8 legjobb fitness karkötő nyomásméréssel

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy értékesítési ajánlatnak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A fitness karkötők piaca folyamatosan bővül új modellekkel. Régen egyszerű eszközök voltak, miniatűr kijelzővel, amelyek szinte semmit sem tudtak csinálni. De fokozatosan megjelentek a fizikai aktivitás széles skálájának megfigyelésére alkalmas eszközök. Manapság a fitness trackerek már nem csak a pulzusszámot követik nyomon – egyesek még a vérnyomást is képesek mérni! Ezek azok az eszközök, amelyekről ebben a cikkben beszélni fogunk.

A legjobb fitness karkötők értékelése nyomásméréssel

Jelölés hely: termék neve ár
A legjobb fitness karkötők értékelése nyomásméréssel 1 GSMIN WR11 (2019) 5 900€
2 BIZZARO F550 3 990€
3 QUMANN QSB 08+ 1 750€
4 FitCloud CK11S 2 900€
5 Jet Sport FT-7 1 690€
6 SMA B2 2 190€
7 Smart Band M3 1 425€
8 INTEL
 • GENCE HEALTH
  ACELET M2
 • 520€

  A felülvizsgálat az erőforrás-elemzésből származó adatokat használja fel.

  GSMIN WR11 (2019)

  Értékelés: 4.9

  GSMIN WR11 (2019)

  Ez a fitnesz karkötő már a vásárlás szakaszában is meglepődik. A készüléket egy kerek dobozba csomagolva kapja meg, mintha cipőpasztát vagy valamilyen konzervet vásárolna. Belsejében egy fitnesz nyomkövető és dokumentáció van elrejtve. A készülék fő előnye a színes kijelző. Részben ez az oka annak, hogy a készülék nagyon magas árcédulát kapott. Az okostelefonok széles választékával való szinkronizálással is büszkélkedhet, még a régebbi Windows Phone-alapú eszközök is támogatottak!

  Visszatérve a képernyőre, annak átlója 0,96 hüvelyk. Sajnos, ez nem ideális. Az a tény, hogy a kijelző egy kicsit tükröződhet a szabadban, különösen egy tiszta, napos napon. Egyébként nehéz hibát találni benne. A felhasználó számára minden szükséges információt tartalmaz, beleértve a pulzusszámot, az időt, a dátumot, az akkumulátort és egyebeket.

  Ha már az akkumulátorról beszélünk, annak kapacitása igen kicsi: mindössze 90 mAh. Ez rendkívül könnyűvé tette a fitnesz karkötőt. A készüléknek azonban nincs szüksége gyakori töltésre – a hálózati adapter csatlakoztatására körülbelül tíznaponta egyszer lesz szükség. Vagy hetente egyszer, ha nagyon gyakran méri a pulzusszámát és a vérnyomását.

  El kell mondani, hogy a készülék a fenti feladatokat nagyszerűen ellátja. És mégis sok versenytárs, ha megpróbálja használni őket a vérnyomás meghatározására, istentelenül hazudik. Érdekes, hogy van EKG funkciója. Ez az egyetlen, amelyik nem működik megfelelően. Nos, ez egy kis ár, amit meg kell fizetni! Sokan fontosabbnak tartják a megfelelő alvásfigyelést.

  A készülék három különböző színű pánttal együtt kapható. Mindegyik sötét és nem feltűnő. Valaki észre sem fogja venni, hogy fitnesz karkötő van a csuklóján. A modul teste tetszeni fog Önnek az IP67-es nedvességvédelmi szabványnak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy anélkül moshat kezet, hogy el kellene távolítania a fitnesz nyomkövetőt. A víz alatti búvárkodás a készülékben nem ajánlott. Mint már említettük, a készülék nagyon könnyű, súlya alig 25 g. A kezelőszervek érintésérzékenyek, mint a legtöbb ma kapható fitnesz karkötő. Szinkronizálás az okostelefonnal Bluetooth 4 segítségével.0. A kijelzőn megjeleníthető a hívó személy neve és az értesítésben szereplő üzenet egy része.

  A GSMIN WR11 (2019) magas ára ellenére a készülék nem kap GPS-chipet. És ez jó dolog, mert a navigációs modul aktívan fogyasztja az akkumulátor energiáját. Kocogási útvonalaidat rögzítheted okostelefonodon, hiszen az is mindig nálad van.

  Előnyök

  • Nagyon könnyű súly;
  • Van tisztességes nedvességvédelem;
  • Épített egy jó vibrációs motort;
  • A kijelző színes;
  • Jó pontosságú nyomásmérés;
  • Van pulzusmérő és alvásfigyelés;
  • Tisztességes építési minőség.

  Hátrányok

  • A képernyő megvakul, amikor a szabadban van;
  • Nyers társalkalmazás;
  • Az ébresztőóra nem követi az alvási fázisokat;
  • A töltő nem a legkényelmesebb rögzítése a karkötőhöz;
  • Magas költségek.

  BIZZARO F550

  Értékelés: 4.8

  BIZZARO F550

  Egy másik fitnesz nyomkövető a szokásos téglalap alakú, szilikon szíjjal és OLED kijelzővel. Csomagolása szabványosabb – egyszerű kartondoboz, átlátszó betéttel. Tudatja, hogy a készülékhez két további, különböző színű pánt tartozik. Talán ez az egyetlen oka annak, hogy a készüléket nem fillérekért árulják.

  A fent vizsgált modellel ellentétben a BIZZARO F550 képernyője monokróm. A rajta lévő információk 64×128 képpont felbontásban jelennek meg. Nem egy elsöprő eredmény, de az idő, a dátum és a pulzusszám elegendő. És ha el akarja olvasni az okostelefonjára érkező üzeneteket, akkor jobb, ha vesz egy okosórát.

  A modern fitnesz karkötők gyakran kapnak némi nedvességvédelmet. A BIZZARO F550 sem kivétel a szabály alól, IP67-es védettségű. A készülék váza alatt egy Bluetooth 4 vezeték nélküli modul rejtőzik.0. Az okostelefonjával való szinkronizáláshoz először telepítenie kell az iOS és Android rendszerekre kifejlesztett speciális alkalmazást. Ezután a fitnesz karkötő képes lesz különböző értesítéseket megjeleníteni, nem csak a mérési eredményeket. A hívás fogadása észrevehető rezgéssel jár, így nehéz lemaradni egy hívásról vagy üzenetről.

  Hogyan teljesít ez a kütyü, amikor fizikai aktivitást végez?? A legjobb oldalról, de fenntartásokkal! Különösen a pulzusmérővel kapcsolatban van néhány panasz. A pulzusszámot helyesen mérik. A készülék azonban nem képes ezt rendszeresen megtenni. Ne aggódj emiatt, csak a neves gyártók által gyártott, sokkal drágább viselhető eszközök képesek a nap 24 órájában mérni a pulzusszámodat. Ami a nyomásmérést illeti, ez közel áll a legpontosabb eredményhez. Nem tudsz segíteni, de élvezd! És kalóriaszámlálóval is rendelkezik, ami nélkül egyetlen fitnesz karkötő sem nélkülözhető. Nem feledkeztünk meg az alvásfigyelésről sem. Röviden, nehéz hibát találni a funkcionalitással kapcsolatban. Hacsak nem számít arra, hogy a készülék egy jó lépésszámláló lesz… Sajnos, ebben a tekintetben a termék nem különbözik bármely más olcsó fitnesz-nyomkövetőtől – a lépésszámláló leolvasása messze van az igazságtól.

  Mint gyakorlatilag minden, ebben a minősítésben vizsgált eszköz, a BIZZARO F550 is rendelkezik ébresztőórával. Azonban nem az alvási fázisok vezérlik; a vibrációs motor szigorúan egy előre beállított időpontban aktiválódik.

  Valahol a készülék belsejében egy 80mAh-s akkumulátor található. Úgy tűnik, hogy a paraméter közel áll a fent tárgyalt fitnesz karkötő akkumulátorához, így az akkumulátor élettartamának hasonlónak kell lennie. Nem így van! A BIZZARO F550-ről szóló vélemények szerint egy teljes töltés két-három napig tart a használat során. Lehetséges azonban, hogy az elégedetlen vásárlók hibát kaptak.

  Előnyök

  • Nagyon alacsony súly;
  • Van egy jó vibrációs motor;
  • A csomagban extra hevederek találhatók;
  • IP67 vízvédelmi szabvány végrehajtása;
  • Az alvásfigyelés és a pulzusmérő jelen van;
  • Pontos vérnyomásmérés;
  • Viszonylag olcsó.

  Hátrányok

  • A kijelző monokróm;
  • Rövid akkumulátor-üzemidő;
  • Az ébresztőóra nem érzékeli az alvási fázisokat;
  • A lépésszámláló erősen fekszik.

  QUMANN QSB 08+

  Értékelés: 4.7

  QUMANN QSB 08+

  Ez a fitnesz karkötő ovális alakú, mint a legtöbb versenytárs. A készülék könnyen behelyezhető a szilikonpántba, amely lehet fekete, kék vagy saláta színű. Ennek a fitnesz nyomkövetőnek a gyártója úgy döntött, hogy nagyon alacsony költséget ér el. Nos, sikerült, az eladók nem kérnek többet, mint 1600 rubelt a QUMANN QSB 08+-ért. De milyen áron érték el ezt a kínaiak?

  A legnagyobb megtakarítás a kijelzőn érezhető. És még csak nem is arról van szó, hogy nem lehet színnek nevezni. A képernyő rendkívül kicsi, átlója mindössze 0,42 hüvelyk. Mondanom sem kell, hogy ez még a hívó nevéhez sem illik? És határozottan felejtsd el az SMS-eket. Nem panaszkodhat csak az érintésérzékeny kijelző aljzatára, amely megfelelően reagál a felhasználó érintésére.

  A gazdaságosság észrevehető a készülék testén. Vízálló, de csak az IP65 szabvány szerint. Valójában a szerkentyű nem fél az esőtől csak. Javasoljuk, hogy vegye le a fitnesz karkötőt a csuklójáról akkor is, ha úgy dönt, hogy kezet mos. Nos, ne is beszéljünk a fürdésről vagy zuhanyozásról – ez azonnal kikapcsolhatja a készüléket.

  A QUMANN QSB 08+ aligha a legkönnyebb képviselője a minősítésünknek. A készülék súlya mindössze 15 g. Nincs benne egy maximálisan egyszerűsített akkumulátor? A kapacitása mindössze 70 mAh. Így az ügyfélnek nem kell egy-két hetet várnia a teljes töltésre. Egyébként a töltés a szokásos módon történik – a készüléket levesszük a szíjról, majd behelyezzük a mellékelt bölcsőbe.

  Mit tud ez a készülék? Először is, a QUMANN QSB 08+ szinkronizálható egy okostelefonnal a Bluetooth 4 technológia segítségével.2. Ebben az esetben a modul rezgéssel értesíti a hívásokról és értesítésekről. Az okostelefon kamerájának távirányítójává is átalakítható. Másodszor, a készülék lehetővé teszi a fizikai aktivitás nyomon követését. Még stimulálja is a felhasználót, emlékeztetve őt arra, hogy üljön fel és pihenjen. A pulzusmérő képes az edzés időtartama alatt futni. De jobb, ha a mérést igény szerint állítja be, ebben az esetben az akkumulátor kevésbé lesz intenzíven használva. Vérnyomását is megmérheti. De túl közelítő: sokan kellemetlenül meglepődnek a leolvasások pontosságán.

  Hozzá kell tenni, hogy a QUMANN QSB 08 + nem távolítható el éjszaka az alvás megfigyeléséhez. Néha azonban szükség lesz erre, mert ezt a kütyüt valamikor fel kell töltenie.

  A fitnesz karkötő megvásárlása előtt feltétlenül tisztázza, hogy támogatja-e az orosz nyelvet. Az a helyzet, hogy a kütyü első változatai nem értették a cirill betűket. Ez a készülék még az okostelefonra érkező üzenet első sorát sem jeleníti meg, csak egy ikont jelenít meg. De még egy orosz nyelvet támogató fitness karkötő sem nevezhető intelligensnek: bármely harmadik féltől származó alkalmazásból származó értesítés egyetlen ikonnal jelenik meg, így lehetetlen megkülönböztetni a Viber üzeneteket a WhatsApp üzenetétől.

  Előnyök

  • Alacsony költségek;
  • Nagyon kis súly;
  • Az alvásfigyelés megvalósul;
  • Egy jó pulzusmérő.

  Hátrányok

  • A lépésszámláló és a nyomásérzékelő nem túl pontos;
  • Rövid akkumulátor-üzemidő;
  • Nem minden fitness karkötő érti a cirill betűket;
  • A nedvességvédelem sok kívánnivalót hagy maga után;
  • Nagyon kicsi képernyő.

  FitCloud CK11S

  Értékelés: 4.6

  FitCloud CK11S

  A legtöbb jelenlegi fitnesz karkötő ugyanolyan megjelenésű és érzésű. Néha azonban olyan eszközök kerülnek a képbe, mint a FitCloud CK11S. Ez a készülék atipikus házzal rendelkezik, bronz vagy ezüst színben. A dolog divatosnak tűnik; valami hasonlót gyárthatna egy kézitáskák és más női kiegészítők gyártója.

  Az eszköz elég nagynak bizonyult. Az elülső oldalán van egy hely az OLED-kijelzőnek, amelynek átmérője 0,66 hüvelyk. Sajnos a szokásos műanyag elutasítása befolyásolta a modul súlyát, amely eléri a 28,5 g-ot. És adjuk hozzá a bőrszíj súlyát is. Ennek eredményeképpen a fitness karkötő biztosan érzi magát a kezében. Ez azonban még mindig messze van egy okosórától, amely sokkal nehezebb lehet.

  Ez a készülék egyáltalán nem fél a víztől, hacsak nem a búvárkodásról beszélünk, amint azt az IP67 szerinti tanúsítás is bizonyítja. A készülék hátoldalán egy speciális LED látható, amely a szívverés mérésére szolgál. A felhasználó számára az alvásfigyelés is elérhető. Bár el kell ismernünk, hogy nem mindenki fog egyetérteni azzal, hogy ne vegyen le egy ilyen masszív fitnesz karkötőt éjszaka. Végül van egy vérnyomásmérés. A mérések pontossága azonban megkérdőjelezhető. Egyesek úgy gondolják, hogy a fitnesz karkötő teljesen véletlenszerű számokat ad ki, míg mások azt állítják, hogy az eszköz gyakorlatilag nem hazudik.

  Ellenkező esetben a készülék nem képes meglepni Önt. Megjeleníti a hívó nevét a kijelzőn, és lehetővé teszi az értesítés szövegének elolvasását is. A fitnesz nyomkövetővel távolról is megnyomhatja az exponáló gombot, ami különösen hasznos a szelfik készítéséhez. A legszokatlanabb a vér oxigénmérési funkciója, de ez biztosan nem nyújt Önnek semmilyen igaz információt.

  Az okostelefonnal való szinkronizálás Bluetooth 4 segítségével történik.0. Miért nem a szabvány ötödik változata? Egy modern vezeték nélküli modul bevezetése további beruházást igényelne. Ebben az esetben ez a legjobb fitnesz karkötők értékelésének képviselője nem adná el 3200 dörzsölésért.

  A készülék elég nagy mérete lehetővé tette, hogy nagy kapacitású akkumulátort helyezzenek el benne. Pontosabban, a kapacitása 110 mAh. Ez a paraméter számos okosórával büszkélkedhet! A fitnesz karkötő azonban valamilyen oknál fogva nem hajlandó hosszabb ideig működni. A gyártó állítása szerint csak 120 óra készenléti idő áll rendelkezésre. Ez nevetséges, mert egyes versenytársak hetekig kéznél lehetnek!

  Előnyök

  • Nagy ívelt képernyőt használ;
  • Egyedi kialakítás;
  • Nem túl magas költségek;
  • Jó nedvességvédelem;
  • Többféle színválaszték;
  • Van lépésszámláló és alvásfigyelés;
  • Elég széles körű funkcionalitás;
  • A szíj bőrből készült.

  Hátrányok

  • A kijelző monokróm;
  • Rövid akkumulátor-üzemidő;
  • Sokat nyom;
  • A mérési pontosság messze nem ideális.

  Jet Sport FT-7

  Értékelés: 4.5

  JET SPORT FT-7

  Ez a fitnesz karkötő az a fajta, amelyik kétrétegű pánttal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a tartozék két színű legyen. A pánt felső rétege fekete, míg a belső oldala pirosra vagy más színűre festhető.

  Felejtsük el a szíj színét, a fitnesz nyomkövető egyébként aligha meglepő. És hogyan lehetne másképp, ha kevesebb mint kétezer rubelt kér egy készülékért? Örülök, hogy a gyártó legalább a nedvesség elleni védelemben nem fukarkodott. Az IPX7 lehetővé teszi a kézmosást anélkül, hogy levenné a készüléket a csuklójáról. Elméletileg a készülék az úszást is kibírja, hacsak nem akar búvárkodni. De az Expertology még mindig azt ajánlja, hogy a fitnesz karkötőt hagyja a medencén kívül. És minek a kezedben tartani, ha nincs külön “úszás” üzemmód??

  A termék ismerős kialakítású. A hátoldalon a képviselő a minősítésünk jelen van LED. Segít ellenőrizni a pulzusszámot. A legtöbbször a mérések a lehető legpontosabbak. Kivételt képez a szabály alól az aktív edzés közbeni mérés, amikor a keze erősen izzad. Ami a vérnyomásmérést illeti, ebben a tekintetben a Jet Sport FT-7 erősen alulmarad a speciális orvosi eszközökkel szemben. Ez leginkább a felhasználó életkorától függ. A legpontosabb eredményeket a 40 év alatti felnőtteknél lehet megfigyelni. Sajnos, az idősebbek számára ez a fitnesz karkötő nem alkalmas, vagy ilyen hasznos funkció nélkül kell megtennie.

  Nem szokatlan, hogy egy készülék képernyőjén csak a lényeges információk jelennek meg. A Jet Sport FT-7 szinte a legnagyobb képviselője ennek a besorolásnak. Az előlapon OLED kijelzőt helyeztek el, amelynek átmérője 0,86 hüvelyk. Az egyetlen kár, hogy monokróm. De egy ilyen képernyő jobban olvasható a napon.

  Még a nagyobb méret is hatással volt a súlyra. A fitness karkötő a csuklóján érzi magát, különösen az első alkalommal. A későbbiekben a készüléket csak azokban a pillanatokban fogja visszahívni, amikor rezegni kezd, értesítve a bejövő hívásról, a kapott üzenetről vagy a gyakorlás szükségességéről. A készülék belsejében egy nagyon nagy kapacitású akkumulátor található. Ez azonban még mindig nem elég jó a hosszabb akkumulátor-üzemidőhöz. Úgy tűnik, a processzort és a firmware-t kell hibáztatnunk. A töltőt néhány naponta egyszer kell használni.

  Mit tud még a Jet Sport FT-7 a fenti funkciókon kívül?? Talán semmit. Csak az okostelefon kamerájának távvezérlésére való képességet jegyezzük meg. A szinkronizálás egyébként Bluetooth 4 segítségével történik.0. De miért is akarnád a kezedben tartani, ha nincs speciális “Úszás” üzemmód?. Sajnos, a készülék nem rendelkezik vele.

  A Jet Sport FT-7 az egyik legnépszerűbb modell az orosz fitnesz karkötők piacán. Ez az a helyzet, amikor az ár az, ami vonzza a vásárlókat. Figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a pulzusmérő és a lépésszámláló rendszeresen hibázik. A legfontosabb dolog az, hogy a készülék tartós.

  Előnyök

  • Van némi nedvességvédelem;
  • Nagyon alacsony költségek;
  • Nagyon nagy kijelző;
  • Alvásfigyelés elérhető.

  Hátrányok

  • A képernyő monokróm;
  • A pontosság nagyon alacsony lehet;
  • Rövid akkumulátor-üzemidő;
  • Nem minden eszköz támogatja az orosz nyelvet.

  SMA B2

  Értékelés: 4.4

  SMA B2

  Ez a fitnesz karkötő valamivel több pénzért árulják. 2200 rubel nem olyan összeg, amelyet komolyan megbánna, ha a készülék meghibásodna. Különösen, ha a saját hibádból történik. Az SMA B2 nem valószínű, hogy eltörik, és az építési minősége felülmúlhatatlan. Aztán ott van a választék puszta öröme – a fitnesz karkötőt többféle színben kapható szíjakkal találja, az alapfeketétől az élénk narancssárgáig.

  Ez a készülék érintőképernyős kijelzőt tartalmaz, amelynek átlója 0,91 hüvelyk. Tiltottnak tűnő paraméter! De a képernyő valójában nagyon kicsinek bizonyul, mivel rendkívül keskeny. Ezt bizonyítja a 128 x 32 képpontos felbontás. Ennek eredményeképpen a készülék képes megjeleníteni az időt, a dátumot, az aktuális pulzusszámot, de ennél többet nem. A másodlagos információk leggyakrabban ikonok formájában jelennek meg. Ha a lehető legritkábban szeretné kivenni a telefont a zsebéből, érdemes megfontolni egy valamivel nagyobb kijelzővel rendelkező hordozható készüléket.

  A kütyügyártó azt állítja, hogy IP67-es vízállóságú. Ez azt jelenti, hogy az eső nem akadályozza a készüléket. És mielőtt a medencébe mész, le kell venned a fitnesz karkötőt.

  A készülék váza alatt egy szép vibrátor található, amelynek hatása még a zűrzavarban is érezhető. Bluetooth 4 vezeték nélküli funkcióval is rendelkezik.0, amely az okostelefonnal való szinkronizálásra szolgál. Természetesen nem feledkezhetünk meg az akkumulátorról sem. Kapacitása 80mAh. Sok versenytársak áttekintett ebben a cikkben pontosan ugyanazzal az akkumulátorral tart csak három-négy napig, és ez a legjobb esetben is! Ami az SMA B2 fitnesz karkötőt illeti, a gyártó 360 óra készenléti időt állít. Érthető, hogy az egyik vagy másik funkció rendszeres használata az akkumulátor élettartamának csökkenéséhez vezet. De mindenesetre nem fogja használni a töltőt hetente egynél többször. De nem mindenki. Néhányan panaszkodtak arra, hogy hibás példányt vásároltak az SMA B2-ből. Egy ilyen eszköz sokkal gyakrabban igényel újratöltést. Kellemes módon a folyamat olyan egyszerű, mint a készülék eltávolítása a szilikonpántról, majd behelyezése bármelyik teljes méretű USB-portba.

  Sajnos ez a modell nem tartozik azok közé, amelyek a legigazságosabb információt nyújthatják. A lépésszámláló hazudik a legkevésbé, bár néhány embernek még mindig lesz rá panasza. Kicsit rosszabb a pulzusmérő, amire az ilyen típusú eszközök valók. Nos, a vérnyomásmérés inkább fikció, mint valóban működő funkció.

  Előnyök

  • Nagyon könnyen újratölthető;
  • Van egy alvásfigyelő;
  • Van némi vízállóság;
  • Rengeteg színválaszték áll rendelkezésre;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • A mérési pontosság nagyon gyenge;
  • Egyszerű monokróm kijelző;
  • Nem mindenki rendelkezik stabil Bluetooth-kapcsolattal;
  • Funkcionálisan szegényes társalkalmazás.

  Smart Band M3

  Értékelés: 4.3

  SMART BAND M3

  Egy másik standard fitness karkötő a rangsorunkban. Ez is lekerekített alakú. A szokásos bölcső egy rövid kábellel a töltéshez használatos. A készülék kivétele a szilikonpántból nem jelent problémát. A szíj egyébként különböző színű lehet. Sokkal fontosabb azonban az a tény, hogy a kijelző színes. Amint azt már észrevehette, a legtöbb olcsó fitneszkövető monokróm képernyővel rendelkezik.

  A kijelzővel folytatva nem lehet nem észrevenni a nagy méretét. A képátló 0,78 hüvelyk, a felbontás 128 x 80 pixel. Ebben a tekintetben az eszköz összehasonlítható a Xiaomi hihetetlenül népszerű fitneszkarkötőivel, amelyek nem szerepelnek a minősítésünkben, mivel nem képesek a vérnyomás mérésére. A beépített képernyő itt megjelenít minden hasznos információt, beleértve az okostelefonról érkező értesítések szövegét is.

  Sajnos a készüléknek még mindig vannak bizonyos hátrányai. Először is kérdések merülnek fel a telepített akkumulátorral kapcsolatban. Hogyan lehetséges, hogy 110 mAh kapacitás mellett a töltés ilyen gyorsan lemerül?? Ennyire energiaéhes a Bluetooth?? Nem, a GPS-chip pontosan ezt teszi, rögzíti az edzés útvonalát és a futási sebességét. Kikapcsolása jelentősen megnöveli a futási időt. Azonban várni a Smart Band M3 rekordok nem szükségesek. Ebben a tekintetben még mindig alulmarad a nagyobb múltú versenytársakkal szemben.

  Ezt a modellt általában lépésszámlálóként használják. De, ahogy már rájött, azt is tudja, hogyan kell mérni a nyomást és a pulzust. A pontosság elfogadható, de ennél nem több.

  A Smart Band M3 fő problémája a név elterjedtsége. Kínában már most is rengeteg hamisítás folyik. Ennek eredményeképpen találkozhat egy olyan modellel, amely hirtelen monokróm kijelzőt kapott. Vagy egy olyan készülék, amelyből hiányzik a GPS chip. Vagy egy olyan eszköz, amely nem tudja, hogyan kell mérni a vérnyomást. Röviden, rendkívül nehéz megvenni egy Smart Band M3-at. A hamisítványok csak a vízállóság tekintetében azonosak az eredetivel – abszolút minden másolat rendelkezik vele.

  Előnyök

  • Nagy kijelző nagy felbontással;
  • Van egy GPS-chip;
  • Az alvásfigyelés elérhető;
  • Szinkronizálható a régebbi okostelefonokkal;
  • Viszonylag könnyen feltölthető;
  • Némi nedvesség elleni védelem került bevezetésre;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Nagyon sok a hamisítvány;
  • Nem túl hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • A mérési pontosság nem tökéletes.

  INTEL
 • GENCE HEALTH
  ACELET M2
 • Score : 4.2

  Olvasson tovább  Top 10 tabletta 15000 RUR alatt
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: