Top 10 TV az LG-től

A dél-koreai LG Electronics évtizedek óta gyárt tévéket. Jelenleg elég széles a választék. Így fennáll a veszélye, hogy olyan modellt vásárol, amivel nem elégedett. Hogy ne tévesszük össze, ajánljuk a legjobb LG TV-ket, amelyek jelenleg az orosz online boltokban kaphatók. Ezt a szakmai kiadványok véleménye és a valódi vásárlók visszajelzései alapján állítottuk össze.

A legjobb LG televíziók értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb LG TV-k értékelése 1 LG OLED77CXR 359 000 €
2 LG OLED65WX9LA 339 000 €
3 LG 75NANO996 249 900 €
4 LG OLED55CXR 99 900 €
5 LG 65NANO906 96 950 €
6 LG OLED55BXRLB 90 705 €
7 LG 75UN71006LC 78 065 €
8 LG 70UN7070706LA 58 150 €
9 LG 55NANO796NF 43 490 €
10 LG 55UN73006LA 38 835 €

LG OLED77CXR

Értékelés: 4.9

LGOLED77CXR

Ezt a TV-t 2020-ban vezették be. Úgy gondoljuk, hogy a funkciói még évekig kitartanak. Például a 77 hüvelykes OLED-képernyője tökéletes képet produkál, nem is merjük kimondani. A feketék a lehető legreálisabbak. Nehéz elképzelni, hogy valaki a jövőben boldogtalan lesz egy ilyen képpel.

Mivel 10 bites OLED panelt használ, senki sem akadályozta meg a dél-koreaiakat abban, hogy a tévét Dolby Vision és HDR 10 Pro támogatással szereljék fel. Mind a modern játékkonzolok tulajdonosai, mind a hollywoodi termékek rajongói értékelni fogják. És mindenki imádni fogja a 100 Hz-es képfrissítési frekvenciát, amely érezhetően simábbá teszi a képet.

Egy ilyen tévé nem nélkülözheti a Smart TV-t. Itt az intelligens funkciók a WebOS-en keresztül jönnek. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás után azonnal elindíthatja a YouTube-ot, valamint hozzáférhet bármilyen online mozihoz. Többet akarsz majd? Az alkalmazásbolt az Ön segítségére lesz. Az internet-hozzáférés nagysebességű 802 802 Wi-Fi-n keresztül érhető el.11ac, így még a 4K tartalmak megtekintése sem jelent gondot.

A képet itt kiváló hangzás kíséri. A TV-n négy 10 W-os hangszórónak van hely, amelyek fele teljes értékű mélysugárzó. Ha valaki a közelben alszik, akkor a hangot a fejhallgatóra lehet kimeneti a megfelelő csatlakozó vagy a beépített Bluetooth modul segítségével.

Ahogy kell, minden digitális TV-szabványt támogat. Más berendezésekhez is csatlakoztatható a négy HDMI aljzaton keresztül. Egyébként a HDMI 2 szabvány.Az 1 azt jelenti, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X teljes élményét élvezheted. A tévé hátoldalán három USB-port is található.

Mondanom sem kell, hogy az LG OLED77CXR egy praktikus Magic Remote távirányítóval érkezik? Ami a hátrányait illeti, nincs semmilyen. Az egyetlen panasz a 26 kilogrammos súly. Ez az az eset, amikor két emberre van szükséged, hogy felakaszd a TV-t a falra.

Előnyök

 • A képernyő 4K felbontású;
 • A kijelző létrehozásához OLED technológiát használtak;
 • Magasabb frissítési sebesség;
 • Rengeteg csatlakozó;
 • A HDMI 2 támogatott.1;
 • Beépített Wi-Fi 802 modulok.11ac és Bluetooth;
 • Nagyszerű hangszórórendszer;
 • Ismeri az összes digitális TV-szabványt;
 • Smart TV-vel rendelkezik.

Hátrányok

 • Nagy súly;
 • Nagyon magas költségek.

LG OLED65WX9LA

Értékelés: 4.8

LGOLED65WX9LA

Sajnos nem mindannyiunk otthonában van hely egy 77 hüvelykes vagy annál nagyobb képernyővel rendelkező televízió számára. Így bizonyos esetekben célszerűbb egy 65 hüvelykes kijelzővel felszerelt modellt venni. Az LG OLED65WX9LA például a következőkkel rendelkezik. A legfontosabb, hogy ez a képernyő OLED technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy magas energiahatékonyságot és tökéletes feketét kap. Biztosan értékelni fogja, különösen akkor, ha Dolby Vision vagy HDR technológiával tárolt minőségi tartalmat néz.

Köztudott, hogy a kisebb méretű TV-készülék rosszabb hangzást eredményez, mivel nincs hely nagyszámú nagy teljesítményű hangszóró számára. A dél-koreaiak ezt a problémát úgy oldották meg, hogy alkotásukat külön hangszóróegységgel látták el, amely a készülék alatt helyezkedik el. Elmondható, hogy a vevő egy TV-készülékből és egy márkás soundbarból álló készletet kap. Ez utóbbi 6 darab, egyenként 10 wattos hangszórót tartalmaz! Kettő közülük kizárólag alacsony frekvenciákat termel, mélysugárzóként működve. Kár, hogy nem jön egy hátsó hangszóró, amely lehetővé tenné a még több surround hangzás.

Mivel WebOS telepítve van, a videótartalmakat többféle módon is nézheti. A legegyszerűbb dolog az egyik vagy a másik online mozi kliensének futtatása. Először csak csatlakoztassa a TV-t a routerhez a nagy sebességű Wi-Fi 802 802 szabvány használatával.11ac. A készülék képes más készülékek képeit is fogadni – ehhez négy HDMI-csatlakozóval rendelkezik. Ami még fontosabb, hogy támogatja a modern HDMI 2 szabványt.1, amelynek köszönhetően pontosan megtudhatja, mire képesek a játékkonzolok és a legújabb fényképezőgépek. És ez a modell három USB-portnak is helyet biztosít a hátlapon. Ezeket elsősorban külső merevlemezek és videoklipeket tartalmazó USB flash meghajtók csatlakoztatására használják.

Természetesen az LG OLED65WX9LA megérti az összes digitális TV szabványt. Ez azt jelenti, hogy még a parabolaantenna tulajdonosoknak sincs szükségük vevőre. A TV beépített Bluetooth-modullal is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a hanghallgatást fejhallgatón keresztül.

Ha szeretsz játszani, akkor biztosan értékelni fogod ezt a modellt. Az a tény, hogy a válaszidő a megfelelő üzemmódban 1 ms-ra csökken. Az online lövöldék rajongói különösen szeretni fogják – most minden azon múlik, hogy milyen gyorsan reagálsz.

Előnyök

 • Akár 100 Hz-es frissítési sebesség;
 • Támogatja a HDMI 2-t.1;
 • A válaszidő 1 ms-ra csökkenthető;
 • Egy praktikus távirányítóval érkezik;
 • Kiváló hangszórórendszer;
 • Vannak Smart TV-k;
 • A képernyő OLED technológián alapul;
 • Rengeteg csatlakozó;
 • Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac;
 • Felismeri az összes digitális TV-szabványt;
 • Legfeljebb 9 kg tömeg.

Hátrányok

 • Nagyon magas ár.

LG 75NANO996

Értékelés: 4.8

LG75NANO996

Ön szerint a jövő a 8K felbontásban rejlik? Készen áll egy nagyon drága TV-re költeni? Nos, akkor gondolkodhat az LG 75NANO996 megvásárlásán. Ez a készülék IPS-kijelzőt tartalmaz, ugyanolyan 8K felbontással. Ne ijedjen meg attól a ténytől, hogy releváns tartalmak még mindig rendkívül korlátozott mennyiségben készülnek. Először is, ez a modell maga is képes intelligensen méretezni a képet, tökéletesen “nyújtva” azt és növelve a részletességet. Másodszor, a modern technológia fejlődése azt sugallja, hogy hamarosan az ilyen tartalmak nagyon nagy mennyiségben lesznek elérhetők.

Az itt használt képernyő NanoCell bevonattal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak maximális betekintési szögekre, hanem kellően élénk színekre is számíthat. És a gyártónak sikerült 100 Hz-re emelnie a képfrissítési frekvenciát. És mindezt egy 75 hüvelykes (191 cm) képátlóval teszi! Természetesen a televízió támogatja a HDR10 és a Dolby Vision technológiát. Ha megnézi a megfelelő videót, szó szerint el fog ámulni a színek lázadása miatt!

Olvasson tovább  10 legjobb bluetooth fejhallgató az aliexpressről

A képminőség tekintetében nehéz bármit is mondani a TV-ről. Az LG 75NANO996 értékelői a PCWorld-nél sem tudtak megbirkózni ezzel a feladattal. A saját anyagukban van egy említés a tisztességes hangzásról. A gyártó hat hangszóróval ruházta fel alkotását. Mindegyik teljesítménye 10W. És közülük kettő alacsony frekvenciájú. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy csak akkor kell házimozit vásárolnia, ha nagyobb volumenű hangzást szeretne megtapasztalni.

Ennek a modellnek állítólag saját operációs rendszerrel kell rendelkeznie. Ez lehetővé teszi, hogy a globális weben található tartalmakat nézze meg. Az útválasztóhoz való csatlakozáshoz a 802 Wi-Fi szabványt használja.11ac, így a sebesség még a 4K videókhoz is elegendő lesz. Ha 8K felbontású tartalomról van szó, jobb, ha vezetékes kapcsolatot használ egy gigabites LAN-porton keresztül, hogy elkerülje az alulterhelések valószínűségét.

Az interfészekről szólva meg kell jegyezni a négy HDMI-csatlakozó jelenlétét. A televízió készen áll a 8K felbontású képek fogadására 30fps sebességgel. Ez a maximum, amit a modern játékkonzolok és a számítógépek is hajlandóak nyújtani. A készülék három USB-csatlakozóval is rendelkezik, amelyeket elsősorban külső meghajtók csatlakoztatására használnak. A Bluetooth kiemelkedik a vezeték nélküli interfészek közül. Ez az, amelyik összeköti a tévét a Magic Remote távirányítóval, és ez az, amelyik segít a hangot a fejhallgatóba juttatni.

Az LG 75NANO996 felismeri a digitális televíziózás minden szabványát. Alapértelmezés szerint a készüléket két stabil láb segítségével egy szekrényre helyezzük. De ha a 600x400mm-es konzolt választja, akkor felakaszthatja a falra. De vegyen igénybe egy második személy segítségét, mivel ez a modell 42,4 kg súlyú!

Előnyök

 • A képernyő nagyon színesnek bizonyult;
 • Rengeteg csatlakozó;
 • Van egy Smart TV;
 • Egy praktikus távirányítóval érkezik;
 • Figyelemre méltó akusztika;
 • Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac;
 • Támogatja a HDMI 2-t.1;
 • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
 • A képernyő frissítési frekvenciája 100 Hz;
 • Támogatja a Dolby Vision és a HDR10 technológiát.

Hátrányok

 • A tévé hihetetlenül nehéz;
 • Nagyon magas költségek;
 • Ehhez a felbontáshoz még nem sok tartalom készült.

LG OLED55CXR

Értékelés: 4.7

LGOLED55CXR

Öt-hat évvel ezelőtt az OLED-tévék olyan sokba kerültek, hogy egy lakást nagyon hosszú időre ki lehetett volna bérelni. Most ezek a készülékek megfelelőbb árcédulát kapnak. Például az LG OLED55CXR ára nem haladja meg a 115 ezer dollárt. RUB. Természetesen ezért a pénzért nem a legnagyobb tévét kapja – csak 55 hüvelykes OLED panellel rendelkezik. De sok Expertology olvasó elégedett lesz ezzel. Sokkal fontosabbak a megjelenített kép színvilága, a maximális betekintési szögek és a legmélyebb feketék. Egy ilyen televízióval csak olyan tartalmakat szeretne nézni, amelyek támogatják a Dolby Vision vagy HDR 10 Pro. És ez a modell készen áll arra, hogy a frissítési frekvenciát 100 Hz-re növelje, ami sokkal simábbá teszi a képet.

Ez a modell nem tudott segíteni, de kap Smart TV. Így gond nélkül nézhetsz videókat a kedvenc mozidból vagy a YouTube-ról. A routerhez való csatlakozás Wi-Fi 802.11ac, és ez a szabvány nagy sávszélességgel rendelkezik. A Magic Remote távirányítóval vezérli a tévét, amely giroszkóppal, mikrofonnal és rendkívül praktikus gombkiosztással rendelkezik.

A 18 kg-os készülék nagyszámú csatlakozóval rendelkezik. Más berendezések csatlakoztatásához például négy HDMI-csatlakozó áll rendelkezésre. Támogatja a HDMI 2-t.1 azt jelzi, hogy a televízió készen áll a legjobb elérhető minőségű kép fogadására. Továbbá, ez a modell képes lejátszani a külső merevlemezen vagy USB flash meghajtón tárolt tartalmakat – a csatlakozásukhoz három USB-portot élesítettek. Az optikai hangkimenet pedig a hangszórók vagy a soundbar csatlakoztatására szolgál. Azonban nem minden vásárlónak lesz szüksége erre a funkcióra, mivel sokak számára elegendő a beépített 40 wattos hangszóró. A Bluetooth modul hasznos lesz, amelynek köszönhetően a hangot vezeték nélküli fejhallgatóra adhatja ki.

Az LG OLED55CXR lassan sikeressé válik. Ezt bizonyítja az a tény, hogy a neten minden nap új vélemények jelennek meg. És majdnem mindegyikük maximális minősítéssel zárul. Például Spike azt írta a Yandexen, hogy.Piactér” a következőképpen szól: “Erős TV erős filmekhez. Ismerek embereket, akik évek óta játszanak vele, és ez király. A fekete szín valóban meghatározó. TV-nézésre is alkalmas: mindhárom DVB-T2, DVB-C és DVB-S2 szabványt támogatja.

Ez a modell elegáns állvánnyal rendelkezik. De ha akarod, felakaszthatod a falra. Ehhez egy 300×200 mm-es konzolra lesz szüksége.

Előnyök

 • Egy jó hangszórórendszer;
 • Magic Remote távirányítóval;
 • A kijelző OLED technológiát használ;
 • Megnövelt képernyőfrissítési sebesség;
 • Ott van a Smart TV;
 • Rengeteg csatlakozó;
 • Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac;
 • Ismeri az összes digitális TV-szabványt.

Hátrányok

 • A kijelző átlója nem nevezhető nagyon nagynak;
 • Magas költségek;
 • Csak 100Mbit LAN kapcsolatot használ.

LG 65NANO906

Értékelés: 4.6

LG65NANO906

Szeretne egy nagyon vékony kerettel rendelkező tévét?? Szeretné élvezni a színes képet? Ebben az esetben javasoljuk, hogy fontolja meg az LG 65NANO906 megvásárlását. Ez a modell NanoCell bevonattal ellátott IPS képernyővel rendelkezik. Egy ilyen televíziónak élénk színeket kell mutatnia, amelyek nem torzulnak, függetlenül attól, hogy milyen szögből közelítjük meg. A vásárló elégedett lesz a képernyő akár 100 Hz-es frissítési frekvenciájával. És a helyi sötétítő technológia megpróbálja a feketéket mélyebbé tenni. A kijelző maximális képességeinek kiaknázásához javasoljuk a Dolby Vision vagy HDR 10 Pro használatával készült tartalmak megtekintését.

A többi 4K tévé túlnyomó többségéhez hasonlóan az LG 65NANO906 is okos funkciókkal büszkélkedhet. A WebOS-nek köszönhetően filmeket nézhet a különböző online mozikban, nem is beszélve a YouTube-on található videókról. Az útválasztóhoz való csatlakozáshoz a Wi-Fi 802.11ac. Ebben az esetben akár 4K tartalmakat is nézhet anélkül, hogy elrontaná a hangulatát a rendszeres altöltésekkel.

Ez a TV nagyszerű párosítás néhány PS5-össel. Az a tény, hogy HDMI 2 csatlakozókkal rendelkezik.1, amely akár 120fps sebességű 4K képeket is képes fogadni. Három USB-portot is tartalmaz, amelyeket gyakran használnak külső tárolóeszközök csatlakoztatására. Ez a modell vezeték nélküli fejhallgatókkal is képes kommunikálni – a Bluetooth-ról sem feledkeztünk meg.

A TV pozitív benyomást kelt. Ezt támasztja alá a TechRadar véleménye az LG 65NANO906-ról. Az alkotók dicsérik a bevezetése támogatja az összes szabványt a digitális TV és a csomag, amely magában foglalja a távoli Magic Remote. A FreeSync támogatását is megjelölték, amit a modern számítógépek és laptopok tulajdonosai értékelni fognak. Ha a hátrányokról beszélünk, akkor az egyetlen dolog, ami eszünkbe jut, az a hangszórórendszer. Sajnos csak két 10W-os hangszóróval érkezik. 65″ képátlóval ez nem elég, vennie kell egy házimozi vagy soundbar készüléket.

Olvasson tovább  A 12 legjobb vezeték nélküli fejhallgató sportoláshoz

Az érdemek

 • Jó betekintési szögek;
 • Helyi fényerőszabályozás is rendelkezésre áll;
 • Megnövelt képernyőfrissítési sebesség;
 • Csatlakozók gazdag készlete;
 • Bluetooth és Wi-Fi 802 modulok állnak rendelkezésre.11ac;
 • Ott van a Smart TV;
 • Ismeri az összes digitális TV-szabványt;
 • HDMI 2 támogatás bevezetésre került.1;
 • Tartalmazza a Magic Remote távirányítót;
 • Beépített FreeSync támogatás.

Hátrányok

 • Gyenge akusztikai rendszer;
 • Magas költségek;
 • A háttérvilágítás villogása észrevehető lehet.

LG OLED55BXRLB

Értékelés: 4.6

LGOLED55BXRLB

Az OLED képernyők a legmélyebb feketékről ismertek. Ez azért van, mert nincs külön háttérvilágított rétegük. Korábban csak a hihetetlenül drága tévék rendelkeztek ilyen kijelzővel. A helyzet mostanra megváltozott. Például, az LG OLED55BXRLB OLED55BXRLB körülbelül 100k. Ez nem egy csillagászati árcédula. Ezért a pénzért egy közepesen nagy TV-t kap, a kijelző átlója 55 hüvelyk. 4K felbontást és akár 100 Hz-es képfrissítési frekvenciát is kínál. Ez azt jelenti, hogy a készülék minden energiát ki tud préselni bármelyik modern konzolból, még akkor is, ha az egy PlayStation 5. Ezt bizonyítja az a tény, hogy rendelkezik HDMI 2.1.

Az itt található interfészek listája nem korlátozódik a négy HDMI-csatlakozóra. Három USB-port várja Önt, általában külső meghajtók és különböző perifériák csatlakoztatására szolgálnak. A készülék hátulján van egy optikai hangkimenet. Azonban nem minden vásárló akarja majd használni. Az a tény, hogy a készülék jó hangszórórendszerrel rendelkezik, amely négy, egyenként 10 wattos kapacitású hangszóróból áll. A felük mélynyomóként működik. Röviden, a képet kiváló hangzás kíséri, mély basszusokkal.

Ha már a vezeték nélküli moduloknál tartunk, a leghasznosabbnak a Wi-Fi 802.11ac. Lehetővé teszi a 4K videók online megtekintését. A tévé Bluetooth modult is tartalmaz, amely hasznos a hang fejhallgatóra történő továbbításához és például billentyűzet használatához. Elfelejtheti az antennát, mert a mellékelt távirányító támogatja a hangvezérlést.

Amint azt már sejteni lehetett, minden digitális TV-szabványt megért. Sok ügyfélnek azonban még csak nem is kell antennát csatlakoztatnia. Ehelyett a WebOS képességeit használják. A minőségi tartalom megtekintése lehetővé teszi, hogy a legnagyobb élvezetet élvezze. Érdemes megemlíteni, hogy a televízió támogatja a Dolby Vision és a HDR 10 Pro technológiát, ami teljesen új életre kelti a hollywoodi produkciókat.

Az LG OLED55BXRLB súlya 18,9 kg, további 1 kg-ot az állványból adódóan. Ha van ilyen vágya, akkor a TV-t egy 300×200 mm-es konzol megvásárlásával a falra is felakaszthatja. Végezetül, itt van egy ajánlólevél a Yandex egyik látogatójától.A névtelenséget megőrizni kívánó Yandex Telecom szerint: “Az OLED-képernyőn a kép természetesen sokkal gazdagabb. Különösen a játékoknál észrevehető, de a VoD-tartalom is jó. Van egy beépített mélynyomó is, így nem is gondolnék arra, hogy van egy soundbar.

Előnyök

 • Nagyon nagy mennyiségű csatlakozó;
 • A válaszidő 1 ms-ra csökkenthető;
 • Nem rossz hang;
 • Akár 100 Hz-es frissítési sebesség;
 • A kijelző OLED technológián alapul;
 • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
 • Smart TV-vel rendelkezik;
 • A FreeSync is támogatott;
 • Egy praktikus távirányítóval érkezik;
 • Beépített Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac;
 • HDMI 2 támogatás.1.

Hátrányok

 • Magas költségek;
 • A képernyő átlós mérete nem mindenkinek felel meg.

LG 75UN71006LC

Értékelés: 4.5

LG75UN71006LC

Sürgősen szüksége van egy nagyobb képernyővel rendelkező televízióra? De nem akarsz csillagászati összeget költeni rá? Nos, ebben az esetben érdemes megfontolnia az LG 75UN71006LC megvásárlását. Ez a modell biztosan nem nevezhető olcsónak. De nem kerül annyiba, mint OLED társai. A televízió 75 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami még a legnagyobb nappaliban is értékes kiegészítője lehet.

A képernyő IPS technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy maximális betekintési szögeket és színes színeket kap. De a feketék nem lesznek olyan mélyek, mint amilyennek szeretné, még akkor sem, ha a helyi sötétítés benne van a készülékben. A kijelző szabványos frissítési frekvenciája nem hagyható figyelmen kívül. Egy ilyen diagonálisnál ez várható volt.

Javasoljuk, hogy csak HDR10 minőségű tartalmakat nézzen ezen a tévén. Megtalálható például az online filmszínházakban. Ezek meglátogatásához a megfelelő alkalmazásokat használja. Néhányuk már telepítve van, mások könnyen megtalálhatók az online boltban, amelyet a WebOS operációs rendszer egészít ki. A routerhez való csatlakozáshoz itt a Wi-Fi szabvány 802.11ac – elegendő sávszélesség még a 4K felbontású videók megtekintéséhez is. A TV-t modern konzolokon való játékra is használhatja. Ehhez három HDMI-port áll rendelkezésre.

A készülék hátulján egy pár USB-portot találunk, amelyek elsősorban külső tárolók csatlakoztatására szolgálnak. És valahol a TV tok alatt van egy Bluetooth modul. Jól jön azokban a pillanatokban, amikor valaki a közelben alszik – lehetővé teszi, hogy a hangot vezeték nélküli fejhallgatóra adhassa ki.

Meg kell jegyezni, hogy az LG 75UN71006LC nem rendelkezik a legjobb hangszórórendszerrel. Csak két 10 wattos hangszóróból áll. Mint egy 50 hüvelykes modell. Eleinte ez a teljesítmény megfelel Önnek, de a jövőben mindenképpen szeretne majd egy házimozit vagy egy soundbar-t csatlakoztatni. Ez HDMI Arc vagy optikai hangkimeneten keresztül történik.

Ahogy kell, a készülék felismeri az összes digitális TV-szabványt. Nagyon nagy mérete ellenére a TV-készülék készen áll a falra helyezésre. Ehhez egy meglehetősen drága 600x400mm-es konzolt kell találnia. És vegyen igénybe egy második személy segítségét, mert ez a modell 34,6 kg súlyú!

Az érdemek

 • Smart TV-vel rendelkezik;
 • Hatalmas kijelző 4K felbontással;
 • Ismeri az összes digitális TV-szabványt;
 • Nagyszámú bubi;
 • Bluetooth és Wi-Fi 802 modulok vannak jelen.11ac;
 • Fényérzékelő van jelen;
 • A falra akasztható;
 • Praktikus távirányítóval rendelkezik.

Hátrányok

 • A TV nagyon nehéz;
 • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
 • Nem a legjobb akusztika.

LG 70UN7070706LA

Értékelés: 4.4

LG70UN7070706LA

Ez a hatalmas tévé nem sok pénzért eladó. Mi köze van ennek ehhez?? A kérdésre adott válaszhoz nézze meg a specifikációkat. Egyértelművé teszik, hogy ezt a modellt a szerény felhasználók számára hozták létre, akik számára a képernyő mérete a legfontosabb. Az ilyen emberek észre sem veszik az itt jelenlévő hátrányokat.

Kezdjük a pozitívumokkal. A készülék saját operációs rendszert kapott WebOS. És meglepő módon, mindenféle késedelem nélkül működik. A routerhez való csatlakozás hálózati kábelen vagy a szokásos Wi-Fi-n keresztül történik. Az ügyfelek véleménye szerint a sávszélesség még a 4K tartalmak megtekintéséhez is elegendő. És ez jó dolog, mert a kijelző 4K felbontással büszkélkedhet. És támogatja a HDR10-et is. Értékelni fogja, amikor játszik vagy filmet néz. A képernyő VA technológiát alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy meglehetősen mély feketéket élvezhetsz. Ennek a megoldásnak a hátránya, hogy nem a legszélesebb betekintési szögek. Ezzel azonban nincs semmi baj, különösen akkor, ha a tévé nem a legnagyobb szobában fog állni.

Olvasson tovább  11 legjobb tabletta jó akkumulátorral

Ez a modell sok játékosnak is megfelel. A dolog lényege, hogy egy “játékmódot” valósít meg, amelyben a válaszidő meglehetősen alacsony értékre csökken. Három HDMI aljzat a játékkonzolok csatlakoztatásához. Az egyetlen panasz a képernyő frissítési sebessége, amely nem haladja meg a 60 Hz-et. De ilyen állításokat csak azok tesznek, akik úgy döntenek, hogy csatlakoztatnak egy nagy teljesítményű számítógépet. Egyébként a készülék hátlapján van néhány USB-port, elsősorban a pendrive-on vagy külső merevlemezen tárolt videók lejátszásához.

Bármilyen vezeték nélküli fejhallgatót gond nélkül csatlakoztathat ehhez a tv-hez. A készülék hangot küldhet hangszórókra vagy soundbarra is, amelyhez optikai hangkimenet áll rendelkezésre. Sajnos ez a funkció valóban jól jöhet. Az a helyzet, hogy ennek a modellnek a saját hangszórórendszere összesen 20 wattos teljesítményű, és nem tartalmaz külön mélynyomókat. Valószínűleg a televízió legsúlyosabb hátránya. A másik hátrányt Szergej fejezte ki, aki ezt a Citi online boltjában tette meg

 • A nagyi távirányítója is benne van. Meg kell vásárolnia egy Magic Remote távirányítót, vagy le kell töltenie egy alkalmazást az okostelefonjára. Ha többet szeretne megtudni erről a modellről, olvassa el az LG 70UN7070706LA értékelését a következő oldalon
   traHD.Su – ez az anyag adhat Önnek egy képet arról, hogy ez a bizonyos TV megfelel-e Önnek.

   Előnyök

   • Hatalmas képernyő mélyfekete színnel;
   • Wi-Fi 802 modulok.11ac és Bluetooth;
   • Van egy Smart TV;
   • Számos csatlakozó;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • Felakaszthatja a falra;
   • Az ár nem nevezhető rendkívül magasnak.

   Hátrányok

   • Kényelmetlen távirányítóval van ellátva;
   • A súlya 31,3 kg;
   • A kijelző szabványos frissítési sebessége;
   • Gyenge hangszórórendszer.

   LG 55NANO796NF

   Értékelés: 4.4

   LG 55NANO796NF

   Ez a tévé nem a legnagyobb, de kompaktnak sem nevezhető – 55 hüvelykes képernyővel rendelkezik. A kijelző létrehozásához IPS technológiát használtak. Ezen kívül a gyártó adta a NanoCell alkotásukat. Ez azt jelenti, hogy a készülék kiszűri a tompa színeket, így a kép világos és tiszta lesz. Itt van a helyi sötétítés technológiája is, amelynek köszönhetően bizonyos pillanatokban nagyon mély fekete színt élvezhet. De ez a modell messze van az OLED-tévéktől, így nem volt jogunk a besorolásunk felső felébe helyezni.

   A dél-koreaiak megpróbáltak egy viszonylag olcsó TV-t létrehozni. Ezért a szabványos képernyőfrissítési frekvenciára korlátozódtak. De egy meglehetősen erős processzort valósítottak meg, amely a WebOS-t minden gond nélkül futtatja. Az operációs rendszer segít a 4K tartalmak online megtekintésében – Wi-Fi sávszélesség 802.11ac elég. A TV készen áll a vezeték nélküli fejhallgató és billentyűzet felismerésére is, mivel van egy Bluetooth-modul. Három HDMI-portot biztosít játékkonzolok és egyéb berendezések csatlakoztatásához. Ezek szabványos 2.0, de ennél többre nincs is szükség egy ilyen képernyőnél. Végül a gyártó nem feledkezett meg egy pár USB-portról sem.

   Az LG 55NANO796NF csak pozitív benyomásokat hagy maga után. Nikita például azt írta a Yandexen, hogy.Piac” a következőképpen: “Miután gyorsan megnéztem magamnak a beállítást, nem tudok betelni vele. Bájos TV”. Hozzátehetjük, hogy bármilyen digitális televíziót nézhetünk, a földfelszíni és a műholdas televíziótól kezdve, amennyiben van hozzá antenna. Ami a hangzást illeti, ez a modell leggyengébb oldala. Két darab 10 W-os hangszóróval rendelkezik. Azonban 55 hüvelykes képátlóval ez teljesen elfogadható. Sokkal fontosabb tény a mellékelt Magic Remote jelenléte.

   Előnyök

   • Van egy Smart TV;
   • Ismeri az összes digitális TV-szabványt;
   • Egy praktikus távirányítóval érkezik;
   • Számos csatlakozó;
   • Beépített Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac;
   • Nem túl drága;
   • A súlya nem haladja meg a 14,6 kg-ot;
   • Maximális betekintési szögek.

   Hátrányok

   • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
   • A helyi fényerőszabályozás nem működik jól;
   • Elég gyenge hangrendszer.

   LG 55UN73006LA

   Értékelés: 4.3

   LG55UN73006LA

   Ez a modell egy 55 hüvelykes IPS-kijelzőt tartalmaz, meglehetősen fényes háttérvilágítással, Direct LED technológiával. A kép itt másodpercenként 50-szer frissül. Ha HDR-tartalmakat néz, élvezheti a kibővített színskálát. A TV 4K felbontással és maximális betekintési szögekkel is büszkélkedhet. A fekete mélység szempontjából átlagosnak mondható.

   Manapság szinte minden megfizethető televízió kap valamilyen operációs rendszert. Ebben az esetben a WebOS-t használja. Könnyen megtanulható, és a hozzá létrehozott alkalmazások száma optimálisnak mondható. Ha az útválasztóhoz a 802 szabványú Wi-Fi szabványon keresztül csatlakozik.11ac rendszerrel akár nagyfelbontású online filmeket is nézhet – a sávszélesség határozottan elegendő. Az operációs rendszer készen áll a külső meghajtón tárolt tartalmak lejátszására is, ami lehet flash meghajtó vagy merevlemez. Két USB-port van egy ilyen tartozék csatlakoztatásához.

   Sok játékkonzol-tulajdonos választja az LG 55UN73006LA-t. Összesen három HDMI aljzat van jelen, ami optimálisnak tekinthető. A TV hátulján van egy hely az optikai kimenetnek is. Ez akkor jön jól, ha a 20 wattos hangszórórendszered nem elég. És valahol a készülék belsejében van egy Bluetooth modul. Elsősorban a hang vezeték nélküli fejhallgatóra történő továbbítására szolgál.

   Ez a tévé nem nevezhető különösebben drágának, így a dél-koreaiak spórolhattak a csomagon. Mégsem tették ezt. A Magic Remote távirányítót is a kezedben tarthatod. Mint tudják, kényelmes gombelrendezéssel, mikrofon jelenlétével és a mutatóval való irányítás képességével rendelkezik.

   Ennek a modellnek a súlya 14,3 kg. Úgy gondolják, hogy egy ilyen paraméter lehetővé teszi, hogy a TV-t egy második személy segítsége nélkül felakaszthassa a falra. A hátoldalon lévő nyílások 300×300 mm-es konzol használatára szolgálnak. Természetesen nem jár hozzá.

   Előnyök

   • A Magic Remote távirányítóval együtt;
   • Van egy Smart TV;
   • A képernyő maximális betekintési szögekkel rendelkezik;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • A rések optimális száma;
   • Beépített Wi-Fi 802 támogatás.11ac és Bluetooth;
   • Falra akasztható;
   • Az ár nem túlárazott.

   Hátrányok

   • Standard kijelző frissítési frekvencia;
   • A hangszóró teljesítménye mindössze 20 watt;
   • Nem a legmélyebb fekete szín;
   • A széleken lehet némi tükröződés.

   Következtetés

   Most már nem tévedhetsz a választásoddal. Mostantól tudja, hogy mely LG TV-ket tartják a legjobbak legjobbjainak. Csak azt kell eldöntenie, hogy mennyit hajlandó költeni. Valószínűleg ez a legnehezebb rész.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: