12 legjobb tabletta 7000 rubel alatt

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Szeretne valamit elfoglalni a gyermekét? Adj neki egy tablettát. Ez az eszköz lehetővé teszi számára, hogy rajzfilmekkel töltse az idejét, valamint valami újat tanuljon az oktatási alkalmazásból. A tábla PC is hasznos lehet az Ön számára. Olvasson például magazinokat és könyveket. Nem kell sok pénzt költeni egy ilyen tabletre. Röviden, nézzük meg a legjobb tablettákat azok közül, amelyeket 7000 rubelért vagy olcsóbban értékesítenek.A műszaki előírások elemzése alapján a http://rankqua weboldalon található

 • /.

  A legjobb tabletták 7000 rubel alatt

  Jelölés hely termék neve ár
  A legjobb 7000 rubel alatti tabletták értékelése 1 Samsung Galaxy Tab A 8.0 SM-T290 32Gb 8 490 €
  2 Huawei Mediapad T3 7.0 16Gb 3G 5 799 €
  3 Lenovo Tab 4 TB-7504X 1Gb 16Gb 7 530 €
  4 BQ 1022L Armor PRO 5 650 €
  5

  restigio Grace PMT3201 4G

  6 710 €
  6 DIGMA CITI 8589 3G 4 690 €
  7

  A restigio Grace PMT3758D 3G Grace PMT3758D 3G

  4 490 €
  8 BQ 7040G Charm Plus 4 155 €
  9 DIGMA CITI 7591 3G 4 990 €
  10 Irbis TZ878 5 090 €
  11 DIGMA Plane 7594 3G 3 590 €
  12 Irbis TZ757 3 942 €

  Samsung Galaxy Tab A 8.0 SM-T290 32Gb

  Értékelés: 4.7

  SAMSUNG GALAXY TAB A 8.0 SM-T290 32GB

  Mostanra az egyik legnépszerűbb tablet lehet az Androidot futtatók körében. A dél-koreai vállalat igyekezett jó tulajdonságokkal felvértezni alkotását, de anélkül, hogy az árcédulája különösen magas lenne. Például 32 GB állandó memóriával ruházta fel a táblagépet. Nem minden tabletta 7000 RUR-ért büszkélkedhet ezzel! És mégis itt van egy microSD-kártya foglalat!

  A költségvetési státusz nem tette lehetővé, hogy a tabletta csodálatos képernyőt kapjon. Ehelyett egy szabványos 8 hüvelykes LCD-panelt használ, 1280×800 pixeles felbontással. A keret körülötte nagyon széles. A kijelző felett található az előlapi kamera. A készülék felbontása 2 MP, így a szelfiket jobb, ha elfelejtjük – ezt a modult csak videohívásokra tervezték. Ami a fő kamerát illeti, ez egy kicsit érdekesebb – a felbontása 8MP.

  A Samsung Galaxy Tab A 8 fő előnye, hogy a Samsung Galaxy Tab A 8 verziója.0 az, hogy viszonylag nemrégiben adták ki. Ez lehetővé tette, hogy megkapja az Android 9 operációs rendszert.0, amely valószínűleg nem fog elavulni legalább a következő két-három évben. És a dél-koreaiak felszerelték a “tablet” nagyon erős négymagos processzort, amelynek órajele eléri a 2000 MHz-et. És csak 2 GB RAM tanúsítja ennek a modellnek a státuszát. Ezt bizonyítja a Wi-Fi modul is, amely csak a 802.11n. De egy ilyen képernyő esetében nincs szükség gyorsabb internetkapcsolati sebességre.

  Mi más büszkélkedhetne ezzel a tablettával? Bluetooth 4 modul.2 vezeték nélküli headset csatlakoztatására szolgál. A 3,5 mm-es audiocsatlakozó jelenléte, amely a drágább modellekből hiányzik. És hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. A telepített szoftverek közül pedig van egy “gyermek üzemmód”. Jelenléte azt jelzi, hogy sok szülő számára jó választás.

  Előnyök

  • Fém burkolat;
  • Gyerek üzemmód van jelen;
  • Tisztességes akkumulátor-üzemidő;
  • Viszonylag jó hátsó kamera;
  • Jó mennyiségű beépített tárolóhely;
  • Lehetőség van memóriakártya telepítésére;
  • Az operációs rendszer friss verziója;
  • Nagy teljesítményű processzor;
  • USB Type-C csatlakozót használ.

  Hátrányok

  • Az előlapi kamera valószínűleg senkit sem fog kielégíteni;
  • Alacsony felbontású kijelző;
  • Kis RAM;
  • Nincs SIM-kártya foglalat.

  Huawei Mediapad T3 7.0 16Gb 3G

  Értékelés: 4.6

  HUAWEI MEDIAPAD T3 7.0 16GB 3G.webp

  A táblagépet valahol a metróban vagy a vonaton fogja használni?? Ebben az esetben egy kompakt modellre lesz szüksége. Például a Huawei Mediapad T3 7 táblagépet meg kell szeretni.0. Ahogy a nevéből is kitalálható, a készülék 7 hüvelykes kijelzőt tartalmaz. Ennek a “tablettának” nem lehet gondja, hogy elférjen a belső kabátzsebben, de a hátizsákban egyáltalán elveszhet.

  A készülék rendeltetését a SIM-kártya foglalat megléte bizonyítja. Ez azt jelenti, hogy akkor is a világháló része maradhat, amikor éppen úton van. Ez a modell azonban a költségvetési szegmensbe tartozik, így nem kap LTE modult. De a 3G hálózatok sebessége is gyakran elegendő egy weboldal letöltéséhez vagy online zenehallgatáshoz. És még több, egy ilyen szerkentyűt nagyon ritkán használnak.

  Visszatérve a kijelzőre, érdemes megjegyezni, hogy az IPS technológiával készült. Így maximális betekintési szögekre számíthat. 1024×600 képpont. Nem sok, így a gyönyörű megjelenítés a fényképek nem remélem, hogy felejtsük el a kényelmes olvasás magazinok.

  A készülék munkája négymagos Spreadtrum SC7731G processzort biztosít. A chip órajele kevesebb, mint 1300 MHz. A hozzáértők rögtön megmondják, hogy ezzel a beállítással nem lehet modern játékokat játszani. Az ilyen projektekben a maximális grafika nem várható el. De hogy igazságos legyek, 7000 rubelért nincs olyan tabletta, amely nem játéktabletta.

  A processzor mellett a “pill” test alatt 16 GB állandó és 1 GB RAM található. A legszükségesebb. Örülök, hogy a gyártó nem felejtette el a memóriakártyák számára kialakított nyílásról, mert anélkül nem lehet megtenni.

  Az itt használt operációs rendszer az Android 7.0. Az internet-hozzáférés nem csak 3G hálózatokon, hanem Wi-Fi 802.11n. A vezeték nélküli modulok között megtalálható a Bluetooth 4.0. A többi alkatrész gyártó úgy döntött, hogy mentse. Nincs fényérzékelő, és a giroszkópot is kiiktatták – csak a gyorsulásmérő maradt meg. A töltő csatlakoztatására egy micro-USB aljzat szolgál, amely hamarosan archaikusnak fog tűnni. Ami a kamerákat illeti, jobb, ha nem is említjük.

  A Huawei Mediapad T3 T3 7 a kedvező árú státusza ellenére.0 fémházzal rendelkezik. A tabletta súlya 265 gramm. Eléggé, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy egy 4,100mAh akkumulátort használ.

  Előnyök

  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • SIM-kártya telepítése lehetséges;
  • Maximális betekintési szögek;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Fémházat használ;
  • Nem túl nagy méret és súly.

  Hátrányok

  • A kamerák szörnyűek;
  • Mikro-USB csatlakozót használ;
  • Kevés RAM és állandó memória;
  • Nem egy különösen erős processzor;
  • Alacsony felbontású képernyő;
  • A GPS navigáció bőségesen fogyaszt energiát.

  Lenovo Tab 4 TB-7504X 1Gb 16Gb

  Értékelés: 4.5

  LENOVO TAB 4 TB-7504X 1GB 16GB

  Egy másik nagyon kompakt tabletta. A kínai vállalat terméke szintén 7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely IPS technológiával készült. Azonban nem lehet tagadni, hogy egy kicsit jobb a kényelmes filmek és videók megtekintéséhez. Ez annak köszönhető, hogy a felbontása 1280×720 képpont.

  Úgy tűnik, hogy egy ilyen képernyő arra kényszerítené a kínaiakat, hogy más alkatrészeken spóroljanak. De szinte nem is érzem. Itt van elhelyezve az azonos mennyiségű RAM és memória. És nem sokkal kisebb? Processzorként MediaTek MT8735 processzort használ, amely négy maggal rendelkezik 1300 MHz-es órajelen. Természetesen nem felejtve, és egy memóriakártya foglalat. Lehetőség van SIM-kártya használatára. Még két! Ami még fontosabb, hogy a táblagép nemcsak a 3G, hanem a 4G hálózatokat is támogatja! Emellett sok vásárló értékelni fogja a tablet azon képességét, hogy úgy beszélhet a számítógépen, mintha egy hagyományos telefon lenne.

  A “tabletta” belsejében elhelyezett vezeték nélküli modulok közé tartozik a Bluetooth 4.0 és Wi-Fi 802.11n. Röviden, egy vezeték nélküli fejhallgató minden probléma nélkül csatlakozik, és nem is várható, hogy a routerrel való interakció során bármilyen probléma merül fel. A készülék gyorsulásmérővel, fényérzékelővel és közelségérzékelővel is büszkélkedhet. Hiányzik csak egy giroszkóp, de ez olyan olcsó tabletta, és nem szükséges.

  Android 7 operációs rendszerrel.0 és 3500mAh akkumulátor. A hálózati adapter csatlakoztatása a micro-USB porton keresztül történik. 3,5 mm-es audiocsatlakozó is található az alvázon. Jól jön abban az esetben, ha FM rádiót szeretne hallgatni. És más esetekben is, mert az egyetlen hangszóró itt nem a legjobban hangzik.

  A fent tárgyalt modellel ellentétben a Lenovo Tab 4 TB-7504X csak műanyag testtel rendelkezik. A készülék súlya nem több, mint 260 g, ami lehetővé teszi, hogy egy tabletet nagyon hosszú ideig könnyedén tartson egy kézben.

  Előnyök

  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • Két SIM-kártya helyezhető be;
  • Elérhető mobiltelefonos üzemmódban;
  • Maximális betekintési szögek;
  • FM rádió van;
  • Nem feledkeztünk meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról sem;
  • Viszonylag kis méret és súly.

  Hátrányok

  • Nem egy különösen erős processzor;
  • Kevés RAM és állandó memória;
  • Mikro-USB portot használ.

  BQ 1022L Armor PRO

  Értékelés: 4.4

  BQ 1022L ARMOR PRO.webp

  Egyedi tablet, amely tokkal érkezik. És nem akármilyen! A védőkiegészítő márkás mintával rendelkezhet. A tokban sebességmérő, motorkerékpár, focilabda, tank és sok más tárgy is megjeleníthető. Összesen több mint egy tucatnyi lehetőség van!

  Nagyon fontos, hogy a BQ 1022L Armor PRO. Ez azt jelenti, hogy a táblagép Android 9 operációs rendszerrel rendelkezik.0. Nem valószínű, hogy valaha is szüksége lesz egy újabb verzióra. A termék tisztességes mennyiségű memóriával is büszkélkedhet. A nagyvonalú 2 GB RAM biztosítja, hogy a készülék ne lassuljon le az alkalmazások közötti váltáskor, míg a 16 GB belső tárhely körülbelül két tucat további alkalmazás számára biztosított. A zenét és a videókat memóriakártyán kell tárolni.

  A táblagép alapja egy olcsó négymagos Spreadtrum SC9832 processzor. Ez a chip 1400 MHz-es órajelen fut. A jó hír az, hogy ez a teljesítmény elegendő egy 1280×800 pixel felbontású kép feldolgozásához. De a harmadik féltől származó alkalmazásokban még mindig számíthat rendszeres késésekre. Nos, ha nem akarsz velük foglalkozni, akkor egy drágább készülékre van szükséged..

  Az itt elhelyezett kijelző átmérője 10,1 hüvelyk. Ez azt jelenti, hogy a készüléket nagyrészt otthon fogják használni. A képernyő IPS technológiával készült, amely lehetővé teszi, hogy akár kettesben is élvezze a filmet, mivel a kijelző maximális betekintési szögekkel rendelkezik. PDF formátumban mentett magazinok olvasására is kiválóan alkalmas.

  A felülvizsgálatunkban szereplő néhány más készülékhez hasonlóan a BQ 1022L Armor PRO is támogatja az LTE hálózatokat. Érti a Bluetooth 4-et is.0 és Wi-Fi 802.11n. Ami a vezetékes interfészek, a tabletta csak a csatlakozók micro-USB és “3,5 mm-es.

  A legszomorúbb dolog itt az érzékelők. A táblagép csak egy gyorsulásmérővel rendelkezik. További hátrányok közé tartoznak a gusztustalan minőségű fényképezőgépek. Az itt használt akkumulátor azonban meglehetősen tisztességes – kapacitása 8000 mAh. De mivel ez a paraméter “tabletta” túl nehéznek bizonyult – akár 625 gramm. És ez a legkönnyebb műanyag házzal van így!

  Előnyök

  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Maximális betekintési szögek;
  • Jó képernyőfelbontás;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • LTE-támogatás bevezetésre került;
  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • Az operációs rendszer legújabb verziója van telepítve;
  • Egy tokkal érkezik.

  Hátrányok

  • Nagyon nagy méret és súly;
  • Mikro-USB portot használ;
  • Szörnyű kamerák;
  • A processzor nem különösebben erős;
  • Kevés érzékelő.

  PRESTIGIO Grace PMT3201 4G

  Értékelés: 4.3

  PRESTIGIO GRACE PMT3201 4G

  Egy másik tablet, amely támogatja az adatátvitelt az LTE-hálózatokon keresztül. Ez a modell 10,1 hüvelykes képernyővel is rendelkezik, ami elég nagyméretűvé teszi. Nem valószínű, hogy ezt a kütyüt a tömegközlekedésen is magával viszi. De ha elmegy a házba, akkor pontosan ott van, ahol a tablet SIM-kártyába telepített SIM-kártya jól jön.

  A kijelző IPS technológián alapul. Felbontása nem nevezhető alacsonynak – 1280×800 képpont. Ez azonban nem tekinthető a készülék különleges előnyének. Az a tény, hogy egy ilyen felbontású képet feldolgozni az itt telepített processzor rendkívül nehéz. Nem meglepő módon ez a szerény MediaTek MT8735, kevesebb mint 1000 MHz-es órajelen. Ezért rendszeresen komoly lassúsággal fog találkozni, még magával az Android 7 operációs rendszerrel is.0. Általában azonban nem jut el a bosszúságig, amit a 2 GB RAM-nak köszönhet. Ami az állandó memóriát illeti, a gyártó nagylelkűen megkímélte 16 GB-ot. Nem lehet microSD-kártya nélkül.

  A Grace PMT3201 4G használható mobilhálózatokon történő beszélgetésre. Ez lehet az oka annak, hogy ez a modell két SIM-kártya telepítését támogatja. A készülék Bluetooth 4.0 és Wi-Fi 802.11n. Az első vezeték nélküli headset csatlakoztatására használható. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a táblagép elveszíti a 3,5 mm-es audiocsatlakozót. Többek között FM rádióhallgatáshoz is jól jön. Nos, a hálózati adapter csatlakoztatásához itt a micro-USB portot használják.

  Hozzá kell tenni, hogy a tabletta 6000 mAh kapacitású akkumulátort kapott, és a készülék súlya 545g volt.

  Előnyök

  • Nem feledkeztünk meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról sem;
  • Használható mobiltelefonos üzemmódban;
  • Támogatja a 4G hálózatokat;
  • FM-rádió van jelen;
  • Nagyon nagy felbontású képernyő;
  • Maximális betekintési szögek;
  • Van egy memóriakártya foglalat.

  Hátrányok

  • Nagyon rossz kamerák;
  • Tisztességes méret és súly;
  • A micro-USB csatlakozót integrálták;
  • Néhány érzékelő;
  • Nagyon gyenge processzor.

  DIGMA CITI 8589 3G

  Értékelés: 4.3

  DIGMA CITI 8589 3G.webp

  Egy másik nagyon olcsó tablet SIM-kártya foglalattal. De csak egy. Igen, és az LTE-modul hiányzik, a felhasználónak be kell érnie a 3G-hálózatokkal. De jó lenne egy gyorsabb adatátviteli sebesség! Kétségtelen, hogy sok vásárló nem lesz túl lusta ahhoz, hogy SIM-kártyát helyezzen be, mivel a 8 hüvelykes képernyő a tablet rendszeres használatát feltételezi valahol az otthonon kívül.

  Az itt elhelyezett kijelző IPS technológiával készült. Már ismeri a fő előnyét. A képernyő felbontása 1280×800 pixel. Az Android 9 operációs rendszer felelős azért, ami rajta történik.0. Működés négymagos MediaTek MT8321 processzort biztosít, az órajelek sebessége akár 1300 MHz is lehet.

  A készülék teste alatt 16 GB állandó és 2 GB RAM található. Ez az optimális mennyiség ehhez a költséghez. Memóriakártya nélkül azonban nem lehet megtenni. A táblagép maximum 64 GB tárhelyet ismerhet fel, ami a legtöbb vásárló számára elegendő lesz.

  A vezeték nélküli modulokról szólva, a tabletta a szokásos készletükkel rendelkezik: a 3G mellett a Bluetooth 4.0 és Wi-Fi 802.11n. Gyakorlatilag nincsenek érzékelők – csak egy gyorsulásmérő van. Az elavult micro-USB csatlakozót a hálózati adapter csatlakoztatására használják. Nos, ha normál fejhallgatóra kell hangot kiadnia, a 3,5 mm-es audiocsatlakozó megmenti a helyzetet.

  A DIGMA CITI 8589 3G offline munka táblagép 3500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A készülék súlya 320g. Elviselhető paraméterek még akkor is, ha a tablettát a földalatti rendszeres használatára vásárolják meg.

  Előnyök

  • Nem nagy méret és súly;
  • Tisztességes kijelzőfelbontás;
  • Maximális betekintési szögek;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Támogatja a 3G-t;
  • A memóriakártya-nyílásról sem feledkeztünk meg;
  • Az operációs rendszer legújabb verzióját használja.

  Hátrányok

  • Beépített micro-USB csatlakozó;
  • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Szerettem volna egy erősebb processzort;
  • Undorító kamera.

  A Grace PMT3758D 3G

  Értékelés: 4.2

  PRESTIGIO GRACE PMT3758D 3G.webp

  Ez a tablet 8 hüvelykes kijelzővel is rendelkezik. De ez egy kicsit nagyobb, mint az imént áttekintett modul. Ez a képernyő körüli kissé szélesebb keretnek köszönhető. Egyébként a táblagép nagyon hasonlít a versenytársához. Itt is van 3G hálózati támogatás, és a kamerák ugyanolyan szörnyűek. Még a szerkentyű ára is körülbelül ugyanaz – gyakran csak 5 ezerért vásárolható. Nézd meg.

  A készülék operációs rendszere az Android nyolcadik verziója. A négymagos processzor 1300 MHz-es órajelen elég jól kezeli a felület renderelését. De a harmadik féltől származó alkalmazásokban lassúság fordulhat elő. Semmit sem tehetsz ellene. Először is, az 1 GB RAM saját korlátokat szab. Másodszor, a chip rendkívül nehezen működik olyan eszközzel, amelynek képernyőfelbontása 1280×800 pixel. By the way, a kijelző IPS technológiával készült, így a betekintési szögek nem jelentenek nagy problémát.

  Mi mással rendelkezik ez a modell? 16 GB állandó memóriakapacitás. MicroSD kártyahely. Bluetooth 4 hálózatok támogatása.0 és Wi-Fi 802.11n. És természetesen gyorsulásmérő. Sajnos nem rendelkezik giroszkóppal vagy fényérzékelővel. Ez utóbbi hiánya különösen akkor érezhető, amikor a táblagépet a házon kívül használják.

  Egyébként minden szabványos. Annak érdekében, hogy a készülék a lehető legkönnyebb legyen, a gyártó 3800 mAh-ra csökkentette az akkumulátor kapacitását. A hálózati adapter a szokásos és nem túl megbízható micro-USB csatlakozóhoz csatlakozik. Nos, a fejhallgató a 3,5 mm-es audiocsatlakozóhoz van csatlakoztatva.

  Előnyök

  • Kis méret és súly;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • A 3G támogatás megvalósult;
  • Lehetséges munka mobiltelefonos üzemmódban;
  • Nem rossz képernyőfelbontás;
  • Maximális betekintési szögek;
  • Még a 128 GB-os memóriakártya is támogatott;
  • Az operációs rendszer verzióját nem lehet elavultnak nevezni.

  Hátrányok

  • Nem túl hosszú az akkumulátor élettartama;
  • Mikro-USB portot használ;
  • Nagyon kevés érzékelő;
  • Szörnyű kamera;
  • Gyenge processzor;
  • Kis RAM.

  BQ 7040G Charm Plus

  Értékelés: 4.1

  BQ 7040G CHARM PLUS.jpeg

  Egy másik tabletta, amelyet nagyon alacsony áron adnak el. Sok üzletben már 4kért is kapható. rubel! Ez azt jelenti, hogy a készülék elég szép lett. A műanyag testén talált helyet elég jó minőségű 7 hüvelykes IPS-kijelző, amelynek felbontása 1280×800 képpont. Sok vásárló természetes élvezetként éli meg a videók megtekintését ezen a képernyőn!

  A gyerekek fogják szeretni ezt a tabletet a legjobban. Nem zavarja meg őket a lassúság, amely bizonyos pillanatokban elkerülhetetlenül bekövetkezik. Még 2 GB RAM sincs. Sajnos, úgy érzem, hogy az Android 9 operációs rendszer.0 fájdalmasan hiányzik az itt telepített négymagos processzor által szállított teljesítmény. Mégis, 1300 MHz elég alacsony órajel, különösen a mai szabványok szerint.

  Több a modul teste alatt 16 GB állandó memória található. Elsősorban alkalmazások telepítésére szolgálnak. A médiafájlokat lehetőleg memóriakártyára kell letölteni. Egyébként az utcán is megteheti, mert a termék támogatja a 3G-hálózatokat! Érdekes, hogy akár két SIM-kártya foglalattal is rendelkezik! A világhálóhoz való hozzáférés is lehetséges a Wi-Fi 802.11n. Nos, vezeték nélküli fejhallgatót csatlakoztathat Bluetooth 4.2.

  Egyébként ez a tabletta aligha meglepő. 3,5 hüvelykes audiocsatlakozóval rendelkezik. A PC-vel való szinkronizáláshoz és a hálózati adapter csatlakoztatásához a micro-USB portot használja. A kamerák jobbak, hogy ne is említsük, mert a felbontásuk 2 és 0,3 megapixeles. És az érzékelők itt szinte hiányoznak – csak egy gyorsulásmérő van. A tabletta súlya 260g. Hogy őszinte legyek, egy kicsit sok, mert egy nagyon szerény akkumulátort használ, amelynek kapacitása nem haladja meg a 2800 mAh-t.

  Előnyök

  • Nagyon kis méret és súly;
  • Van egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó;
  • Tisztességes kijelzőfelbontás;
  • Maximális betekintési szögek;
  • A mobil internet támogatott;
  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • Az operációs rendszer legújabb verziójának telepítése.

  Hátrányok

  • Rövid akkumulátor-üzemidő;
  • Mikro-USB portot használnak;
  • Nagyon kevés érzékelő;
  • Gyenge processzor;
  • A legegyszerűbb fényképezőgépek.

  DIGMA CITI 7591 3G

  Értékelés: 4.1

  DIGMA CITI 7591 3G.webp

  Sokan vásárolnak táblagépet a metróban és más tömegközlekedési eszközökön való használatra. Ebben az esetben egy könnyű készülékre van szüksége, amelynek a kijelző átmérője legfeljebb 7 hüvelyk. Mint például a DIGMA CITI 7591 3G. Ez a készülék IPS-kijelzővel büszkélkedhet, így torzításmentes képre számíthat, függetlenül attól, hogy milyen szögből nézi. A képernyő felbontása 1280×800 képpont. Ez éppen elég ahhoz, hogy élvezze a filmet vagy rajzfilmet.

  Ez a modell meglehetősen különbözik a legtöbb más, ebben a felülvizsgálatban áttekintett tablettától. Az a helyzet, hogy 32 GB állandó memóriával rendelkezik! Sok vásárlónak eszébe sem jut microSD-kártya behelyezése, bár ez is egy lehetőség. Ami a RAM-ot illeti, ez nem sok, csak 2GB. Részben ez az oka annak, hogy időnként megfigyelhető a lassúság. Ez az itt használt processzorral is összefügg, amely egy egyszerű négymagos MediaTek MT8321. Órajele nem haladja meg az 1300 MHz-et.

  Örömteli, hogy a tabletta az Android 9 operációs rendszerrel rendelkezik.0. Az internettel Wi-Fi 802.11n és 3G. Egyébként két SIM-kártyahely van a készülékben. A mobilhálózatokat beszélgetésre is lehet használni. Támogatja a Bluetooth 4-et is.0.

  A tabletta hagyományosan helyet kapott a 3,5 mm-es jack- és a micro-USB-csatlakozónak. Az előbbi egyébként FM rádióhallgatásra is használható. Ami a másodikat illeti, leggyakrabban az akkumulátor feltöltésére használják, amelynek kapacitása sajnos nem haladja meg a 2800 mAh-t.

  Előnyök

  • Szerény méret és súly;
  • Nem feledkeztünk meg a szokásos audiocsatlakozóról sem;
  • Szilárd mennyiségű állandó memória;
  • FM rádió van;
  • Használhatja mobiltelefonként;
  • Támogatja a mobil internetet;
  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • Az Android legújabb verziója van telepítve.

  Hátrányok

  • Nagyon kevés érzékelő;
  • Rövid akkumulátor-üzemidő;
  • Gyenge processzort használ;
  • A készülékbe egy micro-USB csatlakozót építettek be;
  • Undorító kamerák.

  Irbis TZ878

  Értékelés: 4.0

  IRBIS TZ878

  Ez a tabletta valamivel nagyobb, mint sokan a felülvizsgálatunkban szereplők közül. Az előlapon egy 8 hüvelykes kijelző található. Ez egy 320 grammos tablettát jelent. A súlya még mindig lehetővé teszi, hogy a táblagépet a föld alatt használja, de nem tudja hosszú ideig egy kézben tartani.

  Visszatérve a képernyőre, lehetetlen nem megemlíteni azt a tényt, hogy IPS technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy a táblagépet úgy döntheti, ahogyan csak akarja, a színek nem torzulnak. A felbontás 1280×800 pixeles.

  Leginkább ez a modell elégedett az állandó memóriával. Kapacitása elérte a 32 GB-ot. És kiegészíthető egy microSD-kártyával, ahová ajánlott mindenféle médiafájl letöltése. Az egyetlen kár, hogy a RAM-kapacitás nem haladja meg a 2 GB-ot, ami nagyszámú alkalmazás futtatásakor problémákat okozhat. De még kiábrándítóbb a processzor, amely a MediaTek chipjét használja, mindössze 1100 MHz-es órajelen.

  Ez a készülék két SIM-kártya foglalattal rendelkezik. A készüléket azonban használhatja mobilhálózatokon való beszélgetésre. Támogatja az LTE-t is, amely lehetővé teszi a fájlok nagyon nagy sebességű letöltését. Ha a mobilinternet nincs csatlakoztatva, használhatja a Wi-Fi 802.11n. Nos, a hang továbbításához a 3,5 mm-es audiocsatlakozót vagy Bluetooth 4.0. Egyébként a vezetékes fejhallgató lehetővé teszi az FM rádió aktiválását!

  Egyébként ez egy tipikus költségvetési tabletta. Mikro-USB porttal rendelkezik, amely sokak szerint elavult. Az itt telepített akkumulátor kapacitása 4000 mAh-ra emelkedik, ami nem tekinthető tiltó értéknek. Mondanom sem kell a kamerákról – mindkettő két megapixeles felbontású. Valaki más csalódott lesz a népszerű érzékelők hiánya miatt – a gyártó csak egy gyorsulásmérőre spórolt.

  Előnyök

  • Nem egy különösen régi operációs rendszert használnak;
  • Nagy mennyiségű memória;
  • A microSD-kártya számára van hely;
  • A kijelző felbontása tisztességes;
  • A betekintési szögek maximálisak;
  • Az LTE szabvány támogatott;
  • Lehetőség van mobilhálózatokon beszélgetni;
  • Nem feledkezhetünk meg a 3,5 mm-es audiocsatlakozóról sem;
  • FM rádió van jelen.

  Hátrányok

  • Nagyon gyenge processzor;
  • A kamerák szörnyűek;
  • Nagyon kevés érzékelő;
  • Mikro-USB portot használ.

  DIGMA Plane 7594 3G

  Értékelés: 3.9

  DIGMA PLANE 7594 3G.webp

  Az egyik legolcsóbb tabletta a kínálatunkban. Néhány üzletben már 3kért is kapható. Egy kicsit több mint egy rubel! Mondanom sem kell, hogy emiatt az eszköz számos jelentős egyszerűsítést kapott? Azonban nem minden olyan szomorú, mint amilyennek látszik.

  A legnehezebb dolog, amit a gyártó elmentett a képernyőre. IPS technológiával készült, de felbontása csak 1024×600 pixeles. Videók nézése egy ilyen kijelzőn már nem olyan érdekes. Hacsak a gyermek nem teszi meg. A készüléket könyvek olvasására is használhatja – ebben a tekintetben a 7 hüvelykes képernyő szinte tökéletesen mutatja magát.

  Egy másik módja annak, hogy pénzt takarítsanak meg ezen eszközök gyártása során – egy kis kapacitású akkumulátor beágyazása. Ez teremtők DIGMA Plane 7594 3G teljes mértékben kihasználta a. Itt a beépített akkumulátor kapacitása csak 2000 mAh. Nevetve a tyúkok! Sajnos ez a “tabletta” fő hátránya, amellyel szemben szinte minden előnye elveszett, beleértve a nagyon alacsony árat is.

  Szóval, mi fog tetszeni ennek a modellnek? Elsősorban az operációs rendszer. Az Android kilencedik verziójával rendelkezik, amely az elkövetkező években biztosan nem fog elavulni. A készülék 2 GB RAM-ot és 16 GB állandó memóriát is kap, ami nem nevezhető elégtelen helynek. Nem feledkezve meg a microSD kártyahelyről. Valaki másnak is hasznára válik a 3G-hálózatokon keresztüli adatátvitel lehetősége. Sokan azonban a 802 Wi-Fi támogatást elégségesnek találják majd igényeik kielégítésére.11n. Van egy Bluetooth modul is 4.0, amely lehetővé teszi vezeték nélküli headset csatlakoztatását. Ha csak egy fejhallgatóval rendelkezik, akkor a 3,5 mm-es csatlakozó segít. Nos, az akkumulátor feltöltéséhez micro-USB portot használnak.

  Ami a processzort illeti, a szokásos négymagos chip van, amelynek órajele nem haladja meg az 1300 MHz-et. A kamerákról nem kell beszélni, olyan lehangoló képet adnak.

  Előnyök

  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • Van a szokásos audiocsatlakozó;
  • Az operációs rendszer újabb verziója van telepítve;
  • Jó betekintési szögek;
  • A 3G hálózatok támogatásának bevezetése;
  • Szerény méret és súly.

  Hátrányok

  • A kamerák nem képesek kellemes minőségű felvételek készítésére;
  • Nagyon kevés érzékelő;
  • Szerettem volna egy erősebb processzort;
  • Alacsony felbontású kijelző;
  • Beépített micro-USB port;
  • Nagyon rövid akkumulátor-üzemidő.

  Irbis TZ757

  Értékelés: 3.9

  IRBIS TZ757.webp

  Ez a tabletta a védőburkolatával különbözik a többitől. Ez azt jelenti, hogy a gyermek valószínűleg nem károsítja azt. De a készülék nem zárja le a rangsorunkat a semmiért. Csak akkor válassza, ha az előző lehetőségek egyike sem felel meg Önnek. Az a tény, hogy a gyártó sokat mentett, ami az ő “tabletta” elavult funkciókkal rendelkezik.

  Kezdjük a hagyományokkal a kijelzővel. Itt egy 7 hüvelykes LCD-panelként működik. IPS technológiával készült, bár jelentősen leegyszerűsítve, így jó betekintési szögekre számíthat. A képernyő felbontása 1024×600 képpont – a modern szabványok szerint a minimum. És az események a kijelzőn felelős operációs rendszer Android 8.1. Nem nevezhető különösen frissnek, de ez a verzió sem elavult.

  A legrosszabb dolog itt a memória. Csak 8 GB állandó memória áll rendelkezésre a fájlok tárolására – ez néhány alkalmazás telepítése után elfogy. Ami a RAM-ot illeti, annak kapacitása 1 GB. Az itt használt processzor szerény – ez egy négymagos Spreadtrum SC7731G, amelynek órajele nem haladja meg az 1300 MHz-et.

  A globális web eléréséhez itt Wi-Fi 802.11n. Ha az eset az utcán történik, akkor a segítség 3G-modul jön. Érdekes, hogy a táblagép két SIM-kártyát képes befogadni, ami egyértelműen utal arra, hogy a mobilhálózatokon való beszélgetés lehetősége is fennáll. Nos, a fejhallgató csatlakoztatásához itt 3,5 mm-es audiocsatlakozót és Bluetooth 4 modult használnak.2. Egyébként, ha vezetékes fejhallgatót csatlakoztat, az FM rádió elérhetővé válik.

  Az Irbis TZ757 nem csak a védőburkolat, hanem az USB 2 port jelenléte miatt is különbözik az ebben a cikkben tárgyalt többi eszköztől.0. Lehetővé teszi a médiafájlokat tartalmazó flash meghajtó csatlakoztatását az OTG-adapter megkerülésével. Azt is lehetővé teszi, hogy a készüléket power bankként használja. Ami a töltőcsatlakozót illeti, az a szokásos micro-USB. Jó hír, hogy az akkumulátor kapacitása 6500 mAh-ra nőtt, így a táblagép nagyon hosszú akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet. És a méretéhez képest tekintélyes súlya 347 g-ot tesz ki.

  Előnyök

  • A ház ütésálló;
  • USB 2 aljzat van.0 A típus;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Nem feledkeztünk meg a hagyományos audiocsatlakozóról sem;
  • Van egy FM-tuner;
  • A 3G hálózatok támogatottak;
  • Mobiltelefonként is használható;
  • Jó betekintési szögek;
  • Az operációs rendszer nem a legrégebbi verziója van telepítve.

  Hiányosságok

  • Tisztességes méret és súly;
  • Mikro-USB portot használ;
  • Nagyon kevés érzékelő;
  • Alacsony képernyőfelbontás;
  • Minimális mennyiségű RAM és állandó memória;
  • Beépített gyenge processzor.

  Következtetés

  Most már tudja, hogy mi tekinthető a legjobb olcsó tablettáknak. De természetesen minden ilyen kis összegű eszköznek számos hátránya van. Ha nem akarja elviselni a lassúságot és a nem a legnagyobb felbontású kijelzőt, akkor többet kell költenie.

  Olvasson tovább  6 legjobb elem a visszhanglokátorhoz
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: