Top 6 tévé Alice-szel

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak vagy vásárlási útmutatónak szánják. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Alice, a hangalapú asszisztens egyre szorosabban beépül az életünkbe. Eredetileg csak az okostelefonokban volt jelen, de ma már a televíziókba is beépítették a funkcióit. Nézzük meg, melyekre érdemes odafigyelni. Szeretnénk megjegyezni, hogy megfelelő kiválasztást végeztünk, a vásárlók véleménye és az ilyen eszközök tesztelésével foglalkozó webes források véleménye alapján.

A legjobb tévék értékelése Alice-szel

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb tévék értékelése Alice-szel 1 Samsung QE55Q90RAU 150 500 €
2 LG OLED55C1RLA 135 900 €
3 Samsung UE65RU8000U 69 350 €
4 LG 43UP81006LA 36 990 €
5 Samsung UE43N5510AU 25 239 €
6 Leff 50U520S 19 791 €

Samsung QE55Q90RAU

Értékelés: 4.9

Samsung QE55Q90RAU

Egy nagyon drága televízió, amelynek funkciói sok éven át tetszeni fognak Önnek. 55 hüvelykes QLED panelt használ, amely nagyon mély feketékkel örvendeztet meg Önt. A helyi fényerőszabályozás az egyik legjobb a piacon, és ennek köszönhetően olyan jó, mint a legdrágább projektorok! Ezt szem előtt tartva nem meglepő, hogy a készülék tulajdonosai többnyire csak HDR10 technológiával készített és mentett minőségi tartalmakat néznek+. A TV szóba sem jöhet! Ez a modell azonban szintén támogatott – ez a modell minden digitális TV-formátumot felismer.

Természetesen az itt használt kijelző teljes 4K felbontásban jeleníti meg a képet. Minőségét Alexander írta le a legjobban, aki elhagyta az M.A “videó” értékelése a következőképpen hangzik: “A kép mindig öröm a szemnek, az interneten való szörfözés pedig élvezet. Körülbelül egy éve használatban van, megfelelően működik, mint egy Kalasnyikov. Mindezt lenyűgöző hangzás kíséri, amely a 60 watt összteljesítményű hangszórókból származik. A legfontosabb, hogy a TV-készülék még a mély hangok kimenetére is képes – egy pár sugárzó szubwooferként működik. Ez azt jelenti, hogy a Samsung QE55Q90RAU nem ad okot arra, hogy kétszer is meggondolja a soundbar megvásárlását. És csak egy házimozi rendszernek van még értelme – ez több térhatású hangzást biztosít.

Ez a modell a Tizen operációs rendszerrel működik. Csatlakozás az útválasztóhoz kábelen vagy nagy sebességű Wi-Fi szabványon keresztül. A televízióhoz mellékelt One Remote távirányítóval hangutasításokkal vezérelheti a készüléket. Gyorsan átkapcsolhat például a 23-as csatornára vagy ellenőrizheti a következő napi időjárás-előrejelzést. Egyéb vezeték nélküli modulok közé tartozik a Bluetooth. Elsősorban a hang továbbítására szolgál a fejhallgatóhoz.

Egy ilyen tévé nem nélkülözheti a sok csatlakozót. Három USB-port és még több HDMI-csatlakozó található. Így szó szerint körülveheti magát további eszközökkel, például külső merevlemezekkel, játékkonzolokkal és egyebekkel.

Előnyök

 • Láthatatlan vezetékes csatlakozás;
 • Környezeti üzemmód áll rendelkezésre;
 • 200 Hz-es frissítési frekvenciára növelve;
 • Nagy QLED képernyőt használnak;
 • Támogatja az összes digitális TV-szabványt;
 • Nagyon sok csatlakozó;
 • Bluetooth és Wi-Fi modulok beépítve;
 • Nagyszerű hangszórórendszer.

Hátrányok

 • A súlya 20,5 kg;
 • Magas érték.

LG OLED55C1RLA

Értékelés: 4.9

LG OLED55C1RLA

Ha a legjobb képminőséget szeretné a tévétől, akkor OLED képernyővel rendelkező modellt kell vásárolnia. Különösen az LG OLED55C1RLA rendelkezik vele. Mint tudják, ez a készülék nem rendelkezik külön háttérvilágítási réteggel, amely torzítja a fekete színeket. De ez is elég sokba fog kerülni, a szóban forgó modellért 140 ezer forintot kérnek. RUB. És nem is a legnagyobb tévé, a kijelző átlója mindössze 55 hüvelyk.

Olvasson tovább  6 legjobb 32-os TV Smart TV nélkül

Mivel az OLED képernyő szokatlanul széles színskálával rendelkezik, nem meglepő, hogy az LG OLED55C1RLA nem csak a HDR 10 Pro, hanem a Dolby Vision funkciót is támogatja. Ezért egy leírhatatlan hollywoodi produkciót fogsz megtapasztalni… Örülni fog a képernyő frissítési frekvenciájának is, amelyet 120 Hz-re emeltek.

A TV 4K felbontású képet jelenít meg. Mivel rendelkezik Smart TV-vel, a tartalom könnyen megtalálható a világhálón. Csak előzetesen csatlakoznia kell az útválasztóhoz a Wi-Fi 802.0 szabványon keresztül.11ac. A készülékhez egy Magic Remote távirányító tartozik, mikrofonnal felszerelve. Lehetővé teszi, hogy hangutasításokat adjon.

Ez a modell támogatja az összes digitális TV-szabványt. De javasoljuk, hogy vagy nézze meg a tartalmat online, vagy csatlakozzon más képforrásokhoz. A TV hátulján négy HDMI-csatlakozó található. Akár három külső merevlemezt is csatlakoztathat a készülékhez. Nem feledkezve meg a fejhallgató-csatlakozóról. Sokkal egyszerűbb azonban a Bluetooth modul segítségével csatlakoztatni őket.

Az LG OLED55C1RLA nem nevezhető olcsó TV-nek. Ebben a tekintetben nem meglepő, hogy kiváló hangszórórendszerrel rendelkezik, amely négy 10 wattos hangszóróból áll. A fele mélynyomóként működik. Röviden, aligha akar majd extra házimozit vagy soundbar-t vásárolni.

Az érdemek

 • A válaszidő 1 ms-ra csökkenthető;
 • Intelligens OLED képernyő nagy kontraszttal;
 • A kijelző megnövelt frissítési frekvenciája;
 • Nagyon sok csatlakozó;
 • Ismeri az összes digitális TV-szabványt;
 • A Bluetooth és a Wi-Fi be van építve;
 • Jó akusztikai rendszer.

Hátrányok

 • Magas költségek;
 • A távirányítón felesleges gombok vannak.

Samsung UE65RU8000U

Értékelés: 4.8

Samsung UE65RU8000U

Ez a tévé egy szabványos LCD képernyőből préseli ki a leveket. Nagyon erős processzorral rendelkezik, és memóriából sincs hiány. Ennek eredményeképpen a Tizen operációs rendszer itt minden probléma nélkül működik. És nem kell mindig gombokat nyomogatnia – az itt használt távirányító mikrofonnal van felszerelve, amelynek köszönhetően Alice készen áll bármilyen hangutasításra.

Elődeivel ellentétben ez a TV-készülék nagyon vékony képernyőkerettel büszkélkedhet. Átlója 64,5 hüvelyk (164 cm). Tehát a Samsung UE65RU8000U egy nagyon nagy szobában kell lennie. 4K felbontással is büszkélkedhet. Semmi rosszat nem lehet mondani a képernyő frissítési sebességéről, amely valamivel magasabb. Ez a modell HDR10+ támogatással is rendelkezik, amit filmnézés és játék közben egyaránt értékelni fog.

Négy HDMI-csatlakozó áll rendelkezésre harmadik féltől származó berendezések csatlakoztatásához (HDMI 2 szabványt használ).0). Továbbá, ez a modell készen áll arra, hogy önállóan játssza le a tartalmat. Sok merevlemezt és pendrive-ot azonban nem lehet csatlakoztatni – erre a célra csak két USB-port van kijelölve. És ne felejtsük el, hogy a TV tele van okos funkciókkal. Ez azt jelenti, hogy képes az internethez való hozzáférésre, ehhez Wi-Fi hálózatot használ. Ennek eredményeképpen online mozitartalmakat, YouTube és más videohosztingokat is nézhet. Ha tévézni szeretne, akkor sem fog problémát észlelni – a készülék támogatja az összes jelenlegi népszerű szabványt, még a műholdas DVB-S2-t is.

Ezt a modellt elfogadható áron árulják. Ebben a tekintetben állandó keresletnek örvend. Miért? A Samsung UE65RU8000U értékelés szerzői megválaszolták ezt a kérdést – rámutattak a kiegyensúlyozott jellemzőkre. Ez a TV a játékosoknak, a filmrajongóknak és a szappanoperák kedvelőinek egyaránt tetszeni fog. Az egyetlen panasz a vásárlás után a betekintési szögek, amelyek kiderült, hogy egyáltalán nem a legszélesebbek. Azonban a képernyő ilyen átmérője nem szörnyű. Nem sokat törődik a súlyával, ami miatt két embernek kell majd a falra akasztania a tévét. Az igazi szomorúság azonban a hangszórórendszer. Két 10 W-os hangszóróval rendelkezik. Nagyon szerény.

Olvasson tovább  8 legjobb armatúra fejhallgató

Előnyök

 • Kiváló minőségű VA mátrixot használnak;
 • A képernyő megnövelt frissítési sebessége;
 • Az összes digitális TV-szabvány támogatása megvalósult;
 • Nagyszámú csatlakozó;
 • A Bluetooth és Wi-Fi modulok beépítettek;
 • Nagyon vékony keret kijelző.

Hátrányok

 • A súlya 25,6 kg;
 • A betekintési szögek nem nevezhetők tökéletesnek;
 • Nincs helyi sötétedés;
 • Bárcsak erősebb akusztikánk lenne.

LG 43UP81006LA

Értékelés: 4.7

LG 43UP81006LA

Viszonylag kis helyiségben van szüksége tévére? Ugyanakkor intelligens funkciókat szeretne, beleértve a hangvezérlést is az Alice-on keresztül? Ebben az esetben javasoljuk, hogy fontolja meg az LG 43UP81006LA megvásárlását. Ez a modell viszonylag vékony képernyőkerettel és elegáns állvánnyal rendelkezik. A karosszéria a megszokott színre van festve. A teljes szerkezet súlya 9,8 kg. Ez azt jelenti, hogy aligha van szüksége egy második személy segítségére a falra szereléshez.

IPS technológiával készült 43 hüvelykes (109 cm) kijelzővel rendelkezik. A képernyő maximális betekintési szöget és élénk színeket kínál. Azonban meg kell értenie, hogy itt nincs helyi fényerőszabályozás, így ne reménykedjen a HDR-tartalmak ideális megjelenítésében. Szintén a gazdaságosság kedvéért a gyártó nem adományozza a képernyő magasabb frissítési sebességet. Nem spórol a 4K felbontáson sem, bár. Ennek eredményeképpen az LG 43UP81006LA ideális választássá válik egy modern játékkonzol tulajdonosa számára.

A várakozásoknak megfelelően ez a modell támogatja az összes digitális TV-szabványt. Vevő nem szükséges még a tulajdonosok a parabolaantenna. De jobb, ha ezt a TV-t mindenféle online filmszínházak tartalmának megtekintésére használja. Mivel Smart TV-vel rendelkezik, minden nehézség nélkül hozzáférhet az internethez – csak csatlakoznia kell az otthoni Wi-Fi 802 hálózathoz.11ac. Egy másik dolog, ami itt jelen van, az a Bluetooth, amely elsősorban a fejhallgatóra történő hangátvitelhez szükséges. Ha a szokásos csatlakozókról beszélünk, három HDMI aljzat és egy pár USB port található közöttük. Nem rossz csomag egy 43″-os TV-hez.

Az LG 43UP81006LA leggyengébb pontja a hangszórórendszer. Standardnak mondható – két darab 10 W-os hangszóróval rendelkezik. Ne várjon tőle semmi rendkívüli dolgot.

Előnyök

 • Minden digitális TV-szabványt támogat;
 • Maximális betekintési szögek;
 • Nagyszámú slot;
 • Beépített Wi-Fi és Bluetooth modulok;
 • A WebOS simán fut
 • Nem nagy súly.

Hátrányok

 • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
 • A hangrendszer nem mindenkinek fog megfelelni;
 • Nagyon magas költségek.

Samsung UE43N5510AU

Értékelés: 4.6

Samsung UE43N5510AU

A dél-koreai Samsung általában hagyományos fekete színű tévékészülékeket gyárt. Az UE43N5510AU nevű modell azonban kivételt képez a szabály alól. Olyan emberek számára készült, akik világos színekkel díszítik a szobájukat. Ez a készülék készen áll arra, hogy bármilyen “falon” elférjen, mivel viszonylag szerény, 108 cm-es képernyővel rendelkezik. De ne reménykedjen rendkívül jó képminőségben. Először is, a gyártó az F

  l HD, ami nem néz ki a helyéről. Másodszor, a képernyő szabványos frissítési frekvenciával rendelkezik. Ez a tévé azonban remekül fog mutatni a vidéki házban vagy egy gyerekszobában. Nem is beszélve a konyháról, ha elfér ott.

  Amint az várható volt, ez a modell rendelkezik egy funkcióval Smart TV. Az “Alice” segítségével bekapcsolhatja a TV-t, csatornát válthat és más műveleteket végezhet. Egyébként a készülék támogatja az összes digitális TV-szabványt. Ez azt jelenti, hogy még a parabolaantennák tulajdonosai sem maradnak ki ebből.

  Ha online tartalmakat szeretne nézni, a Samsung UE43N5510AU ezt is biztosítja. Először csak ezt a modellt kell csatlakoztatnia az útválasztójához. Ez történhet kábelen keresztül vagy a beépített Wi-Fi modulon keresztül. A játékkonzolok és egyéb eszközök csatlakoztatásához három HDMI-csatlakozó áll rendelkezésre. A TV képes a külső merevlemez tartalmának lejátszására is. A meghajtók csatlakoztatására két USB-port szolgál.

  Mint sok más 43 hüvelykes tévé, ez is két 10 wattos hangszóróval rendelkezik. A teljesítménytartalék legtöbbször elegendő. Ha pedig térhatású hangzásra és kézzelfogható basszusra vágyik, az optikai audiokimeneten keresztül csatlakoztathatja a soundbar vagy a házimozi rendszerét. A legtöbb fogyasztó azonban elégedett vele. Vadim például azt írta a Yandexen, hogy.A “piac” a következő: “A hang tisztasága, a képminőség kiváló. Bármit is írsz, az nagyszerű. Ajánlom”.

  Az érdemek

  • Nagyszámú csatlakozó;
  • A Tizen zökkenőmentesen működik;
  • Minden digitális TV-szabványt megért;
  • Nem túl nagy súly.

  Hátrányok

  • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
  • A felbontás csak 1080p;
  • Nem túl széles betekintési szögek;
  • Megérti a videokodecek hiányát.

  Leff 50U520S

  Értékelés: 4.6

  LEFF 50U520S

  Ez az egyik legolcsóbb tévé, amely 50 hüvelykes kijelzővel és Smart TV funkcióval rendelkezik. Ez utóbbi azonban a Yandex platformon alapul.TV”, így lesz könnyű keresés, “Alice” és a “Kinopoisk HD” rendelkezésre áll.

  Ne ijedjen meg attól a ténytől, hogy a tévéjét egy kevéssé ismert gyártó készíti. Sok szempontból nem rosszabb, mint a nagyobb versenytársak. Például nagyon vékony keretet használ, amely nem vonja el a figyelmet a képernyőn zajló eseményekről. A készülék támogatja a HDR10-et is, ami nagyszerű a játékokhoz és a kiváló minőségű tartalmak megtekintéséhez. Örülnie kell, hogy 4K felbontásban vásárolhat. De természetesen az itt használt képernyő nem nevezhető tökéletesnek. Először is, a látószögei semmiképpen sem maximálisak. Másodszor, a frissítési frekvencia kisebb, mint 60 Hz. Egyesek panaszkodhatnak a 9 ms-os válaszidőre, de ez csak akkor számít, ha aktívan játszol online.

  Ahogy már megértette, a Leff 50U520S könnyen csatlakoztatható bármilyen játékkonzolhoz. Ehhez a tokhoz három HDMI aljzat van hozzárendelve. A hátlapon két USB-port van elrejtve, amelyek elsősorban külső meghajtók csatlakoztatására szolgálnak. Nem felejtette el a gyártó és a fejhallgató-csatlakozót sem. Ha a vezeték nélküli interfészekről beszélünk, a TV támogatja a Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth. Következésképpen a fejhallgatónak nem kell vezetékesnek lennie.

  A mai tévékészülékek támogatják az összes digitális TV-szabványt. A Leff 50U520S sem kivétel a szabály alól – még a parabolaantennát is képes érzékelni. A képet tisztességes hangzás kíséri. De egy 20 wattos hangszóró nem lesz elég valakinek, végül is. Ebben az esetben egy házimozira vagy soundbarra kell költenie, kihasználva a HDMI Arc vagy a koaxiális hangkimenet előnyeit.

  Más hasonló televíziókhoz hasonlóan a falra is felakasztható. Ehhez egy 400×200 mm-es tartóra lesz szüksége. Nem kell segítséget hívnia, mert a készülék súlya nem haladja meg a 11,2 kg-ot.

  Előnyök

  • Mikrofonnal ellátott távirányítót használ;
  • A tévé könnyű;
  • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
  • Rengeteg csatlakozó;
  • Beépített Wi-Fi és Bluetooth;
  • Alacsony ár.

  Hátrányok

  • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
  • A betekintési szögek nem nevezhetők maximálisnak;
  • Yandex platform.TV” nem mindenkinek fog megfelelni;
  • Nem a legjobb hangrendszer;
  • Hosszú válaszidő.

  Következtetés

  Most már tudja, hogy melyik Alice tévékészülék a legjobb a maga nemében. Megpróbáltuk felülvizsgálni mind a csúcsmodelleket, mind a meglehetősen olcsó modelleket. Mindegyikük széles körű funkcionalitást kínál, és a képernyőjük nagy felbontással büszkélkedhet. El kell döntenie, hogy mekkora összeget hajlandó költeni.

  Olvasson tovább  11 legjobb vízionizátorok
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: