A 13 legjobb porszívó 5000 rubel alatt

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Honlapunk minden olvasója egyetért azzal, hogy ma már nehéz elképzelni az életet porszívó nélkül. Még azok a nagyszülők is használnák ezt a porszívót, akik korábban a hagyományos seprűn kívül nem ismerték el más használatát. És míg korábban a porszívók sok pénzbe kerültek, ez alapvetően megváltozott. Az üzletekben manapság még nagyon olcsó porszívókat is találhat, amelyek nem több mint 5000 rubelbe kerülnek. Pontosan ilyen modelleket veszünk figyelembe ebben az áttekintésben, amelyet a szolgálat szerkesztői és elemzői állítottak össze.

Hogyan válasszunk egy olcsó porszívót?

Hacsak nem akar sok pénzt költeni porszívóra, alaposan át kell gondolnia, hogy melyik készüléket válassza. Az a tény, hogy az üzletek szó szerint tele vannak rossz minőségű termékekkel, amelyek a garanciaidő lejárta után, és néha még az előtt is elromlanak. Melyek azok a jellemzők, amelyekre a legnagyobb figyelmet kell fordítania??

Az első dolog, amit el kell döntenie, hogy milyen típusú porgyűjtője van. A zsákos porszívókat 5000 rubelnél kevesebbért árulták. Manapság már nem annyira. Egy zsákos modell azonban megbízhatóbb lesz, mert a kialakítását az évek során tökéletesítették. A zsák lehet szövetzsák, amely esetben újratölthető. De az ürítés igazi kihívás. Sokan inkább eldobható papírzacskókat használnak, amelyeket a porral együtt dobnak ki. A probléma az, hogy egyes porszívók jelentősen csökkentett huzatúak, ha ebbe a zsákba helyezik őket. A készülék viselkedésének megismeréséhez ajánlott elolvasni és megnézni a véleményeket, és ne legyen lusta a vélemények olvasásához.

A portartállyal rendelkező porszívók esetében a művelet egy kicsit bonyolultabb. Minden alkalommal, amikor használod, nem csak kiüríted a szemetest, hanem nedves rongyot is teszel bele. Emellett ezek a porszívók, különösen az alacsony költségvetésű modellek zajosak. Az a tény, hogy a műanyag tartályuk rezonátorrá alakul… De egy ilyen készüléknek soha nem lesz szüksége porzsák cserére!

Léteznek víztisztítással ellátott porszívók. De ritkán kaphatók 5000 rubel alatt. Ezek a készülékek a beszívott levegőt vízzel öblítik ki, a por pedig egy speciális tartályban ülepedik le. Ismétlem, minden használat után ki kell mosni a szemetest, ami eltarthat egy darabig. És a porszívó zajszintje is elég magas. De pozitív hatással van a beltéri klímára.

A modern porszívók egyéb jellemzői a következőkMotorteljesítmény és szívóteljesítmény. Sajnos a második paramétert nem mindig adják meg a készülék jellemzőiben. Tehát ne legyen lusta elolvasni a véleményeket – ez az, hogy a készülék mennyire jó a por kiszívásában a szőnyegből és hasonló felületekből. Ha pedig lakásában csak parketta vagy laminált padló van, akkor szinte bármilyen porszívó megteszi. Mindaddig, amíg van hozzá megfelelő ecset.

Az olcsó porszívó kiválasztásakor is a következőknek kell irányadónak lenniezajszint. Segítség ebben az esetben segít, ismét, vélemények és vélemények. A készlethez tartozó tartozékok listája szintén fontos. Azonban senki sem tud Önnek 5000 rubelért egy turbókefét ajánlani, amely a leghatékonyabb módja az otthona tisztításának. A kábel hossza is fontosnak tűnik – néha a porszívó olyan kábellel van ellátva, amelyet biztonságosan elhagyhat a készülékkel az egyik szobából a másikba. És még csak nem is kell gondolkodnia a tisztítás típusán. Sajnos egyetlen olcsó porszívó sem rendelkezik teljes értékű nedves súrolási funkcióval.

Végezetül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mindenképpen érdemes megnézni akészüléktervezés. A takarítógépnek extra nagy kerekekkel kell rendelkeznie, hogy könnyen elférjen Ön mögött. A teleszkópos kémény sokkal kényelmesebb, mint a fix kémény – és ez így is van rendjén. És néhány modell rendelkezik teljesítményszabályozóval. A kisebb szívóteljesítmény megnehezíti a porszívózást, de akkor is használhatja, ha a gyermek a szomszéd szobában alszik. Érdekes, hogy néhány egységnél ez a vezérlés nem a testen, hanem a fogantyún található – ez őrülten kényelmes.

A legjobb porszívók 5000 RUB alatt

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb porszívók szűrőzsákkal 5000 rubelre 1 Samsung SC5241 3 520 €
2

Szia

 • ps FC8294 PowerGo
 • 6 589 €
  3 Bosch BSN 2100 3 824 €
  4

  olaris PVB 1802

  3 600 €
  5 Samsung SC4140 3 200 €
  A legjobb porszívók ciklonszűrővel 5000 rubel alatt 1

  olaris PVC 2016

  4 900 €
  2 LG VK706W02NY 4 730 €
  3

  Szia

 • ps FC9351 PowerPro Compact
 • 7 660 €
  4 Samsung SC4326 4 160 €
  A legjobb robotporszívók 5000 alatt dörzsölje 1 Rekam RVC-1755B 5 490 €
  2 Scarlett SC-VC80R11 4 973 €
  3

  olaris PVCR 1012U

  4 150 €
  Legjobb porszívó aqua szűrővel 5000 dörzsölésig 1 ELSŐ OSZTRÁK 5546-3 4 985 €

  A legjobb porszívók szűrőzsákokkal 5000 €-ig

  Samsung SC5241

  Értékelés: 4.9

  SAMSUNG SC5241.webp

  Ha porszívót szeretne kevés pénzért, ne számítson kifinomult dizájnra. Például a Samsung SC5241 nevű modellt aligha nevezheti gyönyörű eszköznek. Ez a porszívó lekerekített műanyag házzal rendelkezik. A bekapcsológomb a készülék többi része fölé magasodik, így úgy néz ki, mint egy vadkan sarka. Arról nem is beszélve, hogy az itt használt anyagok aligha nevezhetők kellemes tapintásúnak. Azonban, aki törődik a készülék kialakításával, amelyet az értékesítés során csak 4000 rubelért vásárolhat? Tekintsük át ennek a porszívónak a jellemzőit.

  Kezdjük azzal, hogy ennek a modellnek a fogyasztása 1800 watt. Ez egy nagyon tekintélyes paraméter. Ez arra utal, hogy tisztességes szívóerővel kell rendelkeznie. És valóban, 410 W-os kimeneti teljesítménye van. Így a Samsung SC5241 akkor is ideális, ha otthonában szőnyegpadló van.

  A szemét a hagyományos 2,4 literes zsákba kerül. Jelzőfény világít, ha a zsák megtelt. Némi szomorúságot okoz a készlet. Az a helyzet, hogy csak egy teleszkópos csővel és egy kefével rendelkezik a padló és a fent említett szőnyeg tisztításához. Sajnos, nem csak turbókefe nincs a dobozban, de nincs résfúvóka sem. Bár előfordulhat, hogy egyes készülékek fel vannak szerelve vele – ezt vásárlás előtt ellenőrizni kell.

  Sok olcsó porszívó porzsákkal szenvednek attól, hogy szennyezett levegőt bocsátanak ki. Nem az, mert a készülék HEPA11 szűrőt használ. Nagyon hosszú hálózati kábellel is büszkélkedhet. Hogy pontosabb legyek, a porszívóból egészen 6 m-ig kihúzza a porszívót. Még nem biztonságos egyik szobából a másikba sétálni, de ez nem jelent kellemetlenséget. A készülék súlya 5,1 kg. Ez nem olyan fontos, mivel a készülék nagy kerekekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően biztonságosan lovagolhat mögötted, még a közepesen komoly akadályokon is átjutva.

  Mi másra lehet még panaszkodni, a dizájnon kívül?? Talán a teljesítményszabályozó hiánya. Emiatt el kell fogadnia, hogy a készülék biztosan nagyon zajos lesz. A mérések azt mutatják, hogy a zajszint eléri a lenyűgöző 84 dB-t.

  Előnyök

  • Egy tágas porzsák;
  • Komoly szívóerő;
  • Egy nagyon hosszú hálózati kábel;
  • Jó minőségű szűrőt használ;
  • Egy jó teleszkópos cső;
  • Porzsák töltöttségjelzővel rendelkezik;
  • A porszívó akár a lábával is kikapcsolható;
  • Automatikus zsinórvisszatekercselő berendezés van beépítve; – A zsinór automatikusan letekeredik, amikor a berendezés teljesen visszahúzódik.

  Hátrányok

  • Nem a legjobb kialakítás;
  • Magas zajszint;
  • Rossz felszerelés.

  Szia

 • Az FC8294 PowerGo
 • Értékelés: 4.8

  Philips FC8294 POWERGO.webp

  Ha a fenti mintát néha nagyon kevés pénzért értékesítik, akkor a Philips FC8294 PowerGo megvásárlásához körülbelül 5900 rubelt kell költeni. És ez feltételezi, hogy nem a gyártó hivatalos webáruházában vásárol, ahol az árak még magasabbak! De ez a modell egy kicsit szebbnek tűnik. Bár az összetételében is meglehetősen olcsó műanyag van, amely nem túl kellemes tapintású – a fogantyú, a kapcsológomb és néhány más elem ebből készült.

  Sok más olcsó modellel ellentétben a Philips FC8294 PowerGo rendelkezik teljesítményszabályozóval. Az alacsony beállítás nagyon gyenge szívóerőt eredményez, de ezen a ponton a készülék akkor is tisztít, amikor a gyermek alszik. A maximális beállításnál az energiafogyasztás 2000 wattra nő, és a zajszint eléri az ijesztő 82 dB-t. 350 wattos szívóteljesítmény. Nem rekord, de még mindig lehet szőnyeget tisztítani ebben a beállításban.

  Más olcsó porszívókhoz hasonlóan a Philips FC8294 PowerGo csak száraz porszívózást kínál. A levegő itt egy finom szűrőn megy át. Ha nagyon ritkán tisztít, akkor nem valószínű, hogy az elkövetkező években ezt a szűrőt cserélni vagy tisztítani fogja. A hálózati csatlakozást itt egy 6 méteres vezeték biztosítja, amely használat után automatikusan visszahúzódik a tisztító belsejébe. Ez a készülék rendelkezik egy rekesszel is a porszívók elszívására!

  És itt elérkeztünk a porszívó fő jellemzőjéhez. Egyszerre két fúvókát tartalmaz. Az első egy hagyományos porszívó, amelyet szőnyegekre és normál padlóra terveztek. A második egy kétoldalas kefe, amely alapvetően kiszívja a port a nehezen hozzáférhető helyekről. Szintén a teljes készletben egy praktikus teleszkópos csővel.

  Néhány kérdés merül fel a porszívó súlyával kapcsolatban. Nagyon könnyű. Az alatta lévő mérleg csak 4,3 kg-ot fog nyomni. Ez egyértelműen jelzi az építés során felhasznált anyagokat. A Philips FC8294 PowerGo véleményei azonban nem mondják, hogy a porszívó egy-két év után megszakad, így nincs mitől félni.

  Előnyök

  • A porzsák kapacitása 3 liter;
  • A finom szűrő nem rossz;
  • Jó szívóerő;
  • Egy nagyon hosszú zsinór;
  • A porgyűjtő töltöttségjelzővel rendelkezik;
  • Van egy teljesítményszabályozó;
  • A lábával kikapcsolhatja;
  • A kábel automatikusan kitekeredik;
  • Van egy hely, ahol tárolni lehet a darabokat.

  Hátrányok

  • Tisztességes zajszint;
  • Nem mindig megfelelő áron értékesítik;
  • A réselt rögzítés nagy zajt csap.

  Bosch BSN 2100

  Értékelés: 4.7

  BOSCH BSN 2100

  Egy másik példány, amelynek porzsákja pontosan 3 literes kapacitású. Így a készülék elég jól néz ki, és az eladók gyakran csak 4100 rubelt kérnek. Vagy valamivel több, ha a készleten kívül vásárolt. A készülék energiafogyasztása 2100 W-ra csökken. Ami a szívást illeti, a teljesítménye eléri a 330 W-ot. Kiváló porelszívó teljesítmény, még a szőnyeg mélyén is.

  A Bosch BSN 2100 finom szűrővel rendelkezik, akárcsak az imént látott. Ez egy nagyon olcsó tartozék, amely a maradék port még a levegő elszökése előtt felfogja. A tisztítás teleszkópos csővel történik, amely egy 260 milliméteres szőnyeg- és padlókeféhez csatlakozik. De két másik fúvóka gyárilag be van építve! Az első egy réselt. Ezt általában a radiátor tisztítására használják. A második szerszámot a kárpitozott bútorok kíméletes felsöprésére tervezték, és ez is jól jöhet. De ha az előző modellben volt egy hely a tartozékok tárolására, a Bosch BSN 2100 tulajdonosának valahol a porszívón kívül kell tartania őket. A készülék azonban kicsi és könnyű, súlya mindössze 3,6 kg!

  Mivel ez szükséges, ez a modell kapott egy mutatót a porgyűjtő töltése. Szintén itt van egy teljesítményszabályozó, amely a tokon található. Használható a porszívó által kibocsátott zaj legalább némileg csökkentésére, így gyermeke nyugodtan aludhat.

  Sajnos ez a modell több katasztrófától is szenved, amelyeket nincs jogunk nem megemlíteni. Először is, sok példány sok port dob vissza, ami a műanyag zacskó rögzítésének a tok megfelelő részéhez való elégtelen tapadása miatt következik be. És a táska cseréje ebben az esetben nem segít! A porszívó is sokat melegszik. Ez is kihívást jelent, mivel ez a fajta hő befolyásolhatja a készülék élettartamát. Végül nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tömlő nem forgatható. Ez egy kicsit kényelmetlenebbé teszi a porszívó használatát.

  Előnyök

  • A hálózati kábel hossza 6 m;
  • Nagyon tágas porzsák;
  • Nagy szívóerő;
  • Van egy teljesítményszabályozó;
  • A porzsák töltöttségének jelzése van;
  • Nagyon könnyű súlya van;
  • Tisztességes felszerelés.

  Hátrányok

  • A zajszint meglehetősen magas;
  • A tömlő nem akar forogni;
  • Egyes porszívókban hibás a porzsák;
  • A porszívó tartozékai nem minden üzletben kaphatók.

  Az olaris PVB 1802

  Értékelés: 4.6

  POLARIS PVB 1802.webp

  Az egyik legolcsóbb porszívó a mi értékelésünkben. A legtöbb esetben mindössze 4000 rubelért adják el. Érthető, hogy egy ilyen olcsó készüléknek van néhány hátránya. Például nem mindenkinek fog tetszeni a Polaris PVB 1802 kialakítása. Sok vásárló csalódni fog a porgyűjtő tartályban, amelynek kapacitása csak 2 liter. Ennek a készüléknek azonban vannak előnyei, de ne térjünk ki a hátrányaira…

  Ez a modell hagyományosan csak száraz tisztítást kínál. A levegő kilépése előtt részecskeszűrőn halad át. Ennek a tartozéknak a teljesítménye tisztességes. A fali konnektorhoz csatlakozik egy tápkábellel. A kábel hossza mindössze 5 m. Sajnos a gyártó spórolt rajta. De nagyszerű motorral rendelkezik. Energiafogyasztása 1800 watt, és 380 wattos szívóteljesítményt biztosít! Mindez arra készteti a porszívó tulajdonosát, hogy nagyon óvatosan járjon el, különösen a parketta és a laminált padló tisztításakor.

  A porgyűjtő tartály töltöttségjelzője alapfelszereltségként van felszerelve. Van egy teljesítményszabályozó is. Ez csak arra az esetre való, ha a parkettát akarja tisztítani. Akkor is praktikus a takarításhoz, amikor a baba alszik. Azonban még a minimális teljesítményen is a porszívó meglehetősen zajos, így a nyugodt alvás kérdéses.

  Egyébként a Polaris PVB 1802 nem valószínű, hogy sokat fog tetszeni. Ez a modell minimális tartozékkal rendelkezik, és könnyű súlya a gyártó által felhasznált anyagok minőségére utal. Egyébként a szívóerő egy adott példány gyártási minőségétől függ. Néhányuknak felesleges résekkel rendelkeznek, ami miatt a tisztítás minősége kezd szenvedni. Egyszóval, ezt a modellt csak abban az esetben érdemes megvásárolni, ha sok pénzt kell megtakarítani. Vagy ha az a porszívó, amelyik megnyitotta az értékelésünket, egyszerűen nem kapható a környékbeli boltokban.

  Előnyök

  • A finom porszűrő jó funkcióval rendelkezik;
  • A Polaris PVB 1802 kicsi és könnyű;
  • Tisztességes szívóerő;
  • Van egy teljesítményszabályozó;
  • Nem feledkezve meg a porgyűjtő tartály töltöttségi jelzőjéről sem;
  • Alacsony költségek;
  • Akár a lábával is kikapcsolható;
  • A zsinór automatikusan kitekeredik.

  Hátrányok

  • Nem túl tágas porzsák;
  • A tápkábel rövid;
  • Kevés melléklet;
  • Magas zajszint.

  Samsung SC4140

  Értékelés: 4.5

  SAMSUNG SC4140.webp

  Egy másik nagyon olcsó porszívó. A szokásos porzsákkal is rendelkezik. Örülök, hogy a kapacitása három literre nőtt.

  A készülék teste őszintén szólva olcsó műanyagból készült. De részben kékre van festve! Ez nagyszerű hír azoknak, akiknek elegük van az unalmas fekete készülékekből. Amint az várható volt, a porszívó kerekekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a készülék nagyon könnyen leküzdheti a komoly akadályokat. A Samsung SC4140 szűrőrendszerrel is rendelkezik. Kár, hogy nem HEPA-szűrő, ami érezhetően megbízhatóbb lett volna.

  A készülék egy 6 méteres kábelen keresztül csatlakozik a hálózati áramhoz. Ez nagyszerű, mert lehetővé teszi, hogy könnyen tisztítson akár egy nagyon nagy helyiséget is. A pörgő tömlő is egy igazi öröm. A zajszint azonban kérdéseket vet fel, mert eléri a 83 dB-t. Ha azonban gyermek alszik a közelben, a zajszint csökkentésére használhatja a teljesítményszabályozót.

  A készülék testén megtalálható a porzsák feltöltésének jelzője. Van egy gombja is, amelynek köszönhetően a zsinór magától elkezd kitekeredni. És ha alaposan megvizsgálja ezt a porszívót, akkor megtalálja a fúvóka tárolórekeszét. Ez azt mutatja, hogy a Samsung SC4140 nem csak a padló és a szőnyeg kefével jön egy teleszkópos csővel. Sőt, a dobozban egy kombinált fúvókát is talál, amely por- és résfúvóka is egyben.

  Ezen kívül a porszívó súlya 3,76 kg. Sajnos ez azt mutatja, hogy az itt felhasznált anyagok nem a legjobbak. A testről már beszéltünk. Nincs panasz a motorra – igen, zajos, de nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem sérül meg. Ezt bizonyítják az értékelések, amelyek általában csak jó minősítéseket tartalmaznak.

  Előnyök

  • Hosszú garanciaidő;
  • Nagyon hosszú tápkábel;
  • Jó szívóerő;
  • Nem rossz finom szűrő;
  • Jó porgyűjtő tartály kapacitása;
  • Alacsony költségek;
  • Van egy teljesítményszabályozó;
  • Ezt kiegészíti a porgyűjtő töltöttségének jelzője;
  • Hely a tisztítóeszközök tárolására
  • Nagyon könnyű súly.

  Hátrányok

  • Magas zajszint.

  A legjobb porszívók ciklonszűrővel 5000 rubelre

  olaris PVC 2016

  Értékelés: 4.9

  POLARIS PVC 2016.webp

  Ez a porszívó általában 6500 rubelért vagy még valamivel többért árulják. De sokkal kevesebb pénzért is el lehet kapni egy kirakodóvásáron. És ha ez sikerül, nem fogsz csalódni!

  Ez a modell szép külsővel rendelkezik. Műanyag házán egy teljesítményszabályozó található. Lehetővé teszi a szoba takarítását akkor is, amikor a gyermek a szomszéd szobában alszik. Egyébként, ha ezt a szabályozót a maximumra kapcsolja, a szívóteljesítmény 460 wattra nő! Ezen a ponton óvatosan kell eljárni, különben a porszívó szó szerint kitépheti a laminált padló deszkáit. Ami az energiafogyasztást illeti, az 2000 watt. A nagy hatékonyságot többek között a porzsák elhagyásával érik el.

  Ez a porszívó egy 2,5 literes műanyag tartállyal rendelkezik. A VK706W02NY porgyűjtővel rendelkezik, amely tisztítás után kiüríthető és kiüríthető. Erre azonban nincs szükség – ebben a tekintetben a készülék nem különbözik túlságosan a táskás társaitól.

  A többi modern porszívóhoz hasonlóan a Polaris PVC 2016 is finom szűrővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az elszívott levegő szinte szennyeződésmentes. Ez a modell büszkélkedhet a portartály töltöttségének jelzőjével is. A hálózati aljzathoz való csatlakoztatás pedig egy 5 méter hosszú hálózati kábellel történik. Kétségtelen, hogy néhányan nem találják elég hosszú ideig.

  A porszívódoboz teleszkópos csövet tartalmaz. Csak néhány másodpercet vesz igénybe a tömlőhöz való csatlakoztatásához. Néhány extra fúvókát is tartalmaz. A szőnyegek és padlók tisztítására használt szokásos kefe az előbbi szerepét tölti be. A második fúvóka kárpitozott bútorokhoz használható. A harmadik pedig egy kombinált – főként olyan esetekben van rá szükség, amikor a port ki kell húzni a szűk helyekről.

  Egyébként egy ismerős porszívó. A kikapcsoló gombot kifejezetten ehhez a modellhez tervezték, hogy lábbal lehessen bekapcsolni. A készülék azt is tudja, hogyan tekerje fel a zsinórt magától. A készülékben van egy hely a fúvókák tárolására. Amint azt már észrevette, sok modell nem rendelkezik szemetesládával.

  Előnyök

  • Egy nagy portartály;
  • Finom szűrővel rendelkezik;
  • Nagy szívóerő;
  • Gazdagon felszerelt;
  • Nem feledkezve meg a porgyűjtő tartály töltöttségi jelzőjéről sem;
  • Van egy teljesítményszabályozó;
  • Még a lábaddal is kikapcsolhatod;
  • Rögzített rekesz a szemét tárolására.

  Hátrányok

  • Nem túl hosszú hálózati kábel;
  • Nem mindig alacsony áron adják el;
  • Nincs függőleges parkolás;
  • A szűrő nagyon gyenge;
  • Kényelmetlen porszívózás közben;
  • Nem a legkényelmesebb padlófúvóka.

  LG VK706W02NY

  Értékelés: 4.8

  LG VK706W02NY

  Egy másik porszívó tartályos. De ez már észrevehetően kisebb. Lehetséges, hogy ezért is kerül mai mércével mérve szerény összegbe. De ez a modell is szép kialakítású. Itt a test egy része feketére van festve, a másik része pedig pirosra. Belső portartállyal rendelkezik a por összegyűjtésére. Kár, hogy a portartály kapacitása csak 1,2 liter. Ez azt jelenti, hogy minden tisztítás után ki kell ürítenie, különben szembesül a telítettségével, amit a LED jelez.

  Az előző modellhez hasonlóan az LG VK706W02NY is 2000 wattos fogyasztással rendelkezik. Van azonban némi légveszteség, így az elszívó teljesítménye csak 380 W. De még ez is elegendő az esetek túlnyomó többségében. Akár 82 dB zajszint porszívózás közben. Nem tehetsz ellene semmit, mert nincs hatalmi kontroll. Egyébként ez a modell finom szűrővel rendelkezik, így nem kell aggódnia a kidobott levegő minősége miatt.

  A dél-koreaiak teleszkópos csővel és három fúvókával szerelték fel alkotásukat. Ezért az árért aligha várhatsz többet. Egy 5 méteres vezeték segítségével csatlakozik az elektromos hálózathoz. Egy hosszabb zsinór gyakorlatilag lehetetlen lett volna ide beférni, emlékezve a porszívó méretére. Ellenkező esetben a készülék nem rendelkezne automatikus zsinórvisszatekerési funkcióval. Érdekes, hogy a porszívó minimális mérete nem jelenti azt, hogy ez a modell pelyhes. A súlya 4,6 kg. De a súly szinte minden konténeres porszívó esetében zavaró. Hogy igazságos legyen, rendkívül nehéz észrevenni, mert az idő 99% -ában egy ilyen eszköz görgőkön mozog a szobában, szinte soha nem kell felemelni.

  Előnyök

  • Finom szűrővel rendelkezik;
  • Tisztességes szívóerő;
  • A porszívó akár a lábával is kikapcsolható;
  • Jó felszerelés;
  • A töltöttségi szintjelzőről sem feledkeztünk meg.

  Hátrányok

  • Rendkívül kicsi portartály;
  • A vezeték rövidnek tűnhet;
  • Magas zajszint;
  • Nincs teljesítményszabályozó;
  • A szűrő gyorsan elkoszolódik;
  • Függőleges parkolásra nincs lehetőség;
  • Nem a legjobb kapcsolat a cső és a tömlő között.

  Szia

 • ps FC9351 PowerPro Compact
 • Score : 4.7

  Philips FC9351 POWERPRO COMPACT

  Egy másik nagyon szép porszívó. Nagyon nagy kerekei vannak, amelyekkel könnyen átugrik az akadályokon; A tápkábel rövidnek tűnhet; A szűrő nagyon gyorsan szennyeződhet. A probléma ezzel a készülékkel az ára. A helyzet az, hogy leggyakrabban 9K-ért adják el. rubel. De az eladók megértik, hogy a porszívó számos jellemzője nem különbözik az olcsóbb testvérektől, így néha az ár 5000-6000 rubelre csökken.

  Nem tökéletes készülék. Például sokan biztosan panaszkodnak a portartályra, amelynek térfogata csak 1,5 liter. Különösen a lusta emberek, akik nem akarnak foglalkozni a tartály kiürítésével minden tisztítás után, nem fogják szeretni. A hordozófogantyú hiánya szintén kellemetlen lehet. És ez a porszívó nem nevezhető zajmentes porszívónak. Pontosabban a mérések azt mutatják, hogy a zajszint eléri a 82 dB-t. De ez a probléma minden olyan olcsó porszívó esetében fennáll, amely porzsákként porgyűjtőt használ.

  A készülék fogyasztása 1900 watt. Ennek ellenére ennek a modellnek a szívóteljesítménye mindössze 370 W – ez egy nagyon tiszteletreméltó szám. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek tisztítási problémák. Különösen a tartozékokkal, amelyeket a szállítási készlet tartalmaz. Először is, kap egy viszonylag jó kefét szőnyegekhez és padlókhoz M

   tiClean. Másodszor, a bútorfúvóka nagyon jól jön. Harmadszor, a résfúvóka nagyon hasznos lehet. A teleszkópos csövet természetesen nem felejtette el a gyártó.

   A HEPA 10 szűrővel ellátott porszívó magas költségei. Tényleg elvégzi a munkát, és a jövőben könnyen találhat új szűrőt a helyi boltban. A készülék 6 méteres tápkábellel rendelkezik. Ez is egy tagadhatatlan előnye ennek a modellnek. Egyébként egyáltalán nem meglepő. Az ismerős lábkapcsolóval rendelkezik. Cord itt minden probléma nélkül automatikusan kitekercselni. Nem kell figyelmen kívül hagyni a tárolórekeszt az alkatrészek számára. Ami a porszívó súlyát illeti, az elég megfelelő 4,5 kg.

   Előnyök

   • A porzsák töltöttségét jelzi egy kijelző;
   • A porszívó akár a lábával is kikapcsolható;
   • Van egy hely a mellékletek tárolására;
   • Kiváló minőségű szűrőt használ;
   • A tápkábel hosszú;
   • Nagyszámú fúvóka;
   • Jó szívóerő.

   Hátrányok

   • Tisztességes zajszint;
   • A magas árcédula;
   • Nem túl tágas tartály;
   • Nincs hordozófogantyú;
   • Nincs teljesítményszabályozó.

   Samsung SC4326

   Értékelés: 4.6

   SAMSUNG SC4326.webp

   Az egyik legszebb porszívó a kínálatunkban. De sajnos nem a legjobb a műszaki jellemzők tekintetében. Például nem mindenki lesz elégedett az itt használt tartállyal, mert annak térfogata csak 1,3 liter. Ez azt jelenti, hogy minden tisztítási ciklus után ajánlott kiüríteni. Magas zajszinttel is küzd. Ez, mint már említettük, a legtöbb olcsó porszívó problémája.

   Ezt a modellt szándékosan számos egyszerűsítéssel hozták létre. Ennek eredményeképpen 5000 rubelnél olcsóbban is megvásárolható, még akkor is, ha nem akciós. Néhány paraméter biztosan sokaknak tetszeni fog, különben ez a készülék nem szerepelne a minősítésünkben. Például nem tudunk nem csodálni a HEPA 11 szűrőt, amely tökéletesen megbirkózik fő feladatával. Fő előnye a könnyű csere, mivel sok orosz üzletben kapható. Az akár 6 méter hosszú zsinór is örömteli érzéseket kelt. Nagyon hosszú tömlőt is használ, így a tisztító hatótávolsága lenyűgöző, 9,2 m.

   Ez a modell teleszkópos csővel és három fúvókával rendelkezik. Ezek közé tartozik a padló- és szőnyegkefe, a réskefe és a porolókefe. Az egyetlen kár, hogy nincs rekesz ezeknek a tartozékoknak. De ez nem kritikus, így ezt a pontot nem is vesszük fel a hátrányok listájára.

   A Samsung SC4326 befolyásolja a legkevésbé az áramszámlát. Az a tény, hogy az energiafogyasztása mindössze 1600 watt. Ugyanakkor a dél-koreai gyártónak sikerült minimalizálni a légveszteséget, így a 360 wattos szívóteljesítményt. Egyszóval a porszívóra sem lehet panasz! Aligha panaszkodhat a súlyára, mert nem haladja meg a 4,2 kg-ot.

   Ennek eredményeképpen a Samsungnak van egy jó eszköze, amelyet száraz tisztításra terveztek. Ha ez is volt egy tágasabb tartály, akkor nem érné meg!

   Előnyök

   • Nagyszámú fúvóka a készletben;
   • Minőségi szűrőt használnak;
   • Jó szívóerő, amikor a tartály üres;
   • A tápkábel hosszú;
   • A lábával kikapcsolhatja;
   • A kábel automatikusan kitekeredik.

   Hátrányok

   • Elkelne egy teljesítményszabályozó;
   • A tartály túl kicsinek bizonyult;
   • Magas zajszint;
   • A szűrőt nagyon gyakran kell tisztítani.

   A legjobb robot porszívók 5000 rubelre

   Rekam RVC-1755B

   Értékelés: 4.9

   REKAM RVC-1755B.webp

   A minősítésünk nem tudott robotporszívók nélkül, mert most már megvásárolhatja őket az 5000 rubelért. Például ez a Rekam RVC-1755B árcédulája. De természetesen ez a robotporszívó nem fogja lenyűgözni Önt a Xiaomi és más vállalatok által gyártott ilyen típusú intelligens eszközökben található funkciókkal. Ez az egység nem lesz képes gondolkodni, hanem egyszerűen az öt optikai érzékelő leolvasása alapján navigál. Ha a töltés kifogy, vagy a robot elakad, hangjelzés érkezik. Nem álmodhatsz független visszatérésről a töltőállomásra.

   A készülék 1800 mAh-s akkumulátort tartalmaz. Elég jó érték, ami kb. 90 perces működésre elegendő. Érdekes módon a töltési idő szinte pontosan ugyanaz.

   A nagy porszívókkal ellentétben a Rekam RVC-1755B alig zajos. A közeli mérések csak 55 dB-t mutatnak. Nem csoda, hiszen a szívóteljesítmény mindössze 15 W. A portartály térfogata nem haladja meg a 0,35 litert. Ezekkel a paraméterekkel azonban nincs semmi baj, mivel ezt a készüléket csak por eltávolítására tervezték, nem pedig szemétgyűjtésre. És jobb, ha nincs útban szőnyeg.

   A Rekam RVC-1755B egy igazi bébi. A súlya mindössze 1,1 kg. Az itt elhelyezett motorokat pontosan erre a súlyra tervezték, így ez a robotporszívó valószínűleg nem fog macskát gurítani. Ha akadályokkal ütközik, nem okozhat kárt, mivel a készülék puha ütközővel rendelkezik. Oldalsó kefével is rendelkezik.

   Előnyök

   • Jó poreltávolítás;
   • Alacsony zajszint;
   • Vannak optikai érzékelők;
   • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
   • Nem tart sokáig a töltés;
   • Riasztást ad, ha elakad;
   • Puha lökhárítóval rendelkezik;
   • A szerény súly.

   Hátrányok

   • A por eltávolításával nem boldogul a legjobban;
   • Nehéz megvenni;
   • Kézi telepítés a töltőre.

   Scarlett SC-VC80R11

   Értékelés: 4.8

   SCARLETT SC-VC80R11.webp

   Ez nagyon különbözik a többi robotporszívótól. Legalábbis látszólag. Az a helyzet, hogy ennek a modellnek a felső része ezüstszínűre van festve, és nagyon szépen tükrözi a környezetét. Az eredmény olyan benyomást kelt, mintha egy repülő csészealj járkálna a ház körül, mintha egyenesen az X-aktákból származna.

   Ezt a készüléket elsősorban sima padlók portalanítására tervezték. Ehhez oldalsó kefékkel van felszerelve. A port egy 0,2 liter térfogatú tartályba szívják fel. A szívóteljesítmény hagyományosan alacsony, mindössze 15 watt. Az itt kapható akkumulátor azonban körülbelül egy órányi porszívózáshoz elegendő energiát biztosít. A töltési idő egyébként nagyjából ugyanannyi, mint a töltési idő. De el kell ismernie, hogy az akkumulátor a hátránya. A lényeg, hogy nikkel-melícium technológiával készült. Először is, az akkumulátor nehéz, ami miatt nehezebb, mint egy porszívó. Másodszor, egy ilyen akkumulátornak komoly önkisülése van. Ez nem jelenti azt, hogy egy év intenzív használat után robotporszívó, akkor kell gondolni, hogy vagy cserélje ki az akkumulátort, vagy vásárol egy új készüléket.

   Egyébként ez egy tipikus, túlköltekezett robotporszívó. Kézzel kell behelyezni egy töltőállomásba, villognak a lámpái és csipognak. Az idő felében sikerül elkerülnie az akadályokat. Röviden, ha high-tech eszközt szeretne vásárolni, ez nem az a helyzet. De ha csak valami újat szeretne kipróbálni, akkor a Scarlett SC-VC80R11 lehet a legjobb választás. De ne felejtsd el, hogy a jövőben valami többet akarsz majd.

   Előnyök

   • Nem végez rossz munkát az akadályok megkerülésében;
   • Nedves tisztítást is végezhet;
   • Van egy párnázott ütköző;
   • Tisztességes játékidő.

   Hátrányok

   • A megjelenés nem mindenkinek fog tetszeni;
   • Egyáltalán nem szívja fel a szemetet;
   • Nikkel-melícium elemeket használ;
   • Kézi töltés töltőállomáson.

   olaris PVCR 1012U

   Értékelés: 4.7

   Polaris PVCR 1012U

   Egy másik porszívó, amelyet általában meglehetősen magas áron árulnak. 5000 rubelért csak mindenféle értékesítés során lehet vásárolni. Ez a robotporszívó lekerekített formájú. Ha nem lenne feketére festve, repülő csészealjnak is összetéveszthető lenne. Vegye figyelembe, hogy a lekerekített forma nem engedi, hogy a macska túlságosan ráférjen a felső fedélre.

   Más hasonló eszközökhöz hasonlóan ez is rendelkezik érzékelőkkel. Ebben az esetben ultrahangos. Csak három van, így néha előfordulhat, hogy a porszívó nem ismer fel néhány akadályt. De egyetlen ebben az árkategóriában kapható robotporszívó sem olyan okos és okos, mint ez.

   Mint mindig, a Polaris PVCR 1012U szinte hangtalan. Nem csoda? A szívóteljesítmény valójában nem több, mint 18 Watt. Valójában ez a modell csak a porral harcol. Ezt mutatja a portartály is, amelynek kapacitása mindössze 0,3 liter. Röviden, csak körbejárja a szobát, az oldalsó keféket tekergeti, de ennyi. Ne várjon tőle komolyabb szemét felszedését. És semmiképpen sem jó ötlet ezt az alapmodellt megvásárolni, ha háziállat él az otthonában.

   Mint a többi költségvetési robot porszívók, Polaris PVCR 1012U nem tudja megjegyezni az útvonalat. Ez azt jelenti, hogy amikor az akkumulátor lemerül, a készülék ezt jelzi. Tedd a töltőállomásra kell az ember, a készülék nem lesz képes eljutni hozzá a saját maguk számára. Körülbelül 100 percig működik, ennyi ideig bírja az 1200 mAh-s akkumulátor. A töltés alig több mint másfél órát vesz igénybe. Örül, hogy az akkumulátor lítium-ion technológiával készült, a jövőben nem lesz semmilyen probléma.

   Előnyök

   • Van egy puha lökhárító;
   • Vannak ultrahangos érzékelők;
   • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
   • Nem túl hosszú töltés;
   • Minimális zajszint.

   Hátrányok

   • Kézi telepítés a töltőállomásra;
   • Csak a por ellen küzd;
   • Nem mindig alacsony áron adják el;
   • Az élettartama rövid.

   A legjobb porszívó aqua szűrővel 5000 rubelre

   ELSŐ OSZTRÁK 5546-3

   Értékelés: 4.9

   FIRST AUSTRIA 5546-3.webp

   Az aquafilterrel ellátott porszívók viszonylag nemrégiben jelentek meg. Egyelőre nem meglepően drága. Ezért a mi értékelésünk csak egy ilyen eszközből áll. Sajnos, csak egy jó porszívót lehet vásárolni egy aqua szűrővel 5000 rubelért. A neve FIRST AUSTRIA 5546-3.

   Az aqua szűrő azt jelenti, hogy a porszívó nemcsak száraz, hanem nedves tisztítást is kínál. Ez azt is jelenti, hogy minden tisztítás után ki kell üríteni a tartályt. Azonban nincs semmi bonyolult – csak öntse a 6 literes vízszűrő tartalmát a WC-be.

   A modell energiafogyasztása 1400 watt. A készülék jó szívóerővel büszkélkedhet. Az aquafilter lehetővé teszi a kifúvás funkció megvalósítását, ami bizonyos esetekben hasznos lehet. Az elektromos hálózathoz való csatlakozás itt egy 5 méteres vezetékkel történik. Ez furcsa, a porszívó méretével egy hosszabb kábel is elférne benne. A másik probléma az automatikus tekercselés hiánya.

   El kell ismernie, hogy ez a porszívó nagy zajt csap. De ez elmondható a felülvizsgálatunk abszolút minden egyes képviselőjéről. De nem minden versenytárs FIRST AUSTRIA 5546-3 büszkélkedhet gazdag felszereltséggel. Minden egy teleszkópos csővel kezdődik, amely könnyen csatlakoztatható a tömlőhöz. Sőt, a porszívóval ellátott dobozban talál egy fém kefét a padlóhoz és a szőnyeghez. Egyéb tartozékok között van egy kefe a kárpitozott bútorokhoz. A gyártó nem felejtette el a résfúvókát sem, amely például az akkumulátor tisztításához szükséges.

   Természetesen ez a modell nem tökéletes. Még a zaj sem (ez a leghangosabb a mi értékelésünkben). Sokan túl nagynak fogják találni. Nem mindenki talál helyet a tárolására. De ez az egyetlen porszívó a kínálatunkban, amely nem kényszeríti Önt arra, hogy időnként cserélje a szűrőt.

   Előnyök

   • Két szín közül választhat;
   • Van egy kifúvási funkciója;
   • Jó szívóerő;
   • Nem használ túl nagy mennyiségű villamos energiát;
   • Nem igényel rendszeres szűrőcserét;
   • Nedves felmosást alkalmazunk;
   • Gazdag felszerelés.

   Hátrányok

   • Nagyon magas zajszint;
   • Nagy méret;
   • A tápkábel lehetne hosszabb;
   • Súly 7 kg.

   Következtetés

   Most már tudja, hogy jó porszívót vásárolhat, akár 5000 rubelért is. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a modellt. Bizonyára észrevette, hogy szinte minden, ebben a felülvizsgálatban vizsgált eszköz szenved egy vagy más hátránytól. Sajnos, ilyen világban élünk. Ha nagyon kevés pénzért vásárol porszívót, akkor bizonyos nehézségekkel kell szembenéznie a használat során.

   Olvasson tovább  8 legjobb ivóvízcsap
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: