A 12 legjobb tévé 49 hüvelykes képátlóval

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A modern televíziók egyre nagyobb méretűek. Most már egyáltalán nem félünk a 49 hüvelykes modellektől. Kivéve, ha többféléről van szó. A helyzet az, hogy nem minden ilyen képernyővel rendelkező tévé hagy pozitív benyomást a vásárlás után. Ha a megfelelő választást szeretné megtenni, nézze meg a legjobb 49-50 hüvelykes tévékészülékeket tartalmazó válogatásunkat. Mind a csúcskategóriás, mind a viszonylag olcsó megoldásokkal foglalkozunk.

A legjobb 49 hüvelykes tévék értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb TV-k 49 hüvelyk1Samsung QE50Q87TAU61 490 €
2LG OLED48CXR89 339 €
3Samsung a keret QE50LS03TAU68 990 €
4Sony KD-49XH950584 690 €
5Samsung UE50TU8570U46 990 €
6Samsung QE50Q67TAU43 000 €
7Sony KD-49XG709646 990 €
8LG NanoCell 49NANO86642 900 €
9Samsung UE50TU8000U35 230 €
10

Szia

 • ps 50PUS8505
 • 59 990 €
  11LG 50UN800631 649 €
  12Hisense 50AE7400F35 888 €

  Samsung QE50Q87TAU

  Értékelés: 4.9

  Samsung QE50Q87TAU

  Ez a TV egy QLED kijelzővel rendelkezik, amely 50 hüvelykes képátlóval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy közel tökéletes fekete színeket élvezhetsz. Nem lehet nem megemlíteni a kibővített színtartományt sem, amelynek köszönhetően minden HDR-tartalom pontosan úgy néz ki, ahogyan azt az alkotók tervezték. Erről könnyen meggyőződhet, ha egy modern játékkonzolt csatlakoztat ehhez a készülékhez. A HDMI 2 interfészt egyébként erre a célra tervezték.0. A sávszélessége több mint elegendő a 4K képek 60fps sebességű felvételéhez. A TV legfeljebb 120 Hz-es frekvenciájú kép megjelenítésére képes, beleértve a közbenső képkockák önálló “befejezését” is.

  Bármilyen antenna csatlakoztatható ehhez a modellhez, legyen az földi vagy műholdas. Ami más eszközök csatlakoztatását illeti, erre a célra elsősorban a fent említett négy HDMI-csatlakozót használják. A hátlapon egy pár USB-portot is talál, amelyek USB flash meghajtó vagy külső merevlemez csatlakoztatásához szükségesek.

  Természetesen a Tizen operációs rendszerrel ellátott Smart TV is létezik. Ez azt jelenti, hogy online is nézhet tartalmat. Wi-Fi sávszélesség 802.11ac elegendő, még akkor is, ha nagyon nagy felbontásban van. És van Bluetooth is. Ezen keresztül működik a teljes távirányító, és vezeték nélküli fejhallgatót lehet csatlakoztatni.

  A Samsung QE50Q87TAU nem csak a gazdag színekkel rendelkező QLED képernyővel különbözik az olcsóbb modellektől. Van egy fejlett hangszórórendszer is, amely négy 10 W-os hangszóróra épül, amelyek közül kettő mélysugárzó. Nem meglepő, hogy a Yandex egyik látogatója.Marketa hagyta ezt a véleményt: “A hang jó, a kép szép. Az Ambient Mode is szórakoztató. A fém távirányító nagyon szép és jól fekszik a kézben. Néhány vásárló pedig éppen a távirányító miatt választja a Samsung tévét – érdemes megjegyezni, hogy. A tartozék minimális gombokkal, apró mérettel és hangvezérlési támogatással rendelkezik.

  Előnyök

  • Van egy Ambient belső funkció;
  • A One Remote, sokak kedvence;
  • Csodálatos QLED képernyő;
  • Jól megvalósított HDR10+ funkció;
  • Jó akusztika;
  • A képernyő megnövelt frissítési sebessége;
  • Minden digitális TV-szabványt támogat;
  • Számos csatlakozó;
  • Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac;
  • Van Smart TV.

  Hátrányok

  • Egyes példányok háttérvilágítású kijelzővel rendelkeznek;
  • Magas költségek.

  LG OLED48CXR

  Értékelés: 4.9

  LG OLED48CXR

  Az OLED TV-k képernyőátlója évekig 55 hüvelyknél kezdődött. Ez bizonyos korlátokat szabott – egy ilyen eszköz nem biztos, hogy befér a “falba”, és egy kis szobában sem találna helyet. Szerencsére az LG mégiscsak rászánta magát, hogy kiadjon egy 48″-os kijelzővel rendelkező modellt. Ha van az a pénzösszeg, amit kérnek erre a TV-re, akkor ne is gondolja kétszer – akkor biztosan nem bánja meg a vásárlást!

  A többi OLED képernyővel ellátott modellhez hasonlóan ez is mély feketével és maximális betekintési szögekkel büszkélkedhet. A viszonylag kis képátló pedig minden gond nélkül lehetővé tette a 120 Hz-re emelt képfrissítési sebesség megvalósítását. Ezt különösen azok értékelik, akik számítógépet vagy játékkonzolt csatlakoztatnak a TV-hez. Értékelik ezek az emberek és 4K felbontás. Magától értetődik, hogy a HDR 10 Pro és a Dolby Vision itt is támogatott – a megfelelő tartalmak megtekintésekor meg fog lepődni a színek bőségén, amelyet az itt használt OLED-panel képes megjeleníteni. Soha többé nem akarsz visszatérni a több gigabájtos filmek nézéséhez.

  Bármilyen antenna csatlakoztatható az LG OLED48CXR készülékhez – ez a modell még a műholdas TV szabványt is támogatja. Ami az akusztikát illeti, nem mindenkinek kell csatlakoztatnia. Az a tény, hogy a TV négy hangszóróval van felszerelve, amelyek fele mélynyomóként működik. A teljes teljesítmény 40W, ami nem rossz ehhez az átlóhoz képest. Ha pedig hangkimenetet szeretne a fejhallgatójára, a Bluetooth a megoldás. A vezeték nélküli modulok között megtalálható a Wi-Fi 802.11ac, bőséges sávszélességgel a 4K tartalmak online megtekintéséhez. Ha a vezetékes csatlakozásokról beszélünk, meg kell említenünk a HDMI 2 jelenlétét.1 – még a PlayStation 5 is rendelkezik elegendő képességgel ehhez a szabványhoz.

  Előnyök

  • Nagyszámú csatlakozó;
  • HDMI 2 támogatás megvalósítása.1;
  • Beépített Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth;
  • A távirányító támogatja a hangvezérlést;
  • Nem nagy súly (15,9 kg);
  • Nagyszerű akusztika;
  • Minden digitális TV-szabványt támogat;
  • Figyelemre méltó OLED-kijelző magas frissítési frekvenciával;
  • Támogatja a Dolby Vision és a HDR 10 Pro technológiát;
  • Van Smart TV.

  Hátrányok

  • A képernyő átlója még mindig kevesebb, mint 50 hüvelyk;
  • Nagyon magas ár.

  Samsung a keret QE50LS03TAU

  Értékelés: 4.8

  Samsung a keret QE50LS03TAU

  Ezt a TV-t nem véletlenül hívják beltéri TV-nek. A dél-koreaiak olyan hatást próbáltak elérni, hogy a készülék megjelenése olyan volt, mint egy kép. Ezért van ennek a modellnek ilyen szokatlan lünettája. És a gyártó feltételezi, hogy a falra fogod akasztani az alkotását. Ugyanakkor ez nem tesz a készlet lábak – azok számára, akik fognak, hogy a TV-t egy talapzaton az első.

  Ez a modell egy 50 hüvelykes, 3840×2160 pixel felbontású kijelzőt tartalmaz. Így a TV kiválóan alkalmas 4K tartalmak megtekintésére. Különösen, ha a készülék támogatja a HDR10+ formátumot is, amely növeli a színárnyalatok számát. Nagy pixelsűrűségének köszönhetően statikus kép megjelenítésekor úgy néz ki, mint egy festmény. Ezt megerősítik a Samsung the Frame QE50LS03TAU felülvizsgálatának megállapításai a TechRadar oldalon. Szintén említésre került az akár 120 Hz-es frissítési frekvencia, ami ezt a képernyőt játékhoz, sporthoz és akciófilmekhez is kiválóan használhatóvá teszi. Minden mást is.

  A Tizen operációs rendszer felelős a tartalomlejátszásért. Két csatlakoztatott USB-meghajtó egyikéről (ennyi USB-port van itt) vehető le. Az online mozi előnyeit is kihasználhatja. Ebben az esetben a megmentéshez már vezeték nélküli Wi-Fi modul jön, amely támogatja a nagy sebességű szabvány 802.11ac. Bluetooth-szal is rendelkezik. A készülékhez fejhallgató és távirányító tartozik, amely mindössze kilenc gombot tartalmaz, és nem kell pontosan a tévére mutatni. Más berendezéseket is csatlakoztathat a készülékhez – ehhez négy HDMI aljzat áll rendelkezésre.

  Ez a modell minden digitális TV-szabványt problémamentesen felismer. Ez azt jelenti, hogy akár vevőegység nélkül is csatlakoztathatja parabolaantennáját a tévéhez. Ami a hangzást illeti, a dél-koreaiak valamiért nem spóroltak vele. Számára itt van felelős szabványos akusztika, amely két hangszóró névleges 10 watt egyenként. Ha többet szeretne, akkor az optikai kimenetet vagy a HDMI Arc-ot kell használnia.

  Előnyök

  • Támogatja a képmódot;
  • Számos csatlakozó;
  • Egy praktikus távirányítóval érkezik;
  • Támogatja a Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth;
  • Megérti az összes digitális TV-szabványt;
  • A kijelző frissítési sebessége 120 Hz-re nőtt;
  • Van Smart TV;
  • A TV-t a falhoz rögzítheti.

  Hátrányok

  • A hangrendszer nem nevezhető tökéletesnek;
  • Magas költségek.

  Sony KD-49XH9505

  Értékelés: 4.7

  SONY KD-49XH9505

  Ez a TV 48,5 hüvelyk képátlójú kijelzőt tartalmaz. Magától értetődik, hogy teljes 4K felbontást fogsz kapni. A képernyő is képes a valósághű képet és a maximális betekintési szögeket élvezni. Ezzel nem akar majd olyan videókat nézni, amelyek néhány régi codec-kel vannak tömörítve. Ehelyett szándékosan olyan tartalmakat kell keresnie, amelyek támogatják a Dolby Vision vagy legalább a HDR10 technológiát.

  A Sony KD-49XH9505 sok tulajdonosa elégedett a vásárlással. Például egy látogató a Yandex.Market” a következőket írta: “Elégedett. Kép a legjobb formájában. A YouTube repül, és már nincs szükséged a távirányítóra. De az árcédula az űr.”. Valóban, érdemes hozzáadni egy kicsit – és vásárolhat egy OLED-tévét, amely még pozitívabb benyomást fog hagyni. Egyébként az Android operációs rendszert használja, amelyen keresztül a funkcionalitás szélessége csak Öntől függ. És egy erős processzor nem engedi, hogy az alkalmazások lelassuljanak.

  Ahogy kell, ez a modell támogatja az összes digitális TV-szabványt – a műholdtól a földfelszíni sugárzásig. A hangot két 10 wattos hangszóró adja vissza, ami ebben az átlóban elégséges. Vagy ha van hangszórója vagy soundbarja, akkor a hangot a vezetéken keresztül is kimeneti. Akár három külső tárolóeszköz is csatlakoztatható. Az USB-csatlakozók azonban más célokra is használhatók. A játékkonzolok és egyéb berendezések esetében négy HDMI-csatlakozó áll rendelkezésre.

  A TV a Wi-Fi 802.11ac. Ez a szabvány nagy sávszélességet kínál, így a 4K tartalmak online megtekintése nem okozhat gondot. A készülék beépített Bluetooth-modult kapott. Főleg fejhallgatók csatlakoztatására szolgál. De ha csak egy vezetékes tartozék áll a rendelkezésére, akkor senki sem törődik a megfelelő csatlakozó használatával.

  A Sony KD-49XH9505 könnyen felakasztható a falra, a 13kg nem igényel egy második személy segítségét. De ne felejtsük el, hogy a konzol külön kell vásárolni – keresse meg a megfelelőt a szabványos 200×200 mm alatt.

  A

  • Színes képet eredményez;
  • Maximális betekintési szögek;
  • Hangvezérlés is rendelkezésre áll;
  • A Dolby Vision és a HDR10 támogatott;
  • Van egy Smart TV;
  • Számos csatlakozó;
  • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
  • Wifi 802 modulok beépítve.11ac és Bluetooth.

  Hátrányok

  • Normál frissítési frekvenciájú kijelző;
  • Magas költségek;
  • Az akusztika nem nevezhető tökéletesnek.

  Samsung UE50TU8570U

  Értékelés: 4.7

  SAMSUNG UE50TU8570U

  Az elmúlt években a dél-koreai Samsung keményen törekedett arra, hogy csökkentse tévéinek szélességét. Egyes modellek már tele vannak hívja keret nélküli. A Samsung UE50TU8570U esetében a keret valóban észrevehető. De már nem zavaróak, különösen, ha elég messze ülsz a tévétől. Ez az úgynevezett “láthatatlan dugaszolás”, ahol a kábelek a láb belsejében vannak elvezetve.

  Ez a modell VA-mátrixon jeleníti meg a képernyőt, amelynek átlója pontosan 50 hüvelyk. Magától értetődik, hogy a kép teljes 4K felbontást kínál. Bizonyos feltételek mellett itt is megvalósítható a képfrissítési sebesség felskálázása – ehhez a tartalomnak F

   l HD. A környezeti üzemmód egy másik kétségtelen előnye. Elérheti a képernyő átláthatóságának hatását – ehhez csak egy képet kell készítenie a háttérképről a TV mögött. A HDR10 támogatás nem hagyható figyelmen kívül+. De már nem fogsz meglepődni rajta.

   A TV Tizen operációs rendszeren fut. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármilyen tartalmat megnézhet a források széles skálájából. A Samsung UE50TU8570U tulajdonosok leggyakrabban internetkapcsolatot használnak, kihasználva a nagy sávszélességű Wi-Fi 802.11ac. Három HDMI-port is található más eszközök, például játékkonzolok csatlakoztatásához. Nem feledkezve meg a két USB-portról sem, amelyeknek köszönhetően a külső merevlemezekkel és flash meghajtókkal való együttműködés is megvalósul. A Bluetooth is az itt található interfészek között van. Szükséges a hang vezeték nélküli fejhallgatóra történő továbbításához és a teljes One Remote távvezérlőből érkező parancsok megértéséhez.

   Röviden, a dél-koreaiak egy nagyszerű tévével álltak elő, amely az Expertology olvasóinak nagy többségét kielégíti. Nem véletlenül egy kis értékelés a Samsung UE50TU8570U Archie által az Ozovik oldalon a következő szavakat tartalmazza: “Csak azt tudom mondani, hogy a képminőség kiváló. A Dolby Digital Plus hangtechnológia a 4K képpel együtt teljes, magával ragadó filmélményt nyújt. Olyan érzés, mintha egy moziban lennél.

   Előnyök

   • Kiváló kijelző magasabb frissítési frekvenciával;
   • Van HDR10+ támogatás;
   • A Smart TV jelen van;
   • Környezeti üzemmód áll rendelkezésre;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • Támogatja a Bluetooth és a Wi-Fi 802.11ac;
   • Számos csatlakozó;
   • Kényelmes távirányító hangvezérléssel.

   Hátrányok

   • Standard 20 wattos hangszórók;
   • Az árcédula mégsem nevezhető alacsonynak;
   • A Dolby Vision támogatás nem ártana.

   Samsung QE50Q67TAU

   Értékelés: 4.6

   Samsung QE50Q67TAU

   Néhány évvel ezelőtt a QLED tévék ára még borsos volt. Most az 50 colos modellt mindössze 56 ezer forintért vásárolhatja meg. rubel. Ezért a pénzért megkapja a Samsung QE50Q67TAU-t, amely több mint 100 Hz-es képfrissítési frekvenciával és HDR10 támogatással várja Önt+. Természetesen a kép 4K felbontásban jelenik meg. A képernyőt Valentin jellemzi a legjobban, aki ezt a véleményt hagyta az e-katalóguson: “Tisztességes színvisszaadás, a megfelelő beállításokkal és a megfelelő jelekkel. Jól kezeli a dinamikus képet, és nem lebeg”.

   A tartalmak lejátszásához mindössze annyit kell tennie, hogy használja a Tizenben található vagy a megfelelő online áruházból telepített alkalmazások egyikét. A globális webhez való hozzáféréshez csatlakoznia kell az otthoni hálózathoz. A 802 Wi-Fi szabványt ajánljuk.11ac, mivel a sávszélessége még a 4K-s filmnézéshez is elegendő. A hangot vezeték nélküli fejhallgatókon is kiadhatja, Bluetooth használatával. Ugyanezt a szabványt használja a mellékelt One Remote távirányító is, amely támogatja a hangvezérlést.

   Természetesen a televízió készen áll az USB flash meghajtón vagy külső merevlemezen tárolt tartalmak felismerésére. Két USB-portot biztosít USB-tárolóeszközök csatlakoztatásához. A videokamerák, játékkonzolok és egyéb berendezések három HDMI-csatlakozón keresztül csatlakoztathatók. Az optikai kimenet egy soundbar vagy házimozi csatlakoztatására szolgál. És falra szerelhető, ami biztosan nem elég annak, aki nem akar 20 wattnál több beépített hangot.

   Tekintélyes mérete ellenére a tévé súlya mindössze 13 kg. Könnyen felszerelhető a falra. És ne felejtsd el lefényképezni a mögötte lévő felületet sem! Ezután aktiválhatja az Ambient módot, így áttetsző hatást érhet el. Ami az antennacsatlakozást illeti, ez a modell felismeri mind a földi, mind a kábeles, mind pedig a műholdas kapcsolatokat.

   Előnyök

   • Minden digitális TV-szabványt támogat;
   • Hangvezérlést támogató távirányítóval rendelkezik;
   • QLED képernyőt használ;
   • 100 Hz-es frissítési frekvenciára növelve;
   • Tisztességes számú csatlakozó;
   • Beépített Wi-Fi 802 modulok.11ac és Bluetooth;
   • Minden digitális TV-szabvány támogatott.

   Hátrányok

   • Az ár nem mindenkinek fog megfelelni;
   • Szerény hangrendszer van beépítve;
   • Nem a legjobban megtervezett lábak.

   Sony KD-49XG7096

   Értékelés: 4.5

   SONY KD-49XG7096

   A japán Sony még nem gondolkodik azon, hogy elhagyja a tévépiacot, bár két fő riválisával szemben vesztésre áll. Termékeire továbbra is nagy a kereslet. Például a Sony KD-49XG7096 nevű modell könnyen megtalálja vásárlóit. Színes képet ad 4K felbontásban. De a képernyő frissítési frekvenciája itt kevesebb, mint 50 Hz. Részben ez az oka annak, hogy a televízió a nézettségünk közepén van. A többi megjelenítési lehetőség csak pozitív benyomásokat hagy maga után. Például a modern játékkonzolok tulajdonosai szeretik az alacsony válaszidőt és támogatják a HDR10 technológiát.

   A japánok nem feledkeztek meg az okostévékről. Az itt használt firmware az alábbi operációs rendszeren alapul

  • nux, és intelligensen optimalizált a távvezérléshez. A szoftverrel gond nélkül hozzáférhet kedvenc online mozijaihoz, nem beszélve a hírhedt YouTube-ról. De jobb, ha vezetéken keresztül csatlakozik a routerhez, mivel a beépített Wi-Fi modul csak a lassú 802 szabványt támogatja.11n. Egyáltalán nincs Bluetooth – helyette 3,5 mm-es jack csatlakozót javasolnak.

   Minden rendben van az interfészek többi részével. A játékkonzolok és egyéb berendezések csatlakoztatásához három HDMI-csatlakozót terveztek. A tévé hátulján ugyanennyi USB-port található. Nem feledkeztünk meg az optikai hangkimenetről sem. Praktikus, ha a 20 wattos audiorendszer nem elég erős.

   A Sony KD-49XG7096 apró, de érdekes jellemzője az FM rádió jelenléte. Így a japánok emlékeztetnek minket arra, hogy a márka története a rádióvevőkészülékek gyártásával kezdődött.

   Előnyök

   • Számos csatlakozó;
   • Minden digitális televíziós szabvány támogatott;
   • Smart TV-vel érkezik;
   • A kijelző maximális betekintési szögekkel örvendeztet meg;
   • Egy praktikus távirányítóval érkezik;
   • A TV nagyon vékony.

   Hátrányok

   • Gyenge hangszórórendszer;
   • Nincs Bluetooth;
   • A Wi-Fi modul korlátozott sebessége;
   • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
   • Magas költségek.

   LG NanoCell 49NANO866

   Értékelés: 4.5

   LG NanoCell 49NANO866

   Új Sony vagy Microsoft játékkonzolt vásároltál magadnak? Aggódik, hogy a tévé nem a maximális képminőséget fogja kihozni? Ebben az esetben fontolja meg egy olyan modell megvásárlását, amely HDMI 2 kompatibilis csatlakozókkal rendelkezik.1. Ezekről ismert, hogy lehetővé teszik a TV számára a 4K felbontású képek akár 120fps sebességgel történő fogadását. Sajnos általában csak a nagyon drága televíziókban van ilyen. De van egy kivétel a szabály alól – ez az LG NanoCell 49NANO866.

   Hogy a készülék a következő generációs konzolokhoz van igazítva, írja a részletes felülvizsgálatát iRecommend valaki Maria. Megjegyezte továbbá a kijelző vékony keretét és a 15,5 kg-ot meg nem haladó súlyt. A Magic Remote távirányítóval is gyönyörködtet, amely mikrofonnal, giroszkóppal és kényelmesen elhelyezett gombokkal rendelkezik. Ami a kijelzőt illeti, az is pozitív benyomást kelt. Igen, ez nem OLED panel, de a betekintési szögek és a fekete mélység elég jó. A képernyő frissítési sebessége, ha jól sejted, valódi 120 Hz-re nőtt. A kép akkor néz ki a legjobban, ha a tartalmak Dolby Vision vagy HDR 10 Pro segítségével készültek.

   A TV-készülék WebOS operációs rendszerrel rendelkezik. Az alkalmazások széles választékát teszi lehetővé. A világhálóhoz való hozzáféréshez a 802 Wi-Fi szabványt használják.11ac, így nem lesz gond a 4K tartalmak megtekintésével. Vezeték nélküli fejhallgatót is csatlakoztathat a készülékhez a Bluetooth-modul segítségével. Vagy a szokásos – itt is van egy megfelelő csatlakozó. Ehhez a modellhez akár három USB-meghajtót is csatlakoztathat.

   Az LG NanoCell 49NANO866 minden digitális TV-szabványt problémamentesen ismer fel. A hangzás tekintetében kezdetnek 20 W-os hangszórókkal is jól járhat. Továbbá, senki sem akadályozza meg, hogy a hangot a soundbarra vagy a házimozira adja ki – ennek minden lehetősége elérhető itt.

   Valószínűleg nagyszerű ár-érték arányt képvisel. Most ez az egyik legolcsóbb 10 bites mélységű tévé.

   Előnyök

   • A Dolby Vision és a HDR 10 Pro támogatott;
   • 120 Hz-es frissítési frekvenciára növelve;
   • Van egy Smart TV;
   • Magic Remote távirányítóval;
   • Minden digitális TV-szabványt megért;
   • Számos csatlakozó;
   • Bluetooth és Wi-Fi 802 van beépítve.11ac.

   Hátrányok

   • Magas költségek;
   • Nem a legerősebb hangszórórendszer;
   • A régebbi készülékekhez nincsenek analóg csatlakozók;
   • Gyenge helyi dimmelési teljesítmény.

   Samsung UE50TU8000U

   Értékelés: 4.4

   SAMSUNG UE50TU8000U

   Abszolút sláger, a legmagasabb eladásokkal büszkélkedhet ebben az árkategóriában. Az emberek szeretik a keret nélküli kialakítást, a fényes 4K kijelzőt és az alacsony árat. A képernyő átlója itt 50 hüvelyk, amit sokan az optimális beállításnak tartanak. A kijelző frissítési frekvenciája 50 Hz és 100 Hz között változik, attól függően, hogy a lejátszott tartalom milyen felbontást használ. A fekete mélységre sem lehet panasz, mivel a képernyő VA technológiával készült. Csak a betekintési szögre lehet panaszunk, ami még ha akarnánk sem nevezhető maximálisnak. A Dolby Vision támogatás hiánya sem fog mindenkinek tetszeni – az itt használt mátrix miatt a tévé csak HDR10-re korlátozódik+.

   A többi dél-koreai készülékhez hasonlóan a Samsung UE50TU8000U is Tizen operációs rendszerrel rendelkezik. Lehetővé teszi a YouTube futtatását, az okostelefon képernyőjének duplikálását és szinte bármilyen online mozi megtekintését. És itt valósul meg a Környezeti belső mód is, amelyben a képernyő átlátszóságának hatása jelenik meg. Az internet eléréséhez a 802 Wi-Fi szabványt használja.11ac, több mint elegendő sávszélességgel a nagy bitrátájú 4K tartalmak megtekintéséhez. A Bluetooth is beépítésre került, így csatlakoztathatja saját vezeték nélküli fejhallgatóját. Egy teljes távirányítót is használnak, amelyet minimális mérete, szerény számú gombja és mikrofon jelenléte jellemez.

   A hangot itt egy szabványos, két hangszóróból álló 20 wattos hangszórórendszerrel adják vissza. Ha ez nem elég, vásárolhat házimozi vagy soundbar készüléket – ezek csatlakozása optikai hangkimeneten vagy HDMI-íveken keresztül történik. Egyébként az itt használt három HDMI aljzat megfelel a 2.0. Ez azt jelenti, hogy készen állnak a 4K videók 60fps sebességgel történő rögzítésére. Többre nincs szükséged ezzel a képernyővel. Szintén a testen található két USB-port, elsősorban USB flash meghajtón vagy külső merevlemezen lévő tartalom megtekintésére szolgál.

   Előnyök

   • Van egy környezeti üzemmód;
   • A szín mélyfekete;
   • A Smart TV jelen van;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • Tisztességes számú csatlakozó;
   • Bluetooth és Wi-Fi 802 van beépítve.11ac;
   • A távirányító támogatja a hangvezérlést.

   Hátrányok

   • A betekintési szögek nem maximálisak;
   • Nem a legjobb hangszórók;
   • A képfrissítési sebesség 4K felbontásnál csak 60 Hz.

   Szia

  • ps 50PUS8505
  • Értékelés: 4.3

   Philips 50PUS8505

   Sok Expertology olvasó ismeri a legdrágább Philips TV-k fő előnyét. Ez természetesen a háttérvilágítású Ambi

  • ght. Az 50PUS8505 modell, amely bekerült a választékunkba, szintén rendelkezik vele. Számos más modern technológiát is beépítettek a tévéjébe. Ott van például a Smart TV. A készülék Android operációs rendszert használ, így számos alkalmazást és akár játékot is telepíthet.

   A kép ebben az esetben egy 50 hüvelykes, 4K felbontású kijelzőn jelenik meg. Nem véletlenül ajánljuk a minőségi tartalmak megtekintését, mivel a gyártó HDR10+ és Dolby Vision támogatást is bevezetett. Az egyetlen sajnálatos tulajdonság a 60 Hz-es vagy annál kisebb szabványos képernyőfrissítési frekvencia. De nincs ezzel semmi baj.

   Bármilyen antennát csatlakoztathat a TV-hez, mivel a készülék minden modern digitális TV-szabványt felismer. A képet a két 10 wattos hangszóró jó hangzása kíséri. Ha ez nem tűnik elegendőnek, akkor a hangot például egy optikai audiocsatlakozón keresztül is kimeneti. Van fejhallgató-csatlakozó is. Mi azonban egyszerűbbnek találjuk egy vezeték nélküli fejhallgató használatát, mivel a Philips 50PUS8505 beépített Bluetooth-modullal rendelkezik. Ami az internetkapcsolatot illeti, az nagy sebességű Wi-Fi szabványú 802.11ac.

   Hozzá kell tenni, hogy a TV-készülék hátsó falán négy HDMI-csatlakozó és két USB-port található. Ez elég jó az ügyfeleink túlnyomó többségének. Egyébként a Yandex egyik látogatója a Yandex.A Market egyik kritikusa a következőket írta: “A tévé jó kompromisszumot jelentett számomra. Nem túl magas árért elég jó minőségű és elég rugalmas képet kaptam, és egy szép bónuszt a hangulatos Ambi háttérvilágítás formájában

  • ght”. Ezenkívül a modell tulajdonosa megjegyezte a nagy sebességű operációs rendszert, ami egy erős processzor jelenlétét jelzi.

   Előnyök

   • Mélyfekete színű VA mátrixot használnak;
   • Van egy Smart TV;
   • Ambi háttérvilágítás
   • ght;
   • Támogatja a Dolby Vision és a HDR10+ technológiát;
   • Ismeri az összes digitális televíziós szabványt;
   • Beépített Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac.11ac.

   Hátrányok

   • A távirányító nem a legkényelmesebb;
   • Standard kijelző frissítési frekvencia;
   • Nem a legjobb hangrendszer;
   • A költségek nem nevezhetők alacsonynak;
   • Kevés RAM.

   LG 50UN8006

   Értékelés: 4.2

   LG 50UN8006

   Az LG Electronics általában saját IPS-kijelzőjét építi be olcsó tévéibe. Kivételt képeznek az 50 hüvelykes modellek. Az LG 50UN8006 VA panellel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem a legszélesebb betekintési szögeket kapja, de közel tökéletes feketét. Ön is értékelni fogja a 4K felbontást. Ami a képernyő egyéb jellemzőit illeti, azok szabványosak: a kijelző 50 Hz-es frissítési frekvenciával és HDR 10 Pro támogatással rendelkezik.

   Sokféleképpen használható egy adott tartalom lejátszására. Bizonyos esetekben például egy külső meghajtó csatlakozik a két USB-port egyikéhez. Más esetekben könnyebb kihasználni a WebOS okosságait, amelyekkel a YouTube, Netf

  • x vagy más online mozi. Az internetkapcsolat Wi-Fi 802.11ac, így a 4K tartalmak gond nélkül lejátszhatók.

   Természetesen csatlakoztathatja a TV-hez is. Négy HDMI 2 aljzatot szentelnek az ügynek itt.0. Az egyiket arra is használhatja, hogy hangot küldjön például egy hangsávra. Ugyanerre a célra egy optikai kimenet is rendelkezésre áll. Te is ezt szeretnéd tenni?? Úgy gondoljuk, hogy egy nap ilyen kívánság valóban megjelenik, mert itt egy szabványos hangrendszert használnak, amely egy pár 10 wattos hangszóróból áll. Néhányan azonban még ezzel is elégedettek, ennek bizonyítására áttekintettük az egyik LG 50UN8006 vásárló véleményét a Citi online áruházból

  • Maga a hangminőség jó, torzítás nélkül, és én személy szerint elégedett vagyok vele! A 4K megtekintés minősége kiváló, egyáltalán nem késik vagy késik.

   Természetesen ez a modell könnyedén felismeri az összes digitális TV-szabványt, beleértve a műholdas DVB-S2-t is. Ami a távirányítót illeti, itt a praktikus és évek óta bevált Magic Remote. Bluetooth-on keresztül kommunikál a TV-vel. Ugyanez a szabvány használható vezeték nélküli fejhallgatók csatlakoztatására is.

   Előnyök

   • Nem túl drága;
   • A távirányító támogatja a hangvezérlést;
   • Számos csatlakozó;
   • Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac;
   • Smart TV;
   • Ismeri az összes digitális TV-szabványt.

   Hátrányok

   • Nem túl széles betekintési szögek;
   • Szabványos képernyőfrissítési sebesség;
   • Szerettem volna egy erősebb hangszórót;
   • Az okostelefon képernyő tükrözése nem mindig működik.

   Hisense 50AE7400F

   Értékelés: 4.1

   HISENSE 50AE7400F

   Nem csak a Samsung készít keret nélküli TV-t. Ezek a készülékek a Hisense kínálatában is elérhetők. Például az 50AE7400F nevű modell kerete nagyon keskeny, így egyáltalán nem zavaró. És ott van a viszonylag szokatlan D-alakú állvány is. Sok vásárló azonban inkább a falra akasztja ezt a TV-t a 300×200 mm-es konzolhoz tervezett lyukak segítségével.

   Ennek a modellnek a képernyője színes képet jelenít meg 4K felbontásban. Különösen, ha a tartalom HDR10 technológiával készült. Egyébként legfeljebb 60 Hz-es frissítési frekvenciájú LCD panelt használ.

   Viszonylag alacsony ára ellenére a készülék készen áll arra, hogy az összes digitális TV-szabvány támogatásával kedveskedjen Önnek. Így még a parabolaantennák tulajdonosainak sem lesz gondjuk – nem lesz szükségük vevőre. Sok ügyfél azonban egyáltalán nem néz tévét. Ehelyett a Smart TV képességeit használják, itt a VIDAA platformon alapulva. A TV lehetővé teszi egy alkalmazás – például egy YouTube-kliens vagy Netf

  • x. Wi-Fi sávszélesség 802.A 11ac akkor is elegendő, ha a tartalom 4K felbontású, amit nézel.

   Egy vezeték nélküli fejhallgatót könnyen csatlakoztathat a televízióhoz. A beépített Bluetooth 4 modulnak köszönhetően.2. Ha csak vezetékes tartozékkal rendelkezik, akkor érdemes egy másik modellt választania, mivel a megfelelő csatlakozó nincs jelen. De a gyártó négy HDMI-csatlakozóval és két USB-porttal látta el alkotását. Nem gondoljuk, hogy ennél többre van szüksége.

   Néhány más 50 hüvelykes tévével ellentétben a Hisense 50AE7400F nagyon alacsony, legfeljebb 90 W-os energiafogyasztással rendelkezik. Ez is elég könnyű – az alatta lévő mérleg 11,7 kg-ot mutat. És ebben benne van az állvány is! Ha a hangszórórendszeréről beszélünk, akkor egy szabványos 20 wattos teljesítményű. Röviden, egyszer majd többet akarsz. Semmi gond – a hangot a megfelelő csatlakozóval a soundbarra vagy a hangszórókra is kimeneti a megfelelő csatlakozóval.

   Előnyök

   • Vékony képernyőkeret;
   • Van egy Smart TV;
   • Támogatja az összes digitális TV-szabványt;
   • Színes 4K képek;
   • Alacsony költségek;
   • Számos csatlakozó;
   • Beépített Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac;
   • Alacsony súly.

   Hátrányok

   • Standard kijelző frissítési frekvencia;
   • A hangszóró teljesítménye mindössze 20 watt;
   • A távirányító nem mindenkinek felel meg;
   • Nem sok alkalmazás;
   • Nem látja az összes 5 GHz-es Wi-Fi hálózatot.

   Következtetés

   Ez a lista a legjobb 49 vagy 50 hüvelykes képernyővel rendelkező televíziók listája. Legalábbis az orosz kiskereskedelemben megfelelő pénzért kaphatóak közül. Most már csak egy adott modell mellett kell döntenie. A legegyszerűbb, ha megnézzük, mekkora összeget vagyunk hajlandóak költeni.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: