14 Legjobb bébi monitorok

A technológia, mint például a bébi monitor, sok progresszív szülő számára ismerős, de ma már a beteg emberek, idős rokonok, fogyatékkal élők vagy részlegesen cselekvőképtelenek, háziállatok gondozására is kereslet van. A készülék lehetővé teszi a gyermek vagy felnőtt távoli felügyeletét, akkor is, ha Ön nem csak egy másik szobában tartózkodik, hanem például a munkahelyén vagy utazáson van (ez a felnőttek gondozása és a bébiszitterkedés szempontjából fontos). Elmondjuk, hogyan válasszon egy bébi monitort, és megnézzük a legnépszerűbb és leghasznosabb modelleket.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes bébiőrzőt

Bármely bébiőrző egy kamerából és egy szülői egységből álló elektronikai egység. A “töltelék” változhat, de először is, mindenekelőtt.

A bébiőrök mindenféle formában és méretben léteznek

A bébiőrök működésük szerint három csoportba sorolhatók:

 1. Hagyományos analóg, amely egy kamerából és egy alapegységből áll,A kommunikáció a beépített kommunikációs csatornákon keresztül történik, amelyek meghatározott hatótávolsággal rendelkeznek, amely modellenként változik, jellemzően legfeljebb 300 méterig. Ezek a rendszerek elfogadható árúak és egyenletes minőségűek.
 2. A piac gerincét a digitális bébiőrök alkotják. Ezek is egy kamerából és egy szülői egységből állnak, de a köztük lévő kommunikáció a hagyományos módon kívül Wi-Fi-n keresztül is történhet. Így az objektum a kamera sugárzási tartományán kívül is megfigyelhető – a kamera jelét az interneten keresztül továbbítják az okostelefonra, táblagépre telepített alkalmazásba. Igaz, ahhoz, hogy a nyilvánvaló előnyök érvényesüljenek, viszonylag tiszta otthoni hálózatra van szükség az átviteli csatornához.
 3. Az IP modellek inkább a fejlett CCTV rendszerekhez hasonlítanak. Lényegében ez egy Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott IP-kamera, amelyhez a szülő okostelefonja is csatlakozik a telepített alkalmazással, vagy bármely PC-vel. Korlátlan számú kamera és szülői egység csatlakoztatható egy ilyen rendszerhez. Az IP-videófelügyelet lehetővé teszi, hogy bármikor, a világ bármely pontjáról megtudja, mi történik azon a helyen, ahol a kamera telepítve van.

A videós bébiőrök a következő funkcionális jellemzőkkel lehetnek felszerelve

A bébiőrök alapvető műszaki paraméterei:

 1. Átviteli tartományA kamera hatótávolsága általában kevesebb, mint 300 méter, a 200-500 mW tartományban. Itt a szabály érvényes: minél messzebb van a jel, annál stabilabb és erősebb. Tehát egy magánlakás vagy lakás esetében, ahol vastag falak és válaszfalak vannak, amelyek tompítják az adásokat, ajánlatos egy erősebb rendszert vásárolni. Egyes rendszerek beépített háttérjel-eltompítót tartalmaznak a közeli elektronikai eszközökből, valamint beépített antennaerősítőket.
 2. Átlós képernyő az alapegységen– pusztán preferencia kérdése. Az analóg egységekhez 61-177 mm között kapható, az okostelefonhoz csatlakoztatott rendszerek esetében nem releváns. A képminőség határozza meg a felbontást VGA, HD vagy F
   lHD.
  • A kamera mobilitása. A magasabb árfekvésű rendszerek beépített balra/jobbra vagy fel/le működtetővel rendelkeznek, amely a főegységet vezérli. Állóképes kameraként kapható, de képes a helyiség teljes területét lefedni (TFT technológia).
  • Akkumulátor vagy hálózati csatlakozás, A szülőegységre és a kamerára egyaránt vonatkozik. Az akkumulátor kapacitása fontos – minél több, annál jobb. A töltésfogyasztást az aktív extrák, a vevőegységek képernyőjének mérete és felbontása befolyásolja.
  • Manapság nagyon kevés bébiőr van felszerelve csak megfigyelési és jelátviteli funkcióval – bár léteznek ilyenek is. Mielőtt kiválasztja a készüléket, döntse el, hogy milyen kiegészítő funkciókra lesz szüksége:
  • ÉrintésvezérlésSzülői egység képernyője vagy gombjai.
  • VOX funkcióVálaszolni egy síró csecsemőre. A kamera mikrofonnal rendelkezik, és amint a baba sír, a rendszer hangjelzést küld a szülői egységnek, amely általában azonnal bekapcsolja a képernyőt.
  • Visszajelzés– Képes a baba szülői hangját mikrofonon keresztül továbbítani a kamerakészülékre.
  • Beépített éjszakai fény, LED megvilágítás a kameránAutomatikusan vagy távolról aktiválódik egy szülői eszközről, ha van, vagy automatikusan sírás vagy más hangok észlelésekor.
  • IR megvilágításéjszakai vizuális megfigyeléshez.
  • HőmérőA kamerára helyezhető a helyiség hőmérsékletének érzékeléséhez. A vevőegységen folyamatos üzemmódban megjelenő érték.
  • MozgásérzékelőJelzést küld a szülői készüléknek, ha a gyermek szobájában mozgási aktivitást észlel. Párosítható az automatikus nyomkövető funkcióval, amely mozgás észlelésekor aktív megfigyelésre indítja a kamerát.
  • Zenea kameraegységen.
  • Vibrációs riasztásA fényjelzés mellett.
  • Légzésfigyelés– a bébiőrhöz opcionális kiegészítő. Tartalmaz egy speciális matracot, amely a kiságyba helyezhető a lepedő vagy matrac alá. Ha 20-30 másodpercen belül nem érzékel mozgást, a szülői távirányító megfelelő jelzést kap. Elengedhetetlen a csecsemők vagy egészségügyi problémákkal küzdő gyermekek megfigyeléséhez.
  • Csatlakozók az alapegységena TV-hez való csatlakozáshoz, hangkimenet hangszórókhoz vagy fejhallgatóhoz, különböző memóriakártyákhoz való csatlakozóhelyek.

Minél jobbak a bébiőr legfontosabb funkciói, és minél több lehetőséggel rendelkezik a rendszer, annál drágább, de ne vásároljon meg mindent – nem minden funkció hasznos.

A legjobb bébi monitorok értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb költségvetési bébi monitorok 1 Rami
 • Baby RV500
 • 4 500 €
  2 Maman BM2600 5 750 €
  3 Luvion Easy 6 000 €
  4 Motorola MBP481 5 300 €
  A legjobb WiFi-s bébiőrök 1 Beurer BY88 Smart 7 650 €
  2 Luvion Supreme Connect 9 400 €
  3 Motorola MBP854 CONNECT 12 668 €
  A legjobb funkcionális bébi monitorok 1 AngelCare AC327 19 150 €
  2 Holdbaba 55935 10 790 €
  3 Luvion Prestige Touch 2 18 000 €
  4 Hello Baby HB65 11 390 €
  A legjobb prémium minőségű bébiőrök 1 Samsung SEW-3057WP 26 490 €
  2 Miniland Digimonitor 3.5″ érintés 23 989 €
  3 Rami
 • RV1300 baba
 • 14 990 €

  Legjobb olcsó baba monitorok

  Az alacsonyabb árkategóriában a bébiőrök olcsó változatai elsősorban az alapvető bébi megfigyelésre alkalmasak.

  Rami
 • Baby RV500
 • Értékelés: 4.6

  Rami<li></div><p>Baby RV500″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/87716666194541-6614.jpg” height=”318″ title=”Rami</p><li>Baby RV500″><p>Népszerű és megfizethető Rami bébiőr</p><li>A Baby RV500 feltételezi egy vagy két kamera egyidejű csatlakoztatását a szülői egységen osztott képernyővel. Ez a funkció elengedhetetlen, ha két gyermek van a házban. A rendszer egy éjjellátó funkcióval ellátott, pásztázható és dönthető kamerából és egy 10,9 cm (4,3 hüvelykes) képernyőátmérőjű szülői táblagépről áll. A jelet akár 300 méteres távolságon keresztül is továbbítják, és a készülékek interferencia elleni funkcióval vannak ellátva, amely biztosítja a kamera és a táblagép közötti megbízható párosítást. A bébiőr folyamatos üzemmódban is működhet, de gyorsan fogyasztja az elemeket. Egyébként a táblagépnek saját akkumulátora van<li>-Pol, a kamera csatlakoztatható a hálózati tápegységhez vagy egy hagyományos Power Bankhoz, és rendelkezik egy 1/4″ UNC menetes furattal az állványra történő rögzítéshez. A hasznos funkciók közé tartozik a kamera hangjelzéses aktiválása érzékenységi beállítással, etetési időzítő, beépített hőmérő, beépített altatódallamok. A szülői tábla figyelmeztető jelzései hallhatóak és világítóak.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Forgatható kamera 350 fokos vízszintes és 110 fokos függőleges látószöggel;</li><li>Éjjellátó, 8 IR LED;</li><li>Folyamatos megfigyelési mód;</li><li>Beépített időzítő és adagolási időzítő;</li><li>Fényképezőgép rögzítése állványra, beleértve a kiságyhoz, babakocsikhoz való rugalmas rögzítést;</li><li>Hosszú élettartamú akkumulátor egy tabletben (akár 10 óra);</li><li>Kettős kamerakapcsolat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A VOX funkció csak egy kamera esetében érhető el, ha két kamera van csatlakoztatva.</li></ul><h3>Maman BM2600</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Maman BM2600

  A Maman BM2600 bébiőr 300 méteres hatótávolsággal rendelkezik mind a videó, mind a hang tekintetében. A készülék kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a babával vagy a felnőttel, VOX hangaktiváló érzékelővel, infravörös megvilágítással az éjszakai megfigyeléshez, sőt beépített hőmérővel is rendelkezik a szobahőmérséklet méréséhez. A Dual Zoom kamera csak a hálózatról kapja a tápellátást, ez a funkció nem mindenkinek tetszik, de nem áll fenn a jelvesztés veszélye, ha az akkumulátor váratlanul lemerül. Kényelmes szülői monitor – a mindössze 6,1 cm-es (2,4 hüvelyk) kis képernyő ellenére optimális képátvitellel rendelkezik – a baba mindig látható, a hangra adott válasz LED, az akkumulátor töltöttségi szintjét fény és hang jelzi a készüléken. Hangjelzés a táblagép és a kamera jelének elvesztése esetén is. A hangérzékenység, a fényerő beállításai állíthatóak a kényelmes felhasználói élmény érdekében.

  Előnyök

  • Hangaktiválás VOX;
  • Kétirányú kommunikáció a kamera és a táblagép között;
  • Éjszakai felügyelet IR-világítással;
  • A jelzések jelzése a táblán hanggal és fénnyel;
  • Intuitív, felhasználóbarát felület.

  Hátrányok

  • A kamera csak hálózati áramellátás mellett működik;
  • Átlagos képminőség.

  Luvion Easy

  Értékelés: 4.4

  Luvion Easy

  A Luvion Easy bébiőr egy jól bevált bébiőr városi lakásokban való használatra. A kis kamera nappal és éjszaka is képes figyelni, de a Zoom enyhén szólva gyenge. A szülői távirányító képernyője mindössze 2 hüvelykes, de maga a vevőegység kicsi, így otthon könnyen hordozható a zsebében. A be- és kikapcsolás hangérzékelővel történik, a szoba hőmérsékletét figyeli, a bébiőrben nincs más érzékelő, de kétirányú hangkommunikáció van. A kamera és a szülői egység 300 méteres párosítási hatótávolsággal rendelkezik nyílt területen, de a vélemények alapján egy lakásban – legfeljebb 50 méter, az interferencia elleni védelem hiánya torzíthatja vagy gyengítheti a jelet. A vevőegység akkumulátorról működik, amely állandó használat mellett gyorsan lemerül.

  Előnyök

  • Kompakt kamera és miniatűr szülői felügyelet;
  • VOX funkció;
  • Éjszakai megfigyelési mód;
  • Beépített hőmérő;
  • Kétirányú hangkommunikáció;
  • Kilépési jel a kamera és a távvezérlő párosítási területéről.

  Hátrányok

  • A távirányító akkumulátora gyorsan lemerül;
  • Gyakori jelinterferencia, ha a közelben elektronika működik.

  Motorola MBP481

  Értékelés: 4.3

  Motorola MBP481

  A Motorola MBP481 videós bébiőr még 2017-ben készült, de olyan sikeresen került a piacra, hogy még ma is népszerű a fiatal szülők körében. Ez egy kis fényképezőgép és egy szülői egység kombinációja, 2 hüvelykes színes képernyővel, egyenáramról és beépített elemekről működik, amelyek azonban nem tartanak sokáig. Nyílt térben a kamera és a szülői vevőegység akár 200 méteres távolságban is kommunikál, ami ideális egy lakás és egy kis magánház számára. Éjszakai felügyelet? – Nem probléma, a kamera beépített láthatatlan infravörös megvilágítással rendelkezik, amely akár 5 méteres látótávolságot biztosít jó képátvitel mellett, nagyrészt a jó ár-érték arányú Zoomnak köszönhetően. Hasznos extrák közé tartozik az etetés időzítő, ami elengedhetetlen az új szülők számára.

  Előnyök

  • Az átvitt kép jó minősége;
  • Éjszakai IR-világítás;
  • A zaj enyhén jelzi a zajt;
  • Elemek az alapegységben;
  • Kompakt méret.

  Hátrányok

  • A szülői egységben lévő elemek nem bírják sokáig;
  • Kis képernyő.

  A legjobb Wi-Fi-s bébiőrök

  A Wi-Fi-vel ellátott videós bébiőrök olyan rendszerek, amelyek okostelefonon vagy táblagépen keresztül csatlakoztathatók.

  Beurer BY88 Smart

  Értékelés: 4.9

  Beurer BY88 Smart

  A kedvező árú Beurer BY88 intelligens bébiőr lehetővé teszi, hogy iPhone és Android okostelefonját Wi-Fi-n keresztül csatlakoztassa a kamerához a speciális Beurer CareCam alkalmazáson keresztül, és felügyelje a babát bármelyik szobából vagy akár a szabadban, nappal vagy éjszaka. Bármennyi felhasználó csatlakozhat a kamerához, ami azt jelenti, hogy nincs szükség szülői felügyeletre – a felügyeleti eszköz által sugárzott összes paraméter megjelenik az alkalmazásban. A kamera mozgásérzékelőkkel, beépített hangszóróval a babával való kétirányú kommunikációhoz és lágy hangú altatódallamokkal van felszerelve. A WLAN HD képfelbontás nagyon jó minőségű képet továbbít, a rendszer automatikus videofelvételt biztosít mozgásérzékelés után, a felvétel vezérlése kézi üzemmódban, az adatok helyi tárolóeszközre történő mentésével lehetséges. Egyébként akár 4 kamera is csatlakoztatható egy rendszerhez. Hatótávolságuk 300 méter.

  Előnyök

  • A kamera csatlakoztatható iPhone és Android okostelefonokhoz;
  • Legfeljebb 4 kamera csatlakoztatható a rendszerhez;
  • Infravörös éjszakai megvilágítás;
  • A kamera jelének hatótávolsága akár 300 méter;
  • Kétirányú hangkommunikáció;
  • Mozgásérzékelő.

  Hátrányok

  • Nincs hangérzékelő.

  Luvion Supreme Connect

  Értékelés: 4.8

  Luvion Supreme Connect

  A Luvion Supreme Connect videós bébiőr egyszerre működhet szülői táblagéppel és okostelefonnal is. A komplexum nagy, akár 300 méteres hatótávolsággal rendelkezik, és a felhasználók nem észleltek jelzési problémákat. Éjszakai megvilágítású kamera motoros pásztázó és dönthető funkcióval, mozgásérzékelővel felszerelve és szerelőkeretre szerelve. A készülék automatikus kameradőléssel rendelkezik, amikor a baba mozog, és figyeli a babát aktivitás közben. A képek fénykép és videó formátumban rögzíthetők, és a telepített MicroSD kártyára kerülnek mentésre. A kamera beépített hangérzékelővel, kétirányú audióval és hőmérővel is rendelkezik. Hasznos lesz az új szülők számára a lázmérő, az etetés időzítője.

  Most a szülői vevő. Ez egy funkcionális tablet 4,3 hüvelykes képernyővel, amely AV-kimeneten keresztül TV-hez vagy monitorhoz csatlakoztatható. Beépített akkumulátorral rendelkezik, amely 4,5 órás működéshez elegendő töltéssel rendelkezik. A táblagép egyébként helyettesítheti az okostelefonját vagy a táblagépét a telepített alkalmazással. Összesen legfeljebb 4 kamera csatlakoztatható a rendszerhez. Figyelje meg a bébiőr energiatakarékos funkcióját.

  Előnyök

  • A megfigyelési funkció a kamera szögének megváltoztatásával a mozgásérzékelő kioldása után;
  • A táblagép csatlakoztatása a TV-hez (kábel mellékelve);
  • Kétirányú hang, hőmérő, időzítő;
  • A kamera az alkalmazáson keresztül csatlakozik egy táblagéphez vagy okostelefonhoz;
  • A kameratartó keret és a rögzítőkészlet tartozék;
  • Jó minőségű jel.

  Hátrányok

  • A kamera okostelefonról történő vezérlésének nehézségei.

  Motorola MBP854 CONNECT

  Értékelés: 4.7

  Motorola MBP854 CONNECT

  A Motorola MBP854 CONNECT videós bébiőr komplexum mind a szülő távirányítójával működik rádiójel átvitelen keresztül, mind pedig okostelefonnal, PC-vel Wi-Fi-n keresztül. A praktikus szülők otthon egy fényes 4,3 hüvelykes színes képernyővel rendelkező táblagépet használnak, és egy applikációval telepített kültéri eszközöket, az utóbbi lehetőség alkalmas a rokonok és az állatok megfigyelésére is.

  A bébiőr automatikusan és manuálisan is rögzíti a videót H felbontásban.264 720p HD, éjszaka is az IR megvilágításnak köszönhetően, fel-le és jobbra-balra forgatható, applikációról vagy tabletről vezérelhető, hangszóró a letöltött altatódalok lejátszásához vagy kétirányú kommunikációhoz, VOX funkció. Hatótávolsága 300 méter, de a felhasználók gyenge jelet észleltek, amely fokozott interferenciával jár, ebből a gyenge párosításból és okostelefonokkal, 1-1,5 másodperces képkésleltetés lehetőségével. (de felhívjuk a figyelmet arra, hogy minden a Wi-Fi minőségétől függ.). Legfeljebb 4 kamera csatlakoztatható a rendszerhez. A szülői vevőegység mérsékelt fogyasztású elemekkel, memóriakártya-nyílással és a fényképezőgép közvetlenül a hálózatról kapja az áramot.

  Előnyök

  • Felügyelet a mellékelt szülői egységen vagy tableten/okostelefonon keresztül;
  • Éjszakai megfigyelés;
  • Mozgatható kamera;
  • Videó- és fényképfelvételi lehetőség kézi üzemmódban;
  • Kiváló minőségű képátvitel;
  • Kétirányú hangkommunikáció;
  • Letölthető dallamok lejátszása.

  Hátrányok

  • A rádiójelek átvitelének lehetséges zavarása.

  A legjobb funkciógazdag bébiőrök

  A funkciógazdag bébiőrök kategóriájában kiterjesztett érzékelőkkel rendelkező felügyeleti modelleket vezettünk be.

  AngelCare AC327

  Értékelés: 4.9

  AngelCare AC327

  Video baby monitor AngelCare AC327 első a felülvizsgálat, felszerelt érzékelő mozgás és még a légzés SensAsure, elhelyezett matrac alatt, ő ad egy jelet a szülői eszköz, ha 20 másodpercig, a mozgás nem érzékelhető. Az érzékenységi szint az anya 4,3″-os érintőképernyős táblagépéről állítható, és beállítható egy “ketyegő riasztási” üzemmód, amely megmutatja, hogyan lélegzik a baba, még akkor is, ha nagyon csendesen alszik. A videó- és hangátvitel csúcsminőségű, beleértve az éjszakát is, jó a Zoom. A videós bébiőr lehetővé teszi a szoba hőmérsékletének megbízható meghatározását, valamint a hang jelenlétének és intenzitásának érzékelését a szobában lévő kamerára szerelt négy jelzőfényből.

  A kamera és a táblagép legfeljebb 250 méteres távolságban kommunikál egymással, ha ezt a távolságot túllépik, a szülői egység megfelelő jelzést ad egy értesítéssel.

  Előnyök

  • A kamera bármilyen helyzetben történő telepítése;
  • Mozgás- és légzésérzékelő;
  • Érintőképernyő;
  • Jó zoom és éjszakai megvilágítás;
  • A kamera mobil, a táblagépről vezérelhető;
  • Kétirányú kommunikáció, időzítő, hangaktiválás;
  • Akár 4 kamera csatlakoztatása.

  Hátrányok

  • Nincs meghatározva.

  Holdbaba 55935

  Értékelés: 4.8

  Holdbaba 55 935

  Az iModesty Moonybaby 55935 videós bébiőr a szülők elismerő véleményét kapja. Kiváló hang- és képminőséggel rendelkezik a mellékelt 12,7 cm átmérőjű táblagép képernyőjén – mivel négy kamera csatlakoztatható az anyaegységhez, a kisebb átmérőjű átló egyszerűen alkalmatlan. Jó kommunikáció a kültéri és beltéri egységek között, a táblagépen van egy behúzható antenna, amely javítja azt. Vegye figyelembe a kamera minőségét – kiváló kétszeres zoom és kiváló éjszakai felvétel – 2 méteres távolságban világosan látni fogja a gyermek arcát, és általában a háttérvilágítás tartománya szabványos – 5 méter. Folyamatos felügyeleti funkció, hangérzékelő aktiválása VOX, altatódalok, hőmérő – a Moonybaby 55935 videós bébiőr nagyon funkcionális, minden jel a szülői készülékre megy, és paraméterei állíthatóak.

  Előnyök

  • Akár 4 kamera csatlakoztatása;
  • Egy nagy képernyővel és erősített antennával ellátott táblagép;
  • Kettős zoom;
  • Jobb kép a sötétben;
  • A kamera bármilyen helyzetben (vízszintesen, függőlegesen, manuálisan ferdén) történő felszerelése;
  • Etetési időzítő, kétirányú hang, altatódalok.

  Hátrányok

  • A hőmérőt maga a kamera fűtheti fel.

  Luvion Prestige Touch 2

  Értékelés: 4.8

  Luvion Prestige Touch 2

  A Luvion Prestige Touch 2 bébiőr képes videót és hangokat rögzíteni, miközben a babát figyeli, és a nagy, 19 cm-es (7 hüvelykes) képernyővel ellátott szülői táblagépre küldeni. A rendszer jól megtervezett a korábbi verziókra tekintettel – forgó kamera, érintőképernyő, amely egyszerre akár 4 csatlakoztatott kamera megtekintésére is képes. A VOX-érzékelő a hangszóróhoz kapcsolódik, így az érzékelő működésbe lépésekor a képernyő aktiválásán kívül a megfelelő jel is megszólal a táblagépen. Éjszakai felügyelethez IR-világítás, távirányítású éjjeli fény, lejátszási dallamok. Hasznos kiegészítések közé tartozik a képernyő bekapcsolása nélküli bébiőrző üzemmód. A monitor továbbfejlesztett lítium-polimer akkumulátorokkal működik, amelyek hosszabb ideig tartják a töltést, a kamera pedig csatlakozik egy konnektorhoz vagy a gyártótól származó külső akkumulátorhoz, amely egy rugalmas állványhoz csatlakoztatható, és a kialakítást a kiságy vagy a babakocsi szélére rögzítheti.

  Előnyök

  • Nagy érintőképernyős kijelző;
  • Forgó kamera;
  • Babaőrző üzemmód;
  • Továbbfejlesztett akkumulátorok egy tabletben;
  • Hőmérő, hangvisszajelzés, dallamlejátszás;
  • Beépített éjszakai fény.

  Hátrányok

  • Nincs akkumulátor a fényképezőgéphez;
  • Nincs akkumulátor lemerülési riasztás a szülői egységen.

  Hello Baby HB65

  Értékelés: 4.7

  Hello Baby HB65

  A Hello Baby HB65 bébiőr képernyője nem olyan nagy, mint elődeié – mindössze 8,1 cm (3,2 hüvelyk) -, de jó felbontású és minőségi képátvitellel rendelkezik, amely egy forgó mechanizmussal, éjszakai fénnyel és hangaktiválással felszerelt technológiai kamerából származik. A kijelző mellett a legfontosabb funkciók gyorsbillentyűi találhatók. Használható a kamera szögének módosítására, az érzékelő érzékenységének beállítására. A táblagép és a kamera nyílt terepen akár 300 méteres távolságban is kiválóan kommunikál, a külső interferenciák elleni védelem javítja a kapcsolatukat. Folyamatos megfigyelési mód a bébiőrhöz, de a felhasználók inkább a hangérzékelőt szeretik bekapcsolni, így megtakarítva a táblagép akkumulátorának fogyasztását.

  Előnyök

  • Egy jó akkumulátor az alaplapon;
  • Kommunikációs és zenei hangszóró a kamera mellett;
  • Forgatható kamera tablet vezérléssel;
  • Nincs interferenciavédelem;
  • Megszakítás nélküli felügyeleti mód;
  • Kameratartók mellékelve.

  Hátrányok

  • Jelentős nem azonosított.

  A legjobb prémium bébiőrök

  A prémium kategóriában bemutatott videó bébiőrök a legjobb funkcionalitás és a maximális használati kényelem révén különböznek a többitől.

  Samsung SEW-3057WP

  Értékelés: 4.9

  Samsung SEW-3057WP

  A Samsung SEW-3057WP bébiőr praktikus és nagyon funkcionális. A szoba hőmérsékletét és páratartalmát külön környezeti érzékelővel figyeli, nem pedig a kamerán lévő érzékelővel, amely felmelegedhet és torzíthatja az eredményt. A babaegységben bekövetkező változásokról szóló figyelmeztetések a szülői táblagépen és a mellékelt Bluetooth vibráló karkötőn érkeznek. A kamerát Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatja iOS vagy Android okostelefonjához egy speciális alkalmazáson keresztül, és a világ bármely pontjáról figyelheti gyermekét (háziállatát vagy idős személyt). Igaz, az okostelefon nem működik hallható értesítés a szobában végzett tevékenységről – csak egy felugró üzenet, amelyet könnyű kihagyni, de ez a baba monitor kapcsolat a szülőkkel stabilabb, és nem függ az épületben lévő falak és mennyezetek számától, amelyek elnyomják a jelet. A szülői egység 12,7 cm-es (5 hüvelykes) érintőképernyős kijelzője akár 4 órán át tart a töltéstől a töltésig, bekapcsolt képernyővel.

  További nagyszerű funkciók közé tartozik a kiváló VOX-válasz, a folyamatos megfigyelés, az éjszakai követés, a beépített csengőhangok, a kétirányú hanghívás, az óra és az időzítő, a fotónapló és az automatikus fényképkészítés. Tartalmazza a monitor talapzatát és a kamera fali tartóját.

  Előnyök

  • Csatlakoztatható szülői táblagéphez és okostelefonhoz;
  • Vibráló karkötő az értesítésekhez;
  • Különálló környezeti érzékelő;
  • A tablet, a kamera és az érzékelők minden beállítása konfigurálható;
  • Érintőképernyős kijelző;
  • Nagy érzékenységű érzékelők.

  Hátrányok

  • Csak 5 méteres hatótávolság;
  • Számos beállítás nem érhető el okostelefonjáról.

  Miniland Digimonitor 3.5″ érintés

  Értékelés: 4.8

  Miniland Digimonitor 3.5 touch

  Miniland Digimonitor 3 prémium bébiőr.Az 5″-os érintőképernyő az ilyen készülékek számára elérhető maximális funkciókkal van felszerelve. A kamera és a szülői eszköz hatótávolsága például 300 méter, amit tovább fokoz a tabletben lévő antenna, amely USB-kábelen keresztül egy PC-hez is csatlakoztatható a baba távoli felügyeletéhez az eMyBabyMiniland szolgáltatáson keresztül. A kamera aktiválását egy mozgás- és sírásérzékelő váltja ki, a jel egyenesen a szülői készülékre megy, ahonnan kétirányú kommunikáción keresztül hanggal próbálhatja megnyugtatni a babát. A bébiőr képes videót rögzíteni és fényképeket készíteni egy SD-kártyára, amely nem tartozék, a képek megtekinthetők TV-n vagy számítógépen. A szülői egység 8,89 cm-es érintőképernyővel rendelkezik, és akár 4 kamera is összekapcsolható egyidejű megjelenítéshez. A babaegység hőmérséklet-érzékelővel és éjszakai világítással rendelkezik.

  Előnyök

  • Jobb jelminőség + antenna;
  • Csatlakozik a PC-hez a kamera képeinek interneten keresztüli megtekintéséhez
  • Fénykép- és videofelvétel;
  • Mozgás-, hőmérséklet-, mozgás- és hangérzékelők;
  • Rugalmas állvány mellékelve.

  Hátrányok

  • A kamera nézeti iránya nem változtatható.

  Rami
 • RV1300 baba
 • Értékelés: 4.8

  Olvasson tovább  A 9 legjobb termék a terhességi csíkok megelőzésére a terhesség alatt
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: