A 4 legjobb fejhallgató gyerekeknek

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A gyermek fejhallgatók a zenelejátszó eszközök egy különleges kategóriáját képezik, amelyek különleges követelményeket támasztanak a kényelem és a hallás stabilitása tekintetében. Általában ezeket a modelleket puha fülpárnákkal és fejpánttal tervezték, könnyűek és finom rögzítő rendszerrel rendelkeznek, amely biztonságos és kompromisszumok nélküli illeszkedést biztosít. Jó hangzásuk van, mély basszusokat és magas hangokat tudnak közvetíteni, de általában kevés hatással vannak a fiatal hallgatók dobhártyájára.

A legtöbb más piaci szegmenssel ellentétben a gyermek fejhallgatók kategóriájában a választék problémája a gyártók (ismert és helyi) szűkössége és vonakodása miatt, hogy egy ilyen speciális termékkel foglalkozzanak. Az Expertology online magazin ennek tudatában indította el saját “vizsgálatát”, és egy nagy csapat segítségével sikerült megtalálnia a fogyasztói csoportok és a szakértői panelek által egyaránt jóváhagyott osztályának négy legjobb képviselőjét.

A legjobb fejhallgató gyermekek számára értékelés

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb fejhallgatók értékelése gyermekek számára 1 JBL JR300BT 2 790€
2 HARPER Kids HB-202 890€
3 Philips SHK1030 1 199€
4 Lexibook HP010 1 092€

JBL JR300BT

Értékelés: 4.9

JBL JR300BT

A jól megérdemelt vezető a gyermekek fejhallgatóinak minősítésében a JR300BT modell lesz a szakemberektől az audioeszközök létrehozásában – a JBL cégtől. Egy trendteremtő készülék, amely ugyanazt a megközelítést alkalmazza, mint a márka prémium fejhallgató-sorozata. Különösen említésre méltó a telefonhoz való csatlakozás képessége egy mini jack 3 kábel segítségével.5, és a Bluetooth kapcsolat segítségével. Az előbbi olyan zsinórt biztosít a fiatal felhasználók számára, amely akár 15 méterrel is meghosszabbítja a tevékenység hatótávolságát. A második nagy teljesítményű kommunikációs kapcsolatot biztosít, amely akár 20 méterre is működik attól a tárgytól, amelyről a zenét lejátssza.

Olvasson tovább  14 legjobb vákuum fejhallgató

A JBL JR300BT akkumulátorkapacitása szintén fontos tulajdonsága. Teljesen feltöltve akár 12 órát is kibír, ami szintén a legjobb eredmény a jelenlegi választékban. A fejhallgató hangnyomása 85 dB, frekvenciatartománya 20 és 20 000 Hz között mozog, lefedve az érzékelt hang mindenféle csúcsát és mélységét. Figyelemre méltó, hogy ilyen komoly munkát végeztek egy nagyon kompakt és könnyű készülékben: a teljes súlya mindössze 113 gramm! Kiváló érték, tökéletesen kombinálva az általános minőséggel és árszinttel, ami ezeket a fejhallgatókat a középső szegmensbe helyezi.

Az érdemek

 • nagyon könnyű kialakítás (113 gramm);
 • 15 méteres csatlakozókábel kapható;
 • csatlakoztathatóság a lejátszóeszközökhöz mini jack 3-on keresztül.5 vagy Bluetooth 4;
 • optimális hangteljesítmény;
 • Magas építési minőség, jó ár-érték arány.

Hátrányok

 • nincs.

HARPER Kids HB-202

Értékelés: 4.8

HARPER Kids HB-202

Az értékelés második helyezettje a HARPER Kids HB-202 újratölthető fejhallgató, amely gyermekbarát színekkel és puha műbőrből készült fonattal rendelkezik. Mint minden szabványos vezeték nélküli modell, ezek is csatlakoztathatók telefonokhoz, lejátszókhoz és egyéb multimédiás eszközökhöz a mini jack 3-as csatlakozón keresztül.5, vagy Bluetooth-on keresztül. Az akkumulátor nagy teljesítményű, akár 10 órányi folyamatos használatot is lehetővé tesz, ami határozottan előnyös.

A HARPER Kids HB-202 lejátszási minősége a fiatal felhasználók és a szakértők szerint is magas: a lejátszható frekvenciatartomány 20-20000 Hz között változik, az impedancia pedig 32 Ohm alatt van. A modell ergonómiai tulajdonságai szintén pozitívan tükröződnek a megjegyzésekben. Külön említést kell tenni a 10 m-es (!) Lapos kábel a bedugott fejhallgatóhoz, valamint puha, kényelmes és fáradásmentes fülpárna a hosszú órákon át tartó használathoz.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • Kiváló minőségű építés és kivitelezés;
 • meglehetősen kellemes hangzású, standard frekvenciatartomány (20-20000 Hz);
 • jó ergonómiai mutatók (összecsukhatóság, puha fülpárnák, fejpánt kikészítése)
 • 10 méteres lapos kábel.

Hátrányok

 • nem található.

Szia

 • ps SHK1030
 • Értékelés: 4.7

  Philips SHK1030

  Alacsony árú, könnyű fülhallgató 10-24000 Hz-es frekvenciatartományban. látszólag gyenge, nagyon tartós és robusztus, nincs kellemetlen érzés a fülben vagy a fejpánt területén. A Philips SHK1030 fülpárnák a habgumihoz hasonló szerkezetű, puha anyagból készülnek, de sokkal nagyobb tartóssági paraméterekkel. A tálhéj és az ívek egy része viszont puha tapintású gumi borítással rendelkezik, hogy merevséget adjon a szerkezetnek és megakadályozza a kicsúszást.

  A fejhallgatóval kapcsolatos megjegyzésekben nagyon gyakran találhat panaszokat a gyenge, halk hangzásra, ami az idősebb felhasználókat jobban zavarja, mint a fiatalabbakat. Ennek oka: a gyermekek hallásának érzékenysége a koruk fiziológiai jellemzői miatt. Bár általában véve a nem megfelelő hangerőre vonatkozó állítás abszurdnak tűnik: a szakértők megerősítik, hogy mind az érzékenység (106 dB), mind a hangkimenet közvetlen vezérlése optimális szinten van a fülhallgatóhoz. Ha tehát kényelmes, mégis kiváló minőségű fejhallgatót keres gyermeke számára, ne keressen tovább a Philips SHK1030-nál.

  Előnyök

  • Kábelhossz (1,2 méter) mini csatlakozóval 3.5;
  • Jó lejátszási paraméterek (10-24000 Hz frekvencia), (106dB érzékenység);
  • Könnyű és kényelmes test keskeny fejpánttal, gumírozott csészékkel és puha fülpárnákkal.

  Hátrányok

  • nincsenek azonosítva.

  Lexibook HP010

  Értékelés: 4.6

  Lexibook HP010

  Rugalmas és könnyű kínai fülhallgató gyermekeknek, amelynek kivitelezése tematikus mintát tartalmaz minden egyes csésze külső oldalán, színsémát és enyhe helyi lágyítást a fejpánt területén. Melyik fejhallgató tulajdonságait érdemes plusz jellel kiemelni?? Először is, a kábel nagyon rövid (1,5 méter) és kényelmes a maga módján mini jack 3.5, amelyen keresztül a headset csatlakozik a lejátszóeszközökhöz. Másodszor, nem rossz reprodukciós adatok egy “olcsó” termékhez képest – 20-20000Hz frekvencia, 85dB érzékenység és 32 ohm impedancia. És az összeszerelés, a meglehetősen olcsó nyersanyagok használata ellenére, jól néz ki.

  A HARPER Kids HB-202-nél valamivel magasabb árért a Lexibook HP010 kevésbé tűnik vonzónak, mivel néhány funkció bosszantó hiánya miatt. Például a vezeték nélküli kapcsolat lehetősége Bluetooth-on keresztül, mint második csatlakozási lehetőség, mivel a hiúság vagy a figyelmetlenség (gyerekekről beszélünk) vezetékes portja megsérülhet. Igen, a gyártóknak sikerült némi közvetett vonzerőt biztosítaniuk a rajzfilmtémák hozzáadásával, de néhány technikai megoldást érdekesebb irányba is fejleszthettek volna.

  Előnyök

  • kényelmes rövid kábel (1,5 méter);
  • tiszta megjelenés, tiszta felépítés és az alkatrészek illeszkedése;
  • nem rossz hangvisszaadási paraméterek.

  Hátrányok

  • Meglehetősen magas ár a rendelkezésre álló funkciókért és az összeszerelésért általában véve.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: