A 10 legjobb fonó

A pörgettyű 2017-ben került a piacra, és világszerte emberek millióinak figyelmét keltette fel. Ma az anti-stressz játék bárki kezében látható: iskolás gyerekek, sikeres üzletember, egyszerű munkás vagy tisztviselő. Ez a kis “pörgettyű” irigylésre méltóan népszerű az élet minden területén. A gyártók pedig örömmel kínálnak pörgettyűket különböző konfigurációkban, színekben, méretekben és modellekben. A piacon a modellek széles választéka, valamint ritka gyűjtői darabok is vannak.

Hogyan válasszunk egy fonót

Mire kell figyelnie a fonó kiválasztásakor?? Természetesen az első dolog, ami szemet szúr, az a design. Természetesen nagyon fontos, hogy a játék megjelenése vonzó legyen a viselőjének. Ne felejtsük el, hogy a fő célja a “pörgettyű” enyhíti a stresszt, és segít összpontosítani. Ezért a gyöngymintának is meg kell felelnie az adott feladatnak. Nem irritálhatja a tulajdonosát, és nem okozhat negatív asszociációkat. Vannak egyéb kiválasztási kritériumok is:

  1. Kiegyensúlyozó. A pörgettyű kiegyensúlyozottsága határozza meg a minőséget és a pörgési időt. A vásárlás előtt meg kell pörgetni a terméket A készülék külső remegése, rezgése, gyors fékezése – annak jele, hogy a készülék rosszul kiegyensúlyozott. Ha online áruházon keresztül rendel egy pörgettyűt, és nem tudja előre tesztelni a vásárlást, erősen javasoljuk, hogy olvassa el a modell specifikációit és értékeléseit. Az eredeti modell minősége jelentősen eltérhet a más országban gyártott másolattól vagy megfelelőjétől.
  2. Anyag. A fonók készülhetnek műanyagból, fából, üvegből, fémből vagy több anyag kombinációjából. Ez elsősorban az árat, a tartósságot és a formatervezést befolyásolja. Úgy vélik, hogy a legtartósabb modellek fémtestűek. Ők a legdrágábbak is. A fából készült fonók nagyságrendekkel kevesebbe kerülnek. De ezekben a “fonókban” nagyon fontos figyelni a kivitelezés minőségére és az egyensúlyra. Az ilyen szerkentyű forgásának javítása érdekében a szirmokhoz fém alkatrészeket szoktak hozzáadni.
  3. Gyártó ország. Persze ma már nem mondhatjuk, hogy egy Amerikában készült pörgettyű menőbb lesz, mint egy kínai. A gyártó ország azonban jelentősen befolyásolhatja az árat. Ezért a FÁK-országokban és Kínában gyártott hasonló modellnek, ha minden más dolog megegyezik, teljesen más ára lehet.
  4. Tervezés. A mai pörgettyű kialakítás nemcsak a lapátok számában, hanem az extra csapágyak számában is különbözhet. Ezek általában a modell jobb kiegyensúlyozása érdekében a szélekbe vannak beépítve. Ezek megléte vagy hiánya nem jelenthet egyértelmű pluszt vagy mínuszt, de különböző módon befolyásolhatják egy adott modell teljesítményét. A főcsapágy mindig a test közepén van. Csak a minőségétől függ, hogy a játék mennyi ideig fogja szolgálni a tulajdonosát. A csapágyosztályokat általában latin betűkkel (A, B, E, C) és egy számmal jelölik. Minél magasabb a szám, annál jobb a főcsapágy minősége.
  5. Bármely modell megvásárlása előtt fontos figyelembe venni a kivitelezés minőségét és a fonókerék egyensúlyátPróbálja ki működés közben. Szerencsére a pörgettyű minden előnye és hátránya azonnal nyilvánvalóvá válik. A tíz legjobb fonó kiválasztása. Ezek a modellek nem csak a nagy pörgési teljesítményükről, hanem érdekes kialakításukról is híresek. És néhányat további opciókkal is felszereltek.
Olvasson tovább  15 legjobb babakocsi

Legjobb Spinner értékelés

Jelölés székhely termék neve ár
A legjobb kétoldalas fonók 1 Spinner HETAI 1 690€
2 Spinner ‘Anchor’ 1 210€
A legjobb háromoldalas fonók 1 Spinner VOLVAETEC CARAMBIT 990€
2 Spinner “Cosmos 1” 490€
A legjobb négy élű fonók 1 A FIDGET SPINNER “SHURIKEN” 1210€
2 A Jolly Roger Spinner 1020€
A legjobb sokoldalú fonók 1 Spinner FIDGET IRON MEN 1 420€
2 Spinner FIDGET “Fém virág” 1 640€
A legjobb pörgettyű eredeti alakja 1 Spinner BIOHAZARD 1 870€
2 Spinner MAGNUM 1730€

A legjobb kétoldalas fonók

A két pengével rendelkező pörgettyűket egyszemélyesnek nevezik. Kompakt méretükkel és egyszerű kialakításukkal tűnnek ki. A spinnerek még mindig olyan gyorsak és aerodinamikusak, mint a versenytársaik.

Spinner HETAI

Score : 4.9

Spinner HETAI

A lista élén: kiváló minőség, értékes és nagyon szép design, valamint magas szintű ergonómia. Ha ezt a pörgettyűt nézzük, nyilvánvaló, hogy a gyártók sem időt, sem pénzt nem sajnáltak a fejlesztésére és gyártására. A játék jól fekszik a kézben, nincs probléma az egyensúly és a forgás minőségével. A terméknek van egy további opciója: belül van egy fűtött spirál, amely szükség esetén öngyújtó funkciót lát el.

Ha ránézel erre a pörgettyűre, rájössz, hogy ez nem csak egy játék, hanem egy státusszal bíró dolog, és a tulajdonosa nem akar spórolni még egy ilyen apróságon sem. Tehát csak egy hátrányt emelhetünk ki – az árat. Ez jóval az átlag felett van, és nem mindenki hajlandó ennyit fizetni.

Horgony” Spinner

Értékelés: 4.8

Spinner

Ez a tengeri spinner kollekció egyik legkiválóbb képviselője. A modell nevét az eredeti kialakításáról kapta: az élek horgonyok formájában vannak, a textúra stilizált, mint a fa. Minden penge mesterséges kövekkel (fionitokkal) van berakva, ráadásul kiegyensúlyozott. A szokatlan forma nem akadályozza a zökkenőmentes forgatást.

Állítólagos forgási idő körülbelül három perc egy pozícióban. Minden attól függ, hogy milyen felületen van. Ez a modell azonban gyűjtői darab, és ez a mutató nem a legfontosabb. Az Anchor ára, akárcsak a HETAI modellé, az átlag felett van. Ennek ellenére azonban sok gyűjtő vágyik arra, hogy a pörgettyűt a gyűjteményébe vegye.

A legjobb három oldalas pörgettyű

E minősítési kategória képviselőinek kialakítása egy kicsit bonyolultabb, mint az egyszemélyes kategóriáké. A háromlapátos pörgettyűk a stressz elleni játékok klasszikusai. A forgási sebesség növelése érdekében az élek súlyokkal vannak ellátva.

Olvasson tovább  A 10 legjobb modellező készlet

Spinner VOLVAETEC CARAMBIT

Értékelés: 4.9

Spinner VOLVAETEC CARAMBIT

A Volvaetec Carambit szokatlan kialakításának köszönhetően a vásárlók szeretik. Spinner fémből készült. A külső minden részletében jól átgondolt: éles vonalak, szigorú formák, jól megtervezett színösszeállítás. Ez adta a pörgettyűnek a Kerambit nevet. Az irizáló szín azonnal lenyűgözi nemcsak a viselőjét, hanem a körülötte lévőket is.

De az eredeti kialakítás ellenére semmi felesleges nincs benne. Mint minden minőségi pörgettyű, a Volvaetec szilárdan fekszik a kézben, és jól kiegyensúlyozott is. Állítólagos pörgési idő akár két perc. Az értékelésekben azonban a felhasználók megjegyzik, hogy a pörgési idő három perc.

Spinner “Cosmos 1”

Értékelés: 4.8

Spinner

Ez az egyetlen modell a mi értékelésünkben, amely az Orosz Föderációban készült, és minőségben nem rosszabb, mint a külföldi prototípusok. A pörgettyűház fából készült. Annak érdekében, hogy a termék jól kiegyensúlyozott legyen, és a forgás zavartalan legyen, minden homloklapban egy fémgolyó található.

Természetesen érdemes kiemelni a modell térbeli kialakítását. Talán ez az az eset, amikor a dizájn valóban ösztönzi a koncentrációt, ahelyett, hogy elterelné a figyelmet. A Cosmos 1 másik előnye az ára. A kiváló minőség és a nagyszerű kialakítás ellenére ez a pörgettyű még mindig megfizethető.

A legjobb négyoldalas fonók

A négylapátos modelleket quad spinnereknek is nevezik. A minősítésünkben szereplő versenytársaktól eltérően nagyobbak, és nem mindig férnek el könnyen a zsebében.

FIDGET SPINNER “SHURIKEN”

Értékelés: 4.9

FIDGET SPINNER

A formatervezés vizuálisan hasonlít a VOLVAETEC CARAMBIT-hoz, de négy felülettel rendelkezik. A burkolat három anyagból készül: fém, műanyag és fa. Ennek ellenére a pörgettyűnek egységes színsémája van. Alakja a shurikenre (japán fegyver) emlékeztet. Ezért a termék különösen népszerű a japán kultúra és a nindzsa rajongók körében.

A műszaki jellemzők tekintetében – a pörgettyű kiegyensúlyozott, szilárdan ül a kézben, nincs rezgés és a forgás közbeni dobogás nem figyelhető meg. Árszegmens – átlagon felüli.

Spinner “Jolly Roger”

Értékelés: 4.8

A Jolly Roger Spinner

A névből egyértelmű, hogy a pörgettyű a kalóz stílusban készült. Az alja koponya alakú, sebhelyes, a szélei csontok alakúak. A pörgettyű felülete strukturált, de ennek ellenére a pörgettyű fogása kényelmes marad.

Ez az a modell, amelyet eredeti változatban ajánlott megvásárolni. Az úgynevezett “Jolly Roger” másolatoknak komoly egyensúlyi problémái vannak. A súly általában egyszerre egy vagy két arc felé tolódik el. Ez a forgókészülék gyors fékezését idézi elő. Ne feledje, ezt a modellt csak megbízható üzletben szabad megvásárolni. Nincs egyensúlyi probléma az eredeti modellekkel.

A legjobb sokoldalú fonók

Ezek a modellek a fenti modellektől az élek száma és mérete tekintetében különböznek. Ezek a számok csak a megjelenésüket befolyásolják, és egyes modellek forgási sebessége és időtartama még jobb.

Olvasson tovább  7 legjobb vitaminok 2 éves csecsemők számára

Spinner FIDGET IRON MEN

Score : 4.9

Spinner FIDGET IRON MEN

A Vasember képregények minden rajongója imádni fogja a pörgettyűt. A Marvel Studios ihlette. A modell nemcsak a tervezésben, hanem a kivitelezésben is különbözik a rangsor többi résztvevőjétől. A pörgettyűk nem rendelkeznek kiegészítő csapágyazással. Az élek táguló háromszög alakúak.

A fő forgóelem a középső részben, a háromszög alatt található. Az IRON MEN könnyű alumíniumból készült. Tárolódobozzal együtt eladó. A gyártó azonban figyelmeztet, hogy a pörgettyű hangos zajt adhat pörgetés közben. Érdemes tehát erre is odafigyelni, mielőtt megvásárolnánk a. Egyébként nincs panasz a modellre.

Spinner FIDGET “Fém virág”

Értékelés: 4.8

Joggal viseli a legmeghökkentőbb fémforgató címét. A szirmokon húzott színes csíkok hipnotikus spirális hatást keltenek. A névből egyértelműen kiderül, hogy a modell teste fémből készült.

“A Metal Flower-t tökéletes egyensúly és kiváló minőség jellemzi. Forgatás közben nem ad ki zajt, jól illeszkedik a kézbe, és egyes vélemények szerint akár négy percig is foroghat. Egyszerűen tökéletes. De, és ennek a műalkotásnak az ára sem kevés. Ezért csak a lelkes gyűjtők vagy a jómódú emberek engedhettek meg maguknak egy ilyen fonót. Ezt a modellt akár státusztárgynak is lehetne minősíteni.

Az eredeti forma legjobb pörgettyűje

Ez a kategória az igazán eredeti tervek számára van fenntartva. Nemcsak az arcok száma, hanem az alakjuk is megkülönbözteti őket. Ennek során a klasszikus fonók minden tulajdonságával rendelkeznek.

Spinner BIOHAZARD

Értékelés: 4.9

Spinner BIOHAZARD

A modell a fonók gyűjtői közé tartozik. Sokan úgy gondolják, hogy a bézs színű mag és a sötét szirmok kissé unalmas koncepciót jelentenek. De valójában a BIOHAZARD a “jó ízlés” minden kánonját betartja. Érdekes forma, tömör színek, semmi felesleges. Meg kell csodálnia ennek a modellnek a kialakítását is.

A szirmok összetett alakja ellenére a gyártónak sikerült fenntartania a tökéletes egyensúlyt, és akár négy percig tartó folyamatos fonási folyamatot biztosítani. Mindent összevetve egyértelműen látszik, hogy ez a modell nem a költségvetési kategóriába tartozik, de a nevéhez méltóan él.

Spinner MAGNUM

Értékelés: 4.8

Spinner MAGNUM

Egy modell, amely mindig lenyűgözi a régi vágású revolverek rajongóit. A pörgettyű egy dob formájában van kialakítva, patronokkal. Úgy vélik, hogy ez a forgó kerék a lehető legjobban ötvözi a merészséget és az eleganciát. És a legtöbb vélemény a kinézetre összpontosít. Érdemes megjegyezni, hogy a design valóban magával ragadó. Amikor a MAGNUM-ot a kezedben tartod, elfelejted, hogy a pörgettyűnek a megjelenésen kívül más jellemzői is vannak.

De szakértőink nem hanyagolták el a modell néhány “sétáló” tulajdonságát sem. A design nagyon jól átgondolt. A csapágyak hüvely alakúak, és szorosan illeszkednek a furatokba. Ez megakadályozza, hogy pörgés közben kirepüljenek. Kiegyensúlyozottság, kényelem használat közben – a legmagasabb szinten. Megerőltetés nélkül mondhatjuk, hogy a modell nem csak külsőleg jól kivitelezett.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: