TCL Breeva A3 légtisztító áttekintése

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Bármilyen különleges igény esetén vásárlás előtt forduljon hivatalos szakemberhez.

Az eeva A3 egy kompakt, felhasználóbarát háztartási légtisztító többlépcsős szűréssel, rugalmas működéssel, tetszetős dizájnnal és csúcstechnológiás kiegészítőkkel. A beeva termékcsaládot a kínai TCL Corporation gyártja, amely a háztartási készülékek egyik legnagyobb szállítója, közel fél évszázados múltra tekint vissza.

Megjelenés

tcl.jpg

A tisztító egy elegáns, hengeres alakú, kiváló minőségű műanyagból készült, gyönyörű csiszolt felületű házban található.

Középen van egy kis keskeny szegély, amely egy puha érintőképernyővel ellátott érintőképernyővel rendelkezik. Sárgás környezeti fényt bocsát ki, amely a sötétben vonzónak és diszkrétnek tűnik, és finom éjszakai fényként szolgálhat.

Az alsó rész teljes felülete perforált – innen szívják el a levegőt. A felső él enyhe szögben van vágva.

Visszafogott, high-tech dizájnstílus, amely feltűnésmentesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Fekete vagy fehér házszínben kapható.

Műszaki specifikációk

A beeva A3 sok tekintetben hasonlít az egyszerűbb beeva A2-re, de számos fontos fejlesztéssel rendelkezik. Az alsó és a felső ház átmérője azonos – 250 mm. egység magassága 480 mm.

270 köbméter légkezelési kapacitás. méter per óra. Ez azt jelenti, hogy 19 és 32 négyzetméter közötti alapterületű területeket lehet hatékonyan kezelni. A körülményektől és a belmagasságtól függően.

Egy kompakt elektromos motor szívja be a levegőt. Különböző zajszintű üzemmódokban működik.

Képes a szennyezés érzékelő leolvasása alapján történő érzékelésére és a levegő tisztaságának automatikus, elfogadható szinten tartására.

A levegő tisztítása az 5 az 1-ben elv szerint történik a többlépcsős szűrőnek köszönhetően.

Tisztító elv

43242342113.jpg

A beeva A3 szűrőrendszer öt rétegből áll, amelyek mindegyike egy adott típusú szennyeződésre van kialakítva:

 1. előszűrő durva szűrő;
 2. HEPA finom szűrő;
 3. szénszűrő;
 4. UV-sterilizátor;
 5. ionizátor.
Olvasson tovább  14 legjobb videó szemüregek

Az előszűrő felfogja a legnagyobb frakciókat – háziállatok szőrét, textilszálakat, nagy porszemcséket, még az egyes apró rovarokat is.

A beeva A3 HEPA-szűrője a H13 kategóriába tartozik. Ez a legelterjedtebb finom porszűrő típus, és széles körben használják a légkondicionáló berendezésekben. Erőssége az, hogy képes a legkisebb részecskéket is befogni a 0.3 μm. Ez legalább 100-szor kisebb, mint egy emberi hajszál vastagsága. Ez a HEPA szűrő, amely visszatartja a 99.A szennyezett levegő 97%-a.

A szénszűrő inkább a szagok eltávolítására szolgál. Hatékonyan kezeli a cigarettafüstöt is. Az aktív szén kiváló abszorpciós tulajdonságairól híres, ezért az ilyen szűrőket gyakran használják légkondicionáló berendezésekben is.

UV sterilizátor – ez nem is annyira a klasszikus értelemben vett szűrő, mint inkább a fertőtlenítő gát, amely a káros mikroorganizmusok elpusztítását jelenti. Ráadásul a technológia nemcsak rendkívül hatékony, hanem környezetbarátabb is
Az eeva Shield TM UV-C képes elpusztítani a nemkívánatos élőlényeket DNS-szinten. Ezért a beeva A3 nemcsak a patogén baktériumoktól, hanem a baktériumoknál ezerszer kisebb vírusoktól is megtisztítja a levegőt.

Az ionizátor végül a legkisebb szennyeződésektől is megszabadítja a kiszivattyúzott levegőt, amelyekkel még a HEPA-szűrő sem tudna megbirkózni. Ez úgy történik, hogy az eeva Shield TM Anion technológiáján keresztül nagyfeszültségű elektromos mezőt alkalmaznak
eeva Shield TM Anion. A legkisebb részecskék elektromosan töltöttek, és “megtapadnak” a többlépcsős szűrőrendszer e rekeszének sejtfalán.

A szűrő pollen- és egyéb idegen organizmusok eltávolítására való képessége hatékony eszközzé teszi az allergiás és gyakori betegségekre hajlamos gyermekek normális lakókörnyezetének biztosításában.

A szűrőrendszer másik előnye, hogy könnyen, szakszerviz igénybevétele nélkül cserélhető. És viszonylag hosszú, 2160 órás élettartammal rendelkezik, ami 90 napos folyamatos működésnek felel meg.

Művelet

tcl2.jpg

A beeva A3 közvetlen vezérléssel és távirányítóval is rendelkezik. Az előbbit a hengeres test felső felületén elhelyezett kezelőpanel biztosítja.

A panel háttérvilágítással ellátott érintőkijelző gombokat és kijelzőket tartalmaz (balról jobbra haladva):

 1. Be/ki gomb;
 2. A ventilátor sebessége négy állásban kapcsolható;
 3. kapcsolható időzítő – 1, 2, 4 és 8 óra;
 4. jelző, ha a szűrőt ki kell cserélni;
 5. Levegőminőségi mutató;
 6. Fertőtlenítési üzemmód engedélyezése/letiltása;
 7. gyermekzár gomb;
 8. lágy megvilágítás be/ki.
Olvasson tovább  11 legjobb cégek a padlóventilátorok számára

Távolról vezérelhető egy saját mobilalkalmazáson keresztül bármely viselhető eszközről. A beeva A3 beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, amely csatlakozik az internethez és párosul a tulajdonos okostelefonján lévő alkalmazással. A légtisztítót ezután bárhonnan vezérelheti, ahol van internet-hozzáférése, például úgy, hogy néhány órával azelőtt be- és kikapcsolja, hogy hazaér a munkából.

Az alkalmazás bővíti a készülék funkcionalitását. Például nemcsak négy pozícióban, hanem pontosabban is beállítható vele az időzítő.

Levegőminőségi elemzés

Mivel az embernek korlátozott a szaglása és a látása a levegő tényleges szennyezettségének megítélésére, érdemes a következő szenzormérésekre támaszkodni.

A beeva A3 kétféle érzékelővel van felszerelve, amelyek a helyiségben lévő légszennyezettség aktuális szintjét érzékelik – egy lézeres érzékelővel és egy VOC (illékony szerves vegyületek) érzékelővel. Kiegészítik egymást, és együttesen hatékonyan és pontosan érzékelik a levegőben lévő mindenféle szennyeződés – por, szennyeződés, korom, füst, folyadékcseppek stb. – jelenlétét.

Ha a szennyezettségi szint meghaladja a megengedett szintet, a panelen a megfelelő jelzőfény sárgán, illetve túl magas szennyezettségi szint esetén pirosan világít.

Automatizálás

Teljesen automatikusan és saját érzékelőrendszere szerint működik. A szennyeződés aktuális szintjétől függően automatikusan változtatja a ventilátor intenzitását, növelve a levegő szűrőkön való átáramlásának sebességét, ha a szennyeződés növekszik (pl. csúcsforgalom az ablakon kívül), és csökkentve a sebességet, ha a szűrő tisztul.

Zajosság

A helyiség akusztikai komfortja közvetlenül összefügg annak intenzitásával. A legalacsonyabb fordulatszámon a tisztító alig hallható – 26 dB, ami halk suttogásnak felel meg. Maximális sebességnél azonban a zajszint 58 dB-re emelkedik, ami még a leghangosabb elektromos borotvának sem felel meg. De nem minden fogyasztónak kell szembenéznie ezzel a hátránnyal, és nem mindig, minden az állandó vagy ideiglenes szennyezőforrások jelenlététől függ.

Összefoglaló

beeva A3 – meglehetősen hatékony, könnyen kezelhető, megbízható és hosszú élettartamú légtisztító, amely mindezen tulajdonságokat elfogadható áron kombinálja. A stílusos kialakítás és a nem feltűnő világítási elemek az akváriumot nemcsak hasznos és egészséges háztartási eszközzé, hanem feltűnő dizájntárgygá is teszik.

Olvasson tovább  11 legjobb bútorlakkok
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: