12 legjobb korcsolya gyerekeknek

*A szerkesztő véleménye a legjobb nyalókákról. Kiválasztási kritériumaink. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a gyerekek bármilyen rögtönzött eszközzel korcsolyáztak a csúszdákról. Mindent felhasználtak: kartonpapírt, rétegelt lemezt, celofánt, sőt még iskolatáskákat is. A mai lányok és fiúk különféle speciális eszközökkel kényelmesen lovagolhatnak. Különböző formákban és méretekben kapható műanyag és puha habszivacsból. A gyerekeknek a kerek, egy vagy két fogantyúval ellátott modellek tetszenek. Az idősebb gyerekek képesek lesznek egy szellőre menni a hosszabb formájú jégkockán. Egyszerre két gyermek számára tervezték.

A gyártók számos funkciót biztosítanak. a biztonság a legfontosabb prioritás. Vásárláskor figyelembe kell vennie a korcsolyázó súlyát, így a termék több szezont fog szolgálni egymás után. A legfontosabb feltétel maga a jéghajó mérete, mivel a gyermeknek magának kell felvinnie a csúszdára, és nem csak egyszer.

A termékcsalád érdekes rajzfilmfigurákkal ellátott formatervezéssel örvendezteti meg a gyermekeket. Vannak univerzális minták, és vannak olyanok, amelyek a lányokra és fiúkra jellemzőek. A minőségileg előállított árukban a színek fényereje nem csökken, a képek eredeti formájukban maradnak meg.

A piac elemzése után kiválasztottunk 12 jégtörőt, amelyek a vásárlók véleménye szerint a legjobbak voltak, és messze megelőzték versenytársaikat.

A legjobb gyerekkorcsolyák kiválasztása

Jelöléshelytermék címeár
A legjobb korcsolya gyerekeknek 500 rubel alatt1STROM U744310 €
2Műanyag Snow Rider C85340 €
3Leader Piros nyomtatással275 €
41 TOY T59266115 €
A legjobb korcsolya gyerekeknek 1000 rubel alatt1KHW lovas920 €
2H motoros szán (C66)990 €
3100 FOAM 2 fő részére800 €
4V76 Dream együléses830 €
A legjobb korcsolyák 1000 rubel feletti gyermekek számára1BIG Speedy (56755)3650 €
2Gismo Riders Meteor 701270 €
3Snowkid Winter1050 €
4Hóvihar
 • ke to S
 • de (X60066)
 • 1450 €

  A legjobb korcsolya gyerekeknek 500 rubel alatt

  Jégkocka STROM U744

  Értékelés: 4.9

  STROM STROM KORCSOLYÁZÁS Y744

  Az első díj egy jégszánkó, amellyel a gyermek pozitív érzelmek vihara lesz. Tányér alakú, 54 cm átmérőjű. Nemcsak hogy tovább megy, hanem a saját tengelye körül is forog, ami még izgalmasabbá teszi a dolgot. A gyerek bárhol ülhet: ülve, fekve, támasztva vagy kinyújtva a lábát. A beépített fogantyúk lehetővé teszik az irányváltoztatást, a manőverezést és az akadálynak való kitartást.

  Első osztályú fagyálló műanyagból készült. Nem törik, nem reped, és évekig tartó használat után is megőrzi fényerejét. Házi készítésű termék az összes szükséges tanúsítvánnyal. Biztonságos az egészségre, nem termel szagot és nem tartalmaz mérgező anyagokat.

  A vélemények szerint a STROM U744-et sok felnőtt nézte meg, akiknek tetszett a gyorsulás és a stabilitás az egyenetlen felületeken. Bár 3 éves kor felettieknek tervezték, sokan ajánlják idősebb gyerekeknek is.

  Előnyök

  • ergonomikus oldalsó fogantyútartók;
  • Stabil, ütésálló műanyag;
  • egyidejű egyenes és körkörös mozgáshoz;
  • Bőséges hely a kényelmes ülőhelyek számára.

  Hátrányok

  • nem található.

  Műanyag korcsolyázó Műanyag havas lovas C85

  Értékelés: 4.8

  JÉGFELÜLET-JAVÍTÓ MŰANYAG SNOW RACER S85

  A második egy vályú formájú termék volt. Teherbírása 50 kg, és jól teljesít hó- és jégcsúszdákon. A színválaszték piros, zöld és kék színeket tartalmaz. A fogantyú elég kényelmes ahhoz, hogy a gyermek meg tudja tartani a meredek lejtőn, valamint az akadályok körül manőverezni. Bordázott talplemez a csúszás megakadályozására. A könnyű súlya miatt könnyen hordozható a jég tetején. A könnyű szállítás érdekében kötéllel rögzíthető.

  Nem mérgező műanyagból öntött. Robusztus, mechanikusan törésálló és fagyálló. A jéggömb alján téglalap alakú szegélyek vannak a korcsolyázó hatás érdekében, ami kiegyensúlyozottá teszi és gyorsulást biztosít.

  A szülők nagyra értékelik a terméket, amely szórakoztatóbbá és aktívabbá teszi a szabadtéri játékot. Sokan megjegyezték, hogy a súlykorlátozás ellenére korcsolyázni a gyerekekkel, és a termék nem deformálódik vagy törik. Orosz termék tanúsított és minőségellenőrzésen átesett termék.

  Előnyök

  • kényelmes gyermekbiztonsági rendszer;
  • szánkóként használni;
  • jó manőverezőképesség;
  • kopásálló anyag.

  Hátrányok

  • nem találtak.

  Jégdoboz Leader Piros nyomtatással

  Értékelés: 4.7

  Korcsolyapálya Leader piros nyomtatással

  Ez a fényes, színes, újévi stílusban díszített jégnyalóka a harmadik helyet foglalja el. Klasszikus téglalap alakú, és mindkét oldalán három puha fogantyúval rendelkezik. Ez manőverezhetővé teszi, és a kanyarokban és döccenőkön a gyermekét a felületen tartja. A puha párnázás párnázottságot biztosít, és megakadályozza az ütődéseket és zúzódásokat. A speciális bevonat megakadályozza a nadrágok és overallok csúszását. A vízálló anyag szárazon tart a hosszabb szabadtéri játék során is.

  A hőszigetelő réteg véd a hideg ellen, csökkentve a kihűlés kockázatát. Termék mérete: 56*42cm. Kényelmesen ülve vagy fekve. A siklóernyő nagy siklósebességgel rendelkezik, könnyen lassítható és lassítható.

  A vásárlók szerint a Lider márka nagyszerű ár-érték arányt képvisel, ha lecsúszol a hegyoldalon. Kényelmesen elfér benne egy gyermek, két gyermek, egy kisgyermek és egy felnőtt. A jégember egy vidám hóemberrel nagyszerű ajándék lesz az újévre, és egyáltalán nem ok nélkül.

  Előnyök

  • vonzó design;
  • Védi a babát a hidegtől és a nedvességtől;
  • csúszásgátló bevonat a felső felületen;
  • Megerősített, nagy teherbírású aljzat.

  Hátrányok

  • nincs.

  1 TOY T59266 Jégkocka

  Értékelés: 4.5

  1 JÁTÉK T59266 KORCSOLYA

  A negyedik vonal az egyik legnépszerűbb költségvetési modell, amelyben a gyártó figyelembe vette a gyermekek és szüleik minden kívánságát. oktatás 1 A negyedik vonal az egyik legnépszerűbb költségvetési modell, amelyben a gyártó figyelembe vette a gyermekek és szüleik minden kívánságát. A miniatűr termék tökéletesen felgyorsul a lejtőn. A gyermek a lábával fékezhet, és a praktikus fogantyúba kapaszkodhat. Ülve vagy ölben ülve. Az alacsony súly lehetővé teszi, hogy a terméket szülői segítség nélkül is könnyen fel lehessen vinni a csúszdára.

  A Iceman minőségi tanúsított műanyagból készült. Rugalmas, így nem törik vagy törik, és nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is használhatják. Többféle színben kapható: piros, rózsaszín, sárga, zöld, kék. Ez lehetővé teszi, hogy fiú vagy lány árnyalatot válasszon. Kis méret, elég kompakt ahhoz, hogy magával vigye a szabadtéri kalandokba. A termék méretei: hossza – 47 cm, szélessége – 36 cm.

  Visszahívások 1 TOY T59266 egy kiváló mindenes, amely alacsony ára ellenére nagyon praktikus és strapabíró. A műanyag mechanikusan ütésálló, karcálló és könnyen tisztítható.

  Előnyök

  • Klasszikus és praktikus kialakítás;
  • egy felnőtt súlyát bírja;
  • a paletta gyönyörű fényes árnyalatokat tartalmaz;
  • minimális tárolóhely.

  Hátrányok

  • nem található.

  A legjobb korcsolya gyerekeknek 1000 rubeles tartományban

  KHW lovas

  Értékelés: 4.9

  KHW Rider korcsolyázó versenyző

  Ebben a kategóriában az első a német márka jégpályája, amelyen könnyű korcsolyázni, ülve vagy térdelve. A gyártó minden részletre gondolt, hogy ne csak szórakoztató, hanem biztonságos legyen a szabadtéri tevékenységekhez. Az üreges kialakítás melegen tartja és minimalizálja a sérüléseket egy ütközéskor. A könyvjelző alapja strapabíró és fagyálló műanyagból készült, amely rendkívül tartós. Anatómiai kialakítású a stabilitás és a manőverezhetőség érdekében meredek lejtőkön vagy egyenetlen terepen.

  A középen lévő nagy fogantyú egy fémcsavarral van rögzítve. Szilikon dombornyomással, hogy hűvös maradjon és megakadályozza a csúszást. Az alsó csúszkák biztosítják a helyes irányt és a gyors ereszkedést.

  A korcsolyázót 5 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték. Az univerzális feketétől az élénkpirosig terjedő színekben kapható. Az ügyfelek szeretik a Németországból származó termék magas minőségét. Tartós, nem vetemedik, és megőrzi eredeti vonzerejét.

  Előnyök

  • nagyméretű, felfelé hajtható fogantyú;
  • üreges tér a párnázáshoz;
  • praktikus, ütésálló anyag;
  • zseniális biztonságos konstrukció.

  Hátrányok

  • nem található.

  Műanyag korcsolya hócipő H (C66)

  Értékelés: 4.8

  MŰANYAG HÓ SIKLÓ N (S66)

  Második díjazottunk a sebesség szerelmeseinek készült. Három árnyalatban kapható: fekete, piros és kék. A szánkó alakú szerkezetet gondosan úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a szánkóra. Ütésálló műanyagból készült, amelyet az alacsony hőmérséklet nem befolyásol. Hossza 98,5 cm, szélessége 51 cm. Különlegessége a 4 fogantyú minden oldalon. Az ergonomikusan kialakított ülés nem csak kényelmes ülést tesz lehetővé, hanem egyenetlen terepen való lovagláskor is stabilizálja a jégszekrényt.

  A modell biztonsági övvel rendelkezik. A megemelt orr megakadályozza, hogy a gleccser beleássa magát a hóba. A lábfej a szánon nyugszik, és dombornyomással van ellátva. A korcsolyázó egy gyűrűvel ellátott kötéllel szállítható, amely a testbe van illesztve, és nem zavarja a csúszás közben.

  Az ügyfelek megjegyzik, hogy nem félnek a gyermekükért, amikor a “Hóemberen” lovagolnak. A modell jó háttámaszt, billenési stabilitást és jó manőverezhetőséget biztosít. A műanyag nagyon kemény. Nincs repedés vagy karcolás a sziklák ütközésénél.

  Előnyök

  • a termék anatómiai profilja
  • tanúsított anyagok;
  • rögzítés hevederek segítségével;
  • vontatókötél praktikus fogantyúval.

  Hátrányok

  • nem található.

  Jégtörő 100 FOAM 2 személyre

  Értékelés: 4.7

  A 100 FOAM 2 fő részére

  Harmadik helyen – nagyszerű lehetőség, ha két gyermek van a családban. A jégtörő különleges kialakítású, amely optimális gyorsulást, manőverezőképességet és stabilitást biztosít a felborulás ellen. Kettős rétegű anyagból készült. Az alsó bevonat különösen ellenálló, ami növeli a termék élettartamát. A puha habszivacs felsőrész kényelmes illeszkedést biztosít, elsimítja a dudorokat, amikor ütközik a bukkanókkal, és a téli ruhákat biztonságosan csúsztatja a jégszekrénybe, megakadályozva a csúszást.

  A beépített fogantyúk kényelmes helyeken vannak. A szánkó lyukába egy kötelet lehet behelyezni, hogy a szánkót feljebb lehessen vinni, ahelyett, hogy cipelné azt. A szülők számára is kényelmes, hogy a babát szánkó módjára gurítsák. A termék két színben kapható: kék és zöld.

  Az univerzális modell különböző rétegfelépítésekhez alkalmas. A gyerekek egymás mögött ülhetnek. Az egyik gyermek szabadon feküdhet és szellőztethet, fékezve a lábát. Az ügyfelek észrevették a 100 FOAM könnyű súlyát, praktikusságát, funkcionalitását és kedvező árát.

  Előnyök

  • puha párnázott teteje;
  • kényelmes és könnyen kezelhető;
  • erős alsó talapzat;
  • 2 vagy 3 gyermek egyidejű korcsolyázásához.

  Hátrányok

  • nem található.

  V76 Dream Ice párnázott egyszemélyes ülőke

  Értékelés: 4.6

  V76 ÁLOM PUHA KORCSOLYA EGY SZEMÉLYRE

  A következő a listán egy PVC habból készült jégszánkó. Az anyag biztonságos, és nem károsítja a gyermek vagy a környezet egészségét. Kémiailag ellenálló, nem gyúlékony, jól teljesít a gyakorlatban. 80 cm hosszú és 47 cm széles. Jól siklik havon és jégen egyaránt. A kényelmes fogantyúk lehetővé teszik a jégkészítés könnyű irányítását és a stabil testhelyzet megtartását.

  A felületre különböző módon helyezhető el. A lábak kényelmesen támaszkodnak a hódobozon az üléshez. A hely lehetővé teszi, hogy két gyermek egyszerre menjen lefelé. Cipzáras vízálló borítással érkezik. Az univerzális minta fiúknak, lányoknak, óvodásoknak és tinédzsereknek egyaránt megfelel. Számos eredeti színválaszték közül választhat.

  a könnyű kialakítás egy tekercsbe hajtogatható. Nem foglal sok helyet, ha kibontva tárolják. A termék nem igényel különleges karbantartást. A vásárlók pozitívan nyilatkoznak és ajánlják a V76 Dream jégszánkót használatra.

  Előnyök

  • a rugalmas és törhetetlen lap;
  • szennyeződés- és vízlepergető borítás;
  • Nagy lábnyom
  • kényelmes puha és kemény fogantyúk.

  Hibák

  • nem található.

  A legjobb korcsolya gyerekeknek 1000 rubel felett

  BIG Speedy korcsolya (56755)

  Értékelés: 4.9

  BIG Speedy korcsolya (56755)

  Aranyat kap a modell, amelyet sok orosz vásárló nagyra értékelt. Igazi német minőség, amely mind a külső kialakításban, mind a teljes konstrukcióban megjelenik. Edzett és környezetbarát műanyagból készült jégtörő, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a kemény fagyoknak, és megvédje a kemény tárgyaknak való ütközéskor keletkező sérülésektől. Speciálisan kialakítva ülésre, állásra vagy térdelésre.

  Az integrált fogantyúk lehetővé teszik, hogy éles kanyaroknál kontrollálni tudja a testhelyzetét. A magas oldalak nem engedik, hogy a gyerek kiugorjon az ülésből. 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült. Max. terhelés 100 kg, akár egy felnőtt is utazhat rajta. A gyorsasági szán kiváló manőverezőképességgel és stabilitással rendelkezik. Színes kartondobozban kerül forgalomba, amely ajándékcsomagolásként szolgál.

  A könnyű szállítás érdekében a kötél számára műszaki nyílás van kialakítva. A vélemények szerint a német gyártmányú korcsolyapálya könnyen csúszik és jó sebességgyorsulással rendelkezik. az anatómiailag formázott ülés kényelmet biztosít a hosszú csúszásokhoz is. A termék nem vetemedik, hosszú ideig szolgál tulajdonságainak elvesztése nélkül.

  Előnyök

  • Kiváló vezethetőség;
  • tartós anyagok;
  • 100 kg-os súlyhatár;
  • okosan megtervezve, hogy biztonságos legyen.

  Hátrányok

  • nem található.

  Gismo Riders Meteor 70

  Értékelés: 4.8

  GISMO RIDERS METEOR 70

  A cseh Gismo Riders márka népszerű terméke a második helyen. Rendkívül tartós, és akár 90 kg-os terhelést is kibír. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy innovatív ötletet vezetnek be, hogy még élvezetesebbé tegyék a csúszdán való korcsolyázást. A szabványos tányért háromszög alakú, megerősített, 3 fogantyúval ellátott kialakítássá alakították át, az aerodinamika törvényeit figyelembe véve. Fagyálló és biológiailag lebomló anyagból készült. A PLA műanyag -30°C-ig ellenáll a hőmérsékletnek.

  kettős vastagságú test. A 70 cm átmérőjű területen nemcsak egy gyermek, hanem egy tinédzser vagy felnőtt is kényelmesen elfér. Élénkpiros, fekete, kék, zöld és kék színválasztékban.

  Sok ügyfél kiemeli a kényelmes és egyszerű kezelhetőséget, amellyel elkerülhetők az akadályokkal való ütközések és a sérülések. A korcsolyázás rengeteg pozitív érzelmet ad. A könnyű súlynak köszönhetően a csúszdán a korcsolyázóval együtt számos mászás nem hagyja, hogy elfáradjon.

  Előnyök

  • a különleges aerodinamikai kialakítás;
  • maximális biztonság vezetés közben;
  • kisgyermekek számára könnyen kezelhető;
  • hosszú élettartam.

  Hibák

  • nem található.

  Snowkid téli gleccser

  Értékelés: 4.7

  Snowkid téli korcsolya

  Harmadik helyezett – nagy sűrűségű puha korcsolya. Többrétegű PVC-habból készült, amely elsimítja az egyenetlen felületek ütéseit, minimalizálja a sérüléseket, és nedves és hideg időben is kényelmes marad. A klasszikus, 80 cm hosszú kivitel 5 fogantyúval rendelkezik: négy az oldalán és egy az elején. Ez biztosítja a felület megtartását, ha két gyermek egyszerre gurul le, és lehetővé teszi a fekvő vagy ülő helyzetben történő manőverezést is.

  A modell konfigurációja segít a nagy sebesség kialakításában, a mozgás irányításában és az akadályok megkerülésének sikertelensége esetén az éles fékezésben. A korcsolya akár -20°C-os fagypont alatti hőmérsékleten is használható. A fényes kép idővel nem veszíti el árnyalatát, a bevonat nem repedezik, nincs repedés a felületen.

  Könnyű súlyának köszönhetően még az óvodások is könnyen szállíthatják a csúszdán. A szülők szeretik a biztonságos és minőségi terméket, amely több mint egy szezont bír ki, és nem veszít a teljesítményéből.

  Előnyök

  • a modell megnövelt vastagsága;
  • Jobb ütéscsillapítás;
  • aranyos téli minta;
  • Öt könnyű fogás.

  Hátrányok

  • nem található.

  Hóvihar jég

 • könnyű S
 • de (X60066)

  Értékelés: 4.6

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: