13 legjobb zenei központ

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Mostantól asztali számítógépen, laptopon, táblagépen, okostelefonon, hordozható hangszórókon és akár a TV-n keresztül is hallgathat zenét. Röviden, úgy tűnik, hogy bármilyen elektronikus berendezés képes az MP3 fájlok lejátszására. De ezt, ha szabad így mondanom, az ujjaival teszi. Ha igazi zenekedvelő vagy, szerezz be egy zenei központot!. Ezzel tökéletes vagy közel tökéletes minőségben hallhatja kedvenc zenéjét. Arról nem is beszélve, hogy a zenei központok nagyon hangosan tudnak szólni. Röviden, ezek azok, amelyekről ebben a minősítésben szó lesz.

Hogyan válasszunk zenei központot?

Annak érdekében, hogy ne számolja el magát a zenei központok vásárlásakor, tudnia kell, hogy pontosan milyen műszaki jellemzőkre kell figyelnie. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a legutóbbi vásárlása nem lesz kielégítő.

Az első lépés annak eldöntése, hogy milyen típusú zenei központot szeretne használni:

 1. Mikrorendszer– Az elnevezés egy viszonylag kis méretű monoblokk egységre vonatkozik, amelynek elülső szélessége általában nem haladja meg a 180 mm-t. A hangkimenet sztereó páron keresztül történik. Nagyszerű megoldás egy kis helyiségben.
 2. Minirendszer– Általában szintén egyrészes kialakítású, de vannak külön vezetékes hangszórókkal ellátott központok is. Jó hangerő-tartalékkal fog tetszeni, így elég nagy helyiségben is megállja a helyét.
 3. Midi rendszer– A nagyon nagy zenei központok ebbe a típusba tartoznak. Egyesek még a szórakoztató klubok társalgóiban is megtalálhatók. A midi rendszer teljesítménye túlzottnak tűnhet egy normál lakásban. És a mérete ijesztő lehet.

Ezután a hangerőre kell gondolnia.Ez a paraméter azt jelzi, hogy milyen hangos legyen a zenei központ. Ha egy lakótömbben lakik, akkor 100 W körüli, de lehet, hogy ennél kevesebb is elegendő. Egy nagyon nagy nappalival rendelkező családi házban akár 300 W kimeneti teljesítményű zenei központ is szóba jöhet. És csak a szórakozóhelyeken és más táncteremmel rendelkező helyeken van értelme 1000W – 2000W összteljesítményű hangszórót telepíteni.

A hangminőségről nincs említés a specifikációkban. De kap egy tippet, hogy ez a zenei központ hány hangszórót kínál. És függetlenül attól, hogy a hangszórók háromutasak. Ideális esetben ez csak ennyi lenne, külön mélynyomóval a basszus reprodukcióhoz. Csak így számíthat mély és gazdag hangzásra.

Egyesek számára fontos, hogy egy ilyen eszköz karaoke funkciót kapjon. Azt tanácsoljuk, hogy először nézze meg a rendelkezésre álló interfészeket. És ez nem csak vezetékes. Egyes modellek már Wi-Fi-vel is büszkélkedhetnek, amely általában online rádió és más streaming szolgáltatások streamelésére használható. És szinte minden modern zenei központ rendelkezik beépített Bluetooth-modullal. Használhatja az okostelefonjáról történő hangküldésre. Egyes készülékek a zenei központ távvezérlését is lehetővé teszik. Gyakrabban azonban a távirányítót használják erre a célra.

A többi már csak rajtad múlik. Csak győződjön meg róla, hogy a kiválasztott modell rendelkezik legalább egy USB-porttal a külső meghajtóról történő zenelejátszáshoz. Az, hogy szükséged van-e az FLAC hangformátumra, csakis rajtad múlik. Azt is át kell gondolnia, hogy szüksége van-e színes zenei rendszerre. És a CD-meghajtó. Röviden, az apró dolgokról van szó. Menjünk át a legjobb modellek listájára azok közül, amelyek az orosz hálózatokban vannak eladva.

Legjobb vezeték nélküli zenei rendszerek

Jelölés Ülés Név Ár
A legjobb mikrorendszerek kis helyiségekbe 1 Onkyo CS-N575D 60 442 €
2

anasonic SC-PMX90EE-K

25 990 €
3

anasonic SC-HC410EE-K

11 240 €
4 LG CM2460 9 622 €
A legjobb mini rendszer hordozható zenéhez 1 Denon CEOL N10 59 990 €
2 Denon D-M41 41 990 €
3

anasonic SC-UA7EE-K

29 990 €
4 LG FH6 19 990 €
5 Sony MHC-V13 16 960 €
A legjobb zenei midi rendszerek 1 Sony MHC-V90DW 65 980 €
2 LG XBOOM OL100 43 987 €
3 Sony MHC-V43D 27 780 €
4 Samsung MX-T40 13 110 €

A legjobb mikrorendszerek kis helyiségekbe

Onkyo CS-N575D

Értékelés: 4.9

Onkyo CS-N575D

Ez a zenei központ két színben kapható: fekete és ezüst színben. Azonban csak a főegység színe különbözik – a hangszórók egyébként is feketék lesznek. Nem kínál választási lehetőséget, és a mellékelt távirányító. Ez a tartozék lehetővé teszi a zeneszámok és rádióállomások közötti váltást, a hangerőszintek módosítását és egyéb beállításokat. Az aktuális dalra vonatkozó információk az LCD kijelzőn jelennek meg, amely a főegység előlapjának megfelelő részét foglalja el. Ezen a képernyőn még az album art is megjeleníthető!

Az Onkyo CS-N575D zenei központ fő jellemzője a Wi-Fi és számos internetes szolgáltatás támogatása. A készülék tulajdonosa hozzáférhet a TIDAL, a Spotify és a TuneIn szolgáltatásaihoz. Ez lehetővé teszi, hogy elfelejtse a szokásos FM-rádiót, amely itt is támogatott (a tuner akár 40 állomás memorizálására is készen áll). Ez a modell Bluetooth-on keresztül külső forrásból is képes hangot fogadni. Ha azonban a lehető legjobb hangminőséget szeretné élvezni, jobb, ha vezetékes kapcsolatot használ – ebben az esetben a zenei központ RCA csatlakozókkal, valamint koaxiális és optikai bemenetekkel rendelkezik. A főegységen rendelkezésre álló kimenetek: fejhallgató és mélynyomó csatlakoztatható hozzá.

Talán a basszusegység hiánya az Onkyo CS-N575D egyetlen komoly hátránya. Sajnos, az itt használt hangszórók megfelelnek a 2.0. Ezt azonban csak a jó zenei fülű zenekedvelő fogja érezni, mivel a beépített hangszórók önmagukban is elég jó basszust adnak.

Előnyök

 • Van egy USB-csatlakozó;
 • Kiváló hangminőség;
 • Vannak fejhallgató és mélynyomó kimenetek;
 • Távirányítóval együtt;
 • A tokban van hely egy nagyméretű kijelzőnek;
 • Támogatja a hálózati streaming hangot;
 • Okostelefonos vezérlés elérhető;
 • Beépített Bluetooth modul;
 • CD albumok meghallgatása.

Hátrányok

 • Egy külön mélynyomó is megteszi;
 • Magas költségek.

anasonic SC-PMX90EE-K

Értékelés: 4.8

Panasonic SC-PMX90EE-K

Az egyik legolcsóbb modell a nagyfelbontású hangot támogató modellek közül. Háromutas, nagy teljesítményű hangszórókat használnak itt a reprodukáláshoz. Fő jellemzőjük a selyem dómos magas hangszórók. A gyártó azt állítja, hogy akár 50 kHz-es frekvencián is képesek hangot reprodukálni.

Ez a sztereó rendszer problémamentesen alakítja át a digitális hangot analógra. Ezért a folyamatért felelős erősítő

 • ncsD-Amp, amely nem tud észrevehető torzítást hozzáadni a hanghoz. A készülék teste alatt egy prémium alumínium kondenzátor is található. Szigorúan véve a többi felhasznált alkatrészre sem lehet panasza – a japánok nem spóroltak ezen a téren.

  A központi egység szerény mérete ellenére még mindig rendelkezik CD-meghajtóval. Beépített FM-tunerrel is rendelkezik, amely akár 30 rádióállomást is képes tárolni a memóriájában. De az USB-bemenet és a Bluetooth modul itt sokkal hasznosabbnak tűnik. Az első lehetővé teszi a külső tárolóeszközről történő zenelejátszást, míg a másodikat úgy tervezték, hogy okostelefonról vagy táblagépről fogadjon hangot. Ami a vezetékes csatlakozókat illeti, a hátoldalon egy sztereó bemenetet és egy optikai csatlakozót találsz. A hangot csak fejhallgatón lehet kiadni; itt nincs lehetőség mélynyomó csatlakoztatására.

  Amint azt már megértette, az itt használt hangszóró megfelel a szabványos 2.0. Teljes teljesítménye 60 watt.

  Előnyök

  • Van egy CD-meghajtó;
  • Kiváló hangminőség;
  • Van egy USB-csatlakozó;
  • Az FM-rádió be van építve;
  • A Bluetooth nem merül feledésbe;
  • A FLAC formátum támogatott;
  • Az ár nem megfizethetetlenül magas.

  Hátrányok

  • Nem tud mélynyomót csatlakoztatni;
  • Nincs Wi-Fi támogatás.

  anasonic SC-HC410EE-K

  Értékelés: 4.7

  Panasonic SC-HC410EE-K

  Egészen szokatlan sztereó rendszer, amely nagyon különbözik testvéreitől. Ha ránézünk, az a benyomásunk, hogy a japánok először egy tévét akartak készíteni, de végül egy zenei központot kaptak… Az a helyzet, hogy a készülék nagyon vékonynak bizonyult. Könyörög, hogy a falra akasszák. Van azonban hely néhány nagyon nagy sztereó hangszóró számára. A japán gyártónak mélynyomó nélkül kellett beérnie – a készülék 10 cm-es vastagsága mellett ez egyáltalán nem meglepő.

  A zenei központ készen áll a CD-lemezekről történő zenelejátszásra. Lehetővé teszi az FM rádió aktiválását is. A megfelelő tuner memóriája készen áll 30 állomás frekvenciájának tárolására. Nem lehet figyelmen kívül hagyni az RDS-támogatást – a rádiófolyam megfelelő információi egy meglehetősen nagy LCD kijelzőn jelennek meg. Segít a dal kiválasztásában is, ha úgy dönt, hogy lejátssza az USB-meghajtó tartalmát.

  Mint sok más modern mikrorendszer, ez is Bluetooth modullal van felszerelve. Így könnyedén küldhet hangot okostelefonjáról. Sajnos, itt véget ér a támogatott vezeték nélküli szabványok listája. Ha internetes rádió funkciót szeretne, drágább zenei központot kell választania.

  A vélemények alapján a leggyakrabban az emberek a Panasonic SC-HC410EE-K-t vásárolják meg, hogy ne legyen feltűnő. A design tényleg nem emelkedik ki más modern technológiák közül. Az emberek szeretik a költséget is. Mindenesetre ez az egyik legolcsóbb zenei központ CD-meghajtóval és nagy teljesítményű hanggal.

  Előnyök

  • Beépített Bluetooth modul;
  • Van egy CD-meghajtó;
  • Szerény vastagság;
  • Megfelelő költség;
  • FM rádió van;
  • Nem feledkeztünk meg a sztereó bemenetről sem;
  • Csatlakoztathat egy USB-memóriakártyát.

  Hátrányok

  • Nem csatlakoztathat mélynyomót;
  • Nincs Wi-Fi;
  • Hangerő – bár korlátozott.

  LG CM2460

  Értékelés: 4.6

  LG CM2460

  Egy másik mikro-rendszer a rangsorunkban. Az áruk 6600 és 7900 rubel között mozog. Ennyi pénzért ne várjon semmilyen fejlett funkciót. Itt a gyártó nem spórolt a funkciókkal, de nem tette ezt a hangerőn. A mellékelt 50 wattos hangszórók egyenként több mint elegendő teljesítményt nyújtanak az átlagos felhasználó számára. A főegységet CD-lejátszó (DVD nem támogatott) és FM-tuner egészíti ki. A készülék maximum 50 rádióállomást tud megjegyezni. Az RDS is támogatott.

  Természetesen nem csak CD-ről játszhat le zenét. A készülék USB-csatlakozóval rendelkezik az alvázon, ami sokkal könnyebben használható. Egyébként a készülék még a FLAC formátumban tárolt zenét is felismeri, amely minimális tömörítéssel rendelkezik. A zenei központ képes önállóan rögzíteni a rádióadásokat egy flash meghajtóra. Az előző példákhoz hasonlóan az LG CM2460 is képes jelet fogadni egy okostelefonról. Használhat vezetékes kapcsolatot (AUX-kábel szükséges) vagy Bluetooth-on keresztül is átviheti a zenét.

  Röviden, ez egy nagyon jó zenei központ. De az Expertology szerzők soha nem felejtik el a hátrányokat. Hagyományosan ez a modell nem képes felismerni az USB-meghajtón lévő mappákat. De leginkább a készülék hangminőségével csalódást okoz. Ha Ön a zene szerelmese, a lapos hangzás elriaszthatja, ezért jobb, ha megfontolja egy drágább zenei központ megvásárlását.

  Az érdemei

  • Jó ár-érték arány;
  • Nagy teljesítményű hangszórók;
  • Van egy equalizer öt előbeállítással;
  • A Bluetooth jelen van;
  • Nem feledkezve meg a line-in és USB csatlakozókról sem;
  • A FLAC formátum támogatása megvalósult;
  • Rádiós műsoridőt írhat USB-pendrive-ra.

  Hátrányok

  • Lapos hangzás;
  • Az USB-s zenelejátszás egyáltalán nem a legjobb;
  • A hangszórók egyutasak.

  A legjobb mini zenei rendszerek

  Denon CEOL N10

  Értékelés: 4.9

  Denon CEOL N10

  Egy nagyszerű készlet, amely egy központi egységből és két hangszóróból áll, amelyek csatlakoztathatók hozzá. Az elsőnek az előlapján egy nagyon nagy LCD kijelző található, amely minden kívánt információt megjelenít, kivéve talán az album art-ot (ez a funkció nem elérhető, mivel a képernyő monokróm). Itt is látható a teljes méretű USB-csatlakozó. Csatlakoztathatja hozzá az USB-pendrive-ot vagy akár egy külső merevlemezt is. Azonban sokkal könnyebb más módszereket használni a zenelejátszáshoz. Közülük még a streaming szolgáltatások is itt kerülnek bevezetésre! A Denon CEOL N10 segítségével akár internetes rádiót is hallgathat! Arra az esetre, ha az Ön városában nincs semmi érdekes az FM-sávon.

  A zenei központok túlnyomó többsége rendelkezik CD-meghajtóval. Ez a modell sem kivétel a szabály alól. A beépített Bluetooth-modul modernebb tulajdonságával is büszkélkedhet. Két 65 wattos hangszóróval szinte azonnal átviheti a hangot okostelefonjáról. Elég erős bármilyen méretű helyszínhez. Az egyetlen panasz a mélynyomó hiánya. Azonban senki sem tiltja, hogy külön vásárolja meg – a megfelelő kimenet a központi egység hátlapján található. Két bemenet van: hagyományos sztereó és optikai. A gyártó nem feledkezett meg a fejhallgató kimenetről sem.

  Szép, hogy ez a modell támogatja a különböző zenei fájlformátumokat. Még az FLAC is benne van. Az egyes frekvenciák beállításának lehetősége tetszeni fog a vásárlónak. Egyszóval, szinte lehetetlen hibát találni ebben a zenei központban. Nem lehet hibázni, hogy nincs távirányítója! Talán az egyetlen kiábrándító dolog az ár. De a kiváló minőségű hangtechnika szinte soha nem olcsó.

  Előnyök

  • Támogatja a Wi-Fi és az AirPlay funkciót;
  • Beépített Bluetooth modul;
  • CD-meghajtóval rendelkezik;
  • Nem feledkezve meg az FM-rádióról sem;
  • Számos csatlakozó;
  • Csatlakoztathat mélynyomót;
  • Támogatja a FLAC formátumot;
  • Hatalmas térfogattartalék.

  Hátrányok

  • Nagyon magas ár.

  Denon D-M41

  Értékelés: 4.8

  Denon D-M41

  Nagyon jó zenei központ a világhírű, kiváló minőségű audioberendezések gyártójától. Két változatban kapható. Az előbbit feketére festették, míg a prémium változat tokja forgácslapból készült. Ezeknek a hangközpontoknak a költsége körülbelül 25 és 27 ezer forint. RUB. illetve. Különösen hangos készülék nem nevezhető, az itt használt teljes teljesítmény nem több, mint 60 watt. A műholdak állítólag kétirányúak. A felhasználó könnyen beállíthatja a basszus és a magas hangok hangszínét, valamint kiegyenlítést végezhet.

  A Denon D-M41 hagyományos CD-meghajtót tartalmaz, amely nem ismeri fel a DVD-ket. De ez a bűn az összes zenei központ, amelyet ebben a minősítésben áttekintettünk. A készülék FM rádióval is rendelkezik. De sokkal gyakrabban előfordul, hogy a felhasználó hangot továbbít a hangszóróra valamilyen okostelefonról vagy táblagépről. Használhat hagyományos audiokábelt, vagy ha nem bánja a minőségromlást, akkor Bluetooth modult. Ezenkívül a készülék rendelkezik optikai bemenettel, amely lehetővé teszi, hogy a zenei központot például egy TV-készülékkel vagy játékkonzollal együtt használja. A mélynyomó kimenete is a hátsó falon található, ami rendkívül ritka ebben az árkategóriában a készülékekben.

  A zenei központnak pontosan egy jelentős hátránya van. Itt nincs USB-port, így a pendrive-ról való zenehallgatás lehetetlen.

  Előnyök

  • A hangszórók kétutas technológiával készülnek;
  • Vonali és optikai bemenetek vannak;
  • Subwoofer csatlakoztatás lehetséges;
  • Aranyos és modern megjelenés;
  • Nem a legmagasabb árcédula;
  • Jó minőségű hang;
  • Equalizer elérhető.

  Hiányosságok

  • Nem a legstabilabb rádió vétel;
  • Nincs USB-port.

  anasonic SC-UA7EE-K

  Értékelés: 4.8

  Panasonic SC-UA7EE-K

  A japán Panasonic cég rendszeresen próbál meglepetést okozni készülékeinek dizájnjával. Itt van egy zenei központ SC-UA7EE-K külsőleg kiderült, nagyon szokatlan. Ez lényegében egy meglehetősen nagy hangszóró, amelynek tetejébe elektronikát építettek be. Ez a kialakítás háromutas rendszert tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy az összes hangfrekvencia nem keveredik egyetlen gombócban. Különösen a zenekari zene és a rockdalok fognak izgatni. Ők is értékelni fogják a basszust, mert felelős a reprodukcióért a mélynyomó alján található.

  Egy ilyen zenei központ nem is lehetne könnyebb, definíció szerint. Ennek eredményeképpen a modell alatti mérleg 14 kg-ot fog mutatni. Az 1700 W összkapacitású akusztikai rendszer esetében azonban ez nem túl sok. Meg kell jegyezni, hogy egy szabványos átalánymennyiség-tartalék meghaladja az ésszerűség határát. Ezért javasoljuk a Panasonic SC-UA7EE-K megvásárlását magánházak és koncerttermek tulajdonosainak – ilyen körülmények között megismerheti, mire képes ez a modell.

  Ez a zenei központ nem nélkülözi a beépített Bluetooth modult sem. Van NFC-chip is, amely jelentősen felgyorsítja a szinkronizálási folyamatot. A gyártó a külső meghajtókhoz szükséges két USB-csatlakozóhelyet is beépítette. Ami a többi aljzatot illeti, gyakorlatilag mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Még két mikrofonbemenet is van, ami egyértelműen utal a karaoke funkció jelenlétére.

  Előnyök

  • Van egy FM-rádió;
  • Saját mélynyomóval rendelkezik;
  • Akár két USB-memóriakártyát is csatlakoztathat;
  • A hangszórórendszer háromutas;
  • Van karaoke funkció;
  • Van Bluetooth modul és NFC.

  Hátrányok

  • Nem ismeri az FLAC formátumot;
  • Tisztességes méret és súly;
  • Nem hiányozna a Wi-Fi.

  LG FH6

  Értékelés: 4.7

  LG FH6

  Ez a mini rendszer abban különbözik, hogy vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető. A második esetben a kezelőpanel a felső végén található. Meg kell jegyezni, hogy a legtöbbször nincs rá szükség, mert sokkal egyszerűbb a mellékelt távirányítót használni. Segítségével átkapcsolhat egy másik hangforrásra, aktiválhatja a lejátszás ismétlését, átkapcsolhat egy adott zeneszámra és még sok másra is.

  A készüléket USB-csatlakozóval látták el, amely lehetővé teszi külső tömeges tárolóeszköz csatlakoztatását. Azonban egy kellemetlen korlátozás vár rád. A zenei központ nem tartozik a különösen magas árkategóriába, ezért nem támogatja az FLAC formátumot. De van “karaoke” funkciója és egy pár mikrofonbemenete! Ezenkívül a tokban van egy hely a szokásos sztereó bemenet számára, amely lehetővé teszi a készülék hangszóróként való használatát.

  Néhány szó a hangról. Nincsenek állítások, különösen, ha szem előtt tartani egy árcédulát. A készülék kétutas hangszórókat használ, szabványos 2.0. Egy külön mélynyomó biztosan hiányzik. Kár, hogy az alvázon nincs csatlakozóaljzat a csatlakoztatásához. Egyébként nehéz hibázni ezzel a modellel. Különösen a hangerő, mert a hangszórók együttes teljesítménye eléri a 600 wattot.

  Az LG FH6 a szokásos FM-rádióval érkezik. Nincs lehetőség Wi-Fi-hoz való csatlakozásra, így nincs internetszolgáltatás. De nem feledkeztünk meg a Bluetooth modulról sem, amely lehetővé teszi a hangkimenetet bármilyen mobil eszközről.

  Előnyök

  • Karaoke-ként is használható;
  • Csatlakoztathat egy USB-memóriakártyát;
  • Nagy hangerő-tartalék;
  • Van egy FM rádió;
  • Van egy sztereó bemenet;
  • Tartalmaz egy távirányítót;
  • A Bluetooth támogatott;
  • RGB háttérvilágítás van bevezetve;
  • Az ár nem megfizethetetlenül magas.

  Hátrányok

  • Nincs CD-meghajtó;
  • Nincs Wi-Fi támogatás;
  • Nem érti a FLAC formátumot;
  • Nem tud mélynyomót csatlakoztatni;
  • A Bluetooth-kapcsolat semmilyen módon nincs biztosítva;
  • Az USB-pendrive-on lévő fájlok száma korlátozott.

  Sony MHC-V13

  Értékelés: 4.6

  Sony MHC-V13

  A Sony sokat tud a hangról, hiszen egykor a rádióval és a kazettás lejátszókkal kezdődött a története. Jelenleg mindenféle otthoni hangrendszerre van kereslet. És a Sony MHC-V13 pontosan ez. Ez egy meglehetősen nagy hangszóró, amely színes zenével és a különböző forrásokból származó hangok lejátszásának képességével képes örömet okozni.

  A modell leírásának megkezdéséhez kezdjük a háttérvilágítással. Nagyon fényesnek bizonyul, és hullámhatása a zenével egy időben van. Három hangszóró felelős a lejátszásért. A legnagyobb mind a basszus, mind a középtartomány. Nos, a másik kettőt tekinthetjük magas hangszórónak, mivel magas frekvenciákat adnak vissza. És az egészet MDF-dobozba csomagolták, viszonylag kis mennyiségű műanyag elemmel keverve. Ennek eredményeképpen a hangminőségben elég nehéz hibát találni, bár nem nevezhető ideálisnak (különösen a külön mélynyomó hiánya miatt). Egyébként a meglévő mélynyomóját nem lehet csatlakoztatni, mert nincs csatlakozója.

  A zenei központ készen áll a Bluetooth-on keresztüli hangfogadásra. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél könnyedén lejátszhatja kedvenc dalait az okostelefonjáról. De ha a legjobb hangminőséget szeretné élvezni, akkor jobb, ha USB-sticket csatlakoztat. Itt azonban az MP3 szabványra korlátozódik, ami szintén nem túl jó. Van még egy 6,3 mm-es jack, egy hasonló mikrofonbemenet és egy gitárcsatlakozó is.

  A zenei központ a mellékelt távirányítóval működtethető. Használhatja például az FM-rádióra való átkapcsoláshoz, amely szintén elérhető itt. Továbbá, ahogy Ön is megértette, a vevő használhatja a “karaoke” funkciót. A japánok nem feledkeztek meg a CD-meghajtóról.

  Előnyök

  • Jól megvalósított világítás és zenei technológia;
  • USB-memóriakártya csatlakoztatható;
  • Távirányítóval együtt;
  • A CD-meghajtó jelen van;
  • Használhatja a karaokét;
  • Van egy bemenet egy gitárhoz;
  • Az FM-rádiót nem felejtették el;
  • Gyermekzár van bevezetve;
  • Az árcédula nem túlárazott.

  Hátrányok

  • Nem érti a FLAC formátumot;
  • Nincs Wi-Fi támogatás;
  • Bárcsak csatlakoztatható lenne egy mélynyomó.

  A legjobb zenei midi rendszerek

  Sony MHC-V90DW

  Értékelés: 4.9

  Sony MHC-V90DW

  Az egyik legmagasabb árú készülék a kínálatunkban. Mielőtt megvásárolná, át kell gondolnia, hogy hová helyezze a 170 cm-es szörnyeteget. A mozgatásával is gondjai lehetnek, mivel a súlya lenyűgöző, 50 kg! De ez a modell készen áll arra, hogy az egész táncparkettet megszólaltassa!

  A Sony MHC-V90DW háromutas hangszórórendszert használ, amely szabványos 2.0. A zenei központ készen áll arra, hogy az emberi fül számára hallható teljes hangtartományban hangot produkáljon. Bármilyen hangforrást használhat, mivel a készülék számos csatlakozóval van felszerelve. Sőt, még jobb, hogy képes önállóan zenét lejátszani. És nem kell, hogy MP3 zeneszámok legyenek, a FLAC és az ALAC is támogatott.

  Ez a zenei központ felhasználóbarát érintőképernyős vezérléssel rendelkezik. A mellékelt távirányítóval is interakcióba léphet vele. Azt is lehetővé teszi, hogy zenét küldjön magának az okostelefonjáról, amely Bluetooth és NFC (az utóbbi a gyors párosításhoz) segítségével. És van Wi-Fi támogatás is. A vezetékes csatlakozók közé tartozik az Ethernet, a gitárbemenet, az USB, az RCA és még a HDMI is. A mikrofon bemenetről nem feledkezünk meg.

  Végül, vissza a hangszórórendszerhez. Négy 13 centiméteres magassugárzóból, ugyanennyi 5 centiméteres magassugárzóból és egy pár 25 centiméteres mélysugárzóból áll. Kombinált teljesítmény akár 2000 wattig. A hangszórók RGB háttérvilágítása a zenével együtt pulzál.

  Előnyök

  • Van DVD-meghajtó;
  • Rengeteg csatlakozó;
  • Könnyűzenei rendszer is rendelkezésre áll;
  • Minden modern audioformátumot megért;
  • FM rádió van;
  • Bluetooth, NFC és Wi-Fi van beépítve;
  • Lehetőség van gitár és mikrofon csatlakoztatására;
  • Hatalmas erő;
  • Nagyszámú előadó;
  • Tartalmaz egy távirányítót.

  Hátrányok

  • Nagyon magas költségek;
  • Hatalmas méret és súly.

  LG XBOOM OL100

  Értékelés: 4.8

  LG XBOOM OL100

  Az egyik legkedvezőbb árú zenei központ 2000 wattos összteljesítménnyel. Ez egy nagyszerű lehetőség egy táncparkett felállításához, mivel az ár lehetővé teszi, hogy több egységet vásároljon, amelyek aztán a Party funkcióval kombinálhatók egymással

 • nk. Egy ilyen helyen örülni fog a többszínű hangszóró háttérvilágításnak, amely a zenével együtt csillog.

  Az itt használt hangszórórendszer pedig megfelel a 2. szabványnak.1. A hangzása mindenféleképpen beállítható – a beépített equalizer 18 előbeállítással rendelkezik. A legnagyobb hangszóró a mélynyomó – átmérője 30 mm, teljesítménye pedig eléri a lenyűgöző 900 wattot. A fennmaradó 1100 wattot egy pár 5 mm átmérőjű, elölről tüzelésű meghajtó biztosítja. Ez nem igazán az álomhatár, de mindezek a dolgok elfogadható áron vannak. És a zenei központ helyigénye nem lesz túl nagy.

  A készülék készen áll a CD albumok lejátszására. 99% azonban nem használja ezt a funkciót. Ehelyett egy USB-pendrive-ot csatlakoztatnak a készülékhez. És némelyikük még több is: három teljes méretű USB-csatlakozót talál a tokon. De tudnia kell, hogy a zenei központ használatának ezzel a módszerével csak MP3 formátumú zenéket használhat. Ha a hangot valódi minőségben szeretné elküldeni, jobb, ha valamilyen vezetékes kapcsolatot használ. Ebben az esetben ez a modell egy pár sztereó bemenetet és egy optikai csatlakozót kapott. És van két mikrofonbemenet, ami a “karaoke” funkció jelenlétét jelzi.

  Ahogy az egy modern zenei központhoz illik, az LG XBOOM OL100 Bluetooth modullal van felszerelve. Nem felejtettük el itt és FM-rádió, amely képes tárolni 50 állomás frekvenciáját.

  Előnyök

  • CD-meghajtóval rendelkezik;
  • Karaoke gépként is használható;
  • RGB háttérvilágítás van bevezetve;
  • A csatlakozók optimális száma;
  • Nagyon nagy teljesítmény;
  • Egy nagyszerű mélynyomó van beépítve;
  • Bluetooth modullal rendelkezik;
  • Van egy FM rádió.

  Hátrányok

  • Nincs Wi-Fi;
  • A FLAC formátum nem támogatott;
  • A háttérvilágítás azonban egyszerűsített;
  • Nagyon nagy méret.

  Sony MHC-V43D

  Értékelés: 4.7

  Sony MHC-V43D

  Nagyszerű lehetőség a karaoke szerelmeseinek. A készülék mindenkinek tetszeni fog, aki szereti az RGB háttérvilágítást. Itt lézershow egészíti ki! Még többen szeretik ezt a készüléket, mert képes zenét lejátszani egy teljesen más forrásból. Például CD-meghajtóval rendelkezik. Fontos, hogy még DVD-ket is tud olvasni! A zenei központhoz egy USB-memóriakártyát is biztonságosan csatlakoztathat. Néhányan azonban gyakrabban használják a beépített Bluetooth-modult, amely okostelefonról, táblagépről vagy akár laptopról származó hangot hoz létre. A Sony MHC-V43D készüléket mobileszközéről is vezérelheti. Ez akkor van, ha nem vagy elégedett a távirányító képességeivel.

  Az interfészek listája itt még nem ér véget. A zenei központ lehetővé teszi a mikrofon és a gitár csatlakoztatását. HDMI-csatlakozóval is rendelkezik, amelyen keresztül a kép a tévére kerül. Ez akkor jön jól, ha karaoke DVD-t szeretne futtatni a karaoke dalokból.

  És milyen jól hangzik ez a modell? Talán erre sem lehet panasz. Legalábbis ha figyelembe vesszük, hogy az árcédula nem rakétatudomány. A zenei központ egy szabványos 2 hangszórórendszerrel rendelkezik.1. Az elülső hangszórók háromutasak. Pontosabban, a hangkimenetet két 4 cm-es magas hangszóró, ugyanennyi 8 cm-es magas hangszóró és egy 25 cm-es mélynyomó biztosítja. A teljes teljesítményt a gyártó nem nevezi meg, de a vélemények azt sugallják, hogy ez elegendő lesz teljesen bármelyik nappaliban. És csak a nagy táncparkett, ez nem a legjobb választás, miután az összes. Azonban senki sem akadályozza meg, hogy több példányt vásároljon a Sony MHC-V43D-ből – ez a modell akár 50 kompatibilis hangrendszer szinkronizálására is képes. Nem lesz nehéz a zenei központot a pihenés helyére vinni. 14 kilogramm súlyú (már tudja, hogy ennél sokkal nehezebb eszközök is léteznek), és fogantyúval és kerekekkel van felszerelve.

  Végül érdemes megemlíteni egy olyan apróság jelenlétét, mint az FM-rádió. Működéséhez ne felejtse el csatlakoztatni a megfelelő antennát, amely a készletben található.

  Előnyök

  • Lézer show készítés elérhető;
  • DVD-meghajtóval rendelkezik;
  • Számos csatlakozó;
  • Nem túl bonyolult a szállítása;
  • Gyermekzárat hajtanak végre;
  • Tartalmaz egy távirányítót;
  • Van FM rádió;
  • A Bluetooth nem merül feledésbe;
  • Háromutas akusztikát használnak;
  • Van egy “karaoke” funkció.

  Hátrányok

  • A Wi-Fi jó lett volna;
  • A tápkábelt külön kell megvásárolnia;
  • Az equalizer csökkenti a hangerőt;
  • A ventilátor hangja hallható.

  Samsung MX-T40

  Értékelés: 4.6

  Samsung MX-T40

  Nem sokan hallottak a dél-koreai Samsung cégről, amely zenei központokat gyárt. Néhány ilyen eszköz azonban van a kínálatában. Talán az egyik legérdekesebb az MX-T40. Először is, ez a modell nem a legdrágább. Másodszor, képes kétirányú hangkimenetre. Ez teszi a legjobb választássá központi elhelyezkedés esetén.

  Érdemes rögtön megjegyezni, hogy egy ilyen zenei központot nem érdemes semmilyen szórakoztató klubban használni. Az a helyzet, hogy az itt használt hangszórók összteljesítménye mindössze 300 watt. Azonban egy ilyen paraméter elegendő az orosz lakások többségének szemében.

  Sok zenei központban már hangsúlyt fektetnek az RGB világításra. Itt is megvalósul – a zenével együtt különböző effekteket képes előidézni. A BASS gombot a felső kezelőpanelen is megtalálja. Ahogy azt nem nehéz kitalálni, a koppintás lehetővé teszi a mély frekvenciák erősítését. Vannak más gombok is, de ezek nem szokatlanok. A kijelző hiányzik. A kezelőszerveket illetően számos funkció csak a távirányítóval érhető el. Szerencsére, ez jön vele, és egyáltalán nem lehet rá panaszkodni.

  A Samsung MX-T40 beépített Bluetooth modullal rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy a zenei központ bármely okostelefon jelét vegye. Lehetővé teszi továbbá, hogy akár tíz példányt is szinkronizáljon ebből a modellből.

  A készülék megkülönböztető jellemzője a vízálló tok. Igen, nem bírja a vízbe merülést, de a kis esőcseppek biztosan nem jelentenek problémát.

  Egyébként ez egy ismerős zenei központ, egyszerűsített rendszerben megvalósítva. Különösen a kétirányú akusztikával nem mindenki lesz elégedett. Ezzel a hang nem különösebben részletes. A csatlakozók száma itt – szintén nem megdöbbentő a képzelet. Nos, nem feledkezhetünk meg az USB-portról sem, amelynek köszönhetően egy külső meghajtó tartalmát is lejátszhatja. Szintén a testen megtalálható RCA és 3,5 mm-es “jack”.

  Előnyök

  • Nincs kijelző;
  • Csatlakoztathat egy USB-memóriakártyát;
  • Bluetooth;
  • Van védelem a fröccsenés ellen;
  • A készlethez tartozik egy távirányító;
  • Érti a FLAC és más modern formátumokat;
  • Nem túl drága.

  Hátrányok

  • Nincs CD-meghajtó;
  • Nincs Wi-Fi;
  • A hatalom nem mindenkinek való;
  • Az akusztika leegyszerűsített.

  Következtetés

  Ez a lista a legjobb zenei központok listája, amelyek az orosz kiskereskedelemben kaphatóak. Biztosítjuk Önt, hogy az áttekintett modellek bármelyikének megvásárlása biztosan nem fog csalódást okozni. Mindazonáltal, győződjön meg róla, hogy szem előtt tartja a hátrányokat, hogy van, hogy elviselni – ezek vagy azok a hibák, mint lehet, hogy észrevette, van teljesen bármilyen eszköz, még a legdrágább.

  Olvasson tovább  15 legjobb légtisztító és légmosó
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: