10 legjobb vezeték nélküli fejhallgató 5000 alatt dörzsölje

*Editor’s Best Reviews. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A legjobb vezeték nélküli fejhallgatók, különösen a “tekintélyes” márkák, nem olcsók. Számos jó hírű gyártótól találhat elfogadható áron tisztességes modelleket. Az Expertology szerkesztői piackutatást végeztek a 2022 elejére vonatkozó audió kiegészítőkről, és a szakértők véleménye és az átlagos felhasználók visszajelzései alapján áttekintést készítettek a legjobb olcsó vezeték nélküli fejhallgatókról.

Hogyan válasszunk vezeték nélküli fejhallgatót

A fejhallgató kiválasztásakor nehéz megtalálni a megfelelő modellt a hangjellemzők szempontjából, hacsak nem tudja kipróbálni őket. Ez különösen igaz a miniatűr fülhallgatókra vagy fülhallgatókra, ahol a fő jellemzők gyakran azonosak, és a különbséget olyan tényezők határozzák meg, amelyek egyáltalán nem nyilvánvalóak.

Tehát online vásárláskor a felhasználói visszajelzésekre kell hagyatkoznia, és azokat össze kell hasonlítania a gyártó teljesítményre vonatkozó állításaival. Mindazonáltal van néhány olyan jellemző, amelyet már az elején figyelembe vehet, és ezek közül a legfontosabbak a következők.

Formafaktor

A különbség a fülhallgató és a fülbe helyezhető fejhallgató között még mindig elég egyértelmű. Mindkettő vezeték nélküli változatban is kapható. De ha csak fülhallgatót vagy fülhallgatót választunk, a vezeték nélküli formátum miatt még egy dolgot figyelembe kell venni a választáskor.

A miniatűr vezeték nélküli fejhallgatók egymással párosíthatók vagy teljesen önállóan is használhatók. Az előbbiekben az akkumulátor gyakran az egyik oldalon található, akárcsak a vezérlőelektronika. Az egyik fülhallgató a master, amely Bluetooth-on keresztül kommunikál a készülékkel, a másik fülhallgató pedig a csatlakozó vezetéken keresztül továbbítja az adatokat. A vezetéknek másodlagos szerepe is van, így egyszerűen a nyakában hordhatja a fejhallgatót.

Teljesen önálló fejhallgató saját miniatűr újratölthető akkumulátorral. Ezt a formátumot úgy hívják

ue Wireless (TWS). Ennek a lehetőségnek előnyei és hátrányai egyaránt vannak. Legalábbis ebben a kialakításban sokkal valószínűbb, hogy elveszíti legalább egy fülhallgatót.

Autonómia

Egy másik fontos jellemző, amelyet az online kiválasztási szakaszban határozhat meg magának, az autonómia. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a miniatűr fülhallgatókkal, a definíció szerint, nem lehet egy hétig futni töltés nélkül, mert elfogadhatatlan, hogy az akkumulátor sokkal nagyobb legyen, mint maga a fejhallgató.

Tehát a fülhallgatók és fülhallgatók esetében a teljes feltöltéssel számított szerény 5 órás üzemidő nagyon gyakori jellemző. A gyártók azonban gyakran kompromisszumot kötnek azzal, hogy olyan vezeték nélküli fülhallgató tokot készítenek, amely egyben power bank is. Ezért az akkumulátor élettartamának értékelésekor azt is figyelembe kell vennie, hogy a fejhallgató élettartama mellett hány teljes töltési ciklust biztosít egy teljesen feltöltött tok.

Vízállóság

Ez a tulajdonság talán nem túl fontos az átlagos felhasználó számára, de a sportolók számára szinte döntő fontosságúvá válik. Ha mindenféle időjárási körülmények között szeretne futni a fejhallgatóval, válasszon vízálló változatot. És akkor se hanyagolja el, ha csak az edzőteremben kíván edzeni, mivel a bőséges izzadás ugyanolyan veszélyes az elektronikára, ha nem még inkább.

Bluetooth verzió

Végezetül, a vágás- és késleltetésmentes hangminőség és a kiváló minőségű zenelejátszás érdekében nagyon kívánatos a legalább 5-ös verziójú Bluetooth rádiómodul.0. Az ötödik generáció nem csak gyorsabb átviteli sebességet biztosít, hanem jelentősen kevesebb energiát is fogyaszt.

10 legjobb vezeték nélküli fejhallgató 5000 rubel alatt

Beats vezeték nélküli fülhallgató 2 Basic, fehér
Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb vezeték nélküli over-the-ear fejhallgató 3

Szia

 • ps TAH4205
 • 2 198 €
  2 JBL Tune 510BT, kék 2 990 €
  1 SVEN AP-B900MV, fekete 3 003 €
  A legjobb vezeték nélküli fülhallgató 3 Sony WI-C200, fehér 1 599 €
  2 HUAWEI AM61 Sport
 • te, borostyánszínű napfelkelte
 • 2 380 €
  1 Beats Flex All-Day vezeték nélküli 4 093 €
  A legjobb vezeték nélküli TWS fejhallgató 4 Xiaomi Redmi AirDots 2, fekete 1 178 €
  3 Xiaomi Mi
  2 046 €
  2 JBL Tune 215 TWS, fehér 3 598 €
  1 HONOR fülhallgató 2
 • te, éjfekete
 • 4 350 €

  A legjobb vezeték nélküli over-the-ear fejhallgató

  Az első válogatásban nézzük meg a klasszikus fülhallgatót, amely a fül fölött helyezkedik el. Ezeket a modelleket gyakrabban használják otthoni vagy irodai környezetben. De gyakran összecsukhatóak is, így egy pár ilyen fejhallgatót magával vihet, amikor utazik, így nem foglalnak túl sok helyet a poggyászában.

  Szia

 • ps TAH4205
 • Értékelés: 4.6

  Philips TAH4205

  Nyissa meg a felülvizsgálat olcsó, vezeték nélküli fejhallgató Philips. Kínában készülnek, de a holland vállalat a minőségellenőrzés tekintetében még a kedvező árkategóriában is tartja a márkát. Ára 2022 elején 2500€ körül lesz.

  A TAH4205 egyfajta átdolgozása az előző verziónak, a TAH4105-nek. Az előző generációban a fejlesztők egy kicsit elszámították magukat a basszusokkal, de ebben a verzióban a basszus sokkal jobb a helyzet.

  Valójában a lejátszási frekvenciatartomány teljes lefedettsége itt 20k és 20k között van. Hz. Maga az alacsony frekvencia küszöbérték jó basszust sugall, de emellett van egy gomb a vázon, amelyet megnyomva extra basszuserősítést kaphat.

  Összességében nagyon jó hangzás, a legfinomabb 32 mm-es neodímium mágneses meghajtóval. A 110 dB-es érzékenység több mint elégséges ebben az árkategóriában, és a vélemények alapján a legtöbb felhasználó számára kielégítő. 32 ohm impedancia, az egyik legelterjedtebb érték a hordozható fejhallgatók esetében.

  Ami a csatlakoztathatóságot illeti, itt a gyártó elégedett a Bluetooth 5 vezeték nélküli modullal.0. Az ötödik generáció jelentősen alacsonyabb energiafogyasztást és kétszer nagyobb adatátviteli sebességet jelent. A hang a forrástól akár 10 m távolságban is dadogás és torzítás nélkül továbbítja a hangot.

  A fejhallgató ergonomikusan kényelmes, a fejpánt könnyen állítható, és a kialakítás összecsukható. Elég jó akkumulátor ehhez az árhoz képest – mérsékelt hangerő mellett akár egy napig is kitart a töltés. Töltés USB Type-C aljzaton keresztül.

  Előnyök

  • Kényelmes illeszkedés, holtjátékmentes fejpánt beállítás;
  • basszuserősítő gomb;
  • USB Type-C töltés;
  • összecsukható kialakítás;
  • luetooth 5.0;
  • Jó akkumulátor-üzemidő.

  Hátrányok

  • Vannak panaszok a hangerő-tartalék hiánya miatt.

  JBL Tune 510BT, kék

  Értékelés: 4.7

  JBL TUNE 510BT, KÉK

  Most nézzük meg az amerikai JBL cég kissé érdekesebb fejhallgatóit. Ez egy neves audioberendezések és különösen tartozékok gyártója. A JBL Tune 510BT feleannyiba kerül, mint elődje, de az előnyök nyilvánvalóak.

  A puszta számokat tekintve ez a modell sok tekintetben szinte azonos az előbb említettekkel. Ez ugyanaz a 20k és 20k közötti tartomány. Hz, ugyanaz a 32 ohmos impedancia, majdnem ugyanaz az érzékenység – 103.5dB, még a súlya is majdnem ugyanaz – 160g és majdnem azonos színválaszték. A különbségek azonban közelebbről megvizsgálva megmutatkoznak.

  Például számos teszt és felhasználói vélemény szerint a hangzás összességében jobb, a basszus hangsúlyosabb, de nem túl tolakodó. A gyártó nem ad adatokat az AFC-ről, de még ilyen mérések nélkül is egyértelmű – a hangzás sima, a helyszín és a helyszín magas szinten van.

  Az előző modellhez képest a minőségi különbségek a házon található hangerőszabályzó jelenléte. A jobb oldali csészén a bekapcsoló, a hangerőszabályzó és a lejátszás/szünet gombok találhatók. Bekapcsolásjelzővel, mikrofonnal, valamint. A tetején található az USB Type-C aljzat a töltéshez.

  A töltési oldalon rengeteg dicséret illeti a gyártót. Először is, az akkumulátor élettartama akár 40 óra is lehet, ami sokkal jobb, mint a Philips TAH4205-é. Másodszor, van egy gyors újratöltési funkció. Tehát, ha az akkumulátor teljesen “lemerült”, mindössze 5-10 perc töltés elegendő ahhoz, hogy a fejhallgató még 2-3 órán át működjön. Már a teljes feltöltés is körülbelül 2 órát vesz igénybe.

  A modell másik “jellemzője” a hangalapú asszisztensek jelenléte. A lejátszás/szünet gomb dupla koppintásával hívhatja valamelyiküket – Siri, Google vagy akár Bixby. A velük való interakcióról a kézikönyvben olvashat.

  A Yandex felülvizsgálatából.A piac a “Gadget Inspector of Level 4” státusszal: “Jól tartja a fejét”. Elég hangos. Soha nem kellett maximális hangerőre állítanom. hosszú akkumulátor-üzemidő.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű anyagok;
  • könnyű és kényelmes;
  • hangerőszabályzó;
  • USB Type-C;
  • hangasszisztens;
  • hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Bluetooth 5.0;
  • gyors feltöltés.

  Hátrányok

  • Nyáron nagyon izzad a fülpárnák alatt.

  SVEN AP-B900MV, fekete

  Értékelés: 4.7

  SVEN AP-B900MV, fekete

  Az Oroszországban jól ismert SVEN márka fejhallgatója fogja kiegészíteni a választékot. És ezek teljes méretű fejhallgatók lesznek azok számára, akik a maximális kényelmet és a külső tényezőktől való elszigeteltséget részesítik előnyben. Az AP-B900MV a SVEN debütálása a középkategóriás szegmensben, mivel a vállalat korábban az olcsóbb kiegészítőkre összpontosított.

  A teljes méretű formafaktor részben meghatározza nemcsak a fejhallgató méretét, hanem a súlyát is. A 40 mm-es meghajtókkal és számos fontos hangminőségi jellemzővel rendelkező pár összsúlya 225 g.

  A főbb jellemzőit tekintve ez a modell is gyakorlatilag megegyezik a fenti modellekkel. A tartomány – 20 és 20k között. Hz, 32 ohm impedancia, 105dB érzékenység. De e tiszta “matematika” mögött kissé eltérő gyakorlati megnyilvánulások vannak. Mégis, a zárt formátum és a vezetők mérete nagyon pozitív szerepet játszik.

  A modell egyik legfontosabb technikai árnyalata az aktív zajszűrő rendszer jelenléte. Meghatározó tulajdonság azok számára, akik a lehető legnagyobb mértékű elmerülést és a külső zajoktól való elszigeteltséget igénylik. És a rendszer működik – ahogy azt a szakértők és az átlagfelhasználók is tanúsítják.

  Egy másik fontos pont – a vezetékkel való csatlakozás képessége. A készlet levehető kábele csatlakozik egy szabványos 3.5 mm-es “mini-csatlakozó”. Ez egy plusz biztosíték arra az esetre, ha az akkumulátor lemerülne.

  Az akkumulátor nem annyira kedvező, mint a fenti modell. Állítólagos akkumulátor-üzemidő – mindössze 17 óra, aktív zajcsökkentéssel pedig legfeljebb 15 óra.

  A Yandex felülvizsgálatából.”Inspector Gadget Level 3″ státuszú piac: “Félelmetes fejhallgató, a zajszűrő rendszer nagyszerűen működik! A leírásban leírtak mindenben megfelelnek a valóságnak, ez nagyon tetszik.

  Előnyök

  • teljes méretben;
  • Aktív zajcsökkentés;
  • minőségi basszus és hangzás általában;
  • megbízható és megbízható;
  • hangerőszabályzó;
  • A vezetékes kapcsolat lehetősége;
  • összecsukható kialakítás.

  Hátrányok

  • Viszonylag rövid akkumulátor-üzemidő.

  A legjobb vezeték nélküli fülhallgató

  A legjobb vezeték nélküli fejhallgatók második Expertology-értékelésében egy kompakt, vezetékkel csatlakoztatható, csatornába épített fejhallgatóra összpontosítunk. Ezek kompromisszumot jelentenek a valódi vezeték nélküli fejhallgatókhoz képest, amelyeket az alábbiakban fogunk megvitatni.

  Sony WI-C200, fehér

  Értékelés: 4.7

  SONY WI-C200, FEHÉR

  A választékban elsőként a legendás Sony márka csatornába épített fejhallgatói kerülnek bemutatásra. És paradox módon ők a legolcsóbbak ebben a kategóriában – 2022 januárjában 2k alatti árat értek el. rubel.

  A fülhallgató kényelmesen és biztonságosan a fülében marad, és három pár puha szilikon fülpárnát tartalmaz S/M/L méretben. Jó szigetelést biztosít ehhez a formátényezőhöz.

  A hangjellemzők elég tisztességesek. A sávszélesség 20k és 20kHz között van. Hz, amely a 9 mm-es neodímium mágneses membránokkal még több basszust biztosít. De a maximális hatás érdekében meg kell találnia a legjobb fülpárnákat a hallójáratához.

  Csatlakozik a fejhallgató forrásához Bluetooth 5 segítségével.0 szintén nagy előny. Nagy adatátviteli sebesség, megbízható kapcsolat, mérsékelt energiafogyasztás mellett.

  A hanghallgatás mellett a készülék támogatja a headset funkciót is – csatlakoztathatja okostelefonját, hívásokat fogadhat és beszélhet a mikrofonon. Támogatja az AVRCP, HFP, A2DP, Headset, AAC kodekeket.

  Beállíthatja a hangerőt a miniatűr vezérlődoboz gombjaival, ezen keresztül is hívhatja a hangasszisztenst.

  Az autonómia az ilyen formájú tényező és az ár az egyik legjobb – azt állítják, hogy akár 15 óra munkaidő is lehet egy teljes töltéssel, és a fejhallgató átlagos hangerőn teljes mértékben megfelel ennek. Van egy hasznos gyorstöltési funkció – teljesen lemerülve 15 perc töltés után egyszerre több órányi használatot biztosít. Töltés USB Type-C-n keresztül. A teljes feltöltés legfeljebb 3 órát vesz igénybe.

  Általánosságban elmondható, hogy a felhasználóknak a legpozitívabb véleménye van a fejhallgató hangjáról, és csak egy funkciót kritizálnak – a csatlakozó vezeték sokat keményedik a hidegben.

  Előnyök

  • márka;
  • Tisztességes hangzás és basszus;
  • USB Type-C;
  • Bluetooth 5.0;
  • hangasszisztens;
  • gyors feltöltés;
  • megfizethető ár a kategóriájában.

  Hátrányok

  • a csatlakozóhuzal hidegben történő megkeményedése.

  HUAWEI AM61 Sport
 • te, borostyánszínű napfelkelte
 • Értékelés: 4.7

  HUAWEI AM61 Sport<li></div><p>te, borostyánszínű napfelkelte” src=”/wp-content/uploads/2023/11/97616666195941-1910.jpg” height=”398″ title=”HUAWEI AM61 Sport”</p><li>te, amber sunrise”><p>Második ebben a kategóriában, nézzük meg a HUAWEI különleges sport-formátumú fejhallgatóit. A különböző oldalakon eltérő lehet a címkézésük – a Honor előtaggal vagy anélkül. Ugyanarról a modellről beszélünk, és a Honor a HUAWEI helyi márkája.</p><p>A sport formátum itt néhány funkció és fejlesztés jelenlétére utal. A fejhallgató mindenekelőtt alap IP52 vízszigeteléssel rendelkezik. Ez pontosan az alapvető védelem – az izzadságtól és az eső fröccsenéseitől, és nem lehet vízbe meríteni őket. De a jobb rögzítés miatt is kényelmes bennük futni – a speciális “szárnyaknak” köszönhetően a fejhallgató kényelmesen a fülben marad. Mágneses rögzítéssel is fel vannak szerelve, hogy a jobb és bal fülhallgatót összekapcsolja, amikor hordozza őket.</p><p>A modell hangjellemzői meglehetősen szabványosak, és nem sokban különböznek a legtöbb olcsó fülhallgatótól. Frekvencia lefedettségi tartomány – 20 és 20 ezer között. Hz, 32 ohm impedancia, 96dB érzékenység. A membrán azonban viszonylag nagy, 11 mm-es, ami sokkal gazdagabb hangzást és jobb basszusokat jelent, ha minden más tényezőt figyelembe veszünk.</p><p>A hangforrás-szabályozás nagyon jól sikerült. Az apró vezérlőmodul segítségével könnyedén váltogathat, visszatekerhet és fogadhat hívásokat okostelefonjáról.</p><p>Az akkumulátor itt nem rekord kapacitású, és az akkumulátor élettartama 11 órára korlátozódik közepes hangerőn, és ez a maximum. Gyorstöltési funkció – 15 perc töltés több órányi használatot tesz lehetővé. Teljes töltési idő a semmiből – 2 óra. Töltés microUSB-n keresztül, ami enyhe hátrány lenne, mivel az USB Type-C természetesen jobb lenne.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>megbízható rögzítés;</li><li>nyomon követés/visszahívás vezérlőmodul;</li><li>viszonylag nagy membránok;</li><li>nedvesség elleni védelem;</li><li>Mágneses rögzítés;</li><li>zajszűrő mikrofon;</li><li>iPhone-támogatás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Világos, nem kikapcsolható LED kijelző.</li></ul><h3>Beats Flex All-Day vezeték nélküli</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=BEATS FLEX EGÉSZ NAPOS VEZETÉK NÉLKÜLI

  Befejezzük ezt a választékot egy pár fejhallgató márka Beats, amely egy időben szó szerint mainstream volt Oroszországban, és eddig a “bitek” komoly keresletet mutatnak. Ez a modell már kiegyensúlyozza a felülvizsgálatunkban szereplő feltételes árkorlátot – 2022 elején majdnem 5 ezer forintba került. rubel.

  Mivel ez egy Beats, a felhasználók akaratlanul is mély basszust várnak a fejhallgatótól. És itt a gyártó nem hibázott – az alacsony valóban teljes mértékben megfelel az elvárásoknak. Érdemes tudni, hogy a modell messze nem audiofil – a fejhallgató nem is tesz úgy, mintha kiegyensúlyozott lenne, a hangsúly a jó basszuson van.

  Az apró vezérlőmodul segítségével sávot válthat, hívásokat fogadhat stb. . A fejhallgató rendelkezik Siri hangasszisztenssel, de hanggal nem hívható – a lejátszásvezérlő gombot meg kell nyomnia és lenyomva kell tartania.

  Meg kell dicsérnünk a csatlakoztathatóság és az adatátviteli sebesség minőségét. Nincs lag, nincs észrevehető eltérés videók nézésekor. Bluetooth 5 rádiós modul.0 itt a valódi minőség.

  A beépített akkumulátor akár 12 órás üzemidőt biztosít. Ez a gyártó által megadott idő, és a teszteredmények alapján teljesen megfelel a valóságnak.

  Egy másik szép dolog ezekkel a fejhallgatókkal kapcsolatban az, hogy teljesen integrálódnak az Apple ökoszisztémába. A W1 beépített chipjével, akárcsak az első AirPods esetében, könnyedén megoszthatja a zeneszámokat az iOS-en belül, csatlakozhat a Bluetooth menü megkerülésével, gyorsan válthat fejhallgatóra ugyanazon az Apple ID-n belül.

  A Yandex felhasználói értékeléséből.A “Level 2 Gadget Inspector” státuszú piac: “Ezek a legjobb fejhallgatók a mobilis emberek számára, akik több feladatot végeznek és váltogatják a tevékenységeket. Kiváló védelem az idegen hangok ellen. Az akusztika kiváló!”

  Előnyök

  • Beats jellegzetes basszus;
  • minőségi anyagok;
  • felhasználóbarát működés;
  • USB Type-C;
  • luetooth 5.0;
  • iPhone-támogatás;
  • Gyors üzemanyagtöltés;
  • mágneses rögzítés.

  Hátrányok

  • A felhasználók egy kis százaléka szerint a basszus “csavaros”.

  A legjobb vezeték nélküli TWS fejhallgató

  A harmadik és egyben utolsó jelölés a legjobb 5k alatti vezeték nélküli fejhallgatók áttekintésében. Az Expertology magazin áttekintése a TWS-formátumú modelleknek szól. Ebben az esetben a jobb és a bal fülhallgató teljesen önálló, még egymástól is. Mindegyiknek saját akkumulátora és rádiós modulja van a kommunikációhoz.

  Xiaomi Redmi AirDots 2, fekete

  Értékelés: 4.7

  Xiaomi Redmi AirDots 2, fekete

  Először is, nézzük meg a Xiaomi által készített szupernépszerű modellt. Ezek a Xiaomi kínálatának legolcsóbb vezeték nélküli fejhallgatói, és évek óta elképzelhetetlen keresletnek örvendenek. Az ára 2022 elején mindössze 1300 font körül lesz.

  Ez a modell nagy sikere a Xiaomi stratégiájának másik sikeres végrehajtásának köszönhető, hogy elektronikát hozzon létre, a prémium osztályhoz közel, rendkívül megfizethető áron. Tehát, itt van egy fejhallgató, elég jó hangzással, töltő tokkal, gyors Bluetooth 5 rádióval.0, alapvető vízszigetelés, mindez egy szilárd kialakítású ergonómiai szempontból.

  A beépített miniatűr elemek minden fülhallgatóban akár 4 óra üzemidőt biztosítanak. A hordozható tok 300 mAh kapacitású power bankként szolgál, amely lehetővé teszi a fejhallgató háromszori feltöltését. A fejhallgató töltéséhez egyszerűen helyezze a fülhallgatót a tokba, és győződjön meg róla, hogy a jelzőfény minden egyes. Maga a tok micro-USB csatlakozón keresztül töltődik. Kissé frusztráló, hogy nincs töltésjelzés a tokban.

  Fő hangjellemzők jellemző: 20k-20k sávszélesség. Hz, 32 Ohm impedancia, 104dB érzékenység. Az AFC hangkarakterisztikája észrevehető lejtést mutat a mélyhangok felé, és ezt a felhasználók többnyire üdvözlik. Senki sem várja el, hogy ez a modell teljesen kiegyensúlyozott legyen, nem sok embernek van rá szüksége, és amire szükségük van, az a basszus.

  Összességében a felhasználók és a szakértők benyomásai a modellről pozitívak. Csak a lecsupaszított vezérléshez fűzött gratulációk. Valóban, a hangerő beállítása, a sávváltás csak a készüléken lehetséges, nem pedig a fejhallgatón. A hívást csak felvenni és befejezni lehet. De van hangasszisztens, de mindenképpen jobb lenne feláldozni a vezérlésért, mint fordítva.

  Előnyök

  • Jó basszus és általában jó hangzás;
  • Bluetooth 5.0;
  • Töltőtáska három töltés számára;
  • alapvető nedvességvédelem;
  • hangasszisztens;
  • elfogadható ár.

  Hátrányok

  • Rendkívül lecsupaszított vezérlés.

  Xiaomi Mi ue Wireless Earphones 2 Basic, fehér

  Értékelés: 4.8

  XIAOMI MI<tr></div><p>UE WIRELESS EARPHONES 2 BASIC, FEHÉR” src=”/wp-content/uploads/2023/11/19916666195941-6010.jpg” height=”404″ title=”XIAOMI MI</p><tr>UE VEZETÉK NÉLKÜLI FÜLHALLGATÓ 2 BASIC, FEHÉR”><p>Egy másik Xiaomi modell, drágább és érdekesebb, mint az előző változat, de abszolút értelemben még mindig olcsó – 2000 RUB körül 2022 elején.</p><p>Ez az egyik a piacon lévő számos “AirPods-változat” közül. De ezzel itt nincs semmi baj, mivel a megvalósítás elég jó. Még az építés is minőségileg történik, a fejhallgató és a tok kellemes a kézben tartani, a kis részekben nincs olcsó érzés.</p><p>A legfontosabb jellemzők jellemzőek erre a formátumra: 20k és 20k közötti frekvenciaválasz. Hz, 32 ohm impedancia. A membránok meglehetősen nagyok 14.2mm, ami természetesen jó a hangminőség szempontjából. De nem ez az egyetlen döntő tényező.</p><p>Az in-ear fülhallgatók a félig nyitott stílusúak. Ez pedig azt jelenti, hogy a külvilág hangjaitól való elszigeteltség szempontjából definíció szerint észrevehetően kevésbé elszigeteltek, mint a fülhallgatók. És ez nem hátrány, hanem egy velejáró tulajdonság, amit szem előtt kell tartani.</p><p>A fejhallgató a Bluetooth 5 sebességű porton keresztül csatlakozik a forráshoz.0. Támogatja az SBC/AAC kodekeket és az összes legkeresettebb profilt: A2DP, AVRCP, HFP, Headset. És van itt egy fontos pozitívum. Minden fejhallgató pár függetlenül csatlakozik a készülékhez. A gyártó itt nem spórolt a vezetékezési sémán, ahogy a legtöbb olcsó TWS fejhallgató teszi, ahol az egyik a mester, a másik pedig az elsőn keresztül csatlakozik, ami potenciálisan nem megfelelő illeszkedéshez és késleltetéshez vezethet. Ez a modell nem rendelkezik ezzel a problémával a kezdetektől fogva.</p><p>Elődjéhez hasonlóan a tok power bankként is használható. Akkumulátor kapacitás – 410 mAh. A pár egyik fülhallgatójának akkumulátorkapacitása – 40mAh. egy teljes feltöltéssel akár 5 órán át is bírja a töltést. A tok teljes töltési ideje a töltőről – 1.5 óra, és ugyanennyi idő a fejhallgató töltésére a tokban.</p><p>Összességében a fejhallgató nagyszerű a hiánypótló és az ár, kivéve, ahogyan az érintésvezérlést megvalósítják. Ezek rendkívül korlátozottak: csak a lejátszás szüneteltetésére/megszakítására és a hangalapú asszisztens hívására van lehetőség. De még ezeket a funkciókat is nehéz használni, mivel az érintőfelületek nincsenek kiemelve, és túl kicsi a területük.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Stílusos megjelenés az Apple AirPods stílusában;</li><li>építési minőség;</li><li>az egyes fülhallgatók független csatlakoztatása a készülékhez;</li><li><b>luetooth 5.0;</li><li>nagy kapacitású töltőtáska;</li><li>USB Type-C;</li><li>az akkumulátor élettartama.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Az érintésvezérlés gyengén fejlett.</li></ul><h3>JBL Tune 215 TWS, fehér</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=JBL Tune 215 TWS, fehér

  Folytatjuk a kiválasztás a fejhallgató hiteles amerikai márka JBL. Ez egy drágább megoldás – majdnem 4 ezer. Az árat szinte az összes funkció indokolja.

  Mindenekelőtt érdemes megjegyezni a legfontosabb dolgot – a hangminőséget. Itt a JBL megtartja a védjegyét, lenyűgöző hangtisztaságot biztosítva. Kifejezett színpad, részletesség és lokalizáció. A lágy, mély basszus benyomását kiegészítve, a JBL Pure Bass saját fejlesztésű.

  A második figyelemre méltó pont – az akkumulátor élettartama. Fokozott akkumulátor-üzemidő 55mAh minden fülhallgatóval, akár 5 órás használathoz. A 660mAh kapacitású töltőtáska összesen akár 25 óra használatot biztosít. Teljes töltési idő – 2 óra USB Type-C csatlakozón keresztül.

  A kényelmes Dual Connect funkció lehetővé teszi, hogy mindkét fülhallgatót egyszerre használja a zenehallgatáshoz, vagy mindkét fülhallgatót külön-külön különböző célokra. Például az egyikben hallgathat hangot, a másikon pedig telefonálhat.

  Az összes jó pont mellett ugyanaz a probléma, mint az előző modellnél – gyenge érintésvezérlés. Névlegesen ott van, de nehéz használni, és a funkcionalitás rendkívül korlátozott.

  A Yandex felülvizsgálatából.2. szintű Gadget Inspector státuszú piac: “Nagyszerű hangzás: lágy, terjedelmes basszus, jól kirajzolódó középtartomány és tiszta magas hangok. Kényelmes fülbe illeszkedés. A mikrofon is tisztességes.

  Prima facie

  • márka;
  • Továbbfejlesztett JBL Pure Bass;
  • luetooth 5.0;
  • hordtáska töltési funkcióval;
  • USB Type-C;
  • hangasszisztens;
  • az akkumulátor élettartama.

  Hátrányok

  • a vezérlés rosszul van megtervezve.

  HONOR fülhallgató 2
 • te, éjfekete
 • Értékelés: 4.9

  Olvasson tovább  5 legjobb projektor képernyő
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: