10 legjobb matrac online üzletek

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Egyre több vásárló vásárol matracot az internetes boltokban. Ennek két fő oka van. Először is, a teljes termékkatalógus nyitva áll az ügyfél előtt. Másodszor, az alacsonyabb költségek miatt a termékek árai itt alacsonyabbak. Online fizetés. Rangsorunkban a legjobb online matracboltok szerepelnek. Különböző magasságú és merevségű változatokban kaphatók. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az ár, a méret és a töltőanyag szempontjából kedvenc változatát.

A legjobb online matrac üzletek

Jelölés Helyszín Név Értékelés
A legjobb matrac online üzletek 1 Askona 5.0
2 ORMATEK 4.9
3 Hold-kereskedelem 4.8
4 Hátrányok
  4.7
  5 Álom
 • ne
 • 4.6
  6 4.5
  7 Mátra 4.4
  8 Tempur 4.3
  9 Ryton 4.2
  10 Krovat 4.1

  Askona

  Értékelés: 5.0

  Askona

  A vezető a híres Ascona online bolt Oroszország-szerte. A vállalatot bevált hírneve, a matracok és ágyak széles választéka, az áruk gyors kiszállítása, a kényelmes fizetési feltételek miatt választják. Az üzletben olyan jól ismert márkák kaphatók, mint a Serta, Askona, Sleep Professor, King Koil. A matracok részleg a legújabb innovációkról tartalmaz információkat. Vannak gyermek, nem rugós, kókuszos, latex és prémium modellek, amelyek minden ízlésnek és pénztárcának megfelelnek. Mindig vannak termékeink akár 50%-os kedvezménnyel.

  A népszerű márka több ezer véleménye található az interneten. A fogyasztók értékelik a vállalat termékeinek minőségét, értékelik a termékek hosszú élettartamát és a széles választékot. Szakértőink egyetértenek a vásárlók többségével. Figyelmet fordítottunk a felhasználóbarát tartalomra is, ahol mindössze 30 másodperc alatt megtalálhatja a legjobb lehetőséget. Online konzultációt kaphat a chatbe írva.

  A nem megfelelő termékek a vásárlástól számított 2 héten belül visszaküldhetők. Ritkán előfordul, hogy a szállítás késik, és a fizetés átvételkor csak készpénzben lehetséges. Ezeket a hátrányokat jelentéktelennek tartottuk az előnyök nagy tömegéhez képest.

  Weboldal: .

  ORMATEK

  Értékelés: 4.9

  ORMATEK

  A nem kevésbé híres ORMATEK üzlet a második helyen szerepel. A cég matracokat, párnákat, szekrényeket és kárpitozott bútorokat gyárt. A költségvetési termékek és a prémium pozíciók választéka. Rendszeres kedvezmények vannak a boltban. Lehetőség van egyedi kialakítás megrendelésére különböző merevségű oldalakkal. Ez jó lehetőség a hátproblémákkal küzdő házastársak számára.

  A tartalom stílusos kialakítása is. A felhasználóbarát és funkcionális felület lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt megtalálja a kívánt kategória termékét. A szűrő lehetővé teszi az ár, a szélesség, a töltőanyag és egyéb opciók kiválasztását.

  Érdemes megemlíteni a hatékony támogatási szolgáltatást. Az alkalmazottak gyorsan válaszolnak a kérdésekre, és egyértelmű tanácsokat adnak az ügyfeleknek. Véleményünk szerint a vállalatnak jobb logisztikai rendszerre van szüksége, mert a szállítások gyakran késnek. Általánosságban elmondható, hogy az ügyfelek elégedettek az online áruház munkájával és a termékek minőségével.

  Javasoljuk rugózatlan habszivacs modelljeinket. A termék tökéletesen enyhíti a stresszt, javítja az alvást. A készlethez tartozik egy könnyen mosható huzat is. Oldal: go..

  Hold-kereskedelem

  Értékelés: 4.8

  Hold-kereskedelem

  A Moon- webáruház kárpitozott bútorok és matracok széles választékát kínálja megfizethető áron. Kényelmes szűrő tartalmazza a kedvezményes, növekvő és csökkenő ár, újdonságok szerinti kategóriákat. Magasság, szélesség, mélység, keménység és típus szerint választható. Az üzlet termékei a legolcsóbbak közé tartoznak.

  Különösen népszerűek a FAMILY Orion és a FAMILY Optimum termékcsaládok. Ez egy kétoldalas kialakítás, 130-160 kg maximális terheléssel és a Cashmere Extra Comfort rendszerrel.Kicsit drágábbak a FAMILY Copper kollekció termékei, megerősített matracperemmel. A garancia időtartama 10 év.

  A vásárlók megjegyzik az üzlet alkalmazottainak minőségét, kényelmes szállítást a kívánt időpontban. A futár mindig a megbeszélt napon telefonál, és figyelmeztet a látogatására. Az üzlet fő hátránya, hogy egyes modellek hibásak, de az ügyfeleknek több panasza van a kanapék összeszerelésével és minőségével kapcsolatban. A matracok a Moon-trade-ben 5730 rubeltől kezdődően kerülnek forgalomba. Rendszeres kedvezmények. Honlap: moon-.

  Hátrányok

   Értékelés: 4.7

   Cons<ul></div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/11/91216666197561-4710.jpg” height=”242″ title=”Hátrányok</p><ul>“><p>Folytatódik az online áruház értékelése Hátrányok</p><ul>. Itt minőségi matracot vásárolhat elfogadható áron. A katalógus több kategóriára van osztva, így megtalálhatja a gyermek, tinédzser vagy felnőtt számára legmegfelelőbb opciót. Termékválasztékunk több mint 20 méretet, valamint néhány nem szabványos modellt is tartalmaz. A kompakt nyaralóházi lehetőségek jelenlétében. A termékek könnyen feltekerhetők.<p>Népszerűek a memóriahab hatású matracok. A súlytalan könnyedség érzését nyújtják, és alkalmazkodnak a test ívéhez. A csecsemők és kisgyermekek számára külön termékcsalád létezik. Az ortopéd matracok természetes anyagokból készülnek. A fedél többszöri mosást is kibír.</p><p>Az online áruház jó választékot kínál az ágy kiegészítéseként használt puha rugózatlan matracokból (topperek). A kanapé tetején vannak elhelyezve. A minimális ár 4400 rubel.</p><p>Az oldalakon a költségvetésednek megfelelő helyet találhatsz. Az ár 10 900 rubelről indul és 111300 rubelre emelkedik. Javasoljuk, hogy tartsa meg a vásárlást igazoló jótállási jegyet. A dokumentumok elvesztése esetén az üzlet megtagadja a termék árának visszatérítését vagy cseréjét. 10 000 rubel feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.</p><p>Bolt weboldala: hátrányok</p><ul>-.<h3>Álom<li>ne</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Dream<li></div><p>ne” src=”/wp-content/uploads/2023/11/17416666197561-8510.jpg” height=”105″ title=”Álom</p><li>ne”><p>A rangsor ötödik helyezettje a Dream webáruház</p><li>A ne kínál minőségi és tartós matracokat megfizethető áron. A vállalatot a különböző méretű termékek nagy választékának, a kényelmes weboldalnak és a világos szűrőnek köszönhetően választják ki. Lehetőség van egyedi formájú matrac rendelésére, vagy az “Eladó” kategóriából választhat egy változatot.<p>Álom</p><li>Saját matrac- és bútorgyártó üzemmel és minden szükséges minőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk. A fizetés a megrendelés átvételekor történhet számlával, bankkártyával vagy készpénzzel.<p>Álom matracok</p><li>Ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak, és borítással vannak ellátva. Megtartják az alakjukat és könnyen ápolhatók. Vásárolhat levehető matrachuzatot is, amely megvédi a terméket a víztől és a szennyeződésektől. Az ár 4857 rubelről indul. Egy 80 cm x 200 cm-es, műlatexszel töltött terméket lehet vásárolni ezen az áron. Csak 18 hónap termékgarancia. A hátrányok közé tartozik a rossz szállítási idő és a hanyag ügyfélszolgálat. Weboldal: Dreamline.rf.<h3></h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=

   A Mnogosna egyike azon kevés online áruházaknak, amelyek nemcsak az emberek, hanem a háziállatok számára is kínálnak matracokat. A választék annyira változatos, hogy az árak 2.390 rubeltől 326.900 rubelig terjednek. Vannak összecsukható és fekvő modellek, vékony és magas egységek, ortopédiai és kempingezők. A töltőanyagok rugalmas hollofiber, hilcone és poliuretán hab. Babamatracok és védőlepedők állnak rendelkezésre.

   A fizetés a szállításkor történik készpénzzel, bankkártyával vagy elektronikus pénzzel a weboldalon. Ingyenes szállítás 5000 rubeltől. A teherlift jelenlétében a padlóra történő felvonó nem fizetett. A vállalat 300 rubelért egy régi matrac ártalmatlanítására is kínál szolgáltatást. Minden termékre a gyártó garanciája vonatkozik.

   Maradjon velünk a legfrissebb hírekért, hogy a kívánt terméket nyereséggel szerezze be. Egyes modellekhez párnák és matrachuzatok járnak ajándékba. Előnyök: barátságos és udvarias futárok, széles termékválaszték és elfogadható árak. Ünnepek és torlódások miatt a szállítás néhány napot késhet. Egy másik hátrány: a vásárlást követő vevői panaszok figyelmen kívül hagyása.

   Az internetes áruház honlapja: .

   Mátra

   Értékelés: 4.4

   Mátra

   A következő pozíció az Orosz Föderáció legnagyobb online áruháza az alváshoz szükséges termékekkel. Napi 24 órában nyitva van, ünnepnapok és hétvégék nélkül. A megrendelések az ország bármely pontjára megérkeznek. Szükség esetén nemzetközi szállítás is megoldható.

   A vállalat nyereséges nagykereskedelmi árengedményeket kap a beszállítóktól, ami lehetővé teszi, hogy csökkentse a matracok költségeit a vásárlók számára. A vállalat folyamatosan tart olyan akciókat, ahol a kedvezmények elérik az 50-60%-ot. Az üzlet azt állítja, hogy visszatéríti az árkülönbözetet, ha az ügyfél talál egy azonos modellt alacsonyabb áron. A termék megvásárlására részletre vagy hitelre van lehetőség.

   Sok termékre 3 év garancia vonatkozik. Ez meghosszabbítható, ha a csomag részeként védőmatrac huzatot vásárolnak. Ilyen szolgáltatások nélkül az eladó nem tud extra kamatot keresni, és a legtöbb vevő beleegyezik a további garanciába. Egy idő után azonban világossá válik, hogy ez az egyik módja a végső csekk növelésének. Ha szükség van egy matrachuzatra, akkor megállapodhatnak egy hosszabbításról.

   Maga az oldal elég egyértelmű. Rendeléskor nincs szükség előlegre. Néha munkatársaink nem tudják megjósolni a szállítási és gyártási időt.

   Weboldal: .

   Tempur

   Értékelés: 4.3

   Tempur

   A Tempur webshop garantálja a kiváló minőségű termékeket és a kényelmes matracélményt. 6 kategória áll rendelkezésre, hogy minden alkalomra megfeleljen. Mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Minden tétel szépen össze van varrva. A maximális kényelem érdekében környezetbarát anyaggal van töltve.

   Az online bolt szolgáltatása minden dicséret felett áll. A szállítás gyors és mindig időben történik. Az ügyfélszolgálati személyzet gyors, mindig hozzáértő és udvarias.

   A katalógusban elit változatok, vékony topperek, klasszikus modellek, memóriahabos és nem rugós matracok találhatók. Vannak új generációs, teljes mozgásszabadságot biztosító kivitelek, valamint legendás kivitelek a jól szituált fogyasztók számára. A termékek élettartama legalább 15 év. Egyes matracok ára eléri a 195 900 rubelt. A topper ára 59300 rubelről indul. Az üzlet fő hátrányai: a magas árcédula és a 100%-os előlegfizetés szükségessége.

   Online üzlet weboldala:.

   Raytheon

   Értékelés: 4.2

   Raiton

   A “Raytheon” legjobb online boltjának rangsorolása a következő volt. Az eladó kiváló minőségű matracokról és széles termékválasztékáról ismert. A katalógusban különböző merevségű modellek, klasszikus, megfordítható változatok, borítással és lemezzel ellátott termékek találhatók. A 200 cm x 160 cm-es kókuszrost és habmatracok népszerűek.

   Az elsődleges modell egy bestseller

  • ght. Alapja egy optimális keménységű rugóblokk. Tökéletes alátámasztást biztosít alvás közben. 1,5 év garancia. Kedvezményes ár – 9080 rubel. A termékek házhoz szállíthatók. A termék minden előnye ellenére egyes ügyfelek rámutatnak a modell használatának kényelmetlenségére. Néhány hónap elteltével a hibák elhajlások formájában jelennek meg.

   Vannak költségvetési modellek a katalógusban 6 390 rubel költséggel. A termékeket tekercsben szállítják. Átlagos élettartam 10 év.

   A visszajelzések szerint a Raytheon webáruházban udvarias és hozzáértő alkalmazottak dolgoznak. A szállítás a szerződésben meghatározott feltételek szerint történik. A vállalat egész évben sorsolásokat tart és vonzó promóciókat kínál.

   Helyszín: .

   Krovat

   Értékelés: 4.1

   Krovat

   A Krovat Hipermarket aktívan együttműködik a matracok, ágyak és szekrények vezető gyártóival. Az online boltnak nincsenek kiskereskedelmi üzletei. Nagyvárosokban található raktárból szállított áruk. Választékunkban többféle anyagból készült modellek találhatók.

   A rendelkezésre álló tételek 1-2 napon belül szállításra készek lesznek. Lehetőség van matracot rendelésre készíteni. De lehet, hogy sokáig kell várnia. Az online áruház alkalmazottai bármilyen témában konzultálnak.

   Külön meg kell említeni a praktikus, áttekinthető felülettel rendelkező weboldalt. A termékek szűrhetők gyártó, töltés, keménység, töltőanyag szerint. Főbb előnyök: kiváló konzultációk, kényelmes szállítás, kedvező árak. Hitelre vásárolhat. Jótállási időszak – 6 és 180 hónap között. Van néhány észrevétel a bejelentett tételekkel nem egyező áruk szállítására vonatkozóan.

   Weboldal: .

   Olvasson tovább  Top 20 bár Moszkvában
  • Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Cybulya Guculka

   Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: