11 a legjobb MP3 lejátszók közül

Volt idő, amikor a mobiltelefonok meg sem próbálták helyettesíteni a zenelejátszót. Most az MP3 zeneszámokat leggyakrabban okostelefonon játsszák le. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az MP3-lejátszók teljesen a múlté lennének. Ilyen eszközök még mindig léteznek, gond nélkül megtalálhatók néhány online boltban. De ezek között könnyen találkozhatunk néhány elég nagy marhasággal. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy vásárlás előtt olvassa el értékelésünket. Megmondja, hogy melyik modellt érdemes megvásárolni. Az is kiderül, hogy egyes MP3-lejátszók hangzása érezhetően jobb, mint a legtöbb okostelefoné.

Hogyan válasszunk MP3-lejátszót

A mai világban még mindig van helye az MP3-lejátszóknak. A felsőkategóriás okostelefonok tulajdonosai természetesen nem értenek ezzel egyet. A zászlóshajó modellek azonban nem mindenki számára elérhetők. És az általános eszközök nem hangzanak a legjobban. De az MP3 lejátszókat egy kicsit nehezebb meghatározni. De még ezek közül is van néhány, amelyik frusztrálóan néz ki. Ha nem szeretné ezt az érzést érezni, akkor bölcsen kell kiválasztania egy ilyen eszközt. Számos jellemzőt kell keresni.

A modern MP3-lejátszók nagyjából két kategóriába sorolhatók. Az első ezek közül a közel tökéletes hangzást kínáló, nagy hűségű lejátszók sorozata A középkategóriás és az alacsonyabb árkategóriájú modellek. Ne várjon tökéletes hangzást. De az ilyen eszközök képesek a legkisebb méretben is tetszeni. A második kategóriába viszont az ún Hi-Fi lejátszók. Közel tökéletes hangzást biztosítanak, különösen tömörítetlen zene lejátszásakor és kiváló minőségű fejhallgató használata esetén. Röviden, ez az audiofilok legjobb választása! De ezek az MP3-lejátszók többe is kerülnek – néha többe, mint a legtöbb okostelefon. Bár a funkcionalitásuk szerény.

Ha továbbra is a hordozható Hi-Fi lejátszókról beszélünk, egy másik megkülönböztető jellemző általában a következők elérhetősége beépített erősítő. Lehetővé teszi, hogy bármilyen fejhallgatót csatlakoztasson, még a fület teljesen körülvevő fülhallgató modelleket is. Ami az olcsó MP3-lejátszókat illeti, gyakran nincs elég erejük ehhez. A szabály alól azonban vannak kivételek.

Egy ilyen eszköz kiválasztásakor mindig figyelnie kell a következőkrea támogatott formátumok listája. Nem akarsz egész életedben MP3-at hallgatni? Az a helyzet, hogy az adott szabvány súlyos hangtömörítésben szenved, ami azt jelenti, hogy minőségi fejhallgatóval nem azt hallja, amit hallani szeretne – a felső és alsó frekvenciák elvágódhatnak, és a hang részletei általában nagyon gyengék lesznek. Az ideális lejátszónak támogatnia kell FLAC és néhány más tömörítetlen formátum. Csak így élvezheti a kiváló hangminőséget.

Ki kell értékelnie a következőket is az ellenőrzés típusa. Sok olcsó MP3-lejátszó több fizikai gombot is kínál. Más modelleknél érintésérzékenyek. Valószínűleg ez a legrosszabb eset, mivel szinte lehetetlen megtalálni a zsebében. Végül a fejlettebb készülékek érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek. De ez nem vesz el a gomboktól – ezek általában a készülék oldalán találhatók.

fontos ésfunkcionalitása készülék. Egyes modellek ebben a tekintetben majdnem olyan jók, mint az okostelefonok. Ez azonban gyakran negatív szerepet játszik – minél szélesebb a funkcionalitás, annál gyorsabban merül le az akkumulátor. A legtöbb esetben jobban jársz egy olyan MP3-lejátszóval, amely csak zenét és filmeket tud lejátszani. És talán egy e-könyv olvasó. És egyeseknek a zene önmagában is elég lehet. Röviden, gondolkodnia kell egy kicsit.

Az MP3-lejátszó egy hordozható eszköz. Tehát akkumulátorról fog működni. Tehát, mielőtt megvásárolná, meg kell tudnia, mennyi ideig fog szólni egy teljes töltéssel. Soha ne válasszon olyan modellt, amely négy-öt óra után töltőt igényel. És ne hagyatkozzon túlságosan a hivatalos műszaki adatokban szereplő adatokra. Ehelyett nézze meg a véleményeket és az ajánlásokat – a vásárlók megmondják a valódi eredményeket.

És persze, a konkrétumok, hogy mit keresel..A készülék mérete és súlya. Ne felejtse el, hogy valószínűleg nem fogja abbahagyni az okostelefonja használatát. Ez azt jelenti, hogy az MP3-lejátszó egy további eszköz lesz. Minél nagyobb, annál kevésbé akarja majd magával vinni. Ne feledje azonban, hogy a hifi lejátszók nem készülnek kis és könnyű változatban – nem lesz sok választási lehetősége, amikor vásárol egyet.

Az MP3-lejátszó kiválasztásakor figyelembe kell vennie, hogyan fogja tárolni a zenét és más médiát. A legegyszerűbb megoldás a memóriakártyák. Ha azonban már előfizetett egy adott online zeneszolgáltatásra, célszerű olyan készüléket vásárolni, amely támogatja azt. Az internet-hozzáférés ebben az esetben Wi-Fi-n vagy LTE-n keresztül történik. A második lehetőség lehetővé teszi a szolgáltatás használatát a szabadban is, csak ne felejtse el behelyezni a SIM-kártyát. A vezeték nélküli modulok a következőket is tartalmazhatjákBluetooth– A vele felszerelt lejátszó támogatja a megfelelő fejhallgató csatlakoztatását. De ne felejtse el megadni a “kékfogas” verziót. Minél újabb, annál energiatakarékosabb és stabilabb lesz a kapcsolat (a Bluetooth 5 már releváns).0).

A legjobb MP3 lejátszó értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb MP3-lejátszók 1 AstellKern Anorma SR15 39 990 €
2 iBasso DX150 39 900 €
3 Shan
 • ng M5-ösök
 • 27 990 €
  4 Fiio X5 III 30 390 €
  5 Sony NW-A55 15 490 €
  6 Fiio M7 9 890 €
  7 Fiio M3K 5 489 €
  8 Apple iPod Touch 6 32Gb 16 000 €
  9 A Sony NW-A55HN 19 990 €
  10 Sony NWZ-B183F 8 680 €
  11 Ritmix RF-4850 8Gb 1 669 €

  AstellKern Anorma SR15

  Score : 4.9

  ASTELLKERN ANORMA SR15

  Válogatásunkat egy meglehetősen szokatlan nevű játékos nyitja meg. Szokatlan árat is fizetnek érte. Sok Expertology-olvasó úgy gondolja, hogy ezeket a készülékeket manapság szinte ingyen kellene eladni. Ez a modell azt mutatja, hogy most ennek az ellenkezője a helyzet. Az AstellKern Anorma SR15 többe kerül, mint a legtöbb ma kapható okostelefon! Ez az MP3-lejátszó körülbelül 53k. RUB! És igazuk van, mert a hangminőség tekintetében egyetlen okostelefon sem ér fel ezzel a készülékkel.

  Ez az MP3-lejátszó elég vaskos. Ez azt jelzi, hogy minőségi alkatrészek vannak benne, amelyek tökéletesen átalakítják a digitális hangot analógra. A készülék speciálisan kialakított fémháza 3,5 mm-es audiocsatlakozóval rendelkezik. Ezt ajánljuk zenehallgatáshoz. Biztos lehetsz benne, hogy a lejátszó bármilyen fejhallgatóval kihozza a hangot, még a szörnyeteg fej fölött is! Próbáljon tömörítetlen – például FLAC formátumban mentett – zeneszámokat betölteni a készülékre. Érdekes, hogy a készülék még az Apple Lossless-t is megérti, ami nem tud nem tetszeni.

  A hang Bluetooth-on keresztül vezeték nélküli fejhallgatóra is továbbítható. De ebben az esetben jelentősen veszít a hangminőségből.

  Az AstellKern Anorma SR15 képes csatlakozni a világhálóra – beépített Wi-Fi támogatással. Leginkább az időszerű firmware frissítésért. Természetesen a készülék számos más funkciót is kínál. De ha van okostelefonja, akkor jobb, ha azt használja, mint egy 3,3 hüvelykes, mindössze 480×800 pixeles felbontású MP3-lejátszót.

  A készülékben egy lítium-polimer akkumulátor található. Mikro-USB-n keresztül tölthető, és erre a folyamatra meglehetősen ritkán lesz szükség, még akkor is, ha naponta sok zeneszámot hallgat meg. A tárhely 64 GB állandó memóriához van rendelve. Ha ez nem lenne elég, bármikor használhat egy tetszőleges microSD-kártyát.

  Előnyök

  • Tökéletes hangminőség;
  • Tisztességes mennyiségű állandó memória;
  • Van egy microSD foglalat;
  • Szokatlan és figyelemfelkeltő design;
  • Fém tokot használnak;
  • Nem rossz kijelző;
  • Van Bluetooth és Wi-Fi;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Minden népszerű audio formátum támogatott.

  Hátrányok

  • Csillagászati árcédula;
  • A lejátszó nem könnyű;
  • Mikro-USB csatlakozót használnak.

  iBasso DX150

  Értékelés: 4.8

  IBASSO DX150.webp

  Egy újabb Hi-Fi lejátszó a legjobbak között. Elegáns vezérlőpanel található az egyik oldalsó panelen. Nemcsak egy analóg hangerőszabályzó, hanem három gomb is található a sávok váltására és a lejátszás szüneteltetésére. Könnyen lehet panaszkodni a helyükre, bár, mivel elfelejted, hogy a zsebedbe nyomod őket. Jobb lenne, ha a gombok a tetején vagy az alján lennének.

  Ez a modell nem nevezhető olcsónak. Ez a két központi hangprocesszor jelenlétének köszönhető. A minőségükben AKM AK4490EQ chipek AKM AK4490EQ. Úgy gondolom, hogy a funkciók elégségesek minden audiofil számára. Érdekesség, hogy ez egyike azon kevés hordozható eszközöknek, amelyek támogatják a 384 kHz-es mintavételi frekvenciájú hangfájlokat. És egy kivehető erősítő modult használ! A lejátszó memóriakártya-nyílással is rendelkezik. A készülék maximum 2 TB-os tárolókapacitást támogat, ami egyszerűen még nem létezik. Ami a belső memóriát illeti, 32 Gb van belőle. Ez nem sok, de sok ügyfél első alkalommal elégedett lesz ezzel a kapacitással.

  A készülék előlapján színes kijelző található, átlója 4,2 hüvelyk, felbontása 768×1280 pixel. Elődjével ellentétben ez az MP3-lejátszó képeket és videókat is képes megjeleníteni és lejátszani. Az egyetlen zavaró dolog az itt használt érzékelő. Nagyon rosszul reagál a felhasználó könnyű érintéseire. Ez az egyetlen kellemetlenség, amit ez a lejátszó fog okozni. Néhányan a készülék vastagságát is észreveszik. De ez egy Hi-Fi lejátszó, nem lehet vékony.

  A firmware az Android operációs rendszeren alapul. A készülék beállításaiban aktiválhatja a Bluetooth-t, ezáltal hangot továbbíthat egy fejhallgatóra. De jobb, ha ezt vezetékes kapcsolaton keresztül teszi, mivel csak így élvezheti a zenét a legjobban. Különösen, ha a zenét tömörítetlen FLAC formátumban tárolja. Egyébként a fájlokat a számítógépéről kábelen keresztül is átviheti – a folyamat nagyon gyors lesz, mivel az USB 3 specifikációit használja.0. Wi-Fi kapcsolat. A gyártó SIM-kártyahelyet is beépíthetett volna, de ebben az esetben nem MP3-lejátszóról, hanem okostelefonról lenne szó.

  A készülék fém burkolata alatt egy lítium-polimer akkumulátor található. Teljes feltöltése 11 órányi intenzív használatra elegendő. Nem sok, de semmi másra nem számíthatunk, ha az Android operációs rendszert használjuk.

  Előnyök

  • A készülék két hangprocesszorral rendelkezik;
  • Elegáns fém tok;
  • Kivehető erősítőmodult használ;
  • USB Type-C csatlakozó;
  • Egy teljes értékű Android fedélzetén;
  • Támogatja a FLAC és néhány más formátumot;
  • Jó felbontású kijelző;
  • A Bluetooth és a Wi-Fi jelen van;
  • Nagyon magas mintavételi sebességek támogatása.

  Hátrányok

  • Az akkumulátor élettartama nem túl hosszú;
  • A képernyő nem a legérzékenyebb érzékelővel rendelkezik;
  • Nagyon magas ár;
  • Súlya 245 g;
  • Gombok a lejátszás vezérlésére – nem a legjobb helyen.

  Shan
 • ng M5-ösök
 • Értékelés: 4.8

  SHAN<li></div><p>NG M5S ” src=”/wp-content/uploads/2023/08/11616666193321-6311.jpg” height=”420″ title=”SHAN</p><li>NG M5S”><p>A készülék testén egy matrica található a Hi-Res Audio logójával. Ez már önmagában is arra utal, hogy a vásárlónak ajánlatos elfelejtenie az MP3 formátumot. Ezt mutatja az árcédula is, amely nem nevezhető humánusnak – sokan még egy okostelefonért sem hajlandóak ilyen árat fizetni. Ezért jó minőségű elektronikával rendelkezik, amely készen áll arra, hogy a hangot a lehető legjobban feldolgozza.</p><p>A hangminőséget illetően az ügyfelek túlnyomó többsége elégedett mindennel. Az állításaik teljesen másról szólnak.<b>Például</b>, Egy váratlan hibát fedezett fel egy bizonyos látogató a Yandex.A “piac” egy névtelenséget kérő képviselője. Azt írta: <i>“Minden kielégítő a dizájn és a hangzás tekintetében. Számomra csak két hátrányt észleltem: a hangerőszabályzó és a képernyő felbontása”</i>. Sőt, időnként a hangerőszabályzó nincs megfelelően beállítva. A probléma csak úgy oldható meg, ha a kereket néhányszor előre-hátra görgetjük. Ez azonban lehet egy adott példány hibája. Ugyanezt nem mondhatom el a képernyő felbontásáról – ez tényleg elég alacsony. A fényes tokot is kiemelnénk, amely gyorsan koszolódik. E felülvizsgálat szerzői is ezt tették</p><li>NG M5-ök az IXBT-n. Ezek a hibák azonban megbocsáthatóak a hangminőség miatt. Különösen, ha arra gondolunk, hogy az MP3-lejátszó nem megfizethetetlen árú.<p>A dalok tárolására microSD-kártya szolgál. Abszolút bármilyen kötet támogatott. Használhat egy OTG-dongle-t is, hogy USB-memóriakártyát csatlakoztasson a készülékhez. Ez az aljzat arra is szolgál, hogy az MP3-lejátszót hangkártyaként használhassa, ha számítógéphez csatlakoztatja. A hangfeldolgozáshoz itt van a felelős DAC AK4493EQ. Az eredmény sokkal jobban fog tetszeni, mintha az alaplap beépített.</p><p>A készülék vezeték nélküli modulokat is tartalmaz. A Bluetooth a hang megfelelő fejhallgatóra vagy hangszóróra történő továbbítására szolgál. A támogatott kodekek közé tartozik az LDAC, az AAC, az SBC és az aptX. A Wi-Fi elsősorban a firmware frissítésekhez szükséges.</p><p>Szinte bármilyen fejhallgató csatlakoztatható ehhez az MP3-lejátszóhoz. És még két pár is – ennyi csatlakozó van itt jelen. A beépített akkumulátor átlagosan 15 órányi lejátszást tesz lehetővé. Vagy 9 óra, ha a 2,5 mm-es csatlakozón keresztül szimmetrikus kapcsolatot használ. A lejátszó körülbelül 2,5 óra alatt töltődik fel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Hangkártyaként is használható;</li><li>Számos csatlakozó;</li><li>Tisztességes akkumulátor-üzemidő;</li><li>Fel vannak szerelve vezeték nélküli Bluetooth és Wi-Fi funkcióval;</li><li>Kiváló hangminőség;</li><li>A támogatott hangformátumok nagy száma;</li><li>USB Type-C csatlakozó a töltéshez.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Csúszós és piszkos fényes tok;</li><li>Egy furcsán működő hangerőszabályzó kerék;</li><li>Az ár nem különösebben alacsony;</li><li>Szerény kijelző felbontás.</li></ul><h3>Fiio X5 III</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=FIIO X5 III.webp

  Az egyik legolcsóbb Hi-Fi lejátszó az orosz piacon. A legtöbb üzletben ez kérik körülbelül 24 ezer. rubel. Ez a kütyü sokkal drágább terméknek tűnik. Leginkább a fémtestnek és a lenyűgöző vastagságnak köszönhetően. A pozitívum, hogy súlyát tekintve nem lehet egy téglához vagy valami hasonlóhoz hasonlítani – az MP3-lejátszó nem nehezebb, mint a legtöbb zászlóshajó okostelefon.

  Számos kezelőfelület és vezérlőelem a készülék oldalán. Beleértve a készülék egy praktikus gyűrűvel rendelkezik a hangerő beállításához. És vannak gombok az előző és a következő dalhoz való ugráshoz.

  Mint néhány más modern MP3-lejátszó, a Fiio X5 III is Android rendszerrel működik. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a zenét, videókat nézhet, böngészhet az interneten, és még sok minden mást is. Hozzáférés a világhálóhoz Wi-Fi-n keresztül. Ez a modell is kapott egy Bluetooth modult. Vezeték nélküli fejhallgatót azonban csak végső esetben ajánlott használni. A hangzás minden olyan szépsége, amelyet csak vezetékes kapcsolat esetén tapasztalhat meg. Meg kell jegyezni, hogy az itt bemutatott interfészek közé tartoznak a vezetékes és a koaxiális kimenetek. Ez azt jelenti, hogy a hangot nem csak a fejhallgatóra, hanem néhány hangszóróra is kimeneti.

  Természetesen ez a lejátszó számos tömörítetlen hangformátumot támogat. Így CD-minőségű hangzást élvezhet. A készülék e-könyvként is használható. Érdekes módon még a PDF formátumot is támogatja. De jobb, ha elfelejtjük a magazinok olvasását, mert itt meglehetősen szerény 4 hüvelykes képernyő van beépítve, 480×800 pixeles felbontással.

  Ha Ön zenekedvelő, akkor mindenképpen hatalmas médiatárat szeretne fenntartani. Alapértelmezés szerint a Fiio X5 III csak 32 GB állandó memóriát biztosít, amelynek egy részét az operációs rendszer foglalja el. De senki sem tiltja a microSD-kártya további behelyezését. És még kettő is! Ez a jelenlévő rések száma. A rendszernek képesnek kell lennie legfeljebb 256 GB tárolóhely felismerésére.

  A digitális hang analóggá alakítását itt egy AKM AK4490EQ nevű DAC-pár végzi. A hangteljesítmény csatornánként eléri a 480 mW-ot. Úgy tűnik, hogy a vásárlók többsége számára ez elegendő lesz. De a 10 órás üzemidő a lítium-polimer akkumulátor teljes feltöltésével korántsem lenyűgöző. De nem lehet segíteni, mert az Android operációs rendszer maga is tisztességes mennyiségű energiát fogyaszt. Ami a töltőt illeti, az a micro-USB csatlakozóba csatlakozik.

  Az előnyök a következők

  • Két hangprocesszor van beépítve;
  • Rengeteg csatlakozó;
  • A Wi-Fi és a Bluetooth jelen van;
  • Elegáns kialakítás fémszekrénnyel;
  • Az Androidnak köszönhetően megvalósított széles körű funkcionalitás;
  • Támogatja a hangfájlformátumok széles skáláját;
  • 384 kHz-es mintavételi frekvencián képes hangot olvasni;
  • Két beépített memóriakártya-hely.

  Hibák

  • Mikro-USB csatlakozót használnak;
  • Nem a leghosszabb akkumulátor-üzemidő;
  • Átlagos kijelző;
  • Az operációs rendszernek időnként nincs elég RAM-ja.

  A Sony NW-A55

  Értékelés: 4.7

  Sony NW-A55

  Ez a készülék büszkén viseli a Walkman logót, amelyre sokan emlékszünk a Sony Ericcson kazettás lejátszókról és mobiltelefonokról. Ez a lejátszó biztosan nem okoz csalódást a zene minősége szempontjából. Igen, és a megjelenése kiemelkedik a konkurenciához képest. Egy olyan készülékkel fogsz szembesülni, amelynek fémből készült teste egy vagy több színű. Viszonylag könnyű is, az alatta lévő mérleg csak 99 g-ot mutat. Mindezt egy nagyon nagy kapacitású akkumulátorral, amely akár 45 órányi zenelejátszást is lehetővé tesz!

  Sok modern MP3-lejátszó megköveteli a memóriakártya azonnali behelyezését. Van hozzá egy nyílás is. De kezdetben nélkülözheti, mert a készülék 16 GB belső memóriával rendelkezik. Szép bónusz!

  A hangminőségről szólva a lejátszó csak pozitív benyomásokat hagy maga után. Különösen, ha nem vagy túl lusta a firmware frissítéséhez – ahogy azt a head-fi oldalon a Sony NW-A55 értékelésének szerzője mindenféleképpen tanácsolja.org. Ez az az eset, amikor a japánok képesek voltak szoftverrel finomhangolni az alkotásukat, hogy még jobb minőségben szólaljon meg. De természetesen nem MP3 formátumot kell hallgatni. Ezzel nincs probléma – a készülék számos más formátumot is támogat (például FLAC vagy akár Apple Lossless).

  A lejátszót egy 3,1 hüvelykes érintőképernyőn keresztül lehet vezérelni. Nagyon nagy felbontással rendelkezik, ami nem kevesebb, mint látványos. A japán gyártó dicsérhető a Bluetooth-modul bevezetéséért is, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli fejhallgatók csatlakoztatását. De nem támogat semmilyen fejlett digitális kodeket, így jobb, ha a hagyományos kodekeket használja. Ebben az esetben az energiafogyasztás is csökken. Egyébként a hangteljesítmény csatornánként itt eléri a 35 mW-ot. Így remélheti, hogy az MP3-lejátszó még fülhallgatóval is “pumpálni” fog. Hogy a készülék képes megbirkózni ezzel a feladattal, azt mondja egy bizonyos Alex, aki elhagyta a Yandex.Sony MDR-1AM2 HiRes fejhallgatóval vettem. Erről álmodtam – tiszta hangzás, stílus és minőség a Sony-tól.

  Ami a hátrányokat illeti, a legfontosabb közülük a töltéshez használt saját csatlakozó. Manapság ez badarság!

  Előnyök

  • A gyönyörű fémház;
  • Fedélzeti memóriával rendelkezik;
  • FM rádió van;
  • Videólejátszás lehetséges;
  • Van egy hatsávos equalizer;
  • Hosszú távú autonóm működés;
  • Részletes hang;
  • Bluetooth és NFC modulok beépítve.

  Hátrányok

  • Nincs egyensúlyi csatlakozó;
  • Nem a legszélesebb körű funkcionalitás;
  • Nem támogatja a legjobb Bluetooth kodekeket;
  • Saját töltőcsatlakozó;
  • Fájlok .A végszó nem bomlik sávokra;
  • Az árcédula nem mindenkinek fog tetszeni.

  Fiio M7

  Értékelés: 4.7

  Fiio M7

  Ez az MP3-lejátszó gazdagnak tűnik;. És ez annak ellenére, hogy viszonylag alacsony az ára. Meglepő, hogy a gyártó nem spórolt a költségekkel, és fém tokot választott. Emellett egy 3,2 hüvelykes érintőképernyőt használ, amely finom felbontással büszkélkedhet. A jó hír az, hogy nem minden vezérlést hajtanak végre vele. A fizikai gombok számára is van hely. Hangerőszabályzó kerékkel is rendelkezik a hangerő beállításához. Egy kis mélyedésben van, így nem gördülhet véletlenül a zsebedben.

  Az eszköz az ESS ES9018 digitális-analóg átalakító alapján készült. A firmware gyakorlatilag bármilyen formátumot képes lejátszani – FLAC, Apple Lossless és sok más formátumot is. A hagyományos MP3-akról nem is beszélve, de jobb, ha nem hallgatunk ilyen zenét. Azonban csak a fedélzeti memóriába tölthető le. Az a tény, hogy csak 2GB. A tömörítetlen zenei formátumok esetében ez rendkívül alacsony. Szerencsére van egy microSD-kártya foglalat. A gyártó azt állítja, hogy a lejátszója még egy 512 gigabájtos meghajtót is felismer, és ez egy teljesen más téma.

  A 116 grammos készülék egy rádiót tartalmaz. Beépített Bluetooth modullal is rendelkezik, amely hangot küld vezeték nélküli hangszórókra és fejhallgatókra. De ne számítson tökéletes eredményekre, mivel nem támogatja a fejlett digitális kodekeket. Ha audiofil, használja a Fiio M7-et kizárólag jó vezetékes fejhallgatóval. De még így is észre fogsz venni néhány hátrányt – a drágább versenytársak hajlandóak részletesebb hangzást biztosítani. Az MP3-lejátszó azonban határozottan megfelel az árainak. Különösen, ha veszed a fáradságot, hogy telepítsen egy harmadik féltől származó lejátszót – PowerAmp vagy Neutron (a natív nem működik jól). Ezt különösebb nehézség nélkül megteheti, mivel az Android operációs rendszert használja.

  Előnyök

  • A ház fém;
  • Könnyen használható vezérlők;
  • Jó hangminőség;
  • Telepíthet harmadik féltől származó alkalmazásokat;
  • Jó hordtáskával érkezik;
  • A Bluetooth és Wi-Fi modulok beépítettek;
  • Nem nagy érték;
  • Van egy USB Type-C csatlakozó.

  Hátrányok

  • Kevés beépített memória;
  • Nincs szimmetrikus csatlakozó;
  • Nem hangzik tovább 12 óránál teljes feltöltéssel;
  • Lehet, hogy nem húz néhány fejhallgatót;
  • Primitív kiegyenlítőt használnak;
  • Nem a leggyorsabb teljesítmény.

  Fiio M3K

  Értékelés: 4.6

  FIIO M3K

  Ez az egyik legolcsóbb MP3-lejátszó a Hi-Fi osztályba tartozók között. És az egyik legkönnyebb, a mérleg alatta csak 76 g-ot mutat. Fémházban.

  A készüléket egy AKM AK4376 DAC alapján hozták létre. A lejátszó lekerekített élekkel rendelkezik, és nem a legszélesebb, így szinte tökéletesen illeszkedik a kezébe. Az elülső oldalon egy 2 hüvelykes, 240×320 pixeles LCD kijelző található. Alatta vannak az érintésérzékeny gombok, amelyek a vezérlésre szolgálnak. Vannak fizikai gombok is – keresse őket a bal oldalon.

  A lejátszó micro-USB csatlakozón keresztül tölthető. A közelben egy aranyozott fejhallgató-csatlakozó található. Van egy microSD-kártya foglalat is. A készüléknek nincs saját memóriája.

  A készülék saját firmware-t használ, amely főként a zenelejátszást szolgálja. Így nem meglepő, hogy a játékos szinte minden formátumot elolvas. Akár 384 kHz-es mintavételi frekvenciájú fájlokat is képes lejátszani! A hangminőség elég jó. Amint azt néhány vásárló megjegyezte, ez jobb, mint az okostelefonokban található, de gyengébb, mint a sokkal drágább és nagyobb MP3-lejátszók hangzása. Ami a videókat és fényképeket illeti, elfelejtheti őket – itt nem tekinthetők meg.

  A Fiio M3K egy teljes töltéssel körülbelül egy napig képes működni. Legalábbis ezt állítja a gyártó. A gyakorlatban azonban Michael, aki a Yandexen hagyott egy véleményt.Market” a következőket találta: “A műtét ideje átlagos volt. Az akkumulátor legalább 200 zeneszámot bír ki. A legszomorúbb dolog az, hogy még 6 vagy 7 dal van hátra, és a játékos 1-2 elemet mutat a lehetséges öt pontból. Túl gyorsan fogy el az energiája, ami gyakran meglepi Önt.

  Előnyök

  • Jó hangminőség;
  • Fém burkolatot használ;
  • Támogat számos hangformátumot;
  • Könnyen megtanulható menü;
  • Egy kiegyenlítő áll rendelkezésre;
  • Nem a legnagyobb méret és súly;
  • Szilikon tokkal érkezik;
  • USB DAC funkció.

  Hátrányok

  • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Nem mindig jeleníti meg helyesen a cirill ábécét a dalcímben;
  • Nincs beépített memória;
  • Az érintésérzékeny gombok nem mindenkinek fognak tetszeni;
  • Nincsenek vezeték nélküli modulok;
  • Mikro-USB csatlakozót használ.

  Apple iPod Touch 6 32Gb

  Értékelés: 4.5

  ALMA IPOD TOUCH 6 32GB

  Az Apple bevételeinek nagy részét okostelefonok eladásából szerzi. De nem hanyagolja el a többi eszközt sem. Például néhány online boltban még mindig kaphatsz MP3-lejátszót. Az iPod Touch 6 szinte az egyik régebbi “iPhone” másolata. Itt ugyanaz a 4 hüvelykes érintőképernyő 640×1136 pixeles felbontással. Az iOS operációs rendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a készülék a legszélesebb körű funkciókkal büszkélkedhessen. Sokan nem annyira zenehallgatásra, mint inkább filmnézésre használják az iPod Touch 6 készüléket, beleértve az F felbontású filmeket is

   HD.

   Egy fő hiba, amire figyelmeztetni szeretnénk Önöket. Ez a lejátszó 32 GB állandó memóriával rendelkezik. És ennyi, nincs mód a kapacitás bővítésére, mivel nincs microSD-kártya foglalat. Az egyetlen mentsvár az iTunes-ból történő zenehallgatás lehetősége. Ez azonban csak Wi-Fi lefedettségű területen lehetséges, mivel a SIM-kártya behelyezése ebbe a készülékbe nem fog működni.

   A készülék számos komoly hangfájlformátumot támogat. De ne várjon kiváló hangminőséget. Sajnos ez nem egy Hi-Fi lejátszó. Még külön hangprocesszorral sem rendelkezik, a hangfeldolgozás a szabványos Apple A8-ra van bízva! De a készülék rendelkezik egy hátsó kamerával, amelynek felbontása 8 megapixeles. Hogy az MP3-lejátszó vásárlóinak szükségük van-e rá, az egy másik kérdés.

   Vezetékes fejhallgató és Bluetooth headset is csatlakoztatható a készülékhez. Nem sok különbség a hangzásban, amit nem fogsz érezni. Ami az üzemidőt illeti, a lejátszó körülbelül 8 órát bír ki videólejátszás üzemmódban. Több mint 24 órán keresztül hallgathatsz zenét!. Elméletben. Ez attól függ, hogy hány alkalmazás van telepítve, és melyek futnak a háttérben. Nem mindenki lesz elégedett a töltő csatlakozójával, amely a következő

  • ghtning. De ha már legalább egy “Apple” okostelefont birtokolt, akkor valószínűleg nem okozhat problémát. oktatás 1 Ha már legalább egy “Apple” okostelefont birtokolt, akkor valószínűleg nem okozhat problémát.

   Előnyök

   • A lejátszó kompakt és könnyű;
   • A burkolat fémből készült;
   • Az iOS által biztosított széles körű funkcionalitás;
   • Van benne kamera;
   • A Bluetooth és a Wi-Fi is beépített;
   • Támogat számos audio fájlformátumot.

   Hátrányok

   • A hangminőség nem nevezhető tökéletesnek;
   • Nincs memóriakártya foglalat;
   • Egyre nehezebb megtalálni;
   • Gyakran nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;
   • Nincsenek külön gombok a vágányok váltásához.

   Sony NW-A55HN

   Értékelés: 4.5

   SONY NW-A55HN.webp

   A Sony még mindig gyárt saját MP3-lejátszókat. És még azt hitte, hogy elfelejtette a Walkman márkát? Az egyik legújabb ilyen jellegű készülék a Sony NW-A55HN. Ez a készülék teljesen különbözik az azonos gyártó okostelefonjaitól. Bár ez is érintőképernyős kijelzőt használ. Fém tokban van csomagolva, amely így vagy úgy színezhető. Ennek ellenére az MP3-lejátszó meglepően kevés funkcióval rendelkezik. Míg a versenytársak képesek videókat lejátszani és képeket megnyitni, itt a hangsúly a zenén van. Valószínűleg így lesz a legjobb.

   Az itt telepített 3,1 hüvelykes képernyő felbontása 480×800 képpont. És ha ez nem is utal semmilyen módon az árszegmensre, a memória igen. Kapacitása kevesebb, mint 16 GB, a firmware nagy része. Igen, jól mondod. A Sony NW-A55HN MP3-lejátszó a közepes költségvetésű szegmensbe tartozik. Tehát nem kell elegáns hangminőséget várni. Van DAC, de nem tartozik a drágább modellek közé. Ezt bizonyítja az a tény, hogy a készülék nem támogatja a 192 kHz-nél nagyobb mintavételi frekvenciájú hangfájlokat. A formátumok tekintetében a készülék érti a FLAC, Apple Lossless, AIF és számos más fájlt.

   A zenei élményt legjobban vezetékes fejhallgatóval lehet megtapasztalni. Az egyetlen kár, hogy ez az MP3-lejátszó valószínűleg nem húzza le a fejünk fölé a szörnyeket. Az a tény, hogy a hangteljesítmény csatornánként itt nem több mint 35 mW. By the way, a készlet jó fejhallgatót tartalmaz, amely egy megkülönböztető jellemzővel rendelkezik: aktív zajszűréssel egészülnek ki. Ez mindenkinek tetszeni fog, aki a készüléket a metróban és más zajos helyeken kívánja használni.

   Sok más modern MP3-lejátszóhoz hasonlóan a Sony NW-A55HN is lehetővé teszi, hogy Bluetooth-fejhallgatóval használja magát. Egyes tartozékok csatlakoztathatóságát nagymértékben felgyorsítja az NFC chip jelenléte. De amikor a “kékfogú” hangot továbbítja, el kell felejtenie az FM-rádió hallgatását, mert ezzel megfosztja az antennától.

   Hozzá kell tenni, hogy a termék nem a legnagyobb kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Az itt használt, jelentősen egyszerűsített firmware-rel azonban egy teljes töltés akár 45 órás akkumulátor-üzemidőre is elegendő lehet. És míg ez minden bizonnyal tetszeni fog, a töltőcsatlakozó az ellenkező érzéseket fogja kiváltani – ez egy sajátos formájú.

   Előnyök

   • Aranyos kialakítás fémborítással;
   • Van egy FM rádió;
   • Az NFC és a Bluetooth jelen van;
   • A hangfájlformátumok széles választéka támogatott;
   • A készülékhez zajszűrő fejhallgató tartozik;
   • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
   • Kevesebb, mint 99g súlyú.

   Hátrányok

   • Kevés a saját emlékezetében;
   • A kijelző túl kicsinek tűnhet;
   • Nincs internet-hozzáférés;
   • Saját töltőaljzat.

   Sony NWZ-B183F

   Score : 4.4

   SONY NWZ-B183F.webp

   Természetesen a felülvizsgálatunk nem összpontosíthat pusztán a Hi-Fi lejátszókra, mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy. A Sony NWZ-B183F feltétlenül szerepeljen ebben a válogatásban. Ez egy szerény MP3-lejátszó, amelyet mindössze 3k-ért árulnak. Rubelek. Nincs többé nagy kijelző. Nem, a képernyő megmarad, de lehetővé teszi a dal nevének megtekintését, a lejátszási mód ellenőrzését és az akkumulátor töltöttségi szintjének megtekintését. Érdekes, hogy még ez a kedvező árú készülék is fémházzal rendelkezik. Fizikai gombokkal is büszkélkedhet, amelyeket akár a zsebében is megnyomhat.

   A japán gyártó a készüléket sportolás közbeni használatra ajánlja. Tényleg, egy ilyen apró szerkentyű nem fogja érezni a testét, amikor fut vagy súlyokat emeli. Hogyan is lehetne másképp, amikor a súlya mindössze 30 g? Ha vízálló fülhallgatót csatlakoztatsz, az nagyszerű lenne..! Csak ne feledje, hogy be kell drótozni őket. Sajnos ez a lejátszó nem rendelkezik Bluetooth.

   Szerény mérete és súlya ellenére a készülék még mindig rendelkezik némi belső memóriával. Pontosabban, 4 GB tárhelyet kap. Nincs microSD kártyahely. Ez megakadályozza, hogy a készüléket hosszú repülőutakon vagy bárhol máshol használja – egyszerűen nem lesz rajta elég zene tárolva. És mondanom sem kell, hogy a készülék csak MP3 fájlokat ért? Más formátumokat nem fogadnak el, nem annyira a “vas” gazdaságossága miatt, hanem a tárolási hely hiánya miatt.

   A Sony egykor a rádiókkal szerzett nevet magának. Részben ezért is épít továbbra is FM-tunert számos készülékébe. Van egy a Sony NWZ-B183F készülékben. Legfeljebb három tucat rádióállomás tárolható a memóriájában, ami lenyűgöző eredmény. A legtöbb oroszországi városban egyszerűen nincs annyi!

   Mivel az MP3-lejátszó olyan egyszerű, számíthat a hosszú élettartamára. Miért pazarolja az akkumulátor energiáját? A lítium-polimer akkumulátor teljes feltöltése 18-20 órányi hangzást tesz lehetővé. Nagyszerű eredmény, amellyel több nagyon hosszú edzésen keresztül elfelejtheti a hálózati adaptert!

   Előnyök

   • Fém burkolat;
   • Van egy digitális kiegyenlítő;
   • Egyszerű és kényelmes működés;
   • Szerény súly;
   • FM-rádió van jelen;
   • Aranyos design;
   • Nagyon hosszú akkumulátor-üzemidő;
   • Sok színválaszték.

   Hátrányok

   • Csatornánkénti alacsony fogyasztású hang;
   • Csak MP3 formátumot támogat;
   • Nincs MP3-kártya foglalat;
   • Nincs Bluetooth.

   Ritmix RF-4850 8Gb

   Értékelés: 4.3

   RITMIX RF-4850 8GB.webp

   A legolcsóbb képviselő a felülvizsgálatunkban. Ennek a modellnek az ára csak 1500 rubel, néha még kevesebb! Nyilvánvaló, hogy egy ilyen olcsó MP3-lejátszó nem lesz képes filmek lejátszására vagy egyéb funkciókat biztosítani. Meglepő módon képes felismerni az FLAC fájlokat! Ennyi pénzért úgy tűnt, hogy a készülék csak sokkal rosszabb minőségű MP3 zenét fog lejátszani.

   A készülék előlapján nemcsak egy kezelőpanel, hanem egy 1,8 hüvelykes kijelző is található. Felbontása 128×160 pixel. Nemcsak a dalcímek megismeréséhez, hanem a grafikai fájlok böngészéséhez is elég. A termék 8 GB állandó memóriát is kap. Ha ez nem lenne elég, microSD-kártyát is behelyezhet. Kár, hogy a rendszer legfeljebb 16 gigabájtos meghajtót ismer fel.

   Ez a lejátszó szerény akkumulátorral és erősítő vagy DAC nélkül rendelkezik. Ebben a tekintetben a felhasználó csatornánként körülbelül 5 mW hangteljesítményt vár el. Következésképpen a lejátszó csak fülhallgatóval vagy füldugóval csatlakoztatható, ezért ne használjon fülhallgatót. Az üzemidő nem haladja meg a 8 órát. A töltés a szörnyen elavult miniUSB csatlakozón keresztül történik, így ezzel együtt kell élnie.

   Hátrányok

   • Van egy FM-rádió;
   • Van egy digitális kiegyenlítő;
   • Kiterjedt funkcionalitás;
   • Támogat számos audio fájlformátumot;
   • Bizonyos mennyiségű saját memóriával rendelkezik;
   • Nem a legrosszabb LCD kijelző;
   • Nagyon alacsony költség.

   Hátrányok

   • Nagyon rövid akkumulátor-üzemidő;
   • Alacsony hangteljesítmény;
   • Egyszerű műanyag burkolat;
   • MiniUSB csatlakozót használnak;
   • Néhány dalnál akadozik;
   • Rövid élettartam (gyakran alig több mint fél év).

   Következtetés

   Ez a lista a legjobb MP3-lejátszók listája, amelyeket az orosz online boltokban árulnak. Igyekeztünk mind a csúcsmodellekről, mind az olcsó modellekről beszélni. Most ki kell választania egy adott eszközt az ízlésének és a költségvetésének megfelelően.

   Olvasson tovább  13 legjobb televízió 40.000 € alatt
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: