12 legjobb elektromos fogkefe

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. A vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

A gyermekáruk modern ipara hatalmas választékot állít elő a különböző fejlődési játékokból minden korosztály számára, amelyek új készségeket és lehetőséget biztosítanak az önfejlesztésre. Segítenek eligazodni a körülöttük lévő világban és megérteni a dolgok működését. Az elektronikus konstruktorok az utóbbi években rendkívül népszerűvé váltak. Ez egy teljesen új modell az ismerős játékokból. Az érdekes és hasznos időtöltés segít gyermekének abban, hogy érettebbnek és önállóbbnak érezze magát.

Az elektronikus játékok korlátlan lehetőséget biztosítanak a találékonyságnak és a képzeletnek. A készletben szereplő alkatrészek száma szerint változnak. Ezek mindenféle izzók, tranzisztorok, mikroáramkörök, kapcsolók és egyéb elemek építéséhez szükséges elemek. A hozzáadott hatás érdekében világítanak, villognak és ragyognak. Összeszerelt konstruktor mozoghat, hangokat adhat ki. Az egyszerűsített modellek alkalmasak az óvodáskorú gyermekek számára. A bonyolultabbak a robotika és az elektronika iránt aktívan érdeklődő tizenévesek számára lesznek relevánsak.

A gyártás során számos kiváló minőségű anyagot használnak, amelyek biztosítják a gyermekek és felnőttek biztonságát. Fém, műanyag, fa. Az összes előnyhöz hozzáadódik az a képesség, hogy az egész családdal együtt tölthetünk időt, együtt építhetünk összetett áramköröket, és elégedettséget szerezhetünk az eredményből.

Áttekintésünk 12 tervezőt mutat be, amelyek a szülők és a gyermekek véleménye szerint a hasonló játékok közül a legjobbak lettek. Szakértőink kiemelték előnyeiket és hátrányaikat, és ezeket a modelleket ajánlják megvásárlásra.

A legjobb elektronikus modellépítők

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb elektronikus tervezők 3-7 éves gyermekek számára 1 Znatok 70691 Intelligens gép 5589€
2 Xiaomi MITU ZNM01IQI intelligens építőelemek 2151€
3 Eureka Labirintus 433€
A legjobb elektronikus építőkockák 7-10 éves korú gyermekek számára 1 Clementoni Mio a robot 2598€
2

inLab Pozitronic

1099€
3 Intellectico házi készítésű 1008 időzítő 400€
A legjobb elektronikus építőelemek 10-14 éveseknek 1 LEGO Education Mindstorms EV3 Build and Command 31313 23996€
2 Xiaomi Mitu LKU4037GL Mi robotépítő Rover 5072€
3 Evolvektor Elektronikai alapismeretek EB-120 alapkészlet 6999€
A legjobb elektronikus készletek 14 éves korig+ 1 Amperka málna AMP-S039 6990€
2 BHW-Peterburg Dare 35885 Smart Home Arduino 6042€
3 ENS-222 készlet №1

A legjobb elektronikus építőkockák 3-7 éves gyermekek számára

Elektronikus konstruktőr Znatok 70691 Okos autó

Értékelés: 4.9

ELEKTRONIKUS KONSTRUKTŐR MŰÉRTŐ 70691 SMART CAR

Az “okos” játék építésében segítő készlet vezető szerepet kap. Használata fejleszti a kitartást, a figyelmet és a finommotoros készségeket. A “Znatok” ismert márkájú termékkel szórakoztató és informatív időt tölthet az egész családdal, tanítva gyermekét az elektronika első alapjaira. 31 alkatrészből több autómodell is összeállítható. 30-50 m távolságból távirányítóval vezérelhető.

A játék megkerüli az akadályokat, magától megtisztítja az utat, és ütésálló. A beépített távolságmérőnek köszönhetően képes meghatározni a távolságot egy közeledő veszélyes tárgytól. Hangvezérléssel is elérhető. Csak mondd azt, hogy ‘Előre’, ‘Hátra’, ‘Jobbra’, ‘Balra’, és az autó elindul az adott irányba. Számos további funkcióval rendelkezik. Az építéshez nincs szükség forrasztópáka használatára. A kész modell fény- és hangjelzésekkel van felszerelve. Színesen megtervezett könyv megkönnyíti az összeszerelést.

A szülők megjegyezték, hogy a gyerekek imádják ezt a készletet. A játékautók számos alapelvét a valódi autókban is alkalmazzák. Az ügyfelek “Kiváló” minősítést adtak a terméknek.

Előnyök

 • 10 összeszerelési lehetőség;
 • Rádióvezérelt modell;
 • illusztrált album;
 • rádió és hangvezérlés;
 • offline mód.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Xiaomi MITU ZNM01IQI intelligens építőelemek

Értékelés: 4.8

Xiaomi MITU ZNM01IQI intelligens építőelemek

Az ezüst a konstruktőrnek jár, ami az első lépés a robotika lenyűgöző világába. Gyermekek és felnőttek egyaránt élvezhetik. A 305 alkatrészből 4 játékváltozatot lehet összerakni. Különböző egyedi módosítások állnak rendelkezésre, ha szükséges, így rengeteg teret adva a kreativitásnak és a képzeletnek. A csomag tartalmazza a kerekes játékok és a sétáló robotok építését. 32 bites processzorral, motorral és akkumulátorral ellátott egységeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a modell mozgását.

Virtuális joystickkal vezérelhető. Az alkalmazás letölthető tabletre vagy okostelefonra grafikus programozáshoz. Itt lehet tanítani a speciális lapok megnyitásával. Minden alkatrész minőségi műanyagból készül nagy pontosságú berendezéseken. Összetételében nincsenek agresszív összetevők, nem okoz allergiás reakciókat.

Kétségtelen előnye, hogy minden alkatrész kompatibilis a LEGO-val, ami kibővíti a Smart Building Blocks készlet lehetőségeit.

A

 • Számos átalakítási lehetőség;
 • 10 érdekes tanulási program;
 • könnyen összeszerelhető/ szétszerelhető alkatrészek
 • egyéni programozás;
 • környezetbarát összetevők.

Hibák

 • nem észlelik.

EVRIKI Labirintus elektronikus építője

Értékelés: 4.7

Elektronikus konstruktor az Eureka Labyrinthics-tól

A harmadik sorban egy olyan készlet található, amely a legkisebb felhasználók számára is alkalmas. Az izgalmas pálya sok híddal, lépcsővel, spirállal és ösvényekkel 23 részletből épül fel. A gyerekek meglepetéssel és érdeklődéssel figyelhetik a léggömb különböző manővereit. A fizika első törvényeinek játékos tanulási formája segít fejleszteni a tanulás és a tudomány iránti érdeklődést, javítja a memóriát, a figyelmet és a szorgalmat.

Világító kék és sárga elemek és hanghatások teszik a játékot még szórakoztatóbbá. A kiváló minőségű anyagok hipoallergének. Minden alkatrész robusztus és megbízható, ami hosszú élettartamot garantál. A játék két elemmel működik.

Sok vásárló megjegyezte, hogy ez egy nagyszerű lehetőség egy ajándékra. A gyermek a mellékelt illusztrált utasításokkal labirintusokat építhet, vagy a szüleivel közösen végezhetnek egy szabadidős tevékenységet. A legfontosabb, hogy a játék nem untat sokáig, és a kíváncsi gyerekek érdeklődése hosszú ideig fennmarad.

Előnyök

 • A készlet könnyű áramkörei;
 • Fény- és zenei effektek;
 • Érdekes akadálypálya;
 • különböző építési modellek;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • nem található.

A legjobb elektronikus építőkockák 7-10 éves korú gyermekek számára

Clementoni Mio a robot elektronikus játékkészlet

Értékelés: 4.9

CLEMENTONI MIO A ROBOT

Az első helyet az olasz gyártmányú konstruktőr kapja, amely 7 éves kortól alkalmas a gyermekek számára. Olyan robot összeállítására használható, amely különböző műveleteket hajt végre. A gyermek önállóan, tetszés szerint programozhatja őket. Minden felhasznált anyag megfelel a biztonsági előírásoknak. A műanyag és fém alkatrészek különösen tartósak, és nem sérülnek a készlet intenzív használata során.

A készlet tartalmazza az érzékelőt, kerekeket, görgőt, áramköri lapot, LED-eket, elektromos motorokat, védőszemüveget, ház, fegyvereket, markertartót. Az illusztrált utasítások tájékoztatást nyújtanak az elektronikáról, és segítenek tisztázni az összetett folyamatokat. A keresőnek köszönhetően a játék könnyedén megkerül minden akadályt. A kezek bármilyen fémtárgyat meg tudnak fogni. Cserélhető kar készlet a további funkciókhoz.

A Mio, a robottal való játék megtanítja a gyermekeket a koncentrációra, a finommotorikus irányításra, a térbeli gondolkodásra és a képzelőerőre. A Constructor kiindulópont lehet a robotika elsajátításához, és egy olyan jövőbe vezethet, amely szorosan kapcsolódik az elektronikához.

Előnyök

 • a kreativitás ösztönzése;
 • érdekes interaktív játék;
 • A képzési támogatás tartalmazza;
 • Egyéni programozás;
 • Tartós, környezetbarát alkatrészek.

Hiányosságok

 • nem azonosított.

Elektronikus konstruktőr PinLab Pozitronic

Értékelés: 4.8

PinLab Pozitronic elektronikus építő

A második egy olyan készlet, amely nemcsak az iskolásoknak, hanem a diákoknak és még az idősebbeknek is tetszene, vagyis mindenkinek, aki meg akarja ismerni az elektronikát és a rádiótechnikát. A tanulás az elején kezdődik. A mellékelt könyv az elektromos áramról, áramkörökről, ellenállásokról, LED-ekről, tranzisztorokról, LED-ekről és tranzisztorokról tanít. A referenciaanyag összesen 34 érvényes elektronikus tervet tartalmaz.

Kísérletezéssel különböző eszközöket állíthat össze, például egy betörésjelzőt vagy egy hangerősítőt egy mobiltelefonhoz. Az építéshez nincs szükség forrasztásra. Minden alkatrész egy kenyérlapon van összeszerelve. Számtalanszor behelyezhetőek és eltávolíthatóak a sérülés veszélye nélkül. A készlet 20 féle elektronikus alkatrészt, valamint 3 féle érzékelőt tartalmaz: hang, fény és infravörös.

A készlet használata teljesen biztonságos a gyermek számára. Sok pozitív értékelés a játékot nagyon érdekes és informatív időtöltésként írja le. Nagyszerű ajándék lenne az áramkörökkel ismerkedő gyermekek számára.

Előnyök

 • Érdekes oktatófüzet;
 • Változatos minták;
 • Összeszerelés forrasztópáka nélkül;
 • Hang- és fényhatások.

Hátrányok

 • felfedezetlen.

Intellectico házi elektronikai készlet 1008 időzítő

Értékelés: 4.7

ELEKTRONIKUS KONSTRUKTOR INTELLECTICO SAJÁT KEZŰLEG 1008 IDŐZÍTŐ

A harmadik díj egy olcsó, de nagyon szórakoztató készlet olyan lányok és fiúk számára, akiket érdekel, hogyan működnek a háztartási készülékek és a technológia, és akik szeretnének tanulni az elektronikáról és az áramkörökről. Ezzel a játékkal a gyerekek játékos módon szerezhetnek új ismereteket, amelyek később hasznukra válnak, és szórakozva és érdekesen tölthetik el szabadidejüket barátaikkal és szüleikkel. A termék tanúsítvánnyal rendelkezik, és használata garantálja mások biztonságát.

A csomag tartalmaz ellenállásokat, tranzisztort, LED-eket, kijelzőt, óragombokat, elektrolitkondenzátort, vezetékeket, kenyérvágólapot. Egy kezdetleges időmérő készüléket állítanak össze ezekből. Kísérletezéssel felfedezheti a számok megjelenítésére sok eszközben használt LED kijelzőt. A színesen illusztrált utasítás világos nyelven íródott, így a gyerekek felnőttek segítsége nélkül is megérthetik az építés elveit.

A vélemények szerint a Science Cognition Set egyetlen gyermeket sem hagy közömbösen. A szorgalom tanításának és a figyelem növelésének ez a módja nagyon hatékony, különösen akkor, ha a gyerekek kevés érdeklődést mutatnak, és sok időt töltenek a számítógépen vagy a kütyükön.

Előnyök

 • bevezetés a mikroelektronikába;
 • Teljes készlet elemekkel együtt
 • A műveltségük és képzelőerejük fejlesztése;
 • megfizethető ár.

Hátrányok

 • nem azonosított.

A legjobb elektronikus konstruktorok 10-14 éves gyermekek számára

LEGO Education Mindstorms EV3 építés és irányítás 31313

Értékelés: 4.9

ELEKTRONIKUS KONSTRUKTOR LEGO EDUCATION MINDSTORMS EV3 ALKOTÁS ÉS PARANCS 31313

Arany díjas ebben a kategóriában – a híres LEGO márka terméke, amely elvonja gyermeke figyelmét a hosszú számítógépes órákról, és segít kitölteni a szabadidejét. Az új modell egyesíti a formatervezési képességeket a fejlett technológiával. A robot nemcsak mozogni tud, hanem beszélni, gondolkodni és sok más dolgot is tud. A 3D útmutató 5 modellváltozatot kínál lépésről-lépésre történő útmutatással. A készlet 601 alkatrészt tartalmaz, amelyek biztonságos és tartós, prémium minőségű anyagokból készültek.

A játék infravörös távirányítóval vagy okostelefonon és táblagépen keresztül vezérelhető a mobilalkalmazás előzetes betöltésével. A hivatalos weboldalon van egy rész, ahol feltölthetsz egy képet az elkészült tervről, és megoszthatod másokkal az elkészítés élményét.

A készlet megvásárlásával biztosak lehetünk abban, hogy alapvető tervezési és programozási ismereteket szerezhetünk. A játékszerű tanulási folyamat segít megszilárdítani a készségeket és tovább fejlődni az elektronikai tervezés területén. A szülők megjegyzik, hogy az építőkészlet fejleszti a kitartást, a figyelmet és a finommotoros készségeket.

Előnyök

 • A Robot Commander alkalmazás ingyenes;
 • a robotok kibővített funkcionalitása;
 • Tartalmazza a használati útmutatót;
 • intuitív programozási felület
 • interaktív weboldal kommunikáció.

Hátrányok

 • átlagár – 20,000 rubel.

Elektronikus tervező Xiaomi Mitu Mitu LKU4037GL Mi Robot Builder Rover

Értékelés: 4.8

ELEKTRONIKUS KONSTRUKTOR XIAOMI MITU LKU4037GL MI ROBOT ÉPÍTŐ ROVER

A második hely egy 10 év feletti fiúknak és lányoknak szóló konstruktőr. A kísérletezés felbecsülhetetlen tapasztalatokat és készségeket nyújthat az elektronika területén. A gépesített robot 1086 alkatrészből áll össze. Mindegyik minőségi nyersanyagokból, nagy pontosságú formákban készül, és biztonságos és környezetbarát anyagokra vonatkozó tanúsítvánnyal rendelkezik. Tartalmaz fogaskerekeket, lánctalpat, PTO tengelyt és egyéb alkatrészeket egy mechanikus rendszer létrehozásához. Mindegyik megőrzi integritását még szélsőséges körülmények között is.

A robot fejlett funkciókkal rendelkezik. Könnyen leküzdi az akadályokat a nehéz terepfelületeken is. A nagy sebességű processzorok felelősek a működéséért. A hosszú üzemidőt a beépített 1650 mAh-s akkumulátorok biztosítják. Rendelkezésre álló interfészek: Bluetooth, Wi-Fi.

Fejlett alkalmazással, erőteljes programozási móddal rendelkezik. A vezérlés az egyes játékosokra szabott vagy az összes felhasználó számára optimalizált beállításokkal lehetséges.

Előnyök

 • 32 bites RAM
 • Nagy pontosságú alkatrészek;
 • vezérlés mobil eszközökről;
 • manőverezhető robotjármű;
 • Hangparancs üzemmód.

Hátrányok

 • nem azonosítják.

Elektronikai konstruktor Evolvektor Elektronikai alapok EB-120 alapkészlet

Értékelés: 4.7

Elektronikai konstruktor Evolvektor Elektronikai alapismeretek EB-120

A harmadik egy képzési és játékkészlet, amely az “Evolvektor” márka által létrehozott konstruktorok 1. szintjéhez tartozik. 268 alkatrészt tartalmaz: LED-ek, ellenállások, bipoláris tranzisztorok, kenyérvágólap, csatlakozókábelek, elektrolitkondenzátorok, mikroáramkörök, hajtóműves motorok, relék, hangszórók, feszültségszabályozók és még sok más alkatrész.

Az oktatóanyagok tömören és világosan elmagyarázzák, hogyan kezdjünk neki a kísérleteknek, és hogyan lépjünk tovább a bonyolultabb projektek felé. A tanfolyam 30 leckéből áll, amely az elektromosság alapfogalmait, a digitális jelképzés és a multiméter használatának elveit, az áramkörépítés szabályait, az impulzusszámláló alkalmazásának változatait tartalmazza. A gyártó számos árnyalatot figyelembe vett, így az elmélet és a gyakorlat harmonikus kombinációja jött létre. A fáradságos folyamat egyszerű és lelkes a felhasználó részéről.

A vásárlók megjegyezték, hogy az építőkészlet nemcsak az elektronika iránt érdeklődő iskolások számára alkalmas, hanem az idősebb korosztály számára is, akik úgy döntöttek, hogy az alapokkal kezdenek. Miután tanulmányozta őket, megvásárolhatja a 2. szettet, majd a 3. szettet a mélyebb ismeretekért.

Előnyök

 • interaktív tanítás;
 • A készlet 2 színes füzetet tartalmaz;
 • szerszámkészlet az összeszereléshez;
 • motor rendelkezésre állása.

Hiányosságok

 • nincs azonosítva.

A legjobb elektronikus tervezők 14 éves korig+

Amperka málna elektronikus készlet AMP-S039

Értékelés: 4.9

MÁLNA AMP-S039 ELEKTRONIKUS KONSTRUKTOR

Az első az építőkészlet, amely biztosítja a tanulási és oktatási folyamatot otthon és az elektronikai és robotikai körökben. Fiúk és lányok számára egyaránt érdekes lesz. Az oktatási készlet segít fejleszteni a logikai és gondolkodási készségeket, növeli a tudományok iránti érdeklődést, valamint új ismereteket és készségeket nyújt a mérnöki és tervezési területen. Tartalmazza a különböző kísérletek megszervezéséhez szükséges összes elemet. Ez egy egylapos miniszámítógép, nagy teljesítményű tápegységgel és a TV-hez vagy monitorhoz csatlakoztatható vezetékkel.

A színes utasítások segítenek megérteni és gyorsan elkezdeni az építést. A bemutató az alapoktól indul, így még a kezdő webfejlesztők is mindent megérthetnek. A grafikus mód a Windows ismerős módjára emlékeztet. Ha hibát követ el, és elveszíti az adatokat, percek alatt visszaállíthatja azokat, és visszatérhet a szórakozáshoz.

Elismert legjobb készlet a kezdő fejlesztők és középiskolás korú programozók számára. Fényes, ünnepi csomagolásban kapható, így születésnapi ajándékként vagy bármilyen más eseményre alkalmas, és a születésnapi gyermek kimondhatatlanul boldog lesz, hogy ilyen ajándékot kapjon.

Előnyök

 • Különféle szórakoztató kísérletek;
 • teljes szoftver;
 • a füzet színes illusztrációkkal;
 • Minden, amire szüksége van, benne van;
 • kiváló projektmenedzsment készségek.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Elektronikus konstruktor BHW-Peterburg Dare 35885 Smart Home Arduino

Értékelés: 4.8

Elektronikus konstruktor BXV Szentpétervár Merész 35885 Smart home Arduino

A második helyet az építő kapja, amely megtanítja, hogy automatizálja otthonát, és biztosítja a szükséges készségeket és ismereteket. A készlet tartalmazza Jeremy Bloom híres művét, a “Learning Arduino” címűt. A technikai varázslás eszközei és módszerei. Ha egyszer megismerkedik vele, megértheti egy olyan mikrokontroller platform használatának alapjait, amely érzékeny és lehetővé teszi számos érdekes kísérlet elvégzését.

A csomag tartalmazza a táblát
eadboard 8, hang- és mozgásérzékelők, LED-ek, ellenállások, kábelek, huzalok. Részletes bemutató kezdők számára is világos. Lépésről lépésre ábrák teszik egyszerűvé a folyamatot. A játék formájában való tanulás segít a programozási készségek elsajátításában. A tizenévesek és az idősebb felhasználók számára egyaránt elérhető.

A vélemények szerint az orosz márka terméke lenyűgözi még a tudomány ezen területének közömböseit is. Segítségével megtanulhatja, hogyan működik egy valódi Smart Home rendszer. Továbbá a megszerzett készségek segíteni fognak új, nehezebb projektek létrehozásában, és a tapasztalat szükségszerűen jól fog jönni a jövőben.

Előnyök

 • 22 elektronikus alkatrész;
 • népszerű könyv ajándékba;
 • az Arduino programozási nyelv elsajátítása;
 • Füzetecske magyarázatokkal és példákkal;
 • tárolóedény alkatrészek számára.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Elektronikus építőgép Smile ENS-222 1. szett

Értékelés: 4.7

Smile ENS-222 Set #1

Az áttekintést egy olyan készlet teszi teljessé, amely még az áramkörök iránt nem érdeklődőket is magával ragadja. Charles Platt: Elektronika kezdőknek című könyve alapján. 268 részt tartalmaz, amelyekből a kiadvány 1-11. fejezetében leírt kísérleteket készítheti el. Ezek 2 szervező, ellenállások, biztosítékok, kenyértábla, elektrolitkondenzátorok, terminálok, jumperek, tranzisztor, LED-ek, relék…

8 darab AA elemet igényel, amelyeket a csomag tartalmaz. A modell alkalmas otthoni tanulásra, valamint iskolák és szakkörök számára is. Ez az első lépés az elektronika alapjainak elsajátításához. Szórakoztató módja lehet az egyedül, a barátokkal vagy a szülőkkel való időtöltésnek. Ezután folytathatod az összetettebb tantárgyak tanulmányozását, amelyek már könnyebbek és érthetőbbek.

A Constructor nagyszerű ajándék lesz egy nyaraláshoz. Egy határozott plusz volt, hogy folytathatja a kísérletezést a sorozat további készleteinek megvásárlásával. A szülők szerint a Smile termék segített abban, hogy gyermeküket távol tartsák a számítógépek és a kütyük túlzott használatától. Növeli a tanulás iránti érdeklődést, fejleszti a gondolkodást és a logikát.

Előnyök

 • Gyermekek és felnőttek hobbija;
 • nagyszámú alkatrész;
 • biztonságos kísérletek;
 • egyértelmű utasítások.

Hátrányok

 • további szerszámkészletet igényel.
Olvasson tovább  9 legjobb penny táblák cégek
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: