixeles ábrák nagyon középszerűnek tűnnek, és itt mindig szem előtt kell tartania azt a tényt, hogy ez még mindig egy ultrahordozható zsebprojektor, amelytől nem várhatja el az ilyen árú helyhez kötött modellek képességeit. Vetítési távolság – 1.2-1.3.</p><p>Még egy ilyen apró projektorral is aktív hűtést kellett alkalmazniuk a fejlesztőknek – a hűtőbordára egy kompakt ventilátor van felszerelve. Ha a kivetítő éppen be van kapcsolva, hallható a ventilátor zaja. De csak kapcsolja be az audiotartalmat, és még a szokásos hangszórók is teljesen elnyomják a hűtőt.</p><p>Minden külső szerénység ellenére ez a projektor nagyon tisztességes elektronikai alapokra épül. Amlogic S905X négymagos processzort használ Cortex A53 magokkal, akár 1.5 GHz. Grafikus modul – Ma</p><li>-450 5-magos. 1 GB RAM, 8 GB belső memória. A beépített 7500 mAh-s akkumulátor csak akkor tűnik lenyűgözőnek, ha okostelefonokkal hasonlítjuk össze. Reálisan nézve átlagos fogyasztás mellett egy teljes töltés másfél órán át tart, és ez a projektor gyenge pontja is.<p>A modellre vonatkozó általános következtetések túlnyomórészt pozitívak, mind a szakértők, mind a hétköznapi felhasználók többsége részéről. A szűk keresztmetszet technikai szempontból – felbontás, a gyakorlatban azt mutatja, hogy nem olyan rossz, mint várták. A kép nagyon tiszta, fényes, kontrasztos, és nem feltétlenül a minimális távolságban. Dinamikus jelenetekben sem figyelhető meg a pattogás.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nem rossz képminőség ehhez a felbontáshoz</li><li>nagy kontraszt;</li><li>széles körű funkcionalitás;</li><li>használhatóság;</li><li>Android;</li><li><b>Bluetooth és Wi-Fi;</li><li>egyszerű, de szép design.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>autonómia;</li><li>alacsony felbontás.</li></ul><h3>Acer C202i</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Acer C202i

     A harmadik zsebprojektor a választékban eleve rendelkezik bizonyos mértékű hitelességgel a híres márka miatt. De egy mélyebb pillantást vetve a specifikációra, sem okoz csalódást, és a kényszerűen korlátozott felbontást látványosan ellensúlyozza a kifejezőerő.

     Külsőleg a kivetítő egy 150x42x150 mm-es miniatűr doboz, amely mindössze 350 g súlyú, elegáns, mégis stílusos kialakítással rendelkezik. Egy mini állványt is tartalmaz, amely kényelmesen tartja a projektort, és fizikailag szabályozza a fény irányát.

     Az érzékelő ebben a modellben 854×480 felbontásra képes. A fejlesztők ismét lenyűgöző képet nyújtottak a tisztaságnak, a rekord kontrasztnak és a telítettségnek köszönhetően. Mindezt nagymértékben ellensúlyozza a kis felbontás.

     A kivetítőben lévő lámpa 300 lm fényáramot produkál. Az élettartama 20.000. órák normál üzemmódban, és akár 30.000 óra. óra takarékos üzemmódban. A DLP technológiát itt magas szinten alkalmazzák, így sikerült 5000:1 rekord kontrasztot elérni. A vetítési távolság 0.70-2.90 . Az ajánlott vetületi méretek 0.73-2.54 . A mérethez viszonyított távolság 1.3:1 – 1.3:1. Gyújtótávolság – 5.02 – 5.02 mm. Az akár 60 Hz-es képkockasebességnek köszönhetően televízió-szerű videó simaságot ér el.

     Az interfészek készlete itt nagyon tömör – HDMI bemenet, hangkimenet 3.5 mm, USB-port klasszikus A-típusú aljzattal. Ebben a miniatűr kialakításban az alkotók még a hangszórót is megépítették, de csak egy 2 wattos teljesítményt.

     A felhasználók többnyire elégedettek szinte mindennel ezzel a modellel kapcsolatban – a részletminőséggel, a különösen magas képminőséggel, a rekordkontrasztokkal, a stílusos, modern kialakítással. Nincs objektív panasz a modellel kapcsolatban, csak elszigetelt panaszok, hogy kevés multimédiás formátumot támogat, amikor USB-pendrive-ról olvassa.

     Ennek a projektornak az egyik legszembetűnőbb jellemzője, amelyet sok kritikus kiemel, az automatikus vetítési geometria beállítása, amikor a projektort nem a képernyő közepére, hanem oldalra helyezik. Ez a “szupererő” nem egyedülálló, de ritka modellekben található meg.

     Előnyök

     • márka;
     • képminőség és tisztaság;
     • Normál képgeometria oldalról szerelve;
     • telített színek;
     • magas képkocka sebesség;
     • rekord kontraszt;
     • Stílusos design.

     Hátrányok

     • néhány kompatibilis médiaformátum.

     LG P

     0JG

     Értékelés: 4.7

     LG P<h3></div><p>0JG” src=”/wp-content/uploads/2023/08/30816666195891-810.jpg” height=”400″ title=”LG P</p><h3>0JG”><p>Most nézzünk meg egy még erősebb és funkcionálisabb mini projektort, ezúttal az LG márkától. Optimális azok számára, akiknek szükségük van a készülék zsebméretére, és a felbontás a lehető legközelebb áll a helyhez kötött modellekhez.</p><p>A projektor méretei – 86x36x147mm, súly – 0.49kg. Fehér, egyszerű, téglalap alakú ház minimalista kialakítással. Szín fehér. DLP technológián alapuló működési elv. Lámpa élettartama – 30 ezer. órák. Van egy beépített 1W-os hangszóró teljesítményű.</p><p>A fényforrás 250 lumen fényerőt termel. A gyártó irreális 100000:1 kontrasztarányt ad meg, ami azt jelenti, hogy a dinamikus, amikor a képbeállítások automatikusan változnak a képkocka világosságának jellegétől függően. A kontraszt azonban ennél a modellnél legalább átlagon felüli.</p><p>A vetítési felbontás 1280×720 képpont. képarány – 16:9. Ajánlott vetítési szélesség 0-tól.51-2.54 .</p><p>A kivetítőben a következő interfészek vannak: HDMI videobemenet; hangkimenet 3.5 mm-es mini jack; Két USB port – egy-egy A és C típusú aljzaton. Vezeték nélküli csatlakoztathatóság – Wi-Fi és Bluetooth. A beépített újratölthető akkumulátor akár 4 órán át tartó autonóm munkát biztosít. Ez azonban a mérsékelt üzemmódban elérhető maximum. Megjegyzés – Egyes tételek egyes módosításai nem rendelkeznek vezeték nélküli kapcsolattal. Ezek nem gyakran találhatók meg a piactereken, de jobb, ha a rendeléskor erre a szempontra összpontosítja a figyelmét.</p><p>Ez a modell számos technológia széleskörű támogatásával rendelkezik: MHL, Miracast, Screen Share és még sok más technológia. A Shell tartalmaz egy informatív, széles körű kompatibilitással rendelkező fájlnézegetőt, amely még az MS Office fájlokat is felismeri.</p><p>A felhasználók összességében pozitív benyomást szereztek a projektorról. Külön megjegyzések vonatkoznak a támogatott médiaformátumok kis számára, mivel a projektor nem “mindenevő”. Kissé furcsa kinézetű teljes távirányító. Univerzális, arctalan, klasszikus stílusban, amelynek semmi köze magához a projektor kialakításához.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nagy felbontás;</li><li>képminőség;</li><li>kontraszt;</li><li>vezeték nélküli kommunikációs modulok;</li><li>jó szoftver;</li><li>Akár 4 órás akkumulátor-üzemidő;</li><li>Stílusos minimalista design.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A mellékelt távirányító egy kicsit furcsa;</li><li>korlátozott számú támogatott médiaformátum.</li></ul><h3>Vivitek Qumi Qumi Q3 Plus-WH</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Vivitek Qumi Qumi Q3 Plus-WH

     Az Expertology magazin szerint a legjobb miniprojektorok áttekintését a legdrágább Vivitek modell fejezi be ebben a készletben. Zsebméret, csúcsminőségű felépítés, képminőség – mindezek itt találkoznak.

     A készülék méretei – 176x28x103 mm, súlya 460 g. A design a modern elektronikára jellemzően minimalista, a fehér műanyag és a csiszolt fémfelületek dominálnak. A hasonló modelleknél szabványos lámpa – LED 30 ezer órás élettartammal. óra. DLP technológián alapuló működési elv.

     A projektor 500 lumen fényerőt generál, és 5000:1 kontrasztos képet biztosít. Az 1280×720 képpont felbontású érzékelővel ez a kombináció kiváló minőségű képeket – tiszta, élénk színeket – biztosít.

     A vetítési távolság ennél a modellnél 0.70 – 3.70 . Ajánlott vetületi méretek 0.48 legfeljebb 2.54 . A kép méretének szélességben mért távolsága 1.66:1 – 1.66:1.

     Az interfészek készlete itt a lehető legszélesebb egy ilyen kompakt projektor esetében: HDMI videó bemenet, kompozit bemenet, audio bemenet RCA csatlakozóval (cinch), audio kimenet “mini-jack” 3.5 mm. A klasszikus A-típusú aljzatokon két USB-port is található. Vezeték nélküli kapcsolat – Wi-Fi és Bluetooth modulok. Még kártyaolvasó is van.

     A projektor szoftvere Android operációs rendszeren fut, támogatja a Smart TV, HDTV és más népszerű szabványok használatát.

     Közvetlen feladatai – minőségi képek vetítése – tekintetében ez a modell tökéletesen teljesít. Egyes hibák a részletekben rejlenek, és minimális erőfeszítéssel minimalizálhatók vagy kiküszöbölhetők. Például a beépített médialejátszó szoftver sok formátumot nem olvas be. Egyszerűen megoldható egy másik játékos telepítésével, de ez nem mindenki számára nyilvánvaló. Ami tényleg objektíven kényelmetlen, az a távvezérlő gyenge érzékenysége – a látóhatár oldaláról rosszabbul működhet.

     Előnyök

     • Kiváló minőségű anyagok;
     • minőségi kivitelezés;
     • nagy felbontás;
     • rekord kontraszt;
     • Wi-Fi és Bluetooth;
     • kártyaolvasó;
     • vonzó design.

     Hátrányok

     • Kisebb hibák az operációs rendszerben és a szoftverben;
     • Alacsony érzékenységű távirányító.
     Olvasson tovább  11 legjobb vízionizátorok
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: