A 12 legjobb gyermek GPS nyomkövető

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A viselhető elektronika gazdag és változatos piacán vannak nagyon speciális, de nagyon fontos piaci rések, ahol a próbálkozás és a hibázás nem jöhet szóba. Erre kiváló példa a gyerekeknek szánt GPS-nyomkövetők, amelyekre az Expertology magazin mai áttekintésében összpontosítunk.

Hogyan válasszunk egy gyermek GPS nyomkövetőt

Először is, röviden ismertessük az olvasóval a GPS nyomkövető kiválasztásakor figyelembe veendő főbb tudnivalókat.

Mi az a GPS nyomkövető

A GPS-nyomkövető a legtisztább formájában egy olyan elektronikus eszköz, amely a viselője tartózkodási helyének távoli nyomon követésére szolgál. Az eszköz lehet nagyon speciális és többfunkciós, vagy lehet egy másik eszköz – okosóra, okostelefon stb. – funkcionális része. .

A nyomkövető elsősorban a globális GPS műholdas navigációs rendszer alapján követi saját helyzetét, de nem feltétlenül korlátozódik erre. A különböző nyomkövető modellek emellett a közeli Wi-Fi hozzáférési pontokat és/vagy mobiltornyokat is használhatják a koordináták meghatározásához.

Formafaktor

A legegyszerűbb formafaktorú önálló GPS nyomkövető egy miniatűr kulcstartó címke, amelyet kulcstartóra, táskára, iskolai hátizsákra, háziállat nyakörvre, ruházatra vagy bármilyen más kényelmes helyre lehet erősíteni, amely lehetővé teszi a rögzítést.

A csuklópánt vagy okosóra formájú GPS-nyomkövetők szintén széles körben elterjedtek. Ebben az esetben a helymeghatározás és a távoli követés funkció másodlagos lehet, és nem mindig megfelelően valósul meg. Ezért ajánlott a vásárlás előtt alaposan tanulmányozni a valódi felhasználók tapasztalatait és a szakértői közösségek véleményét.

Ami egy adott formátum kiválasztását illeti, nem csak az eszköz megbízhatósága és pontossága számít, hanem a további funkciók elérhetősége is. Például a hagyományos, felcsatolható jeladók ritkán rendelkeznek gazdag funkcionalitással, míg az okosóra-formátumú nyomkövetők eleve rendelkeznek ilyen kiegészítő felszereléssel. A nyomkövetők funkcionalitásáról beszéljünk egy kicsit részletesebben.

Funkcionalitás

A GPS nyomkövetőnek legalább annyi funkcióra van szüksége, hogy távolról jelentse a helyzetét. A legtöbbször az ilyen nyomon követés könnyen megvalósítható egy szülő, idős gondozó, háziállat-tulajdonos, járműtulajdonos – bármely “érdeklődő” beacon-felhasználó – okostelefonjára telepített mobilalkalmazással.

Csak a koordináták jelentésének funkciója, a modern GPS-nyomkövetők általában nem korlátozódnak arra, hogy. Gyakran az ilyen eszközök további funkciókkal vannak felszerelve: a teljes útvonal nyomon követése és memóriába mentése egy meghatározott idő alatt, engedélyezett földrajzi zónák beállítása a mozgáshoz, üzenet a kezelőnek (szülőnek, gondviselőnek), amikor a tárgy elhagyja az engedélyezett zónát, távoli titkos lehallgatás, vészhívás egy előre meghatározott telefonszámon nehézség esetén, és így tovább, egyszerű telefonkapcsolat, videokonferencia stb.

SIM-kártya

Az adatok továbbításához a modern GPS-nyomkövetők elsősorban a mindannyiunk által ismert mobilhálózatot használják. Bizonyos modellek már beépített és nem cserélhető SIM-kártyával érkezhetnek, ami közvetlenül korlátozza a mobilszolgáltató választási lehetőségeit. Ugyanakkor számos más lehetőség is van, amelyek semmilyen módon nem korlátozzák a felhasználót, és lehetővé teszik számára, hogy saját belátása szerint válassza ki a szolgáltatót és a díjcsomagot.

előfizetési díj

Az orosz piacon elérhető GPS-nyomkövetők többsége harmadik féltől függetlenül működik, és a felhasználónak csak a mobilkommunikációért kell fizetnie a kiválasztott tarifán. Vannak azonban olyan speciális megoldások is, mint például az “Élet gombja” szolgáltatás, amelyekért kis előfizetési díjat kell fizetni, de további szolgáltatásokat nyújtanak. A maga nemében a legfontosabb szolgáltatás – a riasztások egyértelmű nyomon követése, majd gyors reagálás – a megfelelő segélyszolgálatok hívása.

Elérhetőség a piacon

Az interneten elég sok vélemény található az új GPS-nyomkövetőkről, és ezek gyakran nagyon érdekesek és ígéretesek. Például számos országra vonatkozóan állnak rendelkezésre modellek, mint például

 • l
  A Smart Baby Watch Q360 acker, Verizon GizmoWatch, Jiobit, Verizon GizmoWatch, Jiobit. Még a Samsung is elindította saját SmartThings acker.

  A probléma az, hogy az ilyen orosz nyelvű áttekintések gyakran csak az angol nyelvű interneten található vonatkozó kiadványok fordításai, és maguk a modellek kezdetben az érintett szolgáltatókhoz (például a Verizonhoz) igazodnak, amelyek egyszerűen nem léteznek Oroszországban. oktatás 1 Az orosz nyelvű áttekintések gyakran csak az angol nyelvű internetes kiadványok fordításai, és a modellek kezdetben az érintett szolgáltatókhoz (például a Verizonhoz) igazodnak. Vagy pedig a modell lehet, hogy univerzális, de egyszerűen nem lehet megvásárolni Oroszországban.

  Ezért az Expertology szakértői csak azokat a lehetőségeket vették figyelembe, amelyek megvásárolhatók hazánkban, és amelyek általában együttműködnek a szolgáltatóinkkal. Kivételt tettünk a Jiobit esetében, mert ez egy fiatal és sikeres start-up vállalkozás, amely erős innovatív elemmel rendelkezik, és remélhetőleg ez a modell a közeljövőben megjelenik az orosz piacon.

  A legjobb gyermek GPS nyomkövetők értékelése

  Jelölés hely termék neve ár
  A legjobb baba GPS nyomkövetők kulcstartó, címke, medál formájú faktorban 1 Reachfar RF-V16 2 390€
  2 GPS nyomkövető A9 1 590€
  3 GPS nyomkövető T8S mini 3 170€
  A legjobb gyermek GPS-nyomkövetők karóra/karperec formában 1
 • RWL-100
 • 990€
  2 Jet Kid Smart 2 187€
  3 FindMyBaby Baby gyerekeknek 5-8 éves korig 2 999€
  4 HIPER BabyGuard 1 630€
  5 Intelligens bébióra Q360 1 900€
  6 LEXAND Kids Radar 890€
  A legjobb gyermek GPS-nyomkövetők értéknövelt szolgáltatással 1 Jiobit 15 790€
  2 WhereMy S20 6 900€
  3 Az élet gombja T-01 4 990€

  A legjobb gyermek GPS nyomkövető kulcskarika, címke, medál formafaktorban

  Az első válogatásban szeretnénk bemutatni Önnek a leghatékonyabb és legjobban bevált GPS-nyomkövetőket a gyermekek számára kulcstartó vagy címke formában. Ez a rögzítési módszerre és a nyomkövető miniatűr méretére utal. Egy ilyen GPS jeladó tulajdonképpen egy kulcstartóhoz is csatlakoztatható, de nem csak ez. Bárhová felcsatolható – iskolatáskára vagy hátizsákra, ruhadarabra. Egyes modellek úgy vannak kialakítva, hogy úgy nézzenek ki, mint egy medál dísz, amelyet a nyakuk körül viselnek.

  Reachfar RF-V16

  Értékelés: 4.9

  Reachfar RF-V16

  Vegyük először a legegyszerűbb és legolcsóbb jelzőfényt, a Kínában gyártott Reachfar RF-V16-ot. A modell széles körben népszerű Oroszországban a rendkívül egyszerű használat, a megbízhatóság, a funkcionalitás és az ésszerű költség miatt.

  A készülék egy miniatűr elektronikus egység, műanyag házban, 34x14x40mm-es méretekkel, súlya 27g. A nyomkövető kezelőszervei a testén találhatók – különböző méretű és formájú mechanikus gombok a könnyű kezelhetőség érdekében. A LED kijelző az állapotot jelzi.

  A modell funkciói a következők: GPS helymeghatározás 5-15 méteres pontossággal, GSM-kommunikáció, hangkommunikáció, hangriasztás, a környezet távoli lehallgatása, távoli helymeghatározás iPhone és Android mobilalkalmazásokon keresztül, valamint SMS-kéréseken keresztül. Fontos funkció – az SOS gomb az ilyen eszközökre jellemző műveletet indít el – hívást kezdeményez speciális, előre beállított telefonszámokra, vagy üzenetet küld ugyanezen számokra az aktuális tartózkodási hellyel.

  A fejlett funkciók közé tartozik a “geo-fencing”, amely lehetővé teszi, hogy a gyámhivatal számára helymeghatározási határokat állítson be, és értesítse a szülőt, ha a gyermek átlépi ezeket a határokat.

  Annak érdekében, hogy világosabb és részletesebb képet kapjon a Reachfar RF-V16 nyomkövető képességeiről, felsoroljuk a legfontosabb műszaki specifikációkat. Rádió modul mobiltelefon támogatja a GSM szabványt 850-től 1900-ig, SIM kártya szabvány – microSIM. SiRF IV GPS chipen alapuló GPS modul. A készülék egy egyszerű Wi-Fi modullal is fel van szerelve az extra pont-pont pozicionálási képességek érdekében.

  Az akkumulátor élettartamát egy 350mAh lítium-ion belső akkumulátor biztosítja. A töltés a használat intenzitásától függően átlagosan akár egy hétig is eltarthat. Töltés – USB-n keresztül.

  A Reachfar RF-V16 két rögzítési lehetőséget biztosít – egy bilincs a test sarkán a nyakra, ruházatra vagy táskára történő pántoláshoz és viseléshez; egy bilincs a pánt alatt a karon való viseléshez.

  Az olvasót figyelmeztetjük arra is, hogy ez a modell gyakran találkozhatunk kissé eltérő néven – Etrac RF-V16 – is. Ezek teljes szinonimák a szakkifejezésekben, csak az Etrac egy furcsa okból kifolyólag “kutyáknak és macskáknak” van feltüntetve. A furcsa dolog az, hogy a tartók még mindig több “emberi”, mint a kutya nyakörv, és tudatosan nyomja meg a vezérlő gombokat a háziállat, persze, nem tudja.

  Előnyök

  • könnyű használat;
  • megbízhatóság;
  • a csuklóra rögzíthető, mint egy óra;
  • háromtényezős pozicionálás;
  • GSM és Wi-Fi kommunikáció;
  • autonómia;
  • riasztás gomb.

  Hátrányok

  • kisebb, szubjektívebb.

  GPS nyomkövető A9

  Értékelés: 4.8

  GPS nyomkövető A9

  A felülvizsgálat folytatódik érdekes megoldás a GPS-követés számára, amely még nem is rendelkezik egyértelmű névvel, de az Orosz Föderáció kereskedelmi webhelyein leggyakrabban ezen a néven – “GPS tracker A9” – kiállítva. Mindazonáltal egy ilyen “noonime” meglepően funkcionálisnak bizonyul, és meglehetősen magas technológiai színvonalon készült. Mint a kínai apróságok sok más példája, ez a modell is megtalálható az üzletekben különböző nevek alatt, például GoGPS, ugyanazzal az A9 indexszel.

  A nyomkövetőt medálként tervezték, amelyet a nyak körül vagy bárhol máshol lehet viselni, ahol az univerzális klipsz “a zsinórra” szerelhető. Itt is jól látható a tervező munkája. A ház érdekes dekoratív textúrával rendelkezik, és három színben – fehér, türkizkék és piros – kapható. A tok mérete – 38x38x12mm, a készülék súlya – 23g. A ház IP65 védettségű – teljes védelem a por és az enyhe vízsugárzás ellen.

  Ez a modell az MTK MT6261 processzoron alapul. A helymeghatározás fő eszköze a beépített GPS modul, a kiegészítő eszközök – Wi-Fi és mobil rádiómodulok. Kártya formátum – MiroSIM. A GSM 850MHz-től 1900MHz-ig terjedő frekvenciatartományt fed le.

  Itt, mint az előző modellben, háromtényezős helymeghatározást hajtanak végre – a GPS által 5-10 méteres pontossággal, a Wi-Fi hozzáférési pontok által 20-50 méteres pontossággal és a mobiltornyok által 100-2000 méteres pontossággal.

  A készülék beépített 500mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. A teljes töltés a használattól függően akár 5 napig is eltarthat. A töltés a tok oldalán található micro-USB aljzaton keresztül történik. Az aljzatot egy védősapka rejti, amely a mellékelt csipesszel könnyen kinyitható. Teljes töltési idő – körülbelül egy óra.

  Ennek a modellnek a funkcionalitása szinte azonos az előző modellével: háromfaktoros helymeghatározás, távoli nyomon követés SMS-kéréseken keresztül, távoli nyomon követés, felügyelet és vezérlés az Aibelle ingyenes mobilalkalmazáson keresztül Androidra vagy iOS-re, földrajzi kerítés, SOS gomb egy előre beállított telefonszám hívására.

  A készüléket egy kiváló minőségű, takaros, szinte ajándékdobozban szállítjuk. A nyomkövető belsejében egy USB töltőkábel, színes angol nyelvű használati utasítás, fém csipeszek.

  Előnyök

  • megbízható és stabil működés;
  • pontos pozicionálás;
  • Kényelmes közvetlen és távvezérlés;
  • Minőségi anyagok és kivitelezés;
  • Stílusos megjelenés;
  • Kiváló minőségű és szilárd csomagolás;
  • por- és nedvességvédelem;
  • kötegelt.

  Hátrányok

  • Nem észlelt hátrányok.

  GPS nyomkövető T8S mini

  Score : 4.7

  GPS nyomkövető T8S mini

  A harmadik készülék az Expertology magazin szerint a legjobb GPS-nyomkövetők első válogatásában – ez is egy példa a kiváló minőségű kínai elektronikára, nagyon homályos márkajelzéssel. Ezért, mint a név, egy teljes lekérdezési karakterláncot adunk meg, amellyel ez a modell félreérthetetlenül megtalálható az orosz online piactereken.

  A T8S mini 45 mm átmérőjű, 15 mm vastagságú és 25 g súlyú, normál kerek tokkal rendelkezik. Semleges kialakítás, fekete műanyag és dekoratív bronzszínű műanyag, csiszolt fém utánzattal az uralkodó anyagok. Rögzítés – “lógó” viselethez, amelybe behelyezhet egy karabiner (mellékelve), és kulcstartóhoz, táskához, ruházathoz stb. rögzíthető. .

  A nyomkövető testének szélén egy nagy piros bekapcsológomb (SOS) és egy microUSB aljzat található a töltéshez. Nyomja meg és tartsa lenyomva a piros gombot néhány másodpercig a nyomkövető bekapcsolásához, hallani fog egy hangjelzést, és a kék LED felgyullad. Ugyanez a gomb megnyomása és nyomva tartása aktiválja a vészhelyzeti információs funkciót a beprogramozott telefonszámokon.

  Itt egy fontos pont – a készüléket nem lehet egy gombnyomással kikapcsolni. Ez biztonsági okokból is szükséges, a véletlen vagy illetéktelen leállítások elkerülése érdekében. A készüléket az üzemeltető-trustee csak távolról, egy mobilalkalmazáson keresztül vagy a leállítás parancsot tartalmazó sms küldésével kapcsolhatja ki.

  Ez a nyomkövető pontosan ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint az előző kettő: 3-faktoros helymeghatározás, kétirányú GSM-kommunikáció, pánikgomb, távoli lehallgatás és távvezérlés stb. . A távvezérléshez a népszerű és jól bevált univerzális Aibeile alkalmazást ajánljuk – van iOS és Android verzió is. Az alkalmazásban való regisztrációhoz szükség van a csomagolás oldalára, a GSM-rádió IMEI-számával megegyező helyre nyomtatott azonosítószámra.

  Előnyök

  • könnyű kezelhetőség;
  • megbízhatóság;
  • pozicionálási pontosság;
  • minőségi csomagolás;
  • karabiner mellékelve.

  Hibák

  • gyári hibák.

  A legjobb gyermek GPS-nyomkövetők karóra / karkötő formában

  A legjobb gyermek GPS-nyomkövetők áttekintésében a második kiválasztás a legkiterjedtebb, ami természetes, mivel az okosóra-funkció részeként a GPS-nyomkövetők a legelterjedtebb formátum. Rengeteg okosóra van a piacon távoli követéssel, és még több hamisítvány van a piacon. Ezért az Expertology útmutatója segít a legjobb választás meghozatalában.

 • RWL-100
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>The “/wp-content/uploads/2023/10/21716666195861-1012.jpg” height=”254″ title=”</p><li>RWL-100″><p>Először fontolja meg a legegyszerűbb és legolcsóbb lehetőséget, amely nem rendelkezik internet-hozzáféréssel, korlátozásokkal rendelkezik a közvetlen kapcsolat területén, de nem fosztja meg a távoli nyomon követés képességét, érdekes megközelítések alkalmazásával.</p><li>A neable egy tipikus gyermek csuklópánt-kiegészítő, amely hipoallergén szilikonból készült, és többféle élénk színben kapható. A színek mellett a gyártó három méretváltozatot kínál: a legkisebb S – 13 cm az 1 és 3 év közötti gyerekeknek; a közepes M a 3 és 7 év közötti gyerekeknek; és a nagy L a legidősebb kategóriának 7 és 9 év közöttieknek.<p>A 9 éves gyermek feltételes felső határa itt furcsának tűnhet. Az a helyzet, hogy a karkötő</p><li>A neable-t elsősorban arra tervezték, hogy nyomon kövesse a gyermek tartózkodási helyét a Bluetooth-jelek vételi területén belül – ebben az esetben a gyártó szerint 45 méteres sugarú körben, nyílt területen. Beltérben a hatótávolság jelentősen csökken, de a zajos szupermarketben egy zavart gyermek jelének elvesztése egyáltalán nem jelenti a kommunikáció elvesztését, mivel a tömeges nyomkövető funkció automatikusan aktiválódik.<p>Most többet a nyomon követési módszerekről. Eredetileg</p><li>a helymeghatározásra tervezett és tervezett, közvetlen közelségben történő helymeghatározás – ugyanaz a fent említett 45 m-es Bluetooth hatótávolság nyílt térben. Ha a gyermek elhagyja a zónát, a szülő okostelefonja üzenetet kap. A kapcsolat azonban nem szakad meg teljesen, és a közelben lévő emberek viselhető készülékei automatikusan csatlakoznak a nyomkövetőhöz. Erről szól a tömeges nyomkövető technológia.<p>Karkötő</p><li>Ez egy nagyon elegáns és eredeti megoldás, de sajnos nem mentes a hátrányaitól. Például a készülék élettartama hivatalosan egy évre van korlátozva – még az áramellátó áramkör is erre van csiszolva, ami egy nem cserélhető akkumulátort jelent, amely egy évig tart a használat során. Továbbá, a végrehajtás egyértelműen “nyers” pillanatok, amelyeket véglegesíteni kell.<p>Az általános következtetés a következő.</p><li>Ajánlható nagyon fiatal gyermekek számára a könnyű helymeghatározáshoz egy kis sugarú körben, ahol jó a Bluetooth-jel vétele. Szélesebb körű alkalmazás esetén jobb, ha az alább felsorolt alternatívákat használjuk. A tartomány lehetséges közelgő frissítései<li>Érezhető előrelépés lesz tapasztalható, mivel a projekt egésze ígéretes.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Színes színek közül választhat;</li><li>Kényelmes rögzítés;</li><li>Közvetlen érintkezési sugár akár 45 méter</li><li>hipoallergén anyagok;</li><li>nincs szüksége SIM-kártyára;</li><li>Közvetlen kapcsolaton kívüli tömeges pozicionálás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>technikai hiányosságok, amelyek korlátozzák a tényleges felhasználási módokat.</li></ul><h3>Jet Kid Smart</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Jet Kid Smart

  Ezután megvizsgálunk egy példát a kínai Jet márka termékeire – a beépített GPS-trackerrel ellátott okosórák Kid Smart. A Kid sorozatnak vannak más változatai is – Jet Kid Sport és Jet Kid Scout.

  Négyzet alakú, lekerekített sarkokkal és élekkel ellátott, hipoallergén műanyagból készült 45×40×15mm méretű óraszekrény. Az építés elég jó, a fő test és a szíj színei fekete és szürke, lila és fehér, valamint fekete és kék. A levehető pánt biztonságos szilikonból készült. A csatlakozókat dugók rejtik el, de a por- és nedvességvédelem mértékét a gyártó hivatalosan nem közli.

  Az óra színes grafikus LCD érintőképernyővel rendelkezik, melynek mérete 1.44 hüvelyk átlósan. A fényerő nem állítható. Az óra számlapja digitális. A tok oldalán található egy nyílás a mobilszolgáltató SIM-kártyájának, fejhallgató-csatlakozónak, USB-csatlakozónak. A fő kezelőszervek a be/ki gomb és az SOS pánikgomb.

  A Jet Kid Smart funkcionalitása sokkal szélesebb körű, mint bármelyik fent leírt GPS-tracker, és ez teljesen logikus. Itt két műholdas navigációs rendszer – a GPS és a GLONASS – támogatásával rendelkezünk. Támogatja az A-GPS funkciót is – gyors “hidegindítás”. A mobil rádiómodul univerzális, és lehetővé teszi bármely szolgáltató SIM-kártyájának korlátozás nélküli használatát. Támogatott kommunikációs szabvány – 2G (GSM 850-1900). Az órába beépített Bluetooth lehetővé teszi az okostelefonnal való párosítást. A fenti műszaki berendezések mindegyike lehetővé teszi, hogy a saját Android 4 mobilalkalmazáson keresztül távolról is nyomon követhesse a nyomkövető mozgását.0 vagy annál magasabb, iOS 7 vagy annál magasabb; hanghívások fogadása és kezdeményezése közvetlenül az óráról; távolról és diszkréten hallgathatja a környezetét; SMS-ek fogadása. További funkciók: lépésszámláló, alvásérzékelő, ébresztőóra, ébresztő szonda, nem fogadott hívások és SMS kijelző.

  Ennek a modellnek az elektronikája szerény, de teljesen elegendő a feladathoz – 128 MB RAM és 64 MB beépített memória. Az akkumulátor élettartamát egy 400mAh-s levehető akkumulátor biztosítja. Egy teljes feltöltéssel akár 50 óra készenléti idő, akár 24 óra átlagos “normál” üzemmód és akár 3 óra beszélgetési idő érhető el.

  Előnyök

  • Jó felépítésű;
  • széles körű funkcionalitás;
  • pontos nyomkövető;
  • Színes érintőképernyő;
  • Hipoallergén anyagok;
  • eltávolítási érzékelő.

  Hátrányok

  • Gyári hiba van;
  • Nincs gyártói szerviz Oroszországban.

  FindMyBaby Baby 5-8 éves gyermekek számára

  Értékelés: 4.7

  FindMyBaby Baby gyerekeknek 5-8 éves korig

  Most nézzük meg a különböző korosztályú gyermekek számára készült, GPS-követéssel ellátott intelligens órák három modelljét. Kezdjük a gyerekeknek szánt verzióval – nézze FindMyBaby Baby Baby Baby 5 és 8 év közötti gyermekeknek szól, beleértve azokat is, akik még nem tanultak meg olvasni.

  Az óraház méretei – 51x32x14mm, súly a szíj nélkül – 25g, a szíjjal – 36g. Maga a pánt levehető és 11 cm-től 19 cm-ig terjedő méretben kapható. Különböző színek vannak, a legnépszerűbb a fekete a fiúknak és a rózsaszín a lányoknak. Az LCD kijelzőn megjelenik a dátum/idő, a mobil jelerősség, az akkumulátor töltöttségi szintje, a címjegyzék.

  A készülék fő funkcionális moduljai: mobil rádiós modul GPRS-támogatással, Wi-Fi modul, GPS műholdas navigációs egység. A navigáció szükség esetén mindhárom kommunikációs eszközt magában foglalhatja – például a Wi-Fi egység a közeli hozzáférési pontok jeleit vizsgálja, a GSM egység pedig a mobiltelefon-tornyokon lévő helyhez navigál.

  A GPS-nyomkövetővel ellátott óra funkcionalitása még szélesebb körű, mint az előző modellé. A kis felhasználók és szüleik a következőket kapják: kétirányú GSM-kommunikáció, hívás előre meghatározott névjegyzékből (maximum 10 szám); háromfaktoros helymeghatározás GPS, WiFi és mobiltornyok segítségével; hangüzenetek; a bejövő számok fehér listája; távoli lehallgatás (csendes hívás); földrajzi helymeghatározás szülői üzenettel, ha a gyermek elhagyja az engedélyezett helyet; kihangosítás; távvezérlés mobilalkalmazáson keresztül.

  A nyomkövető funkciónak 30 másodpercenként naplóznia kell a készülék és a hordozó helyét, és el kell mentenie az egy hónap alatt megtett összes pályát. A helymeghatározás meglehetősen pontos – a helymeghatározás akár 10 méteres pontossággal, legrosszabb esetben akár 50 méteres pontossággal is meghatározható.

  A készüléket saját 400mAh lítium-ion akkumulátor táplálja. Egy teljes feltöltés 52 óra vegyes üzemmódra, akár 70 óra készenléti időre vagy akár 3 óra folyamatos beszélgetésre elegendő. Töltőcsatlakozó – a korábbi verzióhoz képest javulás – mágneses klipszet használ.

  A termékcsaládban vannak más modellek is, amelyek az idősebb gyermekközönséget célozzák meg. Ezek a FindMyBaby Schoolboy 7-12 éves és a FindMyBaby Schoolboy Sport 10-14 évesek. A helymeghatározással kapcsolatos alapvető funkciók hasonlóak a Baby leírt módosításához, a különbségek pedig főként a fizikai jellemzőkkel és a kiegészítő funkciókkal kapcsolatosak.

  Előnyök

  • az anyagok és a gyártás minősége;
  • használhatóság;
  • Pontos háromtényezős pozicionálás;
  • jó autonómia;
  • geo-fencing;
  • kétirányú hangkommunikáció;
  • távoli hallgatás;
  • az elmúlt hónap összes mozgásának memóriája.

  Hátrányok

  • nincs olyan szolgáltatás, amely nem a gyári hibák legalacsonyabb százalékát tartalmazza.

  HIPER BabyGuard

  Értékelés: 4.6

  HIPER BabyGuard

  A következő a felülvizsgálatban, nézzük meg a gyermekek GPS-nyomkövetővel ellátott intelligens karórák kiválóan bevált modelljét – HIPER BabyGuard. Az eszköz az előző modellhez hasonlóan az óvodás és általános iskolás korú gyermekekre irányul.

  Az óra tokja biztonsági műanyagból készült. Méretek – 41x41x16.5mm, súly 42g. Képernyő 1.A 34″ monokróm, és ebben az esetben a szakértők egyöntetűen úgy vélik, hogy ez nem egyszerűsítés vagy megtakarítás, hanem tudatos és konstruktív döntés. A HIPER BabyGuard nem a “borításra”, hanem a valódi funkcionalitásra és megbízhatóságra összpontosít, míg sok gyártó gyakran feláldoz fontosabb dolgokat a színes képernyő kedvéért.

  IP54-es védettségű házban van elhelyezve, amely lehetővé teszi, hogy némi por bejusson a készülék működésének befolyásolása nélkül, és ellenáll a fröccsenő víznek is. Állítható csuklópánt.

  Mint a legtöbb figyelemre méltó, GPS nyomkövetővel ellátott okosóra, ez is három faktoros helymeghatározást használ: GPS, WiFi hotspot és mobiltelefon-tornyok alapján. A telefonhívásokhoz bármilyen SIM-kártya formátumú microSIM szükséges, gyakorlatilag korlátlanul.

  A készülék távvezérlése a Hiper Guard saját alkalmazáson keresztül valósul meg – Android operációs rendszerekhez nem alacsonyabb, mint 4.1 és iOS legalább 7. Az óra és a szülő okostelefonjának összekapcsolásához egy egyedi QR-kódot kell beolvasni az alkalmazásban – ez az órán és a menüben látható.

  A készülék funkcionalitása mindent tartalmaz, ami a gyermekbiztonság és a szülői felügyelet szempontjából reális és hasznos: pontos helymeghatározás, megengedett geocentrumok beállítása, kétirányú hangkommunikáció stb. .

  Az óra beépített 430mAh-s akkumulátorral működik. Az akkumulátor élettartama 140 óra készenléti idő, legfeljebb 90 óra normál üzemmódban és legfeljebb 2 óra beszélgetési idő. Töltés – a szabványos microUSB kábelen keresztül.

  A csomag tartalmazza magát az órát, egy tápkábelt, egy fém eszközt a SIM-kártya behelyezéséhez és eltávolításához, valamint a dokumentációt. A csomagolás kiváló minőségű és biztonságos – minden elemet külön csomagolunk.

  A HIPER kínálatában egy másik GPS-trackerrel ellátott óra is hasonló: Hiper EasyGuard. Ez egy egyszerűsített változat, kissé csökkentett funkcionalitással.

  Előnyök

  • Kiváló megbízhatóság és tartósság;
  • pozicionálási pontosság;
  • A megengedett földrajzi zóna beállítása;
  • kétirányú hangkommunikáció;
  • minőségi csomagolás;
  • autonómia;
  • teljes készlet.

  Hátrányok

  • nincs érzékelő eltávolítása;
  • gyári hibás.

  Intelligens bébióra Q360

  Értékelés: 4.5

  Smart Baby Watch Q350

  Most térjünk át a gyermekeknek szánt okosórák talán leghíresebb sorozatára, a Smart Baby Watch-ra. E márka alatt számos vonal található, amelyek bármiben különböznek – design, funkcionalitás, életkor és nemek közötti alkalmazkodás, ár…. Példaként egy olyan modellt veszünk, amely általánosságban tükrözi az egész termékcsalád tulajdonságait – a Smart Baby Watch Q360.

  Figyelmeztetni kell azonnal – a mai Smart Baby Watch sorozat népszerűsége és változatossága miatt szinte a “legtöbb hamisítvány”, és az alacsony minőségű hamisítvány nagyon gyakori. Ezért a GPS nyomkövetővel ellátott Smart Baby Watch órák vásárlása csak olyan jó hírű eladóknál ajánlott, akik értékelik hírnevüket. Ellenőrizze egy adott modell hitelességét online a hivatalos gyári weboldalon egy egyedi azonosító megadásával.

  A Q360 modell dizájnja, színei és funkcionalitása a középiskolás korú fiúkat és lányokat egyaránt célozza – fekete, rózsaszín és kék színben kapható. Műanyag tok, mérete 41.5×47.2×15.7 mm-es, csuklóra állítható szilikon szíj. A por- és nedvességvédelem fejlettebb, mint a HIPER BabyGuardé – IP67, amely teljes védelmet jelent a por behatolása ellen és hatékony védelmet a vízsugarak ellen.

  Az óra egy 1.3″ és 240×240 felbontás, 261 képpont per hüvelyk sűrűséggel. Beépített 2 megapixeles kamera (csak fotó üzemmódban), mikrofon és hangszóró. Nincs fejhallgató-csatlakozó.

  A Smart Baby Watch KT03 a legátfogóbb helymeghatározási rendszert használja – háromtényezős, amely nemcsak a beépített GPS navigációs modult, hanem a Wi-Fi és a szokásos cellás rádiós modulokat is használhatja. Saját SIM kártya formátum microSIM támogatja a 2G szabványt. Van még egy kötelező gomb a baba nyomkövető SOS, a megengedett földrajzi kerítések beállításának lehetősége. További funkciók: hangüzenetek, telefonkönyv, gyorsulásmérő a lépésszámlálóhoz, egészségügyi érzékelő, ébresztőóra, elveszett óra kereső funkció, “ne zavarjon” üzemmód.

  Az okosóra és a beépített GPS-nyomkövető távoli vezérléséhez a gyártó a SeTracker mobilalkalmazás használatát ajánlja. De nincsenek szigorú korlátok, így más, megfelelő kompatibilitással rendelkező alkalmazásokat is használhat.

  Minden intelligens bébióra 12 hónap hivatalos gyártói garanciával rendelkezik.

  Előnyök

  • Egy elismert márka;
  • minőségi anyagok és kivitelezés;
  • megbízhatóság;
  • Háromtényezős pozicionálás;
  • a nyomon követés pontossága;
  • geofences.

  Hátrányok

  • haszontalan kamera;
  • nincs kézi érzékelő.

  LEXAND Kids Radar

  Értékelés: 4.4

  LEXAND Kids Radar

  A legjobb gyermek GPS-tracker kiválasztása az okosórák egyik legfejlettebb megoldása az orosz piacon – LEXAND Kids Radar a GPS-navigátorok és a kapcsolódó elektronika jól ismert gyártójától.

  A készülék monolitikus formátumban készült, állítható, de nem levehető pánttal. Méretek – 238x32x15mm, súly – 35g. Két színváltozatban kapható – akvamarin világoszöld betétekkel és sárga vörössel. IP65 besorolás – teljes védelem a por és a fröccsenő víz ellen (bár nem ajánlott teljesen vízbe meríteni).

  A gyártó a lehető leggondosabban és legfelelősségteljesebben választotta ki az anyagokat. Itt a Dow Corning (USA) által gyártott TPSiV, egy kiváló minőségű hőre lágyuló elasztomer kerül felhasználásra. Az anyag nem csak hipoallergén, hanem rendkívül vegyszersemleges, puha tapintású és mégis robusztus. Nem fakul ki az ultraibolya sugárzás hatására. Az állítható szíj minimális átmérője 35 mm, maximális átmérője 50 mm.

  Ennek a modellnek a képernyője a fent leírt HIPER BabyGuardhoz hasonlóan monokróm, digitális időmegjelenítéssel. Képernyőméret 0.9 hüvelyk. Kék háttérvilágítás. A kezelőszervek mechanikus gombok a ház jobb oldalán. Az SOS gomb lenyomva tartása üzenetet küld a szülő telefonjára. Az óra önmagában nem kapcsolható ki, csak a mobilalkalmazás kapcsolható ki a szülő által. Ezt kifejezetten a véletlen leállás vagy a rosszindulatú leállítás megakadályozására tervezték.

  Az órához való csatlakozáshoz, annak beállításához és működtetéséhez a LEXAND Care saját mobilalkalmazását javasoljuk. És ez az első a tracker+alkalmazás csomag áttekintésében, amelyért egy kis előfizetési díjat kell fizetnie. Az alkalmazás lehetővé teszi az óra regisztrálását egy egyedi QR-kód segítségével, majd a legfontosabb paraméterek és beállítások – magasság, súly, életkor, nem, fénykép, születési dátum stb. – megadásával. Az órát nem csak egy szülő, hanem akár hat ember is működtetheti. A helyszínre vonatkozó információkat és értesítéseket minden regisztrált felhasználónak elküldjük.

  Akár 10 megengedett földrajzi zóna is könnyen beállítható ugyanazzal az alkalmazással. Van egy “Kísérő” üzemmód, amely azt jelenti, hogy az óra hangjelzést ad, ha a gyermek 10 méternél távolabb van – így a baba nem fog elveszni egy zajos szupermarketben, metróban vagy más zsúfolt helyen.

  Előnyök

  • Minőségi anyagok és kivitelezés;
  • megbízhatóság és megbízhatóság;
  • A test és a pánt biztonságos és tanúsított anyagból készült;
  • Gazdag funkcionalitás ésszerű és indokolt korlátozásokkal;
  • pontos háromtényezős pozicionálás;
  • Csatlakozás legfeljebb hat gondozó számára.

  Hátrányok

  • előfizetési díjas alkalmazás.

  A legjobb gyermek GPS-nyomkövetők hozzáadott értékű szolgáltatásokkal

  Az Expertology magazin által a legjobb gyermek GPS-nyomkövetők áttekintésének harmadik és egyben utolsó eszköze három olyan nyomkövető modellt tartalmaz, amelyek közvetlen funkciójuk mellett további fizetős szolgáltatással is rendelkeznek. A szolgáltatások köre nagyon változatos lehet – az egyszerű mobiltelefon-szolgáltatástól kezdve a bizonyos eseményekre reagáló teljes hívásközpontig.

  Jiobit

  Értékelés: 4.9

  Jiobit

  Nyissa meg a válogatott vélemények érdekes modell, amely a világ legkisebb gyermek GPS-trackereként van elhelyezve. Maga az eszköz egy sikeres crowdfunding kampány eredménye a Kickstarteren, amelyet egy azonos nevű startup indított.

  Érdemes rögtön leszögezni, hogy a “legkisebb” egy marketing túlzás. A jelzőtest mérete 50×35×13mm, ami összehasonlítható az előző modellel, és a 23g-os súlya nem túl messze van az első kategóriában áttekintett T8S mini 25g-tól sem. De egy további pillantás a készülékre már tiszteletet parancsol.

  A kivitelezés hibátlan, és még egy ilyen apró tárgy kezében is félreérthetetlenül felismerjük az anyagok magas minőségét és a rendkívül gondos kézműves munkát. A szürke árnyalatok kialakítása és kombinációja harmonikus és kellemes a szemnek is. A készülék alakja háromszög alakú, lágyan lekerekített élekkel. Két klipsz található az övekhez, zsebekhez, sőt cipőfűzőkhöz vagy hajpántokhoz való könnyű rögzítéshez. A burkolat masszív, ütésálló és vízálló.

  Most pedig a funkciók. A Jiobit nyomkövető két kulcsfontosságú technológiát használ munkája során – GPS és Bluetooth. A jeladó Bluetooth-on keresztül csatlakozik az okostelefonhoz, és távvezérlés és tájékoztatás céljából kommunikál vele. A távfelügyelő szerepét egynél több személy is betöltheti, hasonlóan a LEXAND Kids Radarban megvalósítottakhoz.

  A Jiobit trackerben a fejlesztőknek sikerült egy csodálatos érzékenységet megvalósítaniuk, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a pontos koordinátát kövesse “műhold szempontjából”, hanem gyakran még az épület emeletét is, ahol a gyermek van.

  Az egyik legfontosabb újítás ebben az eszközben a gépi tanulási technológiák hatékony alkalmazása. Segítségükkel az alkalmazással párosított elektronika tanulmányozza a gondozottak viselkedését, mintákat talál, és riasztja a szülőket, ha gyermekük hirtelen eltér a normális viselkedéstől. Ha például a rendszer “tudja”, hogy egy gyermek minden második este egy sportklubba jár, és egy bizonyos ponton hirtelen más irányba indul, a szülők vagy a gyámok értesítést kapnak, anélkül, hogy földrajzi kerítésre lenne szükség.

  Jiobit – újdonság nemcsak az orosz piacon, hanem általában véve is. A készülék Oroszországban könnyen elérhető, de nem széles körben. A projekt fiatal, de ígéretes, így érdemes követni a fejlődést.

  Előnyök

  • Az anyagok és a kivitelezés minősége kifogástalan;
  • A világ legkisebb nyomkövetője;
  • nagy érzékenység;
  • ultrapontos pozicionálás, egészen az épület padlójáig;
  • Intelligens gépi tanulási algoritmusok.

  Hátrányok

  • Problémák a szolgáltatással az orosz piacon való minimális jelenlét miatt.

  WhereMyS20

  Értékelés: 4.8

  WhereMyS20

  Most pedig gondoljunk egy GPS nyomkövetőre, ahol nem is annyira a nyomkövető, mint inkább a szolgáltatás, amin alapul. Az orosz WhereMy projektről van szó, amely telematikai és személyi megfigyelőrendszerek fejlesztője, és amely 2005 óta sikeresen működik az orosz piacon.

  Az S20 egy apró, feltűnésmentes megjelenésű eszköz, amely a WhereMoi megfelelő szolgáltatásaihoz csatlakoztatva számos funkcionalitást és kiegészítő funkciót kínál. A készülék egyszerűnek, ha nem is ügyetlennek tűnik – a fekete ház nem a legdrágább műanyag, ugyanazokkal az arctalan kék vezérlőgombokkal. Nem gyerekjáték a banális okból, hogy a gyártó az S20-at univerzális eszközként pozícionálja – gyermekek, idősek, háziállatok, bizonyos szakmákban dolgozók számára.

  A legtöbb fenti nyomkövetőhöz hasonlóan ez a modell is három technológiát használ a helymeghatározáshoz: műholdas navigáció (GPS és GLONASS, gyors hidegindítású A-GPS). A készülék nagy érzékenysége lehetővé teszi, hogy egy tárgyat nyílt területen akár 3 méteres rekordpontossággal pozicionáljon. A műholdas jel megszakadása (pl. föld alatt) vagy a GPS-modul működésképtelensége esetén Wi-Fi hozzáférési pontok és mobiltelefon-tornyok csatlakoztatása a nyomon követéshez.

  Az S20 és a WhereMy központi rendszer közötti adatcsere a lehető legrövidebb időközönként történik, így szinte valós időben követheti egy tárgy mozgását. Az útvonal grafikusan kirajzolódik egy térképen a saját alkalmazásban. A frissítési időközök állíthatóak – idő vagy távolság szerint.

  A fejlesztők jelentős hangsúlyt fektettek a nyomkövető autonómiájára. Az akkumulátor mellett tehát fejlett energiatakarékos algoritmusok is szerepet játszanak, amelyek akár 7 napra is növelhetik a normál üzemidőt újratöltés nélkül. Az állandó és folyamatos nyomkövető üzemmódban a nyomkövető akár 8 órán át is működhet, ami szintén több mint tisztességes eredmény az okosóra hasonló üzemmódjának 2-3 órájához képest.

  Az alapcsomag tartalmazza magát a főegységet beépített akkumulátorral, a hálózati töltéshez szükséges tápegységet, USB-kábelt mágneses dugóval, csavarhúzót, dokumentációt. Opcióként övtáska adható hozzá.

  Előnyök

  • Két műholdas navigációs rendszer;
  • megbízhatóság és megbízhatóság;
  • Nagy érzékenység és akár 3 méteres pozicionálási pontosság;
  • Mágneses kábelrögzítés;
  • cseppérzékelő, gyorsulásmérő;
  • Akár 7 nap feltöltés nélkül;
  • termikus SIM;
  • teljes készlet.

  Hátrányok

  • “rusztikus” megjelenés.

  Life gomb T-01

  Értékelés: 4.7

  Button Life T-01

  Befejezi a legjobb gyermek GPS nyomkövető felülvizsgálatát az Expertology szerint “függő-telefon” T-01 orosz szolgáltatás “Button of Life”. Legfontosabb jellemzője, hogy egy teljes sürgősségi szolgálat támogatásával működik, orvosok készenlétben állnak.

  Az eszköz úgy néz ki, mint egy medál, amelynek méretei 61x43x16 mm és súlya 35 g. Kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagból készült ház. Két alap színválaszték – fekete és élénkzöld. A töltéshez a csomagban található miniatűr dokkolóállomáshoz csatlakoztatható.

  Az alapvető specifikációk alapvetően ugyanazok, mint bármely más, hasonló formájú, teljes funkcionalitású GPS nyomkövetőé, kivéve, hogy nincs Wi-Fi modul, és a helymeghatározás csak GPS műholdakon és mobiltelefon-tornyokon keresztül történik. Ez nem jelent kritikus korlátozást, és egy ilyen technológia hatékony működéséhez elegendő a profil. Button of Life T-01 akkumulátor kapacitása – akár 800mAh, ami lényegesen több, mint bármelyik fent leírt modellé.

  Kapcsolat a 24 órás segélyhívó szolgálattal mobiltelefonon keresztül – használja a saját SIM-kártyáját. A mozgást a szülő vagy bármely más megbízható személy is figyelemmel kísérheti.

  A Button of Life T-01 nyomkövető egyik legfontosabb hatékonysági szempontja az esésérzékelő funkció megvalósítása. Bár az SOS gomb lehetővé teszi, hogy bármikor riasztást adjon, vannak olyan esetek, amikor a kórteremnek nincs ideje megnyomni – például hirtelen eszméletvesztés esetén. Ebben az esetben az esésérzékelő önállóan kapcsolatba lép a támogatóval, aktiválja a távoli hallgató üzemmódot, meghatározza a test helyzetét, és a kapott információk alapján az Élet gombja kezelője eldönti, hogy hívja-e a mentőket vagy a segélyszolgálatot, és egyidejűleg értesíti az összes megbízható helyzetben lévő személyt az incidensről.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű anyagok és kivitelezés;
  • megbízható és zökkenőmentes működés;
  • pozicionálási pontosság;
  • használhatóság;
  • “intelligens” esésérzékelő;
  • autonómia;
  • 24 órás sürgősségi szolgáltatási támogatás.

  Hátrányok

  • nem észleltek jelentős hátrányokat.
  Olvasson tovább  Top 5 TCL TV-k Smart TV-vel
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: