A 10 legjobb vidéki házakat építő cégek Szentpéterváron

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A legjobb módja annak, hogy elmeneküljön a nagyváros, Szentpétervár nyüzsgése elől, ha egy vidéki házba költözik a közeli falvak egyikében. Lehetővé teszi, hogy könnyen elérje a metropoliszt, a munkát és a szórakozást, ugyanakkor élvezze a tiszta levegőt és a szép kilátást. Válogatást készítettünk a legjobb szentpétervári építőipari cégek közül, amelyek a legmegbízhatóbbak hírnevét élvezik. Ha egy ház építésének megrendelésén gondolkodik, a top 10 tanulmányozása segít eldönteni, hogy kivel kezdjen el dolgozni.

A legjobb szentpétervári vidéki házak építésével foglalkozó cégek értékelése

A vidéki épületek építésére szakosodott SPb vállalatok kiválasztásakor a következő kritériumokra összpontosítottunk:

 1. ház projektlehetőségek;
 2. a felhasznált anyagok minősége;
 3. a becslések pontossága;
 4. a megállapított határidők betartása;
 5. Az épület üzembe helyezéséhez szükséges dokumentumok teljessége.

Szakértőink figyelembe vették a mesterek véleményét a vidéki házak építésének technológiájáról és azok visszajelzéseit, akik a leírt cégekkel dolgoztak.

Jelölés helyszín A vállalat Értékelés
A legjobb vidéki házak építési vállalatainak értékelése Szentpéterváron 1 BASTEN 5.0
2 Az építés ABC-je 4.9
3 JÓ FA 4.8
4 LeaderStroy 4.7
5 Fehér daru 4.6
6 Vidéki álom 4.5
7 SK-EL 4.4
8 Kanadai ház 4.3
9 RRK 4.2
10 ÚJ STÍLUS 4.1

BASTEN

Értékelés: 5.0

BASTEN

Az első helyre a BASTEN nevű szentpétervári céget helyeztük, amely az összes környező településen épít házakat, például: Zsuravlinoe, Kokosy, Uglovo, Korobitsyno stb. A házak építéséhez használt építőipari falanyagok közül a vállalat három lehetőséget kínál: pórusbeton, tégla vagy keretes faanyag. A ház területe 100 és 500 négyzetméter között lehet. A szentpétervári vállalat nemcsak vidéki házak létrehozásával foglalkozik, hanem az összes közművet is biztosítja, beleértve a szennyvizet, a vízvezetékeket, a fűtést és a villamos energiát is. A szakemberek kerttervezést is végeznek, így a munka befejezése után a ház teljesen elkészül, és beköltözhetünk.

Úgy véljük, hogy a cég a legjobb, mert a hajlandóság, hogy dolgozzon ki egyedi projekteket az ügyfelek számára Szentpéterváron, amelyek szabottan a konkrét konfiguráció, az ügyfél által kívánt, és egyéb jellemzők (például nem szabványos alakja a föld). Itt megvalósíthatja az ügyfél bármilyen fantáziáját, legyen az egy vidéki házikó medencével, fürdővel, magas tornyokkal, mélygarázzsal stb. .

Előnyök

 • A tájtervezés érdekes változatait kínálja;
 • Egyedi vidéki házprojektek kidolgozása;
 • egész évben nyitva van;
 • a vidéki mérnöki rendszerek teljes komplexumát hozza létre.

Hátrányok

 • egyesek panaszkodnak a pórusbeton vastag hézagaira;
 • egy 150 m²-es ház pórusbetonból történő építésének átlagos költsége 2.4 millió rubel. (nem kulcsrakész).

Az építés ABC-je

Értékelés: 4.9

Az építés ABC-je

Teljes körű szolgáltatást nyújtó cég, amely a dokumentumok előkészítésével kezdődik, elvégzi egy szentpétervári vidéki ház teljes építését, és koordinálja az épület üzembe helyezéséhez szükséges dokumentumokat. A katalógusban kiválaszthatja a falanyag típusát: pórusbeton, rétegelt fa, keretes panelek vagy pórusos kő. A ház területe 100 és 500 négyzetméter között lehet. Elérhető házak változatai Szentpéterváron, földszintes, tetőtérrel, fészerekkel, nagy panorámaablakokkal.

Olvasson tovább  12 legjobb bankok a fogyasztói hitelek számára

A szakértők a vállalatot a legjobbnak ítélték Szentpéterváron a kész vidéki építkezési projektek számát tekintve. A vállalat katalógusa több száz lehetőséget kínál fotókkal, így a vásárlók kiválaszthatják a kedvencüket. Ez ideális, ha nem tudja pontosan, mit szeretne, és a házak nagy választéka lehetővé teszi, hogy jobban megismerje a preferenciáit. A cég különlegessége, hogy a kiválasztott design egyetlen példányban valósul meg, és Ön egy ilyen vidéki ház kizárólagos tulajdonosa lesz.

Előnyök

 • 100 m²-től 500 m²-ig terjedő felületek választhatók;
 • Négyféle falszerkezeti anyag és technológia;
 • aktívan meghívja az új ügyfeleket a folyamatban lévő építkezések megtekintésére.

Hátrányok

 • Kevés ház lehetőség medencével.

JÓ FA

Értékelés: 4.8

JÓ FAKÉSZLET

A cég 2013 óta épít tégla- és faházakat Szentpétervár környékén (2005 óta az egész országban), és a GOOD WOOD Plaza központi irodája még az “Orosz Rekordok Könyvében” is szerepel, mint a legmagasabb fa irodaház. A cég vidéki házak építését kínálja minden mérnöki szolgáltatással, befejezéssel és még a belsőépítészeti tervezésben is segít.

Ez a vállalat megkülönbözteti a Szentpétervár külvárosaiban folyamatban lévő építkezések teljes körű videofelügyeletének megszervezését. Bár más cégek is kínálják ezt a szolgáltatást, mi itt fordítjuk rá a legnagyobb figyelmet. a szakemberek az egész telephelyen kamerákat szerelnek fel, amelyek -30 és +45º C közötti hőmérsékleten működnek, és teljesen vízállóak. A vidéki ház építését az irodában vagy a lakásban lévő számítógépéről, valamint mobiltelefonjáról is követheti. A dolgozók nem tudják, mikor figyelsz, így a rendszert mindig betartják, és minden folyamatot jól végeznek el.

Előnyök

 • modern építészeti megoldások;
 • kulcsrakész építési lehetőségek állnak rendelkezésre;
 • Sorozat vidéki házak és egyedi megoldások;
 • számos lehetőséget kínálnak az otthoni fűtéshez.

Hátrányok

 • A hivatalos statisztikák szerint a “személyzeti fluktuáció” évente 10-15%;
 • néhány variáció a téglaházakra.

LeaderStroy

Értékelés: 4.7

LeaderStroy

A vállalat 2005 óta létezik, és szentpétervári üzlethelyiségek, lakások és vidéki házak javításával és építésével foglalkozik. Az épületek építéséhez téglát, téglát, pórusbetont, favázas paneleket vagy fát használnak. A vállalat állítása szerint az építési sebesség 2-6 hónap, a projekt összetettségétől függően. Itt megrendelheti egy “doboz” felállítását alapokkal és falakkal, vagy egy teljesen kész változatát egy vidéki házikónak a tereprendezéssel együtt.

A céget a legjobbnak választottuk Szentpéterváron, pontosan a téglatömbökből álló vidéki ház építésének lehetősége miatt, amelyet nem minden versenytárs kínál. Ezt az építőanyagot porózus kerámiának is nevezik. A falakat közönséges blokkokból emelik, és a homlokzati blokkok kész homlokzatot alkotnak, amely nem igényel szigetelést. A hagyományos téglákhoz képest gyorsabb az építés a nagyméretű anyagnak köszönhetően. A kerámia tartóssága 50 év.

Előnyök

 • aktívan együttműködik a bankokkal a hitelezés terén;
 • részt vesz a régi épületek lebontásában és az építkezéshez szükséges terület megtisztításában;
 • Teljesen létrehozza a belső és külső mérnöki rendszereket.

hátrányok

 • Néha késlelteti az építési ütemtervet;
 • A befejező árak kissé magasabbak, mint a versenytársaké.

Fehér daru

Értékelés: 4.6

Fehér daru

A cég kizárólag külvárosi nyaralótelepek és egyedi faházak építésére specializálódott. Itt lehet rendelni mind a felállítás a semmiből és a telepítés a falak és a tetőszerkezet a meglévő alapon. Egy- vagy kétszintes, másfélszintes és manzárdtetős kivitelben kapható. A terület 100-150 négyzetméter között választható. Az ügyfeleknek tetszik, hogy a házépítés végső költségét már a tervezési szakaszban levonják, és nem növelik utólag. A faanyagot szorosan lezárt csomagokban szállítják, és az építkezésen történő tárolás során védik a nedvességtől. A művezetők naponta fényképes jelentést készítenek a vezetőségnek és az ügyfeleknek az elvégzett munkáról.

Olvasson tovább  Top 6 szolgáltató Omszk városában

A Szentpéterváron működő céget azért jelöltük meg a legjobbnak, mert a vidéki ház építésének költségei kedvezőbbek. Ez a saját gyártású, ragasztott rétegelt faanyag használatának köszönhető, amelyhez a faanyagot gondosan kiválasztják. Összefoglalva, egy 100 négyzetméteres ház kezdeti költsége Szentpétervár külvárosi részén 1.4 millió rubel.

Előnyök

 • rögzített ár az építésre;
 • van garancia az elvégzett munkára;
 • érdekes elrendezés;
 • Vannak házak ideiglenes és állandó lakhatásra.

Hátrányok

 • Nincs lehetőség a pórusbetonból vagy téglából készült házakra.

Vidéki álom

Értékelés: 4.5

Vidéki álom

Ez a vállalat 13 éve tevékenykedik a szentpétervári építőipari piacon, és ez idő alatt több mint 2000 házat épített fel. Az ügyfelek választhatnak a favázas és a panellapok között. A vállalat a házak mellett házi fürdőket is épít, és külön-külön alapokat is épít. Az ügyfél a tervezési szakaszban 10 és 20 cm között választhatja ki a falak vastagságát, ami meghatározza, hogy az év mely időszakában lesz alkalmas a házikó lakhatásra. Az emberek, mint Zagorodnaya Dream a véleményekben a különböző házikó lehetőségek és a cölöpökön lévő alapítvány magas színvonalú kivitelezése.

A cég azzal hívta fel magára a szakemberek figyelmét, hogy egy nagyon kicsi, 8 m²-es vidéki ház építésének lehetőségét kínálta.5×7 m (16. sz. projekt). Az épületnek van egy hosszú, fedett tornáca, amely étkezésre is alkalmas. A házban van egy hálószoba, nappali, külön WC és fürdőszoba, konyha és előszoba. Nem minden szentpétervári cég vállalja az ilyen “apróságot”, de ez pénzt takarít meg, és egy kompakt vidéki házat kap, ahol mindenre szükséged van.

Előnyök

 • Több bankkal működik együtt hitelek nyújtása céljából
 • a komplex művek helyett egyedi művek megrendelésére is lehetőség van;
 • Egy- és kétszintes házakat építünk;
 • vannak nagy és kis területű házak.

Hátrányok

 • nem téglából épült.

SK-EEL

Értékelés: 4.4

SK-EL

Mint a neve is mutatja, a vállalat egy- és kétszintes házak építésére szakosodott, tömör tűlevelű fából. A vállalat több mint 15 éve aktív a szentpétervári építőipari piacon. a ház építéséhez és befejezéséhez szükséges összes alkatrészt saját szentpétervári gyártóüzemünkben gyártjuk. Az ügyfelek visszajelzései szerint az ügyfeleknek tetszik, hogy a teljes összeg 10%-ának előlegezése elegendő az építkezés megkezdéséhez.

A vállalat a szentpétervári rönkházak építésével hívta fel magára a szakértők figyelmét. A gépen megmunkált fatörzsek szabályos, egyenletes alakúak, és az illesztésekben szoros illeszkedést biztosítanak, ami növeli a hőszigetelő tulajdonságokat. A henger alakú építőanyag érdekes építészeti megoldásokat tesz lehetővé erkélyek, teraszok, tornácok és faldíszek számára. Ez a legjobb választás azok számára, akik szeretnének egy vidéki házat egy ősi orosz hagyományokkal rendelkező referenciával.

Előnyök

 • Együttműködik a Sberbankkal a jelzáloghitelek terén;
 • csak 10% előlegre van szükség a kezdéskor;
 • A házakat kulcsrakészen szerelik össze.

Hátrányok

 • a megrendelő viseli az építőcsapat elhelyezésének terhét.

Kanadai ház

Értékelés: 4.3

Kanadai ház

A vállalat több mint 14 éve működik, és 2000 épített házzal rendelkezik. A vállalatnak saját gyára van Kronstadtban, ahol a teljesítménysugár és a Canary tábla, valamint a CIP-panelek készülnek. Ez olcsóbbá teszi a végső építési költséget, és lehetővé teszi, hogy a kivitelező teljes mértékben feleljen az anyagok minőségéért. A vállalat 5 év garanciát ad ügyfeleinek, ami a vásárlók visszajelzései szerint tetszik. A teljes házak árát illetően 6 és 15 ezer rubel közötti lehetőségek vannak. dörzsölje./m², és kedvező hitelprogramot is kínál 9.9%. A nyaralótervezéshez 400 kész projekt közül választhatsz.

Olvasson tovább  Top 10 fogorvosok Rostov-on-Don

Ez a cég az egyik legjobb a Szentpétervár környékén épült épületek hőszigetelésében. Különösen melegek a CIP panelekből készült házak, amelyek két réteg ásványgyapotot használnak. a teljes szigetelési keresztmetszet 150 mm és 400 mm között lehetséges.

Előnyök

 • teljes ciklusban működik;
 • A vállalat kulcsrakész ingatlanokat ad ki;
 • 5 év garanciát vállal az anyagokra és a munkára;
 • Teljesen megfelel az SNiP és a CE szabványnak.

Hátrányok

 • nem fejleszt egyedi projekteket (de képes az ügyfél meglévő projektjét továbbfejleszteni).

BRK

Értékelés: 4.2

RRK

A vállalat 2009 óta működik Szentpéterváron, alapítója a “Nemzeti Tetőfedő Szövetség” tagja, így a legújabb fejlesztéseket és technológiákat használják az épületek tetőinek elrendezésében. A cég részt vesz a tervezésben, diagnosztikában, alapozásban, kivitelezésben és befejezésben. A következő anyagokat használják: pórusbeton, keretpanelek, tégla, rétegelt gerendák, rönk. A visszajelzések szerint a felhasználóknak tetszik, hogy a vállalat az építkezés bármely szakaszában részt vehet, például a tetőfedés vagy a belsőépítészeti kivitelezés során.

A cég együttműködik a Dom Technonicollal, és olyan energiahatékony rendszereket fejleszt ki, amelyek biztosítják, hogy a vidéki házak a lehető legnagyobb mennyiségű hőt tartsák meg a szél és a talaj közelsége ellenére. Ez is egyike azoknak a vállalkozóknak, akik napelemeket helyeznek el a nyaralók tetején, így a szállás független a vezetékes elektromos hálózattól. Az RRK-t neveztük meg a legjobbnak az ilyen energiahatékony technológiák terén.

Előnyök

 • A vállalat mind a komplex építkezéseket, mind a különálló építési és rekonstrukciós fázisokat végzi;
 • Épületfal anyagok széles választéka;
 • rendelkezik a Dom Technonicol technológiát alkalmazó épületek építésében dolgozók képzéséről szóló tanúsítvánnyal.

hátrányok

 • Egyes vélemények szerint nem ez a leggyorsabb vállalkozó az átfutási idő tekintetében.

ÚJ STÍLUS

Értékelés: 4.1

ÚJ STÍLUS

A vállalat igyekszik megfelelni nevének, és a legújabb építészeti divatirányzatoknak megfelelő épületeket kínál. Itt megtalálja a Hi-tec, modern, loft, minimalizmus és funkcionalitás. A cég házakat, fürdőházakat és nyaralókat épít, és az építményeket nyitott és zárt lugasokkal és teraszokkal egészíti ki. Az alapvető építőanyag a fa, és a munka a váztechnológián alapul. A véleményekben szereplő ügyfelek elégedettek azzal a ténnyel, hogy a vállalkozó nemcsak az alapítvány létrehozását, a falak kiütését és a tető felszerelését kínálja, hanem üvegezéssel, fűtéssel, elektromos hálózatokkal és egyéb közművekkel is foglalkozik, amelyet nehezebb esztétikusan elvégezni egy faépületben, mint egy téglaépületben.

A cég kiemelkedik a vákuumszárított, profilozott faanyag felhasználásával a házak építése során. Ez a technológia a fafeldolgozás kiküszöböli a szabad nedvességet a szálakból, és a felület minimális repedésekkel kapja meg. Ez nagyobb szilárdságot ad a falaknak és meghosszabbítja az épület élettartamát.

Előnyök

 • Bármilyen összetettségű teraszokat hoz létre;
 • Csak a modern házak projektjeit valósítja meg;
 • üvegezéssel, fűtéssel és egyéb rendszerekkel foglalkozik.

Hátrányok

 • nem téglából vagy pórusbetonból épült.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: