10 legjobb weboldal építő

A Web 1.0, hogy elsajátítsa a helyszínen, még egy nagyon egyszerű, meg kell jelentős ismeretekkel és készségekkel kell rendelkeznie. Ma már rengeteg olyan eszköz áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy tisztességes, modern weboldalakat hozzon létre, még akkor is, ha a leghalványabb fogalma sincs arról, hogy mi az a HTML, PHP, Javascript stb. Az ilyen eszközök egyik típusa az online honlapkészítők. A legjobbak közülük, amelyek a mai Expertology felülvizsgálat tárgyát képezik, lehetővé teszik, hogy különböző összetettségű webes erőforrásokat hozzon létre – a kis weboldaltól egy egész online boltig.

Melyek a weboldalépítők

A biztonság kedvéért tisztázzuk a honlapkészítő definícióját. Ebben az áttekintésben olyan “tiszta” webfejlesztő eszközöket vizsgálunk, amelyek minimalizálják a webfejlesztéshez szükséges ismereteket és készségeket.

Van egy másik osztálya a szoftver komplexek, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre komoly oldalakat, még a kezdők – ez az úgynevezett tartalomkezelő rendszer (CMS). A legnépszerűbb CMS a világon – WordPress, Joomla, Drupal, MODX és számos más CMS. Ezek a szoftverrendszerek formailag is megfelelnek a Website Builder kifejezésnek, de több okból is teljesen különálló témát képeznek. A bemutatott tervezők közül néhányan a funkcionalitásukat ezekre vagy más CMS-ekre alapozták, de mindazonáltal nem.

Minden olyan szolgáltatás, amelyet szakértőink a rangsorban azonosítottak, fizetős – különböző díjcsomagokat kínálnak különböző funkciókkal. Néhány online konstruktőrnek is vannak ingyenes szolgáltatásai, de ezek nagyon korlátozott kapacitásúak és alig alkalmazhatók.

Ha a világméretet vesszük, az angol nyelvű online weboldalak tervezői, beleértve a nagy teljesítményű és sokoldalú, számtalan. Az Expertology szerkesztőbizottságának célja az volt, hogy a lehető legjobb orosz nyelvű szolgáltatásokat válassza ki. Ezért minden képviselt tervező vagy eredetileg orosz nyelven készült, vagy teljes lokalizációval rendelkezik.

És most, végül, térjünk át a legjobb online honlapkészítők áttekintésére, amelyek a legkeresettebbek 2019-től kezdve.

A legjobb honlapkészítők rangsora

Jelölés hely Weboldal-építő értékelés
A legjobb weboldalépítők széles profilja 1 uCoz 5.0
2 uKit 4.9
3 Nethouse 4.8
4 Tilda 4.7
5 Wix 4.6
6 1C-UMI 4.5
7 Webasyst 4.4
8 Diafan.Felhő 4.3
9 Ucraft 4.2
10 Beállítás 4.1

A legjobb weboldalépítők széles profilja

Bemutatjuk Önnek rangsorunk legtágasabb kategóriáját, amely a legjobb, szakértőink szerint a legjobb, Rúnai honlapkészítőket mutatja be. Minden ilyen rendszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és különböző funkciókat kínálnak különböző áron. Véleményeinkben kiemeljük az egyes bővítmények legfontosabb jellemzőit, hogy segítsünk kiválasztani a személyesen Önnek legmegfelelőbbet.

uCoz

Értékelés: 5.0

UCOZ

Kezdjük az egyik legnépszerűbb, teljes funkcionalitású weboldal-építővel a runet-ben, amely mély múlttal rendelkezik, sőt már egyfajta legendának is nevezhető. Az uCoz sikerének és folyamatosan növekvő népszerűségének fontos összetevői az eszközök gazdagsága és a nagyon lojális árpolitika.

Az uCoz projekt a 2000-es évek elején indult minimális befektetéssel, és nagymértékben az alkotók lelkesedésére támaszkodott. Az akkori eszközök széles választékának köszönhetően azonban gyorsan széles közönségre tett szert, amelyek többsége ingyenes volt. A fejlesztők a mai napig nem hagyták abba a motor fejlesztését, egyre több új eszközt adnak hozzá, miközben a lehetőségek széles skáláját tartják fenn a szabad felhasználásra. Az uCoz weboldalépítővel mindenféle és méretű webhelyet létrehozhat: egyszerű üzleti webhelyeket, céloldalakat, blogokat, fórumokat, információs portálokat, vállalati webhelyeket, online áruházakat és még sok mást.

Az uCoz fejlesztői környezet egy praktikus WYSIWYG szerkesztővel látja el a fejlesztőt, ahol a webhely létrehozásával kapcsolatos műveletek oroszlánrésze történik – modulok kiosztása, attribútumok hozzárendelése, elrendezés, tartalomfeltöltés stb. Mindezek a műveletek a HTML-kód kézi szerkesztése nélkül történnek, de ha finom változtatásokat kell végrehajtani a kódban, és megfelelő ismeretekkel rendelkezik, a rendszer teljes hozzáférést biztosít a webhely minden egyes oldalának kódjához.

Tény, hogy a jelenléte egy ilyen szerkesztő – egy előfeltétele teljes értékű weboldal építő, és minden egyes, hogy bekerült a felülvizsgálat, az ilyen szerkesztő biztosítja. Csak a funkcionalitásukban és az egyéni árnyalatokban van különbség.

Az uCoz környezet több mint 20 kész funkcionális modullal rendelkezik, amelyek mindössze “két kattintással” beépíthetők a fejlesztendő weboldalba. Ezek olyan modulok, mint a Felhasználók, Fotókönyv, Oldalszerkesztő, Cikkek katalógusa, Hírek, Statisztikák és mások. Az egyes komplex, többfunkciós modulok fizetősek, pl. e-shop modul. De ezek nagyon kevesen vannak.

Az uCoz lehetővé teszi a forráskód rugalmasságát, ami fontos az igényes oldalakat építő haladó felhasználók számára. FTP forráshoz való hozzáférés és beágyazott fájlkezelő, Javascript, PHP, Shotcodes, API támogatott. 300 kész, ingyenes sablon és több mint 500 fizetős, kiváló minőségű prémium sablon áll rendelkezésre.

Előnyök

 • a legszélesebb körű funkcionalitás;
 • több száz ingyenes sablon;
 • A teljesen ingyenes használat lehetősége, beleértve a saját másodszintű domain csatlakozását (feltételes “díj” – a bannerhirdetések jelenléte);
 • gazdag SEO-eszközkészlet;
 • Rengeteg oktatóanyag;
 • hatalmas közösség;
 • érzékeny, hozzáértő technikai támogatás éjjel-nappal;
 • Megfizethető árak sok más weboldalépítőhöz képest.

Hátrányok

 • Néha bonyolult és nem teljesen intuitív kezelőfelület.

uKit

Értékelés: 4.9

UKIT

Második helyen a rangsorban úgy online honlapkészítő, amely némi kapcsolatban van a fenti “dinoszaurusz” (jó értelemben) Runet uCoz. ez az uKit, amelyet az azonos nevű orosz cég fejlesztett ki. Az a tény, hogy az uCoz rendszert (amely az uCoz Media LLC tulajdonában van) a 2000-es évek elején az uKit Group fejlesztette ki. 10 év elteltével úgy döntöttek, hogy legalább részben megismétlik az uCoz sikerét, és az uKit Group létrehozta a névadó weboldal-építőt. A projekt több mint sikeres volt.

Az alkotók az agyszüleményüket üzleti célú weboldal-építőként pozícionálják, és célközönségként egyéni vállalkozókat, önfoglalkoztatókat, kis cégek tulajdonosait és elkötelezett szakembereket határoznak meg. Az uKit alkalmazás fő területei – online névjegykártya oldalak, céloldalak, portfóliók, online üzletek létrehozása kis léptékben.

Olvasson tovább  10 legjobb online fonalbolt

Az alapja ennek a tervező, valamint bármely más, a vizuális szerkesztő, amely könnyen és egyszerűen lehet, hogy egy weboldalt, hozzáadásával kész funkcionális blokkok és widgetek, töltés az erőforrás tartalommal. Programozási ismeretek és készségek nem szükségesek. Az uKit eszközkészlet lehetővé teszi, hogy egyszerű, de teljesen kész és működő weboldalakat hozzon létre mindössze fél óra alatt.

A fejlesztő választéka több száz kész sablont kínál, magasabb árakon pedig a felhasználó még szélesebb körű sablonokhoz és prémium funkciókhoz juthat hozzá. Minden sablon rendelkezik demo tartalommal, így a felhasználó vizuálisan láthatja, hogyan fog kinézni a saját oldala.

A kiválasztott árcsomagtól függően az uKit felhasználó hozzáférhet egy finomhangolt és felhasználóbarát SEO komponenshez, online áruház létrehozására szolgáló eszközökhöz, ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerhez (CRM), valamint marketing és közösségi eszközök széles választékához.

Jelenleg négy díjcsomagot kínál: Prémium – megfelel a felhasználók legtöbb lekérdezésének, Prémium + – prémium sablonokhoz való hozzáférés, erős statisztikai eszközök, chat saportom, Yandex promokod.Direct, letilthatja az uKit szövegírást; Shop – a fentiek mindegyike, plusz hozzáférés az online boltkészítő eszközökhöz; a fentiek mindegyike, plusz saját paletták létrehozása és saját kód integrálása.

Előnyök

 • Több száz sablon minőségi demo tartalommal;
 • könnyen megtanulható, minimális belépési küszöb;
 • professzionális 24/7 technikai támogatás;
 • nagy tudásbázis;
 • marketing és közösségi eszközök széles skálája;
 • 14 napos tesztidőszak tisztességes manichek;
 • Ezek az arányok demokratikusabbak.

Hátrányok

 • A sablonok szerkezeti egyhangúsága a meglehetősen szigorú blokkrendszer miatt.

Nethouse

Értékelés: 4.8

NETHOUSE

A legjobb online honlapkészítők rangsorának harmadik helyezettjeként fontolja meg egy meglehetősen fiatal projektet, amely gyorsan népszerűvé vált az eszközök széles választéka, az érdekes ötletek és a nagyon demokratikus árképzési politika miatt.

A Nethouse minden előnye ellenére messze nem olyan átfogó, mint az előző kettő, de ez nem hátrány, hanem inkább különlegesség. Fő területek – landing oldalak, online névjegykártyák, kis online boltok létrehozása. A telepített csomagok által kínált alapcsomagokon kívül számos további hasznos szolgáltatás és opció közül választhat díj ellenében. Itt rejlik egy kis “buktató” Nethouse – díjcsomagok nagyon olcsónak tűnnek, és van még egy teljesen ingyenes, de további opciók csatlakoztatásával (egyenként olcsó) a teljes havi díj jelentősen növekedhet.

A szolgáltatás négy árképzési csomagot kínál. “Start” – teljesen ingyenes csomag, lehetővé teszi egy egyszerű weboldal létrehozását egy harmadik szintű domainnel, legfeljebb 10 termék elhelyezését a katalógusban, legfeljebb 20 fényképet a galériában, valamint korlátlan tárhelyet és SSL tanúsítványt.

Az “Első” díjcsomag gyakorlatilag ingyenes – havonta 1 rubelbe kerül. Bármilyen szintű saját domaint csatlakoztathat, és legfeljebb 100 fotót és legfeljebb 10 terméket helyezhet el. Névleges 3000 rubelt kapott a Google-ban való hirdetésért. A helyszínen fog lógni Nethouse névtábla.

“Master” terv – adja meg a domain-t, távolítsa el a Nethouse logót az oldalról, akár 50 terméket és akár 200 fotót is elhelyezhet, online fizetéseket fogadhat el.

Üzleti” terv – korlátlan fotófeltöltés, 1000 termékig ingyenes, több – fizetős. Hozzáférést biztosít a CRM-hez a jogosultságok kiosztásával, teljes shop funkcionalitással. Egy üzlet 50 000-nél nagyobb forgalmú üzlete esetén. rubelt havonta, amely a Yandexen keresztül halad át.Pénztár, a tarifacsomagot ingyenesen kínálják.

Az oldal létrehozásának folyamata nagyon egyszerű, így a szolgáltatás kezdőknek is alkalmas, korábban semmi köze nem volt a webfejlesztéshez. Ennek az egyszerűségnek van egy hátránya – a sablonok szerkeszthetők (érdekes és szép, de számuk meglehetősen korlátozott) a tervezési lehetőségek meglehetősen szűk skáláján, így a mély testreszabás – nem a Nethouse legerősebb oldala.

Bizonyos korlátok ellenére a Nethouse előnyei messze felülmúlják a hátrányokat, és a szolgáltatás folyamatosan növeli a felhasználók számát.

Előnyök

 • Felhasználóbarát felület és könnyen használható kezdők számára;
 • szép sablonok;
 • logikus és világos vizuális szerkesztő;
 • magas szintű részletesség a bolt beállításaiban;
 • hozzáférés a CRM-hez;
 • Megfizethető ártervek, ingyenesen.

Hátrányok

 • számos további opció és szolgáltatás vehető igénybe díj ellenében, amelyek jelentősen befolyásolhatják a végső összeget;
 • korlátozott lehetőségek a sablonok szerkesztésére.

Tilda

Értékelés: 4.7

TILDA

A következő a rangsorban egy másik fiatal, 2014-ben indított weboldal-építő cég. Ezt Nikita Obukhov, honfitársunk tervezte, aki a Tilda Pub állandó vezetője

 • shing.

  Kezdetben a startup célja egy olyan szolgáltatás létrehozása volt, amely lehetővé teszi, hogy néhány nap vagy akár néhány óra alatt, mikroszkopikus pénzügyi befektetéssel, harmadik fél fejlesztők igénybevétele nélkül, kiváló minőségű, modern weboldalakat és egyszerű weboldalakat hozzon létre. Annak ellenére, hogy 2014-ben már nagyon sok weboldalépítő volt a világhálón, a Tilda Pub

 • Valamilyen megfoghatatlan módon Tildának sikerült megvalósítania néhány olyan ötletet, amelyekről kiderült, hogy váratlanul keresettnek bizonyultak. Rövid idő alatt ez a meglehetősen hiánypótló szolgáltatás népszerűségre tett szert, és ma már nemcsak weboldalakat, hanem blogokat, híroldalakat és még online boltokat is készít.

  Az eszközkészlet magja a Zero Block vizuális szerkesztő. Szerkezete, valamint a sablonok hozzáadásának mintája meglehetősen szokatlan, de ez nem hátrány, hanem egy komoly előny – a bőséges testreszabási lehetőségek – elkerülhetetlen következménye. Az előfunkciós blokkok mellett a Tilda környezetben a semmiből is létrehozhat saját modulokat, valamint a felismerhetetlenségig szerkesztheti a meglévő modulokat. Nagy hangsúlyt kap a betűtípusokkal való munka, ami lehetővé teszi a stílusok finomhangolását.

  A Tilda támogatja a harmadik féltől származó integrációkat is, hozzáférést biztosít egy egyszerű, de elegendő CRM-hez a kisvállalkozások számára, és lehetővé teszi a saját egyedi kód integrálását.

  Három árképzési terv áll rendelkezésre. Ingyenes – a név mindent elárul, a csomag teljesen ingyenes. Lehetőség van egy eléggé funkcionális oldal létrehozására, a legtöbb meglévő kész modul felhasználásával. Nem lehetséges a domain csatlakoztatása. Személyes díjcsomag – szintén egyetlen webhely, de csatlakoztathatja a domainjét, CRM-et, bármely modult, kódot stb. . Üzleti – a fentiek mindegyike, de nem egyetlen webhelyre, hanem akár ötre is, plusz exportfunkciók.

  Olvasson tovább  A 11 legjobb külföldi álláskereső oldal, ahol távmunkát kereshetsz

  A Tilda árazási tervei lényegesen magasabbak, mint a három legközelebbi versenytársáé, de ez nem űzi el a közönséget.

  Előnyök

  • kész funkcionális modulok gazdag készlete;
  • rendkívüli rugalmasság a testreszabás terén;
  • innovatív ötletek;
  • CRM-kapcsolat;
  • ingyenes árképzési tervvel rendelkezik;
  • könnyen tanulható, informatív segítség;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • csak egyoldalas sablonok – a többoldalas oldalakat szó szerint kézzel kell összeállítani.

  Wix

  Értékelés: 4.6

  WIX

  Most szenteljük értékelésünk egy részét a világ egyik legnépszerűbb weboldal-építőjének, a Wix-nek. Izraeli szakemberek csapata fejlesztette ki. A 2006-ban indított szolgáltatás rekordidő alatt hihetetlenül népszerűvé vált világszerte, és több tízmillió felhasználója van.

  A legnépszerűbb tervező a Wix, amelyet olyan webhelyek létrehozására használnak, mint a céloldalak, névjegykártyák, portfóliók, blogok és kis online boltok. Két fizetési mód támogatott – PayPal és Yandex.Pénztárgép.

  Számos és változatos tematikus sablont kínálunk nagy és kis projektekhez. Megváltoztathatja a designt, ahogy kívánja, és a maximális alkalmazkodóképesség elérése is nagyon egyszerű. Érdekes innovatív eszköz Wix ADI. Egy mesterséges intelligencia, amely képes felépíteni egy webhelyet az Ön számára, beleértve a designt és a tartalmat a megadott adatok alapján.

  A Wix környezetének legfontosabb eszköze a vizuális szerkesztő. Funkcionalitása és rugalmassága még a legigényesebb felhasználót is kielégíti. Szinte bármilyen ötletet megvalósíthat, és szinte bármilyen harmadik féltől származó erőforrással integrálhatja.

  Külön érdemes dicsérni a Wix weboldalépítő saját funkcióját – adatbázisok és szkriptek létrehozása a modulok viselkedéséhez, a feltételektől függően. Ez lényegében egy szkriptkészítő eszköz, de nincs szükség a legcsekélyebb programozási ismeretekre sem.

  Mindezek mellett a Wix rengeteg hasznos kiegészítőt kínál, amelyek többsége ingyenes. Könnyedén hozzáadhatja saját kódját is, nemcsak HTML-t, hanem JavaScriptet is. integrált CRM és gazdag eszközök a marketinghez és a vállalkozókkal való kommunikációhoz.

  5 árazási tervezetet kínál, a saját domain a legolcsóbbon aktiválható. Hirdetés link eltávolítva a második. A VIP csomaggal az összes eszközhöz való teljes hozzáférésen kívül, bónuszként levelezéseket is szervezhet, és professzionális webhelyauditot is kaphat.

  Hozzá kell tennünk, hogy a Wix rendkívül nagylelkű a kedvezményekkel. Hasznos, hogy kövesse a híreket, és akár 50%-os kedvezményt kaphat bármely tervre.

  Előnyök

  • rugalmasság és használhatóság;
  • látványos és változatos tematikus sablonok sora;
  • Szkriptek készítése programozási ismeretek nélkül;
  • Fejlett vizuális szerkesztő;
  • Sok hasznos alkalmazás, legtöbbjük ingyenes;
  • lehetőség van saját kód hozzáadására;
  • Meglehetősen elfogadható árképzés a díjcsomagok esetében;
  • gyakori és nagyvonalú kedvezmények.

  Hiányosságok

  • nem a legalacsonyabb belépési küszöb – időre van szükség az árnyalatok megértéséhez.

  1C-UMI

  Értékelés: 4.5

  1C-UMI

  És ismét a legjobb honlapkészítők rangsorában visszatérünk a hazai fejlesztésekhez. Ezúttal a legendás 1C cég terméke. A tervező szinkronizálható az 1C számviteli és menedzsment szoftverkomplexumok adatbázisával, és ez a fő előnye.

  Az 1C-UMI legmegfelelőbb területe – az online üzleti oldalak, egyszerű céloldalak, online üzletek létrehozása a kifinomult tervezés igénye nélkül. A fő munka a vizuális szerkesztőben történik. Funkcionalitása nem olyan széleskörű, mint az ebben a felülvizsgálatban szereplő top tervezőké.

  Ami jó ebben a termékben – A SeoP integráltan működik

   t, és a kezdetektől fogva teljesen működőképes és készen áll a fiókkal való szinkronizálásra. A csomag emellett eszközöket biztosít a statisztikák gyűjtéséhez és elemzéséhez, a közösségi médiában történő promócióhoz, sőt, még a találkozók lefoglalásához is közvetlenül az oldalon. Van egy CRM is, bár nagyon egyszerű.

   Sablonok létrehozásához egy webhelyet konstruktor módban van feltéve, hogy egy hatalmas szám – mintegy félezer. Természetesen néhányuk egyértelműen elavult, néhányuk nem rendelkezik adaptív kialakítással, de ha a zúzott “legtöbb mintát” tartalmazó sablonokat veszi, a minőség, a látványosság és a kényelem több mint elég lenne. Nincs jelentős hatással a sablon szerkezetére, de megváltoztathatja a megjelenését saját CSS-stílusok hozzáadásával.

   Ez a tervező meglehetősen jelentősen veszít a felülvizsgálatunkban szereplő top termékekhez képest. Egy kulcsfontosságú előnye miatt azonban még mindig megvan a helye: közvetlen és azonnali integráció más 1C termékekkel. Így például létrehozhat egy webáruházat, ahol a készletegyenlegek szabályozójának feladatait az “1C: Trade Management” szoftvercsomag végzi.

   Négy tarifacsomagot biztosítunk, a nevek magukért beszélnek: Szakmai weboldal, Landing, Céges weboldal, Internetes bolt, Internet shop. Az első, legolcsóbb csomagban csatlakoztathatja domainjét.

   A fejlesztő 14 napot ad Önnek a tesztelésre és a “tesztvezetésre”, és annak megállapítására, hogy a honlapkészítő megfelel-e az Ön igényeinek, sikertelenség esetén teljes visszatérítést biztosít.

   Előnyök

   • Mély és közvetlen integráció más 1C termékekkel;
   • Könnyen megtanulható és használható;
   • meglehetősen megfizethető árak;
   • A SeoP integrált
     t;
    • van egy CRM;
    • Több ezer sablon;
    • van egy mobil alkalmazás

    Hátrányok

    • korlátozott funkcionalitás és elavult eszközök néhány helyen.

    Webasyst

    Értékelés: 4.4

    WEBASYST

    És most a mi értékelésünkben éles fordulatot teszünk a meglehetősen egyszerű és még részben korlátozott 1C-UMI weboldalépítőtől a majdnem teljes ellentéte felé. A Webasyst funkcionalitása messze maga mögött hagyja a legtöbb vizsgált megoldást, és abszolút értelemben egy teljes értékű tartalomkezelő rendszerhez (CMS) hasonlítható.

    Ez egy nagy teljesítményű moduláris platform, felhasználóbarát, logikus, de sajátos felülettel, amelyet nem lesz könnyű kezelni egy kezdőnek. De azt kell mondani, hogy a kezdők számára ez a program komplex nem célja, hogy. Minden munka a szükséges modulok és bővítmények hozzáadásával és aktiválásával történik. csatlakoztathatja CRM-jét, és akár könnyen beállíthatja az 1C termékekkel való szinkronizálást is. Lehetővé teszi a webhely kódjának kézi szerkesztését is, beleértve az FTP-t is.

    Sok sablon van a rendszerben a webhely fejlesztéséhez, és elég jó minőségűek, de ingyenesen közöttük csak néhány tucatnyi. A többiek többletköltséggel járnak, és egy nagyon magas. A design vizuális testreszabása nem túl gazdag, de a kézi kódszerkesztés révén szinte bármit meg lehet változtatni.

    Az alapvető tervcsomagokban meglehetősen hatékony SEO-eszközök találhatók. Sokkal többet kaphat, de díj ellenében, a megfelelő bővítmények csatlakoztatásával. A pluginok önmagukban nem okoznak panaszt a minőségre és a hatékonyságra vonatkozóan.

    Ez a weboldalépítő minőségi optimalizálással, a felépített webhely sebességével, a külső fenyegetések elleni hatékony védelemmel és jó skálázhatósággal is rendelkezik. Ismétlem, elég sok webfejlesztői tapasztalattal kell rendelkezned ahhoz, hogy ebben a környezetben dolgozhass.

    Előnyök

    • A funkciók széles skálája a legjobb CMS szintjén;
    • Körülbelül 400 bővítmény;
    • minőségi sablonok;
    • hatékony SEO eszközök;
    • van egy CRM;
    • helyes szinkronizálás az 1C termékekkel;
    • lehetőség van a kód kézzel történő módosítására;
    • hozzáértő és professzionális műszaki támogatás;

    Hátrányok

    • magas belépési küszöb;
    • magas költségek a teljes funkcionalitásért.

    Diafan.Felhő

    Értékelés: 4.3

    DIAFAN.CLOUD

    Folytatódik a legjobb honlapkészítők értékelése az Expertology komplexum szerint, amelynek funkcionalitása az azonos nevű tartalomkezelő rendszeren (CMS) alapul. Alapvetően ez egy teljes értékű felhős verzió. A tervező a kényelmes és a funkcionális CMS legjobbjait vette figyelembe.

    A tervező alapvető és legmegfelelőbb alkalmazási területei – kiváló minőségű névjegykártya-oldalak, blogok, fórumok és online boltok létrehozása. Maga a szoftvercsomag kiemelkedik a nagy teljesítmény, a hatékony SEO, a gazdag e-marketing eszközkészlet.

    Diafannal.A felhő lehetővé teszi, hogy szinte korlátok nélkül hozzon létre egy weboldalt a skála és a komplexitás tekintetében. A rendszer lehetővé teszi az FTP protokoll használatát a fájlokkal való munkához, támogatja az 1C termékek helyes integrációját, hatékonyan együttműködik a Yandex.Piac és hasonló szolgáltatások. Lehetővé teszi, hogy bármilyen feladathoz saját funkcionális modulokat hozzon létre.

    a Diafan egy másik fontos előnye.A Cloud minőségi sablonok széles választékát kínálja, amelyeket folyamatosan karbantartanak és frissítenek. A vizuális testreszabási eszközök lehetővé teszik a sablon jelentős módosítását, a kód szerkesztésének lehetősége pedig radikális változtatásokat tesz lehetővé.

    Külön dicséret a Diafan technikai támogatásáért.Felhő. A szakmai tanácsadás és a gyors reagálás mellett a támogató csapat gyakran még egészen apró feladatokat is elvégez – domain csatolása, átirányítás beállításai stb. . Ez azt jelenti, hogy ezzel a weboldal-építővel nagymértékben megkönnyítheti magát és felszabadíthatja az idejét. Szintén hatalmas előny az újoncok számára. A prémium csomaggal személyes menedzsert kap. Igaz, maga a prémium csomag havonta elég sokba kerül.

    Előnyök

    • egyetemesség;
    • rugalmasság;
    • elég könnyű megtanulni;
    • számos fontos integráció;
    • számos minőségi sablon, amelyeket rendszeresen javítanak;
    • érzékeny és professzionális technikai támogatás, amely készen áll arra, hogy a felhasználó apró feladatait is megoldja;
    • teljes hozzáférés a forráskódhoz;
    • fejlett ökoszisztéma;
    • 21 napos próbaidőszak.

    Hátrányok

    • a drága prémium csomag.

    Ucraft

    Értékelés: 4.2

    UCRAFT

    Most a mi rangsorunkban tekintsünk egy érdekes weboldal-építőt, amely igazi áldás lehet egy kezdő vagy kisvállalkozó számára, akinek sem ideje, sem kedve nincs arra, hogy belemerüljön a webfejlesztésbe, még amatőr szinten is. Az Ucraft egy magasan képzett örmény szakemberekből álló csapat projektje. Az oldal alapértelmezett verziója angol, de van egy teljes értékű orosz lokalizáció is.

    Ezt a tervezőt egyszerű és rendkívül felhasználóbarát felület jellemzi. Az Ucraft alkalmazásának fő területe a modern üzleti oldalak létrehozása adaptív designnal, weboldal portfóliók, blogok, online boltok, webshopok, stb. Az Ucraft-on található üzletek különösen sikeresek a szolgáltatás hatékony és jól átgondolt e-kereskedelmi funkciói miatt.

    A környezet magja természetesen a vizuális szerkesztő. Nagyon kényelmes és rugalmas, lehetővé teszi a sablonok széles körű testreszabását, a tervezőeszközök széles választékát kínálja. Szintén rendelkezik egy tisztességes készlet kész blokkokkal, modulokkal és widgetekkel. A felhasználói vélemények szerint az Ucraft valószínűleg a legmegfelelőbb eszközökkel rendelkezik a többnyelvű oldalak létrehozásához.

    Több tucat kész sablon áll rendelkezésre a webhely fejlesztéséhez, és a készletet folyamatosan és rendszeresen frissítik, a régebbi sablonokat pedig javítják. A felhasználó szabadon módosíthatja az elrendezési beállításokat, a betűtípusokat és az egyes elemek megjelenítését is. Még külön logóépítő is van. A csapatmunka támogatott. Saját HTML, Javascript és CSS stílusok beillesztése az oldalakba. Egy külön rész foglalkozik a kényelmes és hatékony SEO eszközökkel.

    Előnyök

    • modern és progresszív építő;
    • felhasználóbarát felület;
    • rugalmasság a sablonok testreszabása terén;
    • Lehetővé teszi a saját kód beillesztését;
    • A többnyelvű webhelyek létrehozásának legegyszerűbb módja;
    • 14 napos próbaidőszak;
    • egy minimális csomaggal ingyenesen létrehozhat egy weboldalt a domainjén;
    • Az egyik legajánlottabb weboldalépítő kezdőknek.

    Hátrányok

    • Nagyon korlátozott sablonválaszték (de a sablonok száma növekszik).

    Beállítás

    Értékelés: 4.1

    BEÁLLÍTÁS

    És ennek a minősítésnek a lezárásaként fordítsunk figyelmet a weboldalépítőre, amelynek spontaneitásában vicces a neve Setup. Ha azonban tudja, hogy kik a Setup “legközelebbi hozzátartozói”, akkor nem tehet mást, mint hogy tisztelettel tekint a szolgálatra. A Setup-ot a legendás Runet eszközök, mint a SeoP, alkotói tervezték

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: