A 6 legjobb instant nyomtatós fényképezőgép

Biztosan sok Expertology-olvasó emlékszik még a Polaroidra. Ez a kamera szinte azonnal képeket készített. A fotófelszerelések piaca azóta sokat változott. Az egész világ digitális lett, ma már sokan nem is gondolnak arra, hogy kinyomtassák a képeiket. De az instant fényképezőgépek még ma is léteznek! És ez az, amiről ez a felülvizsgálat szól. Ez a minősítés a fényképezőgép műszaki specifikációinak elemzése alapján készült acameras/.

Az év fényképezőgépe

Jelöléshelytermék neveár
A legjobb fényképezőgépek rangsora1

A Polaroid Snap Touch

11 390 €
2Fujifilm Instax Square SQ 2014 890 €
3

OneStep kereső

10 940 €
4Fujifilm Instax SQ 69 220 €
5Kodak Mini Shot5 215 €
6Fujifilm Instax Mini 94 880 €

olaroid Snap Touch

Értékelés: 4.9

POLAROID SNAP TOUC<h2></div><p>.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/03/44816666193961-106-.jpg” height=”384″ title=”POLAROID SNAP TOUC</p><h2>.webp”></p><p>A Polaroid márka ma is használatban van. A pillanatfelvételek már ezen a néven is elérhetőek, általában digitális funkciókkal kiegészítve. Egyedi dizájnnal is büszkélkedhettek, amely már a készülék első látásra is emlékezetes volt. Olyan, mint egy túlméretezett Instagram ikon, más színsémával! Egyébként a boltokban négy különböző színben festett kamerákat találhat: fehér, lila, kék és fekete.</p><p>Az objektív alatt ez a fényképezőgép 13 megapixeles CMOS-érzékelővel rendelkezik. Ezzel nemcsak képeket, hanem filmeket is készíthet. Ezeket az F</p><ul>l HD és 30 fps sebességgel. Kár, hogy nem lehet kinyomtatni őket – nem egy Harry Potter-világban élünk. Pillanatképek és filmek tárolhatók microSD kártyán.</p><p>A keretezés egy 3,5 hüvelykes kijelzőn keresztül történik. Érintőképernyős, alapvetően minden beállítás csak a képernyőn állítható be. Kicsit hátrányos, de használhatja a fizikai gombokat.</p><p>A beépített vaku használata ajánlott fényképezéskor. Érdekes, hogy ez a modell Bluetooth modult kapott. Leginkább távirányításra használják. Lehetővé teszi, hogy a készüléket állványra helyezve fényképeket készítsen a másik féllel együtt. Egyébként a saját magáról való fényképezés itt jelentősen leegyszerűsödött, mivel a vakuegységet egy kis tükör egészíti ki. Ami a fájlok számítógépre történő átvitelét illeti, a micro-USB csatlakozó a legegyszerűbb megoldás.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Erőteljes vaku elérhető;</li><li>Van egy tükör az önarcképek készítéséhez;</li><li>Beépített Bluetooth modul;</li><li>A kép gyors kinyomtatása;</li><li>Felismerhető design.</li></ul><h4>A hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek;</li><li>A nyomtatási minőség nem ideális;</li><li>Sok hibás példány.</li></ul><h3>Fujifilm Instax Square SQ 20</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=
FUJIFILM INSTAX SQUARE SQ 20

A fényképezőgép teljesen különbözik a többi digitális fényképezőgéptől. A dolog ezzel a készülékkel kapcsolatban az, hogy négyzet alakú. A Fujifilm termék is tisztességes méretű. Ez nem meglepő, mivel belül van egy halom fotólap. By the way, a kamerához tartozó kazetta ára körülbelül 1500 rubel. De míg a Polaroid márkájú készülék 30 lapot tartalmazott, ez a patron csak 10 felvételt tartalmaz.

Ez a kamera nem rendelkezik csúszó alkatrészekkel. A vaku szilárdan be van építve az előlapba, és a gyújtótávolság itt 33,4 mm-re van rögzítve. F/2 rekesz.4 világossá teszi, hogy jobb, ha nem fényképezel ezzel a készülékkel sötétben.

A készülék hátoldalán egy nagyon kicsi kijelző található, amelyről hiányzik az érintőpad. Számos gomb található alatta. Nem tudok mást tenni, mint élvezni. Bár el kell ismernünk, hogy ez a kialakítás ma már archaikusnak tűnik. De ez a modell nagyon drága – sok orosz üzletben 15 ezer embert kérnek tőle. rubel.

A microSD kártya fájlok mentésére szolgál. Szinkronizálás a számítógéppel és a beépített akkumulátor töltése.Mikro-USB aljzaton keresztül működik. Egy teljes akkumulátor pontosan 100 nyomtatáshoz elegendő.

Számítson arra, hogy a fényképezőgépet bizonyos körülmények között nehéz használni. Az a tény, hogy a kazettával és a memóriakártyával együtt a készülék súlya eléri a lenyűgöző 440 g-ot. Csak a tükörreflexes fényképezőgépek nehezebbek. Ez a hátrány azonban minden azonnali nyomtatású fényképezőgépre jellemző.

Előnyök

 • Nem rossz minőségű nyomatok;
 • Többféle karosszériaszín közül választhat;
 • Beépített vakuval rendelkezik;
 • Tisztességes akkumulátor-üzemidő;
 • Könnyen használható;
 • Kényelmesen kézben tartható;
 • Lehetőség van kollázsok készítésére és szűrők alkalmazására;
 • Selfie tükör elérhető.

Hátrányok

 • Alacsony felbontású fotók;
 • A videót hang nélkül rögzítik;
 • Magas ár.

olaroid Originals OneStep kereső

Értékelés: 4.7

POLAROID EREDETI EGYLÉPCSŐS KERESŐ

Ez a kamera rendelkezik a legeredetibb dizájnnal. Inkább hasonlít a ’90-es évekből ismert Polaroidra. A különbség az, hogy világosabb színt használ. És a színek száma is észrevehetően nagyobb – itt a gomb lehet piros, a kapcsoló lehet narancssárga és a fotópapír egység fekete.

A fenti modellekkel ellentétben ez nem digitális fényképezőgép. Nincs kijelző és nincsenek gombok a hátoldalon. Itt csak egyetlen kapcsoló látható, amely a kamerát aktiválja. Van egy micro-USB csatlakozó is, de ez csak a beépített akkumulátor töltésére szolgál. Nos, a képkocka felépítése a keresőn keresztül történik.

A fényképezőgép váza nagyrészt polikarbonátból készült. Részben ez tette lehetővé, hogy a készítők elérjék a viszonylag könnyű súlyt. Ami a lencsét illeti, az ugyanabból a polikarbonátból és akrilból készült. Fényvisszaverő bevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a jó képek készítését még gyengén megvilágított helyeken is. A lencse kilóg a testből. Ez szándékos, ez a kialakítás megkönnyíti a fényképezőgép kézben tartását.

Érdekesség, hogy kétféle kazettát támogat: 600-as film és I-Type film. Az első a Polaroidok tulajdonosai által a kilencvenes években használt Polaroidokat tartalmazza. És még mindig megtalálhatók a piacon! Ami a második típust illeti, ez egy kicsit modernebb – az ilyen patronokat néhány száz rubellel olcsóbban értékesítik.

Sajnos, ennek a kamerának van egy komoly problémája. A hozzá való patronokat rendkívül nehéz megtalálni Oroszországban. Az Egyesült Államokban még az Amazonon is árulják őket, de el lehet képzelni az ilyen áruk Oroszországba történő szállításának költségeit. És kazetták nélkül a fényképezőgép használhatatlanná válik, mert nem tud képet menteni valahol a memóriakártyán, egyszerűen nincs digitális funkcionalitás.

Előnyök

 • Úgy néz ki, mint azok a Polaroidok a 90-es évekből;
 • a lehető legkényelmesebb legyen a tenyerében tartani;
 • Nagyon sokáig tart, amíg teljes töltéssel dolgozik;
 • A kamera aligha elavult;
 • Egyszerűsített használat a maximumon.

Hátrányok

 • Magas költségek;
 • Oroszországban a Polaroid patronokat meglehetősen ritkán árulják;
 • Nincs digitális funkcionalitás.

Fujifilm Instax SQ 6

Értékelés: 4.6

FUJIFILM INSTAX SQ 6.webp

Egy másik instant-print fényképezőgép négyzet alakú, mint a belőle készült nyomatok. És ez talán a legjobban Instagram-ikon-szerű képviselője a válogatásunknak. Eh, ha az okostelefonok és más elektronikus eszközök hasonló kialakításúak lennének..

Ez a fényképezőgép annyira népszerűnek bizonyult, hogy a gyártónak sikerült öt színváltozatot gyártania. Akárhogy is, a barátságos dizájn biztosan izgatni fogja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Még a standard fekete változatot is szürke betétek egészítik ki, amelyek azonnal kiemelik a készüléket a gyakran arctalan versenytársak közül. Érdemes megjegyezni, hogy ez az egyik legolcsóbb instant fényképezőgép, ha a bevált gyártók termékeiről van szó. Jelenleg körülbelül 10,000-ért árulják. Számos nagy oroszországi elektronikai áruházláncban megtalálható.

Ahogy az imént vizsgált Polaroid esetében, ez a fényképezőgép sem rendelkezik LCD kijelzővel. Még mindig ugyanazt a keresőt használja a fényképezőgép egyik sarkában, a keretezés megtörtént. Meg kell azonban jegyezni, hogy a készülék elég sok gombbal és kijelzővel rendelkezik. Ezeket használhatja egy adott lövési forgatókönyv kiválasztásához és a pontosabb színek eléréséhez. Van egy külön gombja is, amely aktiválja a vakut, ami nélkülözhetetlen sötétben való fényképezéskor.

A legtöbb instant fényképezőgéphez hasonlóan a Fujifilm Instax SQ 6 nem rendelkezik optikai zoommal. Az ide illesztett objektív gyújtótávolsága 65,75 mm. Sajnos, ez némi problémát okoz, amikor kinyújtott kézzel készít szelfiket. Bár a gyártó ragaszkodik az alkotásuk lehetőségéhez, még egy kis tükröt is elhelyezett az előlapon!

A digitális funkciók hiánya a lehető legegyszerűbbé teszi a fényképezőgép használatát. Ez azonban azt jelenti, hogy a készülék a benne lévő fotólapok nélkül használhatatlanná válik. És sok pénzbe kerülnek. Egy húsz lapból álló készlet 1500 rubelbe kerül. Érdekes, hogy egy atipikus kazettát talál, amely fekete szegéllyel ellátott fotólapokból áll.

A képkészítési idő itt körülbelül 90 másodperc. A kamera két CR2 vagy DLCR2 elemmel működik. Igen, ez az a csekély mennyiségű energia, amit felhasznál..! A fenti két elem 15 darab 20 fényképes kazettához elegendő. Tehát nem gondolja, hogy valaha is le kell cserélnie őket.

Előnyök

 • Tökéletes kialakítás;
 • Sok orosz üzletben árulják;
 • Nagyon könnyen használható;
 • A lehető leghosszabb akkumulátor-üzemidő;
 • A csomagban egy heveder és három vakuszűrő is található;
 • Van egy “dupla expozíció” üzemmód;
 • Makró mód elérhető.

Hátrányok

 • Még mindig nagyon magas ár;
 • Nincs digitális funkció.

Kodak Mini Shot

Értékelés: 4.5

KODAK MINI SHOT.webp

Ez az egyik legolcsóbb azonnali nyomtatású fényképezőgép. A leggyakoribb ár, amit kérnek, 9000. RUR. Biztos ezért van ilyen kezdetleges kialakítása. Az előlapja ugyanolyan színűre van festve; itt csak a lencse tűnik ki. Az előlapon lévő xenon vaku hiánya azonnal felhívja magára a figyelmet. Az apró LED-villanás elvileg segít a gyenge fényviszonyok között történő fényképezésben, de aligha számíthatsz rá. A márka logóját az előlapon is megtalálja. Ez minden!

Ha megnézzük a hátlapot, a rendelkezésre álló hely körülbelül fele érintetlen. A másik felén egy apró, legfeljebb 1,7 hüvelyk átmérőjű kijelző és néhány gomb található. Használható a készített fényképek ellenőrzésére, valamint a nyomtatási folyamat elindítására. A fenti példáktól eltérően itt a kép kitölti a teljes fotólistát. Ezenfelül olyan patronokat is találhat, amelyek ragasztós hátlappal ellátott lapokat tartalmaznak. Ez azt jelenti, hogy utólag felragaszthat egy utazási fotót a bőröndjére. Biztos, hogy észrevehetően felismerhetőbbé teszi a futószalagon.

Ez a modell csak azért nem nyitja meg a minősítésünket, mert nagyon gyenge funkciókkal rendelkezik. Nincs memóriakártya, így nem tud sok fényképet elmenteni. És felejtsük el a videofelvételt. Az objektív hagyományosan csalódást okoz, mivel nincs optikai zoomja. De elég széles betekintési szöggel büszkélkedhet ahhoz, hogy. Az egyetlen dolog, ami a szelfik készítésének útjában áll, az a tükör hiánya a legtöbb más instant fényképezőgépen.

Meg kell említenünk az itt alkalmazott nyomtatási módszer kellemetlenségét – emiatt a kazetta csak 8 lapot képes befogadni. És mondanom sem kell, hogy minden egyes patron egy szép kis pénzbe kerül? Ezenkívül nehéz megszerezni Oroszországban.

Előnyök

 • Jó 10 megapixeles érzékelőt használ;
 • Lehetőség van matricák létrehozására;
 • Többféle színű karosszéria közül lehet választani;
 • Szinkronizálható okostelefonnal;
 • Van egy NFC chip;
 • Nagyon jó minőségű nyomatok.

Hátrányok

 • Elég ritka, hogy Oroszországban árulják;
 • Rendkívül gyér digitális funkcionalitás;
 • A design sokaknak nem fog tetszeni;
 • Nem túl erős vaku;
 • Minden kazetta csak nyolc lapból áll.

Fujifilm Instax Mini 9

Értékelés: 4.4

FUJIFILM INSTAX MINI 9.webp

Válogatásunkat egy újabb Fujifilm alkotás teszi teljessé. Az Instax Mini 9 nevű fényképezőgép valószínűleg a legnépszerűbb és legismertebb. Tervezése elsőre hanyagnak tűnt. Ez a fényképezőgép azonban ma már jelentős keresletnek örvend; megjelenése megszokottá vált. Olyannyira, hogy a gyártó már hét színválasztékot is kiadott!

Néhány más hasonló fényképezőgéphez hasonlóan a Fujifilm Instax Mini 9 nem büszkélkedhet digitális funkciókkal. Ennek a készüléknek a hátulján csak egy fedél van, amely alatt a kazetta és egy apró kereső található. De ez egy elképesztően olcsó kamera, mindössze 6000 dollárba kerül. rubel.

Ez a modell atipikus képeket készít. Téglalap alakúak. Egyébként ugyanaz a pillanatfelvétel fehér kerettel. Méretük 62×46 mm. Egy kazetta 10 lapot tartalmaz. Két patronból álló készletet találhat akciósan, ami körülbelül 1250 rubelbe kerül. Mindez a Fujifilm Instax Mini 9-et a legolcsóbb módon teszi a pillanatfelvételek készítéséhez. Hacsak nem kezdesz extra kiegészítőkre költeni. A Fujifilm viszonylag nemrégiben adott ki egy tokot a fényképezőgépéhez. A kapott fényképek számára egy albumot is találhatsz.

Hozzá kell tenni, hogy ez a kamera elég jó munkát végez a szelfik készítésében. Az előlapon van egy tükör, így ellenőrizheti, hogy a keretben van-e vagy sem. A kamera két AA elemmel működik. Ha jó minőségűek, akkor 10 patronig tartanak. Még akkor is, ha zseblámpát használunk, ami itt xenon.

Előnyök

 • Nem túl drága;
 • A fogyasztási cikkek nem kerülnek túlzó összegekbe;
 • Rengeteg testszín közül választhat;
 • Könnyen használható;
 • Van egy további makró objektív;
 • Van egy tükör a szelfikhez;
 • Hosszan tartó működés két elemmel.

Hátrányok

 • A digitális funkcionalitás teljesen hiányzik;
 • Nincsenek szűrők vagy extra üzemmódok.

Következtetés

Most már tudja, hogy mely instant nyomtatós fényképezőgépek számítanak a legjobbaknak. És mielőtt elolvasta ezt a cikket, talán nem is tudta, hogy léteznek! Érdemes megvenni ezt a készüléket? Miért ne?? By the way, most már az ilyen eszközök gyermekverzióit is megtalálhatja! Például az Instax Miniont ajánljuk. Ez alapvetően egy közönséges Instax fényképezőgép egy olyan házban, amely hasonlít a “Ugly Me” rajzfilm egyszemű kegyencére. Funkcionalitását tekintve megegyezik a fent említett kamerák egyikével, így nincs értelme külön beszélni róla.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: