9 legjobb online varrótanfolyam

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Saját ruházati márka létrehozása – álom vagy valóság?? Az offline iskolákban való tanulás mindig jár némi kényelmetlenséggel: rendszeresen részt kell vennie az órákon, alkalmazkodnia kell az iskola menetrendjéhez és a tanítás módjához a városában, időt kell töltenie az úton. Az internet és a technológia korában minden álom könnyen elérhető, szó szerint egy kattintással. Elemeztük az online varrótanfolyamok piacát, és ma bemutatjuk Önnek a legjobb választásokat.

A megfelelő online iskola kiválasztásához gondoljon arra, hogy mit kell tudnia, hogyan kell tudni varrni, vágni és tervezni? Szeretné családját exkluzív ruhákba öltöztetni, saját márkás ruhákat, fehérneműket készíteni vagy egyedi gyermekjátékokat varrni? Célja alapján válassza ki a megfelelő fókusszal rendelkező iskolát.

Döntse el, mennyi időt tud rendszeresen az edzésre és a gyakorlati gyakorlatokra fordítani, függetlenül attól, hogy az időbeli függetlenség fontos-e Önnek vagy sem. Egy másik fontos pont a felszerelés: előre tudnia kell, hogy szüksége lesz-e rá a tanfolyamhoz, és hogy azonnal be lehet-e szerezni.

A legjobb online varrótanfolyamok rangsorában megpróbáltuk lefedni ezeket a kérdéseket, hogy segítsünk Önnek a helyes választásban.

A legjobb online varrótanfolyamok rangsora

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb online varrótanfolyamok 9 HEDU Varrás és varrás tanfolyam 3 600 €
8 “Vágás és varrás” Skillbox 3 900 €
7 “Varrás a semmiből: A tökéletes szoknya” by Udemy 2 300 €
6 “Kötöttáru” CutSew 4 900 €
5 “Divattervező: Egy alaptanfolyam” a PentaSchool-tól 4 000 €
4 “Varrás kezdőknek” One Two Dress 6 900 €
3 ” Női ruházat Bespoked 3 990 €
2 Grasser gyermek kézműves tanfolyam 18 980 €
1 Online varrótanfolyam 1 az online varróiskolától ‘I want to sew’ 14 900 €

HEDU Varrás és varrás tanfolyam

Értékelés: 4.5

HEDU Varrás és varrás tanfolyam

A leckék széles közönségnek szólnak: kezdőknek, tapasztalt stylistoknak, tervezőknek. A kidolgozott tanfolyam 12 3 órás foglalkozásból áll. A webinárium formátum nagyon népszerű sok tanuló körében, mivel a videót bármikor megnézhetik a saját privát területükön, amikor nekik kényelmes. A tanfolyamot tapasztalt varrónők támogatják, akik ellenőrzik a házi feladatokat és visszajelzést adnak róluk. Miután befizette a tanfolyam díját, 36 órányi anyagot kap, amelyet a tanfolyam szakértői folyamatosan felügyelnek.

Az első lecke a varrás alapjaival, a varróeszközökkel, a termék létrehozásának lépéseivel és az anyagtípusokkal foglalkozik. A következő órákon a tanárok további haladó témákat tanítanak: anyagmegmunkálás, aranymetszés, testtípusok és méretek, varrás és még sok más. A tanfolyam fokozatosan összetettebbé válik, a tanulók vizsgát tesznek, házi feladatot készítenek, és a tanfolyam végén bizonyítványt kapnak a kompetenciájukról. A felhasználói hozzászólásokból: “megfelelő tanár, tekintettel a tanfolyam alacsony költségére, mindenkinek ajánlom, aki akarja”. Szakértőink elégedettek voltak az optimális óraszámmal, megfizethető áron, ami az első sorokba helyezett minket.

Olvasson tovább  12 legjobb online fürdőruha kiskereskedő

Előnyök

 • Kezdőknek is alkalmas;
 • Választhat PRO, VIP és Enterprise tarifák közül;
 • Tanúsítvány a tanfolyam végén.Hátrányok
 • nincs gyakorlati képzés és nincs egyéni támogatás a PRO tarifában.

“Vágás és varrás” Skillbox

Értékelés: 4.5

Intenzív, kimért tanulást kínál a Skillbox a Varrás és horgolás tanfolyamán. 8 hónapig tart, és minden tanuló a saját tempójában dolgozik. Összesen 135 online lecke 31 egységre osztva, ami lehetővé teszi a rendszerezett tanulást. Egy szép bónusz az iskolából – az első három hónapos képzés ingyenesen és a tanfolyam részletekben történő kifizetésének lehetősége (3500 rubel / hónap), a leckékhez való hozzáférés örökre megmarad.

A képzés kezdők és olyan kézművesek számára is alkalmas, akik saját divatüzletet szeretnének vezetni. Az oktatók széles körű üzleti tapasztalattal rendelkeznek, és elmagyarázzák: a modern szabászati készségeket és eszközöket, az anyagtípusokat, öltéseket, zsebeket és egyéb jellemzőket. Mint a “cseresznye a torta tetején” – tézis. Mindenki hat tétel közül választhat, hogy megújítsa ruhatárát. Például varrhatsz luxusnadrágot, és felvághatod a munkahelyeden. Más lehetőségek közé tartozik a ruha, egy elegáns szoknya vagy kabát, valamint egy kabát. Minden tanfolyam hallgatója bekerül a Telegram általános chatjébe, így lehetőségük nyílik megosztani tapasztalataikat, kétségeiket és diadalaikat.

Előnyök

 • Az első három hónap ingyenes;
 • kényelmes fizetési rendszer;
 • a Skillbox partnerek felszereléseinek és anyagainak jó kedvezménnyel történő megvásárlásának lehetősége;
 • egy tanár állandó támogatása;
 • A varró- és szabóközösség bővítése;
 • diploma.

Hátrányok

 • Az órák hossza (ezt figyelembe kell vennie a tanfolyam kiválasztásakor).

“Varrás a semmiből: a tökéletes szoknya” by Udemy

Értékelés: 4.6

Ez a tanfolyam ideális azok számára, akiknek kevés szabadidejük van, de szeretnének valami exkluzívat varrni maguknak vagy a családjuknak. A Udemy 17 videoelőadást kínál, amelyek teljes időtartama körülbelül 1 óra. Személyre szabott tanulás – még azok számára is, akik nem foglalkoznak a kézimunkával. A tanfolyamhoz való hozzáférés örökre szól, és az ára kellemes meglepetés (30 dollár körül).

A tanfolyam során számos különböző készséget sajátíthatsz el, beleértve az anyagválasztást, a szerszámokat, az anyagokat és azt, hogyan kell mérni, figyelembe véve a testalkatodat. A varrás varrógéppel már nem tűnik olyan nehéznek, mint régen volt. Megtanulja a különböző szoknyatípusok (ceruzaszoknya, napszoknya, félnapernyő, tulipán, godet) szabásának és varrásának alapjait. A szakértők a tanfolyamot a legjobb minősítésben a kellemes bónuszért választották – a varrógép kiválasztásával kapcsolatos információkhoz való hozzáférés, a minták több változata letölthető, a kézművesek titkainak leleplezése, az egyes elemek készítése. oktatás 1 A szakértők a legjobbak közül választották a tanfolyamot.

Előnyök

 • maximális információ a videóban;
 • elfogadható ár.
Olvasson tovább  12 legjobb online kerékpárbolt

Hátrányok

 • a tanfolyam csak a szoknyák varrására irányul.

“Kötöttáru” CutSew

Értékelés: 4.7

A kötött kelmék ruhatárunk nagy részét teszik ki. Ennek az anyagnak számos típusa létezik. Mivel a kötöttáru hajlamos a nyúlásra, fontos tudni, hogyan kell helyesen kezelni azt varráskor. Kötészeti tanfolyam, amely még kezdők számára is alkalmas. 118 leckében tapasztalt oktatók adnak ismereteket az anyagokkal, eszközökkel és felszerelésekkel kapcsolatos munkához szükséges anyagokról. Megtanítják, hogyan kell mérni, tervezni, vágni és varrni 25 terméket. A leckék 6 hónapig állnak rendelkezésre, így ösztönözve Önt arra, hogy ne halogassa a dolgokat.

A tanfolyamot bármikor elkezdheti, és szükség esetén 1 hónap szünetet tarthat. Szakértőink lehetőséget biztosítanak arra, hogy a tanfolyamot háromhavi részletekben fizesse ki. Minden tanuló egy doboz pólóvarró anyagot kap, az oktatók időben segítséget és visszajelzést nyújtanak. A platform bármilyen mobileszközön működik. A maximális tanulási kényelem érdekében a tanfolyam a legjobb rangsorolásunkban szerepel.

Előnyök

 • 5 minta létrehozása a következő munkájukhoz;
 • Több mint 20 varrási technika kötött ruhadarabokhoz;
 • Adj hozzá 25 terméket a szekrényedhez.

Hibák

 • Korlátozott hozzáférésű tanfolyam (6 hónap).

“Divattervező: alaptanfolyam” a PentaSchool-tól

Score : 4.7

Ez a tanfolyam kezdőknek, gyakorló divattervezőknek és varrónőknek egyaránt tetszeni fog. Az utóbbi esetében segít abban, hogy saját vázlataiból és mintáiból saját magának vagy eladásra dolgokat készítsen. A tanfolyam körülbelül 11 hónapig tart. Fizethető azonnal vagy a partnerbankoktól kapott kamatmentes részletfizetéssel.

A videós előadásokat gyakorlati gyakorlatok követik az egyes tudományágakban. A hallgatók hozzáférhetnek a gyakorló tanárok által tartott oktatóórákhoz, a webináriumok könyvtárához (300 a tervezés területén és kb. 3000 a kapcsolódó területeken). Havi rendszerességgel online webináriumok a tervezés új fejleményeiről, a tanfolyam végén pedig a megszerzett tudás dokumentálása egy portfólió-ügyben. Értékelőinket meggyőzte a tanfolyam gazdag programja, így a legjobbak között foglalhat helyet. A tanfolyam megtanítja a rajzolás, a vázlatkészítés és a vázlatkészítés alapjait, beszél a divat történetéről, és segít a saját kollekció megtervezésében (színezés, forma, sziluett, alapkompozíció). Minden hallgató hozzáférhet két további kurzushoz, az “Adobe Photoshop: Szerkesztés, retusálás, kollázs” és az “Adobe Illustrator” című kurzusokhoz. Munka vektorgrafikával” teljesen ingyenesen.

A

 • A jelenlegi szakmában a divattervezői képzés;
 • Oklevél és portfólió a tanfolyam végén.

Hátrányok

 • nem található.

” Varrás kezdőknek One Two Dress (Egy-két ruha)

Értékelés: 4.7

A tanfolyamot olyanok számára tervezték, akik még soha nem próbáltak varrni. Ideális kezdőknek. A One Two Dress két tanfolyam közül választhat: három hónapos és egyéves tanfolyam. A képzés a varrás, a szabás és a divattervezés alapjaival kezdődik. A tanfolyam végére a hallgatók elsajátítják a varrógép kezelésének alapjait, és megtanulják, hogyan kell zökkenőmentesen dolgozni a különböző típusú anyagokkal. A tanárok 10 fontos mérést is elmondanak, hogy pontos mintát kapj, és 14 féle öltéstípus lesz az alapod minden alkalomra.

A különböző osztályok készségeinek kombinálásával a tanulók egyedi ruhákat és számos variációt készíthetnek. Az oktatóktól kapott rendszeres visszajelzés lehetőséget ad arra, hogy a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében finomhangolja a varrás folyamatát. Szakértőinknek tetszett, hogy a tanfolyamon a diákok több saját készítésű darabbal bővítik ruhatárukat (napszoknya, jogging nadrág, egyrészes ujjú blúz és csipkés ruha). A gyakorlati alapot a legjobb varrótanfolyamok közé sorolták.

Olvasson tovább  8 legjobb természetes kozmetikumok online üzletek

Előnyök

 • elfogadható ár;
 • Első gyakorlat a második héten.

Hibák

 • nem található.

” Női ruházat Bespoked

Értékelés: 4.8

Ha bankkártyával fizetsz a tanfolyamért, korlátlan hozzáférést kapsz a platformhoz és az összes videós oktatóanyaghoz. A program lépésről-lépésre megtanítja a varrás előkészítésének és végrehajtásának minden szakaszát: mérések elvégzése és gépi munka, minták létrehozása minden alakhoz, valamint a kész ruhák helyes felpróbálása a modellen, a tökéletes illeszkedés elérése érdekében. Az összes oktatóvideó közül körülbelül 23 leckét vesz igénybe a tökéletes minta elkészítésének megtanulása.

Három hónapos tanári támogatás mindenkinek. Általában pozitív visszajelzések a diákoktól. Szerintük a tanfolyam nagyszerű alapot ad, és a befejezése után képes lesz arra, hogy magabiztosan varrja a legnépszerűbb ruhákat: gyönyörű szoknyákat, elegáns nadrágokat, ruhát vagy szigorú inget. Ez az egyik legerősebb tanfolyam azok számára, akiknek nincs varrási tapasztalatuk, ezért került a toplistánkra.

Előnyök

 • kezdőknek és haladóknak;
 • Több mint 70 részletes lecke.

Hátrányok

 • Nem található.

Grasser gyermek szabótanfolyam

Értékelés: 4.8

A Grasser Sewing for Kids tanfolyam

Az iskolát az egyik legjobb. Több mint 25 éves tapasztalata a ruhakészítés és a mintakészítés terén segített neki abban, hogy jó tudásbázist építsen ki. Az iskola tanárai most már aktívan befektetnek a diákjaikba. Itt szakképzésre, valamint továbbképzésre van lehetőség. A tanfolyamtól függetlenül minden tanuló tanúsítványt kap a felnőttek és gyermekek továbbképzéséről.

Egy tanuló megjegyzése a varrással kapcsolatos forrásról-

 • A tanfolyam 3 hónapig tart; “A tanfolyam során különböző technikákat próbálhatsz ki, ami szerintem nagyon fontos, hogy később pontosan megértsd, melyik technikát szereted… és melyik technikával dolgozol a legjobban.”.” A Grasser Iskola kurzusa a legfelkészültebb kurátorairól is híres. A diákok kérdéseire adott leggyorsabb válasz és a legmagasabb színvonalú támogatás miatt szakértőink ezt a tanfolyamot a legjobb értékelésbe sorolták.

  Előnyök

  • A tanfolyam 3 hónapig tart;
  • Jó korrepetálás;
  • engedélyezett iskola;
  • Jó videoélesség és tiszta hang.

  Hibák

  • nincs megállapítás.

  Online varrótanfolyam #1 az online varróiskolából “Want to Sew”

  Értékelés: 4.9

  Online varrótanfolyam #1 az online varróiskolától 'I want to sew'

  A “Varrni akarok” varróiskola Moszkva és Szentpétervár egyik legnagyobbjának számít. Eddig több mint 6000 tanúsított gyakornok végzett itt sikeresen. Az online formátum mellett az iskola több osztályt nyitott a városokban: 3 Moszkvában és 4 felszerelt osztály Szentpéterváron. A oldalon

 • a tanulás az offline iskolákban szerzett többéves tapasztalatra épül, egy tutor-kurátor erős támogatásával.

  Két hónap alatt megtanulhatsz 6 alapdarabot varrni. Ez a kurzus a legnépszerűbb az iskolában, ezért is hívják “No.1”-nek. Mindenki számára alkalmas: kezdőknek, azoknak, akik hobbiból szeretnének varrni, vagy azoknak, akik korábbi tudásukat szeretnék fejleszteni. Az online tanfolyam sokoldalúsága az, ami miatt bekerült a rangsorunkba. Az I Want to Sew honlapja tele van pozitív diákértékelésekkel.

  Előnyök

  • érthető előadások;
  • barátságos tanárok;
  • 6 alapvető ruhatárelem.

  Hátrányok

  • nem található.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: