14 legjobb csőgyártó

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Mik a kiválasztási kritériumok?. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

A tubing egy meglehetősen érdekes alternatívája a klasszikus szánkónak. Az ívelt geometria mozgékonyabbá, mobilabbá és stabilabbá teszi, mint a hagyományos gyermek “járművek”. Így sokkal szórakoztatóbb, és sokkal kisebb a kanyarban való leesés kockázata.

Kifejezetten a téli szórakozás rajongói számára összeállítottuk a 14 legjobb tubing síléc gyártójának értékelését, amely minden ízlésnek és költségvetésnek megfelelő modelleket tartalmaz.

Hogyan válasszunk csövet

A csövek kiválasztásakor célszerű a következő paraméterekre figyelni:

 1. Típus.A nyári és a téli csövek között különbség van;
 2. Méret. A tényleges méretek (cm) és az utasok száma egyaránt kifejezhető;
 3. Az anyag. Ez befolyásolja a csövek megbízhatóságát és tartósságát;
 4. Fogantyú típusaés az illeszkedésük módja.

A cső típusanemcsak az alkalmazási területet, hanem a héj felépítését is meghatározza. A nyári csövek nem szétválasztható felfújható eszközök – és vízi játékra tervezték őket. A mechanikai szilárdsága az alján ezek a kagylók nagyon alacsony, így a hóban – különösen az új és vékony esett – könnyen megsérülhetnek egy karcolással néhány kiálló a földből.

A legtöbb téli gumiabroncs csak egy PVC-be csomagolt autógumi. Nagy mechanikai szilárdság és a leghidegebb időjárással szembeni ellenállás jellemzi őket. A téli csövek csúcsmodelljei műanyag aljjal vannak felszerelve, amely javítja a csúszást helytelen súlyelosztás esetén, és maximális mechanikai szilárdságot biztosít – az ilyen felszerelés még egy kis hóval ellátott kavicson is vezethető.

Vannak nem kör alakú téli csövek, amelyek nem egy autóra épülnek. Ezeket a modelleket általában 2 vagy több utas számára tervezték. Valamivel drágábbak, mint az autóra épülő modellek, de teljesítményüket tekintve gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek – kivéve, hogy több gyermeket vagy egy gyermeket egy szülővel együtt tudnak szállítani.

Baba cső méretemeghatározza az utas kényelmét és biztonságát. Van egy egyszerű szabály – a kagyló átmérőjének meg kell egyeznie a gyermek magasságával, vagy valamivel nagyobbnak kell lennie. Így például, ha 95 cm-es babája van, a 100 cm-es cső jó, de a 90 cm-es csövet nem szabad használni – túl kockázatos.

Ez a szabály nem vonatkozik a többszemélyes csövekre. De itt azt is figyelembe kell vennünk, hogy ha a gyermek egyedül fog lovagolni, a lövedék hosszának meg kell felelnie a magasságának, vagy egy kicsit hosszabbnak kell lennie. Felnőtt kísérővel való lovagláshoz jobb, ha 1.Egy 5 méteres cső, vagy még nagyobb – de ne is vigyük túlzásba. Egy kétméteres például kissé nehezen kezelhető lesz.

Csövek anyagaEz közvetlenül befolyásolja a síléc tartósságát. És erre a jellemzőre érdemes különös figyelmet fordítani.

A legjobb választás a csövek, amelyek megerősített többrétegű PVC-ből készülnek. Az anyag ellenáll a legtöbb mechanikai sérülésnek és könnyen ellenáll minden fagynak.

Ha kevés hóval rendelkező régiókban tervezi a korcsolyázást – ahol a hótakaró általában egyenetlen, és időnként száraz bokrok vagy akár kavicsok bukkannak elő alóla -, akkor jobb, ha műanyag aljú tubust vásárol. Nem könnyű átvágni.

A PVC optimális sűrűsége, a cső teste 630 g/m2, alsó – 900 g/m2. Ha az anyag kevésbé sűrű, fennáll a veszélye, hogy síelés közben megsérül. A jó hótakaróval rendelkező régiókban azonban ez nem számít.

A költségvetési csövek poliészterből vagy nejlonból készülnek PVC impregnálással. Ennek az anyagnak a szilárdsági jellemzői nem olyan magasak, mint a többrétegű erősített PVC-é, így a héj könnyen megsérülhet. Ezenkívül a poliészter vagy a nejlon nem bírja a nagyon hideg hőmérsékletet (-15 Celsius-fok alatt).

Mindazonáltal, ha egy olcsó csövet szeretne venni a havas, puha téli lovagláshoz, vagy egy kisgyermek számára, aki még mindig aktívan növekszik minden évben, akkor figyeljen a poliészterből vagy nejlonból készült modellekre PVC bevonattal.

csőfogantyúkLehet műanyag vagy kötél. Az előbbiek kényelmesek – megragadhatja őket, még akkor is, ha a “szánkó” nagy sebességgel siet lefelé a hegyről és hóval borított. De a műanyag tartóssága a -20 fokos súlyos fagyoknál sok kívánnivalót hagy maga után – az anyag törékennyé válik, és bármikor megtörhet.

Mindazonáltal a felső csövek (beleértve a minősítésből származó egyes modelleket is) speciális, hidegálló műanyagból készült fogantyúkkal vannak ellátva.

A kötélfogantyúknak nincs ilyen hátránya. Emellett biztonságosabbak, mint a műanyagból készültek, ha felborulnak vagy ütköznek. Nagyobb sebességnél azonban hajlamosak a csőhéjra tapadni, és emiatt nehéz lesz kapaszkodót találni.

Az Ön preferenciái szerint kell választania. Ha nem tervezünk nagyon nagy sebességgel közlekedni – és a cső akár 100 km/h sebességre is képes, amikor 20 fokos domboldalon gurul lefelé -, akkor vehetünk egy kötélfogantyús modellt. Kényelem vagy egy kisgyermek számára műanyag kagylót ajánlunk.

A kötélkezelő kiválasztásakor arra is fontos figyelni, hogy milyen módon van a csőhéjhoz rögzítve. Ha több varrásban vastag szálakkal vannak varrva – lehetetlen leszakítani őket. A ragasztott is szilárdan tart. Kerülni kell a forrasztott kerekeket – a kapcsolat nem túl erős.

Melyik cső jobb, kamerával vagy anélkül?

A téli csövek egyes modelljei beillesztett légtartállyal vannak felszerelve – tökéletesen boldogulnak a telepített cső nélkül is, mert maguktól felfújódnak.

Olvasson tovább  A 12 legjobb háromkerekű robogó

Jellemzők

Csövek kamerával

Csövezés cső nélkül

Ár

A jellemzőktől függ

A jellemzőktől függ

Javítás

Gyorsan, egy megfelelő méretű tartalék autócsővel. Lassú, ha nincs kamra – vulkanizálás szükséges.

Lassú, vulkanizálás szükséges.

Ellenáll a fenék mechanikai sérüléseinek

magas. Az alja karcolódhat, vágható, koptatható – a cső addig működik, amíg a kamera sértetlen

Alacsony. Az alváz mechanikai sérülése a kamra nyomáscsökkenését okozza

Tompító tulajdonságok

Alacsony. Az alulra eséskor a gyermek a farokcsontot érheti

Magas. A kamrában lévő levegő az aljára eséskor tompulva van

Shape

Csak egy kör. Kényelmetlen lehet két utas számára

Általában minden. Speciális modellek két (vagy több) utas számára

Tehát a cső típusát – csővel vagy cső nélkül – az Ön preferenciáinak megfelelően kell kiválasztania.

A legjobb csőgyártók rangsora

Értékelt székhely gyártó értékelés
A legjobb csőgyártók 1 SnowShow 4.9
2 Orosz csövek 4.8
3 Kis lovas 4.8
4 Sportos kollekció 4.7
5 Fani Sani 4.7
6 Iglu TM 4.7
7 Hubster 4.6
8 Nika 4.6
9 V76 4.5
10

rofgreen Sport

4.5
11 1Toy 4.5
12 Mitek 4.5
13 Pull-Pull 4.4
14 Sweet Baby 4.4

SnowShow

Értékelés: 4.9

SnowShow

Miért: A csövek széles választéka, beleértve a nagyon szokatlan kialakítású modelleket is.

A SnowShow 11 éve gyárt tubingot, és ez idő alatt Oroszország és a szomszédos országok egyik legnagyobb “tubing szánkó” gyártójává vált. És ami a legjobb, hogy a legszélesebb modellválasztékot kínálja, a kedvező árútól a prémiumig, a standardtól az elegánsig.

Az írás időpontjában (2019. január) a SnowShow hét tubing vonalat tart raktáron. A “Standard” termékcsalád a következő modelleket foglalja magában: olcsó, bütyökkel ellátott modellek; “Practik” – többrétegű PVC megoldások a fokozott tartósság érdekében; “Elite” – megerősített oldalélekkel ellátott változatok lesikláshoz vagy hasonló “agresszív használathoz”; “Design” – dizájner stílusú modellek; SnowCars – autó alakú; “Pro” – megerősített műanyag aljjal a hószán vontatásához vagy lesikláshoz; és “Mega” – két, három vagy négy személy számára.

A vállalat márkás csöveket és tartozékokat is gyárt a hószánok számára.

Előnyök

 • A csövek széles választéka, méretek és formák;
 • Még a kedvező árú modellek is PVC-ből készülnek;
 • Jó teljes cső.

Hátrányok

 • Minden modellre hat hónap garancia vonatkozik;
 • A vontatókötél viszonylag rövid, körülbelül 1 méter;
 • A belső cső szaga eleinte kellemetlen lehet, ezért nem ajánlott a csöveket a lakásban tartani (jobb az erkélyen vagy a garázsban).

Orosz csövek

Értékelés: 4.8

Orosz csövek

Miért jó: A csövek széles választéka különböző árakon, minőségi varrás a borítókon.

Az orosz Tubing vállalat a hosszú távú használatra szánt “vattás szánkók” gyártására specializálódott. A burkolat PVC-ből készült, még a kedvező árú modellek esetében is. Természetesen léteznek olyan konfigurációk is, amelyeknek a tetejét szövetből készült, oxfordi anyaggal borítják – de még a hivatalos katalógusban is külön fejezetben szerepelnek.

Az írás időpontjában (2019 januárjában) öt csővezeték van. Különösen érdekes a “Light”, “Standard” és “Elite” sorozat – a borításuk PVC többrétegű PVC-ből készül. A különbség a sűrűségben rejlik. A “Light” 630 g/m PVC-ből készült2 és négy kötélfogantyúval kiegészítve; “Standard” – PVC 630 g/m2, Két kötél és két műanyag fogantyú; az Elite 900 g/m PVC-ből készült2.

A vállalat, mint sokan mások a rangsorban, műanyag aljú és szövet felsővel ellátott csöveket gyárt – ami nem túl ellenálló a karcolásokkal és vágásokkal szemben, de kellemes tapintású.

Előnyök

 • Dél-Koreában gyártott, kiváló minőségű PVC többrétegű szövet;
 • Tartós varrás nedvességálló latexszállal;
 • Gazdagon felszerelt. Az Elite termékcsaládhoz például egy hordtáska tartozik a csövek szállítására.

Hátrányok

 • Viszonylag magas ár;
 • Kis garanciaidő – 6 hónap a héjra, 1 hónap a csőre;
 • Meglehetősen szabványos, nem lenyűgöző kialakítás a legtöbb csúcskategóriás modellben.

Kis lovas

Értékelés: 4.8

Kis lovas

Miért: Briliáns, szokatlan és felismerhető dizájn.

A Small Rider nem büszkélkedhet a csövek széles választékával. Az írás időpontjában csak körülbelül egy tucat modell van a választékban. De mindegyiknek egyedi, szokatlan kialakítása van.

Számos modell létezik űrhajók, sportautók, sőt, tudományos-fantasztikus gyermekeknek szánt modellekkel. A legtöbb konfiguráció ovális, az alapban egy speciális, nagy szilárdságú kamrával. Ennek a konstrukciós megoldásnak köszönhetően a cső akár 180 kg-os terhelést is kibír, azaz alkalmas gyermekek és tizenévesek, sőt, felnőtt felhasználók számára is.

A Small Rider tubus a speciális biztonsági hevedereknek és a párnázott, összecsukható háttámlának köszönhetően nagyon kényelmes. A szánkó strapabíró, fagyálló PVC-ből készült.

Előnyök

 • Világos, szokatlan dizájn, amelyet a sci-fi és a sportautók ihlettek;
 • Nagy szilárdságú bütyök, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon a nagy terhelésnek;
 • Nagy kényelem, biztonság.

Hátrányok

 • Kis felállás;
 • A legtöbb modell szövet felsővel rendelkezik;
 • Nincs visszacsapó szelep a csatlakozón a cső felfújásához – fokozatosan “lemegy”, néhány nap múlva újra fel kell fújni.

Sportgyűjtemény

Értékelés: 4.7

Sportgyűjtemény

Miért ő: Egy gyártó, aki különleges nagysebességű tubusokkal rendelkezik, amelyek gyorsabbak, mint a rangsorban szereplő többi modell többsége.

A Sport Collection a nagy sebességű lesiklásokhoz tervezett speciális csöves sílécek széles választékát kínálja. Ezek a kagylók önmagukban is használhatók, vagy hószánnal vontathatók.

Ez a cső a Sport Pro termékcsalád része, és speciális alsó geometriával rendelkezik. Tartós, többrétegű PVC-ből készült, amely kiváló siklási tulajdonságokkal rendelkezik. A speciális alsó geometria gyors sebességet és jó manőverezhetőséget biztosít műanyag és szövet fogantyúkkal. A héj további szövetpántokkal van megerősítve a feszítés és az ülés kényelmének javítása érdekében.

A gyártó azonban szabványos csöveket is kínál. Ráadásul csendes, minimalista kialakításúak, így még a felnőttek számára is szemet gyönyörködtetőek.

Előnyök

 • Az anyagok kiváló minősége, ami hosszú élettartamot eredményez;
 • Speciális erősítő pántok a csúcsmodellekben;
 • Diszkrét, tömör kialakítás.

Hátrányok

 • Kevés 110 centiméternél nagyobb cső van, szinte minden modell a gyerekeknek és a tinédzsereknek szól;
 • Nincs két (vagy több) utas számára készült modell.

Fani Sani

Értékelés: 4.7

Fani Sani

Miért: Hosszú garanciaidő, biztonságos és környezetbarát.

A Fani Sani csöveket – ellentétben sok más gyártóval a rangsorban – kifejezetten gyermekek számára tervezték. Ez mind az anyagok kiváló minőségében, mind a feltűnő, szemet gyönyörködtető dizájnban megmutatkozik. A PVC, amelyből a csövek készülnek, melegítéskor nem bocsát ki káros anyagokat.

Emellett ez a gyártó külön kamerákat gyárt a csövekhez – ahelyett, hogy szabványos autócsöveket használna. Az ezekhez a szerkezeti elemekhez használt gumi biztonságos, környezetbarát és szagtalan.

A gyerekek különösen elégedettek lesznek ezeknek az ugráló görgőknek a kialakításával. Sorozatmodellek
il

 • A Hangya és a Cars termékcsaládot élénk, színes megjelenés és különféle nyomatok jellemzik. A vállalat két sorozat szuper erős csövet is gyárt – Strong, amely 900 g/m sűrűségű PVC-ből készül2, és a Titan, 950 g/m2 PVC hegesztett varratokkal.

  Végül a Fani Sani csövekre egy év garanciát vállal.

  Előnyök

  • Környezetbarát és biztonságos anyagok;
  • Vannak nagy teherbírású modellek – például bérbeadó üzletekhez és hasonló nagyon aktív használatra;
  • Világos, szokatlan és vonzó design.

  Hátrányok

  • Kevés nagyméretű modell (tizenévesek és felnőttek számára);
  • Van egy kis üreg az üléshez;
  • A legtöbb modell fogantyúi az üléshez vannak hajlítva, ami némileg kényelmetlenebbé teszi őket.

  Iglu TM

  Értékelés: 4.7

  Iglu TM

  Miért: Alacsony ár a legtöbb csőmodell esetében.

  A szentpétervári Igloo szánkók a legtöbb modellnél alacsony árúak. A gyártó katalógusában két költségvetési csővezeték sor van – “Badger” és “Economy”.

  A “Badger” szánkó alacsony sűrűségű PVC-vel impregnált szövetből készült. Ez nem csak drágává, hanem könnyűvé is teszi magát a csövet. Ezt a szánkót könnyű fagyban és sima lejtőkön, kavics és holtfa nélkül ajánlott használni. A gazdaságos csövek tartósabbak, de a viszonylag alacsony felső kialakítás miatt – mint például csak szövet fogantyúk és nincsenek ütéscsillapító hevederek – alacsony árcédulával rendelkeznek.

  Ugyanakkor a gyártó Igloo megbízhatóbb és tartósabb modellekkel is rendelkezik. Például a “Luxe” sorozatban a csőszánkókat 650 g/m2. A TM “Igloo” is kínál dekoratív nyomtatással ellátott csöveket, több utas számára készült modelleket és speciális megoldásokat az autókölcsönző központok számára.

  Előnyök

  • Alacsony ár számos csőmodellhez;
  • Gyors és pontos szállítás;
  • Jó csúszási tulajdonságok az alsó anyag minőségének köszönhetően.

  Hátrányok

  • Nincs cipzár a borítón;
  • A PVC szaga elég lassan eltűnik;
  • Rövid, 6 hónapos garanciaidő a csúcsmodellek esetében.

  Hubster

  Értékelés: 4.6

  Hubster

  Miért: Alacsony ár és magas minőség kombinációja, rendszeres kedvezmények.

  Vásároljon egy csövet a Hubster cégtől, amely a kedvezmények időszakában érdemes – azonban az ilyen akciókat rendszeresen rendezik. Ilyenkor kiváló minőségű szánkót lehet vásárolni (pl. 650 g/m-től)2 PVC) alacsony áron – még olcsóbb, mint az előző gyártó olcsó modelljei a rangsorban.

  A Hubster a csövek meglehetősen széles választékát kínálja, köztük számos cső nélküli modellt is. A Deluxe Pro sorozat azonban külön figyelmet érdemel. E csövek burkolatának alja nagy szilárdságú és csúszós PVC-ből készül, 650 g/m2 szilárdsággal és extra megerősítéssel a nagyobb megbízhatóság érdekében. A felső 600D Oxford szövet, szintén kemény és tartós. A hegesztett varrásba szövetfogantyúk is vannak varrva, ami javítja az illeszkedés minőségét.

  Megemlíthetjük a “Fusion” sorozatot is, nem szabványos felső kialakítással – aranyos geometrikus mintákkal.

  Előnyök

  • Alacsony ár, különösen a kedvezmények időszakában (amelyek elég gyakoriak);
  • Eredeti, szokatlan színezés;
  • Kényelmes fonott szövet fogantyúk.

  Hátrányok

  • A gumiszag tartós, és meglehetősen lassan párolog el;
  • Lassú szállítás, bár a szállítmányozó cégek gyakran használják.

  Nika

  Értékelés: 4.6

  Nika

  Miért: Tartós és alacsony ár.

  A Nika Tubing nagyszerű megoldás a téli használatra az európai országrészben. Sátoranyagból készülnek (polyvinil-klorid impregnálással ellátott szövet), aminek köszönhetően sokkal olcsóbbak, mint más gyártók hasonló szánjai a minősítésben.

  Ha enyhe fagyban – akár mínusz 10-15 fokig – és sík lejtőn, uszadékfa vagy kövek nélkül használják, a cső hosszú élettartamú. Egy ilyen szán élettartama néhány év! Meg kell azonban jegyezni, hogy az anyag hajlamos a mechanikai sérülésekre, ezért használata egyenetlen lejtőkön, utakon vagy bármilyen motoros jármű vontatásakor nem ajánlott.

  A Nika gyártó által gyártott csöveket egy nagyon kényelmes vontatókötél jellemzi. Speciális fogantyúval van ellátva, így a szán nem okoz kényelmetlenséget a vontatás során.

  Előnyök

  • Tartósság. Normál üzemi körülmények között a csövek több mint egy szezont fognak kibírni;
  • Alacsony ár, lényegesen olcsóbb, mint a legtöbb más modell;
  • Praktikus fogantyú a vontatókötélen.

  Hátrányok

  • A burkolat nem PVC többrétegű, hanem PVC-vel impregnált napellenzőszövetből készül;
  • Nincsenek bérelhető vagy agresszív használatra szánt nagy teherbírású modellek;
  • A kagyló cipzár helyett kötélzárral van ellátva.

  V76

  Értékelés: 4.5

  V76

  Miért: Számos egyedi csőmodell.

  Az orosz V76 gyár különbözik a többi csőgyártótól. Nagyon kevés szabványos szánkó van a kínálatában. Szinte az egész termékcsaládot valóban egyedi csövek alkotják.

  Kaphat például LED-világítású, szőrmével díszített, vezető-csúszdás, kormányozható, székcsöves és még sok-sok minden mást. A gyártó nem habozik egyedi, modern anyagokat használni a szánok tervezésénél. A Flex M csövekben például

   A ti-Tent felső ugyanebből a sztreccs anyagból készült – amely könnyebb, mint a klasszikus PVC vagy Oxford szövet, de ugyanolyan szilárdságot és fagyállóságot biztosít.

   De a legérdekesebb modellek a csúszókkal és a kormányozható modellek. Az első bungee jumpingra alkalmas, mivel mindig egyenesen halad, a második pedig a tapasztalt “lovasoknak”, mivel mozgatható síléccel van felszerelve.

   Előnyök

   • Sok egyedi gördeszka modell, beleértve a csúszásgátlót is;
   • A legkorszerűbb anyagok;
   • Alacsony ár.

   Hátrányok

   • Nehéz megtalálni a kiskereskedelemben, még a hivatalos weboldalon is;
   • Túl erős gyorsulás, ami veszélyes lehet a kisgyermekek számára (de a felnőttek örömére);
   • A csövek rossz minősége (kellemetlen gumiszag, kiálló orsó).

   Profgreen Sport

   Értékelés: 4.5

   Profgreen Sport

   Miért: Nagy sebesség a kifinomult geometriának és a minőségi anyagoknak köszönhetően.

   A gyártó Yul védjegye, amely alatt a speciális nagysebességű csöveket gyártják. A kifinomult fenékgeometriának – sima átmenetekkel és gyűrődések nélkül – és a kiváló minőségű PVC-nek köszönhetően ezek a szánkók keményebben gyorsulnak, mint sok más modell a rangsorban.

   Ezt a választást figyelembe kell venni. A Profgreen Sport tubing nem alkalmas gyermekek számára, valamint motoros szán vagy autóvontatásra. Ezekben az esetekben triviálisan veszélyessé válnak – a szánnak nincs fékje, és a súrlódási erő az alja és a hótakaró között meglehetősen alacsony.

   A csőszerkezet minimális szegmenseket tartalmaz a megnövelt szilárdság érdekében. A felső és alsó varratokat forrasztják, majd cérnával kétszeresen megerősítik. A kagyló robusztusabb, de a fogantyúk túl közel vannak az üléshez.

   Előnyök

   • Kiváló gyorsulás, amely a tizenévesek és a felnőtt felhasználók számára is vonzó;
   • Egyszerű, de robusztus és tartós burkolat;
   • Alacsony ár.

   Hátrányok

   • Alacsony elérhetőség a boltokban, online és offline egyaránt;
   • Kevés 95 centiméternél nagyobb átmérőjű;
   • Túl gyors. A gyermekeket felügyelni kell, ideális esetben védősisakkal a fejükön.

   1Toy

   Értékelés: 4.5

   1Toy

   Miért: Nagy szilárdságú héjszerkezet, számos márkás csőmodell.

   Az 1Toy ugrálóvárak különleges, nagy teherbírású héjszerkezetűek, minimális részletességgel. Lényegében egy darab szövetből készültek, alul és felül. Így a kopás vagy a sérülés kockázata egy hirtelen manőver esetén minimális.

   Emellett ez a gyártó kínálja a márkás szánkók legszélesebb választékát. Vannak olyan modellek, amelyek fiúknak és lányoknak egyaránt örömet okoznak. Például a “Transformers”, a “Cold Heart”, a “Mása és a medve”, az Angry Birds, a “Spider-Man” és számos más, a gyerekek kedvenc rajzfilmjeire összpontosító tervekkel.

   Mindazonáltal a csövek szerkezeti szempontból nem annyira változatosak. Majdnem mindegyik 90-100 cm közötti méretű, kemény szövött szövetből készült fogantyúval, szövet megerősítésű üléspánttal és cipzárral rendelkezik, és fényes laminált PVC-ből készült, jó csúszásmentességgel.

   Előnyök

   • Rengeteg márkás modell, amelyeket a gyermekek kedvenc rajzfilmjeinek szenteltek;
   • Egyszerű és ezért kopásálló kialakítás;
   • Kiváló minőségű anyagok mind az alsó, mind a felső részen.

   Hátrányok

   • A telepített kamera rossz minősége, ajánlott egy harmadik féltől származó modellre cserélni;
   • Az alja mechanikailag nem stabil;
   • Rendkívül rövid, mindössze 14 napos garanciaidő.

   Mitek

   Értékelés: 4.5

   Mitek

   Miért jó: Feltűnő, szokatlan csőkialakítás, nagyszilárdságú aljzat.

   A Mitek a személyre szabott márkás csövekre specializálódott. Azonban tömeggyártású modellekkel is rendelkezik. És ezek különösen érdekesek a tervezés szempontjából.

   A rangsorban szereplő többi gyártó többségétől eltérően a Mitek egyszerű, de szép mintákat használ a csövek kialakításánál. Például a kínálatában szerepelnek “narancs”, “görögdinnye” nyomatokkal ellátott csőszánkók, téli horgolt pulóvereket imitáló rénszarvasokkal, autókerekekkel stb.. A gyerekek imádják a bagoly, a panda, a jegesmedve, a pingvin, a teknős, a katicabogár és a szörnyhal állatokat.

   Minden csőre egyszerű kialakítás jellemző. Az alja megerősített, fagyálló PVC-ből készült, sűrűsége 650 g/m2. A felsőrészhez csúszásmentes “Oxford 200D” anyagot használnak, amely könnyű és rendkívül tartós.

   Előnyök

   • Világos, szokatlan és szokatlan dizájn, amely felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt megfelel;
   • A kamra minősége, amely mentes a kellemetlen szagoktól;
   • Megerősített PVC fenék.

   Hátrányok

   • Viszonylag magas ár;
   • A csövekre nincs garancia;
   • Az alján lévő erősítés miatt a csövek nem túl csúszósak, így alkalmasak ék alakú csúszdákhoz.

   Húzza-nyomja

   Értékelés: 4.4

   Húzza-nyomja

   Miért jó: Alacsony ár, könnyű súly, jó modell kisgyermekek számára.

   A Tiani-Tolkai vállalat kisgyermekeknek szánt csövek gyártására szakosodott. Modelljei nemcsak vonzó kialakításukkal, hanem számos olyan funkcióval is kitűnik, amelyek örömet szereznek a szülőknek.

   Az alatta lévő speciális, megerősített szövet például megakadályozza, hogy a bungy-cső veszélyes sebességre gyorsuljon. És a könnyű héj, amely a felfújt csővel együtt körülbelül 3 kilogrammot nyom, nem engedi, hogy a gyermek elfáradjon, amikor a szánkót helyről helyre húzza.

   A cső szerkezete legalább egy szövetszárnyat tartalmaz. Ez jelentősen növeli a sílécek megbízhatóságát és tartósságát. A modellek fényes, mégis tömör dizájnnal rendelkeznek, amelyet a gyermek szeretni fog.

   A csövekhez használt PVC-szövet sűrűsége 650 g/m2. A sátor megerősített cipzárral záródik, és minden varrás kapronszállal van ellátva.

   Előnyök

   • Alacsony ár (sok modell 1000 rubel körül van a minősítés idején);
   • Nagy szilárdságú burkolat;
   • Nagyszerű a csecsemők számára.

   Hátrányok

   • Kellemetlen szag, amely azonban gyorsan (néhány napon belül) eltűnik;
   • Nem mindig minőségi kamrákat tartalmaz;
   • Nincsenek megnövelt szilárdságú modellek (100 kg súlyt bírnak ki).

   Sweet Baby

   Értékelés: 4.4

   Sweet Baby

   Miért jó: Alacsony ár és kiváló csúszási tulajdonságok.

   A Sweet Baby csövek az alacsony ár és a kiváló korcsolyázási tulajdonságok kombinációjával rendelkeznek, köszönhetően az alacsony súrlódási együtthatóval rendelkező speciális PVC-szövetnek. A modern anyagokat nemcsak a jó használhatóság jellemzi, hanem a kis súlyuk is, így a gyerekek nem fáradnak bele a hegyre való felhúzásba.

   Két csősorozat létezik – Gilder és Rider. Az előbbi optimális csúszási tulajdonságokkal rendelkezik a gyermekek számára – a szánkó nem gyorsul fel túlságosan. De a Rider tetszeni fog a szélsőséges érzések rajongóinak – a cső aljának különleges textúrájának köszönhetően képes igazán nagy sebességet kifejleszteni.

   Az összes cső alja 650 g/m sűrűségű PVC-ből készül2. Elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a durva városi hófelületnek.

   Előnyök

   • Alacsony ár – akciós időszakokban néhány száz rubelért is beszerezhető;
   • Az extrém érzések rajongói számára vannak továbbfejlesztett csúszási tulajdonságokkal rendelkező modellek;
   • Nagyobb méretek – 90 centimétertől.

   Hátrányok

   • Kellemetlen szag a szövetből, amely azonban gyorsan eltűnik;
   • Nem túl biztonságos rögzítés a vontatókötélhez;
   • A felsőrész nem PVC-ből, hanem szintetikus anyagból készült.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: