9 legjobb online elektronikai áruházak

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az online elektronikai üzletek csökkentett költségekkel és egyszerű termékkereséssel csábítják a vásárlókat. A virtuális polcokon több ezer egyedi készülék és kütyü található. Úgy döntöttünk, hogy kiválasztjuk a legjobb elektronikus berendezéseket értékesítő piactereket. A rangsorba bekerülők kiválasztásakor a fő hangsúlyt a választékra, az árakra, a fizetési módokra és a szállítás gyorsaságára helyezték.

A legjobb online elektronikai üzletek értékelése

Jelöléshelywebáruházértékelés
A legjobb elektronikai online boltok1M-video5.0
2Techport4.9
3Áruk4.8
4Dns-shop4.7
5Eldorádó4.6
6Citylink4.5
7Vegye a!4.4
8Yulmart4.3
9A
 • expressz
 • 4.2

  M-video

  Értékelés: 5.0

  M-video

  Az M-video vezeti a rangsort, több tízezer elektronikai terméket kínálva a vásárlóknak. A vásárlók minden évben megjegyzik a termékek magas minőségét és jó ár-érték arányát. “Pick and collect” szolgáltatást nyújtanak, amelynek keretében a vásárló kiválasztja a terméket a weboldalon, és a szokásos üzletben fizet érte. Minden vásárlást bónuszpontokkal jutalmazunk. A vélemények alapján a hibás berendezések ritkán fordulnak elő. Hiba esetén a terméket azonnal kicseréljük.

  Felhasználó online bolt választhatja futárszolgálat házhozszállítását. Moszkvában ezért a szolgáltatásért 490 rubelt kell fizetnie. Az 5 ezer rubel és több rendelésnél ingyenes szállítást kap. Az elektronika megvásárlása után a vevőnek egy hónapja van a cserére vagy a visszatérítésre. A vállalat garantálja a legjobb árat. Ha talál egy olcsóbb terméket, a vállalat csökkenti a költségeit. Ha egy fogyasztó olyan berendezést vásárolt, amely 2 hét elteltével nyereségesebbé vált az árban, akkor a különbözetet a kártyájára kapja. Ritkán találkozunk problémákkal a promóciós kódokkal a weboldalon. Az akciók és bónuszok nem működhetnek.

  Techport

  Értékelés: 4.9

  Techport

  A következő a rangsorban a legnagyobb háztartási gépek és elektronikai eszközök hipermarketje. A katalógus mintegy 500 ezer tételt tartalmaz. Minden termék rendelkezik a szükséges dokumentumokkal és garanciával. A vállalat csak vezető világcégek hivatalos képviselőivel dolgozik együtt. Az online áruház egyik fő előnye a vonzó árak. Tekporter napi akciók, amelyek kedvezményeket kínálnak. Minden vásárlás után az ügyfél bónuszokat kap, amelyeket a jövőben termékekre válthat be. A rendelés ingyenesen kiszállítható az átvételi pontokra. Átlagosan 3-5 nap a szállítás. Ha akarja, a futárszolgálattól kaphat csomagot.

  Az üzlet következő jellemzői említésre méltóak: egyedi áruk elérhetősége, kiváló minőségű elektronika, hitelre történő vásárlás lehetősége. Dicsérje a társaságkedvelő technikai támogató személyzetet. Szükség esetén olyan szolgáltatásokat rendelhet meg, mint a készülékek telepítése és a sérült pixelek ellenőrzése. Kár, hogy a kisvárosokban nincs olyan sok átvételi pont. A többiek számára nincs kritika az online piactérrel szemben.

  Áruk

  Értékelés: 4.8

  Áruk

  Több ezer terméket vásárolnak naponta az internetezők a Goodsban. Ez egy népszerű üzlet, amely az összes alkatrész, hálózati berendezések, irodai berendezések. Alapítója és fenntartója a M. Videó. A márkák között megtalálható a Canon, Epson, Nikon, Philips. Van egy külön részleg a routerekkel, autogoodokkal, digitális vevőkészülékekkel és HI FI berendezésekkel. Csak minőségi elektronikát árulunk a Goods. Ha 1000 rubeltől vásárol, a futár csak 1 rubelért szállítja a megrendelést. Bármilyen elektronika részletfizetés nélkül vehető át túlfizetés nélkül.

  Az online piactér lehetővé teszi, hogy akár a vételár 50%-át is megtakarítsa, bónusz rubeleket szerezzen, és azokat a következő termékek vásárlására használja fel. Rendelését online, hitelkártyával vagy készpénzzel fizetheti ki. Minden kifizetés védett. A Marketplace folyamatosan dolgozik a szolgáltatás minőségének javításán és a vásárlási élmény kényelmesebbé tételén.

  Dns-shop

  Értékelés: 4.7

  Dns-shop

  Az értékelés negyedik helyét a Dns-shop online áruháznak adtuk, amely számos kiskereskedelmi üzletről ismert Oroszországban. A DNS weboldalán több százezer termék található, többek között számítógépek, háztartási gépek és okostelefonok. A megrendelés után az ügyfél SMS-t kap az átvétel időpontjával. Az alkalmazottak nem zaklatják Önt telefonon. A Dns-shop fő előnyei a modern önkiszolgáló pénztárak széles választéka, hatalmas választék, egyedi termékek, gyors szállítási idő. Élvezze azt a tényt, hogy a megrendelés kézhezvétele után fizethet.

  A műszaki támogatás rendkívül inkompetens. Ritka esetekben a megrendelések elvesznek, a keresésük hosszú időt vesz igénybe. Ha a készülék meghibásodik, hosszú ideig kell várnia a cserére. Meg kell még említenünk a felhasználóbarát navigációval rendelkező, áttekinthető webhelyet is. Minden elem intelligens kategorizálva van. Van egy részleg kedvezményes árú eszközökkel. Express házhozszállítás elérhető. A költség a szállítmány méretétől függ.

  Eldorádó

  Értékelés: 4.6

  Eldorádó

  Az egyik legnépszerűbb online elektronikai üzlet az Eldorado webhelye, amely kiterjedt hálózattal rendelkezik Oroszországban. Audió, videó, TV, kütyük, PC-k, laptopok, fotó- és videófelszerelések. A termékeket az ország minden városába szállítják. Moszkvában és más városokban több száz átvételi hely van. Az Eldoradót dicsérik a nyújtott promóciókért, a bónuszprogram jelenlétéért. Ha a vásárló ugyanazt a terméket olcsóbban találja meg, a vállalat csökkenti a költségeket. Az átvételi pontra történő szállítás folyamatát a személyes szekrényben követhetjük nyomon. Minden információt sms-ben küldünk. Ritka esetekben a szállítás 5 napot vesz igénybe.

  Maga az oldal hasznos információkat tartalmaz. Termékértékelések, hírek és cikkek. Szakértők segítenek kiválasztani egy laptopot utazáshoz, tanuláshoz, munkához, autórádióhoz és DVR-hez. Az Eldorádóban történő szállítás előnyei közé tartozik a termékek gondos szállítása egy speciálisan felszerelt autóval, a futár kötelező hívása, a kicsomagolás és a technológia bemutatása.

  Értékelés: 4.5

  Citylink

  A rangsor következő helyét a Citylink online áruház foglalja el, amelyet rugalmas kedvezményrendszer jellemez. Egy törzsvásárló akár 30%-os bónuszokat is gyűjthet. Az erőforrás folyamatosan egyedi promóciós kódok, kedvezményes kártyák. A nagy régiókban vannak önfelvételi pontok. Ha szükséges, az árut futárral szállítjuk az Ön otthonába vagy irodájába.

  A vállalat minden fizetési módot elfogad. A technika általában a megrendelést követő következő napon rendelkezésre áll. Ha kívánja, további opciókat is választhat – PC-s telepítés vagy okostelefonos beállítás. A Citylink előnyei az egyes kategóriákhoz tartozó áruk részletes leírása és a kiváló minőségű képek. Kedvezményt kaphatsz, ha véleményt hagysz. Az oldal felülete világos és egyszerű. A megrendeléshez elegendő néhány kattintás. A cég forródrótja egyes városokban fizetős. Nehéz lehet elérni a technikai támogatást.

  Vásárolok a !

  Értékelés: 4.4

  Megveszem!

  A rangsorban a következő egy viszonylag új online bolt, amelyet a Sberbank és a Yandex részvételével hoztak létre. Az oldalon népszerű márkák által gyártott elektronikák közül választhat. A Sony, Samsung, Asus, Acer, Asus, Acer, Sony, Samsung, Acer, Acer, Samsung, Acer, Acer, Acer, Acer, Acer… 2500 rubeltől és többet rendelve, ingyenesen lesz szállítva. A katalógusban autó- és háztartási elektronika, beépített és háztartási készülékek szerepelnek. Az üzlet kényelmes fizetési lehetőségeket kínál – készpénzzel vagy kártyával a helyszínen.

  A piactérrel kapcsolatos visszajelzések vegyesek. A negatív vélemények közé tartozik a rossz szállítási idő és a visszatérítésekkel kapcsolatos problémák. Valójában nem lehet fizetni a Spasibank bónuszokkal a Sberbankból, bár az üzlet reklámja másképp mondja. Az előnyök közé tartoznak a megfelelő árak, a hozzáértő műszaki támogatás, az akciók és a különleges ajánlatok elérhetősége. Beru maga! Elég fényes és szép. Az oldalak lapozgatása és a termékek böngészése örömteli. Élvezze a részletes termékleírásokat, nagyméretű képeket, értékeléseket és teljes specifikációkat.

  Ulmart

  Értékelés: 4.3

  Yulmart

  Az egyik legnépszerűbb online áruház a Yulmart. Katalógusa nemcsak elektronikai cikkeket, hanem háztartási cikkeket, játékokat és kozmetikumokat is tartalmaz. Az oldal címoldalán tájékozódhat az akciókról és kedvezményekről. Van egy “A nap terméke” szekcióm, ahol megtalálhatom a trendi termékeket. Van egy kedvezményes katalógus, amely használt autókat árul. Nyissa meg a címet

   Hová kerülnek a Kínából származó termékek?. Minden tétel részletesen le van írva, részletes specifikációkkal és fényképekkel.

   Az interneten vannak vélemények a hibás elektronika megvásárlásáról az Ulmartban. A szállítási problémák ritkák, még az alkalmazottak sem tudják lenyomozni a futárt. Általában minden problémát nagyon gyorsan megoldanak, a pénzt gond nélkül visszatérítik. A legfontosabb, hogy a csomagolás sértetlen maradjon, különben a termék árának 5%-át kell fizetnie.

   A

  • expressz

   Értékelés: 4.2

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: