A 13 legjobb rádió

A rádiók fokozatosan veszítenek jelentőségükből. Manapság sokan inkább az interneten keresztül hallgatnak zenét, vagy letöltik azt egy USB-meghajtóra. Mindazonáltal továbbra is létezik a fogyasztóknak egy külön rétege, akik még mindig aktívan hallgatják a rádiót. Néha nem is a zene, hanem az információ miatt teszik – nem véletlenül népszerűek a talk rádióállomások évek óta. Ezért az Expertology online magazin úgy döntött, hogy elmondja a legjobb rádióvevőkészülékeket az orosz kiskereskedelemben értékesítettek közül. Beszélni fogunk a zsebméretű modellekről, a kültéri használatra leginkább alkalmasakról és a helyhez kötött eszközökről.

Hogyan válasszunk rádióvevőt

Azt gondolhatod, hogy a rádióvásárlás gyerekjáték. De egy ilyen eszköz kiválasztása meglehetősen trükkös lehet. A helyzet az, hogy ma már sokféle rádió létezik. És számos jellemzőt kell szem előtt tartani.

Az első dolog, amit el kell döntenie, hogy mire van szüksége a készülékre. A választott rádió kialakítása ettől függ. A leggyakoribb típusok a következők

 1. Zsebrádió– nagyon kis helyigényű. A legtöbbször ezek a készülékek nem is biztosítanak kézi frekvenciahangolást – elektronikus FM-olvasót tartalmaznak. És elfelejtheti a további sávok – építeni a támogatásuk nem teszi lehetővé az apró méretben.
 2. Hordozható rádióvevő– Akkumulátorral vagy újratölthető akkumulátorral is működhet, de a mérete nem teszi lehetővé, hogy a készüléket zsebre tegye.
 3. Vezetékes rádió– Hálózati áramellátás. Gyakran lehetővé teszi, hogy ne csak az FM, hanem az UHF csatornákat is hallgassa. Egyes modellek lehetővé teszik külső antenna csatlakoztatását, így a nagyobb településektől távol is használhatók.
 4. Rádiós ébresztőóra– Egy külön eszközosztály, amely az időzítő jelenlétében különbözik. Egy ilyen készüléknek világos háttérvilágítása is lehet, ami kellemesebbé teszi az ébredést.

Ezután megvizsgálhatja a rádió megjelenését. Különösen akkor, ha álló modellt vásárol. Például a retro stílusú készülékek most nagyon népszerűek, és nagyon érdekesen néznek ki.

Korábban azt javasoljuk, hogy nézze meg aTovábbi sávok támogatása (VHF, UHF és SW). De mostanra a rádióállomások szinte teljesen lemondtak a használatukról. Ehelyett azt javasoljuk, hogy válasszon egy olyan modellt, amelynekmanuális frekvenciabeállítás. Ez drágább, de akkor is hallgathatja a rádiót, ha szinte soha nem kap jelet – az automatikus felismerés kihagyná azt. Az ilyen rádió hátránya, hogy nem lehet gyorsan átkapcsolni egyik állomásról a másikra. Tehát ha egy helyen fog tartózkodni, akkor jobb, ha egy automatikus felismerővel ellátott modellt vásárol.

Különösen drága rádiók képesek tetszeniLCD kijelző. Elsősorban a rádióállomás aktuális frekvenciáját mutatja. És ha a készülék támogatja aRDS, megmutatja a dal nevét. A kijelzővel ellátott rádiót használhatja az idő kijelzésére is.

Figyelmet kell fordítania a következőkre isa felszólalók száma. A miniatűr és olcsó modellek általában csak mono hangot kínálnak. A drágább készülékek sztereó hangzást kínálnak. És a rádiók túlnyomó többsége3,5 milliméteres hangkimenet, amelyhez fejhallgatót csatlakoztathat. Azt is jó tudni, hogyteljesítmény. Ez befolyásolja, hogy milyen hangosan lehet zenét lejátszani.

A tápegység típusa rádióról rádióra változhat. Ez lehet a következő:

 1. Hálózati működés– Ha nincs konnektor a közelben, ez a készülék teljesen használhatatlan lesz. Kiderült, hogy a rádió egy helyhez kötött.
 2. A beépített akkumulátorról való működés– kényelmes megoldás, ha csak egy aljzatra van szüksége a készülék töltéséhez. De nem javasoljuk a hosszú hangosítási időt.
 3. Akkumulátoros működés– Minél inkább tetszik a felhasználónak, annál jobb. Egy készlet általában több tíz, néha több száz órán át tart. És amikor az elemek lemerülnek, csak be kell helyeznie egy új készletet.
 4. Végül, sok rádió további funkciókat kínál. Leggyakrabban egy memóriakártyáról vagy USB-pendrive-ról történő zenelejátszásról van szó. Ha nem csak rádiót szeretne hallgatni, akkor célszerű ezt a modellt választani. Egyes kiskereskedelmi láncokban is lehet találni olyan készülékeket, amelyek a következőkre irányulnakInternetes rádió. Ez jelentősen megnöveli a lehetséges állomások számát (a globális webhez való kapcsolódás általában Wi-Fi-n keresztül történik).

Azonban elég dalszöveg. Nézzük meg, mely modern rádiók a legjobbak a maguk nemében. Hogy ezt kiderítsük, alapos kutatást végeztünk, és elképzelhetetlen mennyiségű visszajelzést olvastunk el. Megnéztük az ilyen árukat árusító üzletek kínálatát is, beleértve a külföldi. Meglepődnél, de még mindig elég széles.

A legjobb rádióvevőkészülékek értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb hordozható rádiók1Tecsun PL-6609 500 €
2Sangean PR-D147 950 €
3Bosch GML Soundboxx9 990 €
4Tecsun PL-398MP8 080 €
5

Sangean RF-3500

4 043 €
A legjobb vezetékes rádiók1Sangean WR-1219 450 €
2

anasonic RF-800UEE-K

4 990 €
3Ritmix RPR-0501 490 €
4BZRP RP-3241 760 €
A legjobb rádiós ébresztőóra1Sangean WR-215 950 €
2

Szia

 • ps AJ 3200
 • 1 950 €
  3Beurer WL907 990 €
  Legjobb zsebrádió1Tecsun Q-33 500 €

  A legjobb hordozható rádiók

  Tecsun PL-660

  Értékelés: 4.9

  Tecsun PL-660

  A különböző frekvenciatartományok hullámainak befogására alkalmas minőségi rádiók manapság drágák. Például a Tecsun PL-660 hazánkban legalább 7000 €-ba kerül. dörzsölje. Ezért a pénzért egy olyan készüléket kap, amely hálózati áramról vagy négy AA elemről is működhet. A második opciót gyakrabban használják, mivel ezt a rádiót sokan használják a szabadban. A készülék egy szegmenskijelzőt tartalmaz, amely információkat mutat az aktuális frekvenciáról, az akkumulátor töltöttségéről és még a jelszintről is. A vevőkészülék rendelkezik bizonyos memóriakapacitással, ahol a kedvenc frekvenciákat tárolja. Ezután a számgombok megnyomásával hívhatja fel kedvenc rádióállomásait.

  A minősítésünkben szereplő készülék FM, AIR, SW, AM, LW és SSB csatornákon képes működni. A legtöbb embernek elég ebből a készletből. További kiemelkedő funkciók közé tartozik az óra és az időzítő. A gyártó nem feledkezett meg a fejhallgató-csatlakozóról sem.

  De miért olyan drága a Tecsun PL-660?? Az olcsóbb testvérek valójában a fent említett funkciókkal rendelkeznek. Ez nemcsak a nagyszámú sávnak, hanem a kettős frekvenciaátalakításnak is köszönhető. A termék nagyon nagy érzékenységgel rendelkezik, miközben intelligens módon levágja a szomszédos állomások interferenciáját. Röviden, ez az ideális a hordozható rádiók világában!

  Előnyök

  • Kompakt méret;
  • A hálózati működés is lehetséges;
  • Akár 2000 rádióállomás is tárolható;
  • Nagyszámú támogatott sáv;
  • Nagy érzékenység;
  • A kettős frekvenciaátalakítás működik;
  • Időzítő rendelkezésre áll.

  Hátrányok

  • Nagyon magas költségek.

  Sangean PR-D14

  Értékelés: 4.8

  Sangean PR-D14

  Egy másik, nem a legolcsóbb rádió, de rusztikusabb megjelenéssel. Itt is van egy digitális kijelző, sárga háttérvilágítással. Megjeleníti a jelfogási szintre, az akkumulátor állapotára, az aktuális sávra és frekvenciára, valamint számos más paraméterre vonatkozó információkat. A vevőkészülék abban különbözik a fenti példától, hogy kevesebb gombja van. A kedvenc rádióállomások előhívására mindössze öt gomb áll rendelkezésre, ami nem mindenki ízlésének megfelelő. Ez a termék azonban kevesebb sávot támogat. Valójában ez csak egy rádió, amelyet úgy terveztek, hogy FM és AM rádiót hallgasson. Van egy USB-csatlakozó is, amely lehetővé teszi a zenehallgatást USB-stickről.

  Összességében a készülék otthoni használatra kiváló, de ennél többre nem alkalmas. Ilyen körülmények között a mellékelt hálózati adapterrel működik. A készülék a szabadban is használható – például a kertben (AA elemekre van szükség). A rádió érdekes funkciója az AUX bemenet, amely lehetővé teszi, hogy ezt a modellt hangszóróként használja. Van egy fejhallgató kimenet is. És hozzáadtunk egy alvásidőzítőt is, ami soha nem időpocsékolás.

  Előnyök

  • A beépített órát az RDS-jel állítja be;
  • A kijelző sok információt mutat;
  • Hálózati üzem lehetséges;
  • AUX aljzat van jelen;
  • Van egy időzítő;
  • Az órát az RDS szinkronizálja;
  • Használható USB-memóriakártyán lévő MP3 lejátszására;
  • Kompakt méret.

  Hátrányok

  • Nem a legnagyobb számú támogatott sáv;
  • Az érzékenység nem nevezhető magasnak;
  • A memória nem tárolja a legnagyobb számú frekvenciát;
  • Az ár akár 6 ezer. RUB.

  Bosch GML Soundboxx

  Értékelés: 4.7

  Bosch GML Soundboxx

  A Bosch német konglomerátum a készülékek széles választékáról ismert. Valaki nézzen be az autó motorházteteje alá az elektronika miatt. Egyéb – hűtőszekrényekhez és egyéb háztartási készülékekhez. Mások az elektromos szerszámok fajtájába tartoznak. A Bosch GML Soundboxx az utóbbiakra készült. Ha megnézi a fényképét, láthatja, hogy úgy néz ki, mint egy csavarhúzó vagy egy kirakófűrész. A ház itt is rendkívül strapabíró műanyagból készült, amely még akkor sem sérülhet meg, ha nagy magasságból leejtik. És ugyanabban a színösszeállításban kapható. A rádióvevőt ugyanazok a 14,4 V-os vagy 18 V-os akkumulátorok táplálják, amelyeket a Bosch elektromos szerszámaiban is használnak. Ha ez nem lehetséges, használhatja a mellékelt hálózati adaptert.

  Ez a modell készen áll arra, hogy még egy meglehetősen nagy lakást is megszólaltasson. Ezt a 10 watt összteljesítményű sztereó hangszóróknak köszönheti. Oldalukon a gombok. Nemcsak a készülék szállítására, hanem állványként is szolgálnak. A megvilágított kijelző a rádióvevőkészülék közepén található. Megjeleníti az aktuális időt, a kiválasztott rádióállomás frekvenciáját és az akkumulátor töltöttségi szintjét.

  Nem lehet figyelmen kívül hagyni a nagy gombokat. Nem a semmiért! A rádiót építők, szerelők és kapcsolódó szakemberek számára tervezték. A kezük kesztyűt vagy akár kesztyűt is viselhet munka közben. A gombok úgy vannak kialakítva, hogy minden körülmények között könnyen megnyomhatók legyenek. Azonban nem mind. A felső panelen vannak másodlagos gombok, amelyeket sokkal ritkábban fog használni – sokkal kisebbek.

  A Bosch GML Soundboxx nem korlátozódik a rádiós vételre. Rendelkezik egy 3,5 mm-es audiobemenettel, amely az okostelefonokról vagy más készülékekről érkező hangok fogadására használható. 5 wattos hangszórókkal ez nagyon hasznos lehet.

  Az egyéb funkciókat és a hangminőséget az odiz írta le a legjobbanA Yandex engedélyezett látogatói.Piac”,aki már több hónapja használja a Bosch GML Soundboxxot: “Élvezi a magasság és a basszus beállításának lehetőségét. Nincs zörgés teljes hangerőn… A hangzás éles!”.

  Előnyök

  • Támogatja az FM és CB készülékeket;
  • Jó térfogattartalék;
  • AUX-csatlakozóval rendelkezik;
  • Egyedi rádióállomás gombok jelenléte;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Márkás tokban szállítható;
  • Elektromos szerszámok támogatott akkumulátorai;
  • Ütésálló test.

  Hátrányok

  • Nincs Bluetooth;
  • Nincs USB bemenet.

  Tecsun PL-398MP

  Értékelés: 4.7

  Tecsun PL-398MP

  Egy ritka hordozható rádió egyszerre két hangszórót is fogad. A szabály alól azonban előfordulnak kivételek, aminek jó példája a Tecsun PL-398MP. Ez az eszköz összetételében az amerikai Si

 • Képes az FM, SW, LW és MW sávokban fogadott jelek digitalizálására. A modern feldolgozási algoritmusok jelentősen javított érzékenységet eredményeznek. A rádiózavarok elutasítása is illetékes.

  Az előző modellhez hasonlóan ez a készülék is használható hordozható hangszóróként, ha a vonalbemeneten keresztül egy másik eszközről származó hangot vesz fel. Szintén szép kiegészítője lesz az ébresztőóra, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc rádióállomására ébredjen. És egy nagyon ritka vendég a hőmérő, amely Fahrenheitben és Celsiusban is mutatja a mérési értékeket. Tisztelet a modern divatnak tekinthető egy SD-kártya nyílás, amelyről MP3 dalok lejátszására alkalmas. Legfeljebb 8 GB memória tárolását támogatja. A tokban is megtalálható a külső antenna és a fejhallgató kimenet csatlakozója.

  Vegye figyelembe, hogy ez a készülék digitális kijelzővel is rendelkezik. De nem mutatja a legnagyobb mennyiségű információt – különösen a jelfogás szintjéről nem kaphat információt a segítségével. A rádiót a hálózatról és három AA elemről is táplálják, amelyek egyébként nagyon hosszú ideig elegendőek. Röviden, 4 ezerért. Rubel. a legjobb üzlet!

  Előnyök

  • Nem a legnagyobb méret;
  • Támogatja a megfelelő számú sávot;
  • Memóriakártya telepítése;
  • Ébresztőórát és hőmérőt tartalmaz;
  • Hálózati tápellátással is működtethető;
  • Két előadó van;
  • Vonali bemenet van jelen;
  • Nagy érzékenység;
  • Hordtáskával együtt.

  Hátrányok

  • Nem a legkényelmesebb az MP3-lejátszó működése;
  • Nincs hangerőszabályzó az ébresztőórához.

  Panasonic RF-3500

  Értékelés: 4.6

  Panasonic RF-3500

  Ez egy elég nagy rádióvevő ahhoz, hogy még egy kihúzható fogantyú is legyen rajta. A 2000-es évek eleji hasonló készülékek stílusában készült. A japánok úgy döntöttek, hogy a költségcsökkentés érdekében elutasítják az összes elektronikát, és a teremtményüket egy analóg frekvenciaszabályozó gombbal látták el. Emiatt el kell felejtenie az azonnali váltást egy adott rádióállomásra. De egy ilyen vevőkészülék nem is évekig, hanem évtizedekig szolgálhatja Önt!

  Mint sok más, ebben a minősítésben figyelembe vett modell, a Panasonic RF-3500 egy hangszóróval rendelkezik. Átmérője 10 cm, ami elég nagy hangerő előállításához. Egyszerűsége ellenére a rádió négy sávban képes működni: FM, LW, SW és MW. Hálózatról és akkumulátorról is működtethető. De a második esetben a vásárlót meglepetés éri – itt a C típusú elemekre lesz szüksége.

  Mindent egybevetve, ez egy szerény rádió, 3 ezerért árulják. dörzsölje. Csak a márkafelár miatt. Még memóriakártya- és USB-csatlakozóhely sincs, pedig ezek már megszokott tulajdonságai a zenelejátszásra tervezett hordozható elektronikai eszközöknek. Az Expertology véleménye szerint ez egy jó választás a vidéki házak számára, de ennél többre nem képes.

  Előnyök

  • Hálózatról is működtethető;
  • Beépített tápegység;
  • Számos zenekar;
  • Hosszú élettartam;
  • Megfelelően hangos hangszóró;
  • Magas prevalencia az orosz üzletekben.

  Hátrányok

  • Nem túl nagy érzékenység;
  • A frekvenciák és a hangerő analóg beállítása nem mindenkinek felel meg;
  • Minimális funkcionalitás.

  A legjobb helyhez kötött rádiók

  Sangean WR-12

  Értékelés: 4.9

  Sangean WR-12

  Ha még mindig van rádiója a szülei házában vagy valahol vidéken, itt az ideje, hogy lecserélje a Sangean WR-12-re. Ez egy álló rádió retro stílusban. A fából készült tok alatt azonban olyan modern alkatrészek találhatók, amelyek a termék hangzását szinte tökéletessé teszik. Itt nem csak két hangszóró, hanem egy mélynyomó is található. A basszus úgy szól, ahogy kell! Tulajdonképpen a készülék mérete a basszus miatt volt annyira lenyűgöző.

  Lehetetlen nem észrevenni, hogy a termék egy analóg. Más szóval, a jól ismert görgő kerék itt a hullám beállítására szolgál. Lehetővé teszi, hogy még a nagymamák és nagypapák is megértsék a rádiót. Érdekes, hogy állítható, és a fent említett basszus. A modern technológia szerelmesei örülni fognak az AUX-bemenetnek, amelynek köszönhetően okostelefonját vagy táblagépét csatlakoztathatja a készülékhez. Külső antennacsatlakozó, amelyre csak akkor van szükség, ha vidéken tartózkodik.

  Ez a készülék szigorúan a hálózatról kapja a tápellátást. Talán a fő probléma az ár – nem mindenki fizetne 15 000 forintot egy olyan rádióért, amely csak két sávon működik. RUB. Különösen kiábrándító ennek fényében az USB-port és az SD-kártya foglalat hiánya, amely lehetővé tette volna a készülék számára, hogy külső meghajtókról zenét játsszon le.

  Előnyök

  • A test természetes fából készült;
  • Az idősebbek szeretni fogják az analóg vezérlést;
  • Az akusztika teljes teljesítménye eléri a 16 wattot;
  • Beépített mélynyomó;
  • Beállíthatja a magas és alacsony frekvenciákat;
  • Tartós konstrukció;
  • Jelenlegi AUX bemenet és fejhallgató kimenet.

  Hátrányok

  • Nagyon magas költségek;
  • Nem támogatja a memóriakártyáról vagy flash meghajtóról történő zenelejátszást;
  • A rádió csak az FM és AM/MW sávokban működik.

  Panasonic RF-800UEE-K

  Értékelés: 4.8

  Panasonic RF-800UEE-K

  Kiváló rádió, amely a modern és a retro stílusok okos keverésének köszönhetően került be az értékelésünkbe. Ennek csak egy hangszórója van, de viszonylag kompakt. Semmi sem akadályozza meg, hogy elvigyék a nyaralóba, majd visszavigyék, még akkor is, ha nincs saját autójuk. De természetesen nem tudsz egy ilyen eszközt a zsebedbe tenni. Három sávban is kapható: FM, SW és MW. Azonban a kívánt hullámot minden alkalommal be kell hangolnia, amikor csak szeretné, mivel analóg technológiát használ.

  Érdekes, hogy a japánok nem feledkeztek meg a modern elektronikáról. Az a tény, hogy a termék USB-porttal van felszerelve. Más eszközök töltésére és pendrive-on tárolt zene hallgatására is használható. Maga a rádió főleg hálózati tápellátású. De ha a helyzet úgy kívánja, négy D elemet is beszerelhet a hátsó fedél alá, és a készülék valahol a szabadban játszhat. Röviden, ez egy nagyon jó lehetőség azok számára, akik hajlandóak 5 ezer … RUR.

  Előnyök

  • A beépített hangszóró teljesítménye eléri a 2,5 W-ot;
  • Három sávban fogadja a rádiót;
  • Le tudja játszani a zenét USB-pendrive-ról;
  • Akkumulátoros üzemmód is elérhető;
  • Kényelmes MP3-lejátszó vezérlés;
  • A burkolat MDF-ből készült.

  Hátrányok

  • A súlya eléri a tekintélyes 1,33 kg-ot;
  • Nincs csatlakozó a külső antenna számára;
  • Az analóg rádióvezérlés nem fog mindenkinek tetszeni.

  Ritmix RPR-050

  Értékelés: 4.7

  Ritmix RPR-050

  Nagyon érdekes rádió, az ilyen típusú amerikai készülékek stílusában készült, amelyek a múlt század közepén népszerűek voltak. Itt is az analóg hangerőszabályozás és a rádióhullám kiválasztása van használatban. A készülék három sávban működik – FM, AM és SW, ami atipikus az ilyen márkájú termékek esetében. Továbbá a gyártó úgy döntött, hogy valami újat is hozzáad itt. Ennek eredményeképpen büszkélkedhet… egy erős fáklya! A LED az oldalsó felületen található. A zseblámpa jól jöhet, ha otthon megszűnik az elektromos hálózat.

  A készülék másik egyedi jellemzője a működés. Az a tény, hogy ez a rádió mind a beépített akkumulátorról, mind pedig két D-típusú akkumulátorról működhet, ha az első töltése véget ért. Nem felejtjük el a hálózati adapter csatlakoztatásának lehetőségét – ez az opció a legjelentősebb a szobában. Egy másik nyilvánvaló előnye az AUX bemenet, amely lehetővé teszi, hogy a rádiót hordozható hangszóróként használja. Végül, a gyártó hozzáadta az MP3 zene memóriakártyáról vagy USB flash meghajtóról történő olvasásának képességét.

  Ez a rádió két színben – réz és cseresznye – kapható. A terméket mindössze 1790 rubelért vásárolhatja meg. Az ilyen alacsony ár a készülék minimális méretének köszönhető – ne várjon hangos és részletes hangzást.

  Előnyök

  • Aranyos retro design;
  • Van AUX bemenet és fejhallgató-csatlakozó;
  • A rádió három sávban működik;
  • Beépített akkumulátorral rendelkezik;
  • Az akkumulátor és a hálózati adapter telepítése egyaránt lehetséges;
  • Képes MP3 fájlokat olvasni külső meghajtókról;
  • Egy meglehetősen erős zseblámpa van beépítve;
  • Alacsony ár.

  Hátrányok

  • A test egyszerű műanyagból készült;
  • Az analóg hangolás nem mindenkinek fog tetszeni;
  • A hangminőség messze nem ideális.

  BZRP RP-324

  Értékelés: 4.6

  BZRP RP-324

  Ez egy nagyon nagyméretű rádióvevő, amelynek tokja fából készült stilizációval. A készülék mérete azonban nem befolyásolta a funkcionalitását. A tulajdonos ezt a modellt nem lesz korlátozva, hogy fogadja a rádióállomások. A BZRP RP-324 könnyen elhelyezhető valahol vidéken, amely rádióhullámok által nehezen elérhető. Ebben az esetben a felső panelen lévő csatlakozók segítenek a megmentésben. Az első arra szolgál, hogy hangot fogadjon más berendezésekből – például egy okostelefonról (ez egy 3,5 mm-es audiobemenet). A második egy microSD kártya számára kialakított nyílás, amelyen zenét lehet tárolni. A hangsávokat egy USB flash meghajtóra is letöltheti, amely a harmadik csatlakozón keresztül csatlakoztatható.

  Egy ilyen elektronikus alkatrésszel felszerelve a rádióvevő automatikus frekvenciakeresést kaphat. Az alkotók azonban úgy döntöttek, hogy retro megjelenést érnek el. Ennek eredményeképpen a hangolás csak a megfelelő gomb elforgatásával történik. Nemcsak egy FM-sáv áll a felhasználó rendelkezésére, hanem három másik sáv is rendelkezésre áll. Ismét egy mechanikus kapcsolót használnak a két készülék közötti váltáshoz. Lehetővé teszi az MP3-zene lejátszási funkciójának aktiválását is. Balra tőle pedig egy hangerőszabályzó található.

  Úgy tűnhet, hogy a készüléknek egyáltalán nincsenek gombjai. De nem. Ezeket a dugók közelében kell elhelyezni. Elsősorban az MP3 lejátszás vezérlésére szolgálnak. Van egy micro-USB aljzat is, amelyhez a tápegység csatlakoztatható. Ha a hálózati működés nem lehetséges, két R20 akkumulátor is használható.

  Véleményünk szerint a BZRP RP-324 még messze nem tökéletes. És nem azért, mert nincs benne ébresztőóra. Először is meg kell jegyezni, hogy csak egy hangszóró van. Ez azt jelenti, hogy kizárólag monó hangot fog hallani. Másodszor, a gyártó nem ruházta fel alkotását fejhallgató-csatlakozóval. De ezek olyan apróságok, amelyek megbocsáthatóak. Különösen az árat tekintve – a BZRP RP-324 lényegesen olcsóbb, mint fejlettebb versenytársai. És az igazat megvallva szebb is… Ennek bizonyítéka a DNS online boltjában közzétett egyik vélemény: “Véleményem szerint a vevőkészülék fő előnye a formatervezés, amely elég jól és praktikusan van kivitelezve. A különböző típusú flash meghajtókhoz való bemenetek, valamint az akkumulátorral való működés képessége szépen kiegészíti a kütyü előnyeinek kincsestárát!”.

  Előnyök

  • Van egy AUX-csatlakozó;
  • Csatlakoztathat egy USB flash meghajtót;
  • Van egy memóriakártya foglalat;
  • Aranyos megjelenés;
  • Analóg hangolást használnak;
  • A hang elég hangos;
  • Két elemmel is működtethető, nem csak hálózatról;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Csak egy beépített hangszóró van;
  • Nincs mód a fejhallgató csatlakoztatására.

  A legjobb rádiós ébresztőórák

  Sangean WR-2

  Értékelés: 4.9

  Sangean WR-2

  Sok modern rádió műanyag testtel rendelkezik. Néha fára hasonlít, de tapintásra ugyanolyan műanyag. Szerencsére vannak kivételek a szabály alól. A Sangean WR-2 teljes fakeretet használ, bár nem különösebben vastag. Bizonyára ezért van kereslet erre a modellre számos országban – az USA-ban, Brazíliában, Kínában, Kanadában és sok más országban.

  A készülék fő előnyeit az Amazon online áruházban egy vásárló jól leírja. Itt van egy durva fordítása egy 2015-ben hagyott értékelés elejének: “Ez egy masszív rádió (körülbelül akkora, mint egy kis cipősdoboz), amelyet a konyhánkba vásároltunk. Minden nap használatos. A hangminőség kiváló és kivételes minden más rádióhoz képest, ami valaha is volt. És a felhasználónak igaza van a mérettel kapcsolatban. Azt is hozzá kell tenni, hogy a vevőegység súlya akár 2,5 kg is lehet. Ennek köszönhető, hogy a készülék nem mozdul meg, amint megnyomja a gombokat. Amiből sok van. Ez egy olyan előny, amelyet a Testberichte kiemelt.de egy német forrás, amely különböző háztartási készülékeket értékel.

  A hangminőségre nincs túl sok panasz. Persze, bárcsak két hangszóró lenne, hogy teljes sztereó hangzást élvezhessek. De még ez is a legtöbbet hozza ki a rádió belsejéből. Egyébként a készülék nagyon hangosnak bizonyult – a hangteljesítmény 7 watt.

  A Sangean WR-2 az FM és UHF sávokban működik. Az érvényes frekvenciák keresése automatikus. Csak a hangerőszabályozót lehet kézzel forgatni. Örömteli módon az öt állomás frekvenciája a megfelelő M1-M5 gombokhoz rögzíthető. Lehetővé teszi az ébresztőóra beállítását is. És a kijelzője nem csak az időt és a rádióállomás aktuális frekvenciáját mutatja. A készülék RDS-támogatással rendelkezik, így a képernyőn megjeleníthetők a dalok címei és mindenféle promóciós információ.

  Ez a modell nagyon drága. Mindent a megjelenés és a hangminőség. Befolyásolta az ár és a távirányító, amely nem jár nem minden rádióval. A funkcionalitás tekintetében a Sangean WR-2 véleményünk szerint nagyon sok versenytársánál sokkal gyengébb. Sajnos a készülék nem támogatja az MP3 lejátszását semmilyen tárolóeszközről. Még AUX-csatlakozó sincs! De ne feledkezzünk meg a fejhallgató kimenetről sem. Röviden, ez a modell azoknak készült, akik olyan rádiót keresnek, amely illeszkedik a belső térhez, és élvezni akarják a basszus hangzását.

  Előnyök

  • A rádió súlyos;
  • A burkolat fából készült;
  • Van egy nagy kijelző;
  • Ébresztőóraként is használható;
  • A hangminőség kiváló;
  • Működik FM és CB frekvenciákon;
  • Távirányítóval együtt;
  • Nagy hangerő;
  • Van fejhallgató-csatlakozó.

  Hátrányok

  • Nincs lehetőség MP3 lejátszására;
  • Nincs 3,5 mm-es audiobemenet;
  • Nagyon magas költségek.

  Philips AJ 3200

  Értékelés: 4.8

  Philips AJ 3200

  Egy ideje már számos Philips márkájú rádiós ébresztőórát találhat az üzletekben. A ranglistán AJ 3200 néven szerepelünk. Ez a legegyszerűbb készülék, csak FM-rádióban képes rádióhullámok vételére. A készülék csak 10 frekvenciát képes megjegyezni. Ez azonban a legtöbb felhasználó számára elegendő. Szép, hogy nem használja az analóg frekvenciabeállítást, amely könnyen le lehet ütni. Ez a rádió hálózati tápellátással működik. Hirtelen áramkimaradás esetén azonban semmi baj nem történhet, mivel a termékben két AA elemnek van hely.

  Rádióóra, amelyet 2000 rbl-ért árulnak., Működhet töltőként. Ennek érdekében Android és Apple okostelefonokhoz egyaránt rendelkezik csatlakozókkal. Ami az ébresztőóra funkciót illeti, az is kissé fejlett. De sokkal fontosabb az a tény, hogy alvásidőzítővel is rendelkezik.

  Az érdemek

  • Digitális frekvenciahangolás;
  • Minimális méret és súly;
  • Van egy meglehetősen fejlett ébresztőóra;
  • Van alvásidőzítő (maximális érték 2 óra);
  • Két AA elemmel működtethető;
  • Használható töltőként;
  • Optimális árcédula.

  Hátrányok

  • Csak az FM-sáv;
  • Nincs automatikus rádióállomás-érzékelés;
  • Minimális tárolóhely;
  • Nincs lehetőség a háttérvilágítás kikapcsolására.

  eurer WL90

  Értékelés: 4.7

  Beurer WL90

  Ez az egyik legdrágább rádiós ébresztőóra. Oroszországban akár 10 000 forintba is kerülhet. dörzsölje. Mit kérnek ennyi pénzért??

  Az a helyzet, hogy ez nem igazán egy rádió. És nem igazán ébresztőóra. Valójában négy eszközt egyesít egyben. Színváltó lámpa, zeneállomás, világító ébresztőóra és olvasólámpa is egyben. Mind a jelen gombokkal, mind a Beurer alkalmazáson keresztül működtethető

 • Nincs automatikus állomáskeresés; ghtUp okostelefonon. Szinkronizálás Bluetooth-on keresztül. Ugyanez a technológia használható okostelefonról vagy táblagépről történő hangátvitelre is. A hangzás pedig sokkal jobb, mint egy hordozható eszközé, mivel két 3 W-os hangszóróval rendelkezik. USB-kábelen keresztül is csatlakoztathatja telefonját, így a Beurer WL90 töltőként is funkcionálhat.

  Természetesen a rádió egy kisebb funkciója ennek a készüléknek. Csak 10 állomást lehet megjegyezni, és a vétel csak FM-en lehetséges. A gyártó mégis nagyobb hangsúlyt fektet a fénykomponensre. A készülék lehetővé teszi, hogy ne csak a lámpa fényerejét, hanem egy hasonló paramétert is beállítson a kijelzőn. Különleges funkciója van a naplementét szimuláló, fokozatosan tompított fényre történő elalváshoz is. Télen a növekvő fényerő felébresztheti. Röviden, ez a legjobb rádiós ébresztőóra. De nem mindenki mer ilyen hatalmas összeget fizetni ezért az eszközért.

  Előnyök

  • Akár 6 wattos teljes hangteljesítmény;
  • Számos fényhatás;
  • Olvasólámpaként is használható;
  • Van egy csatlakozó a készülékek töltéséhez;
  • Bluetooth audio vétel lehetséges;
  • Intelligens ébresztőóra;
  • Kényelmes működés mobilalkalmazáson keresztül.

  Hátrányok

  • A memória csak 10 rádióállomást tartalmaz;
  • Csak FM;
  • Nagyon magas költségek.

  A legjobb zsebrádió

  Tecsun Q-3

  Értékelés: 4.7

  Tecsun Q-3

  A mi minősítés kell jelen lennie legalább egy rádió, szabadon elfér a zsebedben. A Tecsun Q-3 egy ilyen kompakt készülék. Ezt a készüléket, mint könnyen kitalálható, csak FM hallgatásra tervezték. Digitális frekvenciahangolással rendelkezik. A kedvenc rádióállomás a megfelelő gomb megnyomásával szinte azonnal előhívható. De a legjobb dolog ebben a szerkentyűben az, hogy támogatja a memóriakártyára történő rögzítést. Lehetőség van cserélhető meghajtó használatára MP3 zenék lejátszásához is. Lehetőség van USB pendrive csatlakoztatására is, ami ugyanilyen praktikus.

  Kis mérete ellenére (a készülék szélessége mindössze 10 cm), a rádió nagyon jó hangszórót kapott – teljesítménye eléri a 3 wattot. A készüléket érdemes hordozható hangszóróként használni – erre utal a vonalbemenet is. Röviden, a készülék jól hangzik. De úgy néz ki – úgy-ahogy. Zavaró lehet, hogy a kulcsok egy része kínai karakterekkel van aláírva. De leginkább az a kiábrándító, hogy nincs AC áramellátás. Ezt a rádiót azonban inkább kültéri, mint otthoni használatra tervezték.

  A

  • Fejhallgató-csatlakozóval és AUX-bemenettel rendelkezik;
  • Elég erős hangszóró;
  • Minimális méret;
  • Lehetőség van zenelejátszásra USB-pendrive-ról és SD-kártyáról;
  • Egy óra van jelen;
  • Rádiós műsoridő rögzítése.

  Hiányosságok

  • Csak egy zenekar van;
  • Csak elemmel működik;
  • Vannak kínai nyelvű feliratok.

  Következtetés

  A modern rádiók egyszerre egyszerűbbek és összetettebbek, mint az elmúlt évtizedben gyártott társaik. Sok modell, ahogyan azt már észrevehetted, nem csak a rádiót képes elkapni. Ugyanakkor használni őket jelentősen könnyebb, mert a gyártók megpróbálták elhagyni az összes analóg “gombok” – a frekvenciák az egyes rádióállomások most már gyakran rögzítik a memóriában. Mindazonáltal vannak analóg vezérlésű modellek a mi értékelésünkben – gyártásuk egyáltalán nem szűnt meg. Röviden, megpróbáltunk részletesen beszélni a legjobb rádióvevőkészülékekről. Most el kell döntenie, hogy mit szeretne vásárolni, és mennyit hajlandó költeni.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: