Top 5 TCL TV-k Smart TV-vel

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A TCL kínai vállalat a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő csúcstechnológiai vállalata. Ma a vállalat az egyik legnagyobb távközlési elektronikai gyártó, kiszorítva a dél-koreai és japán versenytársakat. Nagyszerű hangzás, kiváló képminőség és rendkívül felhasználóbarát kezelőszervek kivétel nélkül minden készülékben. Támogatja a mostanában egyre keresettebb Smart TV-t is. A szerkesztők a TCL 5 olyan TV-modelljét választották ki, amelyek Smart TV technológiával rendelkeznek, és a legjobbak a kínálatukban. Ráadásul minden egyes minta nagyon kedvező árcédulával rendelkezik, és minden paraméter tekintetében ajánlható a vásárlásra.

Top 5 TCL TV-k Smart TV-vel

Jelölés Helyszín Név Ár
Top 5 TCL Smart TV 1 TCL 65P728 2021 LED, HDR 82 000 €
2 TCL 55P717 2020 LED, HDR 46 450 €
3 TCL 50P617 2022 LED, HDR 27 900 €
4 TCL 43P617 LED, HDR 22 900 €
5 TCL L32S6500 2018 LED, HDR 16 990 €

TCL 65P728 2021 LED, HDR

Értékelés: 4.9

TCL 65P728 2021 LED, HDR

4K felbontású TV 65 hüvelykes kijelzővel. 2021-ben mutatták be, és ez a P728-as modellcsalád csúcsmodellje. VA technológiával létrehozott mátrix, amely meglehetősen magas szintű kontraszttal és egyenletes feketével rendelkezik, ami fontos a sötétben filmet nézni vágyók számára. Jó hangrendszerrel rendelkezik, két darab 10 W-os hangszóróval, beépített Dolby Atmos támogatással. A nagyobb stabilitás érdekében megvalósított fém állványok, ráadásul láthatóan megemelik a készüléket a felszín fölé, lehetővé téve a hangfal alá helyezését. HDMI szabvány 2.1, Bluetooth és Wi-Fi támogatás elérhető. A képernyő frekvenciája 60 Hz, a szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi a nagy dinamikájú jelenetek simítását a simább élmény érdekében. A használt operációs rendszer az Android TV.

Olvasson tovább  11 legjobb Sony fejhallgató

Az érdemek

 • Az általános képminőség abszolút minden filmben elég jó és sima.
 • Magas kontraszt a gazdagabb képhatásért.
 • Stabil Android TV operációs rendszer beépítve, gyorsan és zökkenőmentesen működik.
 • Játékra alkalmas a gyors HDMI 2-nek köszönhetően.1 és 60 Hz-es képernyőfrissítési frekvencia.

Hátrányok

 • Nagyon kis betekintési szögek.

TCL 55P717 2020 LED, HDR

Értékelés: 4.8

TCL 55P717 2020 LED, HDR

TV felbontással

  4K HD, amely kiemelkedik a rendkívül vékony keretével. Gyakorlatilag láthatatlan, amikor be van kapcsolva. VA technológián alapuló 55 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Magas kontraszt és kiváló fekete mélység, ami drámaian növeli a képminőséget. A frekvenciaválasz 60 Hz-en van, a válaszidő 6.5ms. Támogatja a HDR10-et. Két hangszóró, mindegyik teljesítménye 9.5W. Beépített automatikus hangerőszabályozás, Dolby Digital és surround hangzás támogatása. A két alacsony állványnak köszönhetően elfér az íróasztalon, a falhoz való rögzítéshez konzollal rendelkezik. Működik Android TV 9.0. Nagy teljesítményű processzorral felszerelt, így a teljes rendszer stabilan működik. Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat. A készülék mindössze 125 wattot fogyaszt.

  Az előnyök

  • Rendkívül vékony keret, így semmi sem vonja el a figyelmet a képernyőről.
  • Kellemes és minimalista design.
  • Megfelelően alacsony ár egy ilyen TV-ért.
  • Kényelmes és egyértelmű vezérlés.
  • Nagyszerű képminőség, a kép simán folyik és telítettnek tűnik.

  Hátrányok

  • Néha az operációs rendszer késik.

  TCL 50P617 2022 LED, HDR

  Értékelés: 4.7

  TCL 50P617 2022 LED, HDR

  Megfelelő árú 4K felbontású HDR10 TV. Nagyon gyors Android TV rendszer. A design meglehetősen visszafogott és minimalista, az alsó keret kivételével minden keret meglehetősen vékony, ami lehetővé teszi, hogy filmnézés közben ne legyen zavaró. Fém állvány és falra szerelhető konzol tartozék. A csatlakozók a hátoldalon találhatók. Támogatja a legújabb szabványos Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli interfészeket. 50″-os VA mátrix, 60 Hz. Nagyszerű kontrasztot és fekete szintet mutat. A hangrendszer két darab 9 hangszórós hangszóróval rendelkezik.egyenként 5W. Teljesen Dolby Audio a magas dinamikájú jelenetek hangminőségének látható javításához. A készülék Android TV-t futtat, és a rendszer a tisztességes processzornak köszönhetően elég simán fut.

  Előnyök

  • Vékony keret, így belemerülhet a képernyőbe.
  • Teljes és gyors Android TV operációs rendszer saját alkalmazásboltjával.
  • A kép éles és telített a kontraszt beállításoknak köszönhetően.
  • Nagyon alacsony ár egy 4K TV-ért.

  Hátrányok

  • Néhány jelenetben a fényerő nem elég, amikor HDR-filmekről van szó.

  TCL 43P617 LED, HDR

  Értékelés: 4.6

  TCL 43P617 LED, HDR

  Nagyon kompakt 43″-os TV 4K felbontással és HDR10-rel. Alacsony a szegmenséhez képest. Az Android TV operációs rendszer működtetése. Nagyon hasonlít a fent látható nagy testvéréhez. A legnagyobb különbség a megjelenés, mivel a készlet kisebb képernyőátlóval rendelkezik, ami hatással volt a kialakításra. A készülék észrevehetően könnyebb és karcsúbb lett, és tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A műszaki előírások nem változtak, és változatlanul magas szintűek maradnak. A keskeny keret lehetővé teszi, hogy élvezze a filmnézést, a magas képminőség pedig simábbá és élesebbé teszi a képet.

  Előnyök

  • Még alacsonyabb ár, mint a nagyobb testvérénél a kisebb képernyőátlónak köszönhetően.
  • A kijelző azonos méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik még egy kis lakásba is.
  • Szép minimalista design, nagyon menő színekben készült.
  • A kisebb méret ellenére még mindig ugyanazzal a kiváló kép- és hangminőséggel rendelkezik.
  • Az operációs rendszer továbbra is felhasználóbarát, támogatja a Google Play boltot.

  Hátrányok

  • Néha az OC egy kicsit lelassul néhány alkalmazásban.

  TCL L32S6500 2018 LED, HDR

  Értékelés: 4.5

  TCL L32S6500 2018 LED, HDR

  Egy meglehetősen olcsó és megbízható TV 2018-ban. 32 hüvelykes képernyőátlóval rendelkezik, és csak HD tartalom lejátszására képes. Figyelemre méltó azonban a HDR10 technológia jelenléte, amely jelentősen javítja az általános képminőséget, így a kép gazdagabbnak tűnik. Fut Android TV. A képernyő válaszideje 6.5ms. Az akusztikát két minőségi, egyenként 5 wattos hangszóró képviseli, van automatikus hangerő kiegyenlítő funkció, amely biztosítja, hogy bizonyos jelenetekben a hang nem terheli a fület. Dolby Digital dekóder és térhatású hangtechnika is beépítésre került. Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli technológia. A konzolnak köszönhetően az állványra és a falra is felhelyezhető.

  Előnyök

  • Ideális kis helyiségekbe, például konyhába, a kompakt méretnek és a kis átlónak köszönhetően.
  • Nagyszerű képminőség a beépített HDR technológiának köszönhetően.
  • Kiváló minőségű hangzás a jó hangszóróknak köszönhetően.
  • Kényelmes és nagyon átgondolt felület, amely alapértelmezés szerint tartalmazza az összes szükséges alkalmazást.

  Hátrányok

  • Kevés HDMI port.
  Olvasson tovább  10 legjobb játék fejhallgató mikrofonnal
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: